Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ


-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
-Ναι αυτό που έρχεται είναι πολύ δύσκολο και τρομερό αλλά δεν πρέπει να φοβάστε.
-ΝΑΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ.
-ΝΑΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.
-ΝΑΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ
-Ναι προσπαθούν να ... αρπάξουν το σπίτι μας και να μας αφήσουν στο δρόμο χωρίς ελπίδα και χωρίς όνειρα.
-ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
-Ξέρετε γιατί;
-Όχι γιατί το λένε οι άγιοι μόνο
-ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.
ΕΞΗΓΩ:
-Προσπαθούν να φτιάξουν ένα κράτος , μία θρησκεία ,ένα έθνος αλλά χωρίς να έχουν αρχηγό (όσο και αν θέλουν να πείσουν για το αντίθετο). Αν υπήρχε αρχηγός θα του παρέδιναν την εξουσία αμέσως. Επειδή δεν υπάρχει πλακώνονται μεταξύ τους.
Ενώ όλοι τους πρεσβέυουν την παγκοσμιοποίηση, την επόμενη στιγμή πισωμαχαιρώνονται για το ποιος θα έχει την εξουσία (ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΕΕ).
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ (όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει).
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ η οποία είναι απόρροια της διαμάχης για το ποιος θα ελέγχει τον κόσμο. Για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε θα πρέπει να έχουμε κάποια τρόφιμα για μερικούς μήνες ώστε να μην επιβληθεί η σάρκα στο πνεύμα.
Υπάρχουν άνθρωποι που λόγω ανεργίας δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.
ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΤΕ (ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΟΛΥΝΟΥΝ).
Γιατί πρέπει να τα κάνετε αυτά;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο στρατός επιτάσσει τα πάντα. Επομένως ακόμα και αν έχεις χρήματα δεν θα υπάρχει τίποτα τον πρώτο μήνα να αγοράσεις.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.
ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΞΑΝΑ. Επειδή έρχονται μέρες δύσκολες…..
Όταν ξεσπά μια καταστροφή (φυσική ή όχι….), είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτούμε λύσεις για την επιβίωσή μας. Υπάρχουν κάποιες βασικές παράμετροι, που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να καταφέρουμε να συντηρηθούμε, ζωντανοί και αλώβητοι!
Τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία επιβίωσης, κατ’ αρχήν είναι το νερό και τα τρόφιμα.
1. Τα τρόφιμα που αποθηκεύουμε, φροντίζουμε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και να καλύπτουν (κατά το δυνατόν) τις διατροφικές ανάγκες μας. Τέτοια τρόφιμα είναι :
Λάδι Ζάχαρη Μέλι Ελιές Ρύζι Σιτάρι Φακές Ρεβίθια Φασόλια Μακαρόνια Αλεύρι Αλάτι (χοντρό για πάστωμα κρεάτων-και ψιλό για κάλυψη διατροφικών αναγκών) Γάλα (κυρίως σε σκόνη, αλλά και συμπυκνωμένο) Καφές Τσάι Κονσέρβες κρέατος και ψαριών Σαλάμι αέρος Τυρί μυζήθρα (κεφάλια) Αποξηραμένα φρούτα αλλά και ξηροί καρποί
Οι ποσότητες θα πρέπει να υπολογισθούν αναλόγως με τον αριθμό των μελών της οικογενείας αλλά σε κάθε περίπτωση κανείς δε θα πάθει κακό αν υπερβάλλει……
2. Σημαντική θεωρείται και η αποθήκευση φαρμακευτικών ειδών πρώτης ανάγκης, προς αποφυγήν διαφόρων μολύνσεων και λοιμώξεων. Τέτοια ειναι τα παρακάτω:
Πολυβιταμίνες σε μορφή κάψουλας Παυσίπονα-αναλγητικά Αντιβιώσεις Είδη πρώτων βοηθειών (γάζες, ιώδια, επίδεσμοι, σουλφαμιδόσκονη, οινόπνευμα κ.λ.π.) Και φυσικά αναλόγως με την ευπάθεια ή τα προβλήματα κάθε μέλους της οικογενείας σας, να αναγνωρίζεται μόνοι σας τι άλλο θα είναι χρήσιμο…, π.χ.: για παιδιά και λοιμώξεις που τα απασχολούν, ποσότητες αντιβηχικών ή σιροπιών για μολύνσεις του φάρυγγα καθώς και χάπια ενάντια στις διάρροιες… κ.λ.π.
3. Η δημιουργία σπορείου καθώς και η αποθήκευση τους κρίνεται απαραίτητη κυρίως με τη χρήση “εύκολων” σπόρων, όπως είναι: τομάτα, πιπεριά, αγγούρι, καρότο, κολοκύθι, μελιτζάνα, πατάτα κ.λ.π…..
Δε χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις παρά μόνο γνώση για το χρόνο σποράς και φροντίδα μέχρι τη συγκομιδή.
4. Φυσικά φτάσαμε στο θέμα του οπλισμού το οποίο θα έχουν ήδη λύσει όσοι έχουν και την ιδιότητα του κυνηγού…
Εκτός όμως από αυτό το κυνήγι, χρήσιμο θα μας φανεί και το κυνήγι της θάλασσας, οπότε καλό θα είναι να έχουμε προμηθευτεί πετονιές, αγκίστρια κι ένα μικρό σχετικά δίχτυ για να διευκολυνθούμε. Όσοι φυσικά ασχολούνται ερασιτεχνικά με το ψάρεμα κάθε μορφής, τότε θα έχουν ήδη εξοπλισμό έτοιμο… Όσον αφορά όμως εκείνους που ενδιαφέρονται για την προμήθεια οπλισμού, έχουμε να προτείνουμε τα εξής….:
Ένα από τα πιο προσιτά όπλα (που δεν μπόρεσαν ακόμα και τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα να απαγορεύσουν στο κόσμο) ειναι οι κυνηγητικές καραμπίνες. Ένα όπλο που δεν πρέπει να υποτιμάται από κανέναν καθώς χρησιμοποιείται επιτυχημένα από πολλές υπηρεσίες παγκοσμίως(FBI,Police, Λόχοι Ορεινών Καταδρομών, US Navy Seals κ.α.). Μια καραμπίνα γεμισμένη με 9-βολα ειναι θανατηφόρα στα 25 μέτρα για 2 ανθρώπους. Φανταστείτε ότι χοντρικά, κάθε εννιάβολο φυσίγγι αντιστοιχεί σε 9 σφαίρες των 9 χλστ. (αυτές που χρησιμοποιούν πιστόλα beretta, glock klp).
Οι καραμπίνες χωρίζονται σε αυτόματες (που μετά από κάθε βολή, οπλίζουν μόνες τους, δηλ., εμείς απλά πατάμε την σκανδάλη) και σε επαναληπτικές (γνωστές και ως «χράπα χρούπα»). Προσωπικά προτιμώ τις «χράπα χρούπα», καθώς είναι πιο αξιόπιστες (δεν παθαίνουν σχεδόν ποτέ εμπλοκή), ενώ ειναι και πολύ φθηνές (ξεκινούν από 300 ευρώ). Επίσης δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των καραμπινών που μπορεί να κατέχει κάποιος.
Για να αποκτήσετε μια καραμπίνα η διαδικασία ειναι απλή. Καταρχάς πρέπει να είστε πάνω από 21 ετών. Πηγαίνετε στο Αστ. Τμήμα της περιοχής σας και παίρνετε τα δικαιολογητικά. Επισκέπτεστε έναν οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο ιατρό, όπου σας χορηγεί ένα χαρτί ότι είστε ικανός να έχετε όπλο (τελείως τυπικά το δίνουν όλοι). Κάνετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχετε καταδικαστεί για κακουργήματα κ.λ.π. (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ) και βγάζετε κάποιες φωτογραφίες κ.λ.π. Τα πηγαίνετε στην αστυνομία όλα αυτά και σας δίνουν μια άδεια αγοράς. Με αυτήν πηγαίνετε σε τοπικό κατάστημα κυνηγητικών ειδών, διαλέγετε μια και…βουαλα, είστε έτοιμοι!
Μερικές καλές καραμπίνες ειναι:
remington 870: Κορυφαια στην κατηγορία της χρησιμοποιείται από τα περισσότερα σώματα ασφάλειας ανά τον κόσμο («χράπα χρούπα»). Αξιόπιστη και λειτουργική τιμάται γύρω στα 500 ευρώ, καινούρια. Βγαίνει σε πολλές εκδόσεις με κοντές κάνες, μεγάλους γεμιστήρες κ.λ.π. Δέχεται φυσίγγια super magnum 3&1/2 που σκοτώνουν αρκούδα, εύκολα!
Winchester 1300: Εξαιρετικό όπλο από τα πιο αξιόπιστα. Επιλογή των συνοδευτικών μονάδων κομβόι στο Ιράκ. Δυστυχώς σταμάτησε να παράγεται φέτος. Όσοι όμως βιαστείτε θα προλάβετε να αγοράσετε (τα καταστήματα έχουν απόθεμα). Αξιόπιστο, δεν μπλοκάρει ποτέ, το δικό μου έχει ρίξει πάνω από 7000 φυσίγγια χωρίς κανένα πρόβλημα, Αμερικανικό. Τιμή 610 ευρώ, η «καλή» έκδοση.
mossberg 500 pursuader: Επίσης φανταστικό όπλο, ευρέως χρησιμοποιούμενο («χράπα χρούπα»). Τιμή αν δεν απατώμαι γύρω στα 700 ευρώ. Δέχεται φυσίγγια super magnum 3&1/2.
maverick 88: Είναι παρακλάδι της mossberg («χράπα χρούπα»). Αξιόπιστη και λειτουργική, δέχεται φυσίγγια μαγκνουμ 3′ και με ατού την τιμή της:300 ευρώ!
Saiga 12: Ρώσικης προέλευσης, πραγματικά αξιόπιστη(σκυλί), λειτουργεί σε νερό κλπ βασισμένη στο μηχανισμό του καλασνικωφ, αυτόματη. Δέχεται γεμιστήρες των 5 η 7 η 10(!!!) φυσιγγίων. Τιμάται γύρω στα 800 ευρώ και αποτελεί επένδυση.
Αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα.
Αν δυσκολεύεστε μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210-3216785 , 210-5154590.Ειναι το κατάστημα Καλκατζάκος, από τα μεγαλύτερα στην Αθήνα. Οι άνθρωποι εκεί ξέρουν να σας συμβουλευόσουν τόσο στην επιλογή του όπλου σας, όσο και για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ…
ΑΛΛΩΣΤΕ……, ΚΑΛΛΙΟ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ!!!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.



katoxika nea

Αυτός θα καταστρέψει την Ευρώπη… (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο νέος δήμαρχος του Λονδίνου, ο Sadiq Khan, έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί με τις δηλώσεις του και για αυτόν τον λόγο πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι επιθυμεί να μετατρέψει την Ευρώπη σε σύγχρονο ισλαμικό χαλιφάτο. 
Η εκλογή του μουσουλμάνου δημάρχου δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τον υποψήφιο για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε πως ο νέος δήμαρχος θα είναι η εξαίρεση για το νόμο εισόδου μουσουλμάνων στις ΗΠΑ που θα εφαρμόσει.
Ο μουσουλμάνος δήμαρχος άσκησε δριμεία κριτική στον Τραμπ, τον οποίο κατηγόρησε για τη στάση που κρατά με το προσφυγικό. Έτσι φανερώνοντας στην ουσία του τα σχέδια περί ισλαμοποίησης της Ευρώπης, ο Sadiq Khan τόνισε πως θα απομονωθούν ταχύτατα οι ΗΠΑ.
Επιπλέον υπογράμμισε πως θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ πριν πραγματοποιηθούν οι προεδρικές εκλογές το Νοέμβριο. Τέλος έκανε λόγο πως σε κάθε περίπτωση θα στηρίξει τον αντίπαλο του Τραμπ.
Δείτε το βίντεο!









voice news

Έτοιμο το Άγιον Όρος για την επίσκεψη του Β. Πούτιν και του Πατριάρχη Κύριλλου!


Ο Ιερομόναχος Γαβριήλ, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κανονικής Αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό πρακτορείο TASS πως το Άγιον Όρος είναι έτοιμο να δεχτεί με αγάπη τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσίων Κύριλλο και τον Ρώσο Πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν.
"Από την πρώτη στιγμή που λάβαμε γνώση για την προετοιμασία του προγράμματος των εορτασμών η Ιερά Κοινότητα εξέφρασε την επιθυμία να έχει ενεργό ρόλο, διότι οι εορτασμοί αυτοί έχουν πνευματικά οφέλη για την Ρωσία και το Άγιον Όρος" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιερομόναχος Γαβριήλ.
"Το Οικουμενικό Πατριαρχείο κοινοποίησε την επιστολή του Πατριάρχη Μόσχας στην Ιερά Κοινότητα, με την οποία προτίθεται να επισκεφθεί το Άγιον Όρος ιδιωτικά για προσκύνημα".
Σύμφωνα με τον Ιερομόναχο, η Ιερά Κοινότητα διορίζει δύο Μέλη, προκειμένου να συνοδεύσουν τον Πατριάρχη, καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Άγιον Όρος. 
Επιπλέον υπογράμμισε πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πατριάρχη Κύριλλου, δε βρίσκεται εκεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο οποίος θα αποστείλει εκπρόσωπό του.
"Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε συνάντηση που είχε με τον Πατριάρχης Μόσχας στη Γενεύη, τον ενημέρωσε πως λόγω του φόρτου εργασίας για την προετοιμασία της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου τον Ιούνιο στην Κρήτη, δεν θα μπορέσει να έχει φυσική παρουσία στο Άγιον Όρος".







voice news

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΗΣ 96 ΑΔΤΕ!


9
ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!
Όσο οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται, τόσο ο Ελληνικός Στρατός επαγρυπνά και παραμένει σε επιφυλακή!
Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΣ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ, τον Α΄ Υπαρχηγό ΓΕΣ και τον Διοικητή της Ιης Μεραρχίας Πεζικού, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 96 ΑΔΤΕ, στη Χίο.
Στην επίσκεψη συμμετείχε και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, κύριος Τέρενς Κουΐκ, ο οποίος συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μαρκο Βασιλάκη.
2
3
4
6
7
8
9
12
13
14
17
18

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!





ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
 
Πυκνώνουν οι πληροφορίες αναφορικά με την έναρξη πολεμικού επεισοδίου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, με φόντο το Αιγαίο.
Το “κερασάκι στην τούρτα” μπήκε με τις απαιτήσεις που έχουν οι Τούρκοι επί των εδαφικών μας κατακτήσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές, ανώτατος Τούρκος στρατηγός έστειλε ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ στην Ελλάδα με το οποίο ζητάει ευθαρσώς από τη χώρα μας να “ χαμηλώσει τους τόνους για τα άκρως προκλητικά περιστατικά στο Αιγαίο , τα οποία θυμίζουν τις ιταμές ιταλικές προκλήσεις πριν το ελληνο-ιταλικό πόλεμο”.

Επίσης, να σταματήσουν τα ΜΜΕ να μεταδίδουν ρεπορτάζ με πολεμικό χαρακτήρα αλλά και να περιοριστεί η δράση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου!

Επιπλέον, απαιτούν άμεσα να διακοπούν οι ελληνικές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφώνα αλλά και δρομολόγια πολεμικών πλοίων στην περιοχή γύρω από τις Οινούσσες και το Φαρμακονήσι.

Αφού γίνουν όλα αυτά, τότε οι δυο πλευρές να “συνομιλήσουν”…

Είναι φανερό ότι η Τουρκία προσπαθεί να εκφοβίσει τη χώρα μας και να την κάνει να ακολουθήσει τις εντολές της, παρά το γεγονός ότι όλα αυτά που απαιτεί το τελεσίγραφο να γίνουν, στην ουσία είναι απαγορεύσεις που θα έπρεπε εμείς να απαιτούμε…

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι κάτι μεγάλο αναμένεται να γίνει ανάμεσα στις δύο χώρες και η Τουρκία, υπό τον εντολών του “Σουλτάνου” Ερντογάν, θα ψάξει την οποιαδήποτε αφορμή για να προκληθεί θερμό επεισόδιο…







volcanotimes

ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!«Ετοιμαστείτε να Υπερασπίσετε την Πατρίδα, την Οικογένεια Σας και την Ζωή Σας»!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!



ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

«Ετοιμαστείτε να Υπερασπίσετε την Πατρίδα, την Οικογένεια Σας και την Ζωή Σας…» 




ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ 

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ, ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΗΣ. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΑ 35 ΕΤΗ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΑΝΕΡΑ, ΠΡΙΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ;

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΙΣ «ΜΙΤ», ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ «ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ» ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ, ΕΝΑΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΔΟΞΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΜΕ ΤΙ ΟΠΛΑ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΙ ΕΒΡΑΪΚΑ, ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΞΕΝΩΝ ΚΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ» Μ.Κ.Ο., ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΘΕΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΨΗ, ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΓΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ, ΝΤΙΒΑΝΙΑ, ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ…ΚΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΟΠΛΟ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ. ΣΦΙΞΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. ΘΑΨΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ.

ΜΗ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ. ΠΟΛΕΜΗΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΤΟΝ ΕΧΡΘΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ, ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. 
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΚΑΛΒΟΣ: «ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΩΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...












volcanotimes

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ BOMBA!!!ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!! ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ.....ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!





ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ BOMBA!!!ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!
ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ.....ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!

 








volcano times

Δήλωση φωτιά! Αυτό δεν είναι αριστερά ..


Στενοχωριέμαι με είπε ο σπουδαίος σύνθετης Μίκης Θεοδωράκης, για τον Τσίπρα. 
Η Αριστερά, αυτή την στιγμή, με αυτές τις συνθήκες είναι τυχοδιωκτισμός κι εγώ δεν δέχομαι να συμμετέχω σε αυτήν. 
Σε γνωστή εφημερίδα είπε ,  η ψήφιση είναι το ορεκτικό , η εφαρμογή όσων ψηφίστηκαν θα πονέσει πολύ.  
Αναλογιστείτε έναν πατερά που γυρίζει σπίτι και το παιδί λέει πεινάω, τρελαίνεσαι . Δήλωσε ο σύνθετης. 
«Πρέπει να γίνει αλλαγή πλεύσης. Χρειάζεται η ουδετερότητα. Πρέπει να φτιάξουμε ένα δίποδο Λαός-Αυτάρκεια. Η σημερινή Ευρώπη, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη που εγώ ονειρευόμουν, μία Ευρώπη δηλαδή ενωμένη, με μία κυβέρνηση, πλούσια, ισχυρή, με ειρήνη και δημοκρατία». 
Τέλος ο σύνθετης είπε, πολλοί λένε πως οι Έλληνες έχουν παραλύσει. Εγώ όμως έχω δει πολλές φορές στη ζωή μου τον ελληνικό λαό να είναι παράλυτος και την επόμενη ημέρα να ξεσηκώνεται. Η Ιστορία έχει δείξει πως όταν ένας λαός είναι όρθιος, κάποτε θα νικήσει.





voice news

Καταργούν το Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού!


Το ένα κράτος μετά το άλλο, αρχίζουν να καταργούν αντιρατσιστικούς θεσμούς και όργανα, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα Ευρωπαϊκά δεδομένα... αλλάζουν!
Με την έξαρση του μεταναστευτικού, που έφερε κυριολεκτικά τα "πάνω-κάτω" στην Ευρώπη, η Ουγγαρία προχώρησε πρώτη, στην κατάργηση του αντιρατσιστικού συμβουλίου και συγκεκριμένα του «Εθνικού Συμβουλίου κατά των Φυλετικών Διακρίσεων, της Ξενοφοβίας και της Μισαλλοδοξίας».
Τώρα όμως, ακολουθεί τα βήματα της Ουγγαρίας και η Πολωνία, η κυβέρνηση της οποία ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες, ότι περνά επίσης στην κατάργηση του Συμβουλίου κατά των Φυλετικών Διακρίσεων.
Ως αποτέλεσμα. ξέσπασαν έντονες διαμάχες τόσο στην πολιτική σκηνή της Πολωνίας, όσο και μεταξύ των πολιτών, ωστόσο το ποσοστό που επιθυμούσε την κατάργηση, υπερίσχυε από αυτούς που αντιτίθονταν.
Ιδιαίτερη ήταν η αντίδραση και του Πολωνού «διαμεσολαβητή για τα  ανθρώπινα δικαιώματα», ο οποίος σχολίασε πως το «αντιρατσιστικό» συμβούλιο είναι «άκρως απαραίτητο, εν μέσω της αύξησης του αριθμού των επιθέσεων με ρατσιστικά κίνητρα και αύξησης της ξενοφοβίας».
Προφανώς και η κατάργηση τους Συμβουλίου θα δημιουργήσει αύξηση του ρατσισμού στην χώρα και επεισόδια, οι αρχές όμως δηλώνουν προετοιμασμένες για την διατήρηση της ασφάλειας και της ηρεμίας. 





voice news

Μας κρύβουν συμφωνία ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! Δείτε την...


Την κοροϊδία των Ευρωπαίων εις βάρος του Ελληνικού λαού, υποστηρίζει ότι αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα, Bild, σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα και την διαχείριση του.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει συμφωνηθεί από τους Ευρωπαίους και την Ελλάδα, να αλλάξει η πρόσφατη συμφωνία με την Τουρκία και να μετατραπούν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, σε απέραντα Hot Spot. 
H Bild επικαλείται τις δηλώσεις γερμανού υπουργού, τον οποίο δεν κατονομάζει και υποστηρίζει ότι αν τελικά υλοποιηθεί το εν λόγω σχέδιο, τα 6δις που έχει "τάξει" η Ε.Ε. στην Τουρκία, θα τα λάβει τελικά η Ελλάδα.
Ωστόσο, η επαναπροώθηση θα γίνεται απευθείας από την χώρα μας χωρίς την εμπλοκή της Τουρκίας και αυτό γιατί η παραίτηση του Αχμέτ Νταβούτογλου προκάλεσε ανησυχία στους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς πλέον ο Τούργκος ηγέτης Ερντογάν, είναι απρόβλεπτος. 
Η επιμονή του Ταγίπ Ερντογάν να μην αλλάξει ο τουρκικός αντιτρομοκρατικός νόμος, ανησυχεί την Ευρώπη και δεν βοηθά τις ενέργειες για κατάργηση της βίζα, γεγονός που μπορεί να νευριάσει τον τούρκο ηγέτη και να ξεσπάσει στην Ε.Ε.
Στο στόχαστρο λοιπόν τίθεται και πάλι η Ελλάδα, η οποία αναμένεται να σηκώσει "όλο το βάρος" μόνη της... 






voice news

Είδηση ΤΡΟΜΟΣ για την Άγκυρα! Η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει 20 νησιά...


Χαστούκι-τρόμου για την τουρκική επιθετικότητα αποτελούν Ιταλικοί Χάρτες – ντοκουμέντα, που όχι μόνο επιβεβαιώνουν περίτρανα τα εθνικά μας δίκαια, όχι μόνο κατοχυρώνουν απόλυτα την ελληνική κυριαρχία επί των Δωδεκανήσων, όχι μόνο καθορίζουν σαφέστατα την θαλάσσια συνοριακή γραμμή Ελλάδας – Τουρκίας, αλλά και καταδεικνύουν ότι οι Τούρκοι μας χρωστούν από πάνω είκοσι νησιά, νησίδες και βραχονησίδες που βρίσκονται πλάι στις Μικρασιατικές ακτές!
ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
Τα Δωδεκάνησα είχαν περάσει στην στυγνή Ιταλική Κατοχή το 1912 ως το 1947, που αποδόθηκαν από τους Συμμάχους πανηγυρικά στην αγκαλιά της μητέρας Ελλάδα, νικήτριας της Ιταλίας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, με τη Συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων στις 10-2-1947!
 Συγκεκριμένα στο άρθρο 14, παράγραφος 1, αναφέρεται ρητά:
«Η Ιταλία εκχωρεί εις την Ελλάδα εν πλήρει κυριαρχία τας νήσους της Δωδεκανήσου τας κατωτέρω απαριθμουμένας, ήτοι: Αστυπάλαιαν, Ρόδον, Χάλκην, Κάρπαθον, Κάσον,Τήλον, Νίσυρον, Κάλυμνον, Λέρον, Πάτμον, Λιψόν, Σύμην, Κω και Καστελλόριζον, ως και τας παρακειμένας νησίδας»!
ΟΙ ΙΤΑΛΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – 1929
Οι παρόντες χάρτες είχαν σχεδιαστεί επισήμως από τους Ιταλούς κατά την διάρκεια της Ιταλικής Κατοχής της Δωδεκανήσου και δείχνουν ποια νησιά του ΝΑ Αιγαίου ΔΕΝ ανήκαν τότε στην Τουρκία και άρα δεν μπορούν να ανήκουν και σήμερα, επειδή εκχωρήθηκαν επ΄ ακριβώς από την Ιταλία στην Ελλάδα!
 Α. Ο πρώτος ιταλικός χάρτης μάλιστα φέρει την πλέον έγκυρη υπογραφή του «Ιταλικού Υπουργείου Αποικιών» και κυκλοφόρησε το 1929 σε ιταλική κάρτ – ποστάλ στα Δωδεκάνησα, στα πλαίσια της ιταλικής κατοχικής πολιτικής και δείχνει με μαύρη διακεκομμένη γραμμή την θαλάσσια μεθόριο με την Τουρκία, που κόβει τα πόδια στην Άγκυρα!
  Β. Ο δεύτερος ιταλικός χάρτης, εκτυπωμένος στο Μιλάνο, επίσης το 1929,είναι απόλυτα βασισμένος στον πρώτο και περιέχει περισσότερες και ευκρινέστερες λεπτομέρειες, που μπορούμε να δούμε σε δύο τμήματα.
Στο επάνω τμήμα του Β Ιταλικού Χάρτη του 1929, φαίνεται αναγράφεται ολοκάθαρα ότι το Αγαθονήσι, τοΦαρμακονήσι και οι Βραχοσίδες Ίμια (Λιμνιά) είναι εκτός Τουρκίας, εντός τότε Ιταλικής Κατοχής και εντός πια της Ελλάδοςστην οποία εκχωρήθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη και υπογραφή της Ιταλίας και των Συμμάχων!
Όμως εδώ βλέπουμε καθαρά και την πρώτη μεγάλη έκπληξη, καθώς η νήσος Αρκός (τ. Καρά Αντά) που βρίσκεται μπροστά από την Αλικαρνασσό (τ. Μποντρούμ) ΔΕΝ είναι τουρκική, αλλά υπό Ιταλική Κατοχή και άρα ελληνική!
Στο κάτω τμήμα του Β Ιταλικού Χάρτη του 1929, φαίνεται επίσης ολοκάθαρα ότι τα νησιά Ρω (Άγιος Γεώργιος), Μεγίστη (Καστελόριζο), Υψηλή (Στρογγύλη) είναι εκτός Τουρκίας, εντός τότε Ιταλικής Κατοχής και εντός πια της Ελλάδος στην οποία και εκχωρήθηκαν!
Αλλά εδώ βλέπουμε και τις υπόλοιπες εκπλήξεις, καθώς τα νησιά Βόλος (Κάτω Βόλος), η Αλιμεντάρια και ηΚαράβολα (τ. Κέκοβα, πλάι στα υποθαλάσσια ερείπια της αρχαίας μας Δολίχης ή Δολιχίστη) ΔΕΝ είναι τουρκικά, αλλά υπό Ιταλική Κατοχή και άρα ελληνικά!

   ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΩΖΑΝΗΣ 1923
   Μετά ττις Γενοκτονίες Ελλήνων και Αρμενίων και την Μικρασιατική μας Καταστροφή, νιώθοντας ενισχυμένη η Τουρκία, άρχισε να διαμαρτύρεται για την ιταλική κατοχή των παραπάνω (με κόκκινο) πλαϊνών στην Μικρασία νησιών, προβάλλοντας παράνομα την Συνθήκη της Λωζάνης του 1923, που θεωρεί τουρκικό νησί όποιο βρίσκεται σε απόσταση 3 μιλίων από τις ακτές της, με εξαίρεση όμως άλλης «αντιθέτου διατάξεως» της ίδιας Συνθήκης.
  Άρθρο 12 Συνθήκης της Λωζάνης;
«Εκτός αντιθέτου διατάξεως της παρούσης Συνθήκης, αι νήσοι, αι κείμεναι εις μικροτέραν απόστασιν των τριών μιλίων της ασιατικής ακτής, παραμένουσι υπό την τουρκικήν κυριαρχίαν».
   Η «αντίθετη διάταξη» όμως είναι στο άρθρο 15 και περιέχει τη συγκλονιστική παραίτηση της Τουρκίας από όλα τα Δωδεκάνησα:
   Άρθρο 15 της Συνθήκης της Λωζάνης:
«Η Τουρκία παραιτείται υπέρ της Ιταλίας παντός δικαιώματος και τίτλου επί των κάτωθι απαριθμουμένων νήσων, τουτέστι της Αστυπάλαιας, Ρόδου, Χάλκης, Καρπάθου, Κάσσου, Τήλου, Νισύρου, Καλύμνου, Λέρου, Πάτμου, Λειψούς, Σύμης και Κω, των κατεχομένων νυν υπό την Ιταλίαν και των νησίδων των εξ αυτών εξαρτωμένων, ως και της νήσου Καστελλορίζου»! (Η Τουρκία επειδή δεν αναφέρονται ρητά τα Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι επικεντρώνει σε αυτά την αιχμή των διεκδικήσεών της, αφού «γκριζάρισε» πρώτα  τα Ίμια)
   Τι σημαίνει αυτό; Ότι το 1923 που υπογράφεται η Λωζάνη, η Ιταλία κατέχει ήδη τα Δωδεκάνησα, νησιά, νησίδες, βραχονησίδες, όπως φαίνονται στους παραπάνω χάρτες και άρα η Τουρκία αποδέχεται με την υπογραφή της την παραπάνω τότε κυριαρχία.
  Αργότερα μετανιώνει και αρχίζει να προβάλει το άρθρο 12 (τα εντός 3 μιλίων νησιά), αποσιωπώντας το άρθρο 15 με το οποίο παραιτείται κάθε διεκδικήσεως επί των Δωδεκανήσων.
   
ΙΤΑΛΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ 1932
  Έτσι πιέζοντας, καταφέρνει να πείσει την Ιταλία να της παραχωρήσει μια σειρά νησιών (με κόκκινο στους χάρτες), τα οποία δεν της ανήκαν και τα οποία παραχωρήθηκαν τελικά κατά παράβασης της Λωζάνης. Τα νησιά αυτά είναι τα παρακάτω 20, όπως αναφέρονται στην επισήμως υπογεγραμμένη  Ιταλο-Τουρκική Συμφωνία της 4ης Ιανουαρίου 1932:
«Volo (Gatal-Ada), Ochendra (Uvendire), Fournachia (Furnakya), Kato Volo(Katovolo), Prassoudi (Prasudi) (soyth-east of Catovolo). The islets ofTchatallota, Pighi, Nissi-Tis-Pighi, Agricelia reef, Proussecliss (rock),Pano Makri, Kato Makri (including the rocks), Marathi, Roccie Voutzaky (Rocci Vutchaki),Dacia (Dasya),Nissi-Tis Dacia, Prassoudi (north of Dacia), Alimentarya(Alimentaria), Caravola (Karavola)». Και το «Kara-Ada» (σ.σ. Αρκός) στον κόλπο της Αλικαρνασού!
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, όλα σχεδόν τα παραπάνω ονόματα είναι ελληνικά, κάτι που δείχνει τηναδιάκοπη ελληνικότητα των νησιών αυτών, τα οποία παραχωρήθηκαν από την Ιταλία προς την Τουρκία παρανόμως, αφού η Τουρκία με το άρθρο 15 της Λωζάνης είχε παραιτηθεί κάθε δικαιώματος προς αυτά και τα Δωδεκάνησα γενικά!
20 ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Η Τουρκία συνυπέγραψε τότε με την Ιταλία το συμπληρωματικό Πρωτόκολλο της 28ης Δεκεμβρίου 1932, με το οποίο καθοριζόταν επ΄ ακριβώς από κοινή επιτροπή και δια 37 σημείων, τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ ιταλοκρατούμενων Δωδεκανήσων και Τουρκίας, με ρητή αναφορά και σταΊμια (τ. Καρντάκ) να ανήκουν στη Δωδεκάνησο!
Η Τουρκία όμως και πάλι τώρα – ισχυρότερερη παρά ποτέ – έχει μετανιώσει για εκείνες τις Συμφωνίες και τα Πρωτόκολλα και ζητά να μας πάρει τα μη ρητώς αναφερόμενα στο άρθρο 12 της Λωζάνης Δωδεκάνησα, ήτοιΑγαθονήσι, Φαρμακονήσι, Ίμια και άλλα, διαμελίζοντας την Ελλάδα στο Αιγαίο! Έτσι η Άγκυρα, έχει παραχώσει τις παραπάνω Ιταλο-Τουρκικές Συμφωνίες, τις οποίες θεωρεί διμερείς και όχι επισήμως διεθνείς, υποσκάπτοντας εσκεμμένα την αδιαμφισβήτητη ισχύ και το κύρος τους!
Όμως η Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, έχει το μεγάλο όπλο να απαντήσει πλέον στην κλιμακούμενη τουρκική επιθετικότητα στα Δωδεκάνησα! Πώς; Προσφεύγοντας στα Διεθνή Δικαστήρια και ζητώντας την απόδοση των 20 αυτών νησίδων, ως παρανόμως εκχωρηθέντων – κατά παράβαση του άρθρου 15 της Λωζάνης – από την Ιταλία στην Τουρκία!
  ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
 Το δε Διεθνές Δικαστήριο τότε δύο αποφάσεις μπορεί να βγάλει:
1. Ή θα δικαιώσει την Ελλάδα, προτάσσοντας την ισχύ της Λωζάνης και ακυρώνοντας την Ιταλο-Τουρκική Συμφωνία
2. Ή θα διατηρήσει μεν την ισχύ της Λωζάνης, αλλά θα αναγνωρίσει και την Ιταλο-Τουρκική Συμφωνία του 1932 και το συμπληρωματικό Πρωτόκολλό της, σαν οικοιοθελή παραχώρηση της Ιταλίας προς την Τουρκία..
  Στην μεν πρώτη περίπτωση η Τουρκία ηττάται συντριπτικά και επιβεβαιώνεται Διεθνώς και Νομικώς ότι ουδένα δικαίωμα έχει επί των Δωδεκανήσων, τα οποία εκχωρήθηκαν τελικά από την Ιταλία στην Ελλάδα! Η Ελλάδα θα κερδίσει τότε 20 ακόμη νησιά, τα οποία θα έχει κάθε άνεση να διαπραγματευτεί με μεγαλοκαρδία, προκειμένου να εξασφαλίσει την άρση των τουρκικών προκλήσεων και την αναγνώριση εθνικού μας χώρου, FIR και συνόρων….
Στην δε δεύτερη περίπτωση, θα αναγνωριστεί Διεθνώς και δεσμευτικώς η ισχύς της Ιταλο-Τουρκικής Συμφωνίας και του συμπληρωματικού της Πρωτοκόλλου του 1932, όπου ορίζονται ρητώς και επ΄ ακριβώς τα θαλάσσια σύνορα και η κυριαρχία επί νήσων, νησίδων, βραχονησίδων, μετατρέποντας την διμερή Συμφωνία σε Διεθνώς κατοχυρωμένη, επίσημη και ενεργή! Οπότε θα πρόκειται για επίσης μεγάλο νομικό και διπλωματικό θρίαμβο της Ελλάδας, στερώντας κάθε δικαιώματος την Τουρκία επί των Δωδεκανήσων!
Χρειάζεται λοιπόν μόνο τρόπος και όχι κόπος… Και φυσικά διαρκής ετοιμότητα, επαγρύπνηση, ισχυρή εθνική παιδεία και Άμυνα, με αγορές νέων εξελιγμένων οπλικών συστημάτων που προσδίδουν σαφή και διαρκή ποιοτική υπεροχή στην χώρα μας, η οποία μπορεί να επικαλεστεί ανά πάσα στιγμή τον τουρκικό κίνδυνο – απειλή, για να αναστείλει το Μνημόνιο και να στραφεί σε εξοπλισμούς με εγχώρια συμπαραγωγή και συναρμολόγηση, εγχώρια ανάπτυξη και εθνική ταυτότητα και ενότητα.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Η προκλητική απαίτηση των Τούρκων στρατηγών…


Πυκνώνουν οι πληροφορίες αναφορικά με την έναρξη πολεμικού επεισοδίου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, με φόντο το Αιγαίο. 
Το “κερασάκι στην τούρτα” μπήκε με τις απαιτήσεις που έχουν οι Τούρκοι επί των εδαφικών μας κατακτήσεων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές, ανώτατος Τούρκος στρατηγός έστειλε ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ στην Ελλάδα με το οποίο ζητάει ευθαρσώς από τη χώρα μας να “ χαμηλώσει τους τόνους για τα άκρως προκλητικά περιστατικά στο Αιγαίο , τα οποία θυμίζουν τις ιταμές ιταλικές προκλήσεις πριν το ελληνο-ιταλικό πόλεμο”. 
Επίσης, να σταματήσουν τα ΜΜΕ να μεταδίδουν ρεπορτάζ με πολεμικό χαρακτήρα αλλά και να περιοριστεί η δράση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου!
Επιπλέον, απαιτούν άμεσα να διακοπούν οι ελληνικές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφώνα αλλά και δρομολόγια πολεμικών πλοίων στην περιοχή γύρω από τις Οινούσσες και το Φαρμακονήσι.  
Αφού γίνουν όλα αυτά, τότε οι δυο πλευρές να “συνομιλήσουν”…
Είναι φανερό ότι η Τουρκία προσπαθεί να εκφοβίσει τη χώρα μας και να την κάνει να ακολουθήσει τις εντολές της, παρά το γεγονός ότι όλα αυτά που απαιτεί το τελεσίγραφο να γίνουν, στην ουσία είναι απαγορεύσεις που θα έπρεπε εμείς να απαιτούμε…
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι κάτι μεγάλο αναμένεται να γίνει ανάμεσα στις δύο χώρες και η Τουρκία, υπό τον εντολών του “Σουλτάνου” Ερντογάν, θα ψάξει την οποιαδήποτε αφορμή για να προκληθεί θερμό επεισόδιο…





voice news

ΕΡΕΥΝΑ: ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! (ΣΥΝΕΧΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)


(Το άρθρο ανανεώνεται καθημερινά)
Η ειδησεογραφική ομάδα του voicenews.gr, εδώ και αρκετούς μήνες σας παρουσιάζει αναλυτικά και εκτενή ρεπορτάζ για την επιβολή της κάρτας του πολίτη, η οποία επιβεβαιώθηκε πως έρχεται και στην χώρα μας λίαν συντόμως. Πρόκειται για τις νέες ταυτότητες, οι οποίες θα είναι υποχρεωτικές για όλους τους πολίτες και θα φέρουν τσιπάκι με όλα τα βιομετρικά, φορολογικά και ασφαλιστικά μας στοιχεία. 
30/4/2016
Δείτε πως θα είναι οι νέες ταυτότητες:
Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν παραδοθεί όλες οι προτάσεις στην κυβέρνηση, η οποία θα κηρύξει διαγωνισμό για τον ανάδοχο του έργου. Το κόστος  των νέων ταυτοτήτων με το μικροτσίπ θα έχει κόστος 80 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο κάθε πολίτης θα πρέπει να πληρώσει 10 ευρώ προκειμένου να γίνει η αντικατάσταση. 
Οι πιέσεις για την αντικατάσταση έρχονται από τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι αναφέρουν πως οι τωρινές ταυτότητες μπορούν εύκολα να πλαστογραφηθούν.
Οι νέες αυτές ταυτότητες θα έχουν ακόμη περισσότερα στοιχεία για εμάς και η κυκλοφορία τους αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη του 2017.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο για το πως οι κάμερες τελευταίας τεχνολογίας θα μπορούν να μας αναγνωρίσουν από τα RFID τσιπ που θα φέρουν οι ταυτότητες!
Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ!

2/5/2016
Το απόλυτο φακέλωμα! Με δακτυλικά αποτυπώματα οι συναλλαγές στην Ιαπωνία!
Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην Ιαπωνία, αφού από αυτό το καλοκαίρι, η κυβέρνηση της χώρας αναμένεται να δοκιμάσει το νέο σύστημα οικονομικών συναλλαγών, το οποίο θα γίνεται με τη χρήση δακτυλικών αποτυπωμάτων. 
Οι ξένοι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα, θα μπορούν να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους κατά τη διάρκεια των αγορών τους, χρησιμοποιώντας μονάχα τα δακτυλικά τους αποτυπώματα.
Με τα νέα αυτά μέτρα, η κυβέρνηση ελπίζει πως θα αυξηθεί ο αριθμός των τουριστών, καθώς έτσι γίνεται πρόληψη της εγκληματικότητας. Το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 και μέχρι τότε αναμένεται να έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή.
Βέβαια, αυτό που δεν αναφέρουν, είναι ότι όλοι οι τουρίστες θα πρέπει να φακελώνονται, καταχωρώντας τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στις βάσεις δεδομένων της Ιαπωνίας. Εκτός από τα δακτυλικά αποτυπώματα, θα πρέπει να εμπιστευτούν τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών τους και της ταυτότητάς του. Στην ουσία μιλάμε για το πλήρες φακέλωμα. 

Δείτε το νέο δείγμα από τις νέες ελληνικές ταυτότητες με το μικροτσίπ!
3/5/2016
Λίγο μετά από το δείγμα της νέας ταυτότητας που σας παρουσιάσαμε, προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για το τι στοιχεία θα περιέχονται στις νέες ταυτότητες, εκτός από τα προφανή. Έτσι λοιπόν θα υπάρχει ψηφιακή φωτογραφία του κατόχου, ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ο Αριθμός του Φορολογικού Μητρώου, η ηλεκτρονική υπογραφή και τα δακτυλικά αποτυπώματα του πολίτη. Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες πως το τσιπάκι θα περιέχει αναλυτικά τον ιατρικό φάκελο του κατόχου και τον αριθμό του δημοτολογίου. Τα νέα τσιπάκια τεχνολογίας RFID μπορούν να συγκεντρώσουν μεγάλο όγκο πληροφοριών, οπότε σίγουρα δεν υπάρχει κάποιου είδους περιορισμός για τις πληροφορίες που μπορούν να συγκεντρώσουν σε αυτά.
4/5/2016
Σας παρουσιάζουμε σήμερα την εξαιρετική ταινία του Αντώνη Σωτηρόπουλου και του Βασίλη Σιγάλα, "Ελεύθερη Βούληση". Στην ταινία αυτή πρωταγωνιστούν ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Χρανιώτης και μας παρουσιάζουν τη ζωή στην αχρήματη κοινωνία της Ελλάδας του μέλλοντος, όπου όλες οι συναλλαγές και οι δραστηριότητες στρέφονται γύρω από την Κάρτα του πολίτη. Στόχος της ταινίας είναι ο προβληματισμός και των τηλεθεατών για την ηλεκτρονική δικτατορία και το φακέλωμα που θα μας επιβάλλουν.
Δείτε τη συγκλονιστική ταινία!


Για κινητά εδώ.

5/5/2106
Εδώ και πολλά χρόνια τώρα, πραγματοποιούνται συνέχεια συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας απλών πολιτών, οι οποίοι διαφωνούν με την επιβολή των νέων ταυτοτήτων και ενώνουν τις φωνές τους προκειμένου εισακουστεί το δίκαιο αίτημα τους ενάντια στο φακέλωμα. 
Στις συγκεντρώσεις πάντοτε παρευρίσκονται δεκάδες χιλιάδες πολίτες, όλα τα συστημικά όμως ΜΜΕ επιλέγουν να αγνοήσουν τις συγκεντρώσεις. Μάλιστα πολλές φορές προβάλλουν ακόμη και άσκοπες ειδήσεις, προκειμένου να μην αναφερθούν καθόλου στις συγκεντρώσεις. 
Γιατί συμβαίνει αυτό;
Το μόνο σίγουρο είναι πως τα ΜΜΕ παρουσίασαν κανονικά την προεκλογική δέσμευση του Πρωθυπουργού για τις νέες ταυτότητες. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες!
Πολλοί λένε σατυρικά, πως είναι η μόνη προεκλογική δέσμευση του κ. Τσίπρα που εκπληρώθηκε.


Για κινητά εδώ.

9/5/2016
Τι θα συμβεί τελικά με τις πληροφορίες μας που θα βρίσκονται ενσωματωμένες στο τσιπάκι των νέων ταυτοτήτων;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφθάνουν στα χέρια μας, όλες τα στοιχεία μας θα αποθηκεύονται σε μία ενιαία Βάση Δεδομένων, με την οποία κάθε ταυτότητα θα βρίσκεται σε διαρκή «επικοινωνία». Αν πχ χρησιμοποιούμε τις νέες ταυτότητες στις αγορές μας, όλα τα δεδομένα για τις αγορές που κάναμε θα μεταφερθούν στη Βάση Δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. 
Πρόκειται για την λεγόμενη «εποπτεία σε πραγματικό χρόνο», όπου όλα βρίσκονται υπό διαρκή έλεγχο. Τι πρόκειται όμως να συμβεί σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο είδος διαρροής ή παραβίασης της Βάσης Δεδομένων;
Οι χάκερς μπορούν να παραβιάσουν κάθε είδους πληροφοριακό σύστημα, ακόμη και τα πιο ασφαλή. Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι οι ευαίσθητες πληροφορίες μας είναι ασφαλείς; 
Κανείς! Είδαμε όλοι τι έγινε πριν από λίγες ημέρες, όταν επιτέθηκαν οι Anonymous στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος.  Όλα τα στοιχεία μας, από το ιστορικό του διαδικτύου μας μέχρι και τις αγαπημένες μας ασχολίες θα βρίσκονται υπό διαρκή κίνδυνο.






voice news

ΈΚΤΑΚΤΟ! Ανεξαρτητοποιείται ο Πόντος στην Τουρκία...


Η κατάσταση στην Τουρκία μυρίζει μπαρούτι και ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φαίνεται ότι βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς πλήττεται από πολλά διαφορετικά μέτωπα. 
Τα Τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν τις τελευταίες ώρες ότι στον Πόντο και συγκεκριμένα στις κατεχόμενες από τούρκους περιοχές, σημειώνονται ένοπλες διαμάχες, οι οποίες παραπέμπουν σε "εμφύλιο".
Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι έχει σημειωθεί αυτές τις ημέρες, μια ένοπλη επίθεση στην Διεύθυνση Αστυνομίας της Κερασούντος και άλλη μια σύγκρουση με την χωροφυλακή.
Αφορμή σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, είναι η πολιτική στάση που ακολουθεί ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και η προκλητική του στάση κατά της Συρίας. 
Μάλιστα οι αναλυτές που σχολιάζουν το ζήτημα, θεωρούν ότι τις επόμενες ημέρες θα διογκωθούν οι συγκρούσεις, ενώ χαρακτηρίζονται απρόβλεπτες οι επόμενες ημέρες. 
Παράλληλα, ο κορυφαίος Έλληνας Τουρκολόγος κ. Νίκος Χειλαδάκης, σε προσωπικό του ρεπορτάζ σχολίασε πως: «η κατάσταση στην περιοχή του Πόντου εδώ και καιρό έχει απειληθεί από ένοπλες ομάδες ότι θα γίνει θέατρο επιθέσεων και γι' αυτό η Στρατοχωροφυλακή είχε πάρει αρκετά μέτρα ασφαλείας. Παρόλα αυτά οι ένοπλοι άρχισαν τις επιθέσεις τους και όπως μεταδίδουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, η κατάσταση έχει αρχίσει και μυρίζει μπαρούτι σε μεγάλη έκταση στον τουρκικό Πόντο».





voice news

Όλεθρος για την Ελλάδα! Η κρυφή ατζέντα για το προσφυγικό...


Για την συμφωνία της Τουρκίας με την Ε.Ε, αλλά και τα σχέδια των Ευρωπαίων για την Ελλάδα, μίλησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αλεξάντερ Βιντερστάιν.
Ο Βιντερστάιν τόνισε ότι δεν υπάρχει σχέδιο Β' και πως στοχεύουν μόνο στο αρχικό, ωστόσο τα δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, θέλουν μετατροπή της Ελλάδας σε τεράστιο στρατόπεδο μεταναστών.
Βέβαια από την πλευρά του ο Βιντερστάιν , τόνισε πως: "διαπραγματευτήκαμε με την τουρκική κυβέρνηση, έχουμε μια συμφωνία με την τουρκική κυβέρνηση και έχουμε το λόγο της τουρκικής κυβέρνησης", ωστόσο αξιωματούχοι της Ε.Ε δήλωσαν πως υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να "χαλάσει" η συμφωνία με την Τουρκία, την οποία θεωρούν αφερέγγυα.
Γι' αυτό λοιπόν η Ευρώπη και στρέφεται σιγά-σιγά εξολοκλήρου στην Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύει και η αναβολή της προγραμματισμένης συνάντησης υψηλού επιπέδου, μεταξύ της αρμόδιας Επιτροπής για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και των Τούρκων υπουργών Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών υποθέσεων.
Ωστόσο, τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Politico και της γερμανικής Bild, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία, καθώς τονίζουν ότι το σχέδιο Β' για την Ελλάδα είναι πολύ κοντά.
Όπως σας έχει ενημερώσει σε παλαιότερο άρθρο το voicenews.gr, το εν λόγω σχέδιο προβλέπει την μετατροπή των νησιών του ανατολικού Αιγαίου σε στρατόπεδα μεταναστών και την καταβολή στην Ελλάδα, των 6 δις που έχει υποσχεθεί η Ε.Ε στην Τουρκία. 
Η ελληνική κυβέρνηση από την πλευρά της δεν έχει σχολιάσει ακόμη τα σχετικά δημοσιεύματα, αλλά ούτε έχει διαψεύσει τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει. 







voice news