Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ τρέμουν τον ΠΟΥΤΙΝ! Η Ρωσική Αυτοκρατορία τους έχει στα σκοινιά...



H Washinton Post με άρθρο της προειδοποιεί τις ΗΠΑ, για τη δύναμη του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Προειδοποιεί πως δεν πρέπει οι Αμερικανοί αξιωματούχοι να μπερδεύουν τις κινήσεις του Πούτιν με τους σπασμούς ενός αδύναμου προσώπου, αλλά αντίθετα με τη δύναμη που έχει ένας μαχητής του δρόμου. Οι επεμβάσεις σε Συρία, Κριμαία και στην κατάληψη του διαδικτύου δείχνουν πως ο Πούτιν έχει μακρόπνοο σχέδιο για τη χώρα του.
Μάλιστα η αμερικανική εφημερίδα προειδοποιεί το μελλοντικό Πρόεδρο των ΗΠΑ πως θα έχει να αντιμετωπίσει μία Ρωσία που δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για το τι σκέφτεται η Αμερική. Κοιτάζει τα συμφέροντά της και ουδόλως ενδιαφέρεται για τον αντίκτυπο. Όπως κάνουν άλλωστε όλες οι αυτοκρατορίες.
Τέλος τονίζει τα εξής σημεία. Αν βγει ο Τραμπ και θελήσει να τηρήσει στάση φιλική προς τη Μόσχα, ή θα καταφέρει να συνεργαστεί με τον Πούτιν ή θα του δώσει περισσότερο θάρρος, θεωρώντας ο Ρώσος Πρόεδρος πως οι ΗΠΑ είναι οικονομικά και στρατιωτικά εξαντλημένες.
Αν βγει η Χίλαρι θα τηρήσει στάση σκληρή προς τον Πούτιν, που ίσως τον περιορίσει προσωρινά και μόλις μάθει τον αντίπαλο, θα την στριμώξει στη γωνία, με την ισχύ του ρωσικού στρατού.






voicenews

Για το ΤΖΑΜΙ των ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ το ΚΡΑΤΟΣ λειτουργεί! Για τους ΕΛΛΗΝΕΣ αδιαφορεί...


Εκκενώθηκε λοιπόν ο χώρος του Βοτανικού από τους ‘καταληψίες’, άστεγους Έλληνες, που εμπόδιζαν τη δημιουργία Τζαμιού, με την παρουσία τους.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αποτελούμενες από διμοιρίες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ, παρουσία εισαγγελέα, μετέβησαν στο σημείο μισή ώρα μετά τις 6 το πρωί και κάλεσαν τους  ‘καταληψίες’ που έχουν εγκατασταθεί στον χώρο από τον Ιούλιο, να τον εγκαταλείψουν αλλιώς θα συλληφθούν.
Χωρίς να προβάλλουν την παραμικρή αντίσταση τα 15 άτομα που βρίσκονταν εκεί και αυτοπροσδιορίζονται ως Κίνημα Ελλήνων Εφέδρων Πολιτών-Οπλιτών» αποχώρησαν και προσήχθησαν από την Αστυνομία στην ΓΑΔΑ, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραμείνει στον χώρο, για να μην εισέλθουν τυχόν άλλοι καταληψίες.
Πάντως αίσθηση προκάλεσε η ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού να απομακρύνει τους άστεγους Έλληνες από την περιοχή, για να ιδρυθεί Τζαμί. Όταν όμως οι Έλληνες ζητούν την αρωγή του κράτους, τότε ο Μηχανισμός ‘σφυρίζει’ αδιάφορα.








voice news

Ο Ρωσικός ΣΤΟΛΟΣ στην ΕΛΛΑΔΑ! Δεσμεύτηκε το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ...


Έρχεται ο Ρωσικός Στόλος και θα κάνει ασκήσεις στη Μεσόγειο. Πιο συγκεκριμένα η Ελλάδα δέσμευσε με ΝΟΤΑΜ την περιοχή μεταξύ ανατολικά της Κρήτης και δυτικά της Κύπρου στο ύψος του Καστελλόριζου και έδωσε άδεια στο ρωσικό στόλο να προχωρήσει σε εκπαιδευτικές ασκήσεις στην περιοχή αυτή.
Θυμίζουμε πως ο Ρωσικός στόλος , περιλαμβάνει το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοβ» και έχει προκαλέσει συναγερμό στο ΝΑΤΟ, από το πέρασμά του δια μέσου της Ελλάδας στη Συρία.






voice news

Βυθίζεται στο ΧΑΟΣ η ΤΟΥΡΚΙΑ!Πογκρόμ από τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ...


Όπως ήδη σας αναφέραμε σε πρωινό μας άρθρο στην Τουρκία επικρατεί χάος. Η σημερινή έκρηξη στο Ντιαρμπακίρ ήρθε σε απάντηση της σύλληψης έντεκα στελεχών του κόμματος HDP της Τουρκίας. Συγκεκριμένα συνελήφθη ο ηγέτης του κόμματος Σελαχατίν Ντεμιρτάς, η συμπρόεδρος του κόμματος κι άλλοι  βουλευτές κατηγορούμενους για «τρομοκρατία».
Το Δημοκρατικό Κόμμα των Λαών (HDP) ιδρύθηκε το 2012 μέσα από τις διεργασίες του «Δημοκρατικού Κογκρέσου των Λαών», ενός σχηματισμού που συσπείρωνε κυρίως Κούρδους της Τουρκίας αλλά και άλλες μειονότητες.
Η τουρκική κυβέρνηση κατηγορεί το HDP για δεσμούς με το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK), το οποίο χαρακτηρίζεται από την Άγκυρα ως τρομοκρατική οργάνωση. Ειδικά μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και τη διολίσθηση του Ερντογάν σε ολοκληρωτικές πρακτικές οι συλλήψεις πολιτικών του αντιπάλων έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας.




voice news

ΟΡΓΗ του ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ! Η Βρετανία στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ...


Διάβημα διαμαρτυρίας απέστειλε η ρωσική πρεσβεία προς το υπουργείο εξωτερικών της Βρετανίας εξαιτίας της επικίνδυνης κλιμάκωσης της διαμαρτυρίας μπροστά από το κτήριο της πρεσβείας, από Λονδρέζους.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι « η ρωσική ομοσπονδία επισείει την προσοχή λόγω της απροθυμίας των βρετανικών αρχών να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία και την ασφάλεια των διπλωματικών αποστολών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης μπροστά από την πρεσβεία. Ανησυχούμε έντονα για αυτήν  την απροθυμία των βρετανικών αρχών να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία και την ασφάλεια της Πρεσβείας μας».
«Η βρετανική αστυνομία παρακολουθούσε εντελώς παθητικά τις  προκλητικές ενέργειες των Χούλιγκαν διαδηλωτών . Την ίδια στιγμή είχαν απενεργοποιηθεί όλες οι  τηλεφωνικές γραμμές του κτιρίου με το εξωτερικό. Η πρεσβεία δέχθηκε επίθεση από κύμα «κενών» τηλεφωνημάτων», αναφέρει ο Ρώσος πρέσβης .
Θα πρέπει να τονιστεί ότι η σημερινή δράση μπροστά από την πρεσβεία ακολουθεί τη  φρενήρη «ρωσοφοβία»  στο βρετανικό Τύπο, η οποία έχει ενορχηστρωθεί από Βρετανούς  αξιωματούχους 





voicenews.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ: Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ 12ο Μ.Χ ΑΙΩΝΑ - ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ" (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ)

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΛ ΜΑΞ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ...
ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ, ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ, ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ  ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΝΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ...
ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ (ΜΝΗΜΟΝΙΑ) ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ...
ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΛΗΡΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΞ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ...
 
ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΗΝ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΠΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ...
ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ...
ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΤΗΝ  ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΙΚΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥΣ ...
ΕΔΕΙΞΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ (ΕΚΤΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ), ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ...
Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ...
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ...
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ...
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ, ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ Π. ΕΦΡΑΙΜ ΣΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ:
"ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ...
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΕΥΜΑ ..."  
Υ.Γ
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ...
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ...





volcanotimes

Μέγιστος πλαστογράφος και καταστροφέας της Ελλάδας… Τρέχει πάλι πίσω από τη ΝΔ


%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%83
Στη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ έγραψε την ιστορία με τον φαύλο τρόπο που αντιμετωπίζει την πολιτική ο ίδιος. Αυτός που τα έδωσε όλα στη ΝΔ- και καταβαράθρωσε το ΠΑΣΟΚ- αυτός που έγινε το δεξί χέρι του Σαμαρά και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του, έχει το θράσος να λέει πως… αναγκάστηκε.
«Ο… Παπανδρέου ήθελε τη συνεργασία με τη ΝΔ όχι ΕΓΩ.»
Για τον Παπανδρέου ρε γαμώτο, το έκανε…
%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%832
Γιατί η Φώφη τον έσπρωξε στο λάθος…
Υποψιάζονται στη Δημοκρατική Συμπαράταξη πως μιλάει με τον Κυριάκο;
Τι απάντησε στην ερώτηση, για το τι θα κάνει αν υπάρξει συνεργασία του κόμματος του με τον Παπανδρέου…
Σε δεύτερη ανάγνωση ο «εξαναγκασμός» του Βενιζέλου να ψηφίσει όχι και να βρεθεί εκτός κομματικής γραμμής, μάλλον δεν έγινε τυχαία. Είναι… σφόδρα πιθανόν να έχουν την πληροφορία ή την υποψία ότι ο Ευάγγελος είναι συνομιλητής του Κυριάκου (σιγά που θα είχε τον ηθικό ενδοιασμό).
Άλλωστε στην ερώτηση που του έκαναν, ποιο κόμμα θα ήθελε να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ, η απάντηση του ήταν στο ναι μεν αλλά. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να κερδίσει το επικίνδυνο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και θα προτιμούσε ένα δημοκρατικό προοδευτικό χώρο διευκρινίζοντας πως η ΝΔ έχει συντηρητικά στοιχεία (όταν ήταν αντιπρόεδρος αυτός είχε προοδευτικά).
Τέλος όταν τον ρώτησαν τι στάση θα κρατήσει αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη συνεργαστεί με τον Παπανδρέου άφησε να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς πως θα μαζέψει τα μπογαλάκια του…




hellasforce

Η Αμερικανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για Αναρχία κατά τη διάρκεια και μετά τις εκλογές


us-government-is-preparing-for-anarchy-during-and-after-the-electionX22

ΒΡΑΒΕΙΟ από το Οικουμενικό Πατριαρχείο σε έναν ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΩΜΑΛΟ! Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη!!


…»ΑΝΩΤΑΤΟ» βραβείο του Οικουμενικού «πατριάρχου», σε έναν ΦΑΝΑΤΙΚΟ υποστηρικτή των κιναίδων και των ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ!!! (Δεν έχει ΟΥΤΕ φόβο Θεού;;;)
«ΟΥΑΙ ΗΜΙΝ, Φ Α Ρ Ι Σ Α Ι Ο Ι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ»…
New York Gov. Andrew Cuomo makes a point during a meeting on tax cut proposals in the Red Room at the Capitol on Monday, Jan. 6, 2014, in Albany, N.Y. Cuomo has proposed cutting the state’s corporate income tax from 7.1 percent to 6.5 percent and eliminating it altogether for upstate manufacturers. He also has proposed paying more state aid as an incentive to any of New York’s 10,500 local governments that impose hard 2 percent spending caps and cut their costs by consolidating services with other towns, villages, cities and counties. (AP Photo/Mike Groll)
Του π. Mark Hodges (‘LifeSiteNews’) / ΚΟ
Με το Αθηναγόρειο (…) Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βράβευσε το Τάγμα των «Αρχόντων» του Αποστόλου Ανδρέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, έναν από τους πιο διαβόητους υποστηρικτές της έκτρωσης, του «γάμου» των ομοφυλόφιλων ​​και των «τρανσέξουαλ τουαλετών» στα σχολεία(!!!) τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo (‘Αντριου Κουόμο).
3
Η βράβευση έγινε από τον Αρχιεπίσκοπο Βορείου & Νοτίου Αμερικής Δημήτριο, στις 15 Οκτωβρίου στο ‘New York Hilton’, παρουσία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Για άλλη μια φορά, οι επικεφαλής της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας αποδεικνύουν, με ένα (ψευδο-) «ανθρωπιστικό» βραβείο, ότι στην επιτακτική προσπάθειά τους να εγκριθούν από τον «Καίσαρα», ΔΕΝ νοιάζονται για τους πιο ευάλωτους στην ανθρωπότητα.
4
Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση του Α.Cuomo στην υποστήριξη και την καταλυτική συμβολή του, στην προσπάθεια ανοικοδόμησης του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στο νότιο Μανχάτταν, του μοναδικού τόπου λατρείας που καταστράφηκε από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Η ιστοσελίδα των Αρχόντων εξηγεί, ότι υπήρξε «ο άνθρωπος κλειδί» στη διαδικασία εξασφάλισης μιας συμφωνίας με την Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ, για την ανοικοδόμηση και την ανάσταση της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και του Εθνικού Παρεκκλησίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου…
5
Η ειρωνεία είναι, ότι ο Cuomo είναι φανερός υποστηρικτής, τόσο των α μ β λ ώ σ ε ω ν όσο και του τρανσεξουαλισμού.
(«ΑΥΤΑ», ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑΧΑ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ; ΤΑΧΑ;;;;….)
Ο Cuomo, όπως περιγράφεται από τον Bill Donohue του Καθολικού Συνδέσμου, έχει «σφοδρή επιθυμία για το ‘δικαίωμα’ στην έκτρωση».
Είναι αυτός που υπερασπίστηκε την νομοθεσία που δίνει το «δικαίωμα» σε μια μητέρα, να κάνει έκτρωση μέσω δηλητηρίου (!!!) που εγχέεται μέσα της και μέσα στην καρδιά του μωρού!!!
(ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ …»ΑΝΘΡΩΠΟΙ», ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ «ΑΥΤΟ»;
Η ΣΤΥΓΝΗ & ΑΣΦΑΛΩΣ Α Π Α Ν Θ Ρ Ω Π Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΙΑΤΡΟΙ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ ΣΧΕΣΗ;)
Στην πολιτεία του Cuomo, μια γυναίκα μπορεί να διακόψει την κύηση, για οποιοδήποτε λόγο, επειδή ο νομοθέτης της Νέας Υόρκης, επιτρέπει το οτιδήποτε που ερμηνεύεται ότι «σχετίζεται με την ευεξία του ασθενούς» ως δικαιολογία….
6
Αλλά ο Cuomo δεν ήταν ικανοποιημένος με την απεριόριστη έκτρωση. Ο Cuomo θέλησε να δημιουργήσει ένα νέο τρίτο κόμμα στη Νέα Υόρκη, που ονομάστηκε το «Κόμμα για την Ισότητα των Γυναικών», που έχει ρητό σκοπό την προώθηση, την επέκταση και τη χρηματοδότηση του προγράμματος αμβλώσεων εγκυμοσύνης όψιμης ωριμότητας («late term», μετά τις 41 εβδομάδες!).
7
Η «σφοδρή επιθυμία για άμβλωση» του Cuomo συνοψίζεται στις παρατηρήσεις που έκανε σε συνέντευξή του στο WCNY, όπου χαρακτήριζε εκείνους που πιστεύουν στο «δικαίωμα στη ζωή» του αγέννητου και εκείνους που πιστεύουν στον γάμο μεταξύ άνδρα και γυναίκας, ως ….«ακραίους» και ανέφερε ότι τέτοιου είδους πολίτες, «δεν έχουν θέση στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, επειδή δεν είναι έτσι οι Νεοϋορκέζοι»!!!
Για σκεφτείτε. Ένας κυβερνήτης που λέει ότι οι ενάντιοι στις εκτρώσεις, «δεν έχουν θέση» στην πολιτεία του. Όπως μία Ορθόδοξη Χριστιανική ιστοσελίδα, το έθεσε: «Μπορείτε να διανοηθείτε τι θα συνέβαινε, αν ο κυβερνήτης μιας πολιτείας, δήλωνε ότι οι υποστηρικτές των αμβλώσεων δεν έχουν θέση στην πολιτεία του;»
8
Εκτός από υποστηρικτής της μαζικής σφαγής των πλέον αθώων, ο Cuomo είναι και ένας από τους κορυφαίους υπερασπιστές του …σοδομισμού στις ΗΠΑ!!!
Πριν το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ νομιμοποιήσει τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πέρασμα του νομοσχεδίου, κάνοντας την πολιτεία του μια από τις πρώτες που έδωσε πλήρη νομική αναγνώριση, στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων.
Ο Cuomo περήφανα οδήγησε την «γκέϊ παρέλαση υπερηφάνειας» μετά την υπογραφή του νομοσχεδίου που στρέφεται κατά του γάμου και της οικογένειας!
Σε φόρουμ των New York Times, ο Cuomo χαρακτήρισε όποιον διαφωνεί με την προαγωγή της «φυσιολογικοποίησης» της ομοφυλοφιλίας, «αντι-αμερικάνο».
9
Ο κυβερνήτης της Ν. Υόρκης ποινικοποίησε ακόμα τους …θεραπευτές (!!!) που βοηθούν τους ανηλίκους να ξεπεράσουν αισθήματα ανεπιθύμητης έλξης για άτομα του ιδίου φύλου και χαρακτήρισε τους Χριστιανούς, που θέλουν να βοηθήσουν αυτά τα άτομα, ως «μη ανεκτικούς» και «μισητές»!!!
«Η Θεραπεία της Μετατροπής, είναι μία απεχθής πρακτική, που είναι σε αντίθεση με ό, τι αυτή η πολιτεία αντιπροσωπεύει», είπε ο Cuomo.
10
Πέρυσι, ο Cuomo έγινε ο πρώτος πολιτικός, που επέβαλε τους νόμους που επιτρέπουν τους ‘τρανσέξουαλ’ να χρησιμοποιούν όποιον δημόσιο χώρο (τουαλέτα ή αποδυτήρια) θέλουν παντού, σε δημόσιες υπηρεσίες, χώρους εργασίας, καταστήματα, νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εγκαταστάσεις αναψυχής κλπ.
Μάλιστα διέταξε (!!!) τους ιδιωτικούς φορείς παροχής ασφάλισης υγείας, να προσφέρουν κάλυψη για ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων(!!!!!!!!!!!) χάριν «αλλαγής φύλου», χαρακτηρίζοντας τις ορμόνες για ‘τρανσέξουαλ’ και τη χειρουργική επέμβαση «ιατρικά αναγκαίες» και κατέστησε παράνομη για τους ασφαλιστές κάθε άρνησή τους!
Όταν η Βόρεια Καρολίνα ακύρωσε ένα διάταγμα της πόλης Charlotte και απαίτησε να υπάρχουν ξεχωριστές τουαλέτες για τα δύο φύλα, ο Cuomo θέσπισε μια ταξιδιωτική απαγόρευση για τους κρατικούς υπαλλήλους στη Βόρεια Καρολίνα.
11
Αυτός λοιπόν είναι ο Κουόμο. Φανατικός υποστηρικτής του θανάτου, εχθρός των θρησκευτικών ελευθεριών, υπέρμαχος του σοδομισμού, εχθρός του γάμου και της οικογένειας και υποστηρικτής του τρανσεξουαλισμού.
Και όπως αναφέρει στο blog του ο Αμερικάνος Ορθόδοξος Χριστιανός, Ιώσηπος Φλάβιος, ο άνθρωπος αυτός «δεν είναι κάποιος που πιστεύει απλά στις αμβλώσεις, αλλά είναι ένας άνθρωπος που πίεσε σκληρά για τις αμβλώσεις εγκυμοσύνης όψιμης ωριμότητας (με δηλητήριο, ακρωτηριασμό, και διαμελισμό των εμβρύων στη μήτρα)».
12
«Παιδί της καθολικής εκκλησίας»;
Και όμως ο διοικητής του Τάγματος των «Αρχόντων», Δρ. Αντώνιος Λυμπεράκης, εξύμνησε τον Cuomo ως «τον πιο άξιο για να λάβει το Αθηναγόρειο Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».
Το βραβείο υποτίθεται δίνεται σε κάποιον, που «έχει παραδειγματικά με συνέπεια, έργο και αφοσίωση ενδιαφερθεί για τα βασικά δικαιώματα και την θρησκευτική ελευθερία για όλους τους ανθρώπους». Αλήθεια;
(ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ! ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ… (ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ …» ΚΛΕΙΣΕΙ» ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ; ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ;
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;;;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ;;;
ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΗΘΕΝ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ»;;;
ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,,,)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ …ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΝΑΙ! ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ! ΑΛΛΑ «ΥΠΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ» ΑΛΛΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ «ΑΛΛΟΤΡΙΟΙ», ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ & «ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ» ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ… ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ….»ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»)
ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, Ο ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΣ ...ΚΥΡΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!!! ΤΟΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ! ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ, Ο "ΣΤΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟΣ" ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ...
ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, Ο ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΣ …ΚΥΡΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο
κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!!! ΤΟΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ! ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ,
Ο «ΣΤΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟΣ» ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ…
Το βραβείο υποτίθεται, ότι δίνεται μόνο σε εκείνους, που έχουν «αποδεδειγμένα Ορθόδοξο Χριστιανικό χαρακτήρα, οι οποίοι συμμορφώνονται πιστά στις διδασκαλίες του Χριστού και τα δόγματα, τους κανόνες, τη λατρεία, την πειθαρχία, και τις εγκυκλίους της Εκκλησίας». Αλήθεια;
ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ! ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΤΟΣΟ ΠΛΑΤΙΑ, ΤΟΣΟ "ΠΗΓΑΙΑ" ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ; ΓΙΑΤΙ;
ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ! ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΤΟΣΟ ΠΛΑΤΙΑ, ΤΟΣΟ
«ΠΗΓΑΙΑ» ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ;
ΓΙΑΤΙ;
Με την απονομή του βραβείου, ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος εξήρε τον Cuomo, διακηρύσσοντας τον «ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!» Αν ο Δημήτριος ήταν πραγματικά πιστός στο Ευαγγέλιο του Χριστού, θα διακήρυττε τον Cuomo «Ανάξιο!» και θα τον καλούσε σε μετάνοια.
052310 Showing in the middle: New York Attorney General Andrew Cuomo with his daughter Cara at the annual Israel Parade on 5th Avenue in Manhattan,NY. He is campaigning for Governor.
052310 Showing in the middle: New York Attorney General Andrew Cuomo with his daughter Cara at the annual Israel Parade on 5th Avenue in Manhattan,NY. He is campaigning for Governor.
ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑ! Ο κ.ΚΟΥΟΜΟ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ...ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΜΙΑ ...ΞΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ;  ΜΑ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΟ;  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ή ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ Λ.Χ. ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΟΤΕ ..."ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ";;;;("ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ")
ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑ! Ο κ.ΚΟΥΟΜΟ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ
ΕΝΑ …ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΜΙΑ …ΞΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ;
ΜΑ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΟ;
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ή ΥΠΟΥΡΓΟΣ,
ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ Λ.Χ. ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;
Ή ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΟΤΕ …»ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ»;;;;(«ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»)
«Δίνοντας ένα βραβείο για τα ανθρώπινα δικαιώματα στον Cuomo, είναι σαν να δίνουμε ένα βραβείο υπεύθυνης μητρότητας στην …Madonna», λέει ο πατέρας Johannes Jacobse του Αμερικανικού Ορθόδοξου Ινστιτούτου, χαριτολογώντας.
«Ο Cuomo είναι ένας από τους πιο επιθετικούς υπερασπιστές των αμβλώσεων στον χώρο της πολιτικής σήμερα. Η υπεράσπιση της βιομηχανίας των αμβλώσεων από την πλευρά του είναι αμείλικτη».
17
«Είναι δουλοπρεπείς, ή απλά θαμπωμένοι από ισχυρούς πολιτικούς; Είναι δύσκολο να πει κανείς, αλλά πολλοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί είναι εξοργισμένοι από αυτή τους τη δράση», λέει ο π. Jacobse στο LifeSiteNews.
Ο Jacobse κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι με το να δίνεται στον Cuomo το «ανθρωπιστικό βραβείο», μειώνεται η επιρροή της γνήσιας Ορθοδοξίας σε ολόκληρη την Αμερική.
ΒΡΕ, ΒΡΕ, ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΡΕΦΟΣΦΑΚΤΗ ΚΟΥΟΜΟ.... "ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ", ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 5   Ρ Α Β Β Ι Ν Ω Ν !!!!!!!!!!!! ΜΠΑ, ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, Ή ΓΙΑ "ΣΥΜΠΤΩΣΗ", Ή ΓΙΑ "ΚΑΚΟΠΙΣΤΟ" ΚΑΙ "ΔΟΛΙΟ" ....'Φ Ω Τ Ο Μ Ο Ν Τ Α Ζ'.... ΕΣΕΙΣ ..."ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ" ΠΑΤΡΙΑΡΧΑ κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ; ΕΣΕΙΣ κ.ΔΗΜΗΤΡΙΕ, ΤΙ ΛΕΤΕ; ("ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ")
ΒΡΕ, ΒΡΕ, ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΡΕΦΟΣΦΑΚΤΗ ΚΟΥΟΜΟ…. «ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ», ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΠΟΥ
1 5 Ρ Α Β Β Ι Ν Ω Ν !!!!!!!!!!!! ΜΠΑ, ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, Ή ΓΙΑ «ΣΥΜΠΤΩΣΗ», Ή ΓΙΑ
«ΚΑΚΟΠΙΣΤΟ» ΚΑΙ «ΔΟΛΙΟ» ….’Φ Ω Τ Ο Μ Ο Ν Τ Α Ζ’….
ΕΣΕΙΣ …»ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ» ΠΑΤΡΙΑΡΧΑ κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ; ΕΣΕΙΣ
κ.ΔΗΜΗΤΡΙΕ, ΤΙ ΛΕΤΕ; («ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»)
Cuomo: «New York is we are Israel and Israel is us»
Σχολιάζοντας τη φωτογραφία του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου να δίνει στον Cuomo το βραβείο, ο ορθόδοξος blogger Γιώργος Μιχαλόπουλος στο blog του ‘monomakhos’ σημείωσε, «Είναι αυτό χριστιανική μαρτυρία; Μήπως θα βλέπαμε τον Ιωάννη τον Βαπτιστή να στέκεται έτσι μπροστά στον Ηρώδη; Ή τον προφήτη Ηλία στον βασιλιά Αχαάβ;»
Ένας σχολιαστής, ονόματι Peter A. Papoutsis, το ονόμασε αυτό «προδοσία του Ευαγγελίου».
«Χρειαζόμαστε άνδρες πίστης που δεν θα φοβηθούν να αντισταθούν στο κακό, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν όχι μόνο το θρόνο τους, αλλά και τη ζωή τους», έγραψε ένας άλλος, ονόματι Dino.
Ένας άλλος ονόματι John Kal, ήταν πιο καυστικός: «Σιγά μην τους ενδιαφέρει το Ευαγγέλιο και ο Χριστός. Αυτοί έχουν άλλη ατζέντα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα λεφτά».



hellasforce

ΣΟΚ! Το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ Παρουσίασε το Μέλλον μας


pentagon-predicts-an-unavoidable-dystopian-future
Το Πεντάγωνο προαναγγέλλει το «αναπόφευκτο»
Με τίτλο «μεγαλουπόλεις: Αστικό μέλλον,αναδυόμενη Πολυπλοκότητα»,αυτό το βίντεο δίνει ένα σύντομο απόσπασμα του κόσμου μας το 2030.
Και προαναγγέλει το πραγματικά όχι και τόσο μακρινό μέλλον για τον κόσμο….

BREXIT στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο της Ελλάδας!!


brexit
Η απόφαση βρετανικού δικαστηρίου που λέει στη βρετανική κυβέρνηση ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση από μόνη της να ξεκινήσει τη διαδικασία του Brexit με ενεργοποίηση του σχετικού Άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισσαβόνας, μπορεί μεν να μπερδεύει την διαδικασία εξόδου της Βρετανίας από τη συμμορία της Ε.Ε., αλλά η δίκη στο ελληνικό Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο στις 9 Νοεμβρίου μπορεί να αποτελέσει το κλειδί που θα επιτρέψει το αποτέλεσμα του βρετανικού Δημοψηφίσματος να εφαρμοστεί και ο βρετανικός λαός να αποδειχθεί ότι είναι κυρίαρχος στη χώρα του.
Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βρετανίας μάς υποχρεώνει να προβληματιστούμε αν η Βρετανία δεν είναι δημοκρατική χώρα αλλά ολιγαρχική, με το κοινοβούλιο να αποτελεί την δημοσιοποιημένη ολιγαρχία. Το Δημοψήφισμα αποτελεί την ανώτατη μορφή Άμεσης Δημοκρατίας που πηγάζει απευθείας από τον κάθε πολίτη, είναι η απόλυτη έκφραση Δημοκρατίας («δημο-κρατία» που σημαίνει ισχύς-εξουσία των πολιτών). Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πάνω από αυτό. Συνεπώς, το βρετανικό δικαστήριο που βάζει το κοινοβούλιο (το οποίο υποτίθεται ότι είναι εργαλείο αντιπροσώπευσης των πολιτών, δηλαδή κάτω από αυτούς) πάνω από τους πολίτες, επισφραγίζει ότι ουσιαστικά η Βρετανία είναι ολιγαρχική και όχι δημοκρατική χώρα.
Την αναγνωριστική προσφυγή που ζητά να κηρυχτούν παράνομοι και αντισυνταγματικοί όλοι οι νόμοι που αντιτίθενται στο αποτέλεσμα του Ελληνικού Δημοψηφίσματος του 2015 κατέθεσαν (α) ο Συνασπισμός Πολιτικών Κομμάτων και Κινήσεων με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» (Ε.Κ.Α.Δ.), (β) η Ένωση Προσώπων με την επωνυμία «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» και η (γ) η νεότευκτη Ένωση Προσώπων με την επωνυμία «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ» (Ν.ΕΛ.Σ.Ε.). Ο δικηγόρος Γεώργιος Κόκκας την υπέβαλε κατά του Ελληνικού Δημοσίου, του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης, όπως ειδικότερα επιτηρεί το Ελληνικό Δημόσιο με : την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Ε.Ε.), την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ε.Κ.Τ.) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) (γνωστών ευρύτερα ως «θεσμών» ή «τρόϊκα» ή «κουαρτέτο»), κλπ.
Αν το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο της Ελλάδας αποφασίσει να ακυρωθούν όλοι οι νόμοι που αντιτίθενται στο αποτέλεσμα του δικού μας δημοψηφίσματος του 2015, τότε θα υπάρχει δεδικασμένο από δικαστήριο ευρωπαϊκής χώρας ότι οτιδήποτε αντιτίθεται σε αποτέλεσμα δημοψηφίσματος είναι παράνομο. Το Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας το οποίο προβλέπει ότι οποιαδήποτε χώρα μέλος έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει «σύμφωνα με τις δικές της συνταγματικές ρυθμίσεις», θα θέσει την πρόκληση στο βρετανικό δικαστήριο, όπου θα εκδικαστεί η έφεση κατά του πρώτου δικαστηρίου, αν «οι συνταγματικές ρυθμίσεις» της Βρετανίας είναι ενάντιες στις ελληνικές που θα αναγνωρίζουν ότι τίποτα δεν είναι πάνω από το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος. Προφανώς δεν είναι αντίθετες και το βρετανικό δικαστήριο θα πρέπει να λάβει υπόψιν του την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου και να σεβαστεί η Βρετανία απόλυτα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματός της.
Ίσως η δίκη στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο στις 9 Νοεμβρίου (6 μμ) στη μεγάλη Αίθουσα Αρείου Πάγου, είναι σημαντικότερη από ότι θα νομίζαμε. Σίγουρα είναι για τη Βρετανία..




hellasforce

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στη Δικαιοσύνη και το Πολιτικό Σκηνικό φέρνει η Αποκάλυψη του HELLASFORCE


%ce%b1%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%b1%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83
Δυσοσμία νέου παραδικαστικού πίσω από την απόπειρα φυγής του δικηγόρου Ασημάκη Ασημακοπούλου
Ραγδαίες εξελίξεις στην δικαιοσύνη αλλά και στο πολιτικό σκηνικό φέρνει η αποκάλυψη του Hellasforce για την απόπειρα φυγής του κατηγορουμένου για κακουργήματα δικηγόρου Ασημάκη Ασημακοπούλου που συνδέεται με υψηλόβαθμα νυν και τέως στελέχη της δικαιοσύνης.
Η αποκάλυψη που πήγε στην Βουλή με πρωτοβουλία του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και νέο κύκλο διερεύνησης που ενδέχεται να αποκαλύψει υπόγειες διαδρομές Υψηλόβαθμων και μαύρους λογαριασμούς στην Ελβετία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος επισκέφθηκε ξημερώματα τις αρμόδιες αρχές στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών όπου και απαίτησε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης καταθέτοντας όλα τα στοιχεία. Σε περίπτωση που τεκμηριωθεί Ότι οι αεροπορικές εταιρείες δεν είχαν ενημερωθεί από τις δικαστικές αρχές για την απαγόρευση εξόδου του δικηγόρου, τότε οι εξελίξεις μέσα στην δικαιοσύνη θα είναι καταιγιστικές.



hellasforce

ΒΟΜΒΑ! Η Προσωποποίηση του Αντιχρίστου


%cf%87%ce%b9%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%b9-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bd
Η Χίλλαρυ Είναι Η Προσωποποίηση του Αντίχριστου Εκμυστηρεύονται Πράκτορες του ΕΦ ΜΠΙ ΑΙ
Με τον ανωτέρω εκρηκτικό τίτλο, τέσσερεις μέρες πριν τις πιο επεισοδιακές, παρδαλές αλλά παγκόσμιας κρισιμότητας εκλογές στις ΗΠΑ, το έγκυρο εναλλακτικό οικονομικό πρακτορείο Zero Hedge, επικαλούμενο και την βρετανική Γκάρντιαν, αποκαλύπτει σήμερα τα ακόλουθα:
( Μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού)
΄Εχοντας αποκαλύψει την στασιαστική διαίρεση μεταξύ του ΕΦ ΜΠΙ ΑΙ και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, βλέπουμε ότι οι σταγόνες διαρροής από τον τρύπιο κουβά γίνονται βρύση, καθώς η Γκάρντιαν αναφέρει πολλούς εξαγριωμένου πράκτορες να χαρακτηρίζουν το ΕΦ ΜΠΙ ΑΙ «Τραμπλάντια».
Όπως αναφέρει σε χθεσινό ρεπορτάζ, πολυάριθμες πηγές μέσα στο FBI δηλώνουν ότι βαθειά αντιπάθεια προς την υποψήφια των Δημοκρατικών και οργή κατά του Διευθυντή της Υπηρεσίας που δεν απήγγειλε κατηγορία εναντίον της τον Ιούλιο υποκίνησαν τις διαρροές που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά στην προεκλογική εκστρατεία της.
Ένας πράκτορας είπε στη Γκάρντιαν ότι πολλοί στην υπηρεσία βλέπουν την Κλίντον ως τον Αντίχριστο και υποστηρίζουν τον Τραμπ.
Ο συγκεκριμένος πράκτορας, που τελεί σε ενεργό υπηρεσία, δήλωσε ότι « η Κλίντον είναι η προσωποποίηση του Αντίχριστου για ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού του FBI» και «ο λόγος για τον οποίο διαρρέουν τις πληροφορίες είναι επειδή είναι υπέρ της νίκης του Τραμπ.»
Αλλά άλλος πράκτορας αμφισβήτησε, κατά την Γκάρντιαν, τον βαθμό υποστήριξης στον Τραμπ από το προσωπικό της υπηρεσίας.
« Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι ο Τραμπ δεν είναι κατάλληλος, αλλά από την άλλη είναι πεπεισμένοι ότι η Κλίντον είναι διεφθαρμένη», δήλωσε η πηγή. «Αυτό που ακούς συχνά είναι ότι πρόκειται για κακό δίλημμα ανάμεσα σε έναν ανεπαρκή και σε μια διεφθαρμένη πολιτικό.»
Κατά τις πληροφορίες του πράκτορα του FBI,οι εντάσεις φούντωσαν τον Ιούλιο, όταν ο Κόμυ αρνήθηκε να απαγγείλει κατηγορία κατά της υποψήφια των Δημοκρατικών για παράνομη χρήση εμπιστευτικών κρατικών εγγράφων, διακινώντας τα με τον ιδιωτικό της διαμετακομιστή.
«Πολλοί πράκτορες εξοργίσθηκαν κατά του διευθυντή, όχι επειδή δεν εισηγήθηκε την παραπομπή σε δίκη, αλλά επειδή, όπως πίστευαν, «πούλησε» το FBI, για να ξεφορτώσει το υπουργείο Δικαιοσύνης από την πίεση που υφίστατο.»
Καταλήγοντας, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπήρξαν και άλλες διαρροές για εσωτερικές μάχες στο FBI και άλλες πιθανές ανακρίσεις, μετά την έκρηξη της είδησης για την απόφαση του Διευθυντή, που όλες δείχνουν μιαν υπηρεσία δίωξης του εγκλήματος σε κατάσταση εμφυλίου πολέμου.



hellasforce

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%b9%cf%84%ce%b5%cf%83

Μήνυμα προς Ελληνικό Λαό, που τώρα υποφέρει από τους πλειστηριασμούς και κατασχέσεις σπιτιών!!!
Μην ξεχνάτε ότι οι Τραπεζίτες παρακαλούσαν τον
Ελληνικό Λαό, να πάρει δάνεια.
(π.χ. εορτοδάνεια-αυτοκινητοδάνεια- δάνεια για σπίτια, καταναλωτικά δάνεια , κ.λ.π.)
Επομένως είναι συνυπεύθυνοι, ηθικά υπεύθυνοι, για τα λεγόμενα «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ».
ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!
Έπαιρναν τηλέφωνα στα σπίτια των Ελλήνων, και πίεζαν τις οικογένειες να πάρουν δάνεια.
Επομένως είναι υπεύθυνοι κατά 50% για το δράμα των Ελλήνων δανειολειπτών.
Οι τραπεζίτες είναι της εμπιστοσύνης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
Άλλες ήταν οι οικονομικές συνθήκες τότε που πήραμε τα δάνεια, και άλλες σήμερα με τα Μνημόνια!!!
Αυτά για πληροφόρηση της Δικαιοσύνης, και των ξένων & ντόπιων κορακιών!!!
Μην ξεχνάτε το ρηθέν υπό του ιδίου του Πρωθυπουργού,
«ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ».
Τη χρεοκοπία των Τραπεζών την πληρώνει ο Ελληνικός Λαός δια της μεθόδου της ανακεφαλαιοποίησης.
Το γεγονός συνέβη τρείς φορές.
Τα χρήματα τα έκλεψαν οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Τα χρήματα που δανείστηκαν οι Έλληνες, τα πλήρωσαν διά την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών.
Έσωσαν τις Τράπεζες από ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!
Επομένως δεν χρωστάνε ΤΙΠΟΤΑ στις τοκογλυφικές Τράπεζες!!!
Η Ελλάδα ευρίσκεται στόχος των «συμμάχων» του ΝΑΤΟ, «εταίρων» της Ε.Ε., και των Σιωνιστών δανειστών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κοινώς κορακιών.
Ήδη με νόμο που ψήφισαν οι προδότες πολιτικοί, κατάσχεσαν όλη τη δημόσια περιουσία του Ελληνικού Λαού, διά του Υπερ-Ταμείου, υπέρ των Εβραίων δανειστών, οι οποίοι δουλικότατα ονομάσθηκαν «θεσμοί», από τους προδότες πολιτικούς.
Οι «Ελληνικές» τράπεζες ονομάζονται συστημικές, διότι είναι του συστήματος του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Δείτε πως μηδενίστηκαν οι αξίες των μετοχών τους.
Σε λίγο ο ιδιοκτήτης τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα αρπάξει τις καταθέσεις των Ελλήνων, και τα χρυσαφικά από τις θυρίδες, ΟΧΙ μόνον τα σπίτια-ακίνητα.
Τραπεζίτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ ίσον άρπαγες, κοινώς γύπες και κοράκια λέει ο Λαός.
Τους δανειολήπτες θα λυπηθούν;;;;;;;;;;
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος





hellasforce

Στη Δημοσιότητα από το FBI το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ E-MAIL ΦΩΤΙΑ e-mail για την Ελληνική Κρίση


xilariΑυτό είναι το e-mail στην Χίλαρι Κλίντον για την ελληνική κρίση που έδωσε στη δημοσιότητα το FBI
«Ακόμα και αν όλα πάνε καλά οι Έλληνες πολίτες φαίνεται απίθανο να χαιρετίσουν αυτή την εκδοχή ως τη νέα τους πραγματικότητα», έγραφε στους New York Times ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ Σάιμον Τζόνσον, στις 6 Μαΐου του 2010.
Ήταν την ίδια μέρα, που η Βουλή των Ελλήνων, εν μέσω μαζικών διαδηλώσεων, υπερψήφιζε το πρώτο πρόγραμμα βοήθειας της Ελλάδας.
Ο Τζόνσον χαρακτήριζε το ελληνικό πακέτο «διάσωσης» δραματικό, άνευ προηγουμένου και σημείωνε ότι απέχει μακράν από το να σταθεροποιήσει τη ζώνη του ευρώ.
Όπως επισήμανε στο ίδιο άρθρο του, η πολιτική των «σιωπηρών πλεονασμάτων» του προϋπολογισμού που επιβαλλόταν στην Ελλάδα ήταν «βάναυση», υποστήριζε δε, πως εάν οι στόχοι για την ανάπτυξη δεν επιβεβαιώνονταν – όπως και συνέβη- οι Έλληνες έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι για ολοένα και πιο σκληρή λιτότητα για να πληρώσουν τους Γερμανούς.
Η Ανν Μαρί Σλότερ δικηγόρος, πολιτικός αναλυτής, πολιτικός επιστήμονας και δημόσιος σχολιαστής στις ΗΠΑ που από το 2002 έως το 2009 ήταν Κοσμήτορας του Woodrow Wilson School του Princeton και εν συνεχεία υπηρέτησε ως Διευθύντρια Πολιτικού Σχεδιασμού στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ από τον Ιανουάριο 2009 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011, έστειλε δύο ήμερες αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 Μαΐου το εν λόγω άρθρο του Τζόνσον στην τότε υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.
Στο συγκεκριμένο mail που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από το FBI η Σλότερ ανέφερε στην Χίλαρι Κλίντον πως η ΕΕ το ΔΝΤ και το Κογκρέσο των ΗΠΑ είχαν την ελπίδα ότι με την ελληνική διάσωση θα κερδιζόταν χρόνος για τη διάσωση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.
%cf%84%ce%b6%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%83

ALERT! ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ «ΚΑΙΕΙ» ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ


%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%bf-%ce%b5%cf%81%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf
ΣΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ «ΚΑΙΕΙ» ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η σύλληψη των 11 Κούρδων βουλευτών μαζί με τους δυο προέδρους του κόμματος μεταξύ των οποίων και ο γνωστός Σελαχατίν Ντεμιρτάς, σηματοδοτεί την κορύφωση του εσωτερικού πολέμου στην Τουρκία με ανεξέλεγκτες συνέπειες για την χώρα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη δυο πόλεμοι, Ιράκ και Συρία και σκληροί ανταγωνισμοί υπερδυνάμεων.
Οι κινήσεις αυτές του Ερντογάν από πολλούς σχολιαστές στην Τουρκία αποδίδονται σε ένα άγχος που διακατέχει τον τελευταίο καιρό την Άγκυρα από τις εξελίξεις στην Συρία όπου οι Κούρδοι έχοντας την στήριξη των Αμερικανών, αλλά και την ανοχή των Ρώσων, προχωρούν στην δημιουργία ανεξάρτητης κουρδικής εστίας με προοπτική την ένωση τους με τους Κούρδους της Τουρκίας.
%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%bf-%ce%b5%cf%81%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf
Η κατάσταση αυτή όμως με τις συνεχείς διώξεις επωνύμων Κούρδων στην ίδια την Τουρκία, με αποκορύφωμα την σύλληψη των βουλευτών με την κατηγορία ότι βοηθούν τρομοκράτες, μια εξέλιξη που ήρθε μετά την σύλληψη των δημοσιογράφων της κεμαλικής Τζουμχουριέτ, ανάβει φωτιές και δημιουργεί εσωτερικό χάος που δοκιμάζει τις αντοχές του καθεστώτος να ελέγξει το εσωτερικό του.
Οι προοπτικές από εδώ και πέρα δεν είναι καθόλου καλές για τον σουλτάνο της Άγκυρας, που αυτή την στιγμή ο μόνος σύμμαχος που τον στηρίζει είναι η Ρωσία με την οποία όμως έχει ριζικές διαφορές που πολύ δύσκολα θα επιλυθούν.
Μια διαδικασία αποσταθεροποίηση της Τουρκιάς είναι προς των πυλών. Η αποσταθεροποίηση αυτή όμως να μην μας καθησυχάζει αλλά αντίθετα να μας ανησυχεί γιατί οι συνέπειες της θα χτυπήσουν την δική μας πόρτα. Τώρα αν το χτύπημα θα είναι καίριο, ή απλά μια κρούση, αυτό θα φάνει πολύ σύντομα.
Εμείς όμως θα μιλάμε καθημερινά περί,,, ανέμων και υδάτων και για την μνημονιακή μας μιζέρια.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr



hellasforce

Έτοιμη η Γεροβασίλη να ανακοινώσει τα ονόματα των νέων Υπουργών...

Αποτέλεσμα εικόνας για γεροβασιληΕτοιμάζεται στη Βουλή το μικρό στούντιο - αίθουσα...


Ήδη ανάψαν τα φώτα στην ειδική αυτή αίθουσα της Βουλής όπου...

η κυβερνητική εκπρόσωπος κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις. Όλα δείχνουν πως σε λίγο θα έχουμε νέο υπουργικό συμβούλιο.



nonews news

Τουρκία: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 40 τραυματίες...

Τουρκία: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 40 τραυματίες από ισχυρή έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ (Βίντεο - φωτό)


από την έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ...

Ένας νεκρός και περισσότεροι από 40 είναι οι τραυματίες από την έκρηξη, σε παγιδευμένο φορτηγό στο Ντιγιάρμπακιρ, τη μεγαλύτερη πόλη στις κουρδικές νοτιοανατολικές περιοχές, σύμφωνα με...
τα τουρκικά ΜΜΕ.

Η έκρηξη σημειώθηκε σήμερα στις 8 (τοπική ώρα), λίγες ώρες μετά τη σύλληψη από την αστυνομία 11 μελών του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP). Ενώ όπως έγινε γνωστό, σημειώθηκε κοντά στο αστυνομικό τμήμα, όπου οδηγήθηκαν οι συληφθέντες. 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγκ δήλωσε ότι πολίτες και αστυνομικοί περιλαμβάνονται στα θύματα. 

Αρχικά, οι πληροφορίες και οι επίσημες δηλώσεις ανέφεραν έναν νεκρό, ενώ οι τραυματίες φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τους 40, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας, εκδόθηκαν εντολές σύλληψης για 13 βουλευτές, αλλά κρατήθηκαν μόνο 11, καθώς οι άλλοι δύο βρίσκονται στο εξωτερικό. 

Επιδρομή της αστυνομίας σε σπίτια βουλευτών

Η τουρκική αστυνομία έκανε επιδρομή στα σπίτια των συμπροέδρων Σελαχαντίν Ντεμιρτάς στην Άγκυρα και Φιγκέν Γιουκσέκνταγ στο Ντιγιαρμπακίρ, τη μεγαλύτερη πόλη στη κυρίως κουρδική νοτιοανατολική περιοχή της Τουρκίας, είπαν οι δικηγόροι του κόμματος στο πρακτορείο Reuters.

Το "HDP κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να αντιδράσει εναντίον του πραξικοπήματος του καθεστώτος Ερντογάν", παρότρυνε το κόμμα σε μήνυμα στο Twitter, αναφερόμενο στον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η αστυνομία έκανε επιδρομή επίσης και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στο κέντρο της Άγκυρας, και διεξήγαγε έρευνα. Πλάνα της τηλεόρασης δείχνουν στελέχη του κόμματος να φιλονικούν με την αστυνομία κατά τη διάρκεια της επιδρομής, και ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στο Reuters ότι η πρόσβαση στο δρόμο που βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία έχει αποκλειστεί από πολλά περιπολικά και εξοπλισμένα αυτοκίνητα.

Μια ομάδα διαδηλωτών φωνάζοντας συνθήματα προσπάθησε να φτάσει στα γραφεία του κόμματος, αλλά εμποδίστηκε από την αστυνομία προτού μπουν στο δρόμο, σύμφωνα με μάρτυρα.

"Πολύ άσχημα νέα από Τουρκία. Ξανά. Τώρα κρατούνται βουλευτές του HDP", είπε σε μήνυμά της στο Twitter η Κάτι Πίρι, εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη Τουρκία.

Το HDP είναι το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα του κοινοβουλίου της Τουρκίας, με 59 έδρες σε σύνολο 550 εδρών. Οι βουλευτές στη Τουρκία συνήθως διατελούν υπό ασυλία, αλλά η ασυλία του κόμματος άρθηκε στις αρχές του χρόνου αυτού.

Η Τουρκία κατηγορεί το HDP ότι διατηρεί δεσμούς με το μαχητικό Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία...




nonews news