Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚ! Οι ΗΠΑ στέλνουν στρατό στη Βουλγαρία


tank



Στρατιωτική άσκηση θα λάβει χώρα στη Βουλγαρία (20/10-15/12) και όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας τους, οι ΗΠΑ θα βρίσκονται εκεί.
Θα συμμετέχουν 200 Αμερικανοι στρατιώτες, δέκα άρματα μάχης, 20 οχήματα με πυροβόλα όπλα 155 χιλιοστών και το πεζικό τμημα.
Από Βουλγαρία θα λάβουν μέρος στρατιωτικές μονάδες χερσαίας επέμβασης.
«Στόχος των προγραμματισμένων ασκήσεων με τη συμμετοχή των συμμαχικών ενόπλων δυνάμεων, είναι η διατήρηση σε καλή κατάσταση του βουλγαρικού στρατού. Για όλες τις ασκήσεις έγινε εκ των προτέρων προγραμματισμός και έχει γίνει γνωστοποίηση στις γειτονικές χώρες, βάσει της διεθνούς πρακτικής», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Βουλγαρίας.





voice news

Μπήκαμε στον αρμαγεδώνα…

armagedwn3

Η είδηση που έρχεται από το Λιβάνο σήμερα, επιβεβαιώνει τα λόγια του Αγίου Παϊσίου…
Οι Τούρκοι έχουν μπλοκάρει τη ροή του Ευφράτη στη Συρία, και αυτό σημαίνει ότι ο αρμαγεδώνας έρχεται σύμφωνα με τον πιο σύγχρονο Άγιο της Ορθοδοξίας!
«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας»… έλεγε 20 χρόνια πριν ο Άγιος Παϊσιος!




voice news

Έκτακτο! Ο Σόρος βοηθάει την Αλβανία και «κλέβουν» το ελληνικό πετρέλαιο

soros

Στόχο έχει βάλει τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που έχουν βρεθεί στο ελληνικό υπέδαφος στην περιοχή της Ηπείρου, ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα, με τη στήριξη μάλιστα του γνωστού Τζορτζ Σόρος!
Μετά την ενέργεια να σταματήσει η εξόρυξη υδρογονανθράκων της Ελλάδας στο Ιόνιο και την αμφισβήτηση των θαλάσσιων συνόρων με τη χώρα μας, ο Ράμα αναδεικ΄νύει πλέον το δικό του πετρελαϊκό πρόγραμμα, βάζοντας γεωτρύπανα ακόμα και δίπλα στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
Πηγές αναφέρουν ότι την περίοδο του καλοκαιριού η κυβέρνηση Ράμα παραχώρησε τα «δικαιώματα έρευνας» για το χερσαίο Οικόπεδο 4 (Block 4), που είναι δίπλα με την ελληνοαλβανική μεθόριο, στην κοινοπραξία των πετρελαϊκών κολοσσών Royal Dutch Shell – RDS και Manas Petroleum.





voice news

Έκτακτο! Πανικός Ερντογάν…

erdogan
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το πρώτο πολεμικό πλοίο της Κίνας για τον πόλεμο στη Συρία κατευθύνθηκε στην Ανατολική Μεσόγειο εξαπατώντας την Τουρκία πως πρόκειται για τουριστικό προκειμένου να περάσει από το Βόσπορο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κινέζοι δήλωσαν ότι το πλοίο Varyang κατασκευάστηκε στην Ουκρανία και θα εξυπηρετούσε ένα εκατομμύριο τουρίστες. Πάντως, σε περίπτωση που υπάρξει σύρραξη, θα ενισχύσει το πολεμικό ναυτικό της Ρωσίας.




voice news

Ρωσία: Μετά την Συρία έρχεται η Ελλάδα...

maxhtiko orthodox
Τώρα που όλοι πατήσαν πόδι στη Συρία, τα πάντα είναι ανοιχτά στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ας δούμε λίγο κάτι ενδιαφέρον: Απόσταση χωρικών υδάτων Ιράν στην Κασπία Θάλασσα-Βόρειος Συρία: 1200 με 1300 Km περίπου. Απόσταση χωρικών υδάτων Κριμαίας στην Μαύρη Θάλασσα-25ος Μεσημβρινός Αιγαίο: 888 Km περίπου. Τι έγινε στην πρώτη περίπτωση; Χαμός. Η αποστάσεις προσβολής των στόχων είναι σαφώς μικρότερες στην δεύτερη περίπτωση. Τι ακριβώς θα συμβεί στην δεύτερη;
Σε δημοσίευμα της, η οικονομική ιστοσελίδα Deutsche Wirtschafts Nachrichten υποστηρίζει πως «η διάσωση της Ελλάδας δεν είναι πολιτικό πρότζεκτ» αλλά έχει να κάνει με το φυσικό αέριο και την επιθυμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποδεσμευτεί από την εξάρτηση της από την Ρωσία, μέσω του αγωγού TAP ο οποίος θα περνά από την Ελλάδα. «Προκειμένου να μην διακυβευθεί το έργο εξαιτίας μίας κατάρρευσης της Ελλάδας, η χώρα διατηρείται στο ευρώ. Η πικρή αλήθεια για τους Έλληνες είναι ότι το ζήτημα είναι η χώρα τους, όχι οι άνθρωποι», υποστηρίζει το δημοσίευμα.




voice news

Έκτακτο! Εφιαλτικό σενάριο για Ομπάμα, ΗΠΑ! Σενάριο τρόμου και φαντασίας… (ΒΙΝΤΕΟ)

obama

Το 2008 εκλέχτηκε στις ΗΠΑ ένας μαύρος πρόεδρος, ο Μπάρακ Ομπάμα, πραγματικό όνομα, Barry Soetoro. Ήταν η πρώτη φορά που στις Ηνωμένες Πολιτείες εκλέγονταν ένας μαύρος πρόεδρος. Οι Αμερικανοί δεν ήθελαν ξανά ένα ρεπουμπλικάνο πρόεδρο και έχοντας πικρή πείρα από τον Μπους, εξέλεξαν τον Ομπάμα. Αν ήταν γνωστό τότε ότι ο Ομπάμα ήταν γκέι, τοξικομανής και ψεύτης με πλαστό όνομα έχοντας ένα γάμο με έναν άνδρα και δυο παιδιά όχι δικά τους αλλά υιοθετημένα, σίγουρα δεν θα εκλέγονταν ποτέ.
Ποιους συνέφερε να έχουν οι ΗΠΑ ένα κρυφό γκέι πρόεδρο και μάλιστα πανδρεμένο με ένα άντρα ;
Τ0 2009 ο Μπάρακ Ομπάμα βραβεύτηκε με το Νόμπελ Ειρήνης. Είχε υποσχεθεί ότι θα τερματίσει τους πολέμους των ΗΠΑ και ότι θα κλείσει την φυλακή- κολαστήριο του Γκουαντάναμο. Τίποτα δεν έκανε από όλα αυτά. Αντίθετα οι αιματηροί πόλεμοι συνεχιστήκαν στο Αφγανιστάν, Πακιστάν, στην Λιβύη, στην Υεμένη, ο πόλεμος των drones ενώ άρχισε η αιματηρή εκατόμβη των θυμάτων του φρικτού εμφυλίου της Συρίας.
Σύμφωνα με τον Νίκο Χειλαδάκη, το Πεντάγωνο και η κεντρική κλίκα του ΝΑΤΟ ήταν αυτοί που ήθελαν να έχουν ένα πρόεδρο υποχείριο των εκβιασμών τους για την πραγματική του ταυτότητα. Έτσι περνούσαν εύκολα τα σατανικά τους σχέδια για τις πολεμικές τους επιχειρήσεις, για την αύξηση των κερδών των πολεμικών βιομηχανιών και για την οικονομική εξόντωση της ανθρωπότητας.
Υπάρχει μια συνωμοτική ομάδα στις ΗΠΑ που θέλει να κυριαρχήσει στον κόσμο. Είναι η Επιτροπή των 300. Ο Ομπάμα δεν είναι μέλος της αλλά τα μέλη της είναι ο Κίσινγκερ,οι de Rothschild και Rockefeller, ο δισεκατομμυριούχος των Windows, Μπιλ Γκέιτς και ο «άρχοντας» των ναρκωτικών, κ Kaspar Villiger.
Αυτό δείχνει ότι ο κ Barry Soetoro, ψευδώνυμο του Μπαράκ Ομπάμα, δεν νοιάζεται για το τι συμβαίνει στον κόσμο ; Είναι ένα ερώτημα. Ο εκβιασμός της ομάδας αυτής του δημιουργούσε κατάθλιψη για τις παγκόσμιες εξελίξεις.
Το 1990 ο Γκορμπατσόφ διέλυσε την Σοβιετική Ένωση και παρέδωσε την Ανατολική Γερμανία στο ΝΑΤΟ με τον όρο ότι δεν θα επεκτείνονταν στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Το ΝΑΤΟ όμως δεν τήρησε αυτόν τον ορό. Από την αρχή προσπάθησε να επεκταθεί προς ανατολάς για να εξουδετερώσει και να καταστρέψει την Ρωσία.
Το 2011 το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ με την CIA, την βρετανική μυστική υπηρεσία, ΜΙ-6, τους Rothschild και την «μαριονέτα» τους τον Τζορτζ Σόρος, προσπάθησαν προσφέροντας τεράστια ποσά σε Ρώσους διανοουμένους να προκαλέσουν στην Ρψσία ένα κίνημα αναταραχής, μια λαϊκή εξέγερση made by USA για να ανατρέψουν τον Πούτιν. Έγιναν κάποιες διαδηλώσεις αλλά στη συνέχεια, ο Πούτιν αντέδρασε άμεσα και η απόπειρα εξέγερσης και ανατροπής του κατέρρευσε.
Στη συνέχεια μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο της «λαϊκής εξέγερσης» στην Ουκρανία. Είναι χαρακτηριστικό εδώ ότι ο εγκληματίας πολέμου Κίσινγκερ, είχε δηλώσει στις 10 Απριλίου 2014 ότι, «Η περίπτωση της Ουκρανίας αποτελεί το κριτήριο για την πτώση του καθεστώτος του Πούτιν». Αυτό και μόνο αποδείκνυε πως η όλη αυτή δήθεν «επανάσταση» ήταν προσχεδιασμένη στα σκοτεινά γραφεία της συνομωσίας.
Μαζί με τα γεγονότα της Ουκρανίας τότε πρόεκυψε και η μη εξιχνιασμένη υπόθεση της εξαφάνιση της πτήσης MH-370, ένα Boeing777 της Μαλαισίας Airlines. Κάνεις δεν τόλμησε τότε να εξετάσει την σχέση της αμερικανικής βάσης της CIA του Ντιέγκο Γκαρσία, (στην μέση του Ινδικού Ωκεανού), με την εξαφάνιση του αεροπλάνου ενώ τα smartphones έτρεχαν κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα σήματα των κινητήρων σταματούσαν λίγο πάνω από το Ντιέγκο Γκαρσία. Πιθανώς η πειρατεία αυτού του Boeing 777 διαπράχθηκε από το Πεντάγωνο και τη CIA. Ο πρόεδρος Ομπάμα σίγουρα το ήξερε αυτό, αλλά πιθανώς δεν τολμούσε ένα πει τίποτα γιατί για άλλη μια φορά ήταν το θύμα του εκβιασμού των συνωμοτών.
Σε όλες αυτές τις εξελίξεις το ερώτημα είναι αν ο Barry Soetoro, ψευδώνυμο Μπαράκ Ομπάμα, είναι σύμφωνος αλλά λόγω του εκβιασμού του μαζί με την γκέι «πρώτη κυρία» δεν είναι σε θέση να μιλήσει και να πει τη αλήθεια. Να βάλει ένα τέλος σε αυτό το έργο καταστροφής με μια αποκάλυψη της ταυτότητάς του. Η υπάρχει και κάτι άλλο που δεν είναι ακόμα γνωστό ;
Εδώ τώρα γίνεται σαφές γιατί ο Πούτιν κάνει προπαγάνδα εναντίον των ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών εδώ και χρόνια. Στην περίπτωση του Πούτιν το ερώτημα είναι γιατί δεν βγαίνει δημόσια να ενημερώσει τον κόσμο γι’ αυτό τον σατανικό εκβιασμό σχετικά με το γκέι ζευγάρι Ομπάμα; Αυτό παραμένει ένα αίνιγμα. Ίσως ο κ Πούτιν ήθελε επίσης ένα «αδύναμο πρόεδρο» στις ΗΠΑ, για να μπορεί να τον χειρίζεται καλύτερα. Αυτό όμως ενέχει τον μεγάλο κίνδυνο υποτίμησης της σατανικής συνομωσίας που οδηγεί τον κόσμο στην ολοκληρωτική καταστροφή.
Όπως διαβάζουμε στο nikosxeiladakis.gr, στην πραγματικότητα από το 2009 ο κόσμος είναι υποχείριο ενός σεξουαλικού εκβιασμού από το Πεντάγωνο, την Επιτροπή των 300, την ηγετική κλίκα του ΝΑΤΟ και τους εμπόρους του πολέμου. Ήταν οι ίδιοι που είχαν οργανώσει την 11η Σεπτεμβρίου, 2001 και σήμερα επιδιώκουν την καθυπόταξη του κόσμου και την ψυχική διάλυση της ανθρωπότητας.




voice news

Αποκάλυψη – Πρωταγωνιστής σε Μέγα Σκάνδαλο ο Μεϊμαράκης – Έγγραφο Ντοκουμέντο


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ2
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ…
Μια υπόθεση που αφορά την ΑΠΑΙΤΗΣΗ του μεγαλεπήβολου πολιτικού που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μεϊμαράκης!!! Ο γνωστός Βαγγέλας που προαλείφεται για αρχηγός της ΝΔ και Πρωθυπουργός, επιθυμώντας να εξυπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον, πριν μερικά χρόνια έκανε ΠΡΟΣΦΥΓΗ κατά του Ελληνικού Δημοσίου, ζητώντας μια καραμπινάτα δασική έκταση, όπως αποδεικνύεται σε μια σειρά από έγγραφα, να χαρακτηριστεί αγρός, ώστε να μπορέσει να χτίσει πάνω από σχεδόν 2 στρέμματα που κληρονόμησε, όπως προκύπτει από το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του…
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ1
ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Υπακούστε, ή πεθάνετε… Τίποτα δεν είναι τυχαίο… (φωτογραφία)


us_imperialism
Η αμερικανική δικτατορία σε Μ. Ανατολή και Αφρική.
hartis_us_isis_allies

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ]



Έρχεται Κάτι Πολύ Μεγάλο!!!Βίντεο με αναμφισβήτητες Αποδείξεις!!!2015: UNDENIABLE EVIDENCE SOMETHING BIG IS COMING!!!






volcano

ΒΟΜΒΑ από Ρωσία: Δεν μας ζητήσατε βοήθεια αλλά...

mazi
Μέχρι στιγμής, η Ρωσία δεν είχε επέμβει στη μέχρι τώρα μάχη της Αθήνας με το Βερολίνο. Τώρα όμως υπάρχει μια δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας που προτρέπει την Ελλάδα να ζητήσει οικονομική βοήθεια από τη χώρα του. Πριν λίγο Ρώσος Πρεσβευτής δήλωσε πως "Η Μόσχα είναι έτοιμη να συνδράμει οικονομικά την Ελλάδα και να συμμετάσχει στην αξιοποίηση των υποδομών της". Συνεχίζοντας είπε "Η Ρωσία είναι έτοιμη να υνεργαστει με την Ελλάδα η οποία ακόμα απόσο ξέρω δεν έχει κάνει κάποιο αίτημα για άμεση οικονομική βοήθεια. Έχουμε την δυνατότητα να αυξήσουμε την οικονομική μας συνεργασία, ειδικότερα η Ελλάδα μπορεί να ιδιωτικοποιήσει τους σιφηροδρόμους της και το λιμάνι της Θεσαλονίκης".




voice news

Βόμβα για τους Έλληνες είναι αυτό


Σε δημόσια διαβούλευση αναρτήθηκε χθες το βράδυ, Σάββατ, το νέο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το μήνα Οκτώβριο.
Το νομοσχέδιο υπογράφουν οι δύο αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης και Γιώργος Χουλιαράκης.
Το πολυνομοσχέδιο έχει εντάξει μεταρρυθμίσεις στη φορολογία, στο συνταξιοδοτικό σύστημα και στην ενέργεια, αυστηροποίηση του πλαισίου για τη φοροδιαφυγή άνω των 150.000 ευρώ με άμεση κατάσχεση. Οι συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις πρόκειται να κατατεθούν στη Βουλή προς ψήφιση, αύριο, Δευτέρα.
Εδώ δείτε τα προαπαιτούμενα:






voice news

Έκτακτο! Ανάφλεξη στο Αιγαίο με παρέμβαση των Ρώσων

aigaio
Το ΕΕΧ αναγνωρίζει τα δέκα ναυτικά μίλια στο Αιγαίο ενώ κάνει αναφορά στις υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών στο Αρχιπέλαγος καθώς επίσης και στις παραβιάσεις.
Στην έκθεσή του αναφέρεται, ότι η Τουρκία κάνει λόγο πως τα ελληνικά μαχητικά αναχαίτησαν τα τουρκικά σε δήθεν ουδέτερες ζώνες. 
Κατέστησε σαφές πως οι Τούρκοι δεν αποδέχονται τα δέκα ναυτικά μίλια από τις ακτές των ελληνικών νησιών, ενώ αναφέρει πως η Τουρκία είναι η υπαίτια για την παραβίαση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου.
Πέρα από τα δέκα ναυτικά μίλια δεν αναγνωρίζουν και το ιδιοκτησιακό καθεστώς πολλών ελληνικών βραχονησίδων οπότε νομίζουν για σωστό να κάνουν υπερπτήσεις όποτε το επιθυμούν όπως και πράττουν. 
Η Ρωσία διακατέχεται από εκνευρισμό διότι η Τουρκία σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ μεγεθύνουν την παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου στη Συρία.
Στα πλαίσια του ΝΑΤΟ η Άγκυρα καταπατά ολόκληρες δεκαετίες το Διεθνές Δίκαιο.



voice news

Γράφεται ιστορία από αυτούς που πολεμούν

poutin
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κάλεσε ο πρόεδρος Πούτιν για να μλήσει με τα μέλη του σχετικά με την επιχείρηση που διεξάγει η πολεμική αεροπορία της χώρας του σε συντονισμό με τις χερσαίες δυνάμεις του συριακού στρατού.
«Ο κ. Πούτιν είχε μια σύσκεψη με τα διαρκή μέλη του Συμβουλίου της Ασφάλειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Κατά τη σύσκεψη συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία όσο και την διαδραμάτιση της επιχείρησης της ρωσικής αεροπορίας προς υποστήριξη του συριακού στρατού », ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Dimitri Peskov, χθες. 
Μάλιστα, εστίασαν αρκετά στο ζήτημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού ευρύτερα και όχι μόνο για τη Συρία, αλλά και στα κοινωνικό-οικονομικά ζητήματα της Ρωσίας.
Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου παρευρέθηκαν ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, η επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Βαλεντίνα Ματβιένκο, από την Κρατική Δούμα ο Σεργκέι Naryshkin, ο επικεφαλής της διοίκησης του Κρεμλίνου Σεργκέι Ιβανόφ, ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφάλειας Νικολάι Patrushev, ο υπουργός Εσωτερικών Βλαντιμίρ Kolokoltsev, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας Αλέξανδρος Bortnikov, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού Mikhail Fradkov, ο αναπληρωτής γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας Ρασίντ Nurgaliyev και το μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ο Boris Gryzlov. 





voice news

Ευρωπαϊκή Εξέγερση – ALERT – Εναντίον των Αμερικάνων και Υπέρ της Ρωσίας η ΕΕ

Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΥΡΩΠΗ…
Στροφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Οι Ευρωπαϊκές Πολιτικές δεν πρέπει να υπαγορεύονται από την Ουάσιγκτον»
«Η Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσει τη Ρωσία με πιο αξιοπρέπεια, να βελτιώσουμε τη σχέση, και να μην αφήσουμε τις πολιτικές της ΕΕ να υπαγορεύεται από την Ουάσιγκτον«, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, σε ομιλία-έκπληξη στη Γερμανία.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ1
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ2
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ3

Μυστικά και Φανερά Σχέδια (Σε Ελλάδα Και Ευρώπη) – ΣΟΚ – Ο Τρομακτικός Στόχος


Συγχρονισμένες Επιθέσεις. Μπίλντερμπεργκ. Μικροτσίπ. Παιδική γενοκτονία.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΔΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…
Συγχρονισμένες Επιθέσεις. Μπίλντερμπεργκ. Μικροτσίπ. Παιδική γενοκτονία.
Συνεχίζοντας με αυτήν την αναπόφευκτη διαδικασία ανανέωσης-αλλαγής έχει φτάσει η στιγμή που η προετοιμασία μας θα πρέπει να γίνει με τρόπο καθοριστικό και διαρκή εφόσον τα κοινωνικά γεγονότα έχουν πάρει μία επικίνδυνη πορεία…
Βρισκόμαστε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας κι αυτό το βλέπουμε με πολλά φοβερά και απίστευτα γεγονότα γι’ αυτό κάθε ημέρα που περνάει είναι για πολλούς αθώους ανθρώπους μια πραγματική κόλαση και πρέπει να είμαστε ενήμεροι για όλα όσα συμβαίνουν.
Τότε το πλέον ενδεδειγμένο είναι να προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο θετικοί – αποτελεσματικοί όμως πάντα διατηρώντας την φυσική-διανοητική-συναισθηματική ισορροπία μας και παλεύοντας για μια εξύψωση του ψυχισμού-συχνότητας-συνείδησης μας έτσι θα μπορέσουμε ν’ αντισταθούμε στη ζημιά που μας κάνουν.
Και σχετικά με αυτό τον τόσο ακραίο τρόμο στον οποίο υποβάλλονται τόσοι αθώοι άνθρωποι πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας έλεγχος ώστε να εξουδετερωθούν οι τρομοκράτες ή μήπως αυτό δεν τους ενδιαφέρει και τους χρειάζονται για να προκαλέσουν περισσότερο χάος ή να επιβάλλουν μεγαλύτερο έλεγχο και έτσι με την δικαιολογία της δημόσιας ασφάλειας να στρατιωτικοποιήσουν ολόκληρη την Ευρώπη;
Όμως πέρα από αυτό τον τρόμο κατά της αθώας ανθρωπότητας υπάρχει κάποιος λόγος που να δικαιολογεί τόση κακία, τρόμο και καταστροφή και θέλουν να εξολοθρεύσουν τα παιδιά όπως δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε, ποια είναι η κρυφή αιτία αυτής της ωμής παιδικής γενοκτονίας;

Το Παγκόσμιο Σχέδιο των Τραπεζιτών – ΣΥΝΤΟΜΑ – Ταραχές και Οικονομική Κατάρρευση


Το Παγκόσμιο Σχέδιο των Τραπεζιτών - ΣΥΝΤΟΜΑ - Ταραχές και Οικονομική Κατάρρευση
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ….
2015… Το σύνολο του πλανήτη βρίσκεται τώρα πολύ κοντά σε μια οικονομική κατάρρευση που θα είναι πολύ χειρότερη από ό, τι ο καθένας ζωντανός έχει δει ποτέ, ούτε καν ακουστά…
Video Player
00:00
36:23