Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ενημέρωση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας – Έρχεται νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας


Με νέο email που στάλθηκε πριν λίγο στα δημοσιογραφικά γραφεία προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες…
επιδείνωση του καιρού από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (21-5-17) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς άνεμους

Άγιος Παΐσιος: Κλαίω την Ελλάδα, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο


Άγιος Παΐσιος: Κλαίω την Ελλάδα, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο
Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες.
Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό.

Η λέξη «Έλληνας» αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά.
Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα.
Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία….
Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.
Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός» με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του. Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».
Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα-και θα το δείτε-ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί.
Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη».




el.gr

Η συμπεριφορά των μουσουλμάνων έχει σχέση με το μέγεθος του πληθυσμού τους ΒΙΝΤΕΟ


Η συμπεριφορά των μουσουλμάνων έχει σχέση με το μέγεθος του πληθυσμού τους ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με στοιχεία η συμπεριφορά των ισλαμιστών κι επομένως η μετατροπή τους σε τρομοκράτες, ενάντια σε όσους άτυχους ζουν μαζί τους, είναι ανάλογη της πληθυσμιακής τους δύναμης.

Και τα στοιχεία, που επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, βρίσκονται στο βιβλίο του Δρ. Peter Hammond, " Σκλαβιά, Τρομοκρατία και Ισλάμ: Οι Ιστορικές ρίζες και η Σύγχρονη Απειλή".
 "Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, ούτε  λατρεία. Είναι ένα πλήρες σύστημα.

Φωτιά και τσεκούρι στους Χριστιανούς κι εμείς απλά κοιτάζουμε! ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά και τσεκούρι στους Χριστιανούς κι εμείς απλά κοιτάζουμε! ΒΙΝΤΕΟ

Οι Χριστιανοί διώκονται με ρυθμούς που τείνουν πλέον να τους εξαφανίσουν από το χάρτη,

σε περιοχές που αποτελούσαν το λίκνο του Χριστιανισμού, όπως η Μέση Ανατολή.
 Τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικά!
 Σε χώρες όπου οι Χριστιανοί ζούσαν αιώνες πριν τους Μουσουλμάνους, τώρα που οι Μουσουλμάνοι υπερτερούν πληθυσμιακά, διώκονται από αυτούς και θανατώνονται.
Πριν από 100 χρόνια το 20% της Β. Αφρικής και της Μ.Ανατολής αποτελούνταν από Χριστιανούς. Σήμερα οι Χριστιανοί αποτελούν το 4% του πληθυσμού! Το πιο μεγάλο μέρος της μείωσης αυτής συνέβη μέσα στην περασμένη δεκαετία!!!
 Μόνο στην Αίγυπτο για παράδειγμα μέσα σε 2 χρόνια, δεκάδες χιλιάδες Κόπτες Χριστιανοί έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους. Κι αυτό λόγω των σφοδρών επιθέσεων που οι μουσουλμάνοι εκτελούν εναντίον τους.
 Δείτε σε αυτό το βίντεο τι συμβαίνει με τις διώξεις των Χριστιανών σε παγκόσμια κλίμακα. Κανείς δεν μιλάει γι'αυτά. Κανείς δεν τους υπερασπίζεται, αλλά αφήνονται έρμαια στους αιμοδιψείς μουσουλμάνους απανταχού της γης.


Αναρωτηθείτε τι κάνουμε εμείς για όλα αυτά; Τίποτα! Απλά δεχόμαστε τη ρητορική των ΜΜΕ που μας πείθουν ότι φταίμε κι από πάνω, επειδή έχουμε ακόμα ασφάλεια και ελευθερία στη χώρα μας, επειδή "μαζί τα φάγαμε", ενώ οι ευθύνες βαρύνουν αυτούς που μας λένε τα ψέματα αυτά και θέλουν να γίνουμε όλοι κυνηγημένοι, με τον τρόμο, ώστε να υποταχθούμε στον Παγκόσμιο ηγέτη που θα φέρει την ασφάλεια.


Ποιοί είναι αυτοί που γνωρίζουν ποιος θα είναι αυτός ο ηγέτης; Ποιοί είναι αυτοί που γνωρίζουν τι είναι το χάραγμα; Οι Χριστιανοί. Γι'αυτό πρέπει να πεθάνουν. Για να μην χαλάσουν την ειρήνη του Αντιχρίστου.
 Αλλά το Σχέδιο του Θεού είναι άλλο και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει, όσο αίμα χριστιανικό κι αν χύσει σε αυτό τον κόσμο.
 Ιησούς Χριστός Νικά




el.gr

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!


ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΔΡΑΣΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!


«ΤΟ ΠΑΡΟΝ»

ΔΕΝ Πρόκειται ΠΟΤΕ να Παίξουν ΕΔΩ, Αυτήν την ΕΙΔΗΣΗ…. Ανοίγουν 3 ΝΕΕΣ την Ημέρα…. !!!


Η Ρωσική Εκκλησία ανοίγει 3 ΝΕΕΣ Ε κ κ λ η σ ί ε ς την ημέρα (!!!) καθώς οι υπάρχουσες, δεν μπορούν να φιλοξενήσουν όλους τους πιστούς…
ΑΚΟΥΕΙ – λέμε τώρα… – Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΔΩ;
Ή η ΒΑΡΥΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ …»ΒΑΡΥΚΟΪΑ» της, τήν ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ;

Ξημερώνοντας του ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ σε νησί του Αιγαίου, δεκαετία του 50 ήρθε προειδοποίηση για σήμερα;


Σε νησί του Αιγαίου ένας Γέροντας πριν πολλά χρόνια, δεκαετία του 50 ήτανε, θα συλλειτουργούσε την ημέρα της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με ανώτερο εκκλησιαστικό παράγοντα γνωστό για τις ΝΕΩΤΕΡΊΣΤΙΚΈΣ θέσεις του που εκείνα τα χρόνια οι απόψεις αυτές γενικότερα δεν είχαν τόσο διασαφηνισθεί στο Εκκλησιαστικό Χριστεπώνυμο πλήρωμα.

ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!


Τα δυτικά ΜΜΕ κάθε άλλο παρά εγκωμιαστικά σχόλια προβάλλουν για τον Πούτιν κάτι που πλέον έχει γίνει ρουτίνα…

EKTAKTO! ALERT!!! AΛΒΑΝΟΪΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !


ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΪΟΥ 2017)


ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΑΦΗΣΑΝ ΓΥΜΝΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!


«ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ»

Η Μάχη της Κρήτης: 76 χρόνια από τον ηρωικό αγώνα των Ελλήνων κατά των Γερμανών που παραμένει πάντα επίκαιρος

Εβδομήντα έξι χρόνια κλείνουν σήμερα από το πρωινό της 20ης Μαΐου 1041 όταν οι γερμανικές Αερομεταφερόμενες δυνάμεις και η Αεροπορία (Luftwaffe) εξαπέλυσαν την επιχείρηση «Ερμής» (Merkur) για την κατάληψη και του τελευταίου ελεύθερου, ακόμη, ελληνικού εδάφους: Της Κρήτης.

Πολιτικός κανιβαλισμός ;




Από τη μια….
-Έχουμε λέει μια «αριστερή» κυβέρνηση η οποία υποσχέθηκε 12 δις μέτρα ελάφρυνσης και ενίσχυσης των πολιτών (πρόγραμμα Θεσσαλονίκης) και αντ αυτού έφεραν κοντά στα 12 δις μέτρα εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών (3ο μνημόνιο).

Θα μπορουσε ο Τσιπρας να ειναι ο Αντιχριστος?




Εχουν περασει περιπου 2000 χρονια απο την ελευση του ιησου χριστου και τη φραση που
ειπε «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός τού ανθρώπου» επειδη συναντησε Ελληνες
«Ήσαν δε τινες Έλληνες εκ των
αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τή εορτή. Ούτοι ούν προσήλθον
Φιλίππω τώ από Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας, και ηρώτων αυτόν λέγοντες·
Κύριε, θέλομεν τον Ιησούν ιδείν. Έρχεται Φίλιππος και λέγει τώ Ανδρέα,

Πρώτη η πανάξια εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη ασχολήθηκε με το σκάνδαλο της Μάλτας που συγκλονίζει σήμερα την Ευρώπη!


Η ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΑΣΚΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

img_3105Η έντιμη εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη δεν λύγισε στις απειλές και έσπασε το απόστημα!

ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΦΣΟΡΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ, ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!

Μάλτα – gate: Εκτός από τους στοιχηματζήδες του Βενιζέλου και γερμανικοί κολοσσοί στο κόλπο!


Εικονικές θυγατρικές ομίλων και υποκαταστήματα εταιρειών όπως οι πασίγνωστες BMW, Bosch, BASF, Deutsche Bank και Puma είναι εγκατεστημένες στη Μάλτα. Πολλές δεν αναφέρονται ούτε καν στον τηλεφωνικό κατάλογο, ούτε έχουν προσωπικό. Τρεις εξ αυτών μοιράζονται μάλιστα το ίδιο κουδούνι, ενώ η Lufthansa διατηρεί 18 θυγατρικές στη χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία έχει μετατραπεί σε φορολογικό παράδεισο, με αποτέλεσμα άλλες χώρες-μέλη να έχουν απώλειες φορολογικών εσόδων δισεκατομμυρίων ευρώ, όπως αποκαλύπτει το Spiegel.

Ο Ερντογάν διέταξε τους φρουρούς του να επιτεθούν στους Κούρδους...


Αποκάλυψη: Ο Ερντογάν διέταξε τους φρουρούς του να επιτεθούν στους Κούρδους - MediaΟι άνδρες ασφαλείας του Ταγίπ Ερντογάν φωνάζουν: «Λέει επιτεθείτε». Τους λέει επίσης: «ελάτε, ελάτε, ελάτε»

Είπαν «ναι» και μετά από λίγο είπαν «όχι»…


Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΛΓια τους τραπεζίτες ο λόγος, που έδωσαν θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στον ΔΟΛ και σήμερα κρατούν ομήρους τους...
εργαζομένους, οι οποίοι δεν έφταιξαν σε τίποτα.

Γερμανός οικονομολόγος: Η Ελλάδα δεν θα σωθεί με περικοπές συντάξεων και αυξήσεις φόρων...


Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΤην άποψη ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να σωθεί με τις νέες αυξήσεις σε φόρους και μειώσεις εξέφρασε Γερμανός οικονομολόγος.

ΝΔ για επιλογή διεθυντών στα σχολεία: Ανευθυνότητα και προχειρότητα...



Επίθεση στην κυβέρνηση σχετικά με τη νομοθέτηση διατάξεων για την επιλογή διευθυντικών στελεχών στα...
σχολεία εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

Νέα συμμαχία...



Τσίπρας-Αναστασιάδης συναντώνται με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα...

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα Β’, αποδέχτηκε εισήγηση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη να...
συναντηθούν το φθινόπωρο οι δύο τους στην Λευκωσία μαζί και με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Απειλή για βόμβα αναστάτωσε τις Κάννες!...

Απειλή για βόμβα αναστάτωσε τις Κάννες!...


Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) στους χώρους του...
70ού Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το "Πρώτο Θέμα". 

ΑΘΕΟΙ, ΑΓΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ! ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

gymnasio

Το πρόγραμμα «σώμα και ταυτότητα» στα γυμνάσια της Ελλάδας που μας έφερε η κυβέρνηση θα μας φέρει και τα ίδια αποτελέσματα που απολαμβάνει η Αυστραλία εδώ και τρία χρόνια;





makeleio.gr

Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και η στρατηγική του Ποντιακού Ελληνισμού

“Θα σας κόψουμε τα κεφάλια, θα σας εξαφανίσουμε. Ή εμείς θα επιζήσουμε ή εσείς”
Σεφκέτ πασάς, Τούρκος Πρωθυπουργός

 Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού, συγγραφέα, π. Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Ποντίων Αξιωματικών «Αλέξανδρος Υψηλάντης», μέλους του ΙΗΑ (International Hellenic Assosiation)

Μεϊμαράκης για Γενοκτονία Ποντίων: Δεν λησμονούμε. Επαγρυπνούμε


Με αφορμή την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης 
δεν παρέλειψε να κάνει ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook και στο twitter τιμώντας τους νεκρούς και τους Έλληνες του Πόντου.

 

Vagelis Meimarakis - Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Τιμούμε σήμερα την ιερή μνήμη της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου. Δεν λησμονούμε. Επαγρυπνούμε.





taxalia.gr

ΝΕΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΕ DEUTSCHE BANK: Βαριές κατηγορίες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης




Έχοντας κατηγορηθεί και κριθεί ένοχη για νόθευση και χειραγώγηση σχεδόν κάθε κατηγορίας αξιογράφου, ήταν ίσως 
αναπόφευκτο ότι η Ντώυτσε Μπανκ (Deutsche Bank) θα αντιμετώπιζε και τη κατηγορία ότι διευθύνει μιαν διεθνή εγκληματική οργάνωση. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει σε δικαστήριο του Μιλάνου, όπου δικάζεται με την κατηγορία της «χειραγώγησης της αγοράς και δημιουργίας ψευδών λογαριασμών», βοηθώντας την τράπεζα Monte dei Paschi να αποκρύψει ζημίες.

ΩΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ: Ήρθε τώρα η ώρα να τελειώνουμε με τους Έλληνες και τις προκλήσεις τους




Σε εθνικιστικό κρεσέντο επιδίδεται καθημερινά ο τουρκικός τύπος κατά της χώρας μας, πανηγυρίζοντας κιόλας για την 
λιτότητα που υφίσταται ο ελληνικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις λόγω των μνημονίων. Διαβάστε χαρακτηριστικά όπως γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης τουρκικά δημοσιεύματα.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΘΥΡΙΔΩΝ, ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΩΝ




Τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν δηλώσει τα ακίνητα που κατέχουν στην εφορία αναζητούν οι ελεγκτές του υπουργείου 
Οικονομικών. Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μέχρι το τέλος του έτους θα είναι έτοιμο το σχέδιο εντοπισμού υπόχρεων σε υποβολή Ε9. Μάλιστα, το κτηματολόγιο αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το έργο της εφορίας για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών που «ξέχασαν να δηλώσουν τα ακίνητά τους.



Σαν μεγάλο ελληνικό σκάνδαλο χαρακτηρίζουν οι Τούρκοι την παρέμβαση του Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα, κ Κυριάκου 
Λουκάκη, να καταγγείλει γραπτώς ότι στην τουρκική αεροναυτική άσκηση Θαλασσόλυκος οι Τούρκοι παραβιάζουν συστηματικά τον ελληνικό εναέριο και θαλάσσιο χώρο και ζήτησε να σταματήσουν οι αμέσως αυτές οι παραβιάσεις.

Η Αρμενική Βουλή Τίμησε την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου



Βουλευτές του Κοινοβουλίου της Αρμενίας, με επικεφαλής τον νεοεκλεγέντα αντιπρόεδρο της Βουλής, Έντουαρντ Σαρμαζάνοφ, επισκέφθηκαν το Μνημείο Τσιτσερνακαμπέρντ με την ευκαιρία της Ημέρας

Υπηρετώ Χριστό και Πατρίδα! Ο Ιερέας κομάντο έτοιμος για όλα...- BINTEO










ethnika themata ellada