Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ο Σόϊμπλε μόνος εναντίον όλων “παίζει” με τη διάλυση της ΕΕ και μας πάει για εκλογές!

soible

soible

“΄Ολοι μαζί και ο …Σόϊμπλε μόνος”. Δεν το λέμε έτσι ακριβώς στην Ελλάδα,αλλά αυτή τη στιγμή η κατάσταση με το ελληνικό χρέος μπορεί να περιγραφεί κάπως έτσι. Άπαντες οι “παίκτες” που υποτίθεται έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι βγαίνουν δημοσίως και λένε ότι πρέπει επιτέλους να δοθεί στην Ελλάδα μια ανακούφιση με την ελάφρυνση του χρέους. Ο Σόϊμπλε εξακολουθεί να ΄χει μια ύποπτι πλέον εμμονή για το αντίθετο,παρά το γεγονός ότι με δεδομένο και το δημοψήφισμα της Κυριακής στην Ιταλία,το μέλλον της ΕΕ είναι εξαιρετικά αβέβαιο.Ενδιαφέρει αυτό τη Γερμανία; Νομίζουμε πως όχι …
Σ΄ ότι μας αφορά; Αν ο Σόϊμπλε κερδίσει ξανά όλους τους Ευρωπαίους τότε το σενάριο πρόωρων εκλογών είναι πάρα πολύ πιθανό. Ο Τσίπρας φέρεται περίπου αποφασισμένος να προχωρά σ΄ αυτό το δρόμο.
Τελευταία δήλωση περί χρέους από τον επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντάγκι ο οποίος δήλωσε
μιλώντας σήμερα ενώπιον της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου και απαντώντας  σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου ότι: 
«Εξακολουθούν να υπάρχουν επιφυλάξεις σε σχέση με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους» και ως εκ τούτου είναι «προς όφελος της ευρωζώνης στο σύνολό της και της Ελλάδας να βρεθεί μια διαρκής λύση που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα».
Επιπλέον, ανέφερε πως στο Eurogroup της 7ης Νοεμβρίου «προετοιμάστηκε το πρώτο πακέτο των μέτρων», σημειώνοντας πως αναμένει μια συμφωνία γι’ αυτά στην επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup, τον Δεκέμβριο. «Προσβλέπουμε σε μια λύση που μπορεί να επαναφέρει πλήρως την εμπιστοσύνη στη βιωσιμότητα της δυναμικής του δημόσιου χρέους και να αντιμετωπίζει τους βασικούς κινδύνους σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα», κατέληξε ο επικεφαλής της ΕΚΤ.
Στην Αθήνα ο επίτροπος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, στη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε ότι είναι ώρα και για εμάς να αναλάβουμε την ευθύνη μας και σημείωσε ότι πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος και ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε αυτή τη συζήτηση. Προσέθεσε ότι στο κρίσιμο Europgroup της 5ης Δεκεμβρίου πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για να ανοίξει ο δρόμος για μια συνολική λύση, κάτι που θα είναι, όπως τόνισε, ένα πάρα πολύ θετικό σήμερα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ευρωζώνη.
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ομιλία του στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο είπε ότι πρέπει να μειωθούν οι στόχοι για τα πρωτογενή πλεονάσματα από το 2019, από το 3,5% του ΑΕΠ στο 2,5% του ΑΕΠ, και η μια μονάδα (περίπου 1,8 δισ. ευρώ) να δαπανηθεί αποκλειστικά και μόνο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, μέσω της ελάφρυνσης της φορολογίας και των εισφορών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, απηύθυνε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Από το βήμα του συνεδρίου του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο κ. Τσακαλώτος τόνισε ότι κάνει τη συγκεκριμένη πρόταση στις χώρες που ισχυρίζονται ότι το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι η ανταγωνιστικότητα και όχι το χρέος. «Εάν δεν μειωθούν τα πρωτογενή, ο συμβιβασμός μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωπαίων θα είναι στην πλάτη μας και θα πει το Eurogroup νομοθετείστε τώρα περισσότερα μέτρα. Αυτό δεν είναι ούτε τίμιο, ούτε έχει οικονομική λογική. Έχουμε εφαρμόσει κατά γράμμα το πρόγραμμα. Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει άλλα μέτρα».




militaire.gr

ΣΤΟΠ στην πώληση όπλων στην Τουρκία και από Γερμανία!

german_soldier


Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
 Μετά την Βουλή της Αυστρίας που απαγόρευσε την πώληση όπλων στην Τουρκία, η γερμανική βιομηχανία όπλων Heckler & Koch αποφάσισε να σταματήσει την παροχή όπλων στην Άγκυρα.
Όπως δήλωσε αρμόδιος της εταιρίας  αποφασίστηκε η πώληση όπλων μόνο σε χώρες του ΝΑΤΟ ή φιλικά προς αυτό κράτη. Οι χώρες αυτές πρέπει να έχουν δημοκρατική διακυβέρνηση και οι παράγοντες  της εξουσίας να μην είναι διεφθαρμένοι.
Στα πλαίσια της απόφασης αυτής θα σταματήσουν την πώληση όπλων στην Τουρκία, αλλά θα τηρήσουν τις συμφωνίες που ισχύουν μέχρι τώρα.



militaire.gr

“Λύση στο Κυπριακό μόνο αν φύγει και ο τελευταίος Τούρκος στρατιώτης”! Τι είπε ο Καμμένος

kammenos_eoka


Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος πήρε θέση για το Κυπριακό σε εκδήλωση για τον Αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959.
“Σταθερός κοινός μας στόχος παραμένει ο τερματισμός της τουρκικής κατοχής και η επανένωση του νησιού, στο πλαίσιο μιας αμοιβαίας αποδεκτής, δίκαιης, συνολικής και μόνιμης λύσης του κυπριακού προβλήματος.
 Λύση, όμως, δεν μπορεί να υπάρχει έστω και με την παρουσία ενός από τα στρατεύματα κατοχής στην Κύπρο.
 Δεν μπορεί να υπάρχει λύση με τις περίφημες εγγυήσεις”.
Αυτά είπε κατά τη διάρκεια τελετής στην οποία απένειμε τη Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής στο Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955 – 1959, στο Ίδρυμα Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ 1955 – 1959 και στους Συνδέσμους Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 – 1959 για τη συμβολή τους στη διατήρηση και διάδοση της ιστορικής μνήμης του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959.
Μαζί του ήταν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης.
 Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο χαιρετισμό που απηύθυνε, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
 «Με εθνική υπερηφάνεια συγκεντρωθήκαμε σήμερα για να απονείμουμε τη Διαμνημόνευση του Αστέρα Αξίας και Τιμής στο Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959, στο Ίδρυμα Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ 1955 -1959, καθώς και στους Συνδέσμους Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 – 1959.
 Η διαμνημόνευση του Αστέρα Αξίας και Τιμής που σας δίνεται, απονέμεται σε ιδιώτες για εξαιρετικές πράξεις και υπηρεσίες που αποβαίνουν επ’ ωφελεία των Ενόπλων Δυνάμεων και του ελληνικού Έθνους.
 Και εσείς με την πολύχρονη παρουσία σας, τις διαρκείς προσπάθειες σας και τον αέναο αγώνα σας, συμβάλλετε στη διάδοση και τη διατήρηση της μνήμης του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 και μέσω αυτού στην καλλιέργεια των αξιών και παραδόσεων του έθνους.
 Σήμερα τιμούμε και μνημονεύουμε, επίσης, τους αθάνατους ήρωες του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59.
 Ενός αγώνα που σαν το προαιώνιο πρόσταγμα της ιστορίας μας καταξιώθηκε ως το ηρωικό ξέσπασμα ενός λαού, που δεν μπορούσε πια να βαστάξει το ζυγό της σκλαβιάς και της ταπείνωσης.
 Ήταν αγώνας αυτοδιάθεσης και ελευθερίας, στο κάλεσμα του οποίου ανταποκρίθηκε σύσσωμος ο κυπριακός ελληνισμός, δίνοντας μαθήματα ηρωισμού και αληθινού πατριωτισμού στους ξένους κατακτητές.
 Ενός αγώνα άνισου, με αίμα που χύθηκε πολύ, με βασανιστήρια απάνθρωπα. Το πείσμα όμως του λαού μας για ελευθερία και η θυσία των αγωνιστών του 1955-1959, είχε ως τελικό αποτέλεσμα τον τερματισμό της επαίσχυντης και απαρχαιωμένης αποικιοκρατικής κατοχής του νησιού και την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Κύπρου.
 Μνημονεύουμε τον Γρηγόρη Αυξεντίου, που με τον θάνατό του έδωσε συνέχεια στις μεγάλες στιγμές της ελληνικής ιστορίας, πρόσφατα δε απονείμαμε στον «αετό του Μαχαιρά», ως ελάχιστο φόρο τιμής, το βαθμό του Αντιστρατήγου, τον Κυριάκο Μάτση, που με τη ζωή και τη θυσία του επιβεβαίωσε, ότι «ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής».
 Τους ελεύθερους πολιορκημένους του αχυρώνα, του Λιοπετρίου, που νίκησαν τον φόβο του θανάτου αρνούμενοι να παραδοθούν.
 Μνημονεύουμε τους εννιά απαγχονισθέντες, με τελευταίο το μαθητή και ποιητή Ευαγόρα Παλληκαρίδη, που μέσα από τα παγερά, ανήλια κελιά των κεντρικών φυλακών δε δείλιασαν μπροστά στην αγχόνη και θυσιάστηκαν για την ελευθερία. Αλλά και τόσους άλλους.
 Η κληρονομιά που μας αφήνουν είναι μεγάλη. Το εθνικό και ανθρώπινο μήνυμα της ΕΟΚΑ, είναι η ελευθερία, η δικαιοσύνη και η συλλογικότητα, που είναι οι φάροι που πρέπει να μας καθοδηγούν και στη σημερινή εποχή.
 Μας υποδεικνύουν το δρόμο που πρέπει και σήμερα να ακολουθήσουμε. Το δρόμο του καθήκοντος, της συστράτευσης για την επίτευξη των κοινών στόχων. Μπορούν να γίνουν η πυξίδα μας για το μέλλον. Διότι πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας πως λαός χωρίς μνήμη, είναι λαός χωρίς μέλλον.
 Και αυτό εμείς στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, το έχουμε θέσει ως ένα σημαντικό στόχο. Να αναδείξουμε μορφές και πρωταγωνιστές, να τιμήσουμε τους εν ζωή ήρωες μας αλλά και αυτούς που έφυγαν, προβάλλοντας το έργο τους, μέσω του οποίου προβάλλονται και οι αρετές, αλλά και οι δυνάμεις του Γένους.
 Σκοπός μας είναι να αποκαταστήσουμε τις αδικίες της ιστορίας και αυτό αφορά και τον αγώνα των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της εισβολής και της κατοχής στην Κύπρο. Θα αποδοθούν όλες οι πρέπουσες τιμές, έστω και μετά από τόσα χρόνια. Γιατί το οφείλουμε στους ήρωες.
 Κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον κυπριακό ελληνισμό που συνεχίζει ακόμα να αγωνίζεται για την απελευθέρωση κατεχομένων εδαφών και για την αποκατάσταση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που καταπατεί βάναυσα εδώ και χρόνια ο τουρκικός Αττίλας.
 Και η μάνα Ελλάδα θα στέκεται σταθερός συμπαραστάτης, πάντα στο πλευρό της Κύπρου, ειδικά σήμερα που βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού.
 Σταθερός κοινός μας στόχος παραμένει ο τερματισμός της τουρκικής κατοχής και η επανένωση του νησιού, στο πλαίσιο μιας αμοιβαίας αποδεκτής, δίκαιης, συνολικής και μόνιμης λύσης του κυπριακού προβλήματος.
 Λύση, όμως, δεν μπορεί να υπάρχει έστω και με την παρουσία ενός από τα στρατεύματα κατοχής στην Κύπρο.
 Δεν μπορεί να υπάρχει λύση με τις περίφημες εγγυήσεις.
 Σήμερα που τιμούμε τους τρεις ιστορικούς συλλόγους, αναγνωρίζουμε το έργο τους και την ιστορική τους διαδρομή, αλλά ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζουμε το χρέος μας, κυρίως στους νέους.
 Δεν έχουμε το δικαίωμα να στερήσουμε από τις επόμενες γενιές τη γνώση από εθνικούς άθλους, τους ηρωικούς αγωνιστές και τα μεγάλα συμβάντα του ιστορικού μας παρελθόντος, την αίσθηση ότι το ίδιο παρελθόν όπως και η ίδια μοίρα μας ενώνει και εν τέλει τη δυνατότητα να αισθάνονται περήφανοι για κατορθώματα και πρόσωπα της Ιστορίας του Έθνους μας.
 Είστε εδώ, οι ζωντανοί ήρωες και τα παραδείγματα για εμάς, για τα παιδιά μας, για τις γενιές που έρχονται.



militaire.gr

Καταγγελία ΣΕΙΣΜΟΣ! ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να δώσουν ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...


ΜΕ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ+ΝΔ ΧΑΡΙΖΟΥΝ 20.000.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΧΑΝΙΩΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
Προσπαθούν να χαρίσουν 20.000.000 ευρώ σε ξενοδοχείο, παρ’ ότι επί Υπουργίας Μηταράκη, μετά από τρεις ελέγχους, είχε απορριφθεί η επιδότησή του, γιατί ο επιχειρηματίας είχε παρουσιάσει ψευδή και παραπλανητικά στοιχεία που αφορούσαν την ίδια συμμετοχή του κατά το στάδιο της υπαγωγής επένδυσής του στον αναπτυξιακό νόμο !!!
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Στελέχη του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Χανίων απέστειλαν στον Πρόεδρο του και ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ατράνταχτα στοιχεία, που υποκρύπτουν σκανδαλώδη έννοια υπέρ μεγαλοξενοδόχου της περιοχής!

Μόλις περιήλθαν σε γνώση του Νίκου Νικολόπουλου τα στοιχεία ο ανεξάρτητος βουλευτής προέβη στην ακόλουθη, αποκαλυπτική δήλωση:

Αντί ν’ αποτελεί αντικείμενο Εισαγγελέα, επιβραβεύεται κιόλας ένα διαφαινόμενο σκάνδαλο, που λέγεται ότι καταβάλλεται προσπάθεια να «ξεπλυθεί» και να νομιμοποιηθεί με «φωτογραφική» τροπολογία στη Βουλή, που πρόκειται σήμερα να τύχει επεξεργασίας από τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχω στη διάθεσή μου, προσπαθούν κάποιοι να χαρίσουν 20 εκ. ευρώ σε ξενοδοχείο, παρ’ ότι επί Υπουργίας Μηταράκη, μετά από τρεις ελέγχους, είχε απορριφθεί η επιδότησή του, γιατί ο επιχειρηματίας είχε παρουσιάσει ψευδή και παραπλανητικά στοιχεία που αφορούσαν την ίδια συμμετοχή του κατά το στάδιο της υπαγωγής επένδυσής του στον αναπτυξιακό νόμο.

Πολύ θα ήθελα να πιστέψω ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μία διακομματική συμπαιγνία. Εύχομαι δε, να είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι κατάγονται από τα Χανιά ο αρμόδιος Υπουργός και ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης….

Ας σημειωθεί ότι εισηγητές στην Διαρκή Επιτροπή είναι η Αναστασία Γκαρά και ο Χρήστος Σταικούρας. Ειδικώς ο δεύτερος, ως πρώην Υπουργός Οικονομικών, είναι βέβαιο ότι γνωρίζει την περίπτωση και ομολογώ ότι «έχω την περιέργεια να πληροφορηθώ το περιεχόμενο της εισήγησής του. 

Είναι δυνατόν να παρακαμφθούν οι τρεις έλεγχοι που έγιναν επί Υπουργίας τους; Ποια σκοπιμότητα υπαγορεύει σήμερα την έγκριση, στην ουσία, μιας επένδυσης που είχε απορριφθεί για λόγους, που συνιστούν κιόλας την παρέμβαση Εισαγγελέα;»

Ο ν. 3299/2004 αναφέρει ότι σε περίπτωση που έχουν υποβληθεί στην υπηρεσία ψευδή ή παραπλανητικά στοιχεία ή αποσιώπησης τέτοιων στοιχείων, η γνώση των οποίων θα οδηγούσε στο αποκλεισμό της υπαγωγής του επενδυτικού σχεδίου στις διατάξεις του παρόντος ή στη με διαφορετικούς όρους υπαγωγή ή σε μη πιστοποίηση της ολοκλήρωσης του, έργο απεντάσσεται και επιστρέφει η ενίσχυση. 

Στο άρθρο 19,1,β τροποποιείται το ανωτέρω όσον αφορά την κάλυψη της ίδιας συμμέτοχης. Πιο συγκεκριμένα, εφόσον κατά το στάδιο υλοποίησης της επένδυσης συντελεστεί νόμιμη κάλυψη της ίδιας συμμετοχής, και ανεξάρτητα αν κατά το στάδιο της υπαγωγής της επένδυσης προσκομίσθηκαν ψευδή ή παραπλανητικά στοιχεία ή αποσιωπήθηκαν τέτοια στοιχεία τότε το έργο ολοκληρώνεται και επιβάλλεται πρόστιμο τουλάχιστον 10% της ενίσχυσης αντί για απένταξη και επιστροφή του συνόλου αυτής. 

Τίθενται τα εξής ερωτήματα: 

1. Στην περίπτωση που φορέας έχει προσκομίσει ψευδή ή παραπλανητικά στοιχεία που δεν αφορούν την ίδια συμμετοχή, για παράδειγμα ψευδές ειδικό δικαιολογητικό προκειμένου να υπαχθεί στο επενδυτικό νόμο και κατά το στάδιο της ολοκλήρωσης προσκομίσει το νόμιμο δικαιολογητικό (το οποίο προφανώς εκδόθηκε μετά την υπαγωγή), γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσει διαφορετικά και να απενταχθεί κατά τα οριζόμενα στο συγκεκριμένο άρθρο;

2. Ποιος ή ποιοι επωφελούνται από αυτή τη ρύθμιση? Μήπως είναι ένας.

3. Υπάρχει εικόνα για τη δημοσιονομική επίπτωση? Από τη μια πλευρά συμφωνά με τον ισχύοντα νόμο επιστρέφονται εκατομμύρια ή δεν δίνονται επειδή διαπιστώνεται από ελεγκτικούς μηχανισμούς η «απάτη» και από την άλλη πληρώνονται εκατομμύρια σε επενδυτικούς φορείς που έχουν προσκομίζει ψευδή η παραπλανητικά στοιχεία.

4. Είναι σε γνώση του Υπουργού πόσα επενδυτικά σχέδια απορριφθήκανε κατά το στάδιο της αξιολόγησης, ακριβώς επειδή δεν τεκμηριώνανε με τα προσκομισθέντα στοιχεία τους επαρκή ίδια συμμετοχή? Έπρεπε να προσκομίσουν ψεύδη ή παραπλανητικά στοιχεία?

5. Είναι δυνατόν η απάτη κατά του δημοσίου με προσκόμιση ψευδών ή παραπλανητικών στοιχείων να ανταμειφθεί από την πολιτεία αντί να σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα?... γιατί περί ανταμοιβής πρόκειται αφού αντί για απένταξη επιβάλλεται πρόστιμο.

Σημειώνεται ότι στην αιτιολογική έκθεση του νόμου ( σελ 15) «βαπτίζονται» τα ψευδή η παραπλανητικά στοιχεία ως έλλειψη στην κάλυψη της ιδίας συμμετοχής κατά το στάδιο της υπαγωγής και σημειώνεται ότι με την ρύθμιση αυτή εναρμονίζονται οι ν.3299/2004 και 3908/2011 με τον 4399/2016. Μα στο άρθρο 23 παρ. 4 του 4399/2016 ορίζονται ακριβώς τα ίδια….

Υποβολή ψευδών και παραπλανητικών στοιχείων οδηγεί σε όλους τους επενδυτικούς νόμους σε απένταξη…

Υπάρχουν και άλλες φωτογραφικές ρυθμίσεις.... 

Πρόταση: Μήπως θα ήταν καλύτερο να προστεθεί στην ανωτέρω διάταξη ότι η ευνοϊκή ρύθμιση στο άρθρο 19,1,β, δεν αφορά τις περιπτώσεις όπου προκειμένω να τεκμηριωθεί η δυνατότητα κάλυψης της ίδιας συμμετοχής προσκομίσθηκαν ψευδή η παραπλανητικά στοιχεία και ότι αφορά μόνο την απλή έλλειψη στην κάλυψη της ίδιας συμμετοχής κατά το στάδιο της υπαγωγής ή ολική απάλειψη της ρύθμισης;





voice news

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η βάση ΧΑΜΑΝΤΑΝ στα χέρια της ΡΩΣΙΑΣ...

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένουμε αφού η Ρωσία "στήνει τη σκακιέρα" και είναι έτοιμη να ξεκινήσει το παιχνίδι. 
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Άμυνας, το Ιράν "είναι και πάλι έτοιμο να παράσχει την άδεια για χρήση από την ρωσική αεροπορία της αεροπορικής βάσης Χαμεντάν", με μόνη προϋπόθεση την παραχώρηση ναυτικής βάσης στη Ταρτούς. 
"Εάν η κατάσταση και οι συνθήκες στη Συρία κρίνουν  απαραίτητη  την παροχή υποστήριξης, εμείς  θα κάνουμε αυτή τη δουλειά", υπογράμμισε ο Hossein Dehghan, την ίδια ώρα που η χώρα είναι έτοιμη να αγοράσει ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi Su-30. 
Παράλληλα, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο Ρώσος επικεφαλής του Συμβουλίου της επιτροπής άμυνας και ασφάλειας Viktor Ozerov, η Ρωσία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Kuznetsov" σε μια άλλη αποστολή εκτός Συρίας, και γι'αυτό τον λόγο χρειάζεται την βάση Χαμεντάν.





voice news

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΗΓΕΤΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!ΕΔΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΏΝ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ, ΑΕΡΟΣΚΑΦΏΝ, ΕΛΙΚΟΠΤΈΡΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΎΛΩΝ!!



 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΗΓΕΤΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!ΕΔΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΗ 
εντολή για την ανάπτυξη ΟΛΩΝ ΤΩΝ οπλικών συστημάτων, αεροσκαφών, ελικοπτέρων και πυραύλων!!!


Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων και χωρών Κ.Α.Κ )

Αποκαλυπτικό βίντεο από τη Ρωσία αποκάλυψε το νέο έργο τέχνης της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας, το ελικόπτερο Mi-8AMTS-VA σε δράση στην Αρκτική και στην Συρία για πρώτη φορά, γράφει βρετανική εφημερίδα .

Ο Ρώσος ηγέτης , σύμφωνα με έγκυρες βρετανικές πηγές των μυστικών υπηρεσιών έχει δώσει εντολή για την ανάπτυξη οπλικών συστημάτων, αεροσκαφών, ελικοπτέρων και πυραύλων, υψηλής τεχνολογίας σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η πολεμική αποτελεσματικότητά των ρωσικών δυνάμεων σε ψυχρότερα και σε θερμότερα κλίματα.

Το νέο ελικόπτερο είναι μια τροποποιημένη έκδοση του ευρέως χρησιμοποιούμενου μεταφορικού ελικοπτέρου «Mi-8», και έχει την κωδική ονομασία «Mi-8AMTS-VA» ή απλώς το «Mi-8 της Αρκτικής».

Το επιθετικό ελικόπτερο έχει ήδη ονομαστεί ως «ένα από τα πιο προηγμένα της έκδοσης του », και έχει σχεδιαστεί για να διεξάγει πτήσεις σε εξαιρετικά δύσκολα κλίματα όπου άλλα ελικόπτερα αποτυγχάνουν πλήρως να δράσουν.

Η εντυπωσιακή στρατιωτική τεχνολογία που διαθέτει το κάνει να μοιάζει εξωτερικά με ένα κανονικό ελικόπτερο Mi-8, αλλά το «Mi-8AMTS-VA μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες μέχρι μείον 60 βαθμούς Κελσίου, καθιστώντας το ιδανικό για πόλεμο στην Αρκτική .

Διαθέτει κορυφαία τεχνολογία, ενώ έχει ακτίνα δράσης 1.300 χιλιόμετρα χωρίς ανεφοδιασμό σε καύσιμα, κάτι που του επιτρέπει να καταστρέψει στόχους μεγάλης εμβέλειας σε όλη την Ευρώπη με πολύ μεγάλη ευκολία.

Το ρωσικό υπερ-ελικόπτερο περιλαμβάνει επίσης προηγμένου τύπου συστήματα πλοήγησης και ηλεκτρονικά συστήματα , που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για μυστικές επιχειρήσεις κατασκοπείας , αλλά και για αποστολές κατασκοπείας μεγάλου βεληνεκούς.





Μια πηγή από την αμυντική εταιρεία «ρωσικά ελικόπτερα», δήλωσε: «Επί του σκάφους του ελικοπτέρου υφίσταται εξοπλισμός που του επιτρέπει να λειτουργεί σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, σε δύσκολα εδάφη, σε πολικές νύχτες, χωρίς την βοήθεια δορυφορικών σημάτων και ασταθούς ραδιοεπικοινωνίας».

Ο Ρώσος συνταγματάρχης Alexei Nikolaichyuk φέρεται να δήλωσε ότι το υψηλής τεχνολογίας ελικόπτερο επρόκειτο να σταλεί για «υπηρεσία μάχης εκτελώντας περίπλοκες και απρόσιτες μεταφορές καθώς και εναέρια καθήκοντα».

Η είδηση έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την τελευταία πληροφορία ότι μυστικά ρωσικά εναέρια συστήματα είχαν εντοπισθεί να αναπτυχθεί σε δράση στη Συρία.


Η ουσία είναι ώσπου να ανακαλύψουν τις πραγματικές δυνατότητες αυτού του ελικοπτέρου οι νατοϊκές υπηρεσίες πληροφοριών θα είναι άκρως προσεκτικές από την εμφάνιση του, είτε στην Συρία , είτε στην Ουκρανία…..είτε στην Αρκτική… είτε οπουδήποτε στην Ευρώπη.






volcano times

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

«Η Ελλάδα, όχι μόνον θα ζήσει, αλλά θα πρωταγωνιστήσει πολύ σύντομα και πάλι σε ολόκληρη την υφήλιο».

Κυριότερα σημεία σε τίτλους ή σε περίληψη:

«Πολύ σύντομα η Ελλάδα μας, η αγαπημένη μας πατρίδα θα πάρει διαφορετικό δρόμο από αυτόν που βλέπουμε και θα διανύσει πάλι δρόμους γεμάτους δόξα και λαμπρότητα».

«Η γλυκύτατος Ιησούς Χριστός μας σύντομα θα ανατρέψει και θα καταστρέψει ολοσχερώς τα σχέδια των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας».

«Το φως του Ιησού Χριστού θα λάμψει και πάλι από την χώρα μας και θα φωτίσει ολάκερο τον πλανήτη».

«Η Ελλάδα σύντομα θα μπει σε μία δυναμική τροχιά, σύντομα θα αναδειχθεί και πάλι πρωτοπόρα».



«Μαρτυρία μοναχού Θεολόγου ο οποίος επισκέφτηκε σαν λαϊκός τότε, τον Άγιο γέροντα Παΐσιο το 1979 στο κελί του«.



«Η επιστροφή του Βυζάντιου».



«Η εξάπλωση της Ελληνικής γλώσσας».



«Η Ορθόδοξη κοινοπολιτεία αρχίζει να υλοποιείται».



«Ένωση Ορθοδόξων κρατών».



«Η καταστροφή της Αμερικής».



«Ο νέος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα προλάβει να αναλάβει»;



«Ο διχασμός της Ορθόδοξης Εκκλησίας για την «Αγία» και μεγάλη σύνοδο».



ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ RADIO

ΕΚΠΟΜΠΗ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ με τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗ 27.11.2016






volcano times