Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΧΑΡΤΗΣ – Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο! ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ!!!


Προπαγανδιστικό βίντεο με το όραμα του «σουλτάνου» της Αλβανίας, πρωθυπουργού Εντι Ράμα για τη «μεγάλη Αλβανία», ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Σε αυτό, περιλαμβάνεται και ο γνωστός χάρτης των Αλβανών, που δείχνει τη Μεγάλη Αλβανία να περιέχει και την Ηπειρο και την Κέρκυρα από την Ελλάδα!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ…. Ιδρύεται ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ…. Θα προωθήσει και την εφαρμογή της Ακροτελεύτιας Διάταξης του Άρθρου 120 του Συντάγματος


Ιδρύεται παν-δημοσιογραφική παράταξη Άμεσης Δημοκρατίας
Εντάθηκαν, τις τελευταίες εβδομάδες οι προσπάθειες και επαφές για την ίδρυση παν-δημοσιογραφικής παράταξης που θα έχει αρχικά παρουσία τουλάχιστον στις Ενώσεις με έδρα την Αθήνα (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ), ενώ θα προωθήσει την εφαρμογή Άμεσης Δημοκρατίας σε κάθε λειτουργία των δημοσιογραφικών Ενώσεων.
Αρχίζοντας από τις εκλογές με υιοθέτηση άλλου εκλογικού συστήματος, με το οποίο ακόμη και η αποχή και το λευκό θα έχουν αντίκτυπο στη διαμόρφωση του Δ.Σ., ενώ τα παραταξιακά ψηφοδέλτια θα αντικατασταθούν από ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μπορούν τα μέλη να ψηφίζουν υποψηφίους από διάφορες παρατάξεις και ανεξάρτητους και όλοι να έχουν ίσες ευκαιρίες ανάδειξης.

Παραστρατιωτικές δυνάμεις του περιβόητου Σέρβου «Αρκάν» μπήκαν στα Σκόπια – Απίστευτη εξέλιξη, ο φόβος και ο τρόμος …




…των Αλβανών UCKάδων δήλωσε παρών – Περιμένουμε ενισχύσεις από
Ρωσία και Ελλάδα λένε οι Σέρβοι! 

Του Βασίλη Καπούλα 

Πάμε για πολύ σοβαρές άκρως πολεμικές εξελίξεις τις επόμενες 48 ώρες καθώς αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν την μετακίνηση εκατοντάδων οπλισμένων οπαδών του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου «Delija» οι οποίοι εισήλθαν στα Σκόπια για να ενισχύσουν τις δυνάμεις των Σέρβων απέναντι στους Αλβανούς.Και όχι τυχαία καθώς το «Delije» ήταν το εργαλείο στρατολόγησης των παραστρατιωτικών δυνάμεων του περιβόητου Αρκάν!

ΧΟΝΤΡΟ ΨΑΛΙΔΙ



Tο Υπουργείο Εργασίας πρέπει να επιταχύνει τρεις παράλληλες διαδικασίες μέχρι τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2017, αμέσως 
μετά την τελική συμφωνία κυβέρνησης-θεσμών για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης (κομβικό σημείο της οποίας είναι και η περικοπή των συντάξεων κατά 1,8 δισ. ευρώ από το 2019) και την ψήφισή της από τη Βουλή μέχρι τα μέσα Μαΐου:
-Να ολοκληρώσει τον επανυπολογισμό όλων των ήδη καταβαλλομένων κύριων συντάξεων ο οποίος θα οδηγήσει στο «τσεκούρι» στο 1/3 των κύριων συντάξεων από 1/1/2019. Με άλλα λόγια, 900.000 κύριες συντάξεις θα πληγούν, όπως παραδέχτηκε η ίδια Υπουργός κα. Έφη Αχτσιόγλου.

«Ψαλίδι»-σοκ έως και 248 ευρώ «δείχνει» ο επανυπολογισμός συντάξεων



Μειώσεις που φτάνουν και στο 58% για τις συντάξεις χηρείας και απειλούν με εξαφάνιση τις επικουρικές αποκαλύπτονται σε 
επίσημα στοιχεία και πίνακες επανυπολογισμού κύριων και επικουρικών από τον ΕΦΚΑ, την ΗΔΙΚΑ και το ΕΤΕΑ, τα οποία δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».
Οι πραγματικές περικοπές, όπως αποτυπώνονται στους επανυπολογισμούς των ήδη καταβαλλόμενων κύριων συντάξεων, σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται η εφημερίδα, κυμαίνονται από 10,63 ως 248,03 ευρώ, με ποσοστά μείωσης από 2,32% ως 21,19%.

«1500 Αλβανοί στη νότια Σερβία σε πολεμική ετοιμότητα»


«Ο γιος του Αλβανού ηγέτη στη Σερβία, του Γιονούζ Μουσλίου,ο 31χρονος Φατίμ από το Μπουγιάνοβατς, έχει 1500 ένοπλους του ‘επαναστατικού στρατού Πρέσεβο-Μέντβεντζας- Μπουγιάνοβατς (γνωστός ως «UCPMB») σε ετοιμότητα κατά της Σερβίας» σημειώνει η ιστοσελίδα «Το Πρέσεβό μας» («Presheva Jonë») και προσθέτει ότι «οι ειδήσεις αυτές ακολουθούν τη σερβική προπαγάνδα για τον Χαραντινάι ο οποίος απελευθερώθηκε και γύρισε σήμερα στο Κόσοβο».

Η Σερβία μεταφέρει στρατεύματα στο νότο


Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Σερβίας, ΑλεξαντάρΒούτσιτς ότι η κατάσταση στη Σερβία είναι σταθερή και ειρηνική και ότι οι πολίτες θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς,  άρχισε μια μετακίνηση στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων στη νότιο Σερβία στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο και τα Σκόπια.

Αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς την Τουρκία: Δεν υπάρχουν περιθώρια για γκρίζες ζώνες





Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία ότι η ειρήνη και η ειρηνική συνύπαρξη, έχουν ως αυτονόητη προϋπόθεση τον πλήρη σεβασμό 
του Διεθνούς Δικαίου στο σύνολό του, επομένως τον πλήρη σεβασμό και της Συνθήκης της Λωζάννης, απηύθυνε από τη Χίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε δήλωσή του για την ημέρα μνήμης των θυμάτων της σφαγής της Χίου το 1822.