Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ…
«Οι πεφωτισμένοι» των μακάβριων ιδεωδών και η πολιτική σκηνή έχει ήδη γεμίσει από «πρόθυμους» της παράδοσης πατρίδος και των αυτής παρασκηνίων. Τα δε σύνορα, ακόμα και αυτά μεταξύ «σοβαρού και γελοίου», έχουν καταργηθεί στα ψευδοδοφράγματα της φτηνόπρεπης εθνικής και άλλης αξιοπρέπειας, ακόμα και τις Άγιες Μέρες!
Η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται στο χείλος της κατάργησής της και στο ακρόκρημνο ενός κλιμακούμενου ιταμού συμβιβασμού. Βρίσκεται δηλαδή και πάλιν σαν ύστατος -αυτήν τη φορά- στόχος, στα γρανάζια των κατακτητών της Άγκυρας (και των αυτής Ευρωπαίων / υποστηρικτών να δίδουν εις αυτήν εύσημα και ευρωπαϊκό γλείψιμο…). Με τους εδώ παράνομους Τούρκους να κυριαρχούν εντός Κύπρου, αλλά και στα ευρωπαϊκά φόρα, χυδαίοι στρατοκράτες, όπως και «ισότιμοι» κυβερνώντες παρά τω προεδρικώ λοφίσκω, συμβάλλοντας στην αντεθνική ελαστικότητα του Προεδρικού Κυβερνείου και των πέριξ αυτού κορυβάντων**!!
Και σ’ αυτό το στημένο και δωσίλογο θέατρο εξαπάτησης της κοινής γνώμης και εκβιασμών, ευρωπαϊκής κοπής, αλλά και της πανεθνικής ανομίας, οι χειρότεροι (και ο χειρότερος) είναι αυτοί που ενώ ρήμαξαν και πουλούν τα πάντα – με φληναφήματα ηγεσιών διεκδικούν, ελέω λαού δυστυχώς και της θλιβερής αντιπολίτευσης, ακόμα και το δικαίωμα να τα απαιτούν σαν τη μόνη λύση «που θα σώσει την πατρίδα δήθεν!
Αυτή, λοιπόν, η… ελαστικότητα των εθνοκάπηλων και ατιμώρητων διαχρονικά, και με τη Δικαιοσύνη δεκασμένη και παράπλευρα συνένοχη, θα καταλήξει στην «ομαλή αναδίπλωση» μιας νέας ήττας του Ελληνισμού. Που δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποίου τύπου θα πλασάρεται από τους αντεθνικούς οσφυοκάμπτες στους αυτής αγοραστές και μεταπωλητές. Και θα ουρλιάζουν, νενικήκαμεν…
Υ.Γ. Ας συνέλθουν οι ημών διαχειριστές του Έθνους και οι δολοπλόκοι, γιατί μας είναι επισημασμένοι. Διότι την υπέρτατη δύναμη την έχει πάντα ο αφελής λαός, που θα ΄πρεπε να είμαστε αλλιώς. Κατακτημένοι όντες.
Σημείωση: **κορύβαντες = Μορφές της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Ήταν τρεις.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΡΥΔΑΣ
Πτυχιούχος Νομικών και Πολιτικών Σπουδών




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου