Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη – Οι Τζιχαντιστές «Μετανάστες» Θα Χτυπήσουν Εντός 5 Μηνών


τ Διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής Αυστρίας:εντός 5 μηνών θα χτυπήσουν οι τζιχαντιστές της ISIS που μπήκαν στην Ευρώπη ως μετανάστες
ο Διευθυντής στο Γραφείο της Τήρησης του Συντάγματος και της μάχης κατά της τρομοκρατίας στην Αυστρία (BVT) ο Gert-Rene Polli
Δεκάδες μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εισήλθαν στην Ευρώπη επωφελούμενοι από το κύμα μεταναστών προειδοποίησε την Παρασκευή ένας αυστριακός ειδήμονας στη μάχη κατά της τρομοκρατίαςΣε συνέντευξή του στην εφημερίδα Kronen Zeitung, ο τ. Διευθυντής στο Γραφείο της Τήρησης του Συντάγματος και της μάχης κατά της τρομοκρατίας στην Αυστρία (BVT) ο Gert-Rene Polli, χαρακτήρισε την πολιτική της ευρωπαικής ασφάλειας «τυφλή πτήση».
«Η κατάσταση της ασφάλειας δεν μπορεί πια να διατηρηθεί υπό έλεγχο», εκτίμησε επισημαίνοντας τη συνεχή εισροή μεταναστών προερχόμενων από τη Μέση Ανατολή με προορισμό την Ευρώπη.Ο Polli, που σήμερα είναι επικεφαλής μιας εταιρίας πληροφοριών και δημόσιας ασφάλειας με έδρα τη Βιέννη επέμεινε στο γεγονός ότι «η μετανάστευση απόλυτα ανεξέλεγκτη» ενός σημαντικού αριθμού ατόμων παρουσιάζει έναν μεγάλο κίνδυνο.
Είναι φανερό ότι μέλη της ΙSIS είναι μεταξύ των μεταναστών και αξιοποιούν αυτήν την ευκαιρίαγ ια να δισεισδύσουν στην Ευρώπη και το πετυχαίνουν αυτό «χωρίς όπλο συνεχίζει ο Polli.
Οι Τζιχαντιστές που Μπήκαν στην Ευρώπη Θα Χτυπήσουν Εντός 5 Μηνών
Οι αρχές ασφαλείας της Ευρώπης έχουν μηδαμινές πιθανότητες να συλλάβουν τους υπόπτους τρομοκράτες ανάμεσα στους μετανάστες όπως οι γερμανικές αρχές που αυτή τη στιγμή είναι «απελπισμένες».« Οι μαχητές της ISIS δεν περιμένουν οι αρχές να τους συλλάβουν αυτοί θα επιτεθούν πρώτοι.Βλέπουμε να συμβαίνει αυτό εντός 5 μηνών το αργότερο », εκτιμά ο Polli.(krone 25/9/15)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Καλύτερο Μέλλον για τη «Μακεδονία» με Τσίπρα και Καμμένο βλέπουν οι Σκοπιανοί! (βίντεο)


klekovski
Του Vladislav Perunović, ανταποκριτή του Hellasforce από τα Σκόπια, ΠΓΔΜ
Στην σημερινή συνέντευξη για την φασιστική τηλεόραση SITEL, ο «πολιτικός αναλυτής» Sašo Klekovski δήλωσε ότι η παρουσία του Πάνου Καμμένου στην νεοσυσταθείσα κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι «καλό πράγμα».
Αυτή η ιδέα, η οποία βασίζεται σε μια μάλλον περίεργη συλλογιστική, ότι ο επικρατών αριστερός χαρακτήρας του νεοεκλεγέντος Κοινοβουλίου στην Ελλάδα θα πρέπει να μειώσει το ρόλο του Καμμένου «μόνο για στη μεσολάβηση των αποφάσεων της επιτρεπόμενης αριστεράς» στην εκλογική του περιφέρεια των Ελλήνων πολιτών δεξιού πολιτικού προσανατολισμού. Και αυτό, παρά το σύντομο αλλά ξεκάθαρο μήνυμα του Καμμένου ότι αυτό που είναι σήμερα μια βόρεια επαρχία της Ελλάδας, η Μακεδονία, είναι μια Ελληνική ιστορική γη, στη σύντομης συνομιλίας του με ανταποκρίτρια ΜΜΕ της ΠΓΔΜ.
Αυτό δείχνει τα διπλά στάνταρ, όπως αρθρώνεται μέσα από τις παρατηρήσεις του κ Klekovski σχετικά με την μελλοντική πορεία της ελληνικής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένης της εξωτερικής πολιτικής. Σε αυτό το σύστημα των «αξιών» είναι ΟΚ ότι «εμείς» (Σερβο-Βούλγαροι της ΠΓΔΜ) μπορεί να αγαπάμε συνδυασμό της απολυταρχίας, του ολοκληρωτισμού και του εθνικο-μυστικισμού, καθώς και καλά βασισμένο ιστορικό ρεβιζιονισμό για σχεδόν μια δεκαετία. Αλλά, επίσης, ελπίζοντας συνεχώς, σε μια άσκηση των διπλών μέτρων και σταθμών, ότι οι «καλοί» (ανεκτική αριστερά) στο «εχθρικό κράτος» θα επεξεργαστούν πρωτοβουλίες που δεν είναι συμβατές με το κοινωνικό κατασκεύασμα του μετά-WW ΙΙ, της «μακεδονικής» εθνότητας. Προς το παρόν, δεν μπορεί κανείς να δει πώς θα αποκρυσταλλωθούν συγκεκριμένες θέσεις της ελληνικής πολιτικής έναντι της λεγόμενης «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Ωστόσο, η ιδέα του Klekovski που βασίζεται σε κάποιο «δικαίωμα» της ΠΓΔΜ για το οποίο σύντομα δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο στην ελληνική εθνική πολιτική για την αναγνώριση της «πραγματικότητας» αποτελούν παραδείγματα της άγνοιας. Μια άγνοια των δύο ιστορικών αληθειών- που σίγουρα δεν είναι υπέρ των «εθνικών καινοτομιών» στην ΠΓΔΜ – και της βούλησης των Ελλήνων πολιτών, ανεξάρτητα από το πολιτικό προφίλ των κύριων Ελλήνων πολιτικών.

Στη Νέα Υόρκη, οΑλέξης Τσίπρας… Η Πραγματική Αλήθεια για το Ταξίδι Του…

 

Στη Νέα Υόρκη έφτασε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, για να συμμετάσχει στις εργασίες της 70ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Τον πρωθυπουργό περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο, στο οποίο θα διαμείνει, ομογενείς, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους χαιρέτισε φτάνοντας, μετέδωσε ο Μιχάλης Ιγνατίου στο Mega.
Ο Τσίπρας θα επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015.
Σύμφωνα με το Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει διμερείς και πολυμερείς συναντήσεις με Αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων, αξιωματούχους διεθνών οργανισμών καθώς και δημόσιες παρεμβάσεις και ομιλίες.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι κάτι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο!
Προφητικές εκδηλώσεις, νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, στρατιωτικός νόμος, παγκόσμια πρωτοσέλιδα… Ένα πολύ μεγάλο γεγονός πρόκειται να συμβεί. Η Προφητεία έχει ήδη αρχίσει … Τι συμβαίνει;

Ρωσικό κατασκοπευτικό πλοίο κατέπλευσε στο Κουρασάο


Ένα ρωσικό κατασκοπευτικό πλοίο, το οποίο παρακολουθείται από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ εδώ και δύο μήνες, αφ’ ότου είχε αποπλεύσει με πορεία προς τις δυτικές ακτές του Ατλαντικού, προσέγγισε αυτήν την εβδομάδα το Κουρασάο, προκειμένου να κάνει ανεφοδιασμό. Την περασμένη Κυριακή το ρωσικό ερευνητικό πλοίο ‘Γιάνταρ’ κατέπλευσε στο λιμάνι Βίλλεμσταντ, που είναι η πρωτεύουσα του Κουρασάο, αφού έπλευσε στα διεθνή ύδατα έξω από τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας το ρωσικό ‘Γιάνταρ’ πιστεύεται ότι διεξάγει επιχειρήσεις παρακολούθησης αμερικανικών πυραυλοφόρων υποβρυχίων που έχουν σταθμό στον Κίνγκ Μπέι και τη Τζόρτζια.
Αξιωματούχοι του Πενταγώνου δήλωσαν ότι το σκάφος παρακολουθείται στενά και από το βόρειο Ατλαντικό, όπου έφθασε στις 24 Αυγούστου,  βρισκόμενο στα διεθνή ύδατα και κατόπιν  έπλευσε, αργά, νότια κατά μήκος της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ.
Οι δραστηριότητες του ρωσικού κατασκοπευτικού στον Ατλαντικό, συνέπεσαν με τον απόπλου από το Κίνγκ Μπέι στις 16 Σεπτεμβρίου,  του υποβρυχίου ‘Ουαϊόμινγκ’, που φέρει πυρηνικούς πυραύλους με προορισμό τη  Σκωτία και είναι γνωστό ότι η Ρωσία αναπτύσσει πλοία που είναι παρόμοια με το ‘Γιάνταρ’ που υποστηρίζονται  από επιθέσεις υποβρυχίων.
Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες πιστεύουν ότι οι παρουσία τέτοιων ρωσικών πλοίων στις ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν ως σκοπό  υποβρύχιες χαρτογραφήσεις,  προκειμένου να υποστηρίξουν μελλοντικές δραστηριότητες των ρωσικών υποβρυχίων στον Ατλαντικό.






etnika themata ellada
--

Μπουρλότο από Financial Times: Η Κομισιόν γνώριζε για Volkswagen


Μπουρλότο από Financial Times: Η Κομισιόν γνώριζε για Volkswagen (έγγραφο)
Αξιωματούχοι της Ε.Ε. είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους των συστημάτων αναστολής (defeat devices) δύο χρόνια προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο ρύπων της Volkswagen, καταδεικνύοντας την αποτυχία της Ευρώπης να αστυνομεύσει την αυτοκινητοβιομηχανία, αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους οι Financial Times βάζοντας νέες φωτιές τόσο στη Γερμανία όσο και στο ίδιο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, το οποίο με αποδείξεις πλέον φαίνεται ότι λειτουργεί κατόπιν εντολών και επιταγών του Βερολίνου.

Έκθεση του 2013 του Κοινού Κέντρου Ερευνών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχε επιστήσει την προσοχή στις προκλήσεις που έθεταν τα συστήματα αναστολής και πως ήταν σε θέση να παραποιήσουν αποτελέσματα στις μετρήσεις για πετρελαιοκίνητα οχήματα.
Η Volkswagen έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα από την περασμένη Παρασκευή όταν οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ αποκάλυψαν ότι ο κατασκευαστής αυτοκινήτων είχε πειράξει τα πετρελαιοκίνητα οχήματα του για να περάσουν τους ελέγχους εκπομπής ρύπων, ανοίγοντας τον δρόμο για την επιβολή κυρώσεων και προστίμων.
Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντας ανέφερε ότι η VW είχε τοποθετήσει πρόγραμμα γνωστό ως σύστημα αναστολής, που ενεργοποιούσε τον έλεγχο ρύπων όταν το όχημα βρισκόταν στο εργαστήριο αλλά τον απενεργοποιούσε αμέσως μετά. Το σύστημα σήμαινε ότι τα αυτοκίνητα όταν ήταν στον δρόμο παρήγαγαν ως και 40 φορές περισσότερα διοξείδια του αζώτου από αυτά που επιτρέπουν τα περιβαλλοντικά στάνταρ των ΗΠΑ.
Αρχικά το ενδιαφέρον είχε στραφεί αποκλειστικά σε αυτοκίνητα της Volkswagen στην αγορά των ΗΠΑ. Αλλά η Γερμανία έχει ανακοινώσει πως η εταιρεία έχει κάνει την ίδια παράβαση και στην Ευρώπη.
Η έκθεση του 2013 δείχνει πως η Ε.Ε. γνώριζε ότι τα συστήματα μπορούσαν να παραποιήσουν τα αποτελέσματα των τεστ ρύπανσης. Αλλά οι ρυθμιστικές αρχές δεν κατάφεραν στην συνέχεια να κυνηγήσουν το ζήτημα, παρά το γεγονός ότι η τεχνολογία ήταν παράνομη στην Ευρώπη ήδη από το 2007. Αξιωματούχοι της Ε.Ε. ανέφεραν πως δεν έκαναν έρευνα για τον εντοπισμό μιας τέτοιας συσκευής και ότι δεν γνωρίζουν κάποια εθνική αρμόδια Αρχή που να έχει εντοπίσει κάποια.
Η αδυναμία των ρυθμιστικών αρχών στην Ε.Ε. να αποκαλύψουν αυτήν την απάτη ρίχνει φως στην μεγάλη δύναμη επιρροής της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία έχει επενδύσει τεράστια ποσά στο ντίζελ. Περίπου το 53% των νέων πωλήσεων αυτοκινήτων στην Ε.Ε. είναι ντίζελ, από 10% από τις αρχές της δεκαετίας του 1990.
Η έκθεση του 2013 υποστήριζε ότι τα πετρελαιοκίνητα οχήματα πρέπει να ελέγχονται στον δρόμο και όχι σε εργαστήρια, για να μειώνεται ο κίνδυνος παραποίησης. «Αισθητήρες και ηλεκτρονικά εξαρτήματα στα σημερινά αυτοκίνητα μπορούν να διαγνώσουν την έναρξη ενός τεστ ρύπων στο εργαστήριο» ανέφερε η έκθεση. Οι συσκευές μπορούσαν ακόμα να «ενεργοποιήσουν, να τροποποιήσουν, να καθυστερήσουν ή να απενεργοποιήσουν συστήματα ελέγχου των ρύπων» προειδοποιούσε η έκθεση. Η μετάβαση σε τεστ στους δρόμους θα διασφάλιζε «ότι η χρήση συστημάτων αναστολής θα περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο».
Τεστ εκπομπής ρύπων που διενέργησε στο δρόμο το Κοινό Κέντρο Ερευνών «δείχνουν ότι οι εκπομπές διοξειδίων του αζώτου ξεπερνούσαν σημαντικά τα κριτήρια των ρυθμιστικών αρχών» προσέθετε η έρευνα. «Τα υφιστάμενα τεστ που διενεργήθηκαν στο δρόμο καταδεικνύουν τις αδυναμίες της τρέχουσας διαδικασίας».
Από τότε που η Ε.Ε. απαγόρευση τα συστήματα αναστολής το 2007, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσπάθησε να εισάγει νομοθεσία για τον έλεγχο των πετρελαιοκίνητων οχημάτων σε ένα πιο ρεαλιστικό «πραγματικό περιβάλλον».
Υποστηρίζει ότι αυτά τα νέα τεστ θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις του παράνομου software.
Ωστόσο, οικολογικές οργανώσεις και μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο έχουν διαμαρτυρηθεί ότι οι μεταρρυθμίσεις αυτές έχουν καθυστερήσει για οχτώ χρόνια από το πανίσχυρο λόμπι του ντίζελ.

Η Greenpeace διαμαρτυρήθηκε, σύμφωνα με τα διαθέσιμα δημοσιευμένα στοιχεία, ότι οι κατασκευαστές ντίζελ είχαν ξοδέψει ως και 18,5 εκατ. ευρώ για λόμπινγκ στις Βρυξέλλες το 2014, απασχολώντας πάνω από 184 λομπίστες.
«Καθώς εμφανίζονται νέες αποδείξεις ότι η γερμανική κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή γνώριζαν για το πρόγραμμα παραποίησης των τεστ, πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί έπρεπε να έρθουν οι Αμερικανοί να το αποκαλύψουν. Η έκταση του λόμπινγκ που ασκεί η αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί να τους δώσει κάποια στοιχεία για την απάντηση» ανέφερε ο John Sauven, εκτελεστικός διευθυντής της Greenpeace Ηνωμένου Βασιλείου.
Δυο ευρωπαίοι αξιωματούχοι παρατήρησαν ότι δεν υπήρχε τίποτα το νέο σε μεσαίου επιπέδου τεχνικούς που επεσήμαναν τις ανησυχίες τους για τους ελέγχους. Παρά ταύτα, προσπάθειες για ανάληψη δράσης απέναντι σε αυτές τις ανησυχίες ποτέ δεν έτυχαν ιδιαίτερης προσοχής σε ένα περιβάλλον υψηλής πολιτικοποίησης που υπάρχει στην Κομισιόν, είπε ένας εξ αυτών.
Οι αρχές σε όλη την Ευρώπη αποποιούνται την ευθύνη. Η Κομισιόν υποστηρίζει ότι δεν έχει την αρμοδιότητα να επιβάλει στις εθνικές αρχές να αναζητήσουν συστήματα αναστολής. Η Γερμανία, όμως, απαντώντας σε μια ερώτηση για την απάτη στα τεστ, επικαλέστηκε την άποψη της Κομισιόν ότι δεν υπάρχει συμφωνημένη μέθοδος για την αποτροπή της χρήσης παράνομου λογισμικού.
Ο Σουηδός βουλευτής Christofer Fjellner δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο οι Βρυξέλλες να ρίχνουν το φταίξιμο αποκλειστικά στα κράτη-μέλη.«Η Κομισιόν είναι υπεύθυνη στο να υπάρχει ένα πλαίσιο ελέγχου που δουλεύει. Ξέρουμε ότι υπάρχουν εταιρείες που δεν δίνουν δεκάρα για τους κανόνες», υποστήριξε.
Εκπρόσωπος της Κομισίον δήλωσε: Η αστυνόμευση αναφορικά με το εάν οι εταιρείες τηρούν την ευρωπαϊκή νομοθεσία και η έρευνα είναι θέμα των εθνικών αρχών.
«Καλούμε όλα τα κράτη μέλη να κάνουν έρευνες», υποστήριξε και προσέθεσε ότι ο ρόλος της Κομισιόν είναι να δράσει «ως πλατφόρμα που διευκολύνει την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των εθνικών αρχών».
Αξιωματούχοι από υπουργεία Μεταφορών και την Κομισιόν θα εξετάσουν το θέμα στις 6 Οκτωβρίου, όταν θα γίνει συζήτηση για την επέκταση των ερευνών πέραν της Volkswagen, όπως αναφέρει το euro2day.gr.





etnika themata ellada

ΒΟΜΒΑ! Οι ΗΠΑ καθοδηγούν τον Τσίπρα

kath


Απόρρητο τηλεγράφημα εστάλη στις ΗΠΑ, από τον πρεσβευτή της Ελλάδος, και με το παρείχαν καθοδήγηση στον Τσίπρα για πως πρέπει να κινηθεί απέναντι στο Βερολίνο την διάρκεια των διαπραγματεύσεων.
Συμμαχία θέλει να δημιουργήσουν οι ευρωπαϊκές δυνάμεις αν ο πρωθυπουργός υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις, ενώ η αμερικάνικη πλευρά αναμένει βήματα της ελληνικής επί βάση των συμφωνηθέντων. 
Τέλος ο Έλληνας πρεσβευτής δηλώνει πως έχει τακτική επικοινωνία με ανώτατο αξιωματούχο του υπουργείου οικονομικών των ΗΠΑ ο οποίος του μετέφερε εντυπώσεις από συνάντηση Λιου - Σόιμπλε, η οποία φαίνεται ότι διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα.





voice news

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ

«ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ» – ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ 

greek_flag_korakia
Λεξικό: Αναλώσιμο είναι αυτό που μπορεί να αναλωθεί, να ξοδευτεί. Όρος βιομηχανίας τροφίμων για το χρονικό όριο ασφαλούς κατανάλωσης των προϊόντων. Μεταφορικά: Που δεν μπορεί να σωθεί, που δεν στοιχίζει τίποτα να χαθεί-ακόμα και για ανθρώπους. «Προϊόντα» που θυσιάζονται χωρίς κόστος.
Αυτή ακριβώς η διατύπωση καλύπτει πλήρως το πολιτικό-κοινωνικό γίγνεσθαι του σήμερα και όχι μόνο.
Πόσο να διαρκέσει άραγε και αυτή η κυβέρνηση των 155; 6 μήνες; 1 χρόνο; Ή 4;
Πόσο διήρκησε η προηγούμενη; Πόσο η πάρα-προηγούμενη και κτλ;
Τι επί της ουσίας διαφορετικό έχει αυτή κυβέρνηση από την προηγούμενη και την πάρα-προηγούμενη; Ποια είναι η κατάσταση της χώρας τώρα; Ποια πριν και παρά-πριν; Τι πολιτικές εφάρμοσαν οι παλαιοί και οι πιο παλιοί; Τι οι νέοι;
Ρητορικές ερωτήσεις με προφανείς απαντήσεις. Παίζει όμως ρόλο τελικά πόσο θα διαρκέσει και αυτή η κυβέρνηση.
Δεν παίζει γιατί το αντίκτυπο των πράξεων όλων στην πραγματικότητα, παρόλο της φαινομενικής διαφορετικότητας, είναι ίδιο. Είναι ίδιο, αθροιζόμενο, με διαδοχική εξέλιξη, απαρέγκλιτα εύστοχο και συγχρονισμένο με ακρίβεια μέσα στον χωροχρόνο.
Είναι αυτοί οι αχόρταγοι λοιπόν, ανόητοι, βλάσφημοι, λαίμαργοι, μορφωμένοι και χρήσιμα ηλίθιοι πολιτικοί, που λόγω του αξιώματός και του βήματος άσκησης δημόσιας διοίκησης, ευθύνονται ως επί των πλείστων για τα δεινά της οποιασδήποτε κοινωνίας, κράτους, χώρας.
Είναι αυτοί οι ψυχεδελικοί, ψυχονευρωτικοί και ιερόσυλοι αυτό-αποκαλούμενοι πατριώτες που δια της ακατάσχετης διασποράς ψεμάτων και φόβου, φέρνουν συστημικά τον πολίτη στην πορεία μεταξύ μιας Σκύλας και μίας Χάρυβδης, χειραγωγώντας, εκβιάζοντας και υφαρπάζοντας έτσι την ψήφο του καθόλα κρατικοδίαιτα ντοπαρισμένου πολίτη. Είναι αυτοί που επιλέγουν να βρίζονται γιατί συμφωνούν και είναι δυστυχώς και ο λαός που επιλέγει πλέον να σιωπά γιατί διαφωνεί.
Η παρατεταμένη δίαιτα όμως με ελάχιστη παροχή τροφής, οδηγεί στην νευρική ανορεξία και αυτή στον κλινικό θάνατο. Όπως και το παρατεταμένο μνημόνιο χωρίς ανάπτυξη.
Το μνημόνιο είναι να μεν ουσιαστικά ένα παν-ηλίθιο και ανεφάρμοστο σχέδιο, είναι όμως έτσι σχεδιασμένο εργοστασιακά δε. Είναι σχεδιασμένο να αποτύχει για να πετύχει. Είναι σχεδιασμένο από «σατανικά» ευφυείς ανθρώπους. Εκτελείται από τα εκάστοτε χρησίμως ηλίθια, γαλουχημένα πολιτικά προϊ-όντα, τα οποία εν γνώσει ή εν αγνοία τους, καταναλώνονται ως μαύρες χήρες και «τερματίζονται» κατόπιν επίτευξης των προγραμματισμένων επιτυχημένων ανθρωποθυσιών. Τελικός σκοπός, η αποκλειστική επιβίωση των «εκλεκτών» με λάφυρο την γη, το ύδωρ και άκρως βλακωδώς την αιωνιότητα.
Το πραγματικό δυστύχημα, δεν είναι ότι αυτοί οι «κύκλω-μύω-πες» καταναλώνονται στο βωμό του μονοκρατορικού κανιβαλιστικού αυτού έργου, αλλά ότι, οι εξίσου αναλώσιμοι λαοί ξεκληρίζονται στη πορεία. Ενώ λοιπόν οι, νευροψυχιατρικά και κλινικά αποδεδειγμένα πατριώτες ψυχασθενούν επιτυγχάνοντας πολιτικά, οι “αρχιτέκτονες” αυτό-ανακηρύσσονται ταυτόχρονα ως θεοί και το πεινασμένο και άθεο ποίμνιο αυτών νομοτελειακά εν τέλει υποκλίνεται.
Από την άλλη πολιτικά μιλώντας, η ψυχολογική κατάσταση του αναλώσιμου λαού παρουσιάζει καθαρά συμπτώματα παθολογικού αυτισμού. Ψηφοφορεί ενστικτωδώς αυτιστικά. Όπως οι κατώτεροι ζωικοί οργανισμοί, έτσι και σήμερα αντιδρούμε με αντανακλαστικές κινήσεις μονάχα σ’ ότι ερεθίζει άμεσα και ειδικά.
Η χώρα βυθίζεται στον κοινωνικό λήθαργο και στη συλλογική απραξία. Η κοινωνική πράξη έχει υποκατασταθεί από αντανακλαστικές ατομικές κινήσεις επιβίωσης, ελλείψει στοιχειώδους πνευματικής υγείας. Η αίσθηση της αποσύνθεσης είναι γενική και δεσπόζει σε όλες τις συζητήσεις, ενώ η δυσφορία εκτονώνεται όλο και ευκολότερα και συχνότερα σε προκλητική επιθετικότητα και χυδαιότητα.
“Αυτός ο τύπος μας κοιτάει σα κάμερα, πίσω απ’ τα μάτια του βλέπω καλώδια, θα ‘βαζα στοίχημα παίρνει προγράμματα, μας βλέπει digital σε ολογράμματα…
Βλάκα, σ’ αποσυνδέουνε για πλάκα, οι τύποι που σου αλλάξανε το αίμα με νερό, να νίπτουνε μ’ αυτό τας χείρας των Πιλάτων, έμποροι πάντων, ορατών και αοράτων” Παύλος Παυλίδης – Ρομπότ.

Το Τρίτο Μνημόνιο… Πλακώνει τη Χώρα – Φορο-Καταιγίδα για έξι εκατομμύρια Ελληνες


Φόροι για έξι εκατομμύρια Ελληνες1
Μια ισχυρή φορο-καταιγίδα έρχεται από τον Οκτώβριο που αναμένεται να πλήξει περισσότερους από 6 εκατομμύρια φορολογούμενους καθώς σταδιακά θα εφαρμόζονται τα δύσκολα μέτρα του τρίτου μνημονίου.
Με τους δανειστές να επιμένουν στην εφαρμογή όσων συμφωνήθηκαν στην ώρα που συμφωνήθηκαν προκειμένου να «ξεκλειδώσει» η υποδόση των 3 δισ. ευρώ του νέου προγράμματος, δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις. Τα πρώτα 2 δισ. ευρώ να εκταμιευθούν με την υλοποίηση των προαπαιτούμενων του Σεπτεμβρίου που εκκρεμούν και το υπόλοιπο 1 δισ. ευρώ θα συνδεθεί με λίστα νέων προαπαιτούμενων δράσεων, η οποία θα πρέπει να υλοποιηθεί έως το τέλος Οκτωβρίου.
Ετσι όλα τα φορομέτρα του Σεπτεμβρίου, από τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς έως το νέο ποινολόγιο της εφορίας, αλλά και οι αποφάσεις για την κατάργηση της έκπτωσης 30% του ΦΠΑ στα νησιά, για την έναρξη κατάργησης της επιστροφής του ΕΦΚ στο αγροτικό ντίζελ, την έναρξη της διαδικασίας είσπραξης του ΕΝΦΙΑ και οι αλλαγές στη φορολογίας εισοδήματος, μπαίνουν στο κάδρο των προαπαιτούμενων του Οκτωβρίου.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ
Τους επόμενους μήνες οι φορολογικές επιβαρύνσεις είναι μεγάλες αλλά προδιαγεγραμμένες: Ο ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα «χτυπήσει την πόρτα» των ιδιοκτητών ακινήτων στα μέσα Οκτωβρίου, οι δόσεις του φόρου εισοδήματος και τα νέα εκκαθαριστικά με τις αυξημένες προκαταβολές φόρου για επιχειρήσεις, αγρότες και υπόχρεους σε φόρο πολυτελούς διαβίωσης, τα τέλη κυκλοφορίας και ό,τι έχει μείνει απλήρωτο τους προηγούμενους μήνες. Ανατροπές με μεγάλες επιβαρύνσεις για πολλούς αναμένονται επιπλέον με νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα φέρνει τα πάνω κάτω από το επόμενο έτος. Όλα δείχνουν ότι τα μεσαία εισοδήματα θα σηκώσουν την αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων για να βγει ο λογαριασμός του Μνημονίου και να προκύψουν κάποιες ελαφρύνσεις στα πολύ χαμηλά εισοδηματικά κλιμάκια.
Τα φορολογικό τσουνάμι που θα έρχεται κατά κύματα περιλαμβάνει:
Φόροι για έξι εκατομμύρια Ελληνες1
1 Αυξήσεις ΦΠΑ. Μετά τις αλλαγές στους συντελεστές ΦΠΑ που έγιναν τον Ιούλιο από την 1η Οκτωβρίου έρχεται δεύτερο κύμα ανατιμήσεων που θα πλήξει νησιώτες και ξενοδόχους. Μέχρι και τη Δευτέρα αναμένεται να εκδοθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα καθορίζει την πρώτη ομάδα νησιών στα οποία θα αυξηθεί κατά 30% ο ΦΠΑ καθώς θα χάσουν την έκπτωση από την 1η Οκτωβρίου. Οι αυξήσεις στα αγαθά και τις υπηρεσίες θα χτυπήσουν πρώτα τους κατοίκους των τουριστικών νησιών των Κυκλάδων και συγκεκριμένα της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Πάρου, της Νάξου, της Σύρου, της Μήλου, της Τήνου, ενώ ο κατάλογος ακόμη δεν έχει κλείσει. Οι συντελεστές 5%, 9% και 16% οι οποίοι ισχύουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου σε πολλά νησιά του Αιγαίου, θα αυξηθούν την επομένη ημέρα σε 6%, 13% και 23% όπως ισχύει στην ηπειρωτική Ελλάδα. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, την 1η Ιουνίου 2016 ακολουθεί μια δεύτερη ομάδα νησιών, ενώ την 1η Ιανουαρίου 2017 το ευνοϊκό καθεστώς δεν θα ισχύει σε κανένα νησί του Αιγαίου. Από την 1η Οκτωβρίου αυξάνεται και ο συντελεστής ΦΠΑ από 6% σε 13% στα ξενοδοχεία. Τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει για την «τύχη» του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση. Για να καταργηθεί το μέτρο θα πρέπει η κυβέρνηση να παρουσιάσει στους δανειστές μέτρα ισοδύναμης απόδοσης καθώς ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση είναι προγραμματισμένο να αποδώσει φέτος 168 εκατ. ευρώ και 240 εκατ. ευρώ για το 2016.
2 Φόροι στα ακίνητα. Μετά τις 10 Οκτωβρίου οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα αρχίζουν να βλέπουν στον λογαριασμό τους στο Taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Η πρώτη δόση θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και η τελευταία μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2016. Εντός του Οκτωβρίου, έρχονται και οι επιβαρύνσεις για όσους αποκτούν εισοδήματα από ακίνητα με την αύξηση των φορολογικών συντελεστών. Με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο οι συντελεστές θα αυξηθούν από το 11% στο 15% για εισόδημα έως 12.000 ευρώ και από το 33% στο 35% για εισόδημα άνω των 12.000 ευρώ. Οι νέοι συντελεστές θα ισχύσουν από τα εισοδήματα του 2016.
3 Αγροτικό πετρέλαιο. Από την 1η Οκτωβρίου, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης του πετρελαίου κίνησης που χρησιμοποιούν οι αγρότες αυξάνεται από τα 66 στα 200 ευρώ το χιλιόλιτρο, δηλαδή από το 0,066 στο 0,200 ευρώ το λίτρο. Με απλά λόγια, από την 1η Οκτωβρίου ο φόρος του αγροτικού πετρελαίου τριπλασιάζεται.
4 Αγροτικά εισοδήματα. Εντός του Οκτωβρίου θα τεθεί σε ισχύ η διάταξη που προβλέπει διπλασιασμό της προκαταβολής φόρου εισοδήματος για τους αγρότες, αναδρομικά για τα εισοδήματα του 2014. Η προκαταβολή φόρου εισοδήματος για τους αγρότες θα αυξηθεί από το 27,5% στο 55% αναδρομικά για τη χρήση του 2014. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου οι αγρότες θα λάβουν νέα εκκαθαριστικά με τα οποία θα καλούνται να πληρώσουν επιπλέον προκαταβολή φόρου εισοδήματος έναντι του επόμενου έτους. Σύμφωνα με το νέο Μνημόνιο, στα προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου περιλαμβάνεται και η σταδιακή κατάργηση της προτιμησιακής φορολογικής μεταχείρισης των αγροτών με αύξηση του φορολογικού συντελεστή από 13% που είναι σήμερα στο 20% για το 2016 και στο 26% για το 2017.
5 Επιχειρήσεις. Τον Οκτώβριο θα τεθεί σε ισχύ και η διάταξη που προβλέπει αναδρομική αύξηση προκαταβολής φόρου εισοδήματος από το 80% στο 100% για τις ανώνυμες εταιρείες και ΕΠΕ. Οι επιχειρήσεις θα κληθούν με νέα εκκαθαριστικά να πληρώσουν την αυξημένη προκαταβολή φόρου συνολικού ύψους 400 εκατ. ευρώ.
6 Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Η συνολική δαπάνη του κρατικού προϋπολογισμού για την καταβολή επιδομάτων πετρελαίου θέρμανσης θα μειωθεί κατά 50% από την χειμερινή περίοδο 2015-2016, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στο νέο Μνημόνιο. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, το υπουργείο Οικονομικών από τις 15 Οκτωβρίου, που θα αρχίσει η περίοδος διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης με τον μειωμένο στα 23 λεπτά το λίτρο ειδικό φόρο κατανάλωσης, θα μειώσει σημαντικά τα εισοδηματικά όρια και τα όρια αξίας ακίνητης περιουσίας που λαμβάνονται υπόψη ως κριτήρια για την καταβολή των επιδομάτων πετρελαίου θέρμανσης, ώστε να περιοριστεί σημαντικά ο αριθμός των δικαιούχων των συγκεκριμένων παροχών. Τα όρια εισοδήματος και περιουσίας αναμένεται να μειωθούν σημαντικά, ώστε ο αριθμός των δικαιούχων να περιοριστεί κατά πολύ.
ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Φορολογικές ανατροπές στα εισοδήματα
Στο υπουργείο Οικονομικών έχουν αρχίσει και επεξεργάζονται τα σενάρια για τις νέες κλίμακες και τους φορολογικές συντελεστές που θα ισχύσουν από το 2016 για τα εισοδήματα που θα αποκτήσουν οι μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, εισοδηματίες με στόχο τη μεταφορά των φορολογικών βαρών από τα χαμηλά εισοδήματα στα μεσαία και υψηλά εισοδήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εγκαταλείπεται το σχέδιο για εφαρμογή ενιαίας κλίμακας για τα εισοδήματα που αποκτούν οι φορολογούμενοι από όλες τις πηγές και θα διατηρηθούν οι διαφορετικές κλίμακες με αλλαγές στους συντελεστές ώστε τα φορολογικά βάρη να διαχέονται στα μεγαλύτερα εισοδήματα. Για τους μισθωτούς και συνταξιούχους θα προβλέπεται αφορολόγητο όριο το ύψος του οποίου δεν έχει ακόμη αποφασισθεί καθώς εξαρτάται από τις αντοχές του προϋπολογισμού. Τα πρώτα σενάρια κάνουν λόγο για ποσό που θα φτάνει τα 9.000 και στην καλύτερη περίπτωση τα 12.000 ευρώ. Σύμφωνα με αυτά, σχεδιάζεται όσοι έχουν εισοδήματα πάνω από το αφορολόγητο όριο θα πληρώνουν φόρο από το πρώτο ευρώ. Ο πρώτος φορολογικός συντελεστής εξετάζεται να ξεκινάει από το 6% – 8% και ο καταληκτικός θα φτάνει στο 45% ή 50% για το ύψος του εισοδήματος άνω των 80.000 ή 100.000 ευρώ.
Το σχέδιο συνοδεύεται με κατάργηση φοροαπαλλαγών και αλλαγές στα τεκμήρια διαβίωσης. Ειδικά για τα ιατρικά έξοδα η εφορία θα αναγνωρίζει μόνο τις δαπάνες που γίνονται μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών.
Επίσης το Μνημόνιο υποχρεώνει την κυβέρνηση να προχωρήσει και στην ενσωμάτωση στον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης. Ωστόσο, η ενσωμάτωση της εισφοράς αλληλεγγύης στη φορολογική κλίμακα παραμένει άλυτος γρίφος καθώς στο υπουργείο Οικονομικών εντοπίζουν πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα υπάρχει κίνδυνος να χαθούν σημαντικά φορολογικά έσοδα και για να αναπληρωθούν θα πρέπει να αυξηθούν σημαντικά οι φορολογικοί συντελεστές, επιβαρύνοντας υπέρμετρα τους φορολογούμενους.
ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Στις 5 Οκτωβρίου το προσχέδιο του προϋπολογισμού στη Βουλή
Σε αγώνα ταχύτητας επιδίδεται το οικονομικό επιτελείο για να προλάβει τις προθεσμίες και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νέο Μνημόνιο.
Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου ο νέος υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα πρέπει να καταθέσει στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016, που θα περιλαμβάνει μεγάλες περικοπές σε μισθολογικές δαπάνες, επιδόματα (ΕΚΑΣ, πετρέλαιο θέρμανσης), πληρωμές για έργα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), στρατιωτικά κονδύλια, ακόμη και σε μη μισθολογικά έξοδα, όπως για μετακινήσεις και υπερωρίες υπαλλήλων.
Αμέσως μετά ο κ. Τσακαλώτος θα πετάξει για το Λουξεμβούργο προκειμένου να συμμετάσχει στο πρώτο Εurogroup που μετά από ένα μικρό διάλειμμα θα έχει και πάλι ως κεντρικό θέμα την ελληνική οικονομία.
Εσοδα έως 2 δισ.
Τα έσοδα που θα πρέπει να συγκεντρωθούν μέσα στο 2016 θα πρέπει να είναι κατά τουλάχιστον 1,5 – 2 δισ. ευρώ περισσότερα σε σχέση με φέτος προκειμένου να επιτευχθεί ο δημοσιονομικός στόχος που συμφωνήθηκε με τους δανειστές (σ.σ.: για το 2016 έχει προβλεφθεί πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% του AEΠ, ποσοστό που μεταφράζεται σε 900 εκατομμύρια ευρώ, έναντι πρωτογενούς ελλείμματος 0,25% ή 450 εκατομμύρια ευρώ που είναι ο στόχος για το 2015).
Ο νέος προϋπολογισμός θα προβλέπει σημαντικές εξοικονομήσεις πόρων και από τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό και τις ενοποιήσεις όλων των επικουρικών Ταμείων.
Το προσχέδιο θα περιγράφει τους δημοσιονομικούς στόχους για το 2016, οι οποίοι θα οριστικοποιηθούν στο κείμενο του κανονικού σχεδίου του προϋπολογισμού που θα κατατεθεί στη Βουλή τον Νοέμβριο μετά τις συζητήσεις που θα έχει το οικονομικό επιτελείο με τους δανειστές. Εντός του Οκτωβρίου θα πρέπει να κατατεθεί και το Mεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής της περιόδου 2016-2019.
Βασικές περικοπές
Οι βασικές περικοπές που προβλέπεται να τεθούν επί τάπητος είναι οι εξής:
Μισθολογικές δαπάνες. Σχεδιάζονται νέες μειώσεις που θα συρρικνώσουν κάτω από τα 15 δισ. ευρώ το συνολικό κονδύλι από την καθολική εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο.
ΕΚΑΣ. Προβλέπεται σταδιακή κατάργηση του επιδόματος αλληλεγγύης για όλους τους συνταξιούχους έως τα τέλη Δεκεμβρίου του 2019, αρχής γενομένης με το ανώτερο 20% των δικαιούχων τον Μάρτιο του 2016. Το μέτρο αυτό επηρεάζει αρχικά περίπου 60.000 άτομα.
Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Περικοπή του επιδόματος που δίδεται με τη μορφή επιδότησης της αγοράς του καυσίμου βάσει εισοδηματικών, περιουσιακών και γεωγραφικών κριτηρίων. Οι δαπάνες για τις επιδοτήσεις πετρελαίου θέρμανσης στον προϋπολογισμό του 2016 μειώνονται κατά 50%.
Αμυντικές δαπάνες. Μείωση των αμυντικών δαπανών κατά 100 εκατ. ευρώ φέτος και κατά 200 εκατ. ευρώ το 2016.
Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Νέο «μαχαίρι» κατά 200 με 250 εκατ. ευρώ έρχεται και στα κονδύλια του ΠΔΕ το 2016.
Μη μισθολογικές δαπάνες. Μείωση κατά 240 εκατ. ευρώ των μη μισθολογικών δαπανών σε υπουργεία, ΝΠΙΔ και φορείς του Δημοσίου. Στο «κούρεμα» εμπίπτουν έξοδα για μετακινήσεις, υπερωρίες, υπηρεσιακά συμβούλια, λειτουργικά έξοδα, ενοίκια για τη στέγαση των υπηρεσιών του Δημοσίου κ.ά.
«ΗΜΕΡΗΣΙΑ»

Δίνουν τα σπίτια των Ελλήνων στα γεράκια της «Black Rock»


blck
Πάνε περίπατο οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» – Ποια είναι η Black Rock και τι σχέση έχει με τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Από το 2011 η Τράπεζα της Ελλάδας έδειχνε μία ιδιαίτερη προτίμηση στη Black Rock που πλέον αναλαμβάνει τα «κόκκινα» δάνεια. Γιατί άραγε; Η Black Rock Solutions αναλαμβάνει ανεξάρτητος σύμβουλος για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων μετά από διαγωνισμό της Τράπεζας της Ελλάδας και σφοδρής απαίτησης των δανειστών – Ο «αρραβώνας», πάντως, της Black Rock με την Ελλάδα είχε ξεκινήσει επισήμως από το 2011.
Της Γεωργίας Λινάρδου
Σε μερικές περιπτώσεις η ιστορία έχει σπουδαιότερη σημασία από την είδηση. Όπως συμβαίνει και με την εμπλοκή της Black Rock στα του τραπεζικού μας Οίκου. Γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος επιμένει να ποντάρει (και να πληρώνει φυσικά) έναν ξένο φορέα διερεύνησης, ελέγχου, συμβουλών και διαχείρισης κινδύνου;
Kαι δεν είναι μόνον αυτό. Η εταιρεία, το όνομα της οποίας εμπλέκεται στην παγκόσμια βιομηχανία όπλων θα αναλάβει τα στεγαστικά δάνεια των Ελλήνων και μάλιστα εν μέσω διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., δύο κομμάτων που κέρδισαν δύο εκλογικές αναμετρήσεις με το σύνθημα: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».
H Black Rock, τα εισιτήρια του τρένου και ένας «γύπας» που… «οπλοφορεί»
Η Black Rock Inc., είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων στον κόσμο με πάνω από 4.770 δισεκατομμύρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση. Ιδρύθηκε το 1998 από τον Laurence Fink (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος σήμερα), τον Robert Kapito (επίσης Πρόεδρος) και τους: Susan Wagner, Barbara Novick, Ben Golub, Hugh Frater, Ralph Schlosstein, και Keith Anderson.
Ένας από τους ισχυρά στελέχη της εταιρείας ήταν ο Charles Hallac –επίσης μοιραζόταν τη θέση του Προέδρου με τους Fink και Kapito- ο οποίος πέθανε σε ηλικία 50 ετών πριν από μερικές ημέρες και μετά από μία τετράχρονη μάχη με τον καρκίνο. Ο Hallac ήταν από τους πρώτους υπαλλήλους της Black Rock.
Ο Kapito είναι ο άνθρωπος που καθημερινά εποπτεύει τα πάντα στην εταιρεία. Ειδικά για την Ευρώπη (μας αφορά πια πάρα πολύ), όμως, ο άνθρωπος-κλειδί είναι ο David J. Blumer.
Σημαντικό στέλεχος της Black Rock θεωρούνταν μέχρι τον περασμένο Δεκέμβρη και ο πρώην (πια) διευθύνων σύμβουλος Jonathan Paul Burrows ο οποίος απλά απολύθηκε όταν ανακαλύφθηκε ότι για πολλά χρόνια χρησιμοποιούσε τον προαστιακό δίχως να πληρώνει εισιτήριο (φαίνεται να γλίτωσε γύρω στα 67,236 δολάρια). Η εταιρεία τον απέλυσε με το αιτιολογικό πως αυτό το στέλεχος «δε διαθέτει εντιμότητα και ακεραιότητα». Εντάξει, δεν ήταν μόνον το εισιτήριο που του στοίχισε τη θέση, αλλά και το γεγονός ότι τον «τσίμπησαν» να έχει χτίσει μία βίλα στη Νότιο Αγγλία κόστους 4.268.683 ευρώ! (σ.σ. δίχως φυσικά να δικαιολογείται από το μισθό της Black Rock).
Ψιλοπράγματα για εντυπώσεις που για την Black Rock έχουν ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κάποιος πως αυτή τη στιγμή διαθέτει τις περισσότερες μετοχές στις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, στον τομέα της ενέργειας και σε οικονομικούς κολοσσούς ανάμεσά τους και η Apple. Με 15 τρισεκατομμύρια διαχειρίζεται οικονομικούς γίγαντες ανά την υφήλιο. Δεν είναι λεφτά της εταιρείας, αλλά των πελατών της. Όταν κάτι πάει στραβά ή όταν πάει κάτι καλά με τις μετοχές, η εταιρεία ούτε χάνει, αλλά ούτε και κερδίζει περισσότερα απ’ όσα εξ’ αρχής έχουν υπογραφεί ως σταθερή προμήθεια.
Καλό πάντως είναι η Black Rock να μη μιλά για… ηθική. Το 2013 ο τότε δημόσιος εισαγγελέας Bill De Blasio συνέταξε έναν αρκετά ενδιαφέρον κατάλογο με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Dirty Dozen of New York». Ποια ήταν –είναι- η βρώμικη δωδεκάδα; Οι 12 μεγαλύτεροι εταιρικοί επενδυτές οι οποίοι υποστηρίζουν τους κατασκευαστές όπλων. Ανάμεσά τους και η Black Rock (στο νούμερο 2 με 345, 8 εκατομμύρια δολάρια επενδύσεων στην οπλική βιομηχανία).
Και πάλι «ψιλοπράγματα». Τα καλά deal είναι το θέμα…
Η συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος
Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Black Rock Solutions σε συνεργασία με την ελεγκτική εταιρεία Ernst&Young έπιασε δουλειά μετά από επιθυμία της Τράπεζας της Ελλάδος η οποία (επιθυμία) προήλθε από απαίτηση των δανειστών να αξιολογηθούν τα δανειακά χαρτοφυλάκια των ελληνικών τραπεζών καθώς και να υπολογιστούν οι ζημιές από τα «κόκκινα» δάνεια. Τι δουλειά ήταν αυτή; Να καταγράψει, να μελετήσει και να αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι, ώστε η Τράπεζα της Ελλάδος να ξέρει τι… της γίνεται και κυρίως εάν απαιτηθούν μεγάλες κεφαλαιακές ενισχύσεις για κάποιες τράπεζες (άραγε, τι θα συμβεί με την περίπτωση που δε μπορέσουν να τις έχουν; Κρατικοποίηση;)
Τότε, πάντως, ο έλεγχος των δανειακών χαρτοφυλακίων από την Blackrock Solutions προβλέπονταν «στην τελευταία επισκόπηση της ελληνικής οικονομίας από την Τρόικα» και έχει ενδιαφέρον ότι είχε δώσει απαλλαγή στις μεγάλες κυπριακές τράπεζες μετά από «προτροπή» της Τράπεζας της Ελλάδος.
Η BlackRock και τα δάνεια των κομμάτων
Τον Φεβρουάριο του 2013 (μετά από δύο χρόνια εντατικών ελέγχων) γίνεται γνωστό πως η Blackrock μεταφέρει τα δάνεια των κομμάτων στην Αγροτική με το επιχείρημα της μη επισφάλειας παρά το γεγονός ότι αυτό δεν εξυπηρετούνταν από το 2010. Είναι ευκόλως εννοούμενο πως οι άνθρωποι της Blackrock Solutions γνωρίζουν τα πάντα περί αυτών των δανείων τα οποία σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δεν έχουν αμφισβητηθεί, δε δόθηκαν με τις απαραίτητες εγγυήσεις. (σ.σ., θυμίζουμε πως η Αγροτική Τράπεζα ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς).
Σε δεύτερη και τρίτη ανάγνωση αυτό σημαίνει πως από το 2013 οι δανειστές της χώρας γνώριζαν επακριβώς τι έχει συμβεί με τα δάνεια κομμάτων αλλά και πολιτικών προσώπων, με ότι αυτό συνεπάγεται…
«Κόκκινα» δάνεια σε offshore;
Τους πρώτους μήνες μετά τον επίσημο «αρραβώνα» με την Τράπεζα της Ελλάδος, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2011, διαρρέουν στην αγορά διάφορες «περίεργες» πληροφορίες σχετικά με τους ελέγχους της Blackrock. Δηλαδή τι; Ότι ορισμένες τράπεζες εμφάνιζαν διαφορετικό υπόλοιπο μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Blackrock απ’ ότι στην Τράπεζα της Ελλάδος και ότι «δύο τράπεζες» φέρονταν να είχαν «μετακινήσει κόκκινα δάνεια σε offshore», όπως μας περιγράφει στέλεχος της αγοράς.
Σ.σ., σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι τότε οι τράπεζες που εμπλέκονταν στον έλεγχο της Blackrock ήταν υποχρεωμένες να πληρώσουν την αμερικάνικη εταιρεία για τον έλεγχο που είχε παραγγείλει η Τράπεζα της Ελλάδος και είχε επιβάλλει η Τρόικα.
«Ελλάδα: άγνωστη κατάσταση»
Τον περασμένο Ιούνιο ο Russ Koesterich επικεφαλής παγκόσμιας επενδυτικής στρατηγικής της εταιρείας αναλύει τις σκέψεις του για την Ελλάδα και γιατί πίστευε τουλάχιστον τότε πως «η χώρα είναι πιθανό να συνεχίσει να αποτελεί πηγή κινδύνου στο εγγύς μέλλον». Ενας από τους λόγους που το υποστήριζε αυτό είναι πως: «Το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι η βιωσιμότητα του χρέους, αλλά η ανάπτυξη».
Κατέλυσε δε στο εξής: «Στο εγγύς μέλλον, η έξοδος από το ευρώ δεν θα ήταν καταστροφική εξαιτίας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (αγορά ομολόγων), ισχυρότερα κεφαλαιακά τραπεζών…» Όμως, για την μακροπρόθεσμη πρόβλεψή του θεωρεί πως «οι επιπτώσεις είναι λιγότερο σαφείς.
Σε διπλά έξυπνο ταμπλό;
Τον Ιούλιο κι αφού είχε κλειστεί από ελληνικής πλευράς με τους δανειστές μία συμφωνία «96 δισεκατομμυρίων δολαρίων», o Koesterich επέμενε μεν πως «η αβεβαιότητα παραμένει». Αργότερα τον ίδιο μήνα, σε συνέντευξη του στο Bloomberg υποστήριξε μεταξύ άλλων πως: «Προφανώς τα πράγματα δεν φαίνονται καλά, αλλά εάν εξετάσουμε τις τιμές των ομολόγων, θεωρώ ότι η απαισιοδοξία είναι υπερβολική».
Πάντως, για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Blackrock τον Ιούλιο του 2014 με έκθεσή της κατέτασσε την Ελλάδα στην πρώτη θέση παγκοσμίως εξαιτίας της επικινδυνότητας της για χρεωκοπία. Είναι η ίδια εταιρεία που σήμερα αναλαμβάνει τη διαχείριση των… «κόκκινων» δανείων της.
Newsbomb

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ¨το κακό¨ κτυπάει ΓΕΡΜΑΝΙΑ…


ΣΚΊΤΣΟ
¨ To πάρτι στην Γερμανία με τα «other peoples money» ή καλύτερα«other nations money» τελείωσε!
Και τώρα ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα οικονομική ηλιθιότης.
Στις 15 Οκτωβρίου 2014 αρθρογραφούσαμε και ρωτούσαμε …
¨Πού Είναι, «Schaeuble», Το Κεντρί Σου; Πού Είναι, «Μέρκελ» Η Νίκη Σου;¨
Από τότε κάποια στοιχεία έδειχναν ότι κάτι τρέχει..
¨Αγγελιοφόρος των κακών ειδήσεων είναι σήμερα το γερμανικό Ινστιτούτο ZEW που ανακοίνωσε πως ο δείκτης οικονομικών προσδοκιών στην Γερμανία εισήλθε σε αρνητικό έδαφος από τον Νοέμβριο του 2012. Συγκεκριμένα ο δείκτης έκανε βουτιά στις-3,6 μονάδες από τις 6,9 μονάδες τον Σεπτέμβριο, πολύ χαμηλότερα των εκτιμήσεων που έκαναν λόγο για μείωση στις 0,8 μονάδες.
¨ Ο Λάρι Σάμερς δεν είναι μια τυχαία φυσιογνωμία. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους οικονομολόγους των ΗΠΑ, κατείχε τη θέση του υπουργού Οικονομικών επί προεδρίας Κλίντον και είχε προταθεί από τον Μπαράκ Ομπάμα για τη θέση του επικεφαλής της Fed.
Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, σημειώνει πως είναι πολύ πιθανό ένα νέο -τρίτο κατά σειρά- κύμα ύφεσης.
Ο Σόμερς θεωρεί πως υπαίτια αυτής της κατάστασης είναι η Γερμανία, την οποία κατηγορεί ευθέως για μονολιθικότητα και εμμονή γύρω από το θέμα της δημοσιονομικής προσαρμογής. Στην ανάλυση που κάνει σημειώνει πως η Γερμανία οδηγείται σε ένα «σημαντικό σφάλμα» και οδηγεί την Ευρώπη σε μια αποπληθωριστική κρίση τύπου Ιαπωνίας.¨
Έχει δίκαιο λοιπόν ο Ιερός Χρυσόστομος να φωνάζει και για τους ¨οικονομικούς δυνάστες στρατηγούς¨ των ημερών μας.
«Πού είναι, θάνατε, το κεντρί σου; Πού είναι, Άδη, η νίκη σου;» MIGNE, Patrologia Graeca 59, 721-724 ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ242. – Κατηχητικὸς εἰς τὸ Άγιον Πάσχα
ο Χρυσορήμων Χρυσόστομος δεν έχει άδικο ¨ To πάρτι στην Γερμανία με τα «other peoples money» ή καλύτερα«other nations money» τελείωσε!
Και τώρα ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα οικονομική ηλιθιότης.
¨Ξαφνικά, η Volkswagen έχει γίνει μεγαλύτερος κίνδυνος για τη γερμανική οικονομία ακόμη και από την ελληνική κρίση», δήλωσε στο Reuters ο επικεφαλής οικονομολόγος της ING, Κάρστεν Μπρζέσκι.
Αν οι πωλήσεις της βυθιστούν στη Βόρεια Αμερική τους επόμενους μήνες, αυτό δεν θα έχει αντίκτυπο μόνο στην εταιρεία, αλλά και στη γερμανική οικονομία στο σύνολό της», πρόσθεσε ο ίδιος.
«Αν πέσουν οι πωλήσεις, αυτό θα επηρεάσει και τους προμηθευτές και μαζί με αυτούς ολόκληρη την οικονομία», ανέφερε ο Μάρτιν Γκόρνινγκ, του thnk tank DIW, με έδρα το Βερολίνο.¨
¨Οι ποινές για την VW και κατ’ επέκταση για το γερμανικό εξαγωγικό τομέα θα είναι σκληρές, αφού σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οι Αμερικανοί προσανατολίζονται στην αποβολή της από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό άμεσα, ενώ τονίζουν πως η γερμανική εταιρεία θα πρέπει να αγοράσει πίσω και να κάνει παλιοσίδερα κάθε δίλιτρο ντιζελοκίνητο αυτοκίνητο που πούλησε στις ΗΠΑ!
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γερμανός Υπουργός Μεταφορών, Alexander Dobrindt, είπε σε δηλώσεις του σήμερα ότι το σκάνδαλο των εκπομπών ρύπων αγγίζει και τα ελαφρά φορτηγά ενώ παραδέχτηκε ότι 2,8 εκατομμύρια οχήματα τα οποία κυκλοφορούν στη Γερμανία και έχουν κατασκευαστεί από τον όμιλο της Volkswagen είναι εφοδιασμένα με το παράνομο λογισμικό εξαπάτησης των ελέγχων εκπομπών ρύπων!¨ του Βασίλη Καπούλα pronews.gr 25/09/2015
ΚΑΙ τα κτυπήματα κάτω από την ζώνη ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ καθότι ακόμα είμαστε στην αρχή.
¨Η Suzuki συμφώνησε να πουλήσει το μερίδιο 1,5% που κατείχε στην γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, στην Porsche η οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της VW, σύμφωνα με το Dow Jones Newswires, χωρίς όμως να γίνει γνωστό το τίμημα της εξαγοράς.
Το μερίδιο της Suzuki στην VW είχε προκύψει μέσα από μια αποτυχημένη προσπάθεια συνεργασίας με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία- και η πώληση του στην Porsche έχει ως αποτέλεσμα η Suzuki να εγγράψει έκτακτα κέρδη 304.000.000 δολαρίων.
Μέσα στην εβδομάδα, η VW έχασε το ένα τρίτο της χρηματιστηριακής της αξίας, εξαιτίας του σκανδάλου που αφορά τις εκπομπές ρύπων των οχημάτων της που κινούνται με καύσιμα ντίζελ. capital.gr/ 26-Σεπ-2015 14:01
¨Η Ελβετία σταματά τις πωλήσεις VW
Στην απόφαση να αναστείλουν τις πωλήσεις οχημάτων της Volkswagen που πιθανόν φέρουν το παράνομο λογισμικό με το οποίο παραποιούν τις εκπομπές ρύπων στους κινητήρες ντίζελ προχώρησαν οι αρχές της Ελβετίας.¨ iefimerida.gr 25 Σεπτεμβρίου 2015
Όπως βλέπουμε από την τρέχουσα επικαιρότητα…
Ρώσοι-Κινέζοι προσεγγίζουν την Συρία για στρατιωτική δράση και ήδη οι πρώτες συγκρούσεις είναι πραγματικότητα, ενώ την ίδια στιγμή οι Αμερικάνοι ¨συγκρούονται¨ οικονομικά με τους Γερμανούς και κατ επέκταση με την ΕΕ.
Αν ενθυμηθούμε τις τηλεφωνικές υποκλοπές που έγιναν στις συνομιλίες της κ. Μέρκελ.
Αν δούμε την αμηχανία και την έκπληξη της Γερμανίας να διαχειριστεί σωστά την Γεωπολιτική ανατροπή που έγινε στην Ουκρανία σχεδόν πριν 2 χρόνια, την στιγμή που έβλεπε να καταρρέει το καθεστώς ειδικών σχέσεων που ανέπτυξε την προηγούμενη δεκαετία με τους ενεργειακούς μηχανισμούς του κ. Πούτιν ειδικότερα στο κεφάλαιο αγωγών και μεταφοράς Φ.Α
Τότε μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί η Αμερική θέλει να τελειώνει όχι με αυτή καθ εαυτή την Γερμανία αλλά με αυτό που πρεσβεύει το πλέγμα των σημερινών πολιτικών της.
Φυσικά όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια με τσαλαπάτημα…
Και από οικονομικό τσαλαπάτημα η Ελλάδα μας ¨πήγε πολύ καλά¨.
Από ότι φαίνεται η Αμερική πριν εμπλακεί για καλά στην Συρία και στην Μέση Ανατολή πρέπει να τελειώνει με τον βραχνά της πολιτικής φιλοσοφίας των Μέρκελ –Schaeuble.
Το γεωπολιτικό διακύβευμα εδράζεται σε ενεργειακή βάση και λέγεται Λεβιάθαν και κατ επέκταση Λεκάνη Αν. Μεσογείου μαζί με τα Στενά του Βοσπόρου και την διώρυγα του Σουέζ.
Να το πούμε διαφορετικά, η Αμερική ¨τελείωσε¨ με την Τουρκία του Ερντογάν σαν στρατηγική προτεραιότητα της ενώ η Γερμανία επιμένει ¨ αλά τούρκα¨.
Αυτή η αντίθεση που πάει να φανεί αλλά δεν διακρίνεται τόσο καλά ακόμα είναι και το πιο επικίνδυνο σημείο για εμάς.
Τελικά οι μεγάλοι υλοποιούν στις μέρες μας τους σχεδιασμούς των στρατηγικών τους που έχουν εκπονήσει πριν χρόνια…
Αλλά τελικά δίχως να το καταλάβουν υλοποιούν το σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΎ ΘΕΟΥ… όπως τόνιζε ο Όσιος Παίσιος ο Αγιορείτης.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

CAPITAL CONTROLS – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


CAPITAL CONTROLS
ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ… ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων, προβλέπεται ότι ο κάθε καταθέτης θα μπορεί πλέον να μεταφέρει έως και 500 ευρώ στο εξωτερικό κάθε μήνα, μέσω των τραπεζών. Το ίδιο θα ισχύει και για εμβάσματα έως 500 ευρώ μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ιδρυμάτων πληρωμών και υπηρεσιών μεταφοράς χρημάτων.
Η ίδια απόφαση χαλαρώνει και τους περιορισμούς σε ό,τι αφορά το άνοιγμα λογαριασμών. Αυτό αφορά τους νέους φοιτητές και τους φαντάρους. Οι συγκεκριμένες κατηγορίες θα μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό, ταμιευτηρίου ή όψεως, με κάποιους όρους όμως. Οι μεν φοιτητές θα πρέπει να είναι άτομα που θα σπουδάσουν για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2015-16, μακριά από τον τόπο κατοικίας τους- οι οποίοι θα μπορούν να γίνουν και συνδικαιούχοι σε λογαριασμούς που υπάρχουν ήδη- ενώ οι αλλαγές για τους φαντάρους αφορούν εκείνους που θα κληθούν να υπηρετήσουν τη θητεία τους από τις 25 Σεπτεμβρίου. Ομως και στις δύο κατηγορίες, τα άτομα θα πρέπει να μην έχουν ήδη τραπεζικούς λογαριασμούς στο όνομά τους.
Επιπλέον, οι νέες αλλαγές στα capital controls αφορούν άτομα που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας ή όταν συντρέχουν σοβαροί κοινωνικοί λόγοι (πχ πληρωμές στο εξωτερικό). Σε αυτούς θα επιτρέπονται συναλλαγές έως και 2.000 ευρώ ανά μήνα, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών. Τέλος, το ΥΠΟΙΚ επιτρέπει την πρόωρη μερική λήξη προθεσμιακής κατάθεσης για κάλυψη εξόδων διαβίωσης, έως το ποσό των 1.800 ευρώ ανά μήνα, εφόσον δεν υπάρχουν επαρκή διαθέσιμα σε λογαριασμό ταμιευτηρίου ή όψεως του δικαιούχου σε οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα.

ΠΟΛΕΜΟΣ… Οι Ρώσοι Πεζοναύτες Αναπτύχθηκαν σε Πόλεις της Συρίας…


…Σε ποιές πόλεις αναπτύχθηκαν οι ρώσοι πεζοναύτες στη Συρία……προστατεύουν και την ευρύτερη περιοχή στην Σελευκόβουλο
Οι Ρώσοι Πεζοναύτες Αναπτύχθηκαν σε Πόλεις της Συρίας.1
Οι ρώσοι πεζοναύτες και η Φρουρά της Ιρανικής Επανάστασης (IRG) ενίσχυσαν τις θέσεις τους εγκαθιστώντας σημεία ελέγχου στο εσωτερικό των πόλεων της Slunfeh (επαρχία Ανατολικής Λαττάκεια), Masyaf (επαρχία ανατολικής Ταρτούς) και στην Ras Al-Bassit (στην πόλη της Λαττάκεια).
Σύμφωνα με έναν ανώτερο αξιωματικό του συριακού στρατού τουλάχιστον 2.800 στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων αναπτύχθηκαν εκκινώντας από τη βάση στη Slunfeh.Αυτό επέτρεψε στους ρώσους πεζοναύτες και στην Φουρά της Ιρανικής Επανάστασης να δομήσουν οχυρά γύρω από την ορεινή αυτή πόλη με θέα το κάμπο της Al-Ghaab.
Η αντικατάσταση του συριακού στρατού από ρώσους πεζοναύτες και IRG μέσα στην πόλη της Slunfeh,είναι επιτακτική για 2 λόγους:
1 –Οι ισλαμιστές δεν είχαν παρά να περάσουν από Slunfeh αν αυτοί ήθελαν να φθάσουν στην Λαττάκεια περνώντας από το κάμπο του Al-Ghaab –αλλά από εδώ και πέρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ρώσους και ιρανούς.
2 –Η παρουσία τους στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας της Λαττάκεια αποτελεί μια σαφέστατη προειδοποίηση στους ισλαμιστές αντάρτες ότι η Λαττάκεια θα παραμείνει έξω από τα όρια των στρατιωτικών τους πλάνων
Οι Ρώσοι Πεζοναύτες Αναπτύχθηκαν σε Πόλεις της Συρίας.2
Το Ras Al-Bassit είναι ένα άλλο σημείο στρατηγικής σημασίας.Βέβαια όχι γιατί βρίσκεται υπό απειλή αλλά πολύπερισσότερο γιατί αποετελεί την έδρα της 4ης μηχανοκίνητης μονάδας στο Βορρά της Συρίας (το αρχικό QG είναι το Yafour,στη Δαμασκό).Οι ρώσοι πεζοναύτες και οι IRG που αναπτύχθηκαν στο Ras Al-Bassit πιθανότατα θα πηγαινοέρχονται και στην συραρμένικη πόλη του Kassab κοντά στα συροτουρκικά σύνορα.
Στην Masyaf ανατολικά της Tartous αναπτύχθηκαν γιατί αυτή η πόλη είναι η έδρα των Μονάδων Εθνικής Άμυνας αφού αυτή διαθέτει και φιλοξενεί τον μεγαλύτερο αριθμό αυτών των δυνάμεων πολιτοφυλακής (12,000-16,000).
Στην ευρύτερη περιοχή της Masyaf βρίσκονται οι πόλεις πλειοψηφικά χριστιανικές της Al-Sqaylabiyah και Mhardeh.Αυτές οι 2 πόλεις ήταν ο στόχος επιθέσεων από την οργάνωση της Al-Qaïda στη Συρία « Jabhat Al-Nusra».Σε κάθε περίπτωση οι πολιτοφυλακές των 2 πόλεων ήταν σε θε΄ση ν΄αποκρούσουν κάθε επίθεση.
Επιπλέον ρώσοι και ιρανοί δομούν αυτόν τον θύλακα γύρω από το Masyaf για να αποτρέψουν τους ισλαμιστές αντάρτες να διεισδύσουν στην επαρχία της Tartous. infosdany 26.9.15
dimpenews

Όλα στη φόρα! Μαριονέτα των ΗΠΑ ο Τσίπρας στις διαπραγματεύσεις με τη Μέρκελ!


marionetes
Το απόρρητο τηλεγράφημα που εστάλη από τον πρεσβευτή της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον και με το οποίο οι ΗΠΑ παρείχαν καθοδήγηση στον Τσίπρα για τις κινήσεις που έπρεπε να ακολουθήσει απέναντι στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, δημοσιεύει η «Καθημερινή της Κυριακής».
Στόχος του τηλεγραφήματος ήταν η δημιουργία ευρύτερων συμμαχιών με τις λοιπές ευρωπαϊκές δυνάμεις, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ιταλία, η Αυστρία, οι οποίες θα παρείχαν τη στηριξή τους στην Ελλάδα έναντι της Γερμανίας, με αντάλλαγμα την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων από την πλευρά της Ελλάδας.
Ο έλληνας πρεσβευτής αναφέρει ότι είχε επικοινωνία «με τακτικό συνομιλητή του, ανώτατο αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ», ο οποίος του μετέφερε εντυπώσεις από τη σημαντική συνάντηση Λιου – Σόιμπλε, η οποία φαίνεται ότι διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα, κυρίως στο σκέλος που αφορούσε την Ελλάδα.
Σε άλλο επίκαιρο σημείο του τηλεγραφήματος, αναφέρεται ότι «η αμερικανική πλευρά αναμένει βήματα της ελληνικής, επί τη βάσει των ήδη συμπεφωνημένων».



hellasforce

ΜΕΓΑΣ Ο ΠΟΥΤΝ-ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ: «Δεν είναι πρόβλημα το ISIS αλλά ο Ασαντ» ! ! ! ! ! ! #Syria


ΠΟΥΤΙΝ - ΟΜΠΑΜΑ

Η κίνηση του Πούτιν ξεσκέπασε την παγκόσμια υποκρισία που για δυο χρόνια κοιτάει αδιάφορα την Συρια, το Ιρακ και τους Κουρδους να σφαγιάζονται από το ISIS.

Μετά την αποστολη Ρωσικων στρατιωτικών δυνάμεων στην Συρία, οι δυτικοί αποκάλυψαν τις πραγματικές τους προθέσεις, που πρώτοι εδώ αποκαλύψαμε στο HellasForce εδω και έναν τουλάχιστον χρόνο

εδω Απο το Νοτο θα χτυπήσει ο Πουτιν ! 11/7/2014

Ερωτηθείς Πέμπτη σχετικά με τη στρατιωτική εμπλοκή της Ρωσίας στη Συρία, ο υπουργός Αμυνας Ας Κάρτερ προειδοποίησε ότι χωρίς την υποστήριξη της Ρωσίας για μια «πολιτική μετάβαση» στη Δαμασκό, θα μπορούσε να «ρίχνει βενζίνη για το φαινόμενο ISIL παρά να οδηγήσει στην ήττα του ISIL»

Διαβάστε Εμφύλιος Βετεράνων εναντίων Χίλαρι για την ανοχή στο ISIS ! #NoHillary

Αλλά μόλις πριν από δύο ημέρες, Υφυπουργός Τζον Κέρι έριξε την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας ότι «οι Στρατιωτικοί των ΗΠΑ γνωρίζουν πότε κι αν εμπέμβουμε» (State Department) 

«Προς το παρόν, είναι η απόφαση των στρατιωτικών μας και οι περισσότεροι ειδικοί ότι το επίπεδο και το είδος αντιπροσωπεύει ουσιαστικά αναγκάζουν προστασίας, ένα επίπεδο προστασίας για την ανάπτυξή τους σε μια αεροπορική βάση με δεδομένο το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια περιοχή της σύγκρουσης, » Κέρι είπε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ την Τρίτη.

Αυτή την εβδομάδα, ο πρώην διευθυντής της CIA Ντέιβιντ Πετρέους κατέθεσε στο Καπιτώλιο, προειδοποιώντας ότι η αδράνεια στη Συρία ενέχει κινδύνους για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! – E-mail της Clinton ζητάει εξοπλισμό της Τζιχάντ στην Λιβύη!

«Η πρόσφατη στρατιωτική κλιμάκωση της Ρωσίας στη Συρία είναι μια περαιτέρω υπενθύμιση ότι, όταν αν η χώρα δεν αναλάβει την πρωτοβουλία, άλλοι θα καλύψουν το κενό – συχνά με τρόπους που είναι επιζήμια για τα συμφέροντά μας», δήλωσε ο Πετρέους.

Παρόλα αυτά όμως το σύστημα Κλίντον επιμένει ότι το πρόβλημα του ISIS ξεκίνησε από τον Ασαντ και μόνον αν πέσει το καθεστώς του θα σταματήσει και το ISIS που «απελευθερώνει την Συρια, από τον Ασαντ»

hellasforce

ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ


ΧΑΡΑΓΜΑ
Όλη αυτή η σημερινή αθλιότητα και η απόλυτη παραλογία που ζούμε στην Ελλάδα, δείχνει πως μπήκε στην τελική της ευθεία.

Λίγα μέτρα έμειναν να διανύσει ακόμα αυτή η ταλαίπωρη και χιλιοπροδομένη πατρίδα, μέχρι να την δούμε να τερματίζει αποκαμωμένη και μισοπεθαμένη, όπως την κατάντησαν.
Σε αυτόν τον αγώνα που ονομάστηκε «Νεώτερη Ελληνική Ιστορία».  Ένας αγώνας που ξεκίνησε με την επανάσταση του 1821, πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέσα από παγκόσμιους πολέμους, Βαλκανικούς πολέμους, απελευθερώσεις εδαφών, προδοσίες, μικρασιατική καταστροφή, γενοκτονία και ξεριζωμός, φτώχεια, Γερμανική κατοχή, ολοκαυτώματα, εμφύλιο πόλεμο, Σεπτεμβριανά, πάλι προδοσίες και Τουρκική κατοχή Κύπρου.
 Και μέσα από ποτάμια αίματος αλλά και δάφνες δόξας,  ο αγώνας αυτός φθάνει στο τέλος του, με την Ελλάδα να σέρνει τα βήματά της στα τελευταία μέτρα,  ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ και μακρυά από τον ένδοξο καλό εαυτό της.
Μία Ελλάδα που την κατάντησαν να σέρνεται  μέσα στην αθλιότητα, στα “Gay pride”, την διαφθορά, το ψέμα, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, την διαπλοκή, την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την Τουρκολαγνεία, την πορνεία  και την από άκρου μέχρις άκρον πολιτική ΣΑΠΙΛΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ.
Κατάντησαν την Ελλάδα, μία σκιά της ένδοξης Ιστορίας της και την πλημμύρισαν μέσα στην μαυρίλα των λαθρομεταναστών του Ισλαμικού στρατού, έτοιμη να την παραδώσουν ανυπεράσπιστη, στις  δυνάμεις του αντίχριστου.
Και ενώ όλα αυτά είναι μία θλιβερή πραγματικότητα, ο αντίχριστος, με όλα τα μέσα που έχει στην διάθεσή του σήμερα, δημιουργεί γύρω μας μία ψεύτικη εικόνα και μας κοιμίζει, σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να είναι όλα, «όπως πρέπει».
 
Παρουσιάζονται παντού και βγαίνουν στα κανάλια με τα κουστούμια και τις γραβάτες  και με «σοβαρότητα» μοιράζουν ψέματα, χυδαιότητα, παραλογία, αθλιότητα, και βγάζουν μία ανυπόφορη βρώμα σαπίλας.
 
Αλλά έτσι ακριβώς είναι το  «όπως πρέπει»  για το “βδέλυγμα της ερημώσεως”.  Όλη αυτή η σιχαμάρα που ζούμε, τα “Gaypride”, η διαφθορά,  όλη αυτή η ελεεινή και άθλια πορνεία, ο σοδομισμός, η αλλαγή στις έννοιες των λέξεων και το παράλογο που «θέλει» να γίνει λογικό και αυτή η πολιτική ΣΑΠΙΛΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ, που μας κυβερνά κάνοντας  ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, χωρίς να λογαριάζει νόμους και Σύνταγμα,  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟ «όπως πρέπει».
 
 Η πορνεία έχει περάσει και στις περισσότερες ιστοσελίδες  και μαζί με τις ειδήσεις,   «ενημερώνεσαι» και για τον πισινό της κάθε πόρνης του κόσμου, αλλά και των Ελληνίδων Βουλευτών.
Δικαιοσύνη ανύπαρκτη, εισαγγελείς άφαντοι, στρατός που έχει προδώσει όλα τα μυστικά στον εχθρό και έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία στον Τούρκο και το μόνο που μας μένει είναι να βάλουμε έναν ομοφυλόφιλο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, όπως έκαναν στην Αμερική, έτσι για να προωθήσουμε και εμείς μαζί με τα “gay pride”, τα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων στις θέσεις εξουσίας.
Και όλα αυτά να τα παρουσιάζουν ως «φυσιολογικά», με τους πολιτικούς να αισθάνονται και «υπερήφανοι» για το «έργο» που προσφέρουν στην πατρίδα.
Ο πάτος και ο απόπατος της απόλυτης  ΞΕΦΤΙΛΑΣ.
Ελληνίδες και Έλληνες: «Καλώς ήρθατε στην κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ».
 
Από δω και πέρα θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όπως μας τα έλεγε και μας προετοίμαζε ο άγιος Παΐσιος.
 Ο εχθρός της ανθρωπότητας  και ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ  και δεν λέγεται «παγκοσμιοποίηση», δεν λέγεται «Νέα Τάξη», δεν λέγεται «επικυρίαρχοι», δεν λέγεται «καζαροεβραίοι», δεν λέγεται «κόκκινοι ή πράσινοι Δράκοι», δεν λέγεται «λευκή ή μαύρη αδελφότητα» , δεν λέγεται «Μασονία» ούτε «Ιλλουμινάτι» δεν λέγεται «Σιωνισμός», δεν λέγεται «αθεΐα».Όλα αυτά είναι ΑΠΡΟΣΩΠΑ «εργαλεία» που χρησιμοποιεί ο αντίχριστος, αλλά και διαφορετικά «ψευδώνυμα», πίσω από τα οποία κρύβεται το ίδιο σιχαμένο πρόσωπο.
 
Ο εχθρός των Ελλήνων έχει όνομα και λέγεται:  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
 
Ξέρω πως τώρα θα πονέσει ο αντίχριστος και οι οπαδοί του, γιατί αυτό το όνομα είναι απαγορευμένο  και δεν πρέπει να το αναφέρει κανένας. Αυτό το επέβαλε ο πλάνος και στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας,  με αποτέλεσμα να μην μιλά κανένας ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ και ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ για τον μέγα εχθρό και πολέμιο του ΧΡΙΣΤΟΥ και των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
Μπορούν οι άνθρωποι σήμερα να χρησιμοποιούν τα δεκάδες διαφορετικά απρόσωπα «ψευδώνυμα» που χρησιμοποιεί,  αλλά όχι το  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ,  γιατί αυτό «τεντώνει» τα αισθητήρια όργανα του ανθρώπου και τον ΞΥΠΝΑΕΙ από αυτην την άθλια και πόρνη, – αλλά «όπως πρέπει», για τον αντίχριστοπραγματικότητα.
  «Αντίχριστο»  όμως τον αναφέρουν όλοι οι άγιοι,  όπως και ο άγιος Παΐσιος. Και ο λόγος είναι γιατί είναι πολέμιος του ΧΡΙΣΤΟΥ και του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, αφού ο ΧΡΙΣΤΟΣ τον συνέτριψε κατά κράτος.
 Γι’ αυτό και προωθεί, προβάλλει, αλλά και επιβραβεύει όλη αυτή την σαπίλα της πορνείας, του σοδομισμού,  και την εμετική πολιτική ξεφτίλα που ζούμε. Αν είσαι υποκριτής, άθλιος, πόρνος,  σοδομιστής και εχθρός του Χριστού, τότε προχωράς,  προβάλλεσαι και ανεβαίνεις.
Ελληνίδες και Έλληνες:  Αυτή που ζούμε, είναι η κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Σίγουρα θα έχετε ακούσει πως θέλει να γίνει «παγκόσμιος κυβερνήτης». Αλλά αυτό που δεν θα ξέρετε,  είναι πως από εδώ  κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση, της «παγκόσμιας κυβέρνησης» του.  Από την Ελλάδα.
 
Και δεν έχετε παρά να κοιτάξετε την σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση και αυτά που επιβάλλει στην Ελληνική κοινωνία, για να δείτε πως  θα είναι η «παγκόσμια κυβέρνηση» του αντίχριστου.
Αλλά γιατί λέτε να την εφαρμόζει πρώτα στην Ελλάδα;
Γιατί αν οι Έλληνες δεν την πάρουν «χαμπάρι»  και μπορέσει να στεριώσει στην Ελλάδα,  που είναι η πατρίδα του φωτός  και το κάστρο του ΧΡΙΣΤΟΥ,  τότε θα κερδίσει τον κόσμο όλο, αφού κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί, στον κόσμο ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 
Τώρα, θα μπουν όλα τα πράγματα στην θέση τους  και θα γίνουν ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, όλα αυτά τα άθλια αίσχη που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Γιατί   μας πολεμούν όσους φωνάζουμε για Ελλάδα και Ορθοδοξία  και γιατί προωθούνται συνεχώς και έχουν κυριαρχήσει,  η αθλιότητα, το ψέμα, η Τουρκολαγνεία, τα αίσχη και ο σοδομισμός.
Τώρα, θα ΕΞΗΓΗΘΕΙ το μίσος που δείχνουν για τα σύμβολα της Ορθοδοξίας μας. Τον  ΣΤΑΥΡΟ στην σημαία μας. Τις  ΕΙΚΟΝΕΣ του Χριστού και της Παναγίας μας.  Τον Εθνικό μας Ύμνο που έχουν καταργήσει από τα σχολεία μας.  Την προσευχή και τον Εκκλησιασμό των μαθητών που θέλουν να καταργήσουν. Το «μάθημα» της πορνείας  που θέλουν να εισάγουν ακόμα και στο Δημοτικό. «Σεξουαλική αγωγή» το λένε.  Το μίσος και η οργή που τους πιάνει κάθε Πάσχα για το ΑΓΙΟ ΦΩΣ  και κάθε Χριστούγεννα που τους ενοχλεί ο στολισμός της Φάτνης του Χριστού.
 Ελληνίδες και Έλληνες: Καλώς ήρθατε  στην ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,  της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
 Ο αντίχριστος είναι ΕΔΩ. Είναι μέσα στην Ελλάδα και την ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.  Και σε κάθε καρέκλα εξουσίας και Διεύθυνσης,  έχει βάλει ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, για να προχωρούν το σχέδιο κατά της Ορθοδοξίας και κατά των συμβόλων του Έθνους μας. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι τον τελευταίο διευθυντή Δημοτικού σχολείου. Όλοι υπηρετούν το Κυβερνητικό σχέδιο του αντίχριστου.
 
Οι «εκλογές» ήταν ένα βρώμικο  σχέδιο, για να έχουν το άλλοθι πως τους ψήφισε ο λαός και έχουν «νωπή εντολή». Βλέπετε στους πέντε μήνες «μπαγιατεύει» η εντολή και την θέλουν πιο «φρέσκια».
Τώρα  θα αρχίσουν τα «παπαγαλάκια» του αντίχριστου να λένε δεξιά και αριστερά, «με αυτά που ψήφισε ο λαός, καλά να πάθει», αλλά δεν είναι έτσι. Γιατί όταν ο λαός ψήφισε στο δημοψήφισμα «ΟΧΙ», δεν το δέχθηκαν.  Τώρα που έβγαλαν ότι αποτέλεσμα ήθελαν, με την  Εβραϊκή  “Singular Logic” που ελέγχει, οργανώνει, προγραμματίζει, νοθεύει και βγάζει ότι αποτέλεσμα θέλει, χωρίς να μπορεί κανείς να το ελέγξει, τώρα θα λένε:  «με αυτά που ψήφισε ο λαός……..».
 
Αλλά και με αυτά που ψήφισε ο λαός, «πρώτο κόμμα» είναι η αποχή που από 52% το έκαναν 45%.  Με βάση λοιπόν την αρχή της δεδηλωμένης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει την δικαιοδοσία αν θέλει να παρέμβει.  Αλλά τι λέτε, θα θέλει να παρέμβει για το 45% της αποχής, όταν πριν δύο μήνες, δέχθηκε το πραξικόπημα και ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,  καταπίνοντας «αμάσητο» το 62%  του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα;
«Ωραίος»  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  έτσι;  «Ότι πρέπει» και αυτός για την κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Αλλά είπαμε. Κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ είναι. Μην ψάχνουμε λογική.  ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.
 
Αυτά που ψήφισαν στο τελευταίο μνημόνιο που ούτε το διάβασαν, έχει να κάνει με γενική κατάργηση των συμβόλων της Ορθοδοξίας, των Εθνικών παρελάσεων και οτιδήποτε θυμίζει ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ, ενώ παράλληλα προωθεί την ελεύθερη πορνεία, με «μαθήματα» από το Δημοτικό.
Αυτά θα τα προωθούν σιγά σιγά με τον γνωστό τους τρόπο , αλλά η τωρινή κυβέρνηση, θα επιχειρήσει να δώσει στους Έλληνες και το πρώτο ΧΑΡΑΓΜΑ τού αντίχριστου.  Αυτό που είναι ο πρόδρομος του τελικού χαράγματος. Δεν θα είναι τώρα το ηλεκτρονικό τσιπ επάνω στο σώμα μας,  αλλά το ηλεκτρονικό τσιπ ελέγχου σε ατομική κάρτα «ταυτότητα».
Θα θελήσει όμως να ψηφίσει πρώτα, την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στον αντίχριστο.  Να ξέρετε πως η Ελλάδα ακόμα, δεν έχει εντελώς χαθεί, άσχετα από την προπαγάνδα που κάνουν  τα «παπαγαλάκια».
 Μετά θα προσπαθήσει να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στους Έλληνες,  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ της κυβέρνησης του αντίχριστου, μέσω της επιβολλής της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ που θα έχει πάνω της, το 666.
 
Αυτά θα πρέπει να τα κάνουν μέχρι τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο  του 2016  και θα συνεχίζουν την  αποδυνάμωση του Ελληνικού στρατού, με την παράλληλη αύξηση του Ισλαμικού στρατού μέσα στην χώρα.  Γιατί πρέπει να γνωρίζετε κάτι και αυτό να μην το ξεχάσετε:  είτε σφραγισμένους είτε ασφράγιστους, το σχέδιο του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ για την Ελλάδα λέει: σφαγή και  γενοκτονία.
Έτσι λοιπόν, πετύχουν δεν πετύχουν το ΧΑΡΑΓΜΑ, θα προκηρύξουν ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, αλλά πριν γίνουν εκείνες οι εκλογές, θα σηκωθούν και θα φύγουν και  θα μας παραδώσουν στεγνά στον αντίχριστο και στο Ισλαμικό τέρας του,  που έφεραν μέσα στην χώρα μας.
Ετοιμαστείτε γιατί όπως είπε ο άγιος Παΐσιος, «θα παραδώσουν την χώρα στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ».  Και τότε  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.
 Θα καθαρίσει η Ελλάδα  αδέρφια, από την βρωμιά και την σαπίλα που υπάρχει μέσα της, αλλά αυτό θα είναι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΩΔΥΝΟ.  Γιατί είναι εκατομμύρια οι βδέλλες που πίνουν το αίμα από το σώμα του Έθνους. Και θα είναι πολύ επώδυνη αυτή η  επέμβαση του ΧΡΙΣΤΟΥ.
 
Ελληνίδες και Έλληνες: ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ και  ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
 Ζούμε σήμερα μέσα στα χειρότερα «ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ» της ιστορίας του ανθρώπου στη γή. Ο αντίχριστος, αυτός ο άρχων της  αθλιότητας, της πορνείας, του σοδομισμού και κάθε τι σάπιου και εμετικού έχει κυριαρχήσει. Ο προφητευμένος από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αντίχριστος  είναι εδώ. Κυβερνάει.  Και θέλει να φέρει το ΧΑΡΑΓΜΑ στην Ελλάδα.  Αυτό που θα ζήσουμε είναι ένας νέος «κατακλυσμός»  αλλά και πολύ χειρότερος. Βιαστείτε και τρέξτε να μπείτε μέσα στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ  ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και μην περιμένετε  «σωτηρία»,  από ανθρώπους του αντίχριστου.
Τα έργα που κάνουν για την Ελλάδα,  ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.  Κανείς  δεν ακολουθεί τον ΧΡΙΣΤΟ. Όλοι τους ακολουθούν  τον αντίχριστο, και πολεμούν με μίσος την Ελλάδα, επειδή είναι το κάστρο του ΧΡΙΣΤΟΥ στον κόσμο.
Θέλω όμως  να θυμάστε πως ο Ελληνικός λαός είπε «ΟΧΙ» στα μνημόνια που αυτοί ψήφισαν  και αυτό να μην το ξεχάσετε, γιατί είναι πολύ σημαντικό, αφού ότι κάνουν είναι αντίθετο με την βούληση του λαού.  Αυτό το «ΟΧΙ»,δεν το άλλαξε η ψηφοφορία στις 20 Σεπτεμβρίου.  Το δημοψήφισμα  αλλάζει ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ  και τώρα δεν ήταν δημοψήφισμα.
 
Ότι κάνουν λοιπόν είναι Αντισυνταγματικό και παράνομο, αλλά δεν ρωτάνε κανέναν, αφού αυτό θέλει ο αντίχριστος  για να του παραδώσουν την χώρα. 
Είπαμε: Κυβέρνηση του  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ είναι και ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.
 
Ότι και να κάνουν όμως δεν πρόκειται η Ελλάδα να χαθεί. Δεν πρόκειται οι Έλληνες να σφραγιστούν με το χάραγμα του αντίχριστου. Είμαστε ο λαός του Θεού και θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας και την ανοδική μας πορεία.  Το χρωστάμε αυτό στους ήρωες προγόνους μας, στις μελλοντικές γενεές των Ελλήνων, αλλά και στην ανθρωπότητα, που περιμένει από εμάς να την ελευθερώσουμε, από την δουλεία της παγκόσμιας Δικτακτορίας του αντίχριστου, που κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα.
 
Μπορεί να αντιμετωπίζουμε ότι πιο σιχαμένο, ότι πιο ελεεινό, ότι πιο απάνθρωπο υπάρχει.  Αυτό που ονόμασε «βδέλυγμα της ερημώσεως», ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής. Μπορεί να δείχνει «δυνατός», αλλά είναι ασήμαντος,  γιατί έχει ΝΙΚΗΘΕΙ κατά κράτος από τον ΣΤΑΥΡΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ.
Τρέμει μπροστά στον ΣΤΑΥΡΟ και αυτή η απεγνωσμένη και ολομέτωπη επίθεση που μας κάνει,  είναι το τελευταίο του ξέσπασμα, που δείχνει πως «πνέει τα λοίσθια».
Γιατί αυτήν την φορά η «Κωνσταντινούπολη» ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. Δεν θα ακουστεί «εάλω η Ελλάς». Γιατί η πραγματική ΕΛΛΑΣ,  δεν είναι αυτό το εμετικό σίχαμα του αντίχριστου που ζούμε.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΣ.  
Και όσοι ανήκουμε σε αυτήν την Ελλάδα την γνωρίζουμε πολύ καλά. Και ας μας έχουν «πετάξει» στην άκρη, γιατί χαλάμε τα σχέδια του αντίχριστου.
 Είμαστε όμως πάρα πολλοί και η αηδία και η οργή των Ελλήνων είναι μεγάλη. Γιατί η ΠΙΣΤΗ προς τον ΧΡΙΣΤΟ  την ΠΑΝΑΓΙΑ  και τους ΑΓΙΟΥΣ μας είναι ζωντανή. Γιατί οι προσευχές μας είναι θερμές και ακούγονται.  Και όλα αυτά μαζί, είναι κάτι πολύ δυνατό που βράζει και δεν φαίνεται, γιατί αυτό δεν προβάλλεται και δεν του δίνουν και λόγο για να ακουστεί.
 
Προσπαθούν να το θάψουν αλλά ματαιοπονούν.  Αυτό «βράζει» καιρό τώρα και είναι κλεισμένο μέσα σε «χύτρα» χωρίς «βαλβίδα εκτόνωσης». Αλλά την ώρα και την στιγμή που θα σκάσει και θα σηκωθεί  ο «γίγαντας» με τον ΣΤΑΥΡΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ στο χέρι,  αυτό το «ωστικό κύμα», θα πάρει τον αντίχριστο και όλες τις κυβερνήσεις του και όλη την σαπίλα και την δυσωδία τους  και θα τους στείλει  εκεί,  που είναι από αιώνων προγραμματισμένοι να πάνε.
ΣΤΗΝ «ΓΕΕΝΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ», με ένα ταμπελάκι που θα λέει:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.!!!!!!
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

hellasforce