Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Το βίντεο που τρέμουν στον ΣΥΡΙΖΑ...

tspra



Ο Στάθης Παναγούλης, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών σχετικά με το ασφαλιστικό και τις αντιδράσεις που έχουν επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα, αποφάσισε να θυμίσει στον πρωθυπουργό με ένα βίντεο, τι έλεγε παλιότερα, σε αντίστοιχες διαδηλώσεις.
Δείτε το βίντεο:








voice news

Άρχισε ο πόλεμος! Η Τουρκία εισέβαλε στη Συρία...


syrioi

Προχωρούν σε έναρξη πολέμου πια οι Τούρκοι μιας και ο στρατός της εισέβαλε στη Συρία… Τα πράγματα είναι ανεξέλεγκτα όπως είχε προειδοποιήσει το voicenews.gr. "Αυτές οι επιθέσεις εξηγούν την τουρκική υποστήριξη στους ισλαμιστές τρομοκράτες" είπε ο εκπρόσωπος του YPG Habun Osman στο ARA News στηνTel Abyad.

"Όταν η πόλη ήταν από τον έλεγχο του ISIS, ο τουρκικός Στρατός δεν είχε εξαπολύσει τέτοιες επιθέσεις. Από την στιγμή που η πόλη απελευθερώθηκε, οι τούρκοι βομβαρδίσουν συνεχώς την πόλη και τα προάστια της".

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την κατάληψη της Jarablus θα δημιουργηθεί ένα είδος εξόριστης κυβέρνησης της Συρίας, η οποία φυσικά θα ελέγχεται και θα υποστηρίζεται από την Άγκυρα.

Bέβαια οι Τούρκοι ήδη έχουν επιστρατεύσει νέα σημαία σε σε μπλε και κόκκινο.

Σύμφωνα με τους Κούρδους, τα στρατεύματα της έφτασαν στα προάστια του Χαλεπίου μαζί με βαρύ εξοπλισμό, ΤΟΜΑ, άρματα μάχης και ναρκαλιευτές για να ανοίξουν ασφαλές πέρασμα στους ισλαμιστές.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν είχε προειδοποιήσει τους πάντες μιας και είναι ο πρωταγωνιστής των ISIS από τον προηγούμενο μήνα ότι ο διεθνής συνασπισμός θα λάμβανε δράση εναντίον του ISIS στην Jarablus ενώ τόνισε ότι οι κούρδοι του YPG κινούνταν δυτικά προς τα τουρκικά σύνορα.

Σκοπός είναι να εμποδίσει τους Κούρδους να δημιουργήσουν ισχυρά φρούρια σε σημαντικές θέσεις σε μια στρατηγικής σημασίας περιοχή ενώ όπως τονίζουν οι Κούρδοι, τα τουρκικά στρατεύματα πέρασαν από περιοχές ελεγχόμενες από τους ισλαμιστές χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα!

Η Άγκυρα τρέμει κυριολεκτικά την παρουσία του YPG κατά μήκος των συνόρων και δυτικά του Ευφράτη και γι αυτό το λόγο έχει εμπλακεί σε στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά των Κούρδων μέσα στην Τουρκία.

Aξίζει να τονισθεί ότι για το λόγο αυτό βρίσκεται στην Τουρκία ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες και λίγο πριν επισκεφτεί την Τουρκία ο Αμερικανός αντιπρόεδρος κ. T.Μπάιντεν (δείτε πατώντας ΕΔΩ)

Ηδη ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ Νταβούτογλου λίγες ώρες πριν τις σημαντικές επαφές της κυβέρνησης του με την αμερικανική πλευρά υπαινίχθηκε δημόσια όχι μονο την ύπαρξη αλλά και την διεύρυνση των διαφωνιών με τις ΗΠΑ

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι Τουρκία και ΗΠΑ να δούν το πρόβλημα της Συρίας με κοινή οπτική» όπως επίσης «αν προκύψει μια αμοιβαία έλλειψη εμπιστοσύνης θα είναι κατά των συμφερόντων των δύο χωρών και προκαλέσει τη μεγαλύτερη βλάβη στην περιοχή»,φέρεται να δήλωσε ο Α.Νταβούτογλου.

Τουρκικά ΜΜΕ διαδίδουν ότι η Τουρκία έχει έρθει σε συμφωνία με τις ΗΠΑ για την ανάπτυξη μιας «ουδέτερης ζώνης» στην περιοχή της συριακής πόλης Τζεράμπλους.

Από ότι φαίνεται, σε πρώτη φάση, σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, η Τουρκία θα εξασφαλίσει τον έλεγχο της περιοχής έπειτα θα απομακρύνει από το Τζεράμπλους την απειλή του ΙSIS και μετά θα παραδώσει, λέει, τον έλεγχο της ζώνης στον FSA, ο οποίος υποστηρίζεται από την ίδια.

Η πόλη Τζεράμπλους πλέον διαδραματίζει ρόλο-κλειδί στους σχεδιασμούς της Άγκυρας. Ελέγχοντας την συγκεκριμένη πόλη, η Άγκυρα φιλοδοξεί να μπλοκάρει την ένωση του Κομπάνι με το κουρδικό καντόνι του Άφριν. Με αυτό τον τρόπο, η Τουρκία επιδιώκει να τερματίσει την ανάδυση ενός ενιαίου κουρδικού κρατιδίου στο βόρειο κομμάτι της Συρίας. 

Την ίδια στιγμή και λίγο πριν ξεκινήσουν οι ειρηνευτικές συνομιλίες στην Γενεύη με την συμμετοχή των Κούρδων, το Ισραήλ δια στόματος της υπουργού Δικαιοσύνης, Ayelet Shaked, μίλησε για πρώτη φορά για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους και τόνισε την ανάγκη να αυξηθεί η συνεργασία μεταξύ του Ισραήλ και των Κούρδων (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ).

"Είναι μια ευκαιρία να αποδυναμωθούν οι εχθροί του Ισραήλ" στην περιοχή τονίζει και βέβαια αναφέρεται στο Ιράν, κατά κύριο λόγο και στην Τουρκία κατά δεύτερο λόγο!

"Πρέπει να μιλήσουμε ανοιχτά για την δημιουργία ενός κουρδικού κράτους που θα χωρίζει το Ιράν από την Τουρκία και το οποίο θα είναι φιλικό προς το Ισραήλ, για την ακρίβεια αυτό το νέο κράτος θα ιδρυθεί μεταξύ Τουρκίας, Ισραήλ και Ιράκ".

Επιπλέον, τόνισε ότι "το Ισραήλ θα πρέπει να λάβει πρωτοβουλίες ώστε να διορθωθεί αυτή η αδικία που κάνει τους Κούρδους το μεγαλύτερο έθνος χωρίς κράτος"!

"Οι Κούρδοι είναι ένας αρχαίος λαός με χιλιάδες έτη ιστορίας και ένα δημοκρατικό έθνος που ποτέ δεν έχει επιτεθεί σε άλλο έθνος"!

"Ο κουρδικός λαός είναι συνεργάτης για τον ισραηλινό λαό, ο ισλαμικός εξτρεμισμός στην περιοχή είναι κάτι που μπορεί να κάνει Κούρδους και Ισραηλινούς να εργαστούν μαζί στην καταπολέμηση του. Εμείς οι Κούρδοι και οι Ισραηλινοί έχουμε μεγάλη ιστορία. Έχουμε κοινά συμφέροντα στην καταπολέμηση του ISIS και οι Κούρδοι πολεμούν εναντίον του με όλες τις δυνάμεις τους"!

'20 εκατ. Κούρδοι που δεν έχουν κράτος και κανείς δεν νοιάζεται είναι οι μόνοι σοβαροί που νικούν το ISIS. Μόνο αυτοί το καταπολεμούν και αποτελεί γι αυτούς ύψιστη προτεραιότητα".

xartistyrkey









voice news








  

Τρόμος των ΗΠΑ! Δείτε τα απίστευτα Ρωσικά όπλα που ετοιμάζει ο Πούτιν... (Βίντεο)

armrrr

Η εμμονή της Ρωσίας για άμεση ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, με νέες τεχνολογικές μεθόδους και εξελιγμένα μέσα, είναι γνωστή, ωστόσο μέρα με τη μέρα, φαίνεται πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν, έρχεται πιο κοντά στις επιθυμίες του.
Τα νέα οπλικά συστήματα σχεδιάζονται με πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως το οπλικό σύστημα για εναέριους στόχους με λέιζερ ισχύος 10kW ως εφαλτήριο, που εντός του χρόνου πρόκειται να αυξηθεί η ισχύς του μέχρι το 30kW.
Σκοπός του Ρώσου πρόεδρου, είναι τις επόμενες δεκαετίες η χώρα του να έχει ξεπεράσει τεχνολογικά και αμυντικά τις προσδοκίες κάθε αντίπαλης χώρας όπως ανέφερε και ο ίδιος χαρακτηριστικά.
« Τα συστήματα αυτά θα γίνουν η βάση του εθνικού συστήματος εξοπλισμών την περίοδο 2025-2030 τόσο για τον στρατό όσο και για το ναυτικό», έχει αναφέρει ο Πούτιν .
Χαρακτηριστικά παραδείγματα, είναι το όχημα αναγνώρισης «Nerechta combat robot», με πολλαπλές ικανότητες, όπως να μεταφέρει τραυματίες από την γραμμή του πυρός, αλλά και πυρομαχικά.
Ο ρώσος πρόεδρος έχει σχολιάσει, σχετικά με τα σχέδια του πως: «Τα αποκαλούμενα και ανορθόδοξα σχέδια είναι η ραχοκοκαλιά μιας σύγχρονης δύναμης , υψηλής τεχνολογίας των νέων ρωσικών ενόπλων δυνάμεων».
«Σε ορισμένους τομείς αυτά τα προηγμένα σχέδια είναι απολύτως μοναδικά στον κόσμο και είναι σχεδόν έτοιμα για μαζική παραγωγή. Αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι ότι οι σχεδιαστές έχουν ανακαλύψει μια σειρά από πραγματικά καινοτόμες λύσεις, οι οποίες έχουν κερδίσει τους κατασκευαστές όπλων μας, ενώ οι επιστήμονες κέρδισαν επίσης επάξια την φήμη τους σε όλο τον κόσμο », τόνισε. ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Μάλιστα, υπάρχουν 35 πειραματικά εργαστήρια στη διάθεση της υπηρεσίας αμυντικού υλικού, για την επίτευξη των στόχων τους.
«Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτές οι προηγμένες τεχνολογίες θα βρουν πρακτική εφαρμογή και χρήση στην παραγωγή οπλικών συστημάτων, αλλά και στον πολιτικό τομέα » , εξήγησε ο Πούτιν .
Για τον λόγο αυτό υπάρχουν, τα μη επανδρωμένα αεροχήματα quadcopter και οι επανδρωμένες ιπτάμενες μηχανές, που κινούνται: 
1) στον αέρα 
2) στην επιφάνεια της θάλασσας και 
3) υπό τη θάλασσα, αυτόνομα (χωρίς πιλότο)
Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2020, το ποσοστό των καινοτόμων τεχνολογιών στον τομέα της άμυνας, θα φτάσει το 70%, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, να σχολιάζει πως: «είναι πραγματικά επιτακτική ανάγκη για μας να δούμε αυτά τα επιτεύγματα που είναι στα σκαριά, με μια άλλη σκοπιά».
Μελλοντικά, με την εξέλιξη της τεχνολογίας οι στρατιώτες δεν θα έχουν ουσιαστική θέση στον πόλεμο, καθώς θα χρησιμοποιούνται μη επανδρωμένα οχήματα.
Δείτε τα βίντεο:












voice news

Τούρκικα ΜΜΕ: Οι Ρώσοι θα εισβάλουν στην Τουρκία άμεσα...

tursa

Ο Άρχοντας της Ανατολής ετοιμάζει να κάνει τα λόγια του πράξη όπως κάνει και ο Ερντογάν στην Συρία. Αν επιτεθεί η Ρωσία στην Τουρκία και η Τουρκία στη Συρία (όπως συνέβη) τότε θα έχουμε όπως κάθε νοήμον άνθρωπος καταλαβαίνει γενική σύρραξη. Σύμφωνα με το voicenews.gr θα υπάρξει άμεση ανακατανομή των εδαφών για να επέλθει νέα ισορροπία σύμφωνα με το ιδεολόγημα της νέας τάξης πραγμάτων. Οι οικονομίες καταρρέουν, η παγκόσμια σταθερότητα δεν υπάρχει πια δηλαδή όλες οι προοπτικές είναι ανοιχτές…Ο Ρώσικος στρατός είναι παρόν στο σύνορα Τουρκίας Συρίας και από εκεί είναι έτοιμος να αρχίσει την απάντηση του. Στην Άγκυρα επικρατεί τρόπος και περισυλλογή. Θα δούμε ποια θα είναι άραγε η τελική έκβαση του δράματος…






voice news

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ!!!!ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΦΡΙΚΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!



ΤΟ ΟΡΓAΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1972: ΘΡΑΚΗ-ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΡΗΤΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

«Φέρνουν συνεχώς λαθρομετανάστες για να τους βάλουν στη θέση των Ελλήνων. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί Έλληνες, αφού για το γένος των Ελλήνων έχουν αποφασίσει να το εξαφανίσουν»

«Για το 2008 είχε προγραμματιστεί η ταυτόχρονη διχοτόμηση Ελλάδος και Τουρκίας. Στην Πατρίδα μας το σχέδιό τους εξελισσόταν κατά γράμμα, με το φόνο του Γρηγορόπουλου και τα επεισόδια στην Αθήνα αλλά τους το χάλασε η αποκάλυψη του σχεδίου "Βαριοπούλα" και η σύλληψη αξιωματικών από τον Ερντογάν» 
«Οι ονομασίες "Άνω Μακεδονία" και "Νέα Μακεδονία" είναι μπούρδες. Τα Σκόπια θα τα εντάξουν στη "Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής" με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη» 
«Θα ιδρύσουν το κράτος της Κωνσταντινούπολης από το οποίο θα διοικούν όλο τον κόσμο» 
«Εάν οι «αριστεροί» και οι εργατοπατέρες δεν ήταν άνθρωποι του κεφαλαίου, δεν θα μπορούσε η σημερινή κυβέρνηση να κάνει αυτά που κάνει» 
«Το Σύνταγμα που έχουμε είναι ανελεύθερο, είναι των κατακτητών. Η "ελευθερία" που δίνει το Σύνταγμα είναι η υποταγή στο κεφάλαιο, στους ανωτέρους μας, στους κατακτητές» 
Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη: 
Ο στρατηγός ε.α. Γιώργος Αϋφαντής συγκλονίζει με όσα αποκαλύπτει για το σχέδιο καταστροφής του ελληνικού έθνους, του τεμαχισμού της Ελλάδος και αρπαγής της περιουσίας της. Ο αξιωματικός που έκανε πραξικόπημα σε βάρος της χούντας του Παπαδόπουλου, ο πολυγραφότατος συγγραφέας που έχει καταδείξει τα σχέδια των εχθρών της Ελλάδος μέσα από τα βιβλία του, με συνέντευξή του στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής» δεν διστάζει να αποκαλύψει όσα έχουν σχεδιάσει οι εβραιοσιωνιστές σε βάρος της Πατρίδος μας, λέγοντας: «Έλληνες ξυπνήστε και δείτε την αλήθεια». 


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Γιώργος Αϋφαντής 

Στρατηγέ, εδώ και χρόνια έχετε γράψει στα βιβλία σας αυτά που ζούμε σήμερα. Από πού τα γνωρίζατε; 
Αϋφαντής: Από το 1980, την επομένη χρονιά της αποστρατείας μου γνώριζα όλα όσα βιώνουμε σήμερα και -όπως είπατε- τα έχω καταγράψει στα βιβλία μου. Το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος συνετάχθη το 1970-'72 στο Λονδίνο από μια Επιτροπή υψηλόβαθμων κοσμοκρατόρων-σιωνιστών. Ένας από τους λόρδους που το εγνώριζαν και που το 1980 βρισκόταν στην Αθήνα, μού ενεπιστεύθη το σχέδιο της Επιτροπής. Γιατί το ενεπιστεύθη σε μένα; Πρέπει να σας θυμίσω ότι είχα κάνει πραξικόπημα να ρίξω τον Παπαδόπουλο και αν δεν με πρόδιδαν δύο αξιωματικοί, θα έριχνα την δικτατορία και δεν θα είχαμε τη συμφορά του Κυπριακού. Έκανα φυλακή 14 μήνες και 7 μέρες, σε πλήρη απομόνωση και προφανώς ο συγκεκριμένος λόρδος, εκτιμώντας αυτή τη δράση μου, μου εκμυστηρεύτηκε το σχέδιο των κοσμοκρατόρων. 
Πόσο μακρόπνοο ήταν αυτό το σχέδιο και τι περίπου περιελάμβανε; 
Αϋφαντής: Ήταν για 90 χρόνια. Πρώτ' απ' όλα μου είπε ότι θα αλλάξει το καθεστώς στη Σοβιετική Ένωση, όπως κι έγινε μετά από 10 χρόνια. Μου είπε για τον εμφύλιο πόλεμο που θα γινόταν στη Γιουγκοσλαβία, θα διαρκούσε 36 μήνες και θα μοιράζονταν τα σύνορα της Γιουγκοσλαβίας ικανοποιώντας περισσότερο τη Γερμανία. Όπως κι έγινε. 
ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
Για την Ελλάδα τι σας είπε; 
Αϋφαντής: Είχε σχεδιαστεί να τεμαχιστεί αρχικά σε δύο κράτη. Μαζί με την Τουρκία, η χώρα μας είχε σχεδιαστεί το 2008 να διασπαστεί σε 2 κράτη, αλλά τα σχέδιά τους δεν καρποφόρησαν διότι το ίδιο διάστημα ο Ερντογάν συνέλαβε αξιωματικούς για το πραξικόπημα «Βαριοπούλα». Το σχέδιό τους στην Ελλάδα περιελάμβανε τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, διότι ήθελαν αίμα για να ξεσηκώσουν τον κόσμο, να καεί η Αθήνα όπως κι έγινε. Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο στην Τουρκία.
Προφανώς το σχέδιό τους θα θελήσουν να το πραγματοποιήσουν. Τι ακριβώς θέλουν να κάνουν; 
Αϋφαντής: Στο βιβλίο μου «Άνθρωπος και Επιστήμη» το 1998 και αργότερα στο «Αφύπνησις» τα εξηγώ. Πρώτα απ' όλα θέλουν να δημιουργήσουν το κράτος της Κωνσταντινουπόλεως με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και έκταση την βουλγαρική Θράκη, την ελληνική Θράκη και μέσα, μέχρι τον Σαγγάριο ποταμό. 
Τι είδους κράτος θα είναι αυτό; 
Αϋφαντής: Αυτό θα είναι το κράτος που θα διοικεί την ανθρωπότητα. 
Και από ποιους θα απαρτίζεται; Από Έλληνες και Τούρκους; 
Αϋφαντής: Αυτό ήταν και η δική μου απορία. Τότε που ο λόρδος μου εκμυστηρευόταν το σχέδιο της Επιτροπής, η Κων/πολη είχε 9 εκατομμύρια Τούρκους. Σήμερα έχει 15 εκατομμύρια. Μου είπε λοιπόν ο λόρδος ότι μέσα στην Κωνσταντινούπολη υπάρχουν 3,5 εκατομμύρια αλεβίτες. Αίρεση μουσουλμάνων είναι αυτή, που αφού τους ονομάσουν χριστιανούς θα τους εξοπλίσουν και θα αρχίσουν να πολεμούν τους Τούρκους. Ενδεχομένως δε να χρειαστεί να φέρουν και ενισχύσεις από τη λεγεώνα των ξένων. 
Μοιάζει με φανταστικό σενάριο. 
Αϋφαντής: Έτσι νομίζετε. Δεν δημοσίευσα φαντασίες κύριε Βραχιολίδη αλλά πραγματικό σχέδιο επί χάρτου. Ό,τι έχουν προγραμματίσει για την Ελλάδα, είναι γεγονός. Πρέπει να γνωρίζετε δε ότι και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ανέφερε για το κράτος της Κωνσταντινουπόλεως! Πριν από ένα ενάμισι χρόνο σε ερώτηση που του έκαναν για το αν περιμένει από την τουρκική κυβέρνηση να δώσει άδεια για να λειτουργήσει η Σχολή της Χάλκης, ο Πατριάρχης απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα μας την δώσει αλλά την άδεια θα την δώσει το νέο κράτος της Κωνσταντινουπόλεως». Μόλις κατάλαβε τι είπε, δαγκώθηκε και άλλαξε κουβέντα. 
Για την Ελλάδα τι έχει προγραμματίσει η Επιτροπή; 
Αϋφαντής: Ο λόρδος, μου είπε ότι για την Ελλάδα έχουν σχεδιάσει διαμελισμό της. Αφού η Θράκη, όπως σας είπα θα αποκοπεί από την Ελλάδα και θα πάει στο κράτος της Κωνσταντινούπολης, το υπόλοιπο κομμάτι της βορείου Ελλάδος θα ενταχτεί στη λεγόμενη Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να σας θυμίσω ότι στη Θεσσαλονίκη από το 1985 δώσανε μία επέκταση πόλεως εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων. Όλες οι πόλεις πασχίζουν να πάρουν μία μικρή επέκταση σχεδίου και η Θεσσαλονίκη έχει πολύ περισσότερο απ' όσο της χρειάζεται. Θέλετε το γιατί; Γιατί εκεί έχουν αγοράσει οι κατακτητές, οι κοσμοκράτορες. Σε αυτό λοιπόν το νέο κράτος ετοιμάζουν να φέρουν περίπου 1.000.000 νέο κόσμο. 
Από πού θα έρθει εισαγόμενος αυτός ο κόσμος; 
Αϋφαντής: Το ίδιο ερώτημα έκανα κι εγώ στον λόρδο που μου τα εμπιστεύθηκε. Και μου είπε τα εξής: «Εάν πάς στο Ισραήλ και καθίσεις σ' ένα δημόσιο χώρο, σ' ένα τραπέζι κι αρχίσεις να ρωτάς "από πού είσαι εσύ ή εσύ;" , θα βρεθούν μερικοί που θα σου πουν "από τη Θεσσαλονίκη". Και αν τους ρωτήσεις, "πώς και βρίσκεσαι εδώ κι όχι στη Θεσσαλονίκη;", οι Ισραηλινοί θα σου απαντήσουν: "Δεν ήρθε ακόμη η ώρα να πάμε, θα πάμε όμως". Είναι προγραμματισμένα όλα από τους Εβραίους κύριε Βραχιολίδη. Ο κόσμος κοιμάται. 
Στο κράτος που θα ονομάζεται «Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής» με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, θα υπάγονται και τα Σκόπια; 
Αϋφαντής: Βεβαίως. 
Δηλαδή αυτά που λένε για «Άνω Μακεδονία» ή «Νέα Μακεδονία» δεν ισχύουν; 
Αϋφαντής: Όχι, Αυτά είναι μπούρδες για τον κόσμο. Πριν από 8-10 χρόνια είχε δημοσιευτεί από το Πεντάγωνο ένας χάρτης για το ποιο έπρεπε να είναι το κράτος των Σκοπίων. Εκείνος ο χάρτης ήταν η «Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής. Είχε τα Σκόπια, την Ελληνική Μακεδονία, ολόκληρη τη Χαλκιδική και ένα κομμάτι της νοτίου Βουλγαρίας. 
Για την υπόλοιπη διχοτόμηση της Ελλάδος τι έχουν σχεδιάσει οι κοσμοκράτορες; 
Αϋφαντής: Αρχικά στο σχέδιό τους υπήρχε η ένταξη της Βορείου Ηπείρου στην Ελλάδα αλλά φαίνεται ότι ο σχεδιασμός τους άλλαξε και πάνε να κόψουν κομμάτι από την Ήπειρο να το δώσουν στην Αλβανία. Και αυτό διότι ακριβώς απέναντι, στην Κέρκυρα, κοντά στην Κασσιόπη είναι μια τρομερή βίλα ιδιοκτησίας του Ρότσιλντ. Ο Ρότσιλντ είναι ο επικεφαλής των σιωνιστών, ο «πάτερ φαμίλια» του κόσμου, 97 ετών σήμερα, είναι αυτός που διοικεί προσωπικά την Βαλκανική και συνεπώς έχει συμφέροντα στην περιοχή. 
Η Ελλάδα πόσο ακόμη έχει αποφασιστεί να συρρικνωθεί κύριε Αϋφαντή; 
Αϋφαντής: Η Ελλάδα θα συρρικνωθεί από τον Όλυμπο μέχρι την Πελοπόννησο. Τα Δωδεκάνησα μάλλον τα αφήνουν σε μας. Την Κρήτη όμως την έχουν κόψει από την Ελλάδα και την εντάσσουν στο μεγάλο Ισραήλ. Αυτό το σχέδιο είναι του Εβραίου Ιωσήφ Νάζη το 1571. Εκείνος οραματίστηκε το Μεγάλο Ισραήλ που τελειώνει στη Βαγδάτη. Γι' αυτό γίνεται ο πόλεμος στη Συρία, για να ενωθεί το Ισραήλ με τη Συρία και το Ιράκ. Και μαζί με την Κρήτη και την Κύπρο, να δημιουργήσουν το μεγάλο Ισραήλ. Στο σχέδιό τους έχουν αποφασίσει να εξαφανίσουν πλήρως το ελληνικό έθνος! Γι' αυτό φέρνουν συνεχώς λαθρομετανάστες: για να τους βάλουν στη θέση των Ελλήνων. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί Έλληνες! Γι' αυτό έβαλαν το ΠΑΣΟΚ να τους δώσει την ελληνική ιθαγένεια. 
Οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών στη χώρα μας υπηρετούν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών; 
Αϋφαντής: Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια, την Πατρίδα μας δεν τη διοίκησε Έλληνας. Το 1843 που υποτίθεται ότι οι Έλληνες κάναμε επανάσταση για να αποκτήσουμε Σύνταγμα, είναι λάθος. Την επανάσταση την οργάνωσαν οι λόρδοι-σιωνιστές Εγγλέζοι και αυτοί προετοίμασαν το Σύνταγμα. Οι Έλληνες, απλώς χειροκροτούσαν. Το Σύνταγμα που έχουμε δεν είναι ελεύθερο, είναι των κατακτητών. Ποια ελευθερία δίνει το Σύνταγμα σήμερα; Υποταγή στους ανωτέρους μας, στους κατακτητές, υποταγή στο κεφάλαιο. Σε όλη αυτή τη διαδρομή από το 1843 υπήρξαν βέβαια εξαιρέσεις πατριωτών Ελλήνων που ανήλθαν την κλίμακα της εξουσίας, αφού όμως προσποιήθηκαν ότι ήταν δικοί τους. 
Αναφέρετέ μας έναν τέτοιο Έλληνα. 
Αϋφαντής: Ο Μεταξάς, το 1935. Δεν ανέβηκε μόνος του στην εξουσία. Οι μασόνοι τον ανέβασαν. Ο ίδιος παρίστανε τον Αγγλόφιλο. Όταν όμως ήρθε η ώρα του πολέμου και είδαν ότι ο Μεταξάς αντέδρασε, τον δηλητηρίασαν. 
Δεν απαντήσατε όμως στο ερώτημά μου για το εάν οι τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις υπηρετούν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών; 
Αϋφαντής: Οι αριστερές κυβερνήσεις από τον Ανδρέα Παπανδρέου και μετά, κατέστρεψαν την Ελλάδα. Όλοι οι «αριστεροί» είναι άνθρωποι του κεφαλαίου. Εάν οι «αριστεροί» και οι εργατοπατέρες δεν ήταν άνθρωποι του κεφαλαίου, δεν θα μπορούσε η σημερινή κυβέρνηση να κάνει αυτά που κάνει. Θυμηθείτε το 2007 και 2008 που έκαψαν όλη την Ελλάδα και την Αθήνα, για να διώξουν τον Καραμανλή και να φέρουν τον Γιωργάκη στην εξουσία. Τότε, έκαψαν 64 ανθρώπους ζωντανούς στην Πελοπόννησο. Σκότωσαν και τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Αυτοί, οι «αριστεροί» τον σκότωσαν. Πού είναι όλοι αυτοί σήμερα μαζί με τους κουκουλοφόρους, να κάψουν την Ελλάδα για τα μέτρα που παίρνει σε βάρος της εργατιάς ο Σαμαράς; 
«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ» 
Τον Αλέξη Γρηγορόπουλο τον σκότωσε «αριστερός»; 
Αϋφαντής: Ο Κουρουνέας που τράβηξε τη σκανδάλη και σκότωσε τον Αλέξη ήταν από τα δυνατά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Άλλο, αν το κρύψανε. Εγώ πήγα μέχρι το χωριό του κι έκανα έρευνα. Θέλω λοιπόν να σας πω ότι το κεφάλαιο πρώτα ήλεγξε τα κόμματα της αντιπολιτεύσως, όλη την Αριστερά δηλαδή αλλά και τη Χρυσή Αυγή και μετά επέλεξε την κυβέρνηση για να επιβάλει τα μέτρα. Έχετε την εντύπωση ότι υπάρχει κόμμα πατριωτικό στην βουλή; Δεν υπάρχει κύριε Βραχιολίδη. 
Τι θα έπρεπε να κάνει ένα κόμμα σήμερα για να δείξει τον πατριωτισμό του; 
Αϋφαντής: Να ζητήσει να φορολογηθούν οι Εβραίοι. Από το 1920 ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος ήταν Εβραίος, είχε κάνει νομικά πρόσωπο δημοσίου δικαίου τις εβραϊκές κοινότητες. Άρα, από το 1920 μέχρι σήμερα οι Εβραίοι δεν πληρώνουν δεκάρα στο ελληνικό κράτος. Σε κανένα άλλο κράτος δεν έχει γίνει αυτό παρά μόνο σε μας, τους δούλους. Ποιο κόμμα ελληνικό βγήκε να ζητήσει να φορολογηθούν οι Εβραίοι; Κανένα! Δεν έπρεπε να βγει το ΚΚΕ ή η Χρυσή Αυγή και να πουν «έχουμε λιώσει τους Έλληνες στη φορολογία ας φορολογήσουμε και τις τεράστιες περιουσίες των Εβραίων»; Δεν τολμάει όμως κανείς βουλευτής κανενός κόμματος να ζητήσει την φορολόγηση των Εβραίων. 
Έχουμε προκαλέσει επανειλημμένες φορές τον Φώτη Κουβέλη να απαντήσει εάν έχει εντάξει στο ΚΙΣ 80 ακίνητα ιδιοκτησίας του, για τα οποία δεν φορολογείται. Δεν απαντά όμως. Εσείς κύριε Αϋφαντή γνωρίζετε κάτι γι' αυτό; 
Αϋφαντής: Ο κ. Κουβέλης έχει πολύ λιγότερα από 80 ακίνητα στην ιδιοκτησία του. Έβαλε όμως στο ΚΙΣ των συγγενών και των φίλων του, ώστε σήμερα οι συγγενείς και οι φίλοι του κ. Κουβέλη δεν πληρώνουν φόρο στο ελληνικό κράτος! Γι' αυτό κ. Κουβέλης έφυγε από την κυβέρνηση. Διότι με ανοιχτή επιστολή μου το έθετα αυτό το ζήτημα και τον προκαλούσα. Οπότε έφυγε από την κυβέρνηση για να μην τον παίρνουν άλλο τα σκάγια. 
Ο κ. Κουβέλης όμως έφυγε από την κυβέρνηση και για έναν ακόμη λόγο: διότι δεν πέρασε ο αντιρατσιστικός νόμος για τον οποίο κατέβαλε έντονες προσπάθειες, για λογαριασμό των Εβραίων. 
Αϋφαντής: Βεβαίως. Το άρθρο 3 του αντιρατσιστικού νόμου είναι αντίγραφο του νόμου του Γάλλου Κεϊνσώ εξαιτίας του οποίου βάλανε φυλακή τον Εβραίο Καρωτί επειδή τόλμησε να πει ότι δεν θυσιάστηκαν 6 εκατομμύρια Εβραίοι από τον Χίτλερ στο Άουσβιτς. Και είναι αλήθεια. Οι θυσιασθέντες Εβραίοι ήταν 450 - 500 χιλιάδες. Αυτόν τον αντιρατσιστικό νόμο θέλανε να περάσουν από την Βουλή. 
Αντέδρασε όμως έντονα η Χρυσή Αυγή. Έγιναν και επεισόδια μέσα στη Βουλή. 
Αϋφαντής: Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Και οι αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής λειτούργησαν ως «πουρίμ», ως άλλοθι για να περάσουν από τη Βουλή τον αντιρατσιστικό νόμο που είναι υπέρ των αλλοδαπών και παράλληλα φίμωση για τον ελληνικό λαό. Το θέμα του αντιρατσιστικού νόμου έθεσα με την ανοιχτή επιστολή μου στον κ. Κουβέλη και του είπα: «εάν τον ψηφίσετε, θα βάλετε στη φυλακή την Ρεπούση η οποία αμφισβήτησε τις θυσίες των Ελλήνων στη Σμύρνη και στο Ζάλογγο;». Γι' αυτό παραιτήθηκε ο Κουβέλης από την κυβέρνηση. 
Είναι προδότης ο Σαμαράς με όσα κάνει σε βάρος του λαού; Ψηφίστηκε για να «αποκεφαλίζει» κατά χιλιάδες τους εργαζόμενους; 
Αϋφαντής: Δεν ξέρω αν είναι προδότης γιατί πρώτα δεν ξέρω αν είναι Έλληνας! 
Αμφισβητείτε την ελληνικότητα του Σαμαρά; Η Πηνελόπη Δέλτα η γιαγιά του αυτοκτόνησε μόλις μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα. 
Αϋφαντής: Κατ' αρχήν η Πηνελόπη Δέλτα ήταν Εβραία, δεν ήταν Ελληνίδα. Κι από 'κει έχει ... ελληνικό αίμα κι ο Σαμαράς. Γιατί όμως ήταν τόσο ένθερμος Ελληνίδα; Τα παιδιά όταν μεγαλώνουν δημιουργούν δικό τους κόσμο. Η Πηνελόπη Δέλτα μεγάλωσε στην Ελλάδα, εθαύμασε τον λαό αυτό και τον υπηρέτησε. Εάν ζούσε όμως κι επήγαινε να πιάσει καμιά θεσούλα, το κατεστημένο δεν θα της έδινε καμία. Διότι το κατεστημένο, τους Εβραίους εκείνους που δεν το υπηρετούν αλλά υπηρετούν τον ελληνικό λαό, τους βάζουν στην άκρη. 






volcano times

ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ!!!ΦΡΙΚΗ!!!ΜΑΝΑ-ΤΕΡΑΣ!!!ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ!!!Αναμένεται να οδηγηθεί το μεσημέρι στον εισαγγελέα!!!


Συγκλονιστική εξέλιξη στη δολοφονία του Κωστή Πολύζου μετά από 5 χρόνια. Συνελήφθη η μάνα και ο πατριός του. Το πτώμα βρέθηκε....

μισοφαγωμένο από σκυλιά. Τα κροκοδείλια δάκρυα της μάνας που δήθεν έψαχνε το παιδί της στην εκπομπή "Φως στο τούνελ".
Θοδωρής Παναγιωτίδης

Δραματικό τέλος στην υπόθεση της σύγχρονης "Μήδειας" από τη Κοζάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν εκτέλεσης εντάλματος της ανακρίτριας της Κοζάνης, σήμερα στις 8:30 το πρωί κλιμάκιο ανδρών αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής εντόπισε και συνέλαβε τη μητέρα και τον πατριό του θύματος ως υπεύθυνους για την ανθρωποκτονία σε βάρος του Κωστή Πολύζου, ο οποίος τότε είχε βρεθεί θαμμένος με τις πιτζάμες του μέσα στο χωράφι του πατριού του. 
Η μητέρα του θύματος τότε είχε στραφεί στην εκπομπή "Φως στο τούνελ", προσποιούμενη την θλιμμένη μάνα για να βρει το παιδί της το οποίο δήθεν είχε εξαφανιστεί. Μερικά 24ωρα αργότερα, το παιδί βρέθηκε το μισό ξεθαμμένο από άγρια ζώα στο χωράφι του πατριού του τυχαία από διερχόμενο κυνηγό. Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις μερικές μέρες μετά το ειδεχθές έγκλημα, μητέρα και πατριός και ο μικρός τους γιος που είχαν αποκτήσει, έκλεισαν το σπίτι, μετακόμισαν στην Ελευσίνα όπου και συνελήφθησαν σήμερα, μετά από 5 χρόνια και πούλησαν μάλιστα το αγροτικό αυτοκίνητο του πατριού. 
 
Τα κροκοδείλια δάκρυα της μάνας στο "Φως στο Τούνελ" 


Υπήρχαν μαρτυρίες τότε κατοίκων στα Σιάτιστα που ανέφεραν πως η μητέρα την επόμενη μέρα της εξαφάνισης για έναν "περίεργο" λόγο καθάριζε το σπίτι και τα χαλιά με ατμοκαθαριστή, ενώ υπήρξαν μαρτυρίες που είχαν δει το ζευγάρι να φορτώνει στο αγροτικό ένα βαρύ κουτί. 
Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή Φως στο τούνελ μετά από πολυετή έρευνα εντόπισε το φορτηγάκι του πατριού που το είχε πουλήσει σε ειδική μάντρα. Εντόπισε τον ιδιοκτήτη του οχήματος και με τη βοήθεια ιδιωτικού εγκληματολογικού εργαστηρίου εντόπισε ίχνη αίματος στη καρότσα, παρά το γεγονός ότι το φορτηγάκι είχε υποστεί υπεράριθμους διαδοχικούς βιολογικούς καθαρισμούς. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι έπρεπε να αλλάξουν αρκετοί ανακριτές στην υπόθεση αυτή για να φτάσει στη σημερινή της εξέλιξη και σίγουρα προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι λίγο έως πολύ τα στοιχεία τα είχε η δικαιοσύνη στα χέρια της εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
 Το σατανικό ζευγάρι αναμένεται να οδηγηθεί το μεσημέρι στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος και αναμένεται να μεταχθεί εντός των επόμενων ημερών στη Κοζάνη με σκοπό να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση.
Με αγωνία αναμένει ωστόσο η τοπική κοινωνία όσο και το πανελλήνιο, να μάθει τους ακριβείς λόγους που μάνα και πατριός οδηγήθηκαν σε αυτή τους την απεχθή ενέργεια. Αξίζει όμως να αναφερθεί ότι εκείνη την εποχή από το φιλικό περιβάλλον του θύματος είχε προκύψει πως υπήρχαν οικονομικά ζητήματα στην οικογένεια και ενδεχομένως το κίνητρο να είχε να κάνει με τη λήψη κάποιου δανείου στο όνομα του παιδιού και κάποια προστριβή ενδεχομένως να οδήγησε σε αυτή τη τραγική κατάληξη.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι εκείνη την εποχή, μητέρα και πατριός είχαν δασκαλέψει το μικρό τους γιο να ψευδομαρτυρήσει για χάρη τους, με τρόπο όμως που από έμπειρους ψυχολόγους φαινόταν καθαρά ότι το παιδί ακολουθούσε ένα μοτίβο που του είχε απαγγελθεί από τρίτους.
Η συνέχεια αυτής της τραγικής υπόθεσης που αναμένεται να μείνει στην ιστορία των εγκληματολογικών χρονικών της χώρας, θα δοθεί στο γραφείο της ανακρίτριας στη Κοζάνη.
Το χρονικό της εξαφάνισης
Όπως αναφέρει το Φως στο Τούνελ, ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του μια νύχτα με καταιγίδα στις 18 Φλεβάρη του 2011. Τότε η μητέρα του και ο ανήλικος αδελφός του έλεγαν στο «Τούνελ», πως κάποιο άγνωστο αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι, ο Κωστής φάνηκε να γνωρίζει τον οδηγό, επιβιβάστηκε σ’ αυτό και από τότε δεν τον ξαναείδαν.
Οκτώ μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν από χωράφι του πατριού το μισοφαγωμένο πτώμα του άτυχου 23χρονου. Ήταν θαμμένος κάθετα με τη φόρμα που φορούσε στο σπίτι και χωρίς παπούτσια. Το σημείο είχε καλυφθεί γύρω - γύρω με κλαδιά και ήταν απορίας άξιο πως η οικογένεια δεν το είχε αντιληφθεί. Πατριός και μητέρα δεν είχαν δηλώσει ποτέ στην Αστυνομία το συγκεκριμένο χωράφι στο οποίο διατηρούσαν αποθήκη με κυψέλες για τα μελίσσια τους.
Το «Τούνελ» έδωσε μια μεγάλη μάχη όλα αυτά τα χρόνια για να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Κωστή που γνωρίσαμε όλοι μέσα από την εκπομπή και αγαπήσαμε. Η Αγγελική Νικολούλη είχε καταθέσει σαν βασικός μάρτυρας στον Ανακριτή Κοζάνης για την υπόθεση.






volcano times

Τραγωδία στην Κρήτη...

Τραγωδία στην Κρήτη: Βρέθηκε δολοφονημένος δίπλα από το τρακτέρ του Αντρας βρέθηκε δολοφονημένος δίπλα από το τρακτέρ του...

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται τελικά ο θάνατος του 50χρονου άνδρα που το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε νεκρός δίπλα από το τρακτέρ του στην...
περιοχή Καλάθαινες του Δήμου Κισάμμου στα Χανιά. 

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας φέρει τραύματα στο θώρακα από πυροβόλο όπλο με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγγενείς του θύματος τον αναζητούσαν από χθες μέχρι που σήμερα το πρωί ένας περαστικός εντόπισε το άψυχο σώμα του 50χρονου και ειδοποίησε τις Αρχές. 

Η εξέλιξη αυτή φέρνει την πλήρη ανατροπή με την Αστυνομία να καλείται να διαλευκάνει ένα ακόμη έγκλημα, λίγες ώρες μετά την εξιχνίαση του διπλού φονικού στο Σφηνάρι Χανίων.  






nonews news

«Μυθεύματα»...


Ν. Τόσκας
Ως αιφνιδιαστική απομάκρυνση παρουσίαζαν χθες οι περισσότερες ιστοσελίδες την παραίτηση του διευθυντή του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Μαστρογιάννη, και ως αιτία της επικαλούνταν την οργή του Νίκου Τόσκα γιατί...
χόρεψε ζεμπέκικο (!) στην ίδια πίστα με τον πρώην υπουργό Γιάννη Πανούση.

Μόνο που, όπως βεβαίωνε ο ίδιος στην «Εφ.Συν.», η απόφασή του να φύγει είχε ληφθεί από τον ίδιο από την αρχή του μήνα ώστε να ασχοληθεί απερίσπαστος με τα θέματα των αστυνομικών μέσω του αρμόδιου γραφείου στον ΣΥΡΙΖΑ όπου βρίσκεται.

«Πήγα για να με τιμήσουν οι αστυνομικοί της Νοτιοανατολικής Αττικής και βρέθηκα μπλεγμένος σε μυθεύματα», μας είπε ο ίδιος.






nonews news

Ανήκομεν εις την Δύσιν...


Δεν σχολιάζει τον πρωθυπουργό όταν βρίσκεται εις την αλλοδαπήν, ο Τάκης Χατζής. Θα του τα πει μόλις έλθει. 
Γενικώς όμως...
κατά την γνώμη του, "τα πήγε καλά".
Ο σχολιαστής του ΣΚΑΙ, που ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή "Αταίριαστοι", είπε ακόμη, πως, η Ελλάδα είναι δορυφόρος της Αμερικής. Η χώρα ανήκει στη Δύση.

Και πρόσθεσε: Οι Αμερικανοι με τους Γερμανούς έχουν θέματα. Οποιον Ευρωπαίο ηγέτη βρίσκουν, τον "χρησιμοποιούν" για να χτυπήσουν την Γερμανία. Το θέμα είναι πόσο έξυπνοι είμαστε εμείς να το καταλάβουμε. Να εκμεταλλευτούμε αυτή την κόντρα προς όφελος των δικών μας συμφερόντων...





nonews news

Οι θάνατοι αυξάνονται καθημερινά και αυτοί σταματάνε τη δωρεάν εξέταση για τη γρίπη!



Δείτε τι ακριβώς συμβαίνει

Ο ΙΣΑ καταγγέλλει την διακοπή δωρεάν εξετάσεων για την ανίχνευση του ιού της γρίπης ακόμα και σε ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ…
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητεί από το υπουργείο Υγείας να διευθετήσει άμεσα το σοβαρότατο θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το διαγνωστικό τεστ για τηνγρίπη το οποίο οι ασθενείς είναι υποχρεωμένοι πλέον να πληρώνουν από την τσέπη τους ακόμα και όταν νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ειδικότερα το Εθνικό Κέντρο Αναφοράς Γρίπης Βορείου Ελλάδος, ενημέρωσε ότι "δεν έχει πλέον τη δυνατότητα διενέργειας δωρεάν εξετάσεων, για την ανίχνευση ιών γρίπης, σε δείγματα ασθενών ΜΕΘ λόγω έλλειψης κονδυλίων, για την κάλυψη του κόστους των αντιδραστηρίων και των αναλώσιμων υλικών".
Επίσης είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ο ΕΟΠΥΥ δεν καλύπτει το κόστος, για τη διενέργεια του τεστ ακόμα και για τους ασθενείς που νοσηλεύονται.
Σχολιάζοντας το θέμα ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επεσήμανε ότι "την ώρα που προστίθενται καθημερινά νέα περιστατικά σοβαρών επιπλοκών από τον ιό της γρίπης , το υπουργείο Υγείας αφήνει ακάλυπτους τους ασθενείς αδυνατώντας να εξασφαλίσει ακόμα και τα αυτονόητα όπως είναι η δωρεά διενέργεια του διαγνωστικού τεστ , σε όσους ασθενείς παρουσιάζουν σοβαρές επιπλοκές. Καλούμε την πολιτική ηγεσία να διευθετήσει άμεσα το θέμα και να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη προστασία της Δημόσιας υγείας".






taxalia

Αγαπητοί Σλαβομακεδόνες



Το ...ψευτομακεδονικό Μουσείο στα Σκόπια!
Δεν καταλαβαίνω την νοοτροπία σας να θέλετε να παρουσιάζεστε ως μοναδικοί και αποκλειστικοί
Μακεδόνες .
¨Όταν οι πρόγονοι σας κατέβηκαν στην συνολική Μακεδονία μετά το 6ο μ.Χ. αιώνα όπως παραδέχθηκε ό Κύρο Γκλιγκόρωφ και μαζί ο τότε υπουργός των Εξωτερικών της FYROM ( μου διαφεύγει το επίθετο του ) δεν βρήκαν εκεί κατοίκους ; ακατοίκητη ήταν ; εξαφανίσθηκαν ; τους έδιωξαν ή τους έσφαξαν οι ομοεθνείς σας ;
Εγώ φυσικά δεν πιστεύω κάτι τέτοιο . Το λογικό είναι ότι συγχωνεύτηκαν και με εσάς και με τους ¨Ελληνες ( Μακεδόνες κλπ ) που άρχισαν να ανεβαίνουν μετά τις κατακτήσεις του Μ.Αλεξάνδρου .
Κακώς αποκαλείται την Ελλ. Μακεδονία Αιγιακή δηλ. όχι Ελληνική .¨Ετσι δημιουργείτε αντιπαλότητα με όλους τους ¨Ελληνες και όχι μόνο με τους Ελληνομακεδόνες .
¨Ενας ερασιτέχνης ιστορικός ( Δ. Λιθοξόου ) που επικαλείσθε γράφει ότι εκτός από τους Σλαβομακεδόνες και τους Μουσουλμάνους υπήρχαν μόνο λίγοι Ελληνες άρα οι Σλαβομακεδόνες είναι οι μόνοι γνήσιοι Μακεδόνες!
 Και καλά Βούλγαροι δεν υπήρχαν στην Μακεδονία; 
Αυτοί οι Εξαρχικοί –οπαδοί της Βουλγαρικής Εξαρχίας τι ήταν ; Ούτε βλέπω τις αναλύσεις του να συμφωνούν με αυτές της απογραφής του Τούρκου Χιλμί πασά .
Αγαπητοί μου όταν κάνεις λάθος στην αρχή του δρόμου ΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ είναι λάθος . 
Δεν μας λέγει το 38,5 % των Μουσουλμάνων τι εθνικότητας ήταν και τι γλώσσα μιλούσε ; 
Δεν νομίζω να πιστεύετε ότι εκατομμύρια Τούρκοι ήρθαν από την Ανατολή και εγκαταστάθηκαν στην Μακεδονία ;
Ασχετο αν το Ελληνικό Κράτος με την ανταλλαγή πληθυσμών τους << χάρισε στην Τουρκία >> .
Και στην FYROM υπάρχουν ¨Ελληνες αλλά δεν άκουσα ποτέ τις Ελλ. Κυβερνήσεις να θέτουν θέμα Ελλ. μειονότητας και γλώσσας .
Είστε σίγουροι ότι όλοι οι Σλαβόφωνοι της Ελλάδας είναι Σλαβικής εθνικότητας και πίστης ; και εάν συμβαίνει αυτό γιατί το Ουράνιο Τόξο παίρνει ελάχιστες ψήφους αυτών, όταν λέτε ότι είστε 200.000 άτομα ;
 Μη μου πείτε για τρομοκρατία κλπ γιατί αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές .
Οταν υπήρχαν αυτά η κατά 90/% κομμουνιστική ΕΔΑ έπαιρνε 15 % τώρα το απόλυτα ελεύθερο ΚΚΕ παίρνει γύρο στο 5 % .
Φίλοι μου οι μειονότητες αναγνωρίζονται βάσει ειδικών συμφωνιών και για ειδικούς λόγους .
Στην Συνθήκη της Λωζάνης αναγνωρίσθηκε χριστιανική μειονότητα στην Κων/πολη –Ίμβρο-Τένεδο και δεν ανταλλάχθηκε διότι η ακίνητη και κινητή περιουσία της ήταν τεράστια που το Τουρκικό κράτος αδυνατούσε να την αποζημιώσει . Ο δε αριθμός της ξεπερνούσε τις 390000 χιλ. άτομα σύμφωνα με τον ξένο επιδιαιτητή.
Σήμερα έχουν απομείνει περί τα 1800 με Ελλ. συνείδηση και περί τα 6500 με Τουρκική . Είμαστε Τούρκοι χριστιανοί .
Προς εξισορρόπηση δε παρέμειναν οι Μουσουλμάνοι της Δ. Θράκης
Στις ΗΠΑ κατοικούν περί τις 200 εθνότητες αλλά η Αμερικανική Κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει καμιά ως μειονότητα!
Δεν σας προβληματίζει αυτό το γεγονός ;
Κατ’ αρχήν η αρχαία Μακεδονία δεν ταυτιζόταν με την σημερινή ήτοι περιλάμβανε την Ελληνική και ένα μέρος της FYROM που δεν ξεπερνούσε το 20% αυτής .
Λέτε ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν ¨Ελληνες και ότι η διάλεκτος τους δεν ήταν Ελληνική αλλά παραπλήσια προς την Ιλλυρική . 
Όμως αγνοείτε ότι η Ιλλυρική ήταν μία από τις πρωτοελληνικές διαλέκτους παραπλήσια με την Δωρική ( που ομιλείτο μέχρι τον Κορινθιακό κόλπο ) και βέβαια με τις άλλες Αιολική κλπ,
Αγνοείτε επίσης ότι ο γλωσσολόγος Ιάκωβος Θωμόπουλος μετάφρασε τις επιγραφές των Ετεοκρητών ( αρχαίου λαού που κατοικούσε στα Νότια της Κρήτης ) χρησιμοποιώντας την Ιλλυρική.
Από αυτό αλλά και άλλα στοιχεία ο διάσημος ανθρωπολόγος ¨Αρης Πουλιανός και άλλοι δέχονται ότι ¨Ελληνες και Αλβανοί έχομε κοινή καταγωγή.
Ο Ηρόδοτος αλλά και άλλοι ιστορικοί ( Τίτος Λύβιος , Στράβων κλπ ) κατατάσσουν την αρχαία Μακεδονική παραπλήσια προς την Ιλλυρική και τους τότε Μακεδόνες στους Δωριείς πως είναι δυνατόν οι Σλάβοι του μετά τον 6ο μ.Χ αιώνα να ταυτίζονται με τους Δωριείς ;
Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει και πληθώρα διάσημων σύγχρονων ξένων μελετητών όπως Stourts ,Hamond κλπ.
Ιδίως δε ο Otto Abel που κατατάσσει την αρχαία Μακεδονική στις Βόρειες Δωρικές διαλέκτους .
Σιγά-σιγά δε επικράτησε μια κοινή Αρχαία Ελλ. Γλώσσα .
¨Αραγε τα Μ. Μ..Ε . δεν μετέδωσαν την επιστολή 350 καθηγητών Πανεπιστημίου , από όλη την Υφήλιο ,ότι η αρχαία Μακεδονία , αρχαίοι Μακεδόνες . ο Φίλλιπος και ο Μ. Αλέξανδρος ήταν ¨Ελληνες ελάμβαναν δε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες όπου συμμετείχαν μόνο Ελληνες.
Το επιχείρημα σας ότι οι τάφοι της Βεργίνας ήταν βασιλικοί ( που είχαν ασπασθεί την Ελλ. γραμματεία ) και αυτός είναι ο λόγος που είναι Ελληνικοί δεν στέκει διότι οι τάφοι της αγοράς της Πέλλας του 5ου μ.Χ. αιώνα , απλών πολιτών , είναι και αυτοί στην Ελλ. γλώσσα .
Δεν έχετε πάει να τους δείτε άραγε ;
Η σημερινή γλώσσα σας όσο κι’ αν βγάζετε Βουλγαρικά στοιχεία είναι Βουλγαρική διάλεκτος , έχει βέβαια σε μερικές λέξεις και φράσεις και Ελληνικές και άλλες ρίζες όπως όλες οι γλώσσες .
Επ’ αυτού έχω ιδία αντίληψη , διαβάστε την .
Τον χειμώνα του 1965 ευρισκόμενος σε εστιατόριο της στάσης Ευζώνων Θεσ-νίκης ήρθε ένας Σλαβομακεδόνας της FYROM να αγοράσει κρασί μαζί με την Ελληνίδα πεθερά του . Ο εστιάτορας προσπάθησε να συνεννοηθεί με αυτόν στην Σερβική γλώσσα και δεν τα κατάφερε . Φώναξε τότε τον νεαρό μάγειρα λέγοντας του << Γιώργο , έλα εσύ να συνεννοηθείς που ξέρεις Βουλγάρικα >> . Συνεννοήθηκαν μια χαρά . Όταν δε έφυγαν οι αγοραστές γύρισε και είπε στον μάγειρα . << Είδες Γιώργο πιο πολύ μοιάζουν με τα Βουλγάρικα τα Σλαβομακεδόνικα >> .
Ο δε Κύρο Γκλιγκόρωφ είπε στην Ελλ. τηλεόραση δέχθηκε ότι οι Σλάβοι κατέβηκαν στην Μακεδονία τον 6ο μ.Χ. αιώνα .Απευθυνόμενος δε στον Ελληνα δημοσιογράφο είπε << δικός σας ό Φίλιππος δικός σας και ο Μ. Αλέξανδρος , είμαστε Σλάβοι , αλλά η πατρίδα μας είναι η Μακεδονία >> .
Δυστυχώς οι μικροκομματικές φαγωμάρες μας δεν το δέχτηκαν και ο παραπάνω ζητούσε μετά το σκέτο Μακεδονία . Για να κάνω όμως και τον συνήγορο του διαβόλου , εσείς δεν δέχεσθε ότι η Ελληνική Μακεδονία είναι Ελληνική !!! και την ονομάζετε << Αιγιακή >> . Είναι μοιραίο όταν θέλετε να αποσπάσετε κομμάτι της Ελλάδας με πανάρχαια Ελληνική ιστορία , να δημιουργηθούν αμυντικά αντανακλαστικά , δηλ. όταν φύγει το όνομα Μακεδονία και παράγωγα του εξασφαλίζεται η Ελλάδα από αλυτρωτισμούς σας .
Για το Φίλιππο και Μ. Αλέξανδρο θα αναφέρω 3 μόνο στοιχεία .
1ο Γράφετε ότι ο Μ. Αλέξανδρος δεν μιλούσε στην αρχή Ελληνικά αλλά τον έμαθε ο Αριστοτέλης . Καλά ο κατακτητής μαθαίνει την γλώσσα των κατακτημένων ή οι κατακτημένοι την γλώσσα την θρησκεία κλπ του κατακτητή ;
2ο Ο Ηρόδοτος αναφέρει ότι ο προπάππους του Μ. Αλεξάνδρου , Αλέξανδρος ο Α , στην μάχη των Πλατεών , ενώ ήταν αιχμάλωτος τον Περσών , κατάφερε και πέρασε στους ¨Ελληνες πολύτιμες στρατιωτικές πληροφορίες , διότι όπως είπε << είμαι και εγώ ¨Ελληνας και μάλιστα από παλιά γενιά και δεν θα ήθελα να δω την Ελλάδα υπόδουλη >> .
3ο Μετά την μάχη του Γρανικού ο Μ Αλέξανδρος έστειλε στην Αθήνα 300 ασπίδες στις οποίες έγραψε πάνω του << Αλέξανδρος ο Φιλίππου και Οι ¨Ελληνες πλην Λακεδαιμονίων >> . Και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι εάν οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Ελληνες θα έγραφε << Αλέξανδρος ο Φιλίππου , οι Μακεδόνες και οι Ελληνες κλπ >> Εσείς γιατί δεν Θέλετε να το καταλάβετε ;
Αγαπητοί Σλαβομακεδόνες
Σήμερα λογίζεται Μακεδονία όλη η λεκάνη απορροής του Αξιού .Επομένως γεωγραφικά υπάρχουν 4 Μακεδονίες . Τα ποσοστά τα αφήνω σε σας . Οποιαδήποτε από αυτές θέλει να ονομάζεται σκέτα Μακεδονία αυτομάτως δημιουργεί πρόβλημα στις άλλες 3 .
Γνωρίζομε ότι τα άλλα κράτη γύρω έχουν εδαφικές βλέψεις πάνω σας και μόνο η Ελλάδα δεν έχει.
Μήπως μακροπρόθεσμα θα αποβεί μοιραίο το να μην έχετε καλές σχέσεις με την Ελλάδα ; 
 Αγαπητοί Σλαβομακεδόνες
Αφού κακώς δεν συμφωνήσαμε όλοι στο Σλαβομακεδονία ας συμφωνήσομε στο Βόρεια Μακεδονία .
Μη ρίχνετε νερό στον μύλο του κάθε έξαλλου ,οι εποχές του μίσους και των πολέμων πέρασαν .
Μη ξεχνάτε ότι και οι Βούλγαροι , για να έχουν έξοδο στην Μεσόγειο κατέλαβαν στρατιωτικά την Ελλ. Μακεδονία και τι κατόρθωσαν , τίποτα .
Σήμερα με την ειρήνη την μετριοπάθεια και την φιλία τους δώσαμε άλλες 3 μεθοριακές διαβάσεις και δεν έχουν κανένα πρόβλημα για πρόσβαση στην Μεσόγειο . Ας μην παίζομε το παιχνίδι κάποιων του διαίρει και βασίλευε .
Είμαστε και θα είμαστε αιωνίως γείτονες , γιατί να μην είμαστε με κοινά συμφέροντα όπως και με την Βουλγαρία στο κοινό τραπέζι της Ευρωπαϊκής ¨Ενωσης ;

Μάριος Κοράλης







taxalia

«Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…»


BILD
Στη σκληρή ατάκα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, την οποία απηύθυνε προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά τις συνομιλίες τους στο Νταβός, αναφέρεται και η γερμανική εφημερίδα Bild.
«Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ προειδοποίησε τον πρωθυπουργό πως θα πρέπει επιτέλους να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας και στο συνταξιοδοτικό και όχι να παίζει πάλι πόκερ» σημειώνει στο δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα, και συνεχίζει:
«Οι συμφωνίες πρέπει να τηρηθούν, διεμήνυσε χθες στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός» , «ξεκαθαρίζοντάς του πως η κυβέρνηση των Αθηνών πρέπει να τηρήσει τις συμφωνίες για τις οποίες έχει δεσμευτεί».
Η Bild σημειώνει στον τίτλο της ότι ο Σόιμπλε «κατσάδιασε» τον Τσίπρα, έχοντας επιλέξει μία αυστηρή φωτογραφία του Γερμανού πολιτικού στην οποία εικονίζεται να κουνάει το δάχτυλό του με απειλητική διάθεση.
«»Είναι η εφαρμογή ανόητε», του είπε ο κ. Σόιμπλε αναφερόμενος στην εφαρμογή της συμφωνία Ελλάδας – δανειστών, παραφράζοντας το σλόγκαν του Μπιλ Κλίντον , το 1992, που είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είναι η οικονομία ανόητε»».

«ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ»… Αποστόλου: «Θέλουμε να έχουμε δίπλα μας τους αγρότες…»


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
«Εμείς εργαζόμαστε για το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Για το τι θα γίνει με το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης που έχουμε στα χέρια μας», ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου στη Βουλή.
«Πραγματικά, για εμάς το 2016 θα είναι μια χρονιά μεγάλων πρωτοβουλιών. Και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε να έχουμε δίπλα τους αγρότες και τους φορείς τους», συμπλήρωσε ο υπουργός.
«Όπως κι εμείς αποδεικνύουμε καθημερινά με τη δουλειά μας ότι είμαστε δίπλα τους με έναν διπλό στόχο. Πρώτον, την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής στην περιφέρεια και δεύτερον να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ από τους πόρους που είναι στη διάθεσή μας».

Η… προφητεία του Σόρος: «Ένα βήμα πριν την καταστροφή η Ε.Ε»



Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος υποστηρίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «ένα βήμα πριν την καταστροφή», καθώς όπως σημειώνει αντιμετωπίζει έξι διαφορετικές κρίσεις σε μία.
Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του ο Σόρος, «η ελληνική κρίση έμαθε τις ευρωπαϊκές αρχές να αντιδρούν πρόχειρα στην μία κρίση μετά την άλλη σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα», όμως, συμπληρώνει, αυτή την στιγμή φαίνεται πως το πρόβλημα έρχεται κατά πάνω τους.
Ο Σόρος άσκησε κριτική στην Ευρώπη, που δεν έχει ενιαία πολιτική ασύλου, πράγμα που μετέτρεψε το προσφυγική από μία ελεγχόμενη κρίση σε πολιτική κρίση.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην Τεράστια Τουρκική Πρόκληση (Εξευτελισμός των Ελλήνων…)