Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

BOMBA για ΣΟΙΜΠΛΕ...


Μετά το Brexit ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φαίνεται έτοιμος να προχωρήσει άμεσα στην ομοσπονδοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με το γερμανικό τύπο η πρώτη δέσμη μέτρων θα αφορά μια ενιαία πολιτική ασύλου.
Ο  Σόιμπλε, φέρεται, να θέλει να ολοκληρώσει την Ευρωπαϊκή Ενιαία Αγορά και την απρόσκοπτη διασυνοριακή κίνηση κεφαλαίων. Ο Γερμανός Υπουργός θέλει επίσης να υπάρχει ένα πανευρωπαϊκό πρότυπο πτωχευτικού δικαίου για τις επιχειρήσεις, να υπάρξει συμφωνία των χωρών στο πώς μπορούν να πετύχουν καλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης και να διασφαλιστεί η καλύτερη προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.
Ένα οι πληροφορίες ευσταθούν, και δεν υπάρχει διάψευση μέχρις στιγμής, ο Γερμανός Υπουργός, επιθυμεί να απαντήσει στην έξοδο της Βρετανίας από την Ευρώπη, με περισσότερη Ευρώπη. Απλά δε γνωρίζουμε αν επιθυμεί μία Γερμανική Ευρώπη, ή μία Ευρωπαϊκή Γερμανία.






voice news

ΕΚΤΑΚΤΟ!ΑΝΑΤΡΟΠΗ!Η Ρωσία δίνει ελικόπτερα...


Σε ειδική, στρατιωτική τελετή παρέλαβε η γειτονική μας Σερβία στρατιωτικά ελικόπτερα από τη Ρωσία. Παρόντες ήταν ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο υπουργός Άμυνας Ζόραν Τζόρτζεβιτς  και άλλοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» όπου και ελήφθησαν το ελικόπτερα τύπου Mi-17.
Όπως δήλωσε ο Σέρβος Πρωθυπουργός κ. Βούτσιτς στην αγορά αυτή, αξίας 25,4 εκατομμυρίων ευρώ περιλαμβάνονται όλα τα ανταλλακτικά. Αποτελεί δε μια πολύ δαπανηρή επένδυση αλλά κρίθηκε απαραίτητη για τη βελτίωση της ικανότητας αερομεταφοράς.
Στην ειδική αναφορά που έκανε στα εξοπλιστικά σχέδια της χώρας, ο Σέρβος πρωθυπουργός, εκτίμησε ότι η κατάσταση στην αεροπορία είναι κρίσιμη και ανακοίνωσε ότι θα βελτιωθεί άμεσα καθώς στον προϋπολογισμό του 2017 θα προστεθούν περισσότερα κονδύλια, κυρίως για αεροσκάφη τύπου MiG 29 M2.
Τα Βαλκάνια ‘φλέγονται’. Οι εθνικισμοί των μειονοτήτων δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα στη Χερσόνησο των Βαλκανίων που δεν επιτρέπει εφησυχασμούς.





voice news

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ Ερντογάν από τη Ρωσία...


Με κάθε τρόπο προσπαθεί ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, να φτιάξει τη σχέση του με τη Ρωσία και το Ισραήλ. 
Στο δε θέμα της Ρωσίας προσφέρθηκε, στους συγγενείς του νεκρού Ρώσου πιλότου, εξοχική κατοικία(!), ενώ στο θέμα του Ισραήλ δήλωσε πως «ο στολίσκος με κατεύθυνση τη Γάζα δεν πήρε ποτέ την άδεια του ούτε ρωτήθηκε ποτέ ο ίδιος!»
Φυσικά η προσφορά προς τους συγγενείς του Ρώσου πιλότου απερρίφθη, καθώς η χώρα  επιθυμεί δίκη και καταδίκη του δολοφόνου. Αν όμως γίνει αυτό θα υπάρχει πρόβλημα με τους ‘Γκρίζους Λύκους’ οι οποίοι θεωρούν πως οι Τούρκοι αμύνονταν και δικαίως έπραξαν ό,τι έπραξαν.
Μάλιστα πρέπει να τονιστεί ότι η Τουρκική τουριστική πόλη Kemer πρόσφερε «δώρο» στην οικογένεια του Ρώσου πιλότου Oleg Peshkov, ο οποίος σκοτώθηκε όταν η Άγκυρα έκανε το ‘σερίφη’ στην περιοχή καταρρίπτοντας το Su-24.
O δε γενικός πρόξενος της Ρωσίας στην Antalya, Alexander Tolstopyatenko, επιβεβαίωσε την τουρκική πρωτοβουλία.
«Είναι αλήθεια, συνάντησα αντιπροσωπεία από τον δήμαρχο του Kemer, τον Mustafa Gul.
Οι αρχές της πόλης θέλουν να δώσουν ένα σπίτι ως «δώρο» στην οικογένεια του νεκρού Ρώσου πιλότου» είπε οTolstopyatenko.
Λίγο νωρίτερα ο εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης, Ibrahim Kalyn, είχε είπε ότι η χώρα του σκέφτεται το ενδεχόμενο να δώσει και αποζημίωση στους συγγενείς του Ρώσου πιλότου.
«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα κατόπιν εντολής του Ρ.Τ.Ερντογάν για να παραδώσουμε μήνυμα «ανακούφισης» στην οικογένεια του Ρώσου πιλότου. Αν υπάρχει κάποια απαίτηση από την οικογένεια, θα το σκεφτούμε από την ανθρωπιστική άποψη. Δεν υπάρχει όμως καμία απαίτηση» είπε ο Kalyn.
Η οικογένεια του Ρώσου πιλότου έχει απορρίψει από την πρώτη στιγμή την τουρκική προσπάθεια εξαγοράς.
«Φυσικά όχι., Αυτό είναι ανοησία. Κανείς δεν γράφει μηνύματα στην Τουρκία απαιτώντας αποζημίωση» είπε ο αδερφός του νεκρού Ρώσου πιλότου Pavel Peshkov.
«Δεν μας πέρασε ποτέ η ιδέα να ζητήσουμε κάτι,
Ακόμη και αποζημίωση να μας πρόσφερε η Τουρκία κανείς μας δεν θα την δεχόταν.
Δεν είναι απλά ταπείνωση αυτό.
Είναι τρομερό» είπε.








voice news

ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΕΛΟΣ!ΝΤΡΟΠΗ...



Παγκοσμίως πλανάται η φήμη πως μετά το Brexit, η λίρα θα καταποντιστεί, η οικονομία της Βρετανίας θα εξαφανιστεί, το City του Λονδίνου θα πάει Βρυξέλλες, ότι ο ‘Γκοντζίλα’ θα κατασπαράξει το Μπάγκιγχγαμ.
Οι πιο ψύχραιμες φωνές έλεγαν από την αρχή ότι θα υπάρξουν πιέσεις, αλλά συν τω χρόνω σταθεροποιητικές τάσεις. Όπως βλέπουμε και από την εικόνα που παρουσιάζουμε πιο κάτω, αυτό φαίνεται ήδη να γίνεται.
Είναι σαφές πως οι Ευρωπαίοι θα παίξουν τα ‘ρέστα’ τους και θα πιέσουν όσο μπορούν. Αυτό όμως δε σημαίνει πως η 5η οικονομία του κόσμου, απλά θα καταρρεύσει εν μία νυκτί. Ψυχραιμία και σύνεση συνιστούν οι ειδικοί στους Βρετανούς πολίτες και επενδυτές.







voice news

ΕΝΤΡΟΜΗ η NASA με αυτό που είδε στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ!ΒΙΝΤΕΟ


Με ανοικτό το στόμα έχουν μείνει οι επιστήμονες της ΝΑΣΑ από το ανεξήγητο φωτεινό αντικείμενο που επισκιάζει το Γαλαξία μας. Τον επισκιάζει, διότι είναι 50 φορές μεγαλύτερο από αυτόν.
Εκπέμπει δε ενέργεια 100 δισεκατομμυρίων ήλιων και οι επιστήμονες αδυνατούν να εξηγήσουν τι είναι. Πρόκειται άραγε για κάποιο πρωτοφανές φυσικό φαινόμενο;









voice news


Η ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Η ΦΥΛΑΚΗ!!!






Ή Εμβολιασμός, ή …Φ Υ Λ Α Κ Η !!! – Η παγκόσμια ‘Χ Ο Υ Ν Τ Α’ δείχνει τα κοφτερά της «δόντια» !

Η ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’ είναι ΕΔΩ και θέλει τους πάντα εμβολιασμένους με τα θανατηφόρα εμβόλια της χημικής ιατρικής, όπως για παράδειγμα εκείνα της Αφρικής, που περιέχουν υδράργυρο και προκαλούν στείρωση!
ΑΡΧΗ; ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Στην Καλιφόρνια..

Σε αυτή την κατεύθυνση, στο άντρο της Λευκής Αδελφότητος, η πολιτεία της Καλιφόρνια ψήφισε νόμο, που καθιστά την άρνηση του εμβολιασμού, ποινικό αδίκημα, με κίνδυνο ακόμα και …φυλακίσεως!

Οπότε, η Καλιφόρνια, γίνεται η πρώτη Πολιτεία στις ΗΠΑ, η οποία ορίζει ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, καταπατώντας τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών. Απ’ ό,τι φαίνεται μάλιστα έπεται συνέχεια και σε άλλες πολιτείες…



Νωρίτερα μάλιστα είχε θεσπιστεί νομοσχέδιο, το οποίο απαγόρευε στους γονείς, την άρνηση του εμβολισμού στα παιδιά για θρησκευτικούς λόγους….
Τώρα, βάσει των νέων κανόνων, είναι παράνομη η άρνηση του εμβολιασμού και για τους ενήλικες! 

ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV







volcano times

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!!ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ!!!!ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!!!!






Γράφει η Μαρία Τουφεξή


 ΕΒΡΑΙΟΙ!!!ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΗ  ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ
ΜΟΔΑΣ!!!ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ
ΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!

 
ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΩ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΠΟΥ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!
ΤΑ ΚΥΡΙΩΤΕΡΑ ΕΙΔΗ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΩΝ!!!
ΜΑΓΙΚΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!

 
1]ΜΑΝΤΕΙΣ
Είναι αυτοί που με την παλάμη ή θυσίες και άλλα σημεία προβλέπουν τα μέλλοντα.
2]ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΙ
Είναι οι γηραιότεροι,σεβασμιότεροι και σοφότεροι των μάντεων.
3]ΝΕΦΟΔΙΩΚΤΕΣ
Είναι αυτοί που παρατηρούν το σχήμα των νεφών και αναλόγως προβλέπουν το μέλλον,διώχνουν
επίσης τα νέφη με την βοήθεια των δαιμόνων για να μη βρέξει σε κάποιο μέρος και το στέλνουν αλλού.
   
4]ΓΗΤΕΥΤΕΣ
Είναι αυτοί που κάνουν δαιμονικές επικλήσεις,επωδές και ξόρκια.
5]ΓΟΗΤΕΣ
Θρηνούν γοερά πάνω από μνήματα,επικαλούμενοι τους δαίμονες για να παραλύσουν κάποιον ισόβια
ή να τον τυφλώσουν ή να τον κουφάνουν και έχουν την δύναμη να βγάζουν νεκρούς από τον Άδη.
6]ΦΥΛΑΚΤΗΡΙΟΙ
Φιάχνουν φυλαχτά,τα τυλίγουν με μεταξωτή κλωστή και γράφουν μέσα επικλήσεις δαιμόνων.
7]ΜΑΓΟΙ
Οι επικαλούμενοι δαίμονες που τους υπηρετούν για να δένουν ανθρώπους ή ακόμη και να τους
θανατώνουν άν τους ζητηθεί από τον πελάτη.

8]ΕΠΑΟΙΔΟΙ
Τραβούν τους δαίμονες με επωδές και καλέσματα,δένουν τους λύκους,πιάνουν τα φίδια με τα χέρια τους χωρίς να τους δαγκώνουν και δένουν τα παντρεμένα ζευγάρια.
9]ΦΑΡΜΑΚΟΙ
Η δύναμη τους είναι τρομακτικοί αφού μπορούν να κατασκευάζουν φαρμακερά ποτά,για να θανατώσουν κάποιον,ή να σκοτίσουν τον εγκέφαλο του και να τον ελέγχουν στο έπακρο,ή να ελκύσουν την  αγάπη κάποιου που θα ερωτευτεί όποιον θέλουν αυτοί!
Όλοι αυτοί πιστεύουν στον Σατανά και ελέγχονται απο αυτόν.

10]ΤΟ ΝΤΙΚΡ
Είναι μια τεχνική έκστασης που χρησιμοποιούν οι ισλαμιστές και την επιτυγχάνουν με την πλήρη παράδοση του ''εγώ''στο όνομα του Αλλάχ.Αυτοί που το επιτυγχάνουν ονομάζονται Σούφι και η διδασκαλία τους Σουφισμός.
Έχουμε δηλαδή εδώ να κάνουμε με ένα απελπιστικό κόσμο ειδώλων μέσα στον οποίο αναπόφευκτα
χανόμαστε,εκμηδενιζόμαστε ως προσωπικότητες.Δαιμονική απελπισία βασιλεύει.

11]ΌΜΠΕΑ
Το χειρότερο είδος μαγείας που υπήρξε ποτέ στον πλανήτη γή!!!
Οι μάγοι του Όμπεα είναι οι πιο ισχυροί στον κόσμο!!!Έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα θύματα τους ζωντανούς νεκρούς,δηλαδή ''Ζόμπι''!!!Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι σκόνη που μπορεί να ''χτυπήσει''τα θύματα τους μέσω του αέρα,ή υγρό που μπορεί να μεταδοθεί μέσω της βροχής ή ακόμη
και σε ποτάμι, θαλασσα και στο νερό που πίνουμε!!!Επίσης μπορεί κάποιος μάγος του Όμπεα,όταν είναι άτομο υπεράνω υποψίας να μας μολύνει χαρίζοντας μας κι ένα άρωμα!!!

Τα άτομα που έχουν προσβληθεί από Όμπεα δέν έχουν δική τους βούληση!!Λειτουργούν κατά την θέληση και τα συμφέροντα αυτών που τους έχουν μολύνει!!!Μπορεί να σκοτώσουν πολύ εύκολα αν τους διατάξουν οι ''Εντολοδόχοι'' του Όμπεα.Οι ίδιοι βέβαια δεν το καταλαβαίνουν και νομίζουν ότι η ζωή τους συνεχίζεται φυσιολογικά!!!Δέν πιστεύουν καν ότι θα μπορούσε να  είναι αλήθεια κάτι τέτοιο!!!Κι όμως μπορεί να γίνουν δολοφόνοι,κλέφτες,ή να βρίσκονται σε μία στάση αδράνειας που
καταστρέφει την προσωπική τους ζωή και όχι μόνο!!!
Μεταμορφώνονται σε φυτά κυριολεκτικά ''Ζόμπι'',

Όλα αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη γή τα τελευταία χρόνια,δεν είναι τυχαία!!!
Ψεκασμοί[βλέπε Όμπεα''].Σκόνη από την ''Αφρική''μεταλλαγμένα τρόφιμα,γενόσιμα φάρμακα,
δημιουργούν ασφυκτικό περιορισμό της σκέψης και της δράσης των ανθρώπων,μέσα σε πλαίσια
αυστηρής μυστικότητας!Είναι η τακτική των σατανιστών,μασόνων και μαύρων μάγων!
Άλλωστε το λεξιλόγιο και τα μυστικά σύμβολα των μασονικών ''κλεστών''σωματείων-συνεχνιών των
χτιστών[masson=χτίστης,τέκτονας]είναι δανεισμένο από τον Εβραικό αποκρυφισμό!
Οι Εβραίοι προωθούν την πανθρησκειακή χοάνη της Νέας Εποχής.Θέλουν πάση θυσία την μείωση
του παγκόσμιου πληθυσμού και έχουν διεισδύσει σε όλες τις χώρες του πλανήτη,άλωσαν τους
υψηλούς θώκους της πολιτικής και της εξουσίας!
Είναι γνωστό κι ας μην εθελοτυφλούμε,ότι στην Ελλάδα  δρούν πολλές αιρετικές,αποκρυφιστικές
ομάδες και σύλλογοι,οι οποίες χρησιμοποιούν διάφορα προσωπεία για να παγιδέψουν κυρίως άτομα
άνεργα,απογοητευμένα,ναρκομανείς,άτομα με ψυχολογικά προβλήματα, ανθρώπους που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα και βρίσκονται σε πένθος,άρα είναι ευάλωτα και εύκολη ''λεία'' για τα σχέδια τους!!!
Επίσης διείσδυσαν και ελέγχουν τις δημοκρατικές και κρατικές δομές εκμεταλευόμενοι τον όρο
''ανθρώπινα δικαιώματα'''

Με την ιδεολογική διαστροφή τουςπαραχαράσσουν τις αξίες,τα υγιή στοιχεία και τις αρχές του προσώπου,της οικογένειαςκαι της κοινωνίας.
Έτσι οι Εβραίοι,μέσω του Σατανισμού-Αποκρυφισμού-Μαγείας-Μασονίας τα οποία προώθησαν ώς
μόδα όπως τονίσαμε πιό πάνω μέσω κιν/κών ταινιών,προσώπων ειδώλων της μουσικής που η νεολαία τους μιμείται δυστυχώς,κατάφεραν αυτήν την στιγμή να έχουν τον πλήρη έλεγχο του
πλανήτη γή απ΄άκρη σ΄άκρη!!!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!!
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΜΠΕΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ  ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
ΩΣ Ο ''ΜΕΓΑΣ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ''
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ!!!ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 666!!!
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΗΓΕΤΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΣΕ
ΠΟΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΘΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ!!!






volcano timew

Το ελληνικό χρέος “τρώει” την Κλίντον; Πως εμπλεκόμαστε στην υπόθεση των αμερικανικών εκλογών

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας ξανά στην Τουρκία


ursula

Που τη χάνεις που τη βρίσκεις την Γερμανίδα υπουργό Άμυνας,όλο στην Τουρκία είναι.Η Άγκυρα φέρνει εμπόδια και δυσκολίες στην Γερμανία απαγορεύοντας σε γερμανούς κοινοβουλευτικούς να επισκεφθούν τη βάση του Ιντσιρλίκ.
Όπως γράφει το ΑΠΕ “η Γερμανία ασκεί πιέσεις στην Τουρκία να επιτρέψει σε γερμανούς κοινοβουλευτικούς να επισκεφθούν τους 250 γερμανούς στρατιωτικούς οι οποίοι έχουν αναπτυχθεί στην αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ, δήλωσε χθες η γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μετά τη συνάντησή της με τον τούρκο ομόλογό της Φικρί Ισίκ.
Η φον ντερ Λάιεν συναντήθηκε με τον Ισίκ χθες στην Άγκυρα, μετά την επίσκεψή της στη βάση. Δήλωσε ότι το Βερολίνο και η Άγκυρα θα συνεχίσουν τις προσπάθειες να διευθετήσουν τις διαφωνίες τους στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του NATO στη Βαρσοβία την επόμενη εβδομάδα.
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ενέκρινε αυτή την εβδομάδα την επίσκεψη της φον ντερ Λάιεν, αίροντας τα εμπόδια τα οποία είχαν τεθεί και τα οποία εξόργισαν γερμανούς βουλευτές, ωθώντας ορισμένους να προτείνουν τον τερματισμό κάθε ανάπτυξης γερμανικών στρατευμάτων στο τουρκικό έδαφος.
Η φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη βάση χωρίς να συνοδεύεται από δημοσιογράφους ή κοινοβουλευτικούς, ανέφερε πως είπε στον Ισίκ πόσο σημαντικό θεωρεί το Βερολίνο να δίνεται σε γερμανούς βουλευτές αρμόδιους για στρατιωτικές υποθέσεις πρόσβαση στα γερμανικά στρατεύματα στην Τουρκία.
«Συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τις συζητήσεις για τα πολλά κοινά συμφέροντά μας, καθώς και για δύσκολα ζητήματα», σημείωσε η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας.
Η φον ντερ Λάιεν είπε ότι εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στον Ισίκ μετά τις επιθέσεις βομβιστών-καμικάζι στην Κωνσταντινούπολη αυτή την εβδομάδα οι οποίες είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 44 άνθρωποι. Η ίδια δεσμεύθηκε ότι η γερμανική κυβέρνηση θα συνεχίσει να μάχεται εναντίον του εξτρεμισμού. «Στεκόμαστε στο πλευρό της Τουρκίας», συμπλήρωσε η γερμανίδα υπουργός Άμυνας.
Οι ήδη τεταμένες σχέσεις Τουρκίας-Γερμανίας επιδεινώθηκαν περισσότερο τον Μάιο, όταν το γερμανικό κοινοβούλιο με ψήφισμά του χαρακτήρισε γενοκτονία τη σφαγή των Αρμενίων από τις οθωμανικές δυνάμεις το 1915.




militaire

ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ! Διαβάστε το λέξη λέξη και εντοπίστε τα “φάουλ”

axiomatikos

Στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής ‘Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων έφθασε το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ.Μπορείτε να το διαβάσετε όλο στο Militaire.gr.
Σε κάθε ενότητα,μπορείτε μ΄ ένα κλικ να έχετε αυτούσια τα κεφάλαια του νομοσχεδίου.Τα e mail του Militaire.gr  είναι πάντα…ανοιχτά και αναμένουν τις παρατηρήσεις σας σ΄ ότι “στραβό” εντοπιστεί.
Στην αιτιολογική του έκθεση αναφέρεται ότι στόχο έχει την “ρύθμιση βασικών αναγκών οργάνωσης και δομής των ΕΔ,μέσω της σύστασης νέων υπηρεσιών και της συγχώνευσης άλλων” και στοχεύει επίσης “στη ρύθμιση ζητημάτων ασφαλείας και εξοπλιστικής επάρκειας των ΕΔ”.
Φιλοδοξεί να ρυθμίσει ακόμη θέματα σταδιοδρομικής φύσεως,ιεραρχίας και εξέλιξης των στελεχών.
Το ν/σ χωρίζεται σε επτά κεφάλαια:
1.Το πρώτο κεφάλαιο  ενοποιεί τις τρεις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας
2.Το δεύτερο κεφάλαιο προβλέπει σύσταση νέας υπηρεσίας στο ΓΕΕΘΑ,η οποία θα έχει ως στόχο τη συνεργασία με φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα για την εκπόνηση μελετών και κατασκευής έργων.
3.Το τρίτο κεφάλαιο έχει να κάνει με την περιβόητη πλέον αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των ΕΔ.Προβλέπεται σύσταση νέας υπηρεσίας.Σ
4.Στο τέταρτο κεφάλαιο ρυθμίζονται θέματα σταδιοδρομικής φύσεως και υπηρεσιακής εξέλιξης,μεταθέσεων και άλλα θέματα του προσωπικού.Πρέπει να διαβαστούν γραμμή,γραμμή για να δούμε αν και τι πράγματι ρυθμίζεται.
5. Στο πέμπτο κεφάλαιο ρυθμίζονται θέματα συμβάσεων προμηθειών και έργων.
6.Στο κεφάλαιο έξι  έχουν συγκεντρωθεί θέματα που έχουν να κάνουν με ειδικούς λογαριασμούς των κλάδων των ΕΔ και άλλα ζητήματα.Από τη “διατήρηση δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς στα στρατιωτικά οικήματα”,μέχρι και ρυθμίσεις στρατολογικής φύσης.
7. Το τελευταίο κεφάλαιο περιλαμβάνει εξουσιοδοτικές διατάξεις για την έκδοση κανονιστικών πράξεων.




militaire.gr

ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ


ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΖΙΧΑΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ
Την πραγματικά τρομακτική αποκάλυψη ότι αυτή την στιγμή βρίσκονται περί τις 9 χιλιάδες Τζιχαντιστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να επιχειρήσουν επιθέσεις αυτοκτονίας μέσα στην Τουρκία, αλλά και να προχωρήσουν δυτικά σε άλλες χώρες, αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet, από μια αποκαλυπτική εκπομπή του τουρκικού καναλιού Oda TV.
Σύμφωνα με τις πραγματικά εντυπωσιακές δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, σήμερα στην Τουρκία και σε διάφορες περιοχές βρίσκονται περί τις εννέα χιλιάδες Τζιχαντιστές του ISIS και μελη της γνωστής ισλαμικής οργάνωσης Al Nusra, που έχουν εκπαιδευτεί για τρομοκρατικές επιθέσεις μέσα στην Τουρκία, αλλά και σε αποστολές σε χώρες τhw Ευρώπης.
Όπως αναφέρεται, η συγκέντρωση όλων αυτών καθώς και η εκπαίδευση τους για τρομοκρατικές επιθέσεις άρχισε από τον Αύγουστο του 2015 ενώ από τον Απρίλιο του 2016 καθώς το ισλαμικό κράτος άρχισε να καταρρέει, δόθηκε η εντολή πολλοί Τζιχαντιστές να περάσουν στην Τουρκία όπου υπάρχουν οργανωμένα κέντρα εκπαίδευσης τους και να είναι έτοιμοι για τρομοκρατικές επιθέσεις.
Ο μεγαλύτερος όγκος αυτής της εκρηκτικής συγκέντρωσης, βρίσκεται στην ανατολική Τουρκία και συγκεκριμένα στις πόλεις Αντιγιαμάν, Ντιαρμπακίρ, Μπινγκιόλ, Μους, ενώ σημαντικός αριθμός βρίσκεται στα Άδανα.
Εκτός όμως από τις νοτιοανατολικές επαρχίες σημαντικοί πυρήνες τρομοκρατών βρίσκονται στις μεγάλες πόλεις, Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα και Σμύρνη, ενώ μικρότεροι πυρήνες υπάρχουν στις γειτονικές στην Κωνσταντινούπολη πόλεις, Προύσα, Ντούζντε, Σαγκάρια, Κοτζελί και Γιάλοβα.
Αλλα και στην περιοχή του τουρκικού Αιγαίου απέναντι από τα ελληνικά νησιά υπάρχουν ομάδες Τζιχαντιστών, ακόμα και στην Ανατολική Θράκη, διπλά ακριβώς από τα ελληνικά ασύνορα.
Η ανεξέλικτη δραστηριότητα των Τζιχαντιστών τα τελευταία χρόνια αφού η κυβέρνηση Ερντογάν όχι μόνο δεν τους καταδίωκε αλλά αντιθέτως τους στήριζε, έχει δημιουργήσει ένα πραγματικό ηφαίστειο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί με ανυπολόγιστες συνέπειες και οι φωτιές εύκολα να μεταδοθούν και δυτικά, όπου βρίσκεται η Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη.
Τουρκία, Αμερική, Σαουδική Αραβία και Κατάρ, είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για ότι θα επακολουθήσει με τους αδίστακτους δολοφόνους Τζιχαντιστές, γιατί αυτοί τους δημιούργησαν και τους έθρεψαν επί χρόνια.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr





hellasforce

Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο!!! ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ!


5776a38ec361883b3a8b45baΣοκαριστικά στοιχεία και αποκαλύψεις!
Ιδιωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Αμερικανού στρατηγού και πρώην επικεφαλής του ΝΑΤΟ αποκαλύπτουν μια εκστρατεία για να πιέσει τον Λευκό Οίκο στην κλιμάκωση της σύγκρουσης με τη Ρωσία για την Ουκρανία, με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών παραγόντων της Ουάσιγκτον. Ο λόγος για τον, κατά κοινή ομολογία, πολεμοχαρή Philip M. Breedlove.
Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημοσιεύτηκαν από τον ιστότοπο DCLeaks, και δείχνουν την αλληλογραφία μεταξύ του Στρατηγού Breedlove, με διάφορους αξιωματούχους των ΗΠΑ σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία μετά το Φεβρουάριο 2014.
Ο Breedlove υπηρέτησε ως ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ από τον Μάιο του 2013 μέχρι τον Μάρτιο του 2016. Στο προσωπικό του e mail χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Bwana», που προέρχεται από τη γλώσσα Σουαχίλι και μεταφράζεται ως «αφεντικό».
Οι χακαρισμένοι λογαριασμοί αποκάλυψαν συχνή και έντονη επικοινωνία του με τον απόστρατο Στρατηγό Γουέσλι Κλαρκ, τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ, καθώς και ενός ανώτερου συνεργάτης στο Ατλαντικό Συμβούλιο, της αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βικτόρια Νούλαντ, και του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Ουκρανία, Τζέφρι Πιατ. Ο τελευταίος είναι ο νυν πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, καθ’ υπόδειξη του Μπάρακ Ομπάμα!
Ο Breedlove συστάθηκε στον Πάουελ από τον Harlan Ullman, υψηλό αξιωματούχο στο Ατλαντικό Συμβούλιο και συγγραφέα του δόγματος «σοκ και δέος» που χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση Μπους στην εισβολή στο Ιράκ το 2003.
Τον Οκτώβριο του 2014, o Ullman προέτρεψε Breedlove να προσεγγίσει τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Ο Ullman έγραψε, «δεν γνωρίζω κανέναν καλύτερο τρόπο να μπεις στο 1600″, αναφερόμενος στη διεύθυνση του Λευκού Οίκου επί της Λεωφόρου Πενσιλβάνια.
«Ο Ομπάμα ή ο Κέρι πρέπει να είναι πειστούν ότι ο Πούτιν πρέπει να αντιμετωπιστεί (σ.σ. εννοώντας με πόλεμο),» ήταν το μήνυμα του Ullman τον Φεβρουάριο του 2015, πριν από τις συνομιλίες του «Μινσκ ΙΙ».
Με τις παροτρύνσεις των γύρω του, ο Breedlove συνέχισε να πιέζει για πιο επιθετική συμμετοχή των ΗΠΑ, ιχυριζόμενος την έντονη Ρωσική παρουσία στρατευμάτων στην Ουκρανία – ωστόσο το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό, ενώ αργότερα απορρίφθηκε ακόμα και από την κυβέρνηση του Κιέβου.
Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο Αμερικανός στρατηγός έλεγε στους νομοθέτες των ΗΠΑ ότι η Ρωσία και η Συρία «εξόπλιζαν σκόπιμα τους μετανάστες σε μια προσπάθεια να διαλύσουν τις ευρωπαϊκές δομές και να προκαλέσουν την κατάρρευση της Ευρώπης»
Ο Breedlove αντικαταστάθηκε τον Μάιο, και αποσύρθηκε επισήμως από το στρατό την 1η Ιουλίου. Αντικαταστάθηκε από τον Στρατηγό του Αμερικανικού στρατού Curtis Scaparrotti, ο οποίος, όπως σας έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, παρουσιάζει ένα παρόμοιο εχθρικό πρόσωπο ως προς τη Ρωσία.




hellasforce

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ! ΝΕΟ E-MAIL ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!


cf84cebf-cebeceb5cf80cebfcf8dcebbceb7cebcceb1-cf84ceb7cf82-cf80ceb1cf84cf81ceafceb4ceb1cf82-cebcceb1cf82
Ιδιώτες μάνατζερ στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ απαιτούν οι δανειστές από την κυβέρνηση στα προαπαιτούμενα για τη δεύτερη αξιολόγηση. Θέλουν να ισοσκελίσουν τους ισολογισμούς και να αποφεύγονται οι «δυσλειτουργίες» από τις αντιδράσεις των υπουργών στη διαδικασία της ιδιωτικοποίησης, όπως αποκαλύπτει η «ΑΓΟΡΑ», που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο.
Ταυτόχρονα, θέτουν ως όρο να ενταχθεί στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων μια ομάδα με «ηχηρά» ονόματα δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών, όπως η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, το ΜΕΤΡΟ και τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, που παλαιότερα είχαν προκαλέσει «αναταράξεις» στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.
Στη λίστα με τις απαιτήσεις που απέστειλαν με email, οι πιστωτές καθιστούν απολύτως σαφές ότι η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει ταχύτατα και κατά γράμμα το μνημόνιο, για να μην κλονιστεί εκ νέου η εμπιστοσύνη των αγορών, ειδικά μετά το Brexit. Θέτουν 14 ορόσημα και 40 προαπαιτούμενα που πρέπει να υλοποιηθούν έως το τέλος του Οκτωβρίου. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται τα εργασιακά, η ΔΕΗ, το Ελληνικό, η Εγνατία, οι αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών κ.ά.
Untitled





hellasforce

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – Β Ο Μ Β Α!!!


dhmoskophsh
Τεραστίων διαστάσεων εκπλήξεις έκρυβε η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.
Ισχυρό πλήγμα για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζεται 11,5 μονάδες πίσω από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ συντριπτικό φαίνεται να είναι το ποσοστό και στην παράσταση νίκης. Ανεβασμένο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, ενώ Ποτάμι και Ανεξάρτητοι Έλληνες παρουσιάζονται εκτός Βουλής. Μεγάλη αίσθηση προκαλεί η άνοδος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που καταλαμβάνει το 2,5% των προτιμήσεων.
Για ακόμα μία φορά κατακερυανώθηκε η Ελληνική Κυβέρνηση με το 86% να δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένοι, με μόλις ένα ποσοστό 7% να δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης».
Δείτε τα ποσοστά:
dimoskopisi1
dimoskopisi3
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ
dimoskopisi2
Ποια η γνώμη των Ελλήνων για το Brexit
Tην αίσθηση ότι οι εξελίξεις για την Ευρώπη μετά το BREXIT, θα είναι αρνητικές εξέφρασε το 43% των ερωτηθέντων ενώ το 40,5% είχε θετική εικόνα για την έξοδο της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ. Παράλληλα το 51% υποστήριξε ότι το Brexit θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για την Ελλάδα με μόλις το 21,5% να έχει θετική άποψη.
Grexit…
Στο ερώτημα για την παραμονή της χώρας ή όχι στην νομισματική ένωση το 53,5% τάχθηκε υπέρ του Ευρώ το 37% ζητάει επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα, και το 9,5% των ερωτηθέντων δεν είχε άποψη.
Επιπλέον, το 63% θεωρεί ότι το περσινό δημοψήφισμα στην Ελλάδα έβλαψε τη χώρα.





hellasforce

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!


Έκτακτο Brexit, Οικονομικές και Κοινωνικές συνέπειες Παγκοσμίως, ΝτόμινοΈκτακτο: Brexit, Οικονομικές και Κοινωνικές συνέπειες Παγκοσμίως, Ντόμινο
Ο Ιούνιος του 2016, που μας αποχαιρέτησε, ήταν ένας μήνας αρκετά ταραγμένος (όπως είχαμε προαναγγείλει), κι αυτό φάνηκε με το απρόβλεπτο Brexit της Μεγάλης Βρετανίας το οποίο θα μπορούσε να επιφέρει ανεξέλεγκτες συνέπειες.
Μόνο ο σύντομος χρόνος που μας απομένει θα μας δώσει την απάντηση κι ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε πάλι το διπλό παιχνίδι της αυτοκρατορικής ελίτ όπως συνέβη με το δημοψήφισμα στην Ελλάδα.
Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα γεγονότα που έρχονται.

ALERT! 100.000 πύραυλοι έτοιμοι να χτυπήσουν το Ισραήλ


O αναπληρωτής Διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν ο στρατηγός Hussein SalamiΟ αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης: έχουν αναπτυχθεί στο Λίβανο 100.000 πύραυλοι έτοιμοι να χτυπήσουν το Ισραήλ ……
O αναπληρωτής Διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν ο στρατηγός Hussein Salami επιβεβαίωσε την ύπαρξη 100.000 πυραύλων που αναπτύχθηκαν στο Λίβανο και είναι έτοιμοι να εκτοξευθούν κατά του Ισραήλ μετέφερε η ιρανική δορυφορική τηλεόραση alAlam.
Εκφραζόμενος μπροστά στους πιστούς που συγκεντρώθηκαν για την προσευχή της Παρασκευής ο στρατηγός Hussein Salami δήλωσε ότι « σήμερα πάνω από 100.000 πύραυλοι έχουν αναπτυχθεί στο Λίβανο. Είναι έτοιμοι να εκτοξευθούν στο Ισραήλ αν το φέρει η ανάγκη κυρίως αν το Ισραήλ αναζητήσει να επαναλάβει τα λάθη του « .
« Επιπλέον όλα τα κατεχόμενα εδάφη από την Cisjordanie ως την Λωρίδα της Γάζας –στη Β Παλαιστίνη, Haïfa, Tel-Aviv και σε κάθε μέρος της κατεχόμενης Παλαιστίνης– είναι στόχοι των καταστροφέων πυραύλων μακρού βεληνεκούς σε όλα τα εδάφη του ισλάμ και που δεν περιμένουν παρά μια διαταγή για να εξολοθρεύσουν για πάντα μια μαύρη κηλίδα της γεωπολιτικής σκηνής « , τόνισε ο στρατηγός Salami.
Διευκρίνισε ότι το « βάθος του εδάφους του Ισράηλ δεν είναι παρά 14 με 17 km. Μια επίγεια επίθεση θα μπορούσε να του σπάσει τα νεφρά.Αν οι ισραηλινοί διαπράξουν το παραμικρό λάθος όλοι οι μαχητές θ΄αρχίσουν χάρη στο θεό τις επιχειρήσεις τους για ν΄απελευθερώσουν όλα αυτά τα εδάφη « , υπογραμμίζοντας ότι αυτό » το καθεστώς στερείται στρατηγικού βάθους για να υπερασπιστεί την ύπαρξή του κάτι που λογαριάζεται ως μια από τςι αδυναμίες του αυτού του πλαστού και καατστροφικού καθεστώτος ».




hellasforce

Π Ρ Ο Ε Ι Δ Ο Π Ο Ι Η Σ Η ΓΙΑ ΝΕΟ Μ Α Κ Ε Λ Ε Ι Ο


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ…
CIA: Μια επίθεση της ISIS όπως στην Κωνσταντινούπολη θα συμβεί στις ΗΠΑ! «Εγώ Εννοούμε (αυτούς) το έχουν σχεδιάσει»
Ο Διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν λέει στους δημοσιογράφους «Έκπληξη θα είναι, αν δεν έχει ήδη προγραμματιστεί»
Σύμφωνα με τη «Washington Post», σε κάθε μεγάλη πόλη των ΗΠΑ υπάρχει μεγάλος αριθμός μελών του ISIS, με αποτέλεσμα ο φόβος για μεγάλο κτύπημα α λα «Ατατούρκ» να έχει αυξηθεί…
44
45
46
47
48
49

Συνταγματική Αναθεώρηση (ΑΝΑΒΟΛΗ)


affffffffffffffffffffffffffffΈντεκα λόγοι για ΑΝΑΒΟΛΗ της Συνταγματικής Αναθεώρησης
​Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση , θέλει να αποδείξει την θεσμική της ανωτερότητα με το να δρομολογεί την ψήφιση νέου εκλογικού νόμου και συνταγματική αναθεώρηση .
Όμως το timing όχι μόνο δεν είναι ακατάλληλο για μια Ιστορική Συνταγματική αναθεώρηση , αλλά ( με βάση τα παρακάτω ) είναι τόσο επικίνδυνο , όσο μια εμπόλεμη κατάσταση για την χώρα .
H υφιστάμενη κοινωνική, οικονομική και πολιτική πραγματικότητα στον Τόπο μας καταδεικνύει σε κάποιο βαθμό, πόσον αναγκαία είναι μια αναθεώρηση του Συντάγματος , από την άλλη όμως Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ να ορίσουμε , υπό ποιους όρους και προς ποια κατεύθυνση τούτο πρέπει να γίνει , είναι «ΒΑΡΎΤΕΡΗ » και σοβαρότερη .
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι οι δεκάδες « αντισυνταγματικότητες » που έχουμε ¨υιοθετήσει ¨ κυρίως στα τελευταία χρόνια των μνημονίων , στον βωμό της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης (;) , είναι άνευ προηγουμένου . Η στρεβλή εφαρμογή του Συντάγματος συνεπώς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . Δεν σεβόμαστε τους νόμους και αυτό εκπέμπεται από τις εξουσίες ,σε μια φάση που το Σύνταγμα θα πρέπει να αποτελεί φάρο και πυξίδα μας .
Η ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ έχει συντελεστεί σε τέτοιο βαθμό που η αναθεώρησή του γίνεται ή θα γίνει για λόγους σκοπιμότητας ΚΑΙ ΟΧΙ προσαρμογής … αυτός είναι και ο 1ος λόγος .
Υπό τις παρούσες ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργήσει τα μνημόνια – συνθήκες που έχουν επηρεάσει κάθε τομέα και διάσταση της Ελληνικής πραγματικότητας , ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ μια συνταγματική αναθεώρηση να υιοθετήσει ¨ρυθμίσεις ¨ τέτοιες με την μορφή πλέον συνταγματικών διατάξεων , που στην πραγματικότητα να μετατρέψουν τα μνημόνια σε ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για να εξασφαλιστεί η εφαρμογή τους … ο 2ος μεγάλος κίνδυνος .
Αντιλαμβανόμαστε ότι , εάν τούτο γίνει σκόπιμα , θα μιλάμε για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!
Μετά το Brexit , η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση θα τεθεί αναπόφευκτα σε μια νέα Βάση εκκίνησης . Όλοι οι εταίροι αλώστε , συμφωνούν έμμεσα ή άμεσα σε αυτό . Θα ήταν συνεπώς παράλογο , πριν ¨ξεκαθαρίσει ο βηματισμός ¨ μια νέας πορείας προς μια Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση , να ¨δεσμεύσουμε¨ την Συνταγματική μας Τάξη , σύμφωνα με την ¨ κεκτημένη ταχύτητα¨ που είχαμε πριν το Brexit…. το πιθανότερο είναι να βρεθούμε εκτός Ευρωπαϊκής πραγματικότητας σε μερικά χρόνια .
Δεν μπορεί ( στην παρούσα φάση ) να συντελεστεί η προαπαιτούμενη συνεννόηση του πολιτικού κόσμου προκειμένου να ¨περάσουν ¨ βασικές ρυθμίσεις όπως :
1-Εκλογή και ενίσχυση του ρυθμιστικού ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας.
2-Αυστηρός έλεγχος από ανεξάρτητη ελεγκτική αρχή των οικονομικών δεδομένων των πολιτικών κομμάτων και όλων όσων διαχειρίζονται δημόσια περιουσία
3-Επανεξέταση του αριθμού των Βουλευτών και των Βουλευτών Επικρατείας.
4-Αυστηρός έλεγχος των ΜΜΕ με την εφαρμογή του νόμου 4339/ 2015 στον άξονα της διαφάνειας και της νόμιμης λειτουργίας.
5-Αναθεώρηση του άρθρου 16, για την ίδρυση και λειτουργία μη κρατικών και μη κερδοσκοπικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.
6-Δυνατότητα κατάθεσης προτάσεων νόμου προς τη Βουλή με λαϊκή πρωτοβουλία.
7-Αναθεώρηση του άρθρου 17, προς την κατεύθυνση της πιο αποτελεσματικής προστασίας του πυρήνα του ατομικού δικαιώματος της ιδιοκτησίας.
8-Απαγόρευση της δανειοδότησης των κομμάτων από Τράπεζες …..κ.α
Έντεκα χρόνια μετά το «όχι» στο δημοψήφισμα για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, οι Γάλλοι εξακολουθούν να δηλώνουν και πάλι αντίθετοι με το φιλόδοξο αυτό κείμενο, σύμφωνα με περυσινή δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ifop που δημοσίευσε η εφημερίδα Figaro . Δεδομένου του ότι ο νέος δρόμος προς μια Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ¨θα περάσει ¨ αναπόφευκτα πλέον μέσα από ένα Ευρωπαϊκό Σύνταγμα , η Γαλλία θα αναγκαστεί να επαναλάβει το δημοψήφισμα αυτό , και τότε , όλα πάλι θα ¨κρεμαστούν σε μια κλωστή ¨.
Ως γνωστόν , κάθε δικαστής, από τον κατώτατο έως τον πρόεδρο των ανώτατων ΔΙΚΑΣΤΗΡΊΩΝ ,υποχρεούται να μην εφαρμόζει διάταξη νόμου, η οποία βρίσκεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα (διάχυτος έλεγχος), ήτοι , υποχρεούται να ελέγχει αυτεπάγγελτα την Συνταγματικότητα του .
Η εξέταση όμως αυτή είναι «παρεμπίπτουσα», όπερ σημαίνει ότι ο πολίτης δεν μπορεί να στραφεί ενώπιον της Δικαιοσύνης ευθέως κατά ενός αντισυνταγματικού νόμου, δηλαδή με το ισχύον σύστημα ο πολίτης δεν έχει το δικαίωμα μιας «συνταγματικής προσφυγής», που θα είχε ΕΑΝ υπήρχε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ .
Τούτο σημαίνει ότι ένα άλλο δικαστήριο, (λόγω της εσωτερικής ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και της μη δέσμευσης από τη νομολογία) , μπορεί να κρίνει αντίθετα και να θεωρήσει ότι η διάταξη είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα, δημιουργώντας στην πράξη μια βαθύτατη ανισότητα κρίσης.
Από τα ανωτέρω προκύπτει τελικά ( παραβλέπουμε την περαιτέρω ανάλυση ) ότι ΜΟΝΟ η ομοιόμορφα επαναλαμβανόμενη ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ των ανωτάτων δικαστηρίων ΔΥΝΑΤΑΙ να αποτελέσει ΠΥΞΙΔΑ για μια ασφαλής ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ … ακόμα όμως και αυτή , θα ¨μειονεκτεί¨ αφού δεν έχουμε μεριμνήσει χρόνια τώρα για την ίδρυση και λειτουργία ενός Συνταγματικού Δικαστηρίου θα εξορθολογήσει το δικαιοδοτικό σύστημα της Χώρας και θα ενισχύσει το κράτος δικαίου .
Υπάρχει συνεπώς ΚΙΝΔΥΝΟΣ η αναθεώρηση διατάξεων του Συντάγματος ν’ αποτελέσει στην τελική , αντικείμενο προκήρυξης δημοψηφίσματος «για κρίσιμο εθνικό θέμα»- το προϊόν της αναθεωρητικής εργασίας υπό δημοψηφισματική ετυμηγορία δλδ , έτσι ώστε να δεσμευθεί προκαταβολικώς η αναθεωρητική Βουλή .Κάτι τέτοιο θα συνιστά όχι απλώς παραβίαση αλλά, κυριολεκτικώς, πρωτοφανή ευτελισμό του γράμματος και του πνεύματος των διατάξεων του άρθρου 44 παρ. 2 εδ. α΄ του Συντάγματος.
Το βασικό και διαχρονικό ζητούμενο δεν είναι αυτή καθεαυτή η ανάγκη κάθε φορά για αναθεώρηση , αλλά , η εφαρμογή των υφιστάμενων Συνταγματικών επιταγών που επαφίεται στην συνείδησή μας για μια αποτελεσματική και λειτουργική Συνταγματική Τάξη . Πως λοιπόν θα εξασφαλιστεί ότι , το επόμενο Σύνταγμα θα εφαρμοστεί ; Το πιθανότερο συνεπώς υπό τις παρούσες συνθήκες είναι η αναθεώρηση να εξαντληθεί σε μια συζήτηση μεταξύ πολιτικών και νομικών, οπότε η κοινωνία θα της γυρίσει την πλάτη.
Η συνταγματική αναθεώρηση θα πρέπει να έχει σκοπό να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των πολιτών και ΟΧΙ των πολιτικών . Όμως – ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ – το πολιτικό μας σύστημα – μετά τον τρόπο που χειρίστηκε το τελευταίο δημοψήφισμα του 62% , δεν έχει σε απαιτούμενο βαθμό εκείνη την ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ που χρειάζεται προκειμένου να ¨ανοίξει ¨ το θέμα της αναθεώρησης ενώπιον της κοινωνίας , χωρίς εκείνη , να μην διακατέχεται από δυσπιστία ως προς τις προθέσεις του .
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ συνεπώς να ¨τροφοδοτηθούν ¨ ακρότητες στα πλαίσια της κοινωνίας , είναι μεγάλος





hellasforce

ΜΕΙΟΝ Ένα Εκατομμύριο Επτακόσιες Εξήντα Τέσσερις Χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΠΙΝΑΚΑΣ
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…
Ενα εκατομμύριο επτακόσιες εξήντα τέσσερις χιλιάδες άτομα είναι ο απολογισμός της μετανάστευσης των Ελλήνων στον 20ό και 21ο αιώνα. Ιστορικά και παραδοσιακά, η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες με πλούσια εμπειρία αποδημίας. Η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος με θέμα «Φυγή ανθρωπίνου κεφαλαίου: σύγχρονη τάση μετανάστευσης των Ελλήνων στα χρόνια της κρίσης», που δημοσιεύει σήμερα η «Καθημερινή», αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον αριθμό των Ελλήνων που εγκατέλειψαν τη χώρα εξαιτίας της κρίσης. Παράλληλα, γίνεται σύγκριση με τις προηγούμενες φάσεις μετανάστευσης, αναλύονται οι μακροοικονομικές συνέπειες και προτείνονται λύσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΤτΕ, ο αριθμός των μονίμως εξερχόμενων Ελλήνων ηλικίας 15-64 ετών, από το 2008 μέχρι σήμερα, ξεπερνά τις 427.000. «Το 2013, παρατηρούμε τριπλασιασμό του μέσου όρου από το 2008 και οι μετανάστες ξεπερνούν τις 100.000 άτομα, ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το φαινόμενο συνεχίζεται με αδιάπτωτη ένταση το 2014 και οξύνεται περαιτέρω το πρώτο εξάμηνο του 2015». Οπως επισημαίνει, η διαδικασία εξόδου Ελλήνων για αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό είναι ακόμη σε εξέλιξη και δεν φαίνεται το πότε θα τερματιστεί. Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για την τρίτη μαζική μετανάστευση που γνωρίζει η χώρα.
Στο διάστημα των τελευταίων 100 ετών, η χώρα έχει γνωρίσει άλλες δύο ίδιες φάσεις και από τη συγκριτική μελέτη τους προκύπτουν τρία βασικά χαρακτηριστικά. Και οι τρεις α) έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια, περίπου δέκα χρόνια, β) αυξημένη ένταση ως προς την ένταση της ροής και γ) καθυστέρηση έναρξης του φαινομένου σε σχέση με τον χρόνο καταγραφής του υψηλού ποσοστού ανεργίας.
Οι περίοδοι μαζικής μετανάστευσης Ελλήνων είναι από το 1903 έως το 1917, 1960-1972 και 2010-σήμερα και σχετίζονται και στις τρεις φάσεις με οικονομικά κίνητρα με εξαίρεση μέρος του δεύτερου κύματος, τα έτη 1969-1971, που οφείλεται σε πολιτικούς λόγους (δικτατορία). «Δεν είναι τυχαίο ότι και οι τρεις φάσεις έλαβαν χώρα μετά μια έντονη υφεσιακή διαταραχή που διεύρυνε το χάσμα μεταξύ της χώρας μας και των ανεπτυγμένων κρατών και τροφοδότησε τη μαζική φυγή ανθρώπων, νέων στην πλειονότητά τους, που αναζητούσαν νέες ευκαιρίες και δυνατότητες προόδου», σχολιάζει η κ. Λαζαρέτου.
Ενδιαφέρουσα, σύμφωνα με την έκθεση, είναι η σύγκριση των δύο προγενέστερων επεισοδίων με το σημερινό επεισόδιο φυγής, όσον αφορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Κατά το πρώτο επεισόδιο φυγής, κύριος προορισμός ήταν οι «υπερωκεάνιες χώρες» (ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Βραζιλία και ΝΑ Αφρική). Επτά στους δέκα ήταν ηλικίας 15-44 χρόνων, λιγότεροι από 2 στους 10 ήταν γυναίκες και στη συντριπτική τους πλειονότητα ήταν ανειδίκευτοι εργάτες και αγρότες, χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, που απασχολήθηκαν στις χώρες υποδοχής συνήθως ως υπηρέτες και εργάτες. Το δεύτερο επεισόδιο μετανάστευσης αφορούσε κυρίως νέους ηλικίας 20-34 χρόνων (7 στους 10), 5 στους 10 δήλωναν χειρώνακτες, ενώ 4 στους 10 ήταν ανεπάγγελτοι. Εξι στους 10 κατευθύνθηκαν στη Γερμανία και στο Βέλγιο και απασχολήθηκαν ως βιομηχανικοί εργάτες. Αντίθετα, η τωρινή φυγή αφορά νέους μορφωμένους με επαγγελματική εμπειρία, που κατευθύνονται κυρίως στη Γερμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Η Ελλάδα κατέχει την τέταρτη θέση στην Ε.Ε. στη μαζικότητα της μεταναστευτικής εκροής και στην αναλογία της στο εργατικό δυναμικό της χώρας, μετά την Κύπρο, την Ιρλανδία και τη Λιθουανία, και την τρίτη θέση μετά την Κύπρο και την Ισπανία όσον αφορά το ποσοστό των νέων σε ηλικία εξερχόμενων μεταναστών. Συγκεκριμένα, οι εξερχόμενοι Ελληνες, μόνο κατά το 2013, αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 2% του συνολικού εργατικού δυναμικού της χώρας, ενώ η αναλογία των νέων τής πλέον παραγωγικής ηλικίας 25-39 ετών ξεπερνά το 50% στο σύνολο των εξερχομένων.
Προτάσεις ανάσχεσης του φαινομένου
Η έκθεση της ΤτΕ καταλήγει σε έξι προτάσεις με στόχο την ανάσχεση του φαινομένου.
Κατά πρώτον, εισηγείται τη στροφή σε παραγωγικότερους τομείς και τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγή. Εργαλείο επανακαθορισμού των επαγγελμάτων είναι η σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την παραγωγική εξειδίκευση.
Δεύτερον, καλεί σε δράσεις στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, όπως η δημιουργία χώρων συνάντησης των νέων. Το 61% των μορφωμένων νέων που συμμετείχε στην έρευνα της Endeavour Greece 2014 επιθυμεί να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, έστω και με τον ίδιο μισθό με το Δημόσιο και το 52% να δραστηριοποιηθεί το ίδιο επιχειρηματικά.
Τρίτον, τονίζει την αξία της αριστείας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας. Η διενέργεια, με τη στήριξη επαγγελματικών φορέων και του κράτους, περιοδικών διαγωνισμών με γενναία πριμοδότηση, όπως βραβεία ή/και επιδότηση των εργοδοτών που θα προσλάβουν νέους Ελληνες επιστήμονες, μπορεί να αποτελέσει την έμπρακτη απόδειξη για τη διασφάλιση της αξιοκρατίας.
Τέταρτον, επισημαίνει την ανάγκη για γενικευμένη υιοθέτηση του θεσμού της μαθητείας και της πρακτικής άσκησης.
Πέμπτον, προτρέπει στη δημιουργία περιβάλλοντος φιλικού προς την επιχειρηματικότητα. Με βάση τις εκτιμήσεις των δεικτών ανταγωνιστικότητας του World Economic Forum για το 2015 και 2016, η Ελλάδα είναι ένας από τους μεγαλύτερους τροφοδότες επιστημόνων και μηχανικών στην ψηφιακή τεχνολογία. Η μείωση της γραφειοκρατίας, η φιλική στάση του κράτους προς το επιχειρείν, η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και η μείωση της φορολογίας μέχρις ότου η νεοφυής επιχείρηση καταστεί κερδοφόρος συνιστούν τα κρίσιμα στοιχεία που συνθέτουν ένα φιλικό προς την επιχειρηματικότητα θεσμικό πλαίσιο.
Εκτον, θεωρεί απαραίτητη την επανένταξη των νέων εκτός εκπαίδευσης, κατάρτισης, εργασίας (NEET). Στην Ελλάδα, το ποσοστό των ΝΕΕΤ ηλικίας 15-24 ετών ξεπερνά το 19% της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας και είναι το τρίτο υψηλότερο στην Ε.Ε. Οι νέοι αυτής της κατηγορίας συχνά θεωρούν τον εαυτό τους εγκαταλελειμμένο από την πολιτεία και τοποθετούνται στο περιθώριο της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.





hellasforce