Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Τουρκικά μαχητικά 5 μέτρα πάνω από το καμπαναριό στην Ψέριμο - Συγκλονισμένος ο ιερέας!


Προκαλούν οι Τούρκοι αυτές τις άγιες ημέρες δείχνοντας 
το πραγματικό βάρβαρο «πρόσωπο» τους και την καταγωγή τους από τα βάθη της Ανατολής και την περιοχή του Ανατολικού Τουρκεστάν στην Κίνα και τα βουνά Αλτάυ. 

ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ:Στρατεύματα εισέρχονται στους δρόμους στο Σικάγο! (βίντεο)


Στρατιωτές και οχήματα, που θεωρούνται ειρηνευτές του ΟΗΕ...
έχουν εισέλθει στους δρόμους του Σικάγου, καθώς επιβάλλεται στην πόλη στρατιωτικος νόμος!

Παρά την έντονη εμφάνιση ένοπλων δυνάμεων στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχει μια συνολική συσκότιση των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τα γεγονότα. 

Σύμφωνα με τον χειριστή του WCKG 1530 AM Matt Dubiel, ο ραδιοφωνικός σταθμός «έκλεισε» όταν εξέδωσε μια εκπομπη του Alex Jones που αποκάλυπτε των αριθμο των στρατευμάτων στο έδαφος!

Ο Dubiel ισχυρίζεται ότι από τη στιγμή που ο Jones ανέφερε ότι τα οχήματα των Ηνωμένων Εθνών έχουν ήδη εισέλθει στην πόλη, οι ραδιοφωνικές αναμεταδόσεις κόπηκαν και “αφαιρέθηκαν από τον αέρα”!


Σύμφωνα με την Intellihub, πάνω από 50 βαριά θωρακισμένα οχήματα των Ηνωμένων Εθνών με διάφορα είδη εξοπλισμού (γεννήτριες κλπ.) επαρκείς για να στηρίξουν μια μικρή στρατιά των “ειρηνευτών” εχουν στρατοπεδευση πίσω από μια αμερικανική αποθήκη και φαίνεται να είναι έτοιμοι για ταχεία εγχώρια ανάπτυξη.

Τα οχήματα σταθμεύουν στο πίσω πάρκινγκ ενός κτιρίου αποθήκης που βρίσκεται στην 11841 New Gate Blvd.

Όλα ειναι βαμμένα λευκά και έφεραν τα γράμματα “U.N.”

Αυτό ακολούθησε μετα απο αναφορές οπου οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν ζητήσει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στους δρομους στις Ηνωμένες Πολιτείες και ενω βρίσκονται σε συζητήσεις με τα Ηνωμένα Έθνη για την ανάπτυξη στρατευμάτων ειρηνευτικής κατοχής “μπλε κράνος” στο Σικάγο.

Οι Κυβερνητικοί αξιωματούχοι καλεσαν για στρατεύματα ειρηνευτικού σώματος απο τα Ηνωμένα Εθνη να επεκταθουν στις πόλεις των ΗΠΑ

Οι κλήσεις είχαν προέλθει από τον Επίτροπο του Cook County, Richard Boykin, οπου το ονομάζει «ειρηνική γενοκτονία»!

Ο Matt Dubiel της WCKG δήλωσε τον Αύγουστο ότι είχε εντοπίσει ένα τρένο με φορτίο απο οχημάτα των U.N. που εισέρχονται στην πόλη του Σικάγου.

Υποστηρίζει ότι όταν παρακολουθήθηκε αυτο το γεγονος συνελήφθη μετά από την εμφάνιση του στρατιωτικού εξοπλισμού.

Εάν είναι αλήθεια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο Στρατιωτικος Νόμος ειχε σχεδιαστεί πολύ νωρίτερα, με οχήματα ήδη σε θέση, έτοιμα να κινητοποιηθούν...




hellas press

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:«Επιχείρηση Βενεζουέλα» φοβάται το Μαξίμου!


Στο Μαξίμου υπάρχει διάχυτος φόβος για μια επιχείρηση Βενεζουέλα...
εκ μέρους της αντιπολίτευσης η οποία συνίσταται σε ένα κοινό μέτωπο των κομμάτων της αντιπολίτευσης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την πολιτική του απομόνωση.

Συγκλονιστικές προβλέψεις για το 2018!


Ο άνθρωπος που προέβλεψε την απρόσμενη εκλογή του Τράμπ
αλλά και την επικράτηση του Brexit, στο δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου, έδωσε ένα νέο γύρο προφητειών για το 2018.

Εξαιρετική ευκαιρία επίλυσης του Σκοπιανού βλέπει ο Αμερικανός αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών

FILE PHOTO. US Deputy Secretary of State for Europe and Asia Hoyt Brian Yee (C) talks to the journalists in front of the US Residency in Skopje, the FYROM. EPA, GEORGI LICOVSKI
«Αθήνα και Σκόπια έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να επιλύσουν το ζήτημα της ονομασίας το 2018» τονίζει, σε συνέντευξή του στο AΠΕ-ΜΠΕ ο βοηθός αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χόιτ Γι, καλώντας Ελλάδα και ΠΓΔΜ να διαπραγματευτούν «με καλή πίστη» και με τη διαμεσολάβηση του Ειδικού Απεσταλμένου των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς.

Απίστευτο: Οι κάμερες ασφαλείας στο Εφετείο δεν δουλεύουν από το... 2002! .



Μπροστά σε μια απίστευτη –όσο και δυσάρεστη– αποκάλυψη βρέθηκαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την επίθεση με 
εκρηκτικό μηχανισμό και καλάσνικοφ στο Εφετείο, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Μητσοτάκης για Σκόπια: «Αν δεν μπορούν να συνεννοηθούν Τσίπρας-Καμμένος, ας παραιτηθούν!»



Ζήτημα δεδηλωμένης θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος δεν στηρίξει την επιλογή της 
κυβέρνησης στο θέμα επίλυσης της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Τρόμος στις ΗΠΑ μετά από μια προειδοποίηση-σοκ! Ο Daniel Ellsberg, ο άνθρωπος που διέρρευσε τα έγγραφα του Πενταγώνου που εξέθεσαν τα ψέματα της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, κραυγάζει μια σοβαρότατη προειδοποίηση.

Κιλιτσντάρογλου: Το 2019 θα πάρω και τα 18 νησιά από την Ελλάδα!


Προκαλεί ο Τούρκος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Ακόμα δεν μπορούν να «χωνέψουν» οι Τούρκοι την δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος από τη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα είχε πει μεταξύ άλλων «μολών λαβέ», αναφερόμενος στις τουρκικές διεκδικήσεις για τα νησιά του Αιγαίου.

Ο Κουμουτσάκος δήλωσε υποταγή στους Εβραίους στη Συναγωγή Αθηνών


Στην Συναγωγή Αθηνών βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, προκειμένου να δηλώσει την υποταγή του ενόψει της εβραϊκής γιορτής «Χανουκά»

Επανδρώνουν όλα τα ακριτικά φυλάκια οι εθνοφύλακες -Πολεμικές προετοιμασίες ενόψει Τούρκων


Μια τολμηρή απόφαση φέρεται πήρε η ανωτάτη στρατιωτική ηγεσία του στρατού ενεργοποιώντας την πολύτιμη βάση των μελών της εφεδρείας.

Κατά την χθεσινή ενημέρωση των στρατιωτικών συντακτών, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, αποκάλυψε την απόφαση συμμετοχής των Εφέδρων σε ακριτικά φυλάκια, δίνοντας την δυνατότητα χρησιμοποίησης τους αποδεσμεύοντας έτσι μεγάλο αριθμό των στρατευμένων μας και την απερίσπαστη συμμετοχή τους στα κύρια καθήκοντα τους εντός και εντός μονάδος, στα οποία είναι τόσο απαραίτητοι λόγου του μικρού αριθμού τους .

Τελετουργική η δολοφονία του γιου Γιλμάζ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Κατά το πρόσφατο παρελθόν σας έχω ενημερώσει με βάσει τις αδιάσειστες πληροφορίες μου πως, ο Χαριτζής Τούρκος Πρόεδρος – Σουλτάνος Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν είναι ο ηγέτης των Τζιχαντιστών!
Επίσης, στην “Τσουκνίδα” της 16ης Δεκεμβρίου, αναφερόμουν στον “Σατανά φύλακα άγγελο του Παλαιού Φαλήρου” που τοποθέτησε στην Πόλη του ο Δήμαρχος Διονύσιος Χατζηδάκης! Αυτό το γλυπτό – εξαύλωμα, ανέλυα πως συμβολίζει τον φύλακα άγγελο του τούρκικου κράτους! Ο ασημένιος κύλινδρος συμβολίζει τη σελήνη που λατρεύουν οι Τούρκοι και γι΄ αυτό και η ημισέληνος στη Σημαία τους! Ο κόκκινος “άγγελος” είναι το χρώμα των Τούρκων, του πιο αιμοποτικού κράτους της Οικουμένης! Το γλυπτό – εξαύλωμα τοποθετήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου, του Αγίου Σάββα! Savas στα τούρκικα σημαίνει η πάλη, ο πόλεμος! Αυτός ο γλυπτός Σατανάς καλωσόριζε τον Χαριτζή Τούρκο Σουλτάνο στην Αθήνα δυο μέρες πριν! 

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
«Πάντα βρίσκω τους ανθρώπους, όπως κι αν τους κοιτάζω, με καλοσύνη ή κακία, να φροντίζουν για ένα πράγμα: Πως να εξυπηρετήσουν τη συντήρηση του είδους. Και φροντίζουν γι’ αυτό, όχι από αγάπη για το είδος, αλλά γιατί δεν υπάρχει μέσα τους τίποτα παλιότερο, δυνατότερο, ανέλεγκτο και πιο ακατανόητο από αυτό το ένστικτο, γιατί είναι αλήθεια πως το ένστικτο αυτό, είναι στην κυριολεξία η ουσία του είδους μας, η ουσία του κοπαδιού μας.