Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ – «Ξηλώνουν» τον Σφακιανάκη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


ÓõíÝíôåõîç Ôýðïõ, ôïõ ðñïúóôáìåíïõ Äßùîçò Çëåêôñïíéêïý ÅãêëÞìáôïò, Ìáíþëç ÓöáêéáíÜêç ãéá ôïõò ôñåéò õâñéóôÝò ôïõ ÂáããÝëç ÃéáêïõìÜêç ôçí ÐáñáóêåõÞ 20 Ìáñôßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÆÙÍÔÁÍÏÓ)
Μετά τις χθεσινές κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, η νέα ηγεσία απομακρύνει σύμφωνα με πληροφορίες τον Μανώλης Σφακιανάκης από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, μετακινώντας το Μανώλη Σφακιανάκη από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την οποία πραγματικά ανέδειξε και έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, με τεράστιες επιτυχίες.
Ο κ. Σφακιανάκης, σύμφωνα κατεπείγον σήμα που υπογράφεται από τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, μετακινείται σε μία… ανενεργή υπηρεσία, τον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ως προϊστάμενος. Ουσιαστικά πρόκειται για μία κίνηση «αδρανοποίησης» του δραστήριου στρατηγού, σαφή υποβάθμιση, ενδεχομένως και «πρόδρομος» για μελλοντική αποστρατεία του.
Η συγκεκριμένη μετακίνηση ήταν μη αναμενόμενη και απροσδόκητη, η οποία ενδεχομένως κρύβει κάποιο «προσωπικό μένος» εναντίον του, από μερίδα υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που τον θεωρούν μια μόνιμη απειλή για το δικό τους μέλλον.
Κύκλοι συνεργατών του αγαπητού αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για παράξενη μεθόδευση τοποθέτησής του σε άλλη υπηρεσία, την οποία ο κ. Σφακιανάκης δεν αποδέχεται και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποτρέψει αυτή την μετακίνηση.
Οι Άνθρωποι είναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου μετακινούν  από την δίωξη των άνθρωπο που έχει σώσει τόσες και τόσες ζωές από αυτοκτονίες αλλά και αθώα παιδιά από τα χέρια των παιδόφιλων…ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!




hellasforce

«Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»: Δραματική προειδοποίηση Πανούση





giannis-panousis-anaplirotis-upourgos-prostasias-tou-politi

Σε δραματική προειδοποίηση για το προσφυγικό προέβη ο Γιάννης Πανούσης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση προς υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «άξεστοι και αγράμματοι». 

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του αλλά 
πάμε σε εθνική καταστροφή. 

Φαινόταν ότι έρχεται κάτι μεγάλο. 

Η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε. 

Τώρα όπως είπε και ο κ. Μουζάλας οι ροές είναι μεταναστευτικές όχι προσφυγικές», είπε ο πρώην υπουργός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Αναφερόμενος στη Σένγκεν ο ίδιος υποστήριξε ότι η «έχει σπάσει ήδη» δεδομένου ότι «σε μία χώρα που μπήκαν 1 εκατ. και έχουν μείνει 200.000".  

 Επίσης, αναφέρθηκε στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ λέγοντας: 

«Εχει αυτό που έγινε, και το είχα γράψει, ότι θα πάμε σε συν-διοίκηση στο Αιγαίο. 

Είμαστε αδύναμοι, ζητάμε λεφτά. 
Τί θα κάνουν τα πλοία του ΝΑΤΟ, θα πυροβολούν τους δουλεμπόρους και προς τα πού θα τους πάνε; 

Το Αιγαίο είναι το παράθυρό μας στον κόσμο. Δεν είναι νεκροταφείο ψυχών. 

Σήμερα ψάχνεις να δεις τι είναι το Αιγαίο. 

Δεν είναι νίκη της εξωτερικής πολιτικής η υπόθεση με το ΝΑΤΟ».


Παράλληλα, άσκησε σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και τους υπουργούς λέγοντας πως κάποιοι από αυτούς είναι «αγράμματοι και άξεστοι» και πως κάνουν μόνο για το … Δελφινάριο.«Υπάρχουν πολλοί υπουργοί που θα γίνουν πραγματικά πρωταγωνιστές στο Δελφινάριο», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Είναι μερικοί που είναι από αγράμματοι μέχρι άξεστοι. Είναι πολύ κυνικοί, δεν ξέρουν το αντικείμενό τους, δεν δουλεύουν και ασχολούνται με διάφορα άλλα πράγματα» πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στο θέμα της «κάθαρσης» σημείωσε: 

«Οι ΠΑΣΟΚογενείς του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν υπουργοί επί ΠΑΣΟΚ  και λειτουργούσαν στο τότε σύστημα, μπορεί να ήταν διαπλεκόμενοι, να κουβαλούν αμαρτίες… πώς ακριβώς έγινε η κάθαρση και δεν το κατάλαβα;».

«Αν θες να κάνεις κάθαρση κάνε πρώτα αυτοκάθαρση. Δεν θα κάνεις τα ίδια δημιουργώντας μια νέα διαπλοκή με νέο αριστερό πρόσημο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός.





atika nea

Προσπαθούν κρυφά να περάσουν τα Νοσοκομεία στους Δήμους-Κίνδυνος άμεσης κατάρρευσης και επιπλέον φόρος στους δημότες για την "δημόσια" υγεία.


Από την πίσω πόρτα προσπαθούν να περάσουν τις δαπάνες της δημόσια υγείας στις πλάτες των Δήμων. 

Τα ήδη αποδυναμωμένα νοσοκομεία που στερήθηκαν των αποθεματικών τους θα στηρίζονται σε Δήμους που και αυτοί στερήθηκαν των αποθεματικών τους εφόσον η κυβέρνηση απαίτησε τον περασμένο Μάιο όλα τα αποθεματικά των δημόσιων φορέων και Δήμων να συσσωρευτούν σε λογαριασμό στην ΤτΕ. 
Εκτός όμως από τον κίνδυνο οι Δήμοι να μην μπορούν να καλύψουν τα υπέρογκα ποσά που χρειάζονται οι δημόσιες δομές της Υγείας, αν η τροπολογία περάσει από την Βουλή τότε οι Δήμοι είναι φυσικό να 

ζητήσουν δημοτικό φόρο υπέρ Υγείας από τους δημότες τους. 

Με αυτό τον τρόπο οι φορολογούμενοι θα φορολογούνται για μια δημόσια Υγεία που παραπαίει μέσω φόρου εισοδήματος, μέσω ασφαλιστικών εισφορών και μέσω δημοτικού φόρου υπέρ Υγείας. 
Υπάρχει όμως και ένας κρυφός κίνδυνος: Ο κάθε Δήμος να ιδρύσει Δημοτική Επιχείρηση Υγείας στην οποία οι "δημοτικές" δομές Υγείας θα υπάγονται για την καλύτερη διαχείρησή τους. 

Αυτό σημαίνει όμως ότι αυτόματα όταν το ταμείο της Δημοτικής Επιχείρησης καταρρεύσει να μπορεί νομίμως να πουλάει την επιχείρηση ή μέρος αυτής σε ιδιώτη. 
Την προσεχή Τρίτη η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου καταγγέλλοντας ότι με την τροπολογία η κυβέρνηση επιχειρεί "στα κρυφά", όπως αναφέρει, να μεταφέρει στους προϋπολογισμούς των Δήμων, τις δαπάνες λειτουργίας των δημόσιων δομών υγείας. 

Η τροπολογία, η οποία συμπεριλήφθηκε στο Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Μέτρα για την Επιτάχυνση του Κυβερνητικού Έργου κι άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Υγείας, προβλέπει -σύμφωνα με την ΚΕΔΕ- "να επιβαρύνονται οι προϋπολογισμοί των Δήμων για την κάλυψη κάθε είδους δαπανών των δημόσιων δομών Υγείας (Νοσοκομεία, Μονάδες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, Δημόσιες Μονάδες Ψυχικής Υγείας, κ.λπ.)". 

"Το δίδυμο του Υπουργείου Υγείας ουσιαστικά αδιαφορεί για την υγεία των πολιτών όταν καλούν την Αυτοδιοίκηση να αναλάβει την ευθύνη χρηματοδότησης των δημόσιων δομών υγείας, ενώ γνωρίζουν ότι δεν διαθέτει τους αναγκαίους πόρους ακόμη και για να καλύψει τις δικές της ανάγκες» αναφέρει η ΚΕΔΕ και συμπληρώνει: 

"Οι κ.κ. Ξανθός και Πολάκης είναι επικίνδυνοι για τη Δημόσια Υγεία. Και με τα νομοθετικά τερατουργήματα που προωθούν, χωρίς να έχει προηγηθεί δημόσιος διάλογος και διαβούλευση με την Αυτοδιοίκηση, αποδεικνύουν ότι εκτός από ανίκανοι, διακατέχονται κι από ολοκληρωτικές αντιλήψεις. Η ΚΕΔΕ καταγγέλλει δημόσια την απόπειρα της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας να μεταθέσει στην Αυτοδιοίκηση τις ευθύνες της για τα αδιέξοδα που δημιούργησαν στο χώρο της Υγείας". 

Ξενοφώντας Ερμείδης 






attika nea

Εἶναι ντροπή μας μία χούφτα πράκτορες νὰ μᾶς διαλύουν!!!



Εἶναι ντροπή μας μία χούφτα πράκτορες νὰ μᾶς διαλύουν!!!


Τί ἔγινε τελικά μέ τούς ἀγρότες; 
 

Ξεφούσκωσε τό ζόρι τῆς κυβερνήσεως μέ δεκανίκι τῶν ἀστικοτσιφλικαδικῶν κέντρων ἐξουσίας τό γ@μημένο τό ΚΚΕ;

Ὡς πολίτης αὐτοῦ τοῦ τόπου ντρέπομαι ποὺ ὑπάρχουν αὐτὰ τὰ πληρωμένα καθίκια τῆς Ἰερουσαλὴμ καὶ κρατοῦν στυλιάρια ἀπέναντι στὸν ἑλληνικὸ λαό…


Νὰ γνωρίζετε πὼς οἱ πραγματικοὶ πραιτωριανοὶ βρίσκονται στὰ ΚΝΑΤ καὶ τὸ ΠΑΜΕ… Εἶναι μισθοφοροι.
  Εἶναι ξένοι καὶ ὅταν μουγκανίζουν γιὰ λαϊκὴ κυριαρχία γελοῦν καὶ τὰ μπιφτέκια…
Ξένοι… Ὅπως καὶ τότε ποὺ κατέσφαξαν τοὺς Ἕλληνες…

Εἶναι ντροπή μας μία χούφτα πράκτορες ξένων δυνάμεων νὰ μᾶς καταστρέφουν συστηματικά, ὅποτε σηκώσουμε ἀνάστημα στοὺς ἀλῆτες, ποὺ κρύβονται στὸ κατοχικὸ ἀρχηγεῖο τῆς βουλῆς…

Νροπή μας ποὺ ξεχνᾶμε!!!







attika nea

Ντού της αστυνομίας στο σπίτι κορυφαίου πολιτικού...




france

Υπό έρευνα βρέθηκε σήμερα το πρωί 16/02 η οικία του πρώην προέδρου του ακροδεξιού κόμματος 
της Γαλλίας Ζαν-Μαρί Λεπέν μετά από καταγγελία που έγινε σχετικά με τους μισθούς των βοηθών των βουλευτών του Εθνικού Μετώπου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Στα πλαίσια της έρευνας που διεξήχθει από την αστυνομία ελέγχθηκαν η κατοικία του και το γραφείο του πολιτικού όπως επίσης και το γραφείο του ιδιαίτερου γραμματέα του, Ζεράλντ Γκερέν.


Η αφορμή ήταν μια καταγγελία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στο στόχαστρο της αστυνομίας είναι μισθοί προς συνολικά 20 βοηθούς βουλευτών του Εθνικού Μετώπου στο Κοινοβούλιο του Στρασβούργου.


Με δηλώσεις που έκανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Λεπέν είπε: «Υποχρεώθηκαν να μην παραστώ στην ακροαματική διαδικασία του δικαστηρίου σας σήμερα λόγω μιας νέας έρευνας που μόλις ξεκίνησε στην οικία μου στο Σεντ Κλουντ» . 

«Ναι, διεξήχθη μία έρευνα, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Ψάχνουν εξονυχιστικά τα πάντα» τονίζοντας ωστόσο «Δεν γνωρίζουμε τι μας προσάπτουν».









attika nea

Κλείνουν οι εφορίες! Μπαίνουν στην «μάχη» για το ασφαλιστικό οι λογιστές...



Στη μάχη για την ΕΛΛΑΔΑ... ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΑΙΝΕΣ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΕΘΝΟΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ;;;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΩ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ;

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ; 

Καλλιόπη Σουφλή


efri

Νέα συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, από εκπροσώπους των ομοσπονδιών και  φορέων των λογιστών-φοροτεχνικών, με σκοπό να αποφασιστούν οι κινητοποιήσεις τους κατά του προτεινόμενου ασφαλιστικού νομοσχεδίου.


Από την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε παρών του προέδρου Κωνσταντίνου Κόλλια, εγκρίθηκε η συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση αποφασίστηκαν:

Παραστάσεις διαμαρτυρίας από την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, στο υπουργείο Οικονομικών και την Τρίτη 1η Μαρτίου στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Αποκλεισμός εφοριών τις επόμενες ημέρες.

Κυλιόμενη αποχή από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, μόλις ανοίξει η εφαρμογή του TAXISNET.





attika nea

ΡΩΣΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΒΟΙ!!!Νεκροί και αιχμάλωτοι Τούρκοι στρατιώτες!!![ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]




Ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε μετά από καταδρομική επίθεση "άγνωστης ομάδας" που εισήλθε στο τουρκικό έδαφος ενώ η ρωσική Αεροπορία εξολόθρευσε κομβόι ισλαμιστών και τουρκικών ειδικών δυνάμεων που είχαν εισέλθει στο 
έδαφος της Συρίας. 

Ταυτόχρονα αιχμάλωτοι πιάστηκαν Τούρκοι και ισλαμιστές σε ενέδρα των ρωσικών και κουρδικών δυνάμεων στην Αzaz. 

Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε επίσημα ότι "ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε (πηγές λένε πως μαχαιρώθηκε στο λαιμό και σκοτώθηκαν περισσότεροι) όταν άγνωστη ομάδα εισήλθε στο τουρκικό έδαφος στην περιοχή Yayladağı στο προάστιο Hatay στις 7:15 τοπική ώρα (17.15 GMT)". 

Παράλληλα η Ρωσική Αεροπορία βομβάρδισε κομβόι ισλαμιστών και τουρκικών ειδικών δυνάμεων που πέρασαν τα σύνορα σε μια προσπάθεια να προωθηθούν προς το Χαλέπι και να εμποδίσουν τους Κούρδους στην περιοχή της Azaz. 

Μάταια όμως καθώς το κομβόι βομβαρδίστηκε ανηλεώς ενώ σε ενέδρα ρωσικών και κουρδικών δυνάμεων αιχμαλωτίστηκαν ισλαμιστές και τούρκοι στρατιώτες. 

Στην περιοχή βρίσκονται και μονάδες της Χεζμπολάχ που εξαπέλυσαν ομοβροντία πυραύλων Tochka. 

Το Sana είχε μεταδώσει πως φάλαγγα με 12 στρατιωτικά φορτηγά και πολυβόλα μετέφερε 350-500 ισλαμιστές των οργανώσεων Al-Nusra και Faylag al-Sham μαζί με μέλη των τουρκικών ειδικών δυνάμεων. 

Αυτοί πέρασαν από το πέρασμα Bab Al-Hawa προς το Bab Al-Salamiyah με προορισμό την Azaz. 

Σκοπός ήταν να βοηθηθούν οι δυνάμεις της Jabhat Al-Nusra, Harakat Ahrar Al-Sham, Harakat Nouriddeen Al-Zinki, Jabhat Al-Shamiyah και FSA στο στρατηγικής σημασίας χωριό Τal Rifa’at στο βόρειο Χαλέπι το οποίο έπεσε στα χέρια των Κούρδων YPG και των συμμάχων τους από την πτέρυγα Jaysh Al-Thuwwar των δυνάμεων SDF. 

Μάλιστα η yenisafak παραδέχτηκε πως η Τουρκία έστειλε 500 ισλαμιστές στην Συρία για να ενισχυθεί το μέτωπο στο Χαλέπι και στην Azaz. 


Τέλος οι Τούρκοι ενημέρωσαν πως χτυπούν για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα τις δυνάμεις των Κούρδων PYD στη βόρεια Συρία.
 του Βασίλη Καπούλα











volcano times
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Οι Έλληνες πεινάνε και η ΕΕ δίνει 1.587 ευρώ ανά κατοικία για τους μετανάστες!

metanastes


Έτοιμη να… συνδράμει η ΕΕ στην απόλυτη εθνική ταπείνωση της χώρας μας με χρηματοδότηση ύψους 12,7 εκ. ευρώ για την δημιουργία κέντρων μεταναστών ανά την  ελληνική επικράτεια.
Ο επίτροπος Μεταναστεύσεως Δημήτρης Αβραμόπουλος δηλώνει μάλιστα πανευτυχής για αυτήν την εξέλιξη, πλέκοντας το εγκώμιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την συνεισφορά της!

«Είναι άλλο ένα σημάδι της αλληλεγγύης της ΕΕ και της ισχυρής υποστηρίξεως προς την Ελλάδα στις προσπάθειές της να διαχειρισθεί τις πρωτοφανείς μεταναστευτικές ροές προς την χώρα. Η νέα χρηματοδότηση θα βοηθήσει την Ελλάδα να αυξήσει την στοχοθετημένη ικανότητα υποδοχής της σε 50.000 κατοικίες, όπως συμφωνήθηκε κατά την συνάντηση των ηγετών των Δυτικών Βαλκανίων, τον Οκτώβριο του 2015.» δηλώνει ο επίτροπος.

Μένει να δούμε πόσοι ακριβώς μετανάστες θα κάνουν μόνιμη κατοικία τους την Ελλάδα, με τους υπολογισμούς να αναφέρουν πως θα είναι από 800.00 έως 3.000.000!!

Εδώ προκύπτει ξεκάθαρη αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας και σε καμία περίπτωση οι ελληνικές αρχές δεν πρέπει να επιτρέψουν κάτι τέτοιο.






voice news

‘’Απαράδεκτο να διαμαρτύρονται μαθητές για το μεταναστευτικό’’ δηλώνει ο Φίλης!

filis


Ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης θεωρεί πως είναι λυπηρό να μετέχουν τα σχολεία σε συγκεντρώσεις ενάντια στα κέντρα μεταναστών!

Κατά τον κύριο Φίλη λοιπόν απαγορεύονται και οι διαμαρτυρίες από κάθε είδους ομάδες.

Δείτε παρακάτω την δήλωση του.

«Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η εμπλοκή και η χρησιμοποίηση της σχολικής κοινότητας από τοπικούς φορείς που διαμαρτύρονται για τη δημιουργία Κέντρων Μετεγκατάστασης προσφύγων. Στη χώρα που γέννησε και διέδωσε τον ιερό θεσμό του Ασύλου, το κλείσιμο σχολείων και η παρουσία μαθητών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι ανεπίτρεπτη.

Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές της χώρας, οι άνθρωποι που διδάσκουν Όμηρο, Αισχύλο, Ευριπίδη και Σοφοκλή, οφείλουν να μπουν και πάλι μπροστά και όπως έπραξαν και πράττουν όλο αυτό το διάστημα, να γίνουν ανάχωμα στη ρητορική του μίσους, των διακρίσεων, των προκαταλήψεων, της μισαλλοδοξίας. Να διδάξουν μαζί με τα σπουδαία μαθήματα που μας έδωσαν οι μεγάλοι αοιδοί και τραγωδοί και το σύγχρονο παράδειγμα ανθρωπισμού: Αυτό που επέδειξε η γιαγιά Αιμιλία στη Μυτιλήνη και τόσοι άλλοι άνθρωποι απ' τα νησιά μας που με απόλυτη ανιδιοτέλεια έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον βασανισμένο και κυνηγημένο συνάνθρωπό τους, προσφέροντας ως άσυλο την αγκαλιά τους.

Το παράδειγμα των ανθρώπων αυτών πρέπει να περάσει σε κάθε σχολική τάξη και να εμπνεύσει τα παιδιά μας, γιατί είναι συμφορά μεγάλη, που λέει και ο ποιητής, «ενώ είσαι καμωμένος για τα ωραία και μεγάλα έργα», κάποιες φωνές να δηλητηριάζουν ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει η κοινωνία μας, σπέρνοντας το μίσος και τον ρατσισμό.

Το υπουργείο Παιδείας και οι εκπαιδευτικοί της χώρας δεν θα επιτρέψουν καμία ενέργεια που χρησιμοποιεί τους μαθητές ως όργανα της ρητορικής του μίσους και του διχασμού. Παράλληλα, υπουργείο Παιδείας θα στηρίξει και -μέσα από τον Εθνικό και Κοινωνικό Διάλογο- θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον ανθρωπιστικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης και του σχολείου, εμπνεόμενο από τη φράση της Νομπελίστριας Ειρήνης, Μαλάλα Γιουσαφζάι, ότι «Ένα παιδί, ένας δάσκαλος, ένα μολύβι και ένα βιβλίο μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο».





voice news

Το έχει χάσει τελείως ο Νταβούντογλου! YPG και PYD είναι ρώσοι μισθοφόροι!

ypg


 Σιγά σιγά φαίνεται πως Ερντογαν και Νταβούντογλου καταλαβαίνουν πως ο τοίχος που είναι μπροστά τους και λέγεται Ρωσία μπορεί να τους σπάσει τα μούτρα αν πέσουν επάνω.
Αυτό τους κάνει να βρίσκονται σε παροξυσμό και οι ασυναρτησίες να διαδέχονται η μία την άλλη.
Ένα ακόμη παράδειγμα είναι οι τελευταίες δηλώσεις πΝταβούντογλου που ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίστηκε ότι οι κουρδικές Ομάδες Λαϊκής Προστασίας (YPG) δηλαδή οι ένοπλες δυνάμεις του Κόμματος της Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), δεν είναι τίποτε άλλο παρά «Ρωσικές λεγεώνες που εργάζονται ως μισθοφόροι κατά της Τουρκίας».
Και δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συμπλήρωσε πως «Οι YPG και PYD δεν είναι εκπρόσωποι των Κούρδων της Συρίας, είναι Ρώσοι λεγεωνάριοι και μισθοφόροι» και για μια ακόμη φορά έθεσε κόκκινη γραμμή λέγοντας πως «Δεν πρέπει να επιτραπεί να προχωρήσουν προς την πόλη Αζάζ» και η Τουρκία θα κάνει ότι είναι απαραίτητο, εφόσον επιμείνουν να προχωρήσουν. 





voice news

Είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η Ευρώπη μας τελειώνει...

ehahhe


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την οποία απορρίπτεται η τροπολογία που θα καθιστούσε υποχρεωτική τη σήμανση γενετικά τροποποιημένης γύρης στο μέλη. Αυτή η απόφαση αναμένεται να βλάψει το ελληνικό μέλι και συνεπώς του 20.000 Έλληνες μελισσοκόμους, καθώς το άριστης ποιότητας μέλι της χώρας μας, θα ανήκει πλέον στην ίδια κατηγορία με το βιομηχανικό μέλι των υπολοίπων χωρών.
Οι Έλληνες μελισσοκόμοι θα χάσουν έτσι το ποιοτικό πλεονέκτημα που είχαν και θα εξομοιωθούν με εταιρίες που παράγουν βιομηχανικό μέλι μέσω καλλιέργειας γενετικά τροποποιημένων οργανισμών. Το βιομηχανικό μέλι εισάγεται σε τεράστιες ποσότητες στην Ευρώπη, κι έτσι ο καταναλωτής θα αδυνατεί να το ξεχωρίσει από φυσικό. Επίσης δε θ παρουσιάζεται καν το γεγονός ότι περιέχει γενετικά τροποποιημένη γύρη...
Η απόφαση καταγγέλθηκε άμεσα από τον ευρωβουλευτή Κρίτων Αρσένη, ο οποίος έκανε λόγο για μέρα ντροπής
Δυστυχώς για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει στόχο την εξυπηρέτηση των "μεγάλων ψαριών", αφού ακόμη και στο Ευρωκοινοβούλιο τάσσονται όλοι ανοικτά υπέρ των μεγάλων εταιριών και βιομηχανιών και κατά των σωστών μικρομεσαίων επαγγελματιών. Επίσης για μία ακόμη φορά γίνεται οργανωμένη προσπάθεια για διάλυση της ελληνικής οικονομίας, καθώς η Ευρώπη στρέφεται κατά των Ελλήνων για μία ακόμη φορά.







voice news

Φόρος στο κρασί! Δείτε τι αλλάζει… krasi


Η δήλωση αποθεμάτων πρέπει να έχει υποβληθεί από τους υπόχρεους μέχρι τις 4 Μαρτίου 2016 για την  μεταβατική περίοδο της πρώτης εφαρμογής της επιβολής του Ειδικού Φόρού Κατανάλωσης.
Επίσης πρέπει να βεβαιωθεί μαζί με την Δήλωση Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και η δήλωση μικρού οινοπαραγωγού για να οριστούν οι φορολογικές επιβαρύνσεις.

Δείτε εδώ την εγκύκλιο που αφορά τους μικρούς οινοπαραγωγούς.

1. Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 56 του ν. 2960/2001 (Φ.Ε.Κ. 265/Α’), με τις οποίες ενσωματώθηκαν οι διατάξεις του άρθρου 7 της Οδηγίας 2008/118/ΕΚ (EEL 9/14.1.2009), καθίσταται απαιτητός κατά τον χρόνο θέσης σε ανάλωση των προϊόντων στο εσωτερικό της χώρας, ως θέση δε σε ανάλωση νοείται, μεταξύ άλλων, η παραγωγή υποκειμένων σε ΕΦΚ προϊόντων εκτός καθεστώτος αναστολής, αλλά και η κατοχή τους εκτός καθεστώτος αναστολής, για τα οποία δεν έχει επιβληθεί ΕΦΚ.
2. Η με οποιονδήποτε τρόπο διαφυγή ή απόπειρα διαφυγής της καταβολής των οφειλομένων φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων χαρακτηρίζεται και τιμωρείται διοικητικώς και ποινικώς ως λαθρεμπορία, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 119Α του ν.2960/2001.
3. Για τα προϊόντα των άρθρων 90 και 92 του ιδίου νόμου, τα οποία έχουν παραχθεί από μικρούς οινοπαραγωγούς του άρθρου 71 του ν. 2960/2001 στη χώρα μας εκτός καθεστώτος αναστολής και τα οποία δεν υπάγονται σε καθεστώς φορολογικής αποθήκης, υφίσταται υποχρέωση υποβολής Δήλωσης Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για τη βεβαίωση και είσπραξη του ΕΦΚ και των λοιπών φορολογικών επιβαρύνσεων μαζί με την προβλεπόμενη από τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 4 «Παρακολούθηση εκτός καθεστώτος αναστολής» Δήλωση μικρού οινοπαραγωγού, προσκομίζοντας επιπλέον αντίγραφο της δήλωσης παραγωγής που υποβάλλεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και σχεδιαγραμμάτων των χώρων και των εγκαταστάσεων, του οινοποιητικού εξοπλισμού, των δεξαμενών κ.λπ. (παρ. 3 του άρθρου 4 της ως άνω ΑΥΟ).

Κατόπιν των ανωτέρω και λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι ο φόρος επεβλήθη εν μέσω της αμπελοοινικής περιόδου και το χρονικό διάστημα για την εφαρμογή του ήταν μικρό, υφίστανται περιπτώσεις όπου τα ως άνω προϊόντα έχουν ήδη παραχθεί από μικρούς οινοπαραγωγούς οι οποίοι λειτουργούν εκτός καθεστώτος αναστολής, ωστόσο δεν πληρούν όρους και προϋποθέσεις, οι οποίες προκύπτουν από διατάξεις άλλων υπουργείων (π.χ. δεν έχει υποβληθεί η δήλωση παραγωγής, οι εγκαταστάσεις δεν πληρούν τα προβλεπόμενα από την εθνική και ενωσιακή νομοθεσία κ.λπ.), ορισμένες εκ των οποίων προβλέπονται και στην αριθμ. πρωτ. ΔΕΦΚΦ Β 5026381 ΕΞ 2015/16.12.2015 ΑΥΟ (όπως η υποχρέωση προσκόμισης αντιγράφου της δήλωσης παραγωγής με την υποβολή της δήλωσης ΕΦΚ για σκοπούς διασταύρωσης της ακρίβειας και ορθότητας της δηλωθείσας ποσότητας επί της οποίας επιβάλλονται οι αναλογούσες φορολογικές επιβαρύνσεις).






voice news

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Ρωσία ξεπερνάει τις ΗΠΑ σε πολεμικό εξοπλισμό!

russiausaaa


Η ρωσική αμυντική βιομηχανία βρίσκεται ποιοτικά ήδη ένα βήμα μπροστά από τις ΗΠΑ και μέσω των εντατικών ρυθμών ανάπτυξης της Μόσχας θα είναι η πρωτοπόρος στον πολεμικό εξοπλισμό και στην ποσότητα!
Αν και οι διάφορες αμερικανικές αξιολογήσεις κατατάσσουν την Ρωσία στην δεύτερη θέση μετά τις ΗΠΑ στους αμυντικούς εξοπλισμούς και με τον προϋπολογισμό για την άμυνα να είναι μικρότερος από τον αντίστοιχο των ΗΠΑ, δείχνουν να μην υπολογίζουν έναν πολύ σημαντικό παράγοντα. Τις υψηλές προοπτικές ανάπτυξης της ρωσικής στρατιωτικής βιομηχανίας. Ενώ η Μόσχα δείχνει ένα εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανάπτυξης, ο στρατός των ΗΠΑ είχε «συμπιεστεί», όπως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έχει καταστήσει σαφές ότι η ταχεία ανάπτυξη των όπλων στη χώρα αποτελεί παρελθόν.

Από καθαρά ποσοτική άποψη, η Μόσχα έχει ήδη ξεπεράσει την Ουάσινγκτον σε αρκετούς σημαντικούς τομείς. Σύμφωνα μάλιστα και με την ανεξάρτητη αμερικανική αρχή ‘’Έλεγχος Όπλων’’,  η Ρωσία διαθέτει περίπου 7.700 πυρηνικές κεφαλές, με  τις Ηνωμένες Πολιτείες  να υστερούν αφού έχουν στην κατοχή τους 7100 μονάδες. Επίσης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ‘’Global Firepower’’, η Ρωσία έχει σχεδόν διπλάσια τανκ από ό,τι η Αμερική - 15.398 έναντι 8848.


Όσο για την ποιότητα, πολλοί είναι οι ειδικοί που συμφωνούν ότι η Ρωσία διαθέτει σήμερα την πιο σύγχρονη ανάπτυξη όπλων. Οι καιροί όταν οι  ΗΠΑ έριχναν «έξυπνες βόμβες» και παρουσίαζαν strealth μαχητικά και όλοι εντυπωσιαζόντουσαν πέρασαν...






voice news

Στον ''ΑΕΡΑ'' το ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ! Στην ''ομάδα Πούτιν'' και ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του σταθμού...


wpid

Αποκαλύπτουμε πως όλα είναι έτοιμα και σε λίγες μέρες πρόκειται να ανακοινωθεί και επίσημα από τους αρμόδιους του τηλεοπτικού σταθμού η ίδρυση του φιλορωσικού καναλιού που σας είχε εδώ και καιρό ενημερώσει το voicenews.gr.
Χαμό έχει προκαλέσει στο πολιτικό αλλά και επιχειρηματικό ''ντεκόρ'' της χώρας η παρουσία του εν λόγω καναλιού αλλά και η ίδρυση ενός πραγματικού φιλορωσικού κόμματος που επίκειται να ιδρυθεί στην Ελλάδα, καθώς αυτά τα δύο γεγονότα που έχουν φέρει πραγματικά τα πάνω κάτω σε όλο επικοινωνιακό lobby της Ελλάδας δεδομένου ότι και ο επικεφαλής του σταθμού είναι εντός της ''ομάδας  Πούτιν'' και το όνομα του συζητείται ήδη στα πηγαδάκια του επιχειρηματικού κόσμου .
Για περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε με νεότερα άρθρα μας εδώ στο voicenews.gr
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ αναφέρει επίσης σήμερα για όσα  σας  αποκαλύπτουμε....
Καντε κλικ εδώ για να το δείτε...









voice news

Οι Γερμανοί χαρίζουν το Αιγαίο στους Τούρκους...

affgh


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τώρα οι Γερμανοί νομίζουν πως θα μπορούν να ορίζουν από που αρχίζει και που τελειώνει η ελληνική επικράτεια, καθώς έχουν αφαιρέσει τα νησιά του ανατολικού Αγαίου, σε χάρτη που διανέμεται σε αρκετά γερμανικά αντίτυπα. Παράλληλα, έχουν προσθέσει την Ίμβρο στην ελληνική επικράτεια.
Ο χάρτης αυτός έχει δημιουργηθεί από υποτιθέμενους επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν είναι καθόλου αγεωγράφητοι, αλλά επιθυμούν να προωθήσουν την προπαγάνδα που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του άξονα Τουρκίας - Γερμανίας.
Βλέπουμε πλέον ξεκάθαρα ποιοι έχουν συμμαχήσει με ποιους και ποιοι απειλούν ανοιχτά την ακεραιότητα και την εθνική κυριαρχία της χώρας μας. Πρόκειται λοιπόν για ένα προμελετημένο έγκλημα!








voice news

Οι επαφές Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες


mitsotakis_kyriakos_kinito
Το προσφυγικό, αλλά και η πορεία των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς, όπως και οι εσωτερικές εξελίξεις στην χώρα, είναι στην ατζέντα των συναντήσεων που θα έχει σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη ξεκινά σήμερα το πρωί με την συνάντησή του με τον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, ενώ το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλόντ Γιούνκερ και αύριο στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΕΛΚ, με τη καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκέλα Μέρκελ.
Όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του, καθώς είναι εύλογο το ενδιαφέρον για το νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, ο κ. Μητσοτάκης θέλει να δώσει την εντύπωση ότι είναι ένας αξιόπιστος συνομιλητής και εταίρος, σταθερός στις ευρωπαϊκές αξίες, αλλά δεν πρέπει θα θεωρείται δεδομένος. Οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη δεν αποκλείουν να υπάρξουν ακόμη και παραινέσεις κυρίως από τους παράγοντες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος όσον αφορά τα ανοικτά ζητήματα της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους και τις κρίσιμες ψηφοφορίες που θα υπάρξουν.
Ο κ. Μητσοτάκης, όπως λένε οι συνεργάτες του έχει σαφείς για όλα τα κρίσιμα ζητήματα. Όσον αφορά το προσφυγικό, ενώ πιέζει την ελληνική κυβέρνηση να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει είναι κάθετα αντίθετος στην λογική του κλεισίματος των βορείων συνόρων της Ελλάδας και φυσικά στην έξοδο της χώρας από την Σένγκεν, τα οποία θεωρεί ότι είναι λάθος προσέγγιση του ζητήματος και αντιπαραγωγική. Τη θέση αυτή θα επαναλάβει και κατά τις συναντήσεις του, αλλά και στην αυριανή συνεδρίαση του ΕΛΚ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ επιμένει ότι το θέμα είναι ευρωπαϊκό και δοκιμάζει τις αξίες και τις αντοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα, θεωρεί ότι η Ευρώπη πρέπει να ασκήσει πίεση στην Τουρκία, προκειμένου να γίνει πιο συνεργάσιμη, ιδίως σε ό,τι αφορά την καταπολέμηση των δικτύων διακίνησης.
Όσο για τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκαθαρίσει ότι είναι υπέρ της ταχείας ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, ωστόσο η υλοποίηση της συμφωνίας με τους εταίρους είναι ευθύνη της κυβέρνησης, η οποία «δεν μπορεί να έχει δύο πλειοψηφίες μία για τα δύσκολα όταν αντιμετωπίζει προβλήματα και μια για τα εύκολα». Παράλληλα θα καταστήσει σαφές ότι δεν συμμετέχει στην συζήτηση περί εκλογών που άλλωστε έχει ανοίξει από τα στελέχη της συγκυβέρνησης.
Στο περιθώριο της αυριανής Συνόδου Κορυφής ο κ. Μητσοτάκης εκτός από την Αγγελα Μέρκελ, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι και με τον τέως πρωθυπουργό της Πορτογαλίας κ. Πέδρο Πάσος Κοέλιο.
Σήμερα μετά τον κ. Σούλτς θα δεί την Επίτροπο Μεταφορών Βιολέτα Μπουλκ και το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, με τον πρόεδρο της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη Γκι Φερχόφσταντ με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσχοβισί, τον αντιπρόεδρο της Ε.Ε. Βάλτντις Ντομπρόφσκις με τον έτερο αντιπρόεδρο αρμόδιο για την Απασχόληση Γίρκι Κατάινεν και με την επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτου. Την Πέμπτη ο κ. Μητσοτάκης να έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Γιόζεφ Ντόλ και με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ε.Λ.Κ. Μάνφρεντ Βέμπερ.

Δίωξη για άλλα €1,2 εκατ. που πήρε η ΜΚΟ αποναρκοθέτησης


mko_euros
Για επιπλέον ποσό 1,2 εκατομμυρίων ευρώ ελέγχονται ποινικά οι υπεύθυνοι της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» και 13 υπάλληλοι του ΥΠΕΞ, αφού για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία χρόνια η Εισαγγελία Διαφθοράς, φέρεται να εντόπισε σημεία και τέρατα στη δράση της.
Άλλωστε, όπως είναι ήδη γνωστό για έξι προγράμματα συνολικού ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, η δικαστική έρευνα για την «αμαρτωλή» ΜΚΟ έχει ολοκληρωθεί και οι υπεύθυνοι έχουν παραπεμφθεί ήδη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.
Η νέα έρευνα ξεκίνησε αμέσως μετά με παραγγελία της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Ράικου και αφορούσε στη χρηματοδότηση δύο προγραμμάτων που εκπόνησε η ΜΚΟ και συγχρηματοδότησε η Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του yπουργείου Εξωτερικών την χρονική περίοδο 2000 και 2001 στην περιοχή της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα εντόπισαν άλλα δύο προγράμματα για τα οποία παρανόμως χρηματοδοτήθηκε η ΜΚΟ με ποσό που φτάνει τα περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ.
Στη Βουλή
Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στη Βουλή για διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες και του τότε ΥΠΕΞ Γ. Παπανδρέου. Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη δικογραφία κατηγορούμενος ήταν και ο πρώην στενός συνεργάτης του, Αλεξ Ρόντος.
Με βάση τα ευρήματα της προκαταρκτικής εξέτασης ήδη ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη για απιστία στην υπηρεσία και ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου. Η ποινική δίωξη στρέφεται σε βάρος 13 τουλάχιστον υπαλλήλων του ΥΠΕΞ, ενώ για ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις ελέγχεται ποινικά ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΜΚΟ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι:
*Η ΜΚΟ αμέσως μετά τη σύστασή της χρηματοδοτήθηκε με ποσά που ξεπερνούν τις 60.000 παρότι δεν πληρούσε τη νόμιμη προϋπόθεση της διετούς λειτουργίας.
*Οι υποβληθείσες για έγκριση δαπάνες δεν αφορούσαν σε λειτουργικά έξοδα της ΜΚΟ ή των τοπικών οργανώσεων που υλοποιούσαν τα προγράμματα, αλλά στην οργάνωση του γραφείου της ΜΚΟ ακόμα και σε χρόνο προγενέστερο της χρηματοδότησης με αγορά διαφόρων αντικειμένων, όπως έπιπλα, γραφική ύλη και άλλα αναλώσιμα, πληρωμή ΔΕΚΟ, κοινοχρήστων, αεροπορικά ταξίδια σε άσχετους με την υλοποίηση του έργου προορισμούς, δώρα με διάφορους αποδέκτες και γενικότερα δαπάνες που κάθε άλλο παρά είχαν οποιαδήποτε σχέση με το έργο της ΜΚΟ και την εκτέλεση των προγραμμάτων αποναρκοθέτησης.
*Δεν τηρήθηκε η υποχρέωση εκ μέρους της ίδιας της ΜΚΟ για συμμετοχή στα προς υλοποίηση προγράμματα με ποσοστό 25%
*Δεν συνδέθηκε η καταβολή των δόσεων με την υλοποίηση των προγραμμάτων που είχε αναλάβει, ενώ από κανένα έγγραφο δεν πιστοποιείται η παρακολούθηση και η εκτέλεση των προγραμμάτων.
capital

Ο φρούραρχος πέταξε έξω από τη Βουλή τους Χρυσαυγίτες


pappas_hristos
Προκλητικοί και αμετανόητοι εμφανίστηκαν για άλλη μια φορά στη Βουλή οι χρυσαυγίτες βουλευτές που έφθασαν στο ανήκουστο σημείο να βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα τις αήθεις επιθέσεις κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και επιτελών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι αθλιότητες των χρυσαυγιτών βουλευτών Νίκου Παππά, Ηλία Κασιδιάρη και Νίκου Κούζηλου συνέβησαν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής, την οποία ενημερώνει από το πρωί ο Πάνος Καμμένος για τις τρέχουσες εξελίξεις στο μεταναστευτικό, την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον Πάνο Καμμένο και τους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων, αποκαλώντας τους «προδότες» και «φιλιππινέζες» των μεταναστών.
Με τα κινητά τους δε, τηλέφωνα βιντεοσκοπούσαν τις επιθέσεις. Όλα τα κόμματα αντέδρασαν έντονα, ενώ το Προεδρείο τους ζήτησε να αποχωρήσουν, με τους ίδιους να αρνούνται.
Παρενέβη ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης που ήταν παρών στη συζήτηση, ενώ κλήθηκε ο φρούραρχος. Με την επίκληση του άρθρου 81 του Κανονισμού της Βουλής για ανάρμοστη και ανεπίτρεπτη συμπεριφορά, τους ζητήθηκε εκ νέου να αποχωρήσουν.
Λίγο αργότερα, με ομόφωνη έγγραφη απόφαση όλων των υπολοίπων κομμάτων, αποχώρησαν από την αίθουσα της Γερουσίας, όπου συνεχίζει να συνεδριάζει η Επιτροπή.
cnn

Αμερικανική ενίσχυση 20 εκατ. δολαρίων στην Αλβανία για τη φιλοξενία μουτζαχεντίν


albania
«Η Αλβανία θα λάβει 20 εκατομμύρια δολάρια από τις ΗΠΑ για την υποδοχή και την εγκατάσταση στην χώρα 2000 Ιρανών της οργάνωσης «Μουτζαχεντίν-ε-Χαλκ» που βρίσκονται στο στρατόπεδο «Ελευθερία» στο Ιράκ», αναφέρει στην αγγλική έκδοσή του το ραδιόφωνο «η Φωνή της Αμερικής» (VOA).

Το ραδιόφωνο, επικαλούμενο πηγές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Κέρι πριν από την έναρξη της επίσκεψης στα Τίρανα συμφώνησε να μην μιλήσει δημοσίως για τη μετεγκατάσταση των μουτζαχεντίν επειδή παραμένει ένα ευαίσθητο θέμα ».
«Τα τελευταία δύο χρόνια η Αλβανία έχει δεχτεί περίπου 1.000 Μουτζαχεντίν και δεσμεύεται να υποδεχτεί 2.000 άλλους», επισημαίνεται.
Τα μέλη αυτής της οργάνωσης θεωρούνται από τις ΗΠΑ ως αντιπολίτευση της κυβέρνησης του Ιράν, καθώς η Τεχεράνη χαρακτηρίζει τους «Μουτζαχεντίν-ε-Χαλκ» ως τρομοκράτες.






hellasforce

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Γαλλία μέχρι τα τέλη Μαΐου


galliaastynomia
Η γαλλική Εθνοσυνέλευση ενέκρινε σήμερα, με ευρεία πλειοψηφία, την παράταση έως τα τέλη Μαΐου της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη Γαλλία, η οποία τέθηκε σε ισχύ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου που στοίχισαν την ζωή σε 130 ανθρώπους.

Μία εβδομάδα μετά το μαζικό «ναι» της Γερουσίας, οι βουλευτές ενέκριναν με 212 ψήφους υπέρ έναντι 31 κατά την παράταση έως την 26η Μαΐου αυτού του έκτακτου καθεστώτος.
Την κατάσταση έκτακτης ανάγκης υποστηρίζει η πλειονότητα των Γάλλων πολιτικών και 4 στους 5 Γάλλους τάχθηκαν υπέρ μιας νέας παράτασής της κατά 3 μήνες, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση. Αντίθετα, το Συμβούλιο της Ευρώπης έχει επικρίνει το καθεστώς αυτό όπως επίσης ορισμένοι νομικοί και οργανώσεις, ιδίως η Ένωση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Το μέτρο ενισχύει τις εξουσίες της αστυνομίας, επιτρέποντάς της να προχωρά σε συλλήψεις και να κάνει έρευνες χωρίς εισαγγελική εντολή, όπως επίσης και να απαγορεύει συγκεντρώσεις.
Από τον Νοέμβριο, οι γαλλικές αρχές έχουν διεξαγάγει 3.340 έρευνες και έχουν προχωρήσει στην κατάσχεση 578 όπλων. Περισσότεροι από 340 άνθρωποι έχουν τεθεί υπό κράτηση και 285 άνθρωποι σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Από τις αρχές του έτους, 40 άνθρωποι έχουν συλληφθεί καθώς φέρονται να εμπλέκονται σε τρομοκρατικά δίκτυα, αλλά και για απειλές ή για εξύμνηση της τρομοκρατίας, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ.
Ενώπιον των επικρίσεων που δέχονται οι γαλλικές αρχές για αυτό τον «μέτριο» απολογισμό, ο Γάλλος υπουργός υπογράμμισε σήμερα τα πλεονεκτήματα αυτού του έκτακτου καθεστώτος.
Οι έρευνες «έχουν ως αποτέλεσμα να εξαρθρώνουμε τα δίκτυα που οπλίζουν και χρηματοδοτούν την τρομοκρατία, ιδίως μέσω της διακίνησης όπλων και ναρκωτικών ουσιών» εξήγησε ο ίδιος στους βουλευτές.
Η Γερουσία είχε ήδη δώσει το πράσινο φως για την παράταση αυτή την περασμένη Τρίτη με 316 ψήφους υπέρ έναντι 28 κατά.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ: ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ… ΝΕΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ! (βίντεο)


Το βίντεο δεν είναι από τις αρχές του εικοστού αιώνα όταν είχαν αρχίσει οι μεγάλες σφαγές- γενοκτονίες των χριστιανών της Μικράς Ασίας, αλλά από μια συνηθισμένη σημερινή εμφάνιση της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής.
Με μια χαρακτηριστική παρέλαση, αυτό το τουρκικό στρατιωτικό σώμα τραγουδά τον ύμνο του ISIS, «ο Αλλάχ είναι ένας» και στη συνέχεια το πώς…θα σκοτώσουμε Κούρδους και Αρμένιους!!!
Με αυτά εμψυχώνεται ο στρατός στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, ενώ εμείς εδώ κοιμόμαστε τον ύπνο του… «προοδευτικού δικαίου».
Νομίζουν κάποιοι ότι με διάφορες απατηλές ψευδαισθήσεις και… παρδαλά λουλούδια, θα αντιμετωπίσουν αυτόν τον ξέφρενο και επεκτατικό σωβινισμό και συνομιλούν σα να μην συμβαίνει τίποτα με τους δολοφόνους της περιοχής μας και τους αμφισβητίες της εθνικής μας κυριαρχίας.
Τα λιγότερο, είναι εκτός τόπου και χρόνου.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr





hellasforce