Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Αγρότες από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη στη Νίκαια για την κρίσιμη σύσκεψη


Αγρότες από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη στη Νίκαια για την κρίσιμη σύσκεψη


Δεν συμμετέχουν οι αγρότες των Τεμπών, οι οποίοι άνοιξαν το μπλόκο - Θα το ξανακλείσουν στις 6 το απόγευμα - Ανοιξε και η Αθηνών-Λαμίας στη Φθιώτιδα - Χάος στα τελωνεία

Η Νίκαια Λάρισας αποτελεί σήμερα το επίκεντρο των εξελίξεων όσον αφορά στο μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων καθώς σε λίγη ώρα ξεκινά η ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων των μπλόκων από όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή στην σύσκεψη είναι μεγαλύτερη από ποτέ, καθώς, στο κάλεσμα του μπλόκου της Νίκαιας έχουν ανταποκριθεί μπλόκα από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη. Βασικό στόχος της σημερινής πανελλαδικής συνάντησης είναι ο συντονισμός και συγχρονισμός για την παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα. Από νωρίς έχει συρρεύσει πλήθος αγροτών στην περιοχή.

Στη συνάντηση, πάντως, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών του, χθες το βράδυ, δεν θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του μπλόκου των Τεμπών. Επίσης, μετά από σχετική τους απόφαση, τα Τέμπη ανοίγουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι μετά από 24ωρο αποκλεισμό και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρις τις 6 το απόγευμα, οπότε και θα ξανακλείσουν εκ νέου, επίσης, για 24 ώρες.

Οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών μετά από συνεννόηση και με άλλα μπλόκα αναμένεται, σήμερα, τελικά, να δώσουν στη δημοσιότητα κείμενο με συγκεκριμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις τόσο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό όσο και το κόστος παραγωγής. Το κείμενο θα απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και θα κοινοποιείται τόσο προς τον πρόεδρο της Βουλής όσο και προς τα κόμματα, και όπως λένε οι αγρότες αναμένουν μία κίνηση «καλής θέλησης» από πλευράς της κυβέρνησης.

Παράλληλα, απορρίπτουν τελικά την πρόταση που τους απηύθηνε για διάλογο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω θεσμικών επιτροπών της Βουλής, όπως η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, που εκ των πραγμάτων έχει διακομματικό χαρακτήρα και όπως είχε πει θα μπορούσε να ακούσει τους αγρότες.

Αίτημα των αγροτών παραμένει η σύγκληση διακομματικής επιτροπής η οποία επί τούτου θα ασχοληθεί με το αγροτικό ζήτημα και τα κόμματα θα εκπροσωπούνται σε αυτή σε ανώτατο επίπεδο. Εκφρράζουν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι έχουν σταλεί «ονομαστικές» προσκλήσεις σε αγρότες προκειμένου να μετάσχουν στην συνεδρίαση της ως άνω θεσμοθετημένης επιτροπής, τονίζοντας ότι δεν τους ζητήθηκε να ορίσουν οι ίδιοι εκπροσώπους των μπλόκων τους και ότι σε κάθε περίπτωση δεν αναγνωρίζουν αυτού τους είδους την διαδικασία και όσους ενδεχομένως μετάσχουν σε αυτή.






Σήμερα το πρωί άνοιξαν δύο μπλόκα στο εθνικό δίκτυο Αθηνών-Λαμίας στη Φθιώτιδα. Το ένα μπλόκο που είχε στηθεί στον κόμβο του Μπράλου στο 200ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας και είχε κόψει κάθε κίνηση του εθνικού δικτύου άνοιξε καθώς οι αγρότες απέσυραν τα τρακτέρ και ο δρόμος δόθηκε σε κυκλοφορία. Εκατοντάδες φορτηγά αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί στους δρόμους γύρω από την Λαμία άρχισαν σιγά σιγά να κινούνται για τον προορισμό τους αλλά λόγω του μεγάλου αριθμού θα χρειαστούν ώρες για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Επίσης, στο 140ο χλμ του δρόμου Αθηνών-Λαμίας οι αγρότες απέσυραν τα τρακτέρ και από τα δύο ρεύματα και η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί. Στο 210ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Ανθήλης, ο δρόμος παραμένει κλειστός, αλλά οι αγρότες απέσυραν τα τρακτέρ από τους παράδρομους με συνέπεια με μικρές παρακάμψεις να διεξάγεται η κυκλοφορία.

Παραμένει κλειστός ο δρόμος στο 90ό χιλιόμετρο στο ύψος της Θήβας αλλά και στο 110 χλμ. στο ύψος του Κάστρου της Βοιωτίας.


Σκληραίνουν τη στάση τους …στο τελωνείο του Προμαχώνα

Κλειστό παραμένει για έβδομη ημέρα σήμερα το τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία και η ουρά που σχηματίζουν νταλίκες και φορτηγά υπερβαίνει πλέον τα 30 χλμ, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Βισαλτίας, Στέργιος Λίτος, μέλος στη συντονιστική.

Το συγκεκριμένο μπλόκο, με τη δύναμη των τρακτέρ να ξεπερνά τα 1.400, αποτελεί ένα από τα πιο σθεναρά και όπως μας επισήμανε ο κ. Λίτος «δεν είναι στόχος μας να ταλαιπωρούμε την κοινωνία και τους απλούς πολίτες, απλώς θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της εξαθλίωσης στην οποία θα περιέλθουμε εάν προχωρήσουν τα μέτρα».

Στο μεταξύ, το μπλόκο στο τελωνείο της Εξοχής, στα Ελληνο-Βουλγαρικά σύνορα, θα δώσει «ελευθέρας» στις 12 το μεσημέρι, οπότε και λήγει ο 24ωρος αποκλεισμός, αλλά στις 15.00 το μεσημέρι θα κλείσει και πάλι το τελωνείο. Στο μεταξύ, όπως μας ανέφερε ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Χρήστος Γκόντιας, «στις 20.00 το βράδυ έχουμε γενική συνέλευση, προκειμένου να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στην Νίκαια και να καθορίσουμε το τι μέλλει γενέσθαι στο εξής».

Υπό κατάληψη εξακολουθεί να βρίσκεται η Εγνατία οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων, με το μπλόκο να αριθμεί περισσότερα από 800 τρακτέρ, ενώ από τις 12.00 το μεσημέρι και μέχρι νωρίς το απόγευμα θα ελευθερωθεί η παλαιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Καβάλας, σύμφωνα με τον αγροτοσυνδικαλιστή, Γιάννη Παναγή.

Στο νομό Κιλκίς έχουν στηθεί δύο μπλόκα στα τελωνεία των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια και στην Δοϊράνη, σύνορα Ελλάδας με την ΠΓΔΜ. Στο μεν πρώτο θα συνεχιστεί και σήμερα ο αποκλεισμός 12.00-15.00 και 19.00-22.00, ενώ στο δεύτερο που ακολούθησε τον 24ωρο αποκλεισμό, στις 12.00 θα ανοίξει το τελωνείο και θα κλείσει και πάλι στο διάστημα 19.00-22.00, οπότε και θα συνεδριάσουν οι συμμετέχοντες στο μπλόκο, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης, Γιώργος Τερζής. Και στα δύο μπλόκα συνολικά συμμετέχουν περισσότερα από 800 τρακτέρ.

Στα διόδια των Μαλγάρων, όπου υπερβαίνουν τα 800 τα τρακτέρ που βρίσκονται παρατεταγμένα, ο αποκλεισμός ξεκίνησε χθες στις 12.00 το μεσημέρι και θα συνεχιστεί «μέχρι και τη Δευτέρα», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Χαλάστρας, Αχιλλέας Καμπούρης, επικεφαλής του συντονιστικού.

Σε επ' αόριστον αποκλεισμό βρίσκεται για έκτη ημέρα σήμερα ο κόμβος του Νησελίου επί της Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης -Βέροιας. Στο μπλόκο η δύναμη μετρά περισσότερα από 750 τρακτέρ.

Στον κόμβο της Κουλούρας (Ημαθία), επί της Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης- Βέροιας καθημερινά γίνεται συμβολικός αποκλεισμός μιας ώρας το απόγευμα από τις 16.00, ενώ υπενθυμίζεται ότι η δύναμη στο μπλόκο υπερβαίνει τα 400 τρακτέρ.

Στο Νομό Πέλλας, η απόφαση που ελήφθη σε επίπεδο Νομού αφορά στα εξής: σε Έδεσσα και Αμύνταιο θα γίνει αποκλεισμός 12.00-13.00 το πρωί και 19.00-21.00 το βράδυ, ενώ σε Μελίσσι, Μαυροβούνι, Μεσσημέρι και Αλυσίδα 'Αρνισσας θα κλείσουν 17.30-20.30 το βράδυ.
Στο Νομό Θεσσαλονίκης έχουν στηθεί μπλόκα, συνολικής δυναμικότητας άνω των 600 τρακτέρ στο Δερβένι (12.00-18.00 κλειστά), στην αερογέφυρα Θέρμης επί της Μουδανίων, στα «πράσινα φανάρια» και το μπλόκο επί της διασταύρωσης του κρατικού αερολιμένα (12.00-16.00 κλειστά). Τα άλλα δύο μπλόκα, όπως μας ανέφερε ο αγρότης, μέλος της συντονιστικής στα πράσινα φανάρια, Βασίλης Μαυροσκάς, θα κλείνουν σε συνεννόηση και εναλλάξ, έτσι ώστε να «μην δημιουργείται ταλαιπωρία στον αστικό πληθυσμό».

Στις 12 το μεσημέρι λήγει ο 24ωρος αποκλεισμός στο μπλόκο στην Χαλκηδόνα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Κουφαλίων, Μαυρουδής Μιντσιούδης, με τη δύναμη στην περιοχή να υπερβαίνει τα 550 τρακτέρ. «Δεν αποκλείεται να παραμείνουμε κλειστά άλλο ένα 12ωρο», μας υπογράμμισε.

Στο Νομό Χαλκιδικής, έχουν στηθεί τέσσερα μπλόκα στον κόμβο Γοματίου στην Ιερισσό, στα Νέα Μουδανιά, στη Νέα Καλλικράτεια και στον Πολύγυρο, με περίπου 600 συνολικά τρακτέρ ,ενώ συμμετέχουν περισσότεροι από 80 μελισσοκόμοι, των οποίων το ένα όχημα ισούται με τρία τρακτέρ. Όπως είπε ο συντονιστής του μπλόκου στο κόμβο Μουδανιών, Βαγγέλης Μισαηλίδης, σήμερα θα γίνει αποκλεισμός του δρόμου από τις 10.00 το πρωί και δέκα ώρες και θα διανέμονται τοπικά προϊόντα στους αυτοκινητιστές που θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις παράπλευρες οδούς.

Μόνο δύο ώρες, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι, θα μείνει ανοικτή σήμερα η εθνική οδός Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου στην Αιτωλοακαρνανία, αφού οι αγρότες αποφάσισαν νέο πολύωρο αποκλεισμό του δρόμου, από τις 2:00 το μεσημέρι, μέχρι τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας.

Εκτός, όμως,από τον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, θα συνεχιστούν και σήμερα οι πολύωροι αποκλεισμοί εθνικών οδών σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία. Ειδικότερα, στην Αιτωλοακαρνανία, αγρότες θα αποκλείσουν την εθνική οδό Αμφιλοχίας - Λευκάδας, από τις 11:00 σήμερα το πρωί, έως τις 5:00 το απόγευμα, στο ύψος του κόμβου του Αγίου Νικολάου.
Επίσης, αγρότες της Ναυπακτίας, θα αποκλείσουν την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιτέας, από τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι, έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι, στον κόμβο του Ξηροπήγαδου, στην περιμετρική της Ναυπάκτου. Ακόμη, αγρότες από την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, θα αποκλείσουν την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, από τις 5:00 σήμερα το απόγευμα, έως και τις 8:00 το βράδυ, στην γέφυρα του ποταμού Ευήνου. Στην Αχαΐα, αγρότες θα αποκλείσουν την εθνική οδό Πατρών - Πύργου, από τις 4:00 το απόγευμα, έως τις 10:00 το βράδυ, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας. Επίσης, αγρότες της Αιγιάλειας, αναμένεται να κλείσουν την εθνική οδό Πατρών - Αθηνών, από τις 7:00 σήμερα το βράδυ έως και τις 10:00 το βράδυ, στο ύψος του Αιγίου. Στην Ηλεία, αγρότες θα κλείσουν την εθνική οδό Πατρών - Πύργου, από τις 12:00 το μεσημέρι, έως τις 8:00 το βράδυ, στους κόμβους του Κουρτεσίου και της Μαραθιάς. Τέλος, αγρότες από την περιοχή του Πύργου, αναμένεται να κλείσουν τις απογευματινές ώρες, τον κόμβο Αγίου Γεωργίου.







protothema.gr

Κως - Απίστευτες προκλήσεις των ΜΑΤ προς τους πολίτες: Θα σας γ@μ.... όλους! (vid)



Κως - Απίστευτες προκλήσεις των ΜΑΤ προς τους πολίτες: Θα σας γ@μ.... όλους! (vid)

Απαράδεκτη και προκλητική είναι η συμπεριφορά ορισμένων ανδρών των ΜΑΤ. 
Μάλιστα όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο ορισμένα βίντεο απειλούν τους κατοίκους της Κω και τους βρίζουν.
Δείτε παρακάτω το βίντεο από το vimatisko.gr








newsbomb.gr

Άκου να δεις τι μου ήρθε …


καρτα_πολιτη_enromiosini

Την τελευταία εβδομάδα έχουμε λαβει πληροφορίες από τα βαθιά λαρύγγια μας όλοι οι μπλογκερ ότι κάτι μεγάλο θα συμβεί αυτήν την εβδομάδα και ιδίως το σκ !!
Κουβέντες σε στυλ ..να μην είσαι Αθήνα στο σκ έχουν δώσει και έχουν παρ ει της τελευταιες μέρες !
Άλλος πρώην της κυπ που ξέρει ένα στρατηγό κοκ κοκ…ξέρεις πως παει αυτό το γαϊτανάκι σε εμάς που δεν παίρνουμε πληροφορία από το εβραίικο λόμπι!
Αλλά τώρα έφαγα μια φλασια …γιατί προσπάθησαν να μας φοβίσουν για το σκ…έρχεται όντως κάτι η …είναι η ήμερα της διαδήλωσης για την Κάρτα του πολίτη…και χέζονται να μην μαζευτεί εκατομμύρια κόσμος ;
Δηλαδή ένας δούρειος πληροφοριακός ιός..φόβου ..μην πας στο κέντρο ..μην είσαι Αθήνα…είναι σύμπτωση που έκατσε την ίδια μέρα με την διαδήλωση της κάρτας του πολίτη;
Εκτός και αν αύριο δούμε και στην Ελλάδα κάνα τεράστιο false flag ..ίδωμεν !






katoxika.gr

Πάλι μπροστά στα μάτια μου ήταν ..


CWELFmU
Είμαι σίγουρος ότι έχεις δει την είδηση με τον γνωστό κύπριο επιχειρηματία που άνοιξε στην Αγγλία ένα Σούπερ μάρκετ με πάμφθηνο φαγητό!
Την είδα και εγώ και σκέφθηκα διάφορα που δεν είναι το παρόντος και την ξεπέρασα …σήμερα πέφτω σε νέα είδηση που λέει Βόμβα έκλεισε το σουπερ μάρκετ…ψάρωσα μπήκα διάβασα …και διαβάζω ότι έκλεισε λόγω του ότι ξέμεινε από προϊόντα … με 25 πένες μπορείς να αγοράσεις κοτόπουλο, κρέας μακαρόνια κοκ κοκ…πεσαν πάνω οι Άγγλοι και το έκαναν νααα το μαγαζί!
Κάθομαι και λέω σαν κομπλεξικουλης … το χρήμα παει στο χρήμα ..σιγά την ιδέα αυτή την εποχή….αλλά τον κερατά μπράβο του…που έκατσε και βρήκε τόσο φθηνά προϊόντα (το εμπορικο του τμημα δηλαδη )….βέβαια τι είδους ποιοτητας θα είναι κάνεις δεν γνωρίζει…αλλά το σλόγκαν… απλά φαγητό με τίμια τιμή ..με άγγιξε!
Δεν γράφω για να κάνω στον τυπακο διαφήμιση…μην σου πω ότι δεν τον γουστάρω κιόλας ..γνωρίζοντας ότι για να ανεβαίνεις γρήγορα έχουν συνάδει πολλοι παράξενοι λόγοι!!
Το γράφω γιατί ήταν μπροστά στα μάτια μου και δεν το έβλεπα …το όνομα της αλυσίδας…. easy food store που για μενα είναι store με την έννοια storage ..και όχι κατάστημα ..και αυτό φαίνεται από την όλη φιλοσοφία …με 25 λίρες τα αγοράζεις όλα … σε τσαντα μεγάλη κοκ… !!!!!!! ..εύκολο φαγητό για αποθήκευση,…με την έννοια ότι λόγο τιμής τώρα μπορείς και εσύ να αποθηκεύσεις !!!!!
Και πάμε στα περίεργα…από πότε μεγαλοκαρχαρίες ενστερνίζονται όλα όσα λέμε εμείς οι συνομοσιολογοι;..Από πότε οι Άγγλοι έψαχναν να έχουν την ευκαιρία της αποθήκευσης ;

Γιατί για να γίνει μια τέτοια μπιζνα έχει προηγηθεί και η ανάλογη έρευνα…αρα τι; δεν είμαστε τόσο καταστροφολόγοι πια;….υπάρχει πιτα αγοραστική πλέον που ξεκίνησε να βλέπει το μέλλον μαύρο;
Γνωρίζει κάτι ο δαιμόνιος επιχειρηματίας ..η είδε ότι είμαστε όλοι χωρίς λόγο πανικόβλητοι και είπε ας πάω να ρίξω κάνα Φράγκο και σε αυτήν την μερίδα αγοράς;
Άμα το διαβάσεις να σου πω και άλλες μπίζνες της εποχής μεγάλε… έχω τρελά προτζεκτ φράγκα δεν έχω ….κλείνω θα πάω να διαβάσω την ιστορία του από που κρατάει η σκούφια του και πως εκανε λεφτά αυτός….αν και είμαι σίγουρος τι θα βρω!!
Αν υπήρχαν τόσο φθηνά προϊόντα …τότε γιατί όλοι οι άλλοι δεν τα είχαν φέρει; ..Δημιουργήθηκαν τώρα ειδικά για το κοινό αποθήκευσης; χμμμμμμ! …ξανα χμμμμμμ!







katoxika.gr

Πλ(ε)ρωνε Έλληνα και σκασμός …. και ετοιμαστείτε για νέα δράματα ίσως και θανάτους, από την προπαγάνδα Μέρκελ - Τσίπρα - Σόρος...




 
Σφοδρή χιονόπτωση σημειώνεται αυτήν την ώρα στη Μαλακάσα, τα διόδια Αφιδνών, όπου μηχανήματα ρίχνουν αλάτι, αλλά και στον άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά, Διόνυσο κτλ.

Βεβαία τα εκχιονιστικά μηχανήματα και το αλάτι που πέφτει σήμερα στους δρόμους …. τα κερνά η δουρου και η κάθε αριστεροδεξια νομαρχία από τις τσέπες του Έλληνα φορολογούμενου ενώ οι μπομπολαιοι και λοιποί «νταβατζηδες των διοδίων» συνεχίζουν να εισπράττουν τα διόδια …
Φυσικά … πρόκειται για μια ακόμη άπατη εις βάρος του ελληνικού δημοσίου.
 

Και απάτη ὡς γνωστόν λογίζεται επίσης η αποσιώπησης της αληθείας ἢ η παράστασις ψευδών πραγμάτων ὡς αληθών. Αλλά τι ψάχνω τώρα ;;;;

Πλ(ε)ρωνε Έλληνα και σκασμός …
Χμ, Σκασμός Έλληνα ... Όπως και προχθές που έβγαλες τον σκασμό στον Πειραιά όταν οι κινέζοι σου παίρνουν το λιμάνι σου .... για πενταροδεκάρες.

Γεια σου ρε πειραιώτη μάγκα !!!!!!!!
Χμ, και ξέρεις εσύ …. όταν πεθάνει ο Πειραιάς … ξαναπιάνεις δουλεία στην Τρούμπα !!!!
 

Αυτά … στις 12:41 πμ 24/1/2016 ... έπαψε πλέον να με ενδιαφέρει το τι μέλλει γενέσθαι ….

Πληροφοριακά πάντως ετοιμαστείτε για νέα δράματα ... ίσως και θανάτους λόγω ψύχους από τον παγετό στα σύνορα με την FYROM …. καθώς τα σύνορα μας με την γειτονική χώρα ξαναέκλεισαν σήμερα (για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα) … ενώ σήμερα στην Ειδομένη … αναμένονται γύρω στα εξήντα λεωφορεία με λαθρομετανάστες που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορέσουν να περάσουν μέσα στα Σκόπια …. μετά τους νέους κανονισμούς σύμφωνα με τους οποίους οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να δηλώσουν ότι αιτούν άσυλο στην Γερμανία ή άλλη ευρωπαϊκή χώρα ... πριν περάσουν τα σύνορα προς την FYROM.
 

Είναι επίσης γνωστό ότι έξι κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν στείλει αστυνομικές δυνάμεις στα Σκόπια για να βοηθήσουν στην επιβολή αυτών των αυστηρότερων νέων κανονισμών … Έτσι και αλλιώς αναμενόμενο ήταν … ενώ σε μερικές βδομάδες που θα κλείσουν τα σύνορα της Γερμανίας ...." κλείνουν 
οριστικά και τα σύνορα των Βαλκανίων."

Χμ, και ενώ στην Ελλάδα καλά κρατεί η προπαγάνδα των Μερκελ-Τσιπρα-Σορος πως αυτοί οι άνθρωποι είναι μετανάστες και όχι εισβολείς, το σχέδιο που ανακοίνωσε με τυμπανοκρουσίες η ΕΕ για την αναδιανομή 160.000 προσφύγων από την Ελλάδα και την Ιταλία
έχει αποτύχει εντελώς.
Μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει άλλη συμφωνία παρά για τη λήψη μόλις 4.027 προσφύγων.
 

Μάλλον θα έφτασε η ώρα που ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει το τι ακριβώς θέλει … εάν δηλαδή επιθυμεί την εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων στην πατρίδα του … την Hijrah هِجْرَة ) (θρησκευτική μετανάστευση) καθώς η μάζα τους να αναγκάσει την πλειοψηφία των ελλήνων σε υποταγή .... άρα εγκρίνει μια νέα ισλαμική κατοχή ... η οποία όμως δεν θα κρατήσει μόνο τετρακόσια χρόνια … όσο δηλαδή βάσταξε η προηγούμενη σκλαβιά … διότι είναι πλέον φανερό ότι οι Κολοκοτρώνηδες μας τέλειωσαν και μας έμειναν μόνο οι ρόμπες οι κατουρημένες … και sorry για την έκφραση …. ή ότι ο έλληνας πρέπει να αφήσει τις εύκολες δικαιολογίες του τύπου ¨δεν κουνώ τον πισινό μου !!! και τι θέλετε τώρα να τους πνίξουμε τους ανθρώπους ;;;¨ … και να αποφασίσει ότι πρέπει επιτέλους να ασχοληθεί με την φύλαξη των συνόρων της χώρας του … 

Αφήστε κατά μέρος την Τα-cia τους ανταρ-cia και τους λοιπούς ρουφιάνους της παγκοσμιοποίησης.   Τι θα πρέπει να συμβεί εάν το επόμενο καλοκαίρι όταν η Αυστρία και Γερμανία έχουν κλείσει τα σύνορα τους στους μετανάστες ενώ εμείς "θα" έχουμε ένα νέο κύμα τριών-τεσσάρων εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που θα προσπαθήσουν να περάσουν στην Ελλάδα ;;;;

Κανείς δεν πνίγει κανένα όταν τον εμποδίζει να παραβιάσει τα ελληνικά ύδατα και όταν οι λαθρομετανάστες οδηγούνται άμεσα σε χώρους συγκέντρωσης και αποστέλλονται πίσω …
Έτσι ... και για να σταματήσουν κάποια στιγμή οι μ@λ@κιουλeς
 
Είναι προφανές ότι εδώ σε μιά χώρα στα πρόθυρα της κατάρευσης, δεν υπάρχει πλέον ούτε ψωμί, ούτε δουλεία, ούτε περίθαλψη για κανένα μας …
 
Ούτε για τους λάθρομεταναστες ούτε και για τους έλληνες !!!!
 
 
Εκτός εάν ο έλληνας πιστεύει ότι αυτή η χώρα δεν του ανήκει …αντιθέτως ανήκει στους αλβανούς τους τούρκους ή γενικά ανήκει σε κάθε λαθρομετανάστη και φυσικά κυρίως ανήκει στους διεθνείς τοκογλύφους που κινούν τα νήματα στην αύξηση του αριθμού των προσφύγων από τις χώρες αυτές ... καθώς ποντάρουν στην πάμφθηνης ... χμ, στην σχεδόν δωρεάν εργασία  όποτε με τέτοια άποψη δεν έχει και κανένα λόγο ύπαρξης και η στρατιωτική θητεία και καλλίτερα θα ήταν να την "κάνουμε" «βουρ» για τα τρελόχαρτα και να μην ξαναπατήσει κάνεις μας στα στρατόπεδα τους … 



 Klaus Schwab on Africa: “Now imagine 1 billion inhabitants, imagine they all move north.” 


Καθώς η συντριβή στις τιμές των βασικών προϊόντων εξαπλώνεται αλίμονο σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο, η Ευρώπη θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ένα κύμα μετανάστευσης που θα επισκιάσει τη σημερινή κρίση των προσφύγων, λέει ο Klaus Schwab, εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. 
"Κοίτα πόσες χώρες στην Αφρική, για παράδειγμα, εξαρτώνται από τα έσοδα των εξαγωγών πετρελαίου", είπε ο  Schwab σε μια συνέντευξη πριν από την 46η ετήσια συνεδρίαση του WEF, στο ελβετικό θέρετρο του Νταβός. "Τώρα φανταστείτε 1000000000 κατοίκους ... φανταστείτε τους όλους να κινούνται βόρεια." 


Τα υπόλοιπα είναι πολυλογία …
Μπορεί η αποδοχή των προσφύγων, να εξελίχθηκε σε τόσο δραματικά επιζήμια για τις ευρωπαϊκές αξίες και τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, ώστε οι άνθρωποι πολλών ευρωπαϊκών χωρών έχουν φτάσει στο σημείο βρασμού αλλά να … σαν άνθρωπος νοιάζομαι για την δοκιμασία αυτών των ανθρώπων και για το πώς θα την "βγάλουν" απόψε στην Ειδομένη … όταν ήδη τώρα η θερμοκρασία είναι μείον 5 βαθμοί και το βράδυ προβλέπεται να πέσει στους μείον 16 …
 

Δράματα … που συνέβησαν για το χατίρι των παγοσμιοποιητών επειδή επιθυμούσαν να ρίξουν το καθεστώς Ασαντ … δηλαδή χάριν του ψεύδους, της ραδιουργίας της διαστροφής, του κάθε εγκληματία αμερικανού προέδρου στην Ουάσιγκτον, του μικρού ή μεγάλου αξιωματούχου της ΕΕ που με τους πολέμους κατέστρεψαν τις περιοχές της Μέσης Ανατολής … σκοτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και μετατρέποντας εκατομμύρια άλλους ανθρώπους σε απελπισμένα άτομα που προσπαθούν μόνο να ξεφύγουν …
 

Ή που ... απλά έγιναν για το χατίρι του προέδρου κάποιου Fund Management σαν τον Τζορτζ Σόρος που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τους από τη Συρία μέχρι και με λαθρο-ομολόγα χρέους των 15.000 ευρώ ανά κεφάλι ....
Πρόσφυγες οι οποίοι λιμοκτονούσαν στα στρατόπεδα στην Τουρκία, τον Λίβανο και την Ιορδανία, επειδή ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να παράσχουν επαρκείς πόρους για τις βασικές υπηρεσίες … 
 

Χμ, ο πολύς George Soros που μας νουθετεί για το πως η ιστορία πρέπει να «γράφεται» πάνω στις γενικές κατευθυντήριες γραμμές άρθρων, σαν αυτό που έγραψε το Σεπτέμβριο του 2015 όπου ανέλυε τα έξι συστατικά ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του για την μετανάστευση …

Βαρύ είναι το κρίμα και άλλων ενόχων για το δράμα συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της πολιτικής απατεώνισσας Δουρου- άλλωστε ακόμη είναι αναρτημένη 
εδώ η προτροπή της προς την διεθνή κοινότητα, με επικεφαλής τον ΟΗΕ και την ΕΕ, την οποία καλούσε να εισβάλει στην Συρία για να απομονώσει το δήθεν αιμοσταγές καθεστώς της : 
 http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=23949

Και κλείνοντας διερωτώμαι γιατί ακριβώς εφαρμόστηκε όλη αυτή η πολιτική των ανοικτών συνόρων του Τσιπρα-Μερκελ και γιατί έγινε πρόσκληση εκατομμυρίων ξένων στην Ευρώπη … όταν σήμερα ... 8 χρόνια μετά το κραχ του 2008 ... λαμβάνει χώρα η εμφάνιση μιας νέας σοβαρής οικονομικής κρίσης ;;; 

Γιατί έδωσαν σε τόσους απελπισμένους την ελπίδα μιας εργασίας στην Ευρώπη, όταν η κατάσταση στην απασχόληση στην Ε.Ε. γίνεται ολοένα και πιο καταθλιπτική ;;;  … όχι μόνο εδώ σε εμάς στο προτεκτοράτο … αλλά δείτε και τις απολύσεις σε air-france british airways στην ευρωπαϊκή general motors στις χαλυβουργίες της μεγάλης Βρετανίας …. όταν σε μια έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας που εκδόθηκε την Τετάρτη τονίστηκε ότι η επιδείνωση της παγκόσμιας οικονομικής κατάστασης μείωσε τις προβλέψεις ανάπτυξης της τράπεζας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά … 
 

Ναι αλήθεια θα ήθελα να ξέρω γιατί ακριβώς η μερκελ έκανε στροφή 180 μοιρών στην μεταναστευτική της πολιτική, εγκαινιάζοντας απρόσμενα την νέα πολιτική των ανοικτών συνόρων και προσκαλώντας ξαφνικά στην Γερμανία 800.000 μετανάστες κατά προτίμηση σύριους ;;;; αλλά αλλάζοντας και πάλι γνώμη μετά από λίγο ;;;;; 

Μήπως στις χώρες της ΕΕ αντί για ηγέτες έχουμε κατά κανόνα φτωχούς (τω πνεύματι) επαγγελματίες, πολιτικούς που θεωρούν σαν ειδικότητα τους ... την επέκταση του πεδίου της αμάθειάς τους … σαν τον δικό μας τον ηλίθιο (κατά την ρήση Σοιμπλε βεβαίως-βεβαίως) που μαζί με την Τα-cia έδωσε το πράσινο φως ώστε να περάσουν οι μουσουλμάνοι προς την Ευρώπη …
 

Ή μήπως παιζόταν από τους ευρωπαίους κάποιο παιχνίδι π.χ. σκοπευαν να φτιάξουν ένα στρατό μουσουλμάνων που θα τον χρησιμοποιούσαν/χρησιμοποιήσουν κατά των ρώσων ή κατά των άλλων απείθαρχων κρατών … αλλά που δεν τους βγήκε στην εξέλιξη των γεγονότων και ειδικά μετά το αιματοκύλισμα των ισλαμιστών στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο … και να που τώρα ψάχνονται πως να μας επιστρέψουν τους μουσουλμάνους τους στην Ελλάδα ;;;;;
 





attika nea

Υπόγειο τούνελ κάτω από το Μέγαρο Μαξίμου κατασκευάζουν η ΜΟΜΑ και η ΔΙΑΚΤΗΜΑ!


Έφραξαν την Ηρώδου Αττικού και για τους πεζούς μετά τις απανωτές διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις που έφταναν ως την αυλή του Μεγάρου 
Μαξίμου. Αυτό είναι το προφανές.


Ο πραγματικός λόγος όμως για τον οποίο έκλεισε η Ηρώδου Αττικού είναι άλλος. 



Για την ακρίβεια έχει να κάνει με το υπόγειο τούνελ διαφυγής που ανοίγει η εταιρεία ΔΙΑΚΤΗΜΑ σε συνεργασία με την ΜΟΜΑ του υπ. Αμυνας.

Σκοπός του τούνελ που ενώνει το Μέγαρο Μαξίμου με πολυκατοικία διαφυγής στο Παγκράτι είναι η ασφαλής απόδραση του προσωπικού του Μαξίμου σε περίπτωση πολιορκίας από εκατομμύρια εξαθλιωμένους διαδηλωτές που το βλέπουν ήδη σαν το παλάτι του Καντάφι.

Το προσωπικό του Μαξίμου αγωνιά όλο και πιο πολύ ενώ ετοιμάζονται για την ημέρα που θα ανακοινώσουν επίσημα της περικοπές των συντάξεων.

Οι τελευταίοι που θα μείνουν να στηρίζουν την κυβέρνηση θα είναι οι 153 τρομπετίστες (ανάμεσά τους και ο αστείος Μιχελογιαννάκης, ο πάστορας Κουβέλης και δυο-τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα βρίσκονται σε διετεταγμένη υπηρεσία).

Φυσικά όλοι αυτοί σε λίγο δεν θάχουν που να κρυφτούν από την πολύ αγάπη και δημοσφιλία γι΄αυτό και επιστρατεύουν την πολυκατοικία -κρυφό καταφύγιο σε περίπτωση που ειρηνοποιοί διαδηλωτές παραδώσουν στις φλόγες το Μέγαρο Μαξίμου.

Η κατασκευή του τούνελ έγινε με απευθείας ανάθεση.

Το αρχιτεκτονικό σχέδιο είναι της Ολγας Γεροβασίλη - στο VIDEO με τον Θοδωρή Μιχόπουλο. 
 
 

meksikano--tourkikos-polemos-gia-tin-kaluteri-apodrasi.w_l

 






attika nea

"Παράνομες οι χρεώσεις της ΔΕΗ"




"Παράνομες οι χρεώσεις της ΔΕΗ"


 Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης
Κάμερα: Κώστας Τριανταφυλλόπουλος 


Τα χαρτιά του ανοίγει ο πανεπιστημιακός και πρόεδρος τουΠανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑ.Κ.O.Ε.), Παναγιώτης Χριστοδουλάκης, σχετικά με «παράνομες χρεώσεις» οι οποίες όπως ισχυρίζεται επιβάλλονται στους λογαριασμούς των καταναλωτών της ΔΕΗ.


Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει 
στο zougla.gr, εδώ και αρκετά χρόνια έχει ξεκινήσει μαζί με άλλους πολίτες, δικαστικό αγώνα κατά της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού διότι όπως τονίζει «η συγκεκριμένη ΔΕΚΟ βάζει παράνομα χαράτσι με τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας 20% -30% επιπλέον στους λογαριασμούς των πολιτών».



Επίσης το ΠΑ.Κ.Ο.Ε., σε συνεργασία με πολλούς Δήμους της Αττικής, έχει ξεκινήσει μια καμπάνια αφενός με στόχο την ενημέρωση των πολιτών-καταναλωτών και αφετέρου την καταγγελία-διαμαρτυρία προς την κυβέρνηση και ιδιαίτερα προς την Δ.Ε.Η.

Η ενημέρωση έγκειται στο γεγονός ότι ενώ από το 2011 (Νόμος 4001/22-8-2011) καταργήθηκε το άρθρο 29 του Νόμου 2773/99, με το οποίο επιβαλλόταν αυθαίρετα από τη Δ.Ε.Η. ο όρος «Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας», η χρέωση των οποίων έφθανε περίπου στο 40% της αξίας της καταναλισκώμενης ενέργειας, η Δ.Ε.Η. συνεχίζει να το εισπράττει παράνομα.

Η καταγγελία απευθύνεται στη Δ.Ε.Η. και στον Υπουργό ΠΕΚΑ και στηρίζεται σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλάκη στα παρακάτω στοιχεία:

1. Η σκληρή λιτότητα της τελευταίας πενταετίας δεν δικαιολογεί παράνομες, αδικαιολόγητες και καταχρηστικές χρεώσεις, ιδιαίτερα των Δ.Ε.Κ.Ο. (Δημόσιες Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας), όπου μια από αυτές είναι και η Δ.Ε.Η.

2. Οι Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, με την καθαρή έννοια του όρου, έχουν στόχους και προοπτικές. Επειδή όμως η συγκεκριμένη Κ.Ω. δεν είχε ούτε στόχους ούτε προοπτικές, καταργήθηκε από τον Αύγουστο του 2011.

3. Τα κέρδη της Δ.Ε.Η. από την επιβολή αυτών των παράνομων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας έχουν υπολογισθεί από το 1999 μέχρι σήμερα στο ποσό των 11 δισεκατομμυρίων ευρώ και από τον Αύγουστο του 2011 μέχρι σήμερα στα 2,8 δις ευρώ.

4. Πολλές χιλιάδες οικογένειες, λόγω της αδυναμίας τους να πληρώσουν τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η., βρίσκονται σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.



«20 αγωγές κατά της ΔΕΗ για τους φουσκωμένους λογαριασμούς»

Όπως αποκαλύπτει ο κ. Χριστοδουλάκης, το ΠΑ.Κ.Ο.Ε. έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον της ΔΕΗ με ομαδικές αγωγές πολιτών, ζητώντας να επιστραφούν από τη δημόσια επιχείρηση τα επιπλέον χρήματα τα οποία έχουν εισπράξει από τους πολίτες. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, δύο αγωγές έχουν κερδηθεί πρωτόδικα, αφού το δικαστήριο αποφάνθηκε πως όντως οι χρεώσεις ήταν παράνομες. 

Όσον αφορά τις υπόλοιπες, αναμένεται να εκδικαστούν. Βέβαια από την πλευρά της η ΔΕΗ έχει ασκήσει έφεση σε αυτές τις αποφάσεις.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Κέντρου, η εφημερίδα του ΠΑ.Κ.Ο.Ε., έχει πολλές φορές αναφερθεί αναλυτικά με δημοσιεύματα στη ΔΕΗ και στις χρεώσεις.


(Πατήστε πάνω στο έγγραφο για να δείτε αναλυτικά) 

H καταγγελία του πανεπιστημιακού κ. Χριστοδουλάκη:



 









attika nea

ΤΙ KAPAMΠINATH ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Ο Σπίρτζης έκανε διαγωνισμό (για 14.145.000€) μέσα σε ...9 ώρες! Εσύ τι λες Δραγασάκη αριστερέ;

 Ζουλιάρικα που είστε... 
Αφού στα παντελόνια του δεν έχει τίποτα... κάτι πρέπει να ... βάλει...

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Καριόληδες, έχετε εξασφαλίσει το φευγιό σας, μέσα από υπόγειες στοές και αναμένες τις μηχανές των ελικοπτέρων...

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ... ΠΑΡΤΥ...

Από το "PRESS-GR"
Διαγωνισμός που ξεκινά στις 8 το πρωί και λήγει στις... 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, Σπίρτζης ολέ!


Την 1η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στην Διαύγεια απόφαση του υπουργού κ. Σπίρτζη για  14.145.000 ευρώ για την κατασκευή οικίσκων για τη στέγαση μεταναστών και προσφύγων.

Όπως μπορείτε να δείτε ο  εν λόγω διαγωνισμός ξεκίνησε το πρωί της 2ας Φεβρουαρίου στις 9π.μ. και ολοκληρώθηκε το ίδιο απόγευμα στις 5μ.μ.




attika nea

To αγόρι της Μέρκελ...




 Σατανικοί... εραστές...

Καλλιόπη Σουφλή






attika nea

Ο Καμμένος δικαιολογεί το κλείσιμο Στρατοπέδων: «Λες και φυλάσσουν την Ελλάδα από τον…Ομέρ Βρυώνη»»


ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Ανοικτό το ενδεχόμενο νέας προσφυγής στις κάλπες εάν το κουαρτέτο επιμείνει σε «παράλογες απαιτήσεις» αφήνει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα RealNews.
«Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις, που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από τον ελληνικό λαό, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο», προειδοποιεί ο Καμμένος, ο οποίος συμπληρώνει ότι «ο ελληνικός λαός, όμως, έχει απαντήσει πολύ προόσφατα. Το 2019, που θα γίνουν οι εκλογές, θα αποφασίσει ξανά…».
Για το αν θα αντέξει η κυβέρνηση από τις κοινωνικές αντιδράσεις, απαντά ότι η κυβέρνηση έχει λάβει εντολή για τέσσερα χρόνια από τους Έλληνες πολίτες, «γνωρίζοντας» την τρίτη συμφωνία που είχε υπογράψει.
Συντάσσεται με την άποψη του Πρωθυπουργού περί οργανωμένων συμφερόντων που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «ζούμε μία εποχή που ξαναζήσαμε με τον Κώστα Καραμανλή το 2007», ενώ τονίζει πως «θα πρέπει να καταλάβουν τα οργανωμένα συμφέροντα ότι τελείωσαν. Δεν πρόκειται οι «νταβατζήδες» να κυβερνούν τη χώρα, η χώρα θα κυβερνάται από την εκλεγμένη της κυβέρνηση».
Ο υπουργός προαναγγέλλει μείωση στις δαπάνες για την εθνική άμυνα, κάνοντας λόγο για «νοικοκύρεμα», το οποίο γίνεται «από τη δική μας πλευρά και χωρίς να εκτελούμε καμία εντολή» και θα αφορά, μεταξύ άλλων, στην ομογενοποίηση των προμηθειών στα στρατιωτικά νοσοκομεία και στο κλείσιμο όσων στρατοπέδων «είχαν σκοπό να εξυπηρετούν μόνο ρουσφέτια, λες και φυλάσσουν την Ελλάδα από τον…Ομέρ Βρυώνη».
Ο ίδιος δηλώνει βέβαιος ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από τη Σένγκεν, τονίζοντας ότι «όλοι αυτοί που χρησιμοποιούν τέτοια σενάρια θα διαψευστούν ακόμα μία φορά».
Σχετικά με τις διαμαρτυρίες στην Κω για τα hotspots, υπογραμμίζει ότι δεν διαμαρτύρονται οι κάτοικοι αλλά «εκείνοι που δεν θέλουν να δημιουργηθούν hotspots, προκειμένου οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να κυκλοφορούν ανάμεσα στους πολίτες» και να τους εκμεταλλεύονται οικονομικά.
Ο Καμμένος λέει «ναι» σε εξεταστική για το Μνημόνιο «για να πληρώσουν όλοι εκείνοι που σκλάβωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας» και δηλώνει ότι με τον Αλέξη Τσίπρα θα προχωρήσουν μαζί μέχρι να έρθει η ανάπτυξη. Αποκλείει συμμετοχή της Φώφης Γεννηματά στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία, καθώς η ίδια δεν έχει απαλλαγεί «από το παλαιό ΠΑΣΟΚ», ενώ διαψεύδει το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ν.Δ. λόγω των καλών σχέσεών του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.




hellasforce

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016!!!Τα Τραπεζικά Αποθέματα Καταρρέουν… ΞΑΝΑ! Τι Στον Δι@@@λο Συμβαίνει Τραπεζιτες;[ΒΙΝΤΕΟ]








Ο Jason Burack της Wall Street για τη Main St δημιούργησε ένα σύντομο βίντεο κοιτάζοντας τα διαγράμματα του χρηματοπιστωτικού τομέα ETF (XLF) και μεμονωμένες μετοχές τραπεζών όπως η Citi Group και η Deutsche Bank. Αυτό το βίντεο δείχνει για το πώς πολλές μεγάλες τραπεζικές μετοχές μπορεί να είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης, την ίδια ώρα που τα κυρίαρχα οικονομικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσουν αυτές οι μετοχές! ΧΑΧΑΧΑ. Λόγω κλασματικού αποθεματικού τραπεζικού είναι εγγενώς ασταθείς, οι τράπεζες σύμφωνα με τους Von Mises και Rothbard είναι χρονικά (διαφορετικοί βαθμοί) αφερέγγυες ακόμη και στις καλές εποχές. Κατά τη διάρκεια, κακών στιγμώς, όλες οι τράπεζες είναι αφερέγγυες και σε διαφορετικό βαθμό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ επιτρέπει στις τράπεζες να ξεφεύγουν με αυτό. Τερματίστε τη Fed!







volcano times

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 4ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΒΟΥΠΕΡΤΑΛ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

tsipras

Συγκεκριμένα, σας παρουσιάζουμε την ιστορία έτσι όπως την εξιστόρησε σε δημοσιογράφο του Allesgr.de η μητέρα του μικρού Στέφανου, Στέλλα Κώστα.
Ο ηλικίας τεσσεράμισι ετών Στέφανος, ο οποίος πάσχει από ασθματική βρογχίτιδα, μεταφέρθηκε στις αρχές της νέας σχολικής χρονιάς από το γερμανικό νηπιαγωγείο στο οποίο φοιτούσε, στο ελληνικό νηπιαγωγείο του Βούπερταλ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας του κ. Στέλλας, οι γονείς έκριναν ότι το παιδί τους θα ήταν καλύτερο να μεταφερθεί στο ελληνικό νηπιαγωγείο του Βούπερταλ γιατί εκεί θα το πρόσεχαν καλύτερα. Έτσι, κατόπιν αίτησης που υπέβαλε η οικογένεια Λαμπρινού στο δημοτικό σχολείο του Βούπερταλ, το παιδί ξεκίνησε να φοιτά χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, αποτελώντας το δέκατο τρίτο μαθητή του ελληνικού νηπιαγωγείου.
Σύμφωνα με την κ. Στέλλα, όλα ξεκίνησαν όταν το Νοέμβριο έλαβε μία πρόσκληση για τη συμμετοχή στις εκλογές του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου του Βούπερταλ έτσι ώστε στις 22 Νοεμβρίου 2015 να προσέλθει και αυτή, όπως και οι υπόλοιποι γονείς του σχολείου, στο σχολικό κτίριο προκειμένου να αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο Γονέων και Κηδεμόνων. Εδώ και περίπου επτά χρόνια, πρόεδρος του συλλόγου διατελεί ο κ. Μάμμος.
Η κ. Στέλλα ,όμως, μαζί με άλλες τέσσερις μητέρες κι έναν πατέρα, αποφάσισαν ότι θέλουν κι αυτοί να αναλάβουν δράση στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων κι έτσι δήλωσαν υποψηφιότητα για να διεκδικήσουν ,όπως αυτό ορίζεται από το νόμο, μία θέση -εφόσον τους δινόταν εντολή από τους υπόλοιπους γονείς- στο διοικητικό συμβούλιο Γονέων και Κηδεμόνων του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου Βούπερταλ.
Ο κ. Μάμμος, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Κώστα ,δυσανασχέτησε όταν έμαθε την απόφαση αυτών των έξι ατόμων και είπε, χαρακτηριστικά, σε μία μητέρα ότι δε θέλει να κάνουν το δικό τους συνδυασμό ,ενώ συμπλήρωσε ότι δεν τους θέλει γιατί έχει τη δική του ομάδα. Μετά από αυτές τις δηλώσεις, η αλήθεια είναι πως οι γονείς τρομοκρατήθηκαν, αλλά δεν το έβαλαν κάτω και δήλωσαν συμμετοχή στις εκλογές.
Μία ημέρα πριν τις εκλογές η μητέρα έμεινε έκπληκτη όταν της τηλεφώνησε η διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου, κ. Ουρανία Μπιτζιοπούλου και την ενημέρωσε ότι, λόγω προσπάθειας αποσυμφόρησης του σχολείου ,το παιδί της αποβάλλεται από το τμήμα, καθώς είναι το τελευταίο παιδί που γράφτηκε στο Νηπιαγωγείο.
Το πρώτο πράγμα που έκανε η κ. Στέλλα ήταν να τηλεφωνήσει στο Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, κ. Μιχάλη Κόκκινο και να του αναφέρει το περιστατικό καθώς το γεγονός ότι ,εάν το παιδί της έφευγε από το Νηπιαγωγείο κι καθώς δεν υπήρχαν στα μέσα της χρονιάς ανοιχτές θέσεις σε άλλα Νηπιαγωγεία, θα αναγκαζόταν να εγκαταλείψει τη δουλειά της ,επειδή δε θα υπήρχε κάποιος για να φροντίσει το μικρό Στέφανο.
Ο κ. Κόκκινος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο ιδιοκτήτης του Allesgr.de κ. Γκόσιος, απάντησε ότι ήδη μετέφερε την καταγγελία της κ. Στέλλας Κώστα στο Υπουργείο Παιδείας ,το οποίο έχει και τον τελευταίο λόγο επί του θέματος.
Οι μέρες πέρασαν κι έφτασε η μέρα των εκλογών (22.11.2015) και καθώς το κλίμα ήταν φορτισμένο μεταξύ των γονέων, ο σύζυγος της κ. Κώστα και πατέρας του μικρού Στέφανου, Κωνσταντίνος Λαμπρινός, αιτείται μαζί με τους υπόλοιπους γονείς μια εκλογοαπολογιστική συνέλευση, η οποία όντως πραγματοποιήθηκε, και στην οποία συζητήθηκε ένα νέο θέμα το οποίο ήρθε στη επιφάνεια, ότι δηλαδή το Ελληνικό Δημοτικό σχολείο του Βούπερταλ ,παρόλο που συστεγάζεται με το Ελληνικό Νηπιαγωγείο του Βούπερταλ, δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους και άρα οι γονείς οι οποίοι δεν έχουν παιδιά τα οποία φοιτούν στο ελληνικό Δημοτικό δεν έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία.
Το ερώτημα που τίθεται και δεν μπορούμε να απαντήσουμε με βεβαιότητα, είναι για ποιο λόγο ,από τη στιγμή που ισχύει κάτι τέτοιο, οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στο ελληνικό Νηπιαγωγείο καλούνταν όλα αυτά τα χρόνια να πληρώνουν την ετήσια συνδρομή μέλους των 10 ευρώ. Πού πήγαιναν όλα αυτά τα χρήματα;
Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, στην αίθουσα εισήλθε η διευθύντρια του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου του Βούπερταλ κ. Μπιτζιοπούλου Ουρανία και ,όπως μα ανέφερε η κ. Κώστα, ανακοίνωσε στους γονείς ότι το σχολείο αυτό «κρατιέται στις πλάτες του κ. Μάμμου» και «αν δε βγει Πρόεδρος ο κ. Μάμμος καήκαμε».
Μετά από αυτή την ανακοίνωση και ,καθώς η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου δεν έχει κανένα δικαίωμα να επηρεάζει την εκλογική διαδικασία με τέτοιου είδους παρεμβολές, ο πατέρας του μικρού Στέφανου της ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα, λέγοντάς της ότι δεν έχει καμία θέση στην συνέλευση.
Δυστυχώς, καθώς οι Έλληνες γονείς δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε μια συμβιβαστική λύση, ανάγκασαν τους γονείς που έχουν παιδιά που φοιτούν μόνο στο Νηπιαγωγείο να αποχωρήσουν ,στερώντας τους για πρώτη φορά το δικαίωμα ψήφου, με τον ισχυρισμό ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό νηπιαγωγείο.
Την επόμενη μέρα, η δασκάλα του νηπιαγωγείου τηλεφώνησε στην κ. Στέλλα και την ειδοποίησε να μη φέρει το παιδί στο σχολείο καθώς ,σύμφωνα με εντολή της κ. Μπιτζιοπούλου (η οποία ,αναφέρουμε ότι ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με το Νηπιαγωγείο ), η αίτηση απορρίφθηκε από το Συντονιστικό Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βερολίνου, του οποίου Πρόεδρος/ Συντονιστής διατελεί ο κ. Εμμανουήλ Σοφός. Πανικοβλημένη η μητέρα και ανήμπορη να δώσει μία λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει ,προσπάθησε με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με το συντονιστικό γραφείο στο Βερολίνο και τον κ. Σοφό.
«Τέσσερις ημέρες έπαιρνα τηλέφωνο και προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τον κ. Σοφό, αλλά τίποτα. Άφησα το τηλέφωνό μου για να με καλέσουν πίσω αλλά δε με κάλεσε ποτέ κανένας.», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Κώστα. Μετά από αρκετή πίεση η τηλεφωνήτρια της απάντησε το εξής: «κυρία μου έχετε κάνει μια αίτηση και δεν έγινε δεκτή, τι θέλετε;» αναφερόμενη στην αίτηση εγγραφής του μικρού Στέφανου στο Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο του Βούπερταλ, η οποία όπως φαίνεται απερρίφθη πολύ μετά την άτυπη αποδοχή του παιδιού από το ελληνικό Νηπιαγωγείο του Βούπερταλ.
Η κ. Κώστα της εξήγησε ότι το παιδί παρακολουθούσε τα μαθήματα ήδη επί ενάμιση μήνα, πράγμα το οποίο η τηλεφωνήτρια φάνηκε έκπληκτη να μην το γνωρίζει και την ενημέρωσε ότι σε πέντε λεπτά θα την καλούσε και πάλι πίσω έτσι ώστε να της εξηγήσει τι πραγματικά είχε συμβεί – έτσι κι έγινε. Μετά από πέντε λεπτά της τηλεφώνησε η συγκεκριμένη κυρία και με απολογητικό ύφος της είπε ότι ο κ. Σοφός δε γνώριζε ότι το παιδί πήγαινε ήδη εδώ και ενάμιση μήνα στο ελληνικό Νηπιαγωγείο του Βούπερταλ.
Τότε λοιπόν, όπως αναφέραμε πιο πάνω, η κ. Στέλλα και ο άντρας της συνέταξαν μια επιστολή διαμαρτυρίας και την απέστειλαν στον κ. Κόκκινο, ο οποίος προώθησε με τη σειρά του το αίτημα στο Υπουργείο Παιδείας και τελικά η κ. Στέλλα κατάφερε στις αρχές Δεκεμβρίου να συνομιλήσει με τον κ. Σοφό ,ο οποίος χαρακτήρισε το περιστατικό τραγικό και τη διαβεβαίωσε ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να επιστρέψει το παιδί στο σχολείο. Και ,μάλιστα, αυτό το οποίο έκανε εντύπωση στην οικογένεια του μικρού Στέφανου, είναι ότι ο κύριος Σοφός τους ενημέρωσε ότι δεσμεύεται για την επιστροφή του Στέφανου στο σχολείο- γιατί εκτός από συντονιστής είναι πατέρας και άνθρωπος- και ότι το παιδί θα επέστρεφε στο σχολείο στις 7 Ιανουαρίου, ακριβώς μετά τις σχολικές διακοπές των Χριστουγέννων.
Στις 7 Ιανουαρίου 2016 η κ. Στέλλα Κώστα επικοινώνησε με το συντονιστικό γραφείο στο Βερολίνο και ενημερώθηκε ότι το αίτημα της εγκρίθηκε μεν από το Υπουργείο Παιδείας ,αλλά το παιδί δεν μπορούσε να ξεκινήσει τα μαθήματα προτού λάβουν τη γραπτή επίσημη απάντηση και -για άλλη μια φορά- ζητήθηκε λίγος ,ακόμη, χρόνος.
Μετά από τηελεφωνική επικοινωνία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 με τη διευθύντρια του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου του Βούπερταλ κ. Ουρανία Μπιτζιοπούλου, η οποία δε θέλησε να προβεί σε καμία δήλωση, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει καμία σχέση με θέματα που αφορούν το Ελληνικό Νηπιαγωγείο του Βούπερταλ.
Σε ερώτηση που τέθηκε στην κ. Μπιτζιοπούλου, σχετικά με το ποιος είναι ο υπεύθυνος για το Ελληνικό Νηπιαγωγείο του Βούπερταλ, η εν λόγω κυρία απάντησε ότι δε γνωρίζει και ότι όλες τις πληροφορίες θα πρέπει να τις λάβουμε από το Συντονιστικό Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βερολίνου.
Αυτό το οποίο αποδοκιμάζουμε είναι η επιθετική στάση της κ. Μπιτζιοπούλου απέναντι στον κ. Γκόσιο, λέγοντας στην τηλεφωνική τους συνομιλία ότι ,εάν συνεχίσουμε να της ζητάμε το λόγο θα προβεί σε καταγγελίες σε βάρος του Allesgr.de. Επίσης ,η κ. Μπιτζιοπούλου μετά από την απειλή της και χωρίς να κρατήσει καθόλου τη ψυχραιμία της ,έκλεισε το τηλέφωνο στα «μούτρα» του δημοσιογράφου, ενώ πριν το κλείσει ισχυρίστηκε ότι παρόντες στην τηλεφωνική συνομιλία ήταν και τρεις ακόμη εκπαιδευτικοί, η κ. Σπύρου, η κ. Βενέτη και η κ.Αμαραντίδου.
Δε θα φοβηθούμε ούτε θα σωπάσουμε σε τέτοιου είδους φασιστικές απαντήσεις -και μάλιστα- από ανθρώπους που στα χέρια τους κρατούν το μέλλον των παιδιών των Ελλήνων που έχουν έλθει στη Γερμανία, διεκδικώντας μια πιο αξιοπρεπή ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειες τους. Το Allesgr.de είναι εδώ για να καταγράψει τα γεγονότα όπως έχουν γίνει και όχι για να δικάσει ανθρώπους.




http://mikroskopio.gr/