Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

“Συμφωνούν” Ερντογάν-Πούτιν για την Ιερουσαλήμ: Οριστικοποποιείται η αγορά των S-400 λέει ο Ταγίπ



Russian President Vladimir Putin (L)  and Turkish President Recep Tayyip Erdogan (R) meet in Ankara, Turkey, 11 December 2017.  Vladimir Putin makes a working visit to Turkey.  EPA/ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KREMLIN POOL / POOL MANDATORY CREDIT
Η Ρωσία και η Τουρκία συμφωνούν ότι η απόφαση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως την πρωτεύουσα του Ισραήλ αποσταθεροποιεί την κατάσταση στην Μέση Ανατολή, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στην κοινή συνέντευξη τύπου μετά τη συνάντηση, ενώ ο Ερντογάν ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία αγοράς από την Τουρκία ρωσικών πυραύλων εδάφους-αέρος S-400.

O Ερυθρός Σταυρός απαιτεί τα παραρτήματά του να αφαιρέσουν τους Σταυρούς!




Εθελοντές επέκριναν την φιλανθρωπική οργάνωση του Ερυθρού Σταυρού αφότου έλαβαν μια ανακοίνωση που τους έλεγε να απομακρύνουν τους σταυρούς από τους τείχους των παραρτημάτων τους, καθώς η οργάνωση φαίνεται να γίνεται πιο κοσμική.

Τι δεν μας είπαν για την κλιματική αλλαγή.Οι μεγάλες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια μέσα στο χειμώνα!



Την τελευταία εβδομάδα έχουμε μεγάλες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και είναι Δεκέμβριος μήνας!

Κάτι MEΓΑΛΟ συμβαίνει στην Ιερή Πόλη της Ιερουσαλήμ.



Κάτι MEΓΑΛΟ συμβαίνει στην Ιερή Πόλη της Ιερουσαλήμ.

Εισβoλή «Γκρίζων Λύκων» στην Αγιά Σοφιά


Στόχος των μελών της Alperen, η οποία αποτελεί  παρακλάδι των Γκρίζων Λύκων, ήταν να διαμαρτυρηθούν για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, από τον Ντόναλντ ΤραμπΣτον ιερό Ναό της Αγιάς Σοφιάς, το σύμβολο της χτιστιανοσύνης και του ελληνισμού στην Κωνσταντινούπολη, εισέβαλαν την Κυριακή Τούρκοι εθνικιστές, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ από τις ΗΠΑ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ποια είναι η «πόλη η μεγάλη» που αναφέρεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης, «η έχουσα βασιλεία επί των βασιλέων της γης»;


«Και η γυνή ην είδες έστιν η πόλις η μεγάλη η έχουσα βασιλείαν επί των βασιλέων της γης» (δια να θερίσει μετ’ ολίγον την καταστροφή της από αυτούς τους βασιλείς).
Στον τελευταίο στίχο του κεφαλαίου αυτού, ο άγιος Ιωάννης μας λέγει ξεκάθαρα ότι η πόλη η μεγάλη Βαβυλώνα-Ρώμη έχει εξουσία και κυριαρχία επάνω σε άλλους βασιλείς. Εν ολίγοις, θέλει να μας πει ότι είναι διοικητική πρωτεύουσα αυτοκρατορίας.