Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ… 

45-2
Τα ζόρια των Τούρκων για την Αποβατική Άσκηση της 32 ΤΑΞ ΠΝ στο νησί αναφέρουν οι Τούρκοι με άρθρα σε εφημερίδες και Σελίδες στο διαδίκτυο ,ενώ εκφράζουν και την αγανάκτηση τους για την επίσκεψη του ΥΕΘΑ σε «επίδικα» λένε νησιά !
Εκείνο που τους έτσουξε όμως ήταν και η επίσκεψη σε Φυλάκια των νησιών και βραχονησίδων του Έλληνα ΥΕΘΑ ,συνοδεία όλων των Αρχηγών και που οι Τούρκοι ωρύονται γιατί ανακάλυψαν τώρα ; λέει ….Ότι απέχουν ελάχιστα μίλια από τις Τουρκικές Ακτές !
zoreh

ΒΟΜΒΕΣ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!


kyriakos-mitsotakis-aleksis-tsipras-708
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προ Ημερησίας Διατάξεως, Βουλής σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, με αποκλειστικό θέμα τα φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς και την επιρροή τους στο θεσμικό και πολιτικό σύστημα της χώρας και την αντιμετώπισή τους.
Η αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονη.
Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σήμερα θα απολογηθείτε
«Κατά την διάρκεια της προηγούμενης προ ημερησίας διατάξεως στην Βουλή όταν η κουβέντα πήγε σε θέματα διαπλοκής και διαφθοράς, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να αποδράσει. Δεν θα σας το επιτρέψουμε. Σήμερα θα απολογηθείτε», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας , απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην ομιλία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση δια τη Διαφθορά, και συνέχισε:
Συμμαχήσατε αμέσως με το παλιό και διεφθαρμένο σύστημα διαπλοκής στην χώρα, με όλους εκείνους που έχουν ευθύνη για την χρεοκοπία της χώρας.
Σε απόλυτη συνεργασία με τους εκδότες και τους καναλάρχες, παλιούς και νέους, έχετε επιδοθεί σε λυσσώδη πόλεμο κατά της εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας, είπε ο πρωθυπουργός
Έκανε λόγο για μια «διαρκή απόπειρα» μεταμοντέρνου μιντιακού πραξικοπήματος με όπλο την προπαγάνδα.
Είπε ότι η πρώτη πράξη αυτής της απόπειρας παίχτηκε την περίοδο της οικονομικής ασφυξίας, η δεύτερη με την καταστροφολογία την περίοδο της πρώτης και πιο δύσκολης αξιολόγησης, και σήμερα είναι η τρίτη πράξη, την λυσσαλέα προσπάθεια του χρεοκοπημένου συστήματος να τυλίξει την χώρα στο σκοτάδι.
«Τρέχετε πίσω από χρεοκοπημένους καναλάρχες και εκδότες»
Η αξιωματική αντιπολίτευση δίνει μάχες οπισθοφυλακής τρέχοντας πίσω από χρεοκοπημένους καναλάρχες και εκδότες, γιατί αυτή είναι η τελευταία σας ελπίδα κ. Μητσοτάκη.
Πρέπει να το χωνέψετε ότι θα μείνετε πολλά χρόνια ακόμη μακριά από τα κυβερνητικά έδρανα, γιατί ο ελληνικός λαός δεν σας έμαθε χθες, σας γνωρίζει.
Σημεία από την ομιλία Τσίπρα:
Σήμερα κ. Μητσοτάκη θα απολογηθείτε για τα ψεύδη, τις συκοφαντίες και για τα πεπραγμένα σας στην πολιτική ζωή του τόπου
Συμμαχήσατε με το πιο παλιό και διεφθαρμένο σύστημα της χώρας που έπαιρνε θαλασσοδάνεια με εγγυήσεις αέρα
Εχετε επιδοθει σε ένα αδυσώπητο πόλεμο κατά της προσφάτως εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας με συμμάχους σας τα ΜΜΕ
Πρόκειται για μια διαρκή απόπειρα αλλοίωσης λαϊκής βούλησης, εκφρασμένης στην κάλπη τρεις φορές
Πρόκειται για μια διαρκή απόπειρα μεταμοντέρνας εκδοχής πραξικοπήματος, όχι με όπλα, αλλά μιντιακού
Θέλουν να ρίξουν αυτή την κυβέρνηση γιατί έχουν πολλα να κρύψουν -Κι από πίσω εσείς τους σιγοντάρετε
Ολες οι μεγάλες σας ελπίδες να καταρρεύσει η οικονομία και η χώρα δεν επαληθεύονται
Το 2016 είχαμε 16.000 περισσότερες θέσεις εργασίας
Δίνετε μάχες οπισθοφυλακής τρέχοντας πίσω από χρεοκοπημένους μιντιάρχες
Κύριοι της αντιπολίτευσης πρέπει να το χωνέψετε, θα μείνετε για πολλά χρόνια ακόμη στα έδρανα της αξιωματ. αντιπολίτευσης
Ο ελληνικός λαός δεν σας έμαθε χθες -Σας γνωρίζει και σας θυμάται καλά
«Κοίτα ποιός μιλάει», λέει ο ελληνικός λαός, μιλάει ο κ. Μητσοτάκης
Ο άνθρωπος που είχε παρουσιάσει σωτηρία τα οριζόντια κοψίματα στις συντάξεις
Μιλάει ο κ. Μητσοτάκης που ήθελε να κάνει απολύσεις στο δημόσιο
Να, λοιπόν, γιατί η δική σας κριτική κ. Μητσοτάκη είναι μια κριτική που δεν μπορεί να πιάσει τόπο
Τι σας έχει μείνει να λέτε ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή;
Η δυνατότητα να πείσετε δεν σας βγαίνει ούτε με σφαίρες
Τι σας μενει; Να στοιχηθείτε πίσω από χρεοκοπημένους καναλάρχες που περνούν για πρώτη φορά από το δημόσιο ταμείο, γι αυτό εξαπολύουν έναν πρωτοφανή πόλεμο λάσπης
Πιο εύκολα μπορείτε να μας πείσετε ότι είσασταν 6 μηνών κρατούμενος παρά ότι δεν είστε διαπλεκόμενος
Θέλετε να πείσετε ότι όλοι είμαστε το ίδιο
Σημερα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά -Πώς το λέτε αυτό το ωραίο; Συμφωνία Αλήθειας; Γιατί εγώ σκοπεύω να μιλήσω με ονόματα και διευθύνσεις
Προσπάθησαν να λερώσουν το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς
27 ολόκληρα χρόνια ασυδοσίας ραδιοτηλεοπτικού τοπίου
Εμείς λέμε τέρμα σε αυτή την ασυδοσία
Υπονομεύσατε τη συγκρότηση του ΕΣΡ
Σαμποτάρατε κάθε συνεννόηση γιατί δεν θέλατε να ρυθμιστεί το ραδιοτηλεοπτικό σύστημα στον τόπο

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ! «Σύντομα Μπορεί να Είμαστε ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!!


we-all-might-be-dead-soon
Ο Dr Paul Craig Roberts προειδοποιεί…
4
5

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Έκπτωτος Σαμποτέρ… «Σκουπίδια» για τον διοικητή τα ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ!!


%cf%83%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%cf%81ALERT! ΣΑΜΠΟΤΕΡ….
Πολιτική ανεξαρτησία και ουδετερότητα επιβάλλει το Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος στα όργανά της και πρωτίστως στον διοικητή της. Το ίδιο, μάλιστα, επιβάλλει το Καταστατικό του ΕΣΚΤ (Ευρωπαϊκό Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών) και το Καταστατικό της ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα).
Αυτήν την πρώτη και αδιαμφισβήτητη δέσμευση ο νυν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος την έχει παραβιάσει επανειλημμένα, την έχει καταπατήσει. Με ευθείες πολιτικές πρωτοβουλίες, οι οποίες θέτουν ευθέως πρόβλημα παραμονής του στη θέση του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας, δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως αποφάσεις του έχουν το σπέρμα της πολιτικής του ταυτότητας.
Οι περιορισμοί που θέτει το Καταστατικό τόσο της Τράπεζας της Ελλάδος όσο και του ΕΣΚΤ και της ΕΚΤ είναι σαφέστατοι.
Είναι, μάλιστα, διατυπωμένη απόλυτα κατηγορηματικά η θέσπιση της αρχής της πολιτικής ουδετερότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των οργάνων της και της αποχής από παρεμβάσεις σε ζητήματα που άπτονται της εσωτερικής πολιτικής ζωής και της άσκησης της κυριαρχίας των κρατών-μελών. Σύμφωνα με το άρθρο 1-5 παρ. 1 «Σχέσεις μεταξύ της Ένωσης και των κρατών-μελών» της Συνταγματικής Συνθήκης της ΕΕ: «Η Ένωση σέβεται την ισότητα των κρατών-μελών ενώπιον του Συντάγματος, καθώς και την εθνική τους ταυτότητα, που είναι συμφυής με τη θεμελιώδη πολιτική και συνταγματική τους δομή. Σέβεται τις ουσιώδεις λειτουργίες του κράτους».
Οι πολιτικές παρεμβάσεις του Στουρνάρα
Και για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τις πολιτικές παρεμβάσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και η υπόνοια ότι άδικα κατηγορείται, παραθέτουμε τις αποδείξεις:
Τον Ιούνιο του 2014, τοποθετείται διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος μετά την άρνηση του Βασίλη Ράπανου να αναλάβει. Στις 15 Δεκεμβρίου 2014, έναν μήνα πριν από τις εκλογές (25 Ιανουαρίου), μέσα σε προεκλογική περίοδο και με πολύ σκληρή μετωπική αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, βγαίνει και εκθειάζει τα έργα της κυβέρνησης Σαμαρά, της οποίας πριν αναλάβει διοικητής της ΤτΕ ήταν υπουργός Οικονομικών από τον Ιούνιο του 2012.
Συγκεκριμένα, στην ομιλία του στην εκδήλωση για τον Ξενοφώντα Ζολώτα καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του κατά της ΕΕ: «Σήμερα υπάρχουν ακόμη αρκετοί που πιστεύουν ότι, στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, η Ελλάδα μπορεί όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να ακμάσει έξω από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακόμη χειρότερα, υπάρχουν άλλοι που φαίνεται να πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στην Ευρωζώνη χωρίς να σέβεται τους κανόνες της, χωρίς να τηρεί τις δεσμεύσεις της. Ωστόσο, αν μας δείχνει κάτι η εμπειρία του παρελθόντος, είναι ότι η Ελλάδα μπόρεσε να πετύχει τους στόχους της μόνο όταν σεβάστηκε τους κανόνες του παιχνιδιού και τους αξιοποίησε προς όφελός της».
Ύμνοι για την κυβέρνηση της ΝΔ
Στη συνέχεια ο κ. Στουρνάρας κάνει προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης της ΝΔ, ισχυριζόμενος ότι η οικονομία πετάει και πλέον η χώρα βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά. Λέει συγκεκριμένα:
«Οι τελευταίες εκτιμήσεις για κρίσιμα οικονομικά μεγέθη εμφανίζονται σημαντικά βελτιωμένες, δείχνοντας με τον πιο έκδηλο τρόπο ότι οι θυσίες και η προσπάθεια εξόδου από την κρίση αποδίδουν καρπούς. Από το δεύτερο κιόλας τρίμηνο του τρέχοντος έτους, δηλαδή ένα τρίμηνο νωρίτερα του αναμενομένου, η οικονομία έχει εισέλθει σε αναπτυξιακή τροχιά, ενώ το τρίτο τρίμηνο του έτους ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία της Ευρωζώνης. Ο ρυθμός ανάπτυξης αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τα δύο επόμενα έτη. Μάλιστα, έχει ήδη επιτευχθεί σημαντική μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, το μεγαλύτερο κυκλικά διορθωμένο πρωτογενές πλεόνασμα στην Ευρωζώνη, μεγάλη βελτίωση στην ανταγωνιστικότητα και πλεόνασμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών».
Έκπτωτος
Δεν ήταν, όμως, η μοναδική ενεργός ανάμειξη-παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις του κ. Στουρνάρα, ο οποίος πλέον είχε κομματική ταυτότητα από τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Σαμαρά.
Στο δημοψήφισμα βγήκε και κινδυνολόγησε, παίζοντας το παιγνίδι της ΝΔ, που ήταν υπέρ του «Ναι».
Και μόνο οι δύο αυτές αδιαμφισβήτητες παρεμβάσεις, οι οποίες παραβιάζουν την «πολιτική ανεξαρτησία και ουδετερότητα» που επιβάλλει το Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος, καθιστούν έκπτωτο τον κ. Στουρνάρα.
Τι προβλέπουν τα Καταστατικά
Η Τράπεζα της Ελλάδος αποτελεί σύμφωνα με το Καταστατικό της (άρθρο 1) Ανώνυμη Εταιρεία, έχει δε ως πρωταρχικό σκοπό, τόσο αυτοτελώς σε εθνικό επίπεδο όσο και στο πλαίσιο του ΕΣΚΤ, τη «διασφάλιση της σταθερότητας του γενικού επιπέδου των τιμών», παράλληλα δε –και υπό την επιφύλαξη του ανωτέρω πρωταρχικού σκοπού της– τη στήριξη της γενικής οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης (άρθρο 4), και οι κύριες αρμοδιότητές της καθορίζονται στο άρθρο 2.
Εξάλλου, σύμφωνα με το άρθρο 55 Α του Καταστατικού της ΤτΕ, στόχοι της εποπτείας της επί των πιστωτικών και άλλων συναφών ιδρυμάτων είναι «η σταθερότητα και αποτελεσματικότητα του πιστωτικού συστήματος και γενικότερα του χρηματοπιστωτικού τομέα της οικονομίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η Τράπεζα της Ελλάδος ασκεί μεταξύ άλλων τη μακροπροληπτική αρμοδιότητα προς ενίσχυση της ανθεκτικότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος και μείωση της συσσώρευσης των συστημικών κινδύνων. Ιδίως, η Τράπεζα της Ελλάδος αναγνωρίζει, παρακολουθεί και αξιολογεί αυτούς τους κινδύνους και λαμβάνει τα μέτρα που προβλέπει ο νόμος».
Επίσης, σύμφωνα με τα άρθρα 127 παρ. 1 και 282 παρ. 2 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «ο πρωταρχικός στόχος του ΕΣΚΤ είναι η διατήρηση της σταθερότητας των τιμών» (άρθρο 2 του Καταστατικού του ΕΣΚΤ και της ΕΚΤ) και να «συμβάλλει στην εκ μέρους των αρμόδιων αρχών ομαλή άσκηση πολιτικών που αφορούν την προληπτική εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος».
Επομένως, είναι σαφές ότι εντός του πλαισίου που διαγράφουν οι ανωτέρω αρμοδιότητες και καθήκοντα της ΤτΕ ως κεντρικής εθνικής τράπεζας, όσο και του ΕΣΚΤ και της ΕΚΤ, ο διοικητής της ΤτΕ υποχρεούται να λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα για τη διασφάλιση της νομισματικής και χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, πολλώ δε μάλλον να μην προβαίνει επ’ ουδενί τρόπω σε δηλώσεις, πράξεις ή παραλείψεις που ενδέχεται να οδηγήσουν σε αντίθετα, αποσταθεροποιητικά αποτελέσματα.
Πολιτική ανεξαρτησία και ουδετερότητα
Σύμφωνα με το άρθρο 5 Α του Καταστατικού της ΤτΕ, «κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, η Τράπεζα της Ελλάδος και τα μέλη των οργάνων της δεν ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες από την κυβέρνηση ή οργανισμούς. Η κυβέρνηση και οι λοιποί φορείς πολιτικής εξουσίας δεν επιδιώκουν να επηρεάζουν τα όργανα της Τράπεζας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους».
Σύμφωνα με το άρθρο 7 του Καταστατικού του ΕΣΚΤ και της ΕΚΤ, «σύμφωνα με το άρθρο 130 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά την άσκηση των εξουσιών και την εκτέλεση των καθηκόντων και υποχρεώσεων που απορρέουν από τις Συνθήκες και το παρόν Καταστατικό, ούτε η ΕΚΤ ούτε οι εθνικές κεντρικές τράπεζες, ούτε κανένα μέλος των οργάνων λήψεως αποφάσεων των εν λόγω οργανισμών, ζητά ή δέχεται υποδείξεις από θεσμικά και λοιπά όργανα ή οργανισμούς της Ένωσης, από οποιαδήποτε κυβέρνηση κράτους-μέλους ή από ο­ποιονδήποτε άλλο οργανισμό. Τα θεσμικά και λοιπά όργανα ή οργανισμοί της Ένωσης, καθώς και οι κυβερνήσεις των κρατών-μελών αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν την αρχή αυτή και να μην επιδιώκουν να επηρεάζουν τα μέλη των οργάνων λήψεως αποφάσεων της ΕΚΤ και των εθνικών κεντρικών τραπεζών κατά την άσκηση των καθηκόντων τους».
Κατόπιν όλων αυτών, ο διοικητής της ΤτΕ, τόσο ως κρατικός όσο και ως κοινοτικός λειτουργός, οφείλει να μην επεμβαίνει σε ζητήματα που άπτονται της εσωτερικής πολιτικής ζωής της χώρας και της άσκησης των κυριαρχικών συνταγματικών της λειτουργιών. Κάνει, όμως, το εντελώς αντίθετο.





hellasforce

ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΟΡΓΗ…


%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%b9%ce%b5%cf%83-%cf%83
ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ!
Με οργισμένες αντιδράσεις, κάψιμο τουρκικών σημαιών και όρκους ότι εδώ θα γίνει ο τάφος των Τούρκων, αντιμετώπισαν στην Βαγδάτη τις δηλώσεις του Ερντογάν ότι τα τουρκικά στρατεύματα θα προχωρήσουν μέχρι την Μοσούλη για να εκδιώξουν τους Τζιχαντιστές.
Ήδη η κυβέρνηση της Βαγδάτης ζήτησε επίσημα να αποχωρήσουν άμεσα οι τουρκικές δυνάμεις από την τουρκική βάση Başika, στο βόρειο Ιράκ και παράλληλα κάλεσε τον “Ηνωμένο Σιϊτικό Στρατό” να ετοιμαστεί να χτυπήσει τους Τούρκους αν δεν υπακούσουν στο αίτημα της νόμιμης κυβέρνησης του Ιράκ.
Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο πρωθυπουργός του Ιράκ, Haydar Al Abadi, ο οποίος απείλησε τους Τούρκους με σφαγή αν κάνουν το ατόπημα να προχωρήσουν προς την Μοσούλη και αν δεν εκκενώσουν τα ιρακινά εδάφη.
%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%b9%ce%b5%cf%83-%cf%83
Παράλληλα και ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Mark Toner, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της Βαγδάτης τόνισε πως κάθε κίνηση της Τουρκίας στο Ιράκ θα πρέπει να έχει την νόμιμη έγκριση της κυβέρνησης της Βαγδάτης.
Ερώτημα μένει ποια θα είναι η θέση για το ζήτημα αυτό του Ρώσου προέδρου, Βλαδιμήρ Πούτιν, που σήμερα πραγματοποιεί επίσκεψη στην Τουρκία εν όψει της Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης για το ενεργειακό, όπου και θα έχει σημαντικές επαφές με τους Τούρκους.
Ίδωμεν!
Πάντως ο Ερντογάν… «κατάφερε» να ανοίξει και άλλο μέτωπο στα ανατολικά!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr





hellasforce

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… Το Σχέδιο Μακμίλαν, το Φόρεϊν Όφις, Ο Δρ Κλέαρχος και ο Ερντογάν


%ce%ba%cf%85%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ….
Η Συνθήκη της Λωζάννης, η Τριμερής του Λονδίνου και το ξέσπασμα του Ερντογάν
Παρόλο που και οι Βρετανοί γνώριζαν ότι οι τουρκικές θέσεις δεν είχαν έρεισμα, εντούτοις προχώρησαν με τις φιλο-τουρκικές τους πολιτικές μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με ουκ ολίγα βρετανικά έγγραφα, οι νομικοί σύμβουλοι του Φόρεϊν Όφις είχαν αποφανθεί καθαρά ότι δεν ευσταθούσαν οι τουρκικοί ισχυρισμοί, και η κυριαρχία της Κύπρου είχε ήδη καθοριστεί με την προσάρτησή της σε βρετανική αποικία στις 5 Νοεμβρίου 1914, πολύ πριν από τη Συνθήκη της Λωζάννης…
Σχέδιο Μακμίλαν
Τον Σεπτέμβριο του 1958 το θέμα επανήλθε με το σχέδιο Μακμίλαν, που διόριζε Τούρκο αντιπρόσωπο στην Κύπρο, η Ελλάδα απέρριψε το σχέδιο και το θεώρησε παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης. Ο τότε Αναπληρωτής Υπ. Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Τσάτσος, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Βρετ. Πρέσβη στην Αθήνα, Σερ Roger Allen, ημερ. 19.9.1958, κάλεσε (την προηγούμενη) τους διπλωμάτες Γαλλίας, Ιταλίας, Ιαπωνίας, Ρουμανίας, Γιουγκοσλαβίας (εκτός Τουρκίας και Βρετανίας), που υπέγραψαν τη Συνθήκη της Λωζάννης και τους ενημέρωσε για την παραβίαση της Συνθήκης από Βρετανία και Τουρκία σε περίπτωση επιβολής του «Σχεδίου Μακμίλαν» στην Κύπρο. Κοινοποίηση έγινε και στον Αμερικανό πρέσβη.
Από τη γαλλική πρεσβεία οι Βρετανοί εξασφάλισαν το κείμενο της διαμαρτυρίας, στο οποίο αυτήν τη φορά η ελληνική πλευρά περιέλαβε την δήλωση του Ισμέτ Πασιά, με την οποία αποποιήθηκε η Τουρκία όλες τις αξιώσεις της όπου υπήρχαν τουρκικοί πληθυσμοί σε περιοχές της πρώην Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και που δεν αποτελούσαν πλέον μέρος της Τουρκίας. Ακριβώς ό,τι είχε ισχυρισθεί το 1955 ο Στ. Στεφανόπουλος, αλλά υπέκυψε στις βρετανικές πιέσεις…
* Η παραπομπή στα γαλλικά των δηλώσεων του Ισμέτ Πασιά στο διάβημα του Ελληνικού Υπ. Εξωτερικών τον Σεπτέμβριο του 1958.
Οι νομικοί του Φόρεϊν Όφις
Οι Τούρκοι το 1958 και πάντοτε ισχυρίζονταν ότι το διεθνές στάτους της Κύπρου είχε οριστικά καθοριστεί με τη Συνθήκη της Λωζάννης. Αν το στάτους εκείνο άλλαζε δίχως την έγκριση της Τουρκίας (κατά την τουρκική θέση), ολόκληρη η ισορροπία της Συνθήκης διαταραζόταν.
Οι Τούρκοι αναφέρθηκαν στην «υποχρέωση» της τουρκικής κυβέρνησης σε τέτοια περίπτωση, να αναθεωρήσει τη θέση της σε σχέση με τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Αιγίου, Δυτική Θράκη και επίσης την κατάσταση της Ελληνικής Κοινότητας και του Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη, γιατί όλα αυτά τα θέματα είχαν καθοριστεί με τη Συνθήκη. (Δηλαδή ό,τι προσπαθεί σήμερα ο Ερντογάν ενόψει και της υποτιθέμενης λύσης του Κυπριακού μέχρι το τέλος του 2016!).
Οι Έλληνες ήσαν κάθετα αρνητικοί στην τουρκική προσέγγιση. Παρόλο όμως που και οι Βρετανοί γνώριζαν ότι οι τουρκικές θέσεις δεν είχαν στήριγμα, εντούτοις προχώρησαν με τις φιλο-τουρκικές τους πολιτικές μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με ουκ ολίγα βρετανικά έγγραφα, οι νομικοί σύμβουλοι του Φόρεϊν Όφις είχαν αποφανθεί καθαρά ότι δεν ευσταθούσαν οι τουρκικοί ισχυρισμοί, και η κυριαρχία της Κύπρου είχε ήδη καθοριστεί με την προσάρτησή της σε βρετανική αποικία στις 5 Νοεμβρίου 1914, πολύ πριν από τη Συνθήκη της Λωζάννης… Δηλαδή και παρόλο που οι Βρετανοί είχαν εξασφαλίσει μια σιδεροκέφαλη νομική θέση στη Λωζάννη, την υπονόμευσαν με την Τριμερή για να αγκαλιάσουν την αστήρικτη τουρκική θέση…
Ο Δρ Κλέαρχος Κυριακίδης
Σε αυτήν τη διατύπωση αναφέρθηκε αναλυτικά και ο Καθηγητής Δρ Κλέαρχος Κυριακίδης σε διάλεξή στην Αγγλία, στα 100χρονα της προσάρτησης της Κύπρου, στην οποία παρευρέθην και κάλυψα τόσο στον παροικιακό Τύπο όσο και στη «Σημερινή», στις 14 Ιανουαρίου 2014.
Αξιοσημείωτη η κατάληξη της διάλεξης του καθηγητή: «΄Ισως ήλθε ο καιρός για το Ηνωμένο Βασίλειο να αναθεωρήσει τη μέχρι σήμερα πολιτική κατευνασμού προς την Τουρκία και την πολιτική του να μετατρέψει την Κυπριακή Δημοκρατία σε μια δικοινοτική και διζωνική ομοσπονδία. Αμφότερες οι πολιτικές του είναι κατά πολύ ξεπερασμένες και με ημερομηνία λήξεως».
Πέραν τούτων, ο Δρ Κυριακίδης εμβαθύνει την έρευνα και μελέτη του και σημειώνει ότι η οργάνωση του Δρος Φαζίλ Κουτσιούκ «Η Κύπρος είναι τουρκική», που δημιουργήθηκε επί Ατνάν Μεντερές και πριν από την Τριμερή του Λονδίνου, η οποία έδωσε στην Τουρκία το locus standi που είχε απολέσει στη Λωζάννη (για να ετοιμάσει και ο Δρ Νιχάτ Ερίμ το σχέδιό του για επανάκτηση της Κύπρου το 1956) σε σχέση και με τις αποκαλύψεις του Λόρδου Portland, είχε τις ρίζες της στο τουρκικό σκεπτικό επί Λωζάννης.
Και αποτελεί μέρος του δόγματος της διαίρεσης (φράση που χρησιμοποιεί ο καθηγητής) της Κύπρου με τον διαχωρισμό του πληθυσμού σε «δύο ξεχωριστές κοινότητες», σε «δύο ξεχωριστές ζώνες» και τελικά την «ομοσπονδοποίηση» (δηλαδή διχοτόμηση χωρίς να ονομάζεται διχοτόμηση) της Κύπρου μέσω της Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Επιπλέον ο καθηγητής εξηγεί ότι και το ΟΥΔΕΠΟΤΕ του Βρετανού Υφυπουργού Henry Hopkinson στις 28 Ιουλίου 1954 σχετίζεται με τους τουρκικούς ισχυρισμούς περί Λωζάννης, για τα δικά τους βέβαια συμφέροντα…
* (Ο Δρ Κυριακίδης βρίσκεται τώρα στην Κύπρο, στο Πανεπιστήμιο UCLan – τον ευχαριστώ για τη συνδρομή του στο άρθρο αυτό).
Εν κατακλείδι, όλα αυτά είναι αδιάσειστες ιστορικές μαρτυρίες της τουρκικής πολιτικής, αδίστακτου τρόπου διαπραγμάτευσης, τού έτσι θέλω και αδιάκριτης προκλητικότητας. Από τη Δυτική Θράκη, στα ελληνικά νησιά, την εξόντωση των ελληνικών πληθυσμών, την επανάκτηση της Κύπρου. Από το 1923 μέχρι σήμερα…
Τι είπε ο Ρ.Τ. Ερντογάν το 2014
Το 2014, μιλώντας με Τουρκοκύπριους δημοσιογράφους, ο Ερντογάν τούς είπε: «Η βόρεια Κύπρος είναι μουσουλμανική. Να μη διστάζετε να είστε περήφανοι γι’ αυτό και να το επικροτείτε, να ενδιαφέρεστε περισσότερο για την αύξηση της θρησκευτικής εκπαίδευσης και των τζαμιών». Το δημοσίευμα γράφει ότι στην Τουρκία το ανεπίσημο όνομα της «βόρειας Κύπρου» είναι «γη παιδί μας» (child land). (Sezen Yaras, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Turkish paternalism in Northern Cyprus).
Υπάρχει, λοιπόν, οποιαδήποτε διαφορά στις δηλώσεις και επιδιώξεις μεταξύ Ζορλού 1955 και Ερντογάν 2014; Άλλαξε καθόλου η τουρκική πολιτική; Πού;
Για πόσο ακόμα και η δική μας πλευρά θα προσφέρει στους κατακτητές υποταγή, κατευνασμό και εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων, ανίκανη και αδύναμη να αντιμετωπίσει τόσο τους ίδιους όσο και τους ξένους συμμάχους και εντολοδόχους τους, αγνοώντας την ιστορία και τα παθήματα; Και, το χειρότερο: Για πόσο θα βασίζεται στον… Ερντογάν;
ΦΑΝΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
Ερευνήτρια/δημοσιογράφος




hellasforce

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε ΚΑΙ ΤΑ Θαλάσσια Μαλάκια


%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%be%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%b1
Ως γνωστόν τα θαλάσσια Μαλάκια είναι, πεταλίδες, χτένια, μύδια, στρείδια, πίνες, αχινοί, κ.λ.π. Προσκολώνται επάνω στα βράχια, και θρέφονται από τη θάλασσα.
Τα μαλάκια σε μεταφορική έννοια είναι οι σύγχρονοι πολιτικοί σε όλη την Υδρόγειο, και ειδικά στην Ελλάδα.
Τα μαλάκια οι πολιτικοί, λόγω προσαρμοστικότητας, έχουν επικοίσει όλη την Υδρόγειο, κατοικούν σε όλες τις χώρες, και θρέφονται από τον Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για την εξυπηρέτηση των Επικυρίαρχων του Πλανήτη.
Οι Επικυρίαρχοι της Γης, τοποθετούν τα Μαλάκια επικεφαλής σε όλα τα πολιτικά κόμματα, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Εκκλησία, στη Δικαιοσύνη, στη Δημόσια Διοίκηση, για να κάνουν τη δουλειά τους.
«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» φωνάζουν οι ανθέλληνες πολιτικοί μας, μαλάκια των Κοσμοκρατόρων, στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, γιατί έτσι θέλουν οι Επικυρίαρχοι της Υδρογείου.
Με την γραφική αυτή φράση, «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε», καλούν τους πελάτες οι γνωστοί σωματέμποροι, όταν ανοίγει κάποιο νέο «STUDIO».
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας γνωστοί σαν σφογγοκωλάριοι του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι οπαδοί της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης & Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την εξουσία, και να ανέλθουν στην εξουσία. Προσκολώνται στην εξουσία σαν τα θαλάσσια μαλάκια στα βράχια της θαλάσσης!!!
Είναι οι γνωστοί διεθνιστές και Εθνομηδενιστές Δεξιάς & Αριστεράς, υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου των Επικυρίαρχων του πλανήτη, και Πλανητάρχη.
Οι γνωστοί Σιωνιστές Παγκοσμιοποιητές φέρνουν εδώ τους λαθρομετανάστες από χώρες της Ασίας & Αφρικής, για να εδραιώσουν την Αυτοκρατορία τους, αναμειγνύοντας τους ανθρώπους, δηλαδή «Λαοί , φυλαί, και γλώσσαι», σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVEN-KALERGI.
ΒΑΒΕΛ έκαναν την Ευρώπη και Αμερική!!!
Μόνον έτσι μπορεί ο Σημίτης ΡΟΤΣΙΛΝΤ να εμπεδώσει την Σιωνιστική Αυτοκρατορία του.
Οι πολιτικοί μας σαν δούλοι και υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προσφέρουν στους λαθρομετανάστες τα πάντα.
Σπίτια, χρηματικά επιδόματα, Νοσοκομεία, Σχολεία, ΜΜΜ, φαγητό, ρουχισμό, και ο Ελληνικός Λαός πληρώνει………..
Όλα αυτά χωρίς να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό!!!
Δεν πληρώνει ο Πλανητάρχης ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αλλά ο φτωχός Ελληνικός Λαός, ο βαρύτατα φορολογημένος.
Πληρώνει ο Έλληνας, για να εδραιωθούν τα σχέδια του Επικυρίαρχου Κοσμοκράτορα Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Τώρα οι προδότες πολιτικοί μας, νοικιάζουν διαμερίσματα για να στεγάσουν τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, τους οποίους αποκαλούν «πρόσφυγες», για να έχουν νομική κάλυψη.
Με λίγα λόγια τους εντάσουν μέσα στην Ελληνική κοινωνία, αδιαφορώντας για τον Πολιτισμό των ανθρώπων αυτών.
Εχθές μέσα στο κέντρο της Αθήνας, δύο λαθρό εκρέμασαν έναν συνάδελφό τους, τέτοια βαρβαρότητα και αγριότητα…..
Οι προδότες Πολιτικοί μας, Δεξιάς & Αριστεράς, αδιαφορούν για το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, του Λαού μας, φτάνει να εκτελέσουν τα σχέδια του αφεντικού τους Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Γιατί δεν πάνε στη Βουλγαρία-Ρουμανία-Αλβανία, αλλά έρχονται όλοι εδώ;;; Διότι εμείς έχουμε «Μαλάκια» πολιτικούς, με αφύλακτα σύνορα!!!
Γιαυτό λέγουμε, «Ανοίξαμε , και σας περιμένουμε»…….
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας είναι οι «Τσατσάδες» του Σιωνιστή Εβραίου Αυτοκράτωρα και Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Κανείς να μη βρεθεί στη θέση τους.
Η θέση τους είναι η δυστυχία του Ελληνικού Λαού!!!!!!!!!!
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ





hellasforce

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ! Εξω τα Άρματα «ΧΧV ΤΘΤ»… Φωτιά….


????????????????????????????????????
Τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου 2016, η ΧΧΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία εκτέλεσε στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Ροδόπης την ΤΑΜΣ «ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΘΩΡΑΚΑΣ – 2016».
Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας αντιμετωπίσθηκαν επεισόδια επιθετικών, αμυντικών και επιβραδυντικών επιχειρήσεων και αξιολογήθηκαν τα χαρακτηριστικά του Τεθωρακισμένου Σχηματισμού, όπως η ευκινησία, η ευκαμψία και η ισχύς πυρός.
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
%cf%87%ce%b1%ce%bb%cf%85%ce%b2%ce%b4%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%b8%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%833
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
%cf%87%ce%b1%ce%bb%cf%85%ce%b2%ce%b4%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%b8%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%835
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
%cf%87%ce%b1%ce%bb%cf%85%ce%b2%ce%b4%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%b8%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%8314

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΤΟΥΡΚΙΚΗ… ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%b2%cf%81%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%b1ALERT…
Παραδέχεται ο Βίτσας τις διεισδύσεις τουρκικών υποβρυχίων
. Η Άγκυρα παρά τις ελληνικές αντιδράσεις δεν κάνει πίσω και επιμένει στην δέσμευση περιοχής νοτιοανατολικά της Σκύρου και δυτικά των Ψαρών. Η Άγκυρα έχει εκδώσει την NAVTEX 536/16 (και τη ΝΟΤΑΜ Α3837/16) για αεροναυτική άσκηση με πυρά σ΄αυτή τη περιοχή. Για την περιοχή αυτή υπάρχει ανταλλαγή NOTAM μεταξύ των 2 χωρών, διότι μέρος της δεσμευμένης περιοχής παραβιάζει τον ΕΕΧ.
Υπενθυμίζεται ότι έχουν δεσμευτεί κι άλλες τρεις περιοχές για το χρονικό διάστημα 11-12 Οκτωβρίου στο Αιγαίο (2 στην περιοχή Κόλπου Ξηρού και 1 στην περιοχή Βόρεια Ικαρίας) με τις ΝΑVTEX 623-625-626/16
Για την περιοχή αυτή υπάρχει ανταλλαγή NOTAM μεταξύ των 2 χωρών, διότι μέρος της δεσμευμένης περιοχής παραβιάζει τον ΕΕΧ.
Ακολουθεί χάρτης της περιοχής της ΝΑVTEX 536/16:
1

ΠΡΟΣΟΧΗ! Π Α Γ Ι Δ Α !!!



Το χρόνιο πρόβλημα με τα αδήλωτα χρήματα που έχουν φορολογούμενοι σε τράπεζες εδώ ή στο εξωτερικό μπαίνει σε ράγες μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξε το υπουργείο Οικονομικών με τους «θεσμούς».
Από φόρο 110% που ζητούσαν οι δανειστές για τη νομιμοποίηση αδήλωτων χρημάτων που είτε βρίσκονται στα… στρώματα είτε έχουν επενδυθεί σε ακίνητα ή άλλες κρυφές δραστηριότητες ή έχουν βγει έξω, τώρα δέχονται ο φόρος να είναι από 50% μέχρι 60%, κατά περίπτωση
Η διαδικασία, όμως, κρύβει παγίδες με το καταθεσιολόγιο που υποχρεούται να υποβάλει ο φορολογούμενος, καθώς σε αυτό θα πρέπει να αποδείξει από πού προέρχονται τα χρήματα που έχει στην τράπεζα και τα σχετικά στοιχεία να τα καταθέσει στην Εφορία στην οποία υπάγεται μέσα σε… 5 μέρες – που δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να τα συγκεντρώσει.
Οι εκτιμήσεις είναι ότι η ρύθμιση δεν θα αποδώσει τα έσοδα τα οποία προσδοκά η κυβέρνηση στην αγωνία της να καλύψει τρύπες. Με πιο απλές διαδικασίες, που δεν θα στήνουν στο απόσπασμα όποιον έχει αδήλωτα χρήματα, το Δημόσιο θα μπορούσε να εισπράξει γύρω στα 3 με 4 δισ. ευρώ.
Το πώς θα λειτουργήσει αυτή η διαδικασία το εξηγεί ο γνωστός φοροτεχνικός Παναγιώτης Παντελής στο άρθρο του που παραθέτουμε.





hellasforce

ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ… ΤΣΙΡΚΟ (LIVE)! «Συζήτηση» για τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ και τη ΔΙΑΠΛΟΚΗ!! Κοροϊδίας το Ανάγνωσμα


%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83«Συζητούν» στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά… Μα πόση κοροϊδία πια…

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Δημοσιεύτηκε ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στις 9 Οκτ 2016!!!ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!



ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Δημοσιεύτηκε ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στις 9 Οκτ 2016!!!ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ!!! 


Δημοσιεύτηκε στις 9 Οκτ 2016



ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ



Άρθρο 5: Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση πολιτών από 17.6.2017 για όλες τις υπηρεσίες και όχι για νοσοκομειακή περίθαλψη.



Άρθρο 1: Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση πολιτών όλης της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και του Ρωσικού Κράτους, από 16.6.2017. Αποδοχή του άρθρου απ’όλες τις χριστιανικές εκκλησίες.



9 Δ: Δημιουργία Ηλεκτρονικού Αρχείου σε όλα τα εκπαιδευτικά πανεπιστημιακά ιδρύματα και ιδρύματα δημοσίου χαρακτήρος, καθώς και σε υπουργεία όλων των χωρών Ευρώπης, να εισαχθούν τα συστήματα της παλαμοσκόπησης και ιριδοσκόπησης έτσι ώστε όλοι οι πολίτες, μαθητές, εκπαιδευτικοί, σπουδαστές και πολιτικοί άρχοντες να εισάγονται κατά αυτά τα συστήματα στα προαναφερθέντα κτίρια. Εφαρμογή 27.7.2017 έως 29.10.2017.

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ !!!!!!!



-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ - ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ( ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ , ΤΡΑΜ , ΜΕΤΡΟ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ...) ΑΠΟ 1/1/2017 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666......








volcanotimes

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ!!!!ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!!!



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ!!!!ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!!!

ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ:
"ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ"
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ ΟΣΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ...
ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε ΤΙΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!









volcanotimes

Αλήθεια τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για την πατρίδα;Μέχρι που μπορούν να φθάσουν οι θυσίες σου;Σκεφτείτε, αλλά γοργά γιατί οι μέρες πλησιάζουν... Ο εχθρός ήδη μετακινεί δυνάμεις, έχει ήδη πάρει το πράσινο φως...




Αλήθεια τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για την πατρίδα;Μέχρι που μπορούν να φθάσουν οι θυσίες σου;Σκεφτείτε, αλλά γοργά γιατί οι μέρες πλησιάζουν... Ο εχθρός ήδη μετακινεί δυνάμεις, έχει ήδη πάρει το πράσινο φως...       
Αν αγαπάς την πατρίδα αληθινά, είσαι έτοιμος για όρη, για βουνά!
  
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
  
Αλήθεια πόσο αγαπάς την πατρίδα;

Αλήθεια τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για την πατρίδα;

Μέχρι που μπορούν να φθάσουν οι θυσίες σου;


Την προηγούμενη εβδομάδα που είμαι κρεβατωμένος με ίωση το έριξα στη φιλοσοφία. Όχι την ετοιματζίδικη των βιβλίων, αλλά την πραγματική φιλοσοφία, αυτήν που συζητάς σαν τρελός με τον εαυτό σου, αυτήν που κάνεις τις δυσκολότερες ερωτήσεις και προσδοκάς τις πιο περίεργες απαντήσεις.

Σε αυτόν τον φιλοσοφικό οίστρο σκέφθηκα αυτά τα τρία ερωτήματα και ειλικρινά σας λέω τα βρήκα σκούρα με αυτό το κωλόπαιδο τον Ζαχαρία.

Από την μια έβλεπα τον πατριώτη Ζαχαρία, που παρά το υπερβαρο του σώματος του είναι έτοιμος να δώσει "τα πάντα" για την πατρίδα... Την ίδια ώρα έρχεται αυτό το "τα πάντα" να τριβελίζει το μυαλό...

Μέσα στο "τα πάντα" περιλαμβάνεται η έστω εικονική ευτυχία της κόρης σου; Η οικογενειακή γαλήνη για την οποία 18 χρόνια τώρα παλεύεις μέρα και νύχτα; Η σχετικά άνετη οικογενειακή ζωή που σου έχουν προσφέρει οι ατελείωτες ώρες εργασίας;

Και η απάντηση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, όταν γύρω σου βλέπεις έναν κόσμο που ζει στον δικό του μικρόκοσμο, ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο εκτός από την πάρτη τους, για ανθρώπους που περιμένουν σε "άνωθεν" βοήθειες, αρνούμενοι όμως οι ίδιοι να κάνουν οτιδήποτε για να παρασχεθεί αυτή η άνωθεν βοήθεια.

Όταν μάλιστα φτάνεις στο κρίσιμο ερώτημα πόσοι νομίζουν ότι πρόκειται να ακολουθούσαν ένα μετέωρο και αβέβαιο βήμα τότε σε πιάνει κατάθλιψη... Για τις ώρες που κατανάλωσες - και που άνετα θα σου εξασφάλιζαν μια πιο "άνετη ζωή" -   χωρίς να έχεις βρει ουσιαστική απήχηση.

Ουσιαστικά στο τέλος της φιλοσοφίας σου έρχεται να τρελαθείς...

Ρε φίλε είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι πας να θυσιάσεις;

Την ίδια στιγμή όμως σου έρχεται στο μυαλό ο παππούς σου, αυτός που δεν έσπασε τα χέρια και τα πόδια του επίτηδες - όπως οι περισσότεροι στο χωριό -  και άφησε 4 παιδιά και έτρεξε πρώτος από ένα απομακρυσμένη νησί στα βουνά της Ηπείρου, εκεί που από μια έκρηξη οβίδας έχασε τη μνήμη του και ποτέ δεν επανήλθε ουσιαστικά...

Όμως αυτός ο παππούς ήταν που σου έμαθε ότι ο μεγαλύτερος έρωτας, η πιο όμορφη γκόμενα είναι η πατρίδα και ας μην σου κάθετε ποτέ....

Και κάπου εκεί χαμογελάς γιατί θυμάσαι και τους άλλους προγόνους σου... Τον προπαππού, που  είναι γραμμένος στα βιβλία ιστορίας και λέγεται τουρκοφάγος... Ένας άνθρωπος που στα χρόνια της επανάστασης μέχρι και την απελευθέρωση του νησιού τα έδωσε ΟΛΑ... Γυναίκα, παιδιά, περιουσία...

Όμως ελευθέρωσε τον τόπο του, σήκωσε τη σημαία της Ελεύθερης Ελλάδας το 1912 στα περισσότερα χωριά του νησιού... Όλα για την πατρίδα... Και αφού τα έδωσε ΟΛΑ γι΄αυτήν ύστερα αφιερώθηκε σε αυτό που του ηρεμούσε την ψυχή... Τον Θεό και έγινε μοναχός... μέχρι που χρειάσθηκε λίγα χρόνια μετά και πάλι την πατρίδα να υπερασπισθεί... Και πάλι το ράσο δεν τον εμπόδισε να πάρει το ντουφέκι και να πάει εκεί που πρόσταξε η πατρίδα... Ήταν εκεί στη Σμύρνη, στο Αφιόν Καραχισάρ... Η μάνα μου λέει ότι ο "παπούλης" πριν πεθάνει της είπε δεν στεναχωριέται για το αν κριθεί για όσους σκότωσε στον πόλεμο, "αν μου ζητηθεί λόγος θα πω ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ"...

Εμείς οι Έλληνες έχουμε ένδοξη ιστορία...

Οπότε φθάνουμε πάλι στα τρία πρώτα ερωτήματα... Είμαστε έτοιμοι να τα απαντήσουμε;

Σκεφτείτε, αλλά γοργά γιατί οι μέρες πλησιάζουν...

Ο εχθρός ήδη μετακινεί δυνάμεις, έχει ήδη πάρει το πράσινο φως...







volcanotimes

ΑΝΟΙΧΤΟΣ πόλεμος κατά Καμμένου από το Τουρκικό Προξενείο και τους Γκρίζους Λύκους!!!Ενοχλεί, η συνεχής παρουσία του ΥΕΘΑ στην Θράκη!!!





ΑΝΟΙΧΤΟΣ πόλεμος κατά Καμμένου από το Τουρκικό Προξενείο και τους Γκρίζους Λύκους!!!Ενοχλεί, η συνεχής παρουσία του ΥΕΘΑ στην Θράκη!!!

της Κωνσταντίνας Παλαιολόγου

O Τζενγκίζ Ομέρ, ιδιοκτήτης- αρθρογράφος της προκλητικής εθνικιστικής μειονοτικής εφημερίδας της Ξάνθης «Μιλλέτ» –είναι σε καθημερινό παραλήρημα λόγω του υπουργού Εθνικής Άμυνας!

Το Κράτος έχει μετά από πολλά χρόνια έντονη παρουσία της στην Θράκη σε όλους τους τομείς κάτι που δεν δίνει περιθώρια κινήσεων στους πράκτορες του Τουρκικού Προξενείου. Οι πομάκοι της Θράκης χάρη στους Ανεξάρτητους Ελληνες έχουν αναβαθμιστεί, ενώ από την άλλη η συνεχείς επισκέψεις του Πάνου Καμμένου ως ΥΕΘΑ στην Θράκη σε συνδυασμό με τις συνεχείς στρατιωτικές ασκήσεις, έχουν ενοχλήσει και τις γνωστές φυλλάδες του προξενείου

Διαβάζουμε στα «Τουρκικά νέα» την μετάφραση από το νέο του παραλήρημα με πολλά ποινικά αδικήματα  :

«Ως χώρα βιώνουμε την χειρότερη περίοδο της ιστορίας της δημοκρατίας μας από πολιτική και οικονομική σκοπιά. Ως μειονότητα μάλιστα αυτή είναι μια πολύ περισσότερο αισθητή κατάσταση.

Εμείς οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης που με την Λωζάννη αφεθήκαμε στην Ελλάδα και ως πολίτες αυτής της χώρας αλλά και ως μέλη της επίσημης μειονότητας της χώρας συνθλιβόμαστε διπλά. Τα βάσανα τα δικά μας είναι διπλά από των κανονικών πολιτών.  Διότι όταν γεννιόμαστε εμείς ερχόμαστε με ένα 10-0 σε βάρος μας και καταπιεσμένοι.

…………….

Στο παρελθόν αυτή η χώρα τράβηξε πολλά από την σύγκρουση αριστεράς-δεξιάς. Ο καβγάς αυτός αργότερα συνεχίστηκε στην πολιτική αρένα. Αλλά τι παράδοξο, δύο κόμματα που προέρχονται από παραδόσεις συνεχούς σύγκρουσης μεταξύ τους,  σήμερα ( ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ) με έναν αρμονικό συνασπισμό βρίσκονται στην κυβέρνηση της χώρας.

Κάνοντας μια παρομοίωση είναι σαν ένα είδος φασιστών να δώσανε τα χέρια με τους αντιφασίστες και να κυβερνάνε την χώρα. Εάν χρειάζεται να δώσουμε έμφαση, η κατάσταση στην χώρα μας είναι σαν να σχημάτισαν κυβέρνηση μαζί ο Χίτλερ και ο Στάλιν. Το μέχρι χτες κόμμα της ακραίας αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πλήρη αρμονία και ευχαριστημένο με την άκρα δεξιά τους ΑΝΕΛ.

Ο πρωθυπουργός Τσίπρας με την ανθρωπιστική ρητορική και ο οποίος συνεχώς μιλά για τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα, από την μέρα που ήλθε στην κυβέρνηση, συνεννοείται μια χαρά με τον φασίστα υπουργό Αμύνης Καμμένο που επιδιώκει να εξαφανίσει την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης. Δύο αντίθετοι πόλοι, η ¨γάτα¨ και ο ¨σκύλος¨ μαζί κυνηγάνε το ¨ποντίκι¨.

Δεν ξέρουμε αν  οι δυό τους έπιασαν ποντίκια, αλλά σίγουρα ξέρουμε πως μαζί έκαναν σουρωτήρι την συμφωνία της Λωζάννης και επιφέρουν μέτρα που παραβιάζουν τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας. Οι πράξεις της κυβέρνησης σε αυτό το θέμα δεν επηρεάζονται καθόλου από το ότι είναι δεξιοί ή αριστεροί. Ότι και αν κάνουν οι ΑΝΕΛ σε αυτά τα θέματα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλά καθόλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ευχαριστημένος από αυτή την κατάσταση και για να βγει καθαρός πετάει την μπάλα στους ΑΝΕΛ.

……………….

Οι ΑΝΕΛ στην εθνική άμυνα διακρίνεται πως δίνουν βαρύτητα στα θέματα ενάντια στους Τούρκους της δυτικής Θράκης. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Καμμένος είναι σαν να μην κάνει άλλη δουλειά πέραν της έχθρας κατά της Τουρκίας και των Τούρκων.Εάν δείτε τον περισσότερο χρόνο ενδυναμώνει την άμυνα έναντι της Τουρκίας, εξοπλίζεται ακόμη περισσότερο και προβαίνει σε προκλήσεις στα σύνορα με την Τουρκία. Έτσι είναι και η ρητορική του. Ασταμάτητα κάνει εχθρικές δηλώσεις στοχοποιώντας την Τουρκία και τους Τούρκους.

Την ίδια στάση τηρεί και στο θέμα της τουρκικής μειονότητας. Αρνείται την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στην δυτική Θράκη και κάνει δηλώσεις στοχοποιώντας την μειονότητα που αυτοπροσδιορίζεται ως τουρκική. Παρόμοιες δηλώσεις έκανε πριν από λίγες μέρες. Έκανε δηλώσεις που διαιρούνε και χειραγωγούν την μειονότητα.   Την μειονότητα που αυτοπροσδιορίζεται ως τουρκική, με επίμονο τρόπο την ονόμασε ¨ελληνοπομακική¨ και δήλωσε πως ο στρατός  πάντα θα είναι δίπλα στους ¨Έλληνες Πομάκους¨.

Ταυτόχρονα ο υπουργός Αμύνης Καμμένος δήλωσε πως νέες στρατιωτικές μονάδες θα μεταφερθούν στην δυτική Θράκη. Είπε πως οι μονάδες που θα μεταφερθούνε θα συμβάλουν οικονομικά στην περιοχή. Αλλά δεν ανακοίνωσε τον πραγματικό λόγο για αυτό. Εξ όσων ξέρω οι στρατιωτικές μονάδες δεν μεταφέρονται κάπου μόνο για οικονομικούς λόγους. Tέτοιες αποφάσεις παίρνονται για στρατηγικούς λόγους. Πρέπει να ειπωθεί πως ιδιαίτερα για μια περιοχή σαν την δυτική Θράκη οι αποφάσεις αυτές είναι πολύ ανησυχητικές. Τουλάχιστον για την μειονότητα.

………………..

Όπως είναι φυσικό το κράτος παίρνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την αυτοάμυνα του. Στο θέμα αυτό στρατιωτικοί και πολίτες είναι υποχρεωμένοι να πράττουν αυτό που του αναλογεί. Και εμείς ως πολίτες αυτής της χώρας είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε κάθε καθήκον για την υπεράσπιση αυτής της χώρας.

Υπάρχει όμως η εξής κατάσταση. Τα μέτρα αυτά είναι για εμάς ή ενάντια σε εμάς ; Διότι ξέρουμε καλά πως οι τελευταίες μεταφορές μονάδων προς την Θράκη ήταν επί χούντας και σύμφωνα με αυτά που μας διηγούνται οι γεροντότεροι, κάποιοι αξιωματικοί που ήρθαν τότε λόγω της επιστράτευσης χρόνια αργότερα παραδέχτηκαν πως οι μονάδες αυτές είχαν σταλεί στην περιοχή για την μειονότητα. Σύμφωνα με αυτά που αναφέρθηκαν τότε, μετά από την έναρξη των επιθέσεων κατά των Τούρκων στην Κύπρο, η χούντα είχε σχεδιάσει το ίδιο και για την δυτική Θράκη, είχε κηρύξει επιστράτευση, είχε στείλει μονάδες και ήταν σε επαγρύπνηση. Εάν δηλαδή εξελισσόταν αλλιώς τα γεγονότα, θα μπορούσε να γίνει μεγάλη σφαγή στην δυτική Θράκη.   Σήμερα δηλαδή όπως κλαίμε για τις γενοκτονίες σε Σρεμπρένιτσα και Μαυροβούνιο, θα κλαίγαμε και για την Δ. Θράκη.

Όπως είναι φυσικό ρωτάμε : Τι θέλει να κάνει αυτή η κυβέρνηση ; Η μετακίνηση μονάδων ενός στρατού που είναι υπό τις διαταγές ενός φασίστα υπουργού αμύνης, από πού βγήκε και ποιος είναι ο στόχος ;

Ή μήπως γίνεται διότι όπως και επί χούντας η μειονότητα αντιμετωπίζεται σαν εθνική απειλή ;

Εάν η κατάσταση είναι όπως σκεφτόμαστε τότε, αλίμονο στο χάλι μας και κρίμα για την χώρα μας…»

Τζεγκίζ Ομέρ







volcanotimes