Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Η κυβέρνηση «δίνει» νομοσχέδια… τώρα, ζητώντας «ήπια» συμφωνία και χρέος


greece_euro_simaia_anthropos
Κορυφαία στελέχη της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας δεσμεύθηκαν για τη βούληση αλλά και για τη δυνατότητά τους να καταθέσουν ακόμη και στις αρχές του Απριλίου στη Βουλή νομοσχέδια για το ασφαλιστικό, καθώς και για τα υπόλοιπα ανοικτά μέτωπα (φορολογικό, «κόκκινα” δάνεια, αγορές κ.λπ.), όπως προκύπτει από πηγές εντός και εκτός συνόρων.
Αυτό βέβαια, εφόσον βρεθεί προηγουμένως κοινός τόπος μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών.
Και ο κοινός τόπος για την ελληνική κυβέρνηση προϋποθέτει… πολλά. Ζητά «ελαστικότητα» στην τελική συμφωνία για το δημοσιονομικό πακέτο (1% του ΑΕΠ λέει η Ελλάδα και 3% του ΑΕΠ μέτρα ζητούν οι θεσμοί), μια «ελαστικότητα» που επιχειρεί να συνδέσει με δύο πεδία:
· Με το προσφυγικό, χωρίς ωστόσο ακόμη αυτό να έχει γίνει αποδεκτό (οι δεσμεύσεις από πλευράς δανειστών είναι ασαφείς, ενώ η Αθήνα δεν μπορεί να αποδείξει το μέγεθος του κόστους αλλά και να απορροφήσει τα κονδύλια που έχει για να ζητήσει πρόσθετα).
· Με τις πεπερασμένες πολιτικές αντοχές της κυβέρνησης (που όπως λένε εκπρόσωποι της κυβέρνησης στους δανειστές χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει τα διαδοχικά πακέτα μέτρων).
Και μαζί με τη συμφωνία για την αξιολόγηση η Αθήνα ζητά παράλληλες αποφάσεις για το χρέος. Όλα αυτά τα αιτήματα επιθυμεί η Αθήνα να ικανοποιηθούν έως το Eurogroup της 22ας Απριλίου με πρώτο βήμα να ολοκληρωθούν έως τις 13 Απριλίου οι διαπραγματεύσεις σε επίπεδο επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων (προανήγγειλαν φεύγοντας μία εβδομάδα πριν ότι ξεκινούν στις 4 Απριλίου τις διαβουλεύσεις).
Μόνο που -από πλευράς εταίρων- η συμφωνία μέσα στον Απρίλιο δεν θεωρείται καθόλου βέβαιη όχι μόνο στο σκέλος του χρέους αλλά ούτε στο σκέλος της διαπραγμάτευσης (σ.σ. παρά την επιθυμία και των δανειστών να κλείσει προς το παρόν το θέμα της Ελλάδας). Και έτσι, η κυβέρνηση έχει αρχίσει να κάνει το «κουμάντο» της.
Με τα διαθέσιμα να οδεύουν προς αρνητικό πρόσημο, το σενάριο της παράτασης των διαβουλεύσεων τον Μάιο «φωτίζει» μια «δεξαμενή» διαθεσίμων 5,7 δισ. ευρώ από δήμους και άλλους φορείς του ευρύτερου δημοσίου που δεν έχουν γίνει repos, και εξ αυτών 2-3 δισ. ευρώ θεωρούνται αξιοποιήσιμα (σχετικό ρεπορτάζ στο «Κεφάλαιο» που κυκλοφορεί)…
Και παράλληλα συνεχίζεται η αντίδραση της κυβέρνησης για τη στάση του ΔΝΤ με τον ΥΠΟΙΚ να ζητά «να σεβαστούν τα κοινωνικά κεκτημένα μιας ευρωπαϊκής χώρας» σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», τονίζοντας ότι στο Eurogroup της 22ας Απριλίου πρέπει να συζητηθεί το συνολικό πακέτο της αξιολόγησης και του χρέους. Καταλογίζει σε ορισμένα μέλη του ΔΝΤ «απουσία μέριμνας για κοινωνική δικαιοσύνη και κατανόησης για τη διπλή κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, όταν ζητούν μεγάλο μέρος της αναπροσαρμογής του φόρου εισοδήματος να έρθει μέσα από τη μείωση του αφορολόγητου».




hellasforce

Τα τρία μεγάλα προβλήματα με τη ρευστότητα


alarm-was-signaled-in-the-countrys-banking-system.w_hr
Θολό τοπίο για την άρση των capital controls… Μετέωρο το βήμα της κυβέρνησης.
Αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του προγράμματος, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) να εντάξει την Ελλάδα στο πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων (QE). Το μήνυμα έρχεται απευθείας από τη Φρανκφούρτη, μέσω καλά ενημερωμένων πηγών, και είναι κατά κάποιον τρόπο μια απάντηση στη φήμη που υφέρπει το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα και υποστηρίζει το αντίθετο.
Οτι, δηλαδή, η ΕΚΤ προτίθεται να κάνει το μεγάλο βήμα, ακόμα και αν έχει έστω μια ισχυρή θετική ένδειξη πως οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την τρόικα βρίσκονται στον σωστό δρόμο.
Το πρώτο μήνυμα
Αποδέκτες του μηνύματος έχουν γίνει κατ’ αρχήν οι συστημικές τράπεζες. Το γεγονός ότι βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με την έδρα της ΕΚΤ, για διάφορους λόγους, τους εξασφαλίζει αυτό το «προνόμιο». Ωστόσο την ίδια πληροφορία μπορεί να επιβεβαιώσει και η Τράπεζα της Ελλάδας και, ενδεχομένως, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, αν και θα επιθυμούσε το αντίθετο, για ευνόητους λόγους.
«Ούτως ή άλλως, το πραγματικό όφελος από μια τέτοια εξέλιξη δεν θα ανέτρεπε δραματικά τη σημερινή εικόνα», τονίζεται χαρακτηριστικά στην «Κ» από πηγές που μπορούν να υπολογίσουν ακριβώς την επίπτωση.
«Ωστόσο θα αποτελούσε ένα μήνυμα προς τις αγορές ότι η Ελλάδα έχει και πάλι την πλήρη εμπιστοσύνη της ΕΚΤ, με ό,τι αυτό πρακτικά συνεπάγεται», προστίθεται. Κάτι τέτοιο, μεταξύ άλλων, μεταφράζεται, για παράδειγμα, με μια «βουτιά» στα spreads των ελληνικών ομολόγων, που εξακολουθούν τις υψηλές πτήσεις τους.
Το μήνυμα θα μπορούσε να είναι και διττό. Πώς; Με την επιστροφή του waiver στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι η χώρα έχασε το προνομιακό καθεστώς δανεισμού από την ΕΚΤ πριν από περίπου 13 μήνες. Ηταν η εποχή των μεγάλων παλινδρομήσεων επί υπουργείας Οικονομικών του κ. Γιάνη Βαρουφάκη.
Η ρευστότητα του συστήματος εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από τον ELA. Με μια διαφορά: ο τελευταίος είναι πιο ακριβός. Εκτοτε πολύ νερό έχει κυλήσει στο αυλάκι και ακόμα περισσότερες υποσχέσεις έχουν δοθεί εκατέρωθεν. Ωστόσο τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Προς το παρόν, ούτε από αυτό το μέτωπο αναμένεται κάποια εντυπωσιακή κίνηση σε επίπεδο Φρανκφούρτης. Και κάπως έτσι η ασφυξία στην αγορά, αντί να χαλαρώνει, γίνεται μεγαλύτερη, γιατί όσο περνάει ο καιρός τα όποια περιθώρια μικραίνουν. Και έτσι δίνεται και μια απάντηση σε όσους ρωτούν «τι γίνεται με το τραπεζικό χρήμα». Ηταν και παραμένει ελάχιστο, σχεδόν πολύτιμο.
Και το τρίτο…
Το κακό τριτώνει με την υπόθεση του περιορισμού κεφαλαίων (capital controls). Πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν καλά όλες τις διαστάσεις του συγκεκριμένου ζητήματος, επιμένουν ότι «δεν φαίνεται στον ορίζοντα ο χρόνος άρσης τους». Είναι οι ίδιες πηγές που έλεγαν μετ’ επιτάσεως, από πέρυσι τον Σεπτέμβριο, ότι «τα capital controls ήρθαν για να μείνουν στην Ελλάδα». Ηταν η εποχή που –ενδεχομένως και λόγω εκλογών– από την κυβέρνηση υποστηριζόταν ότι σχεδόν είναι θέμα χρόνου η άρση τους. Ορισμένα στελέχη της, μάλιστα, έφταναν στο σημείο να προβλέπουν ότι το τέλος τους θα συμπέσει με το τέλος του έτους.
Στην πορεία αποδείχθηκε ότι δεν εξέφραζαν τίποτε άλλο πέρα από ευσεβείς πόθους. Το 2015 τελείωσε, αυτή την εβδομάδα τελειώνει και το πρώτο τρίμηνο του 2016 και τα capital controls παραμένουν, έστω και –κάπως– χαλαρωμένα.
Πότε θα αρθούν; Σύμφωνα με πηγές, που είναι σε θέση να γνωρίζουν, πέρα και έξω από πολιτικές σκοπιμότητες, τέτοια προοπτική δεν υφίσταται στο προσεχές μέλλον. Κι αυτό γιατί αν σήμερα λαμβάνονταν μια τέτοια απόφαση, τότε το πιθανότερο είναι πως οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα άδειαζαν. Το κλίμα εμπιστοσύνης για τις προοπτικές της οικονομίας δεν έχει αποκατασταθεί, οπότε μια τέτοια κίνηση θα ήταν κάτι παραπάνω από παρακινδυνευμένη. Το πιθανότερο είναι πως –στη βάση αυτής της λογικής– δεν υπάρχει ενδεχόμενο αποκατάστασης της ομαλότητας στα τραπεζικά γκισέ έως το τέλος του 2016. Θα μπορούσε κανείς να προσθέσει «και βλέπουμε», αφού η πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα δεν προδιαθέτει ευνοϊκά…





hellasforce

ΟΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο «ΑΣΟΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ



1436261366109
Αμέσως μετά το Πάσχα των Καθολικών, τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, με την κυβέρνηση να επιθυμεί ότι στο Eurogroup της 22ας Απριλίου πρέπει να συζητηθεί το συνολικό πακέτο: αξιολόγηση και χρέος.
Οι κρίσιμες ημερομηνίες για την κυβέρνηση είναι οι εξής:
– 2 Απριλίου, η προγραμματισμένη ημερομηνία επιστροφής των θεσμών.
– 4 Απριλίου, αρχίζουν και πάλι οι συζητήσεις κυβέρνησης – κουαρτέτου.
– 7 Απριλίου, συνεδριάζει το Euroworking Group. Μέχρι τότε, και προτού βρεθούν στο ίδιο τραπέζι οι υπουργοί οικονομικών της ευρωζώνης, στόχος είναι στα τεχνικά κλιμάκια να έχει καταγραφεί η όποια πρόοδος.
– 15 Απριλίου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα βρεθεί στην Ουάσινγκτον για την Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ.
– 22 Απριλίου, συνεδριάζει το Eurogroup για την έγκριση της συμφωνίας.
Αναφερόμενη στην αξιολόγηση, σε συνέντευξή της η εκπρόσωπος Τύπου κ. Σβίγκου δήλωσε ότι η σημερινή είναι η πρώτη κυβέρνηση που διαπραγματεύεται, που αγωνίζεται για το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον, με έγνοια για τους πιο αδύναμους. «Αν είχε μπει στη λογική των προηγουμένων, που υπέγραφαν ό,τι τους έδιναν, τότε ίσως η αξιολόγηση να είχε κλείσει προ πολλού. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνιστά διαπραγμάτευση. Βέβαια, είναι αλήθεια ότι, όσο γρηγορότερα κλείσει η αξιολόγηση τόσο το καλύτερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να ξαναγραφτεί η συμφωνία του καλοκαιριού και όσα απερρίφθησαν τότε από την πόρτα, να εισέλθουν σήμερα από το παράθυρο της αξιολόγησης».
Ωστόσο, το μεγάλο «αγκάθι» για τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί η… υποσχετική της μείωσης του ελληνικού χρέους. Εμπόδιο που μέχρι στιγμής φαντάζει απροσπέραστο.
Σύμφωνα με τη Real News, η Αθήνα διαβλέπει απροθυμία των δανειστών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, μεταξύ των οποίων και η ρυθμίση του χρέους, εφόσον ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.
Η Μέρκελ έχει παραδώσει την οικονομική πο.λιτική για τη χώρα της και την Ευρώπη στον Σόιμπλε, ο οποίος δηλώνει συνεχώς το τελευταίο διάστημα ότι «δεν επείγει το ζήτημα του χρέους για την Ελλάδα». Ωστόσο, δεν αποκλείεται η σχετική συζήτηση να αρχίσει ως αντίβαρο σε ένα ακόμα συμβιβασμό που θα υποχρεωθεί να κάνει η κυβέρνηση, όμως οι δανειστές στην πράξη δεν αναμένεται να δεσμευθούν για σημαντικές μειώσεις.
Σύμφωνα μάλιστα με όσα ακούγονται στο Μέγαρο Μαξίμου, τα σχέδια που εκπονήθηκε στο Βερολίνο για την απομείωση του χρέους είναι ουσιαστικά μη αποδοτικά και προφανώς μη αποδεκτά από την Αθήνα, ενώ θα επιτείνουν την ένταση στις σχέσεις ΔΝΤ και ευρωπαϊκών θεσμών.

Ογδόντα (80) και πλέον ανώτεροι αξιωματικοί της Αστυνομίας σε μια άνευ προηγουμένου συγκέντρωση «κλεισμένων των θυρών». Τι συμβαίνει κύριοι;


keimeno_astynomia
Σάββατο 26/3ου ώρα 15:00 , Αν. Αττική – Παιανία , οδό Προφήτη Ηλία αρ 3
Οι πρώτες πληροφορίες ¨λένε¨ για μια αθώα συγκέντρωση συμμαθητών της Εκπαιδευτικής σειράς 1995-1999 , της πρώτης σειράς δλδ κατά την οποία εισήλθαν στην σχολή αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιώτες , μέσα από την διαδικασία των πανελλήνιων εξετάσεων όλοι τους .
Ένα μείγμα τότε 18αχρονων εξ ιδιωτών και 3οάρηδων προερχόμενων από το σώμα της Αστυνομίας , έθεσε την βάση για ένα νέο επίπεδο αξιωματικών από το οποίο , η Ελληνική κοινωνία περιμένει πολλά σε μια κρίσιμη συγκυρία.
Μακάρι να είναι μόνο αυτό και τα κίνητρα της συγκέντρωσης αυτής να είναι η συναίσθηση της συλλογικής τους ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στην κοινωνία και στην Ελληνική Αστυνομία ….. και όχι κάτι άλλο , εκτός πλαισίου .
Όπως και να΄ χει κύριοι , θα σας ¨παρακολουθούμε ¨




hellasforce

ΚΩΔΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


greek_simaia_alert
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Ο Εθνομηδενισμός σας, και Διεθνισμός σας, και η υποτέλεια στην ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, δεν σας επέτρεψε να παραστείτε στις εορτές και παρελάσεις της Εθνικής επετείου!
Ο Διεθνισμός δεν επιτρέπει σύνορα μεταξύ των Κρατών, γιαυτό καταργήσατε τα σύνορα της Ελλάδος, και έγινε η Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι», στη διάθεση του κάθε κατακτητή εισβολέα!!!
Άν το 1821 υπήρχαν οι σημερινοί προδότες πολιτικοί, και τα κανάλια της T.V., οι επαναστάτες θα χαρακτηρίζονταν καταστροφείς του γένους των Ελλήνων.
Επί τη επετείω της Εθνεγερσίας, εισηγούμαι να επαναστατήσετε ενάντια στους εχθρούς δανειστές, κατόχους και κατακτητές αυτής της Πατρίδας.
Τέτοια κακή τύχη δεν ταιριάζει για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Τέλος πια η υποδούλωση στους Επικυρίαρχους δανειστές.
Τέλος στον Εθνομηδενισμό και Διεθνισμό που ακολουθείτε.
Έλεος πια, φερθείτε σαν Έλληνας, ΟΧΙ Τουρκο-Εβραίος!!!!
Μας έχετε κάνει διεθνώς ρεζίλι με τη δουλοπρέπεια στο Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Από αποτυχία σε αποτυχία βαδίζετε σε όλα τα θέματα!!!
Εάν θέλετε να είσθε δούλος του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δικός σας λογαριασμός, εμείς οι Έλληνες δεν σας φταίμε…….
Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες ήλθαν για να μείνουν.
Τους έφερε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ εδώ στην Ελλάδα.
Από το 2000 οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. & η Σιωνιστική ηγεσία της παγκόσμιας Δικτατορίας, υπό την επίβλεψη του Σιωνιστικού Ο.Η.Ε. σχεδίαζαν να φέρουν τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
Οι λαθρομετανάστες βάζουν τα γυναικόπαιδα και μωρά μπροστά για να τους λυπηθούμε, και ανάμεσά τους είναι οι πολεμιστές νεαροί ράμπο, της νέας Λεγεώνας των Ξένων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για κατάληψη της Ελλάδος!!!
Η Ελλάδα είναι το μεγάλο θύμα της λαθρομετανάστευσης.
Οι προδότες και ανθέλληνες ντόπιοι πολιτικοί είναι ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΣΟΡΟΣ, κ.λ.π. μαφιόζων!!!
Οι Σιωνιστές δανειστές της Ελλάδος είναι τσιφούτηδες, αιμοσταγείς, και εφαρμόζουν το δόγμα COUDENHOVE-KALERGI, για την ανάμειξη της λευκής Ευρωπαϊκής φυλής!!!
Η ΜΕΡΚΕΛ είναι ένα από τα όργανά τους.
Όλοι οι πολιτικοί & Τραπεζίτες των ΗΠΑ & Ε.Ε. ασκούν την εξουσία τους από τον Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Μ.Κ.Ο. που διοργανώνουν τους λαθρομετανάστες είναι όργανα του ΣΟΡΟΣ. (ΜΜΕ).
Τους λαθρομετανάστες αποκαλούμε λαθρομετανάστες διότι κατά μάζας εισέβαλαν στη χώρα, χωρίς ταξειδιωτικά έγγραφα. (Διαβατήριο-Ταυτότητα-Βίζα- κ.λ.π.)
Η Δημοκρατία των κρατών-μελών της Ε.Ε. είναι 4 λύκοι και 1 κότα, να ψηφίζουν για τα συμφέροντα των Επικυρίαρχων.
Δυστυχώς μέσα στη Δημοκρατία της Ε.Ε. εισέδυσαν οι λύκοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της ηγεσίας της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Επειδή οι Εβραίοι Αρχι-Σιωνιστές δανειστές Κοσμοκράτορες, προβαίνουν σε εκβιασμό, καθυστερούν την αξιολόγηση Μνημονίου, και ζητούν μείωση συντάξεων, και στάση εσωτερικών πληρωμών, εμείς να απαντήσουμε με στάση εξυπηρετήσεως του επονείδιστου, επαχθούς, και παράνομου ΧΡΕΟΥΣ.
Δηλαδή στάση ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών &
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Υποταγή στους Επικυρίαρχους της Γης κάνουν μόνον οι προδότες πολιτικοί. Δεν φαντάζομαι να είστε και εσείς Εφιάλτης σαν τους προηγούμενους Πρωθυπουργούς!
Οι πολιτικοί της Ε.Ε. & ΗΠΑ είναι υπηρέτες και υπηρέτριες των Αρχι-Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Δώστε το φώς της ανεξαρτησίας στους δούλους πολιτικούς της Ε.Ε. (Μέρκελ-Γιούνκερ-Ολάντ-Μοσκοβισί- Σούλτζ- κλπ).
Αν είστε πραγματικός Έλληνας Πρωθυπουργός, έτσι πρέπει να αντιδράσετε και απαντήσετε.
Θα ηρωποιηθείτε από το Λαό, σαν τους ήρωες του 1821
Θα ηρωποιηθείτε από τη διεθνή κοινή γνώμη!!!
Μέχρι τώρα ακολουθείτε πολιτική σφογγοκώλαριου του δανειστή Αρχι-ληστή Αρχι-Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Σπάστε πια τις αλυσίδες………
Απαντήστε στους Εβραίους Σιωνιστές τσιφούτηδες δανειστές
ότι, «Υπάρχουν και αλλού Πορτοκαλιές»…………
Θα προσπαθήσουν να σας δολοφονήσουν.
Βγείτε στα κανάλια και ενημερώστε το Λαό.
Δεν θα τολμήσουν.
Σήμερα ζούμε σε έναν εκβιασμό των τσιφούτηδων δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, που λένε, « ή κάνετε ΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, να μας πληρώσετε, ή δεν σας δείνουμε άλλα δάνεια»!!!
Σήμερα η Ρωσία (για τα δικά της συμφέροντα Γεωστρατηγικής), μας σώζει από Τουρκική Σιωνιστική Νατοϊκή επίθεση, για μη κλείσουν οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι της Γης, το Αιγαίο.
Χρεοκοπία, Μνημόνια, και λαθρομετανάστες, με κλειστά τα βόρεια σύνορα, πάει πολύ για τον Ελληνικό Λαό…..
Η Πατρίδα κατελήφθη, και τελεί υπό κατοχήν των Επικυρίαρχων!!!
Η Ε.Ε. & ΝΑΤΟ πέθαναν για τους Έλληνες.
Όσο παραμένουμε μέσα σε αυτές τις Δυτικές συμμαχίες, τόσο το χειρότερον για την Ελλάδα, και τους Έλληνες!!!
Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Ε.Ε., παρήλασε η Μουσουλμάνα αλλοδαπή μαθήτρια με τη μαντίλα στην Αθήνα, να μας θυμίσει τους κατακτητές Μωαμεθανούς-Μουσουλμάνους.
Ασέβεια προς τους νεκρούς Βέλγους, ασέβεια προς τους ΄Ελληνες αγνιστές του 1821.
Ντροπή Πρωθυπουργέ!
Δεν σε ψηφίσαμε για να υπηρετείς τον Νταβούτογλου, ούτε τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ & Κίσσινγκερ.
Δεν σε ψηφίσαμε για να κάνεις την Ελλάδα Σαουδική Αραβία!
Τέτοιες διαταγές έχεις από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;;;;;;;;
Όποιος συνεργάζεται με τους Γερμανούς είναι ή παλαβός , ή δειλός και Δοσίλογος.
Οι Γερμανοί «εταίροι» μέσα στην Ε.Ε. είναι κατακτητές των αδυνάτων μελών-κρατών. Είναι Ούννοι & Βάνδαλοι.
Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε Ελληνοπρεπή Πρωθυπουργό.
Όλοι τους ήταν συνεργάτες των εχθρών του Ελληνισμού, και υποτακτικοί του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Βλέποντας την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στην παρέλαση μου ήλθε στο μυαλό μια νεο-Ελληνική λέξη «Φοβισμένοι», (Έγιναν υπηρέτριες των Τζιχαντιστών λαθρομεταναστών στα HOT SPOTS), αφήνουν την Πατρίδα σκλαβωμένη στους κάθε διαλογής προδότες πολιτικούς, δούλους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Κατέστησαν την Πατρίδα στάνη προβάτων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο Κίσσινγκερ (ΥΠ.ΕΞ. της Ν.Τ.Π. & Παγκόσμιας Δικτατορίας),
έδωσε εντολή στον Έλληνα Πρωθυπουργό,
«Αφόπλισε γρήγορα τους Έλληνες», για να γίνουμε εύκολα σφάγια των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
Οι Μωαμεθανοί λαθρομετανάστες να σταλούν πίσω στην Τουρκία, ή στην Σαουδική Αραβία που ήδη έχει HOT SPOTS για 3 εκατ. προσκυνητές στη Μέκκα, με ηλεκτρισμό, κλιματισμό, γιατρούς, φάρμακα, τουαλέτες, μπάνια, και νερό, για άνετη διαμονή!!!
Τρομάξαμε να απελευθερωθούμε από τους Μουσουλμάνους, και να τώρα επανήλθαν και εισέβαλαν σαν εισβολείς κατακτητές στην Πατρίδα μας!!!
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ τους εκβιαστές περιούσιους τσιφούτηδες δανειστές!!!
Θέλει αρετή και τόλμη η ανδρεία.
Ο Κολοκοτρώνης είπε,
«ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ

Το πιο μεγάλο λάθος του ΝΑΤΟ…


nato_russian_flag
Όπως είναι αναμενόμενο, έχει να κάνει με τη Ρωσία.
Η Βορειοατλαντική Συμμαχία έκανε το σοβαρότερο λάθος της εδώ και δεκαετίες μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, ανέφερε η Αμερικανίδα ιστορικός Mary Elise Sarotte στο Lenta.ru.
«Λάθη συμβαίνουν πάντα», σχολίασε η καθηγήτρια Ιστορίας και Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας. Είναι απίθανο ότι είτε το ΝΑΤΟ ή ο Οργανισμός Συνθήκη της Βαρσοβίας θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει αυτή τη μοίρα.
Ωστόσο, το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, μια οργάνωση συλλογικής άμυνας, διαλύθηκε το Φεβρουάριο του 1991, ενώ η Βορειοατλαντική Συμμαχία αποφάσισε να παραμείνει ενεργή και μία από τις χειρότερες αποφάσεις στην ιστορία της, ήρθε περίπου εκείνη την εποχή.
Τότε, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ George H. W. Bush, σύμφωνα με τη Sarotte, δεν προσέφερε στη Ρωσία την «κατάλληλη θέση στη νέα παγκόσμια τάξη». Προφορικά υποστήριξε την αναδυόμενη παγκόσμια τάξη, αλλά ντε φάκτο κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει την παλιά. «Στέλνοντας τη Ρωσία στο περιθώριο της παγκόσμιας πολιτικής ήταν λάθος», εξήγησε.
Ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ William James Perry δήλωσε πρόσφατα ότι η αμερικανική ηγεσία συμπεριφέρθηκε στη Ρωσία ως «δύναμη τρίτης κατηγορίας» κατά τις πρώτες ημέρες της μετά –Ψυχροπολεμικής εποχής. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η Ουάσιγκτον υποστήριξε την επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά, ανεξάρτητα από το εάν η Μόσχα ανησυχούσε με αυτή τη διαδικασία ή όχι.
Οι αποφάσεις αυτές έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη δηλητηρίαση των σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ. Επιπλέον, τα τελευταία δύο χρόνια, η Βορειοατλαντική Συμμαχία έχει υπερ-προωθήσει την ανύπαρκτη απειλή που προέρχεται από τη Μόσχα, για την ενίσχυση των στρατιωτικών δαπανών των κρατών μελών της την αύξηση των δραστηριοτήτων του μπλοκ κοντά στα σύνορα της Ρωσίας.




hellasforce

Η ΕΛΛΑΔΑ «ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ»!


elll
Γράφει ο Νίκος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος (ε.α), Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
»Αυτοί γαρ οικούντες την χώραν μέχρι τούδε παρέδωσαν ελευθέραν δι’ αρετήν. Ημείς δε επηυξήσαμεν τα πλείω αυτής και παρασκευάσαμεν αυτήν τοις πάσιν αυταρκεστάτην και ες πόλεμον και ες ειρήνην», διατράνωσε στον περίφημο »Επιτάφιο» ο μέγας Περικλής, δηλαδή: »Γιατί αυτοί (οι πεσόντες) κατοικώντας την χώρα αυτή, από γενεά σε γενεά μέχρι των ημερών μας, μας την παρέδωσαν ελεύθερη χάρις στην ανδρεία τους. Εμείς δε τους περισσότερους τομείς αυξήσαμε και την προετοιμάσαμε σε όλα, ώστε να είναι αυταρκέστατη και για πόλεμο και για ειρήνη».
Σήμερα δυστυχώς, γίνεται το τελείως αντίθετο. Η χώρα μας διαλύεται πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, αμυντικά, εθνικά, θρησκευτικά! Σύγχρονοι εφιάλτες άνοιξαν τα προδοτικά μονοπάτια και πλήθη αλλοεθνών και αλλοθρήσκων κατακλύζουν τα άγια χώματά μας. Η πάλαι ποτέ δοξασμένη Ελλάδα των Ελλήνων αμαχητί αλλάζει κάτοχο. Η ζηλευτή πατρίδα μας ξεπουλιέται ολοκληρωτικά! Σήμερα η Ελλάδα »αλλάζει χέρια»!
Εμπρός λοιπόν!
Εσείς που πιστεύετε ότι η χώρα μας πρέπει να μείνει Ελληνική και Ορθόδοξη.
Εσείς που θέλετε να αποκτήσουμε και πάλι την χαμένη μας αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.
Εσείς που αγανακτείτε βλέποντας να πωλείται κάθε υλική, πνευματική και πολιτιστική μας περιουσία.
Εσείς που αντιλαμβάνεσθε ότι παρά τα δυσβάσταχτα μέτρα που φτωχοποιούν το λαό μας, το χρέος και η ανεργία αυξάνονται.
Εσείς που βλέπετε τα παιδιά σας να φεύγουν στο εξωτερικό, γιατί οι θλιβεροί πολιτικοί μας δεν τους παρέχουν την απλή δυνατότητα να ζήσουν και να μεγαλουργήσουν στη γη που τα γέννησε.
Εσείς νέοι που αγανακτείτε γιατί σας παραδίδουμε μια Ελλάδα διαλυμένη και χρεωκοπημένη.
Εσείς που είδατε τις επιχειρήσεις σας να συρρικνώνονται και να κλείνουν.
Εσείς που μείνατε άνεργοι και χάνετε τα σπίτια σας από τα μέτρα των εξευτελιστικών μνημονίων.
Εσείς που είδατε τους μισθούς και τις συντάξεις σας να μειώνονται πάνω από το μισό, από την ανικανότητα των τελευταίων κυβερνήσεων.
Εσείς που καταλαβαίνετε ότι γεμίζουν την Ελλάδα με ξένους και μας επιβάλλουν την αλλοίωση της εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητας.
Εσείς που δεν ανέχεστε τον καθημερινό βιασμό του Συντάγματος, την γελοιοποίηση του εθνικού μας κοινοβουλίου και την απαξίωση της Δημοκρατίας μας.
Εσείς που βλέπετε την εθνική μας παιδεία να διαλύεται, την υγεία και την κοινωνική πρόνοια να καταρρέουν, τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας να απαξιώνονται και τη δικαιοσύνη να αδυνατεί να επιτελέσει το έργο της.
Εσείς που πιστεύετε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση με δουλειά και εκμετάλλευση των εθνικών μας προϊόντων.
Εσείς που επιθυμείτε ένα σωστά οργανωμένο κράτος, χωρίς δυνάστες και κομματικούς στρατούς.
Εσείς που θέλετε η ελληνική οικογένεια να επιστρέψει στα πρότυπα του βασικού κυττάρου της κοινωνίας.
Εσείς που πιστεύετε στα δίκαια όλων των σκλαβωμένων αδερφών μας.
Εσείς που θέλετε να επανακτήσουμε τη δόξα της κλασσικής Ελλάδας και του Βυζαντίου.
Εσείς που δεν ανέχεστε άλλο τα ψέματα και τις κοροϊδίες.
Εσείς που θέλετε να τιμωρηθούν όσοι μας έφεραν σ’ αυτό το σημείο.
Εσείς που έχετε μάθει να αγωνίζεσθε για το δίκαιο.
Εσείς που αγαπάτε τον κατατρεγμένο, έστω κι αν δεν είναι Έλληνας.
Εσείς που νοιώθετε ότι χρωστάτε σ’ όσους πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν.
Εσείς που δακρύζετε όταν υψώνετε η σημαία μας.
Εσείς που μπορείτε να συντρίψετε αλυσίδες με τη δύναμη της ψυχής σας.
Ενωθείτε! Αγωνιστείτε!
Υψώστε ένα τεράστιο ΟΧΙ στον αφελληνισμό της Ελλάδας!
Δεν έχουμε δικαίωμα να παραδώσουμε τέτοια χώρα στα παιδιά μας.
Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο.
Έχουμε ένα όνειρο, να ξαναδούμε την πατρίδα μας όπως της αξίζει! Να δούμε τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία να φωτίζουν ειρηνικά όλο τον κόσμο!




hellasforce