Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ… Ο Πρωθυπουργός εξετάζει το ενδεχόμενο του δημοψηφίσματος!



Πρόκειται για τρομακτική εξέλιξη:
Ο Μάριο Ντράγκι (ΕΚΤ), ένας δηλαδή εκ των 3 πιστωτών μας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο του 40υ Μνημονίου! Κι αυτό μετά από ένα διάστημα όπου όλοι σχεδόν οι δανειστές άφηναν να εννοηθεί ότι η χώρα βγαίνει άνετη στις αγορές και θα σαρώσει. Την ίδια στιγμή και το ΔΝΤ ξαναβάζει στο τραπέζι το κούρεμα του χρέους.

Πομάκοι Θράκης : «Η Τουρκία να αναγνωρίσει πρώτα την πολιτισμική μας γενοκτονία και μετά να ζητά Μουφτήδες»-Κίνδυνος στην περιοχή


Πυρ και μανία είναι οι Πομάκοι στην Δυτική Θράκη από την προκλητική και κυρίως ανιστόρητη παρουσία του Ερντογάν που εμφανίστηκε ως «Πάτρονας» όλων των κατοίκων έχοντας κατά νου του όμως άνομα  σχέδια τα οποία δεν ενστερνίζεται η πλειοψηφία των Μουσουλμάνων της περιοχής

Eίναι εφικτός ο διαχωρισμός της Εκκλησίας από το Κράτος; ΒΙΝΤΕΟ

Eίναι εφικτός ο διαχωρισμός της Εκκλησίας από το Κράτος; ΒΙΝΤΕΟ

Ακούμε συνεχώς ότι η Εκκλησία πρέπει να υπάρχει χωρίς το κράτος και ότι το Κράτος δεν πρέπει να έχει καμιά σχέση με την Εκκλησία.

 Είναι αλήθεια πως ένας διαχωρισμός Εκκλησίας -Κράτους είναι ένα πολύπλοκο και πολύπλευρο ζήτημα, που αποτελεί αιτία έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά κι εκμετάλλευσης πολλές φορές, για κάθε είδους σκοπιμότητες.

To ΣΚΑΝΔΑΛΟ που επιτρέπει στην Monsanto να δηλητηριάζει την Ευρώπη

To ΣΚΑΝΔΑΛΟ που επιτρέπει στην Monsanto να δηλητηριάζει την Ευρώπη

Ένα σκάνδαλο που μάλλον πέρασε στα ψιλά εδώ στην Ελλάδα, αναδεικνύει σε ρεπορτάζ του το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι RT.

 Το γεγονός συνέβη σε ψηφοφρία της ΕΕ, κατά την οποία θα αποφασιζόταν το αν θα επιτρεπόταν στους αγρότες, να χρησιμοποιούν ένα ζιζανιοκτόνο, που βγάζει η Monsanto και λέγεται γλυφοσάτη, δίνοντας 5ετη παράταση.

Από Το Δάκρυ Του Καραμανλή Στη «Νέα Μακεδονία»… Μια ανάλυση από έναν δάσκαλο του Κιλκίς: Ντροπή να ντροπιαστούμε


Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός*
Μπαίνω ἀπευθείας στό θέμα, ἄνευ περιστροφῶν καί προλόγων. Ἄν βρεθεῖ, ἄν τολμήσει «ἑλληνική» κυβέρνηση, κυβέρνηση Γραικύλων, νά ὑπογράψει τήν προδοσία, τήν μεγαλύτερη ἀπό καταβολῆς νεοελληνικοῦ κράτους, πού λέγεται «βόρεια ἤ ἄνω ἤ νέα «Μακεδονία», θά πρέπει νά γνωρίζει ὅτι:

Ο ραγιάς πρωθυπουργός ανοίγει το δρόμο για αναγνώριση των ψευτομουφτήδων, που δρουν ως πράκτορες της Άγκυρας.


Η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών νενέκων προχωρά σε υλοποίηση των προκλητικών και ανεδαφικών διεκδικήσεων του Ερντογάν με αντάλλαγμα τους θώκους εξουσίας των μελών της.

Η Κυβέρνηση των αθλίων φοβούμενη την πτώση της έχει σκοπό να δώσει «γη και ύδωρ» στον Σουλτάνο, προκειμένου να παραμείνει στο θρόνο της εξουσίας.

Ανάγκη για αντισυμβατική σκέψη: Η δυναμική διάσταση της ΑΟΖ και η γεωγραφία ισχύος στο Αιγαίο



Η ΑΟΖ της Ελλάδας.
Του Κωνσταντίνου ΓρίβαΣτην ιστοσελίδα του Σταύρου Λυγερού
Δυναμικό και όχι στατικό μέγεθος, σε αντίθεση με ό,τι γενικώς πιστεύεται, είναι το Δίκαιο της Θάλασσας: εξελίσσεται και αλλάζει αλληλεπιδρώντας με διάφορους παράγοντες.

Τα ρωσικά “ανταλλάγματα” για την πώληση των S-400: Στρατιωτική βάση στη Τουρκία;


FILE PHOTO. Russian President Vladimir Putin (R) and Turkish President Recep Tayyip Erdogan shakes hands after a press conference at the Bocharov Ruchei residence in the Black sea resort of Sochi. EPA, YURI KOCHETKOV
Ο Πρόεδρος της ρωσικής αμυντικής εταιρείας Rostech, S.Cemezov σε δήλωσή του ανέφερε ότι πριν την εγκατάσταση του συστήματος αεράμυνας S-400 θα υπογραφεί συμφωνία στρατιωτικής-

Οι πρωθυπουργοί Σκοπίων και Αλβανίας επισκέφθηκαν μειονοτικά χωριά



Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ με τον Αλβανό ομόλογό του, Έντι Ράμα επισκέφθηκαν σήμερα τους Σλάβους που ζουν στη Μάλα Πρέσπα και στο Πούστετς, όπου συναντήθηκαν με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Συναγερμός: Η γεώτρηση της ΕΝΙ στην κυπριακή ΑΟΖ μπήκε στο «στόχαστρο» της Τουρκίας


Πλοίο του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού. Φωτογραφία ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Του Νίκου Μελέτη 

Με μια νέα πρωτοφανή πρόκληση η Τουρκία στρέφει τα «φώτα» της τώρα στην Κύπρο, με στόχο την προγραμματισμένη για το επόμενο

Νέα μέτρα-κόλαφος για τους πολίτες από την Πρωτοχρονιά του 2018 – Tι θα πληρώσουμε



Το 2017 βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με το 2018 να περιμένει για να μπει, αλλά φέρνοντας μαζί του και πολλά νέα σκληρά μέτρα 
για τους Ελληνες πολίτες.

Έρχεται ο Αλέξης...




pitsirikos

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν ο παίκτης που θα έκανε το παιχνίδι για την Ελλάδα -και θα έφερνε την ελπίδα που υποσχόταν- αλλά είναι μάλλον ένας πολύ καλός παίκτης για...

Ηταν όλοι τους εκεί...


 Από τη Ντόρα και τον Αντώ

ΝΑΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ... ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ 1919 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΙ...









Η Μέση Ανατολή αποτελεί την πλέον πολυτάραχη εστία εντάσεων στον πλανήτη εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και βασικός λόγος για αυτό, όπως θεωρείται από πολλούς σήμερα, είναι ο τρόπος με τον οποίο ορίστηκαν τα σύνορα και δημιουργήθηκαν τα κράτη της περιοχής, περιλαμβάνοντας εθνοτικές και θρησκευτικές ομάδες που – εκ των υστέρων- φαίνεται ότι ήταν δύσκολο να συνυπάρξουν.

Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμοί - Πάνω από 1.000 δεσμεύσεις λογαριασμών καθημερινά

Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμοί - Πάνω από 1.000 δεσμεύσεις λογαριασμών καθημερινά

Σε ένα νέο, ασφυκτικό περιβάλλον εισέρχεται η υπερχρεωμένη μικρομεσαία τάξη της χώρας από το νέο έτος,

καθώς η κυβέρνηση ανέλαβε μια διπλή δέσμευση στο τρέχον μνημόνιο και μένει τώρα να την εφαρμόσει και στην πράξη ώστε να εγκριθεί η εκταμίευση της δόσης στο Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου.

10 χρόνια μετά το βέτο στο Βουκουρέστι, θέλουν να βάλουν από την "πίσω πόρτα" τα Σκόπια σε Ε.Ε.-ΝΑΤΟ

10 χρόνια μετά το βέτο στο Βουκουρέστι, θέλουν να βάλουν από την "πίσω πόρτα" τα Σκόπια σε Ε.Ε.-ΝΑΤΟ
Του Άρη Δημόπουλου
Έχει "ανάψει" ξανά η ατέρμονη συζήτηση για την ονομασία των Σκοπίων, σχεδόν 10 χρόνια μετά το ιστορικό "Όχι" της κυβέρνησης Καραμανλή στην Σύνοδο του Βουκουρεστίου και μάλιστα ενώπιον του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτ Μπους. 
Ήταν η αρχή του τέλους για την Ελλάδα και την τότε ελληνική κυβέρνηση, που μέχρι σήμερα "τιμωρείται" για την κίνηση αυτή το 2008. 
Έχοντας περάσει στο 2017, η λαβωμένη Ελλάδας της πρώτης φοράς αριστεράς έρχεται και πάλι ενώπιον διαβουλεύσεων να αποφασίσει για το μέλλον των Σκοπίων, που σήμερα φαίνεται να κάνουν μία πιο...κουτοπόνηρη πολιτική.

Αλλάζουν τα πάντα στη Θράκη - Υπ.Παιδείας: "Σεβασμός στις μειονότητες"

Αλλάζουν τα πάντα στη Θράκη - Υπ.Παιδείας: "Σεβασμός στις μειονότητες"

Με την γραμμή Τσίπρα για τους μούφτηδες και την γενικότερη πολιτική στην Θράκη, φαίνεται να συντάσσονται τα περισσότερα κόμματα.

Οι αλλαγές στα ζητήματα που άπτονται στην εφαρμογή της Σαρίας, με τη σχετική νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνέντευξης που έδωσε ο υπουργός, Κώστας Γαβρόγλου, στο κανάλι της Βουλής.

Θα μας τρελάνουν! Κρεσέντο κινδυνολογίας από τον ΟΗΕ, επειδή ο Τραμπ...τόλμησε να μειώσει τους φόρους!

Θα μας τρελάνουν! Κρεσέντο κινδυνολογίας από τον ΟΗΕ, επειδή ο Τραμπ...τόλμησε να μειώσει τους φόρους!

Αντίθετοι με την μεγαλύτερη μείωση φόρων στην ιστορία είναι στα Ηνωμένα Έθνη! Οι λόγοι; 

Οι δείκτες της φτώχειας και της ανισότητας στις ΗΠΑ βρίσκονται σε επίπεδα συναγερμού, οδεύουν να επιδεινωθούν επί των ημερών του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και απειλούν τη δημοκρατία στη χώρα, προειδοποίησε την Παρασκευή ένα ανώτερο στέλεχος των Ηνωμένων Εθνών.

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε: Το φυσικό χρήμα αποσύρεται με κάθε τρόπο και η ώρα είναι κοντά

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε: Το φυσικό χρήμα αποσύρεται με κάθε τρόπο και η ώρα είναι κοντά

Του Άρη Δημόπουλου
Το δόγμα της αχρήματης κοινωνίας φαίνεται πως υιοθετούν όλο και περισσότερες χώρες, αρχής γενομένης με ορισμένες "μεταρρυθμίσεις", π

Από την ανεργία στην..."επί πληρωμή αεργία"; Δείτε τι ετοιμάζουν για την νεολαία

Από την ανεργία στην..."επί πληρωμή αεργία"; Δείτε τι ετοιμάζουν για την νεολαία
Του Άρη Δημόπουλου
Δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση η είδηση που θα διαβάσετε παρακάτω, παρόλο που στην κυβέρνηση επιμένουν πως επρόκειτο για «κοινωνική πολιτική». 
"Μόδα" τείνει να γίνει για κάθε νέο και νέα Έλληνα/Ελληνίδα, το....κυνήγι του εκάστοτε επιδόματος αλληλεγγύης ή ακόμη και του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, όπου το κράτος επί της ουσίας θα πληρώνει επί μακρόν τους νέους προκειμένου να....κάθονται!

EKTAKTO – Θρίλερ στις Οινούσσες! «Απόβαση» αριθμού-ρεκόρ 33 Τούρκων!


Πρωτοφανές περιστατικό που γεννά πολλά ερωτηματικά έχουμε τις τελευταίες ώρες λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ κατάλληλα!!!Οδηγός επιβίωσης σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας με πυροβόλο όπλο!!!ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ταχύτατα!!!ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ αποφασιστικά....ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ με την Αστυνομία!!! Η ΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ...


Σχόλιο από The Secret Real Truth: Αποθηκεύστε το παρόν άρθρο - Και αχρείαστο να είναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η γνώση ποτέ δεν έκανε κακό!

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις απασχολούν πλέον σοβαρά τις κυβερνήσεις των κρατών, τις υπηρεσίες ασφαλείας και την καθημερινότητα της ανθρωπότητας.

Στην δημοσιότητα για πρώτη φορά οι πρώτες πυρηνικές δοκιμές των ΗΠΑ ΑΠΟ το Lawrence Livermore National Laboratory!!!Ο κόσμος έχει δικαίωμα να δει αυτά τα βίντεο!!!ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙNΑΙ ΧΤΕΣΙΝΟ!!!







Την δεύτερη παρτίδα βίντεο από πυρηνικές δοκιμές των ΗΠΑ, που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει δει ο απλός κόσμος, έδωσε στη δημοσιότητα το Lawrence Livermore National Laboratory. Πρόκειται για 62 βίντεο, που πρόσφατα αποχαρακτηρίστηκαν και ψηφιοποιήθηκαν από το εργαστήριο.

Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ ! Β Ο Μ Β Α !! ΑΚΡΩΣ Α Π Ο Ρ Ρ Η Τ Ο !!!

Γιατί άραγε, όλοι μιλάνε γι αυτό το βιβλίο? Γιατί το συγκλονιστικό βιβλίο του Πέτρου Κασιμάτη δεν σε αφήνει να ησυχάσεις! Μένεις ξάγρυπνος και το διαβάζεις απνευστί... Γιατί ειναι μια συναρπαστική ιστορία, πέρα για πέρα αληθινή.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ


Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ.
Μετά τις νέες τουρκικές «ρουκέτες» ο χρόνος για ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή έχει στενέψει υπερβολικά. Η Άγκυρα αποφάσισε να ανοίξει πρεσβεία στην Ανατολική Ιερουσαλήμ μετά την ανακήρυξή της ως πρωτεύουσας της Παλαιστίνης από τον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας την Πέμπτη.

ΟΗΕ: H Bόρεια Koρέα αγνόησε την έκκληση για πάγωμα πυρηνικών δοκιμών



Ο πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στα Ηνωμένα Έθνη αγνόησε την έκκληση των ΗΠΑ για τερματισμό των δοκιμών οπλικών
συστημάτων προκειμένου να καταστούν εφικτές οι συνομιλίες με την Πιονγκγιάνγκ με επίκεντρο το πυρηνικό της πρόγραμμα.

Πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ για προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς


Πρωτοβουλία για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς αναλαμβάνει η Κεντρική Ένωση Δήμων 
Ελλάδος (ΚΕΔΕ). 
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης,

Έτοιμος ο Τσίπρας να κάνει το κέφι τον Αμερικανών με τα Σκόπια: η προδοσία ετοιμάζεται απ τον Κοτζιά!


TO ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"είναι πλέον σημαντικό να ενισχυθεί η προθυμία για επίλυση του θέματος. Σε όλη τη διαδικασία για τη "Μακεδονία" (δηλαδή τη FYROM), είναι  σημαντικό να φτάσουμε στο σημείο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είμαστε Μακεδόνες, διότι η ταυτότητα είναι η πιο σημαντική αλλά και η ανοιχτή προοπτική για την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Blue Beam Project: Πως η ΝWO σκοπεύει να επιβληθεί στις παγκόσμιες μάζες δημιουργώντας χάος και καταστροφή




Λόγω των εξαιρετικά φτωχών αποφάσεων που λήφθηκαν απο την κυβερνώσα ελίτ, όλος ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Από τις περιπλεγμένες οικονομίες μας στις ελλείψεις στα τρόφιμα και τους πόρους, η απληστία των λίγων είναι έτοιμη να παραδώσει ένα καταστροφικό πλήγμα για τους πολλούς.

Πέντε «αόρατα» όπλα για ανεξιχνίαστες δολοφονίες [Βίντεο]


Οι δολοφονίες συναντώνται σαν φαινόμενο από την αρχή της ιστορίας- και ειδικά από τη δημιουργία των οργανωμένων κοινωνιών και έπειτα εξελίχθηκαν και σε «όπλα» πολιτικών, οικονομικών, θρησκευτικών κλπ συμφερόντων.

Η Κίνα προετοιμάζεται για στρατιωτικές επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη



«Καὶ ὁ ἕκτος άγγελος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ ἐπὶ τὸν ποταμὸν τὸν μέγαν, τὸν Εὐφράτην· καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου»
Αποκάλυψη του Ιωάννη, Κεφάλαιο 16ο