Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: «Παγώνουν» τα δάνεια για 500.000 εργαζομένους



«Φιλί ζωής» από τις τράπεζες μετά από παραίνεση του υπουργού Οικονομικών – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Απαλλαγμένοι από το βάρος των δανείων τους θα είναι για το επόμενο τρίμηνο οι περίπου 500.000 εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται σε… καταστολή ελέω κορονοϊού.

Σήμερα ανακοινώνεται η 3η δέσμη οικονομικών μέτρων για τον κορωνοϊό

Σήμερα ανακοινώνεται η 3η δέσμη οικονομικών μέτρων για τον κορωνοϊό

Ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν σήμερα για την τρίτη δέσμη οικονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορωνοϊού από τους υπουργούς Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση.

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Έκτακτο επίδομα 800 ευρώ – Ποιοι και πότε θα το πάρουν

Αυτοί θα λάβουν το έκτακτο επίδομα:

  • 800 ευρώ όχι μόνο στους μισθωτούς των επιχειρήσεων που κλείνουν αλλά και σε όλες τις επιχειρήσεις που προσδιορίζονται με μείωση τζίρου
  • 800 ευρώ και στους άνεργους που απολύθηκαν από 1η Μαρτίου μέχρι 18 Μαρτίου
  • 800 ευρώ και στους ελεύθερους επαγγελματίες που πλήττονται από τον κορονοϊό.

O covid19 προέκυψε από πείραμα των ΗΠΑ σε βιοχημικό εργαστήριο τους στο Αφγανιστάν;


Το Covid 19 προκλήθηκε με διαφυγή  από  αμερικανικό εργαστήριο; Είναι το προϊόν  πειράματος βιολογικού  εργαστηρίου  των ΗΠΑ; Είναι το αποτέλεσμα ενός αποτυχημένου (όχι καλά ελεγχόμενου) πειράματος στον τομέα του βιοχημικού οπλοστασίου  που έλαβε χώρα πρόσφατα σε  αμερικανικό εργαστήριο στο Αφγανιστάν; Ορισμένες πηγές το ισχυρίζονται.

Κορυφαίος διάσημος Καθηγητής Γάλλος Λοιμωξιολόγος : δεν ενδίδω στον ΤΡΟΜΟ..το όλο θέμα »σερβίρεται» επικίνδυνα.




Στην Κίνα μεταφέρονται αυτοκτονίες ατόμων που αγχώθηκαν. Δεν πρέπει να παίζουμε με το φόβο.To 2019, υπήρχαν 2,6 εκατομμύρια νεκροί παγκοσμίως από οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού ενώ από τον covid19 ως τώρα έχουμε……7 954 ..
Didier Raoult για τον coronavirus : “δεν πρέπει να παίζουμε με το φόβο”….
Κορυφαίος Ιατρός στον τομέα των λοιμώξεων και μεταδοτικών ασθενειών και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου για τον coronavirus,ο Γάλλος Καθηγητής Didier Raoult αμφισβητεί τη ”συσκευασία” (με την οποία σερβίρετε ο) coronavirus…..

Η ΑΛΑΣΚΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΙΣ 30-11-18 ΜΕ 580 ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΓΑΙΑ…



Η ΑΛΑΣΚΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΙΣ 30-11-18 ΜΕ 580 ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΓΑΙΑ…
Λόγω της μούφας με το Πείραμα 33 και Κορωνοιό-19 δεν είχαμε αρκετό χρόνο να σας δείξουμε μερικά στοιχεία που πολλούς από εσάς θα σας οδηγήσουν σε αρκετά δύσκολα να πιστέψετε συμπεράσματα. Οι μέρες είναι φοβερά αποκαλύπτικές και ίσως για εμάς, τους μέσους ανθρώπους με μια ελλειπή εκπαίδευση, δύσκολο να κατανοήσουμε τις δυνάμεις που εξασκούνται επάνω στην Γαία από πολλά και διαφορετικά αίτια. Αυτό που είναι ξεκάθαρο στην εικόνα αλλά και στο βίντεο έιναι ότι ο μαγνητικός πόλος της Γαίας πάει περίπατο με σαν αποτέλεσμα άγνωστα αποτελέσματα για τους ανθρώπους που συνεχίζουν να δολοφονούν σε στημένους πολέμους, αθώους πολίτες όπως οι Μογγόλοι με τις πλάτες των Μεγάλων και τρανών δολοφόνων.

Παγκόσμιος συναγερμός για τον κορωνοϊό: Ταξιδιωτική οδηγία επιπέδου 4 από το State Department



Πρώτη φορά στην ιστορία εξέδωσε τέτοια οδηγία η Ουάσινγκτον.
Μια πρωτοφανή οδηγία εξέδωσε η Ουάσινγκτον καλώντας τους πολίτες της από όλες τις χώρες του πλανήτη να επιστρέψουν. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν και προφανώς αποτελεί άλλη μια απόδειξη της σοβαρότητας της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει παραλύσει τον κόσμο.