Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ξεσπάει ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Η σταγόνα που ξεχείλιζε το ποτήρι... (ΕΙΚΟΝΑ)



Όσο συνεχίζεται η επιχείρηση στη Μοσούλη, αυξάνεται ο εθνικισμός. Σύμφωνα με τον "εθνικό όρκο", η Μοσούλη ανήκει στην Τουρκία.
Αναγκαία απάντηση στην τρομοκρατία χαρακτήρισε την παρουσία του στρατού ο Ερντογάν, λέγοντας ότι στόχος του είναι η συνεργασία της Τουρκίας με το Ιράκ. Αναφερόμενος στο "Misak-i Milli" ή "Ahd-i Milli" που σημαίνει "εθνικός όρκος", έδειξε την επιθυμία του για την ανατολή και τη δύση.
Ακόμα, αμφισβήτησε τη συνθήκη της Λωζάνης αλλά και τα σύνορα της Τουρκίας, αφήνοντας να εννοηθεί πως τα σύνορα θα έπρεπε να ορίζονται στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ερντογάν δήλωσε: "Τα σύνορα αυτού του κράτους δεν τα αποδεχτήκαμε εθελοντικά, να το πω και αυτό έτσι ; Δεν πρέπει να ξεχνιέται πως ακόμη και εδάφη στα οποία γεννήθηκαν και μεγάλωσαν κάποιοι εξ αυτών που ίδρυσαν την δημοκρατία, έμειναν εκτός των συνόρων του νέου μας κράτους. Καταλαβαίνετε τι εννοώ έτσι δεν είναι ; Ενδεχομένως κάτω από την επίδραση των μακροχρόνιων και ασταμάτητων πολέμων και υπό την επίδραση των απωλειών να ειπώθηκε τότε ¨εντάξει".
Ο "Εθνικός Όρκος" παρατηρείται από το 1920. Το κοινοβούλιο της οθωμανικής αυτοκρατορίας τον Ιανουάριο του 1920 έδωσε έγκριση και υιοθετήθηκε μετά από τέσσερις μήνες και από την νεοϊδρυθείσα Τουρκική Εθνοσυνέλευση των εθνικιστών του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στην Άγκυρα.

Έξι σημεία περιλάμβαναν οι αποφάσεις, οι οποίες καθόριζαν δημοψηφίσματα των κατοίκων στις επονομαζόμενες «αδούλωτες περιοχές» που είχε χάσει η Οθωμανική Αυτοκρατορία με την Ανακωχή του Μούδρου. Στα δημοψηφίσματα αυτά οι κάτοικοι θα έπρεπε να αποφασίσουν την επανένωση με την πατρίδα Οθωμανική Αυτοκρατορία και μετέπειτα Τουρκία. Οι περιοχές αυτές αφορούσαν στο Βόρειο Ιράκ στα νοτιοανατολικά σύνορα, στις επαρχίες Καρς, Αρνταχάν και Βατούμι στα βορειο- ανατολικά αλλά και στην δυτική Θράκη.
 Ωστόσο, κι άλλα σημεία αφορούσαν στις μεταφορές και ελεύθερες συναλλαγές μέσω των Στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων που θα υποδείκνυαν από την Τουρκία και άλλες χώρες, στα δικαιώματα των μειονοτήτων που θα εκδίδονταν έχοντας την προϋπόθεση πως τα δικαιώματα των μουσουλμανικών μειονοτήτων σε γειτονικές χώρες προστατεύονται, αλλά και πως η νέα Τουρκία θα πρέπει να είναι θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη και ελεύθερη να ισχύουν όλοι οι περιορισμοί με στόχο την πολιτική, δικαστική και οικονομική ανάπτυξη.





voice news

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΤΩΡΑ!!!ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ!!!Ή ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Ή ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!!ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ!!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΤΩΡΑ!!!ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ!!!Ή ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Ή ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!!ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ!!!  
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ 4η ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΙΓΥΠΤΟΥ - ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ - ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ...
Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ Φ.Α ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΙΣΙ, ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ...  
Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ: "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ" http://anargyros61.blogspot.gr/2013/10/48.html  
ΑΠΟ ΕΝΟΤΗΤΑ 1
<<ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΗΠΑ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ...
ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ...
ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ...
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ...>>
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ... 
ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ...
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΕΥΤΟΧΡΕΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΟΠΙΣΔΟΘΡΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ "ΞΑΦΝΙΚΑ" ΟΜΩΣ ΤΟΥ "ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ...
Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΠΡΟΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ "ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...", ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ... 
ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ"  http://anargyros61.blogspot.gr/2013/06/blog-post_21.html ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
"ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...
 Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ...
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ...
ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ...
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ . ."
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΘΟΝΗΣ 

+++







volcanotimes

ΤΩΡΑ!!!ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ!!!


ΤΩΡΑ!!!ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ!!!



Εδώ και πολλά χρόνια το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό έχει υποστεί την απόβαση των τουρκικών σίριαλ, με ποιο γνωστό το «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής».

Φυσικά η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που βλέπει τουρκικά σίριαλ...



Τα τουρκικά σίριαλ έχουν γίνει ήδη δημοφιλή στα βαλκάνια, σχεδόν σε όλες τις χώρες τις Μεσογείου αλλά και στη Μέση Ανατολή όπως και στις χώρες του Κόλπου με αποτέλεσμα να προβάλλονται  σε περισσότερες από 100 χώρες.



Έτσι έχουν γίνει ένα πραγματικό όπλο της διπλωματίας της Τουρκίας αλλά και μια άκρως προσοδοφόρα βιομηχανία.



Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινωθήκαν  την περασμένη εβδομάδα ο τομέας τηλεοπτικών παραγωγών μέχρι το 2023 θα έχει αυξήσει τα ετησία έσοδα από πώλησης στο εξωτερικό, από τα 350 εκατομμύρια δολάρια στο 1 δισ. δολάρια, διευρύνοντας  μάλιστα τις αγορές στην Νοτιοανατολική  Ασία.



Ήδη η τηλεοπτική βιομηχανία της Τουρκίας έφτασε στο σημερινό επίπεδο εισπράξεων από πωλήσεις στο εξωτερικό, μέσα σε μια δεκαετία καθώς πριν δεν υπήρχε καν ως εξαγώγιμο προϊόν αυτό που έχει γίνει πλέον γνωστό ως τουρκική σαπουνόπερα.



Παράλληλα οι σαπουνόπερες αποτελούν και σημαντικό όργανο δημοσίων σχέσεων για τις ομορφιές της Τουρκίας και των αρχαίων που βρίσκονται εκεί (ασχέτως αν είναι Ελληνικά ή Βυζαντινά) με αποτέλεσμα να τονώνουν και τον τουρισμό της.





Οι σαπουνόπερες όμως γίνονται και προπαγανδιστικό όπλο καθώς τώρα από το Σουλεϊμάν περνάμε στον Κεμάλ.



Όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Χειλαδάκης την προσεχή Πέμπτη 27/10 ξεκινάει στην Τουρκία ένα άκρως ανθελληνικό σίριαλ με τον τίτλο «Εσύ είσαι η πατρίδα μου».



Το σήριαλ αναφέρεται στην περίοδο του μικρασιατικού πολέμου όπου οι…«κακοί» και «αιμοβόροι» Έλληνες, κατέστρεφαν, έκαιγαν και έσφαζαν εν ψυχρώ τους…δυστυχισμένους Τούρκους, που υπέφεραν όλα αυτά τα μαύρα χρόνια από την ελληνική κατοχή, ενώ αναδεικνύει τον μεγάλο ηρώα τον Τούρκων, (ο Σουλεϊμάν), που καταδιώκει και εξοντώνει τους διαφθαρμένους και αδίστακτους εγκληματίες Έλληνες του κατοχικού στρατού. Μάλιστα!



Πρωταγωνιστές αυτού του νέου τουρκικού σήριαλ που δείχνει τον ελληνικό στρατό στην Σμύρνη σαν ένα στρατό στυγνής και βάρβαρης κατοχής, εκτός από τον Halır Ergenç, είναι και η Bergüzar Korel, που είναι και σύζυγος του εν ζωή, γνωστή ηθοποιός και αυτή από τα τουρκικά σήριαλ που ηλίθιοποίησαν τον ελληνικό λαό.



Χαρακτηριστικές είναι οι σκηνές από το διαφημιστικό τρέιλερ που προβάλουν οι Τούρκοι όπου δείχνει και την Ελληνική σημαία κατά την κατοχή της Σμύρνης όπως την ονομάζουν οι Τούρκοι, λίγο πρίν από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Μεθοδευμένα η Τουρκική τηλεόραση καλλιεργεί το ανθελληνικό πνεύμα την ώρα που ο Ερνταγάν, θέλει την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, κάνει λόγο για τα σύνορα της…καρδιάς του, αμφισβητώντας την Ελληνική κυριαρχία, των νησιών, της Θράκης ακόμα και της Θεσσαλονίκης.



Πραγματικά αυτό το σίριαλ πρέπει να το φέρουν να το δείξουν τα Ελληνικά κανάλια για να αντιληφθούμε πλέον οι Έλληνες τι πραγματικά πιστεύουν και τι καλλιεργούν οι Τούρκοι την ώρα που εδώ κάποιοι «φωστήρες» «ξεπετάνε» την Μικρασιατική Καταστροφή με τον όρο «συνωστίζονταν οι Έλληνες στον προβλήτα της Σμύρνης»...

Πηγες από liberal.gr nikosxeiladakis.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!







volcanotimes



Η Διαθήκη του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου για τον Ελληνισμό


arhiepiskopos_hristodoulos1
Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλος:
«Η κατάσταση δεν αλλάζει μαγικά και μηχανικά. Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών.
Σταθείτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ’ επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι.
Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ότι κινδυνεύει.»
noiazomai

Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ… ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ…;


aeromahia_greek_tuskish_jets

Πολεμικό κλίμα Ιταλίας-ΕΕ! Σήκωσε μπαϊράκι ο Ρέντσι!


rentsi1-2-thumb-large-600x275
«Η Ευρώπη πρέπει να διαλέξει: ή θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε το έλλειμμα μας ή θα μας αναγκάσει να ακολουθήσουμε το «Ουγγρικό μοντέλο» που θα σημάνει καταστροφή για την Ενωση».
Τα παραπάνω διαμήνυσε σήμερα στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας Πιέρ Κάρλο Πάντοαν, αναφερόμενος στις αυξημένες κρατικές δαπάνες λόγω του πρόσφατου σεισμού, αλλά και του προσφυγικού.
Συνέντευξή του σε υψηλούς τόνους στην εφημερίδα La Repubblica ο ιταλός υπουργός οικονομικών, εξαπολύοντας επίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση σημείωσε:
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αποφασίσει ποιόν θέλει να στηρίξει. Μπορεί να δεχθεί να περάσει, το έλλειμμά μας, από το 2,2% στο 2,3% του ΑΕΠ, για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τους πρόσφυγες και τον σεισμό. Διαφορετικά, μπορεί να διαλέξει την οδό της Ουγγαρίας, εκείνη που υψώνει τείχη μπροστά στους μετανάστες, και πρέπει να απορριφθεί. Αλλά αυτή η επιλογή θα ήταν η αρχή του τέλους».
Όπως πρόσθεσε, οι ενδείξεις του G 20 είναι όλες υπέρ της ανάπτυξης, κατά της λιτότητας και με στόχο να καταπολεμηθεί η έλλειψη ισότητας. «Η Ιταλία, με τον νέο της κρατικό προϋπολογισμό, μπορεί να αποτελέσει ένα πρότυπο για την Ευρώπη», τονίζει ο Πάντοαν.
«Πριν λίγους μήνες δόθηκαν στην Τουρκία τρία δισεκατομμύρια ευρώ για να αντιμετωπίσει την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Η Ιταλία, για το θέμα αυτό ξόδεψε περισσότερα χρήματα από όλες τις άλλες χώρες, και τους πρόσφερε μια πολύτιμη βοήθεια. Υπερασπίσθηκε ένα κοινό, δημόσιο αγαθό», τόνισε ο επικεφαλής του ιταλικού υπουργείου οικονομικών.
Οι δηλώσεις Πάντοαν έρχονται να προστεθούν σε εκείνες που έκανε πριν από μερικές ημέρες ο ίδιος ο ιταλός πρωθυπουργός, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ. Όπως είχε τονίσει ο κ. Ρέντσι, η Ιταλία θα ακούσει τυχόν ενστάσεις των Βρυξελλών, αλλά δεν εννοεί να αλλάξει την κύρια δομή του προϋπολογισμού της για το 2017.



hellasforce

Όλα στη φόρα! Απίστευτες αποκαλύψεις για την Τουρκία


4b0e25537d2372231e1977daf3754a57-600x275
Ο ηγέτης της σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ του Λιβάνου Χασάν Νασράλα υποστήριξε σήμερα ότι η ανάμιξη της Τουρκίας στη Συρία είναι ένα πρόσχημα για να αρπάξει εδάφη και να εγκαθιδρύσει την κυριαρχία της τόσο στη Μοσούλη του Ιράκ όσο και στο Χαλέπι.
«Μετά από όλον τον αγώνα των Ιρακινών για τη Μοσούλη, έρχεται η Τουρκία και λέει «Η Μοσούλη είναι τουρκική και πρέπει να επιστραφεί στην Τουρκία» είπε ο Νασράλα. «Το ίδιο ισχύει και για το Χαλέπι. (Οι Τούρκοι) λένε «Είναι δικό μας, όχι της Συρίας». Δείτε, αυτό αποκαλύπτεται καθημερινά», συνέχισε.
Ο Νασράλα ισχυρίστηκε επίσης ότι η εξέγερση εναντίον του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ ήταν ένα προκάλυμμα για ένα ευρύτερο γεωπολιτικό σχέδιο που είχε ως στόχο «την αλλαγή του χάρτη» και την αποδυνάμωση των σιιτών της περιοχής. Ο εμφύλιος στη Συρία «δεν γίνεται για την πτώση του καθεστώτος αλλά στοχεύει τον άξονα της αντίστασης», δηλαδή τη συμμαχία μεταξύ Ιράν, Συρίας και Χεζμπολάχ, υποστήριξε.
Αναφερόμενος στην εσωτερική πολιτική σκηνή του Λιβάνου, ο Νασράλα δεσμεύτηκε ότι οι βουλευτές της οργάνωσής του θα ψηφίσουν υπέρ του Μισέλ Αούν στη συνεδρίαση του κοινοβουλίου που πρόκειται να διεξαχθεί μέχρι τα τέλη του μηνός προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος.
Ο Λίβανος έχει μείνει χωρίς πρόεδρο για περισσότερα από δύο χρόνια, αφότου έληξε η θητεία του Μισέλ Σουλεϊμάν το 2014. Σε καμία από τις προηγούμενες συνεδριάσεις του κοινοβουλίου δεν συγκεντρώθηκε η αναγκαία πλειοψηφία των δύο τρίτων προκειμένου να εκλεγεί νέος πρόεδρος.
Την περασμένη Πέμπτη ο πρώην πρωθυπουργός Σαάντ αλ Χαρίρι ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει τον Αούν στη βάση μιας πολιτικής συμφωνίας «για το καλό της χώρας».




hellasforce

Αποκάλυψη: Νέοι παγκόσμιοι χάρτες οριοθέτησης της ΑΟΖ που δικαιώνουν την Ελλάδα


hartis_elliniki_aoz
Γράφει ο Θεόδωρος Καρυώτης
Η οργάνωση Marine Regions είναι δημιούργημα του Flanders Marine Institute που έχει έδρα την πόλη Ostend του Βελγίου και θεωρείται το παγκόσμιο κέντρο χαρτογράφησης θαλασσίων ζωνών. Έτσι στις 21-10-2016 εξέδωσαν την 9η έκδοση με τους αναθεωρημένους χάρτες για όλα τα παράκτια κράτη του πλανήτη Γη για Χωρικά Ύδατα, Συνορεύουσα Ζώνη, Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Εσωτερικά Ύδατα και Αρχιπελαγικά Ύδατα.
Στον πρώτο χάρτη βλέπουμε την ΑΟΖ της Ελλάδας:http://www.marineregions.org/eezdetails.php?mrgid=5679&zone=eez
Ο χάρτης αυτός είναι ταυτόσημος με τον επόμενο δικό μου χάρτη που κυκλοφόρησε πριν 30 χρόνια και πολλοί τον θεώρησαν ένα είδος ελληνικής προπαγάνδας:
keimeno_aoz
Ο χάρτης του Marine Regions
Ο χάρτης του Marine Regions
Το Marine Regions έχει, επίσης, δημιουργήσει ένα χάρτη της ΑΟΖ της Τουρκίας που δείχνει, ξεκάθαρα, την ΑΟΖ της Τουρκίας στο Αιγαίο Πέλαγος:
print_screen_aoz2
Αυτός ο χάρτης έχει γίνει ο εφιάλτης της Τουρκίας που δέχεται μεν ότι όλα τα νησιά δικαιούνται να έχουν τις ίδιες θαλάσσιες ζώνες με τις ηπειρωτικές ακτές, πλην όμως ότι τα νησιά του Αιγαίου αποτελούν μια «ειδική περίπτωση», στερούμενα του δικαιώματος αυτού.
Αλλά η Σύμβαση του 1982 για το Δίκαιο της Θάλασσας αναφέρει ρητά (Άρθρο 121, παράγραφο 2) ότι όλα τα νησιά διαθέτουν ΑΟΖ και ότι η ΑΟΖ ενός νησιού καθορίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που καθορίζεται και για τις ηπειρωτικές περιοχές. Και ο χάρτης αυτός είναι ταυτόσημος με τον δικό μου χάρτη που τόσο πολύ πολέμησαν οι Τούρκοι και κάποιοι Ελληνοαμερικανοί στην Ουάσιγκτον:
keimeno_aoz1
Τέλος, ο χάρτης του που ακολουθεί δείχνει τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας με βάση τα 12 ν.μ. που είναι το όριο που έχει καθορίσει το UNCLOS. Όπως ήδη αναφέραμε, η Ελλάδα είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που δεν διαθέτει 12 ν.μ. χωρικά ύδατα:
print_screen_aoz3
Ο χάρτης αυτός είναι ταυτόσημος με αυτόν του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και με αυτόν που χρησιμοποιώ εγώ που ανήκει στο Εθνικό Συμβούλιο Πληροφοριών των ΗΠΑ:
keimeno_aoz2




hellasforce

Καταραμένε Έλληνα…


ellinismos
Όπου και να γυρίσω την σκέψη μου…. Όπου και να στρέψω την ψυχή μου….
Μπροστά μου σε βρίσκω…
Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική..; -‘»
Εσύ μπροστά μου…Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος!
Επιστήμη ζητώ, Μαθηματικά, Φιλοσοφία; Ιατρική…;
Εσύ μπροστά μου…Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος!
Δημοκρατία, Ισονομία, Ισοπολιτεία ζητώ…;
Εσύ μπροστά μου…Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος!
Αθλητισμό γυρεύω; Το γιατρικό του κορμιού μου…;
Εσύ μπροστά μου…Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος!
Καταραμένε Έλληνα…Καταραμένη Γνώση…
**Το κείμενο αποδίδεται στον Γερμανό συγγραφέα, ποιητή και ιστορικό, Φρίντριχ Σίλερ, αλλά χωρίς να είναι τεκμηριωμένη η προέλευσή του.





hellasforce

Θα συμβούν πολλά!!! Ίσως προλάβετε να δείτε και…!


geron-paisios11
Πάντα επίκαιρος ο Άγιος Παΐσιος
img2821
img283
Το παραπάνω απόσπασμα βρίσκεται στο βιβλίο «Πνευματική Αφύπνιση», του Ιερού Ησυχαστηρίου «Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου», Σουρωτή Θεσ/νίκης, σελ 175-176)
image22
(Το παραπάνω απόσπασμα βρίσκεται στο βιβλίο «Πνευματική Αφύπνιση», του Ιερού Ησυχαστηρίου «Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου», Σουρωτή Θεσ/νίκης, σελ 298)
Ο Ομηρίδης Νικόλαος., προπονητής, μοῦ μετέφερε τὸ διάλογο ποὺ εἶχε τὸν Ἰούλιο τοῦ 1982 μὲ τὸ μακαριστὸ γέροντα παπα-Στάθη ἀπὸ τὰ Ἀμησιανὰ Καβάλας (ἐκοιμήθη τὸ 1984). «Τὸν ρώτησα πῶς βλέπει τὴν πολιτικὴ κατάσταση καὶ τὶς μελλοντικὲς πολιτικὲς ἐξελίξεις στὴν Ἑλλάδα.»
Ὁ Γέροντας κούνησε τὸ κεφάλι του καὶ εἶπε: «Ἐγὼ δὲ θὰ ζῶ, ἀλλὰ ἐσὺ θὰ δεῖς πολλὰ κακά. Δὲ θὰ ὑπάρχει ἄνθρωπος νὰ διοικήσει αὐτὸν τὸν τόπο, γιατὶ θὰ εἶστε ἔθνος ἀλλόθρησκο. Καὶ τότε θὰ βροῦν εὐκαιρία οἱ Τοῦρκοι καὶ θὰ σᾶς πετσοκόψουν. Θὰ χυθεῖ πολὺ αἷμα, ἀλλὰ καὶ οἱ Τοῦρκοι θὰ διαλυθοῦν. Πολλοὶ ἀπὸ αὐτοὺς θὰ βαπτιστοῦν, ἀλλὰ καὶ πολλοὶ θὰ χαθοῦν.»




hellasforce

Σειρήνα συναγερμού!


usa_russia_ice
ΣΟΣ Νηφάλιου Αμερικανικού Περιοδικού: Ολισθαίνουμε σε Πόλεμο με τη Ρωσία
Κύριο Άρθρο του Έγκυρου Περιοδικού «Nation»
Το περιοδικό «Τhe Nation”, έπαλξη της παλιάς φιλελεύθερης Αμερικής και της άγρυπνης, έντιμης και αδέκαστης δημοσιογραφίας, ξεχωρίζει ως παραφωνία ισορροπίας και νηφαλιότητας στον παροξυσμό αντιρωσικής υστερίας που συνέχει το σύνολο σχεδόν των παραδοσιακών ΜΜΕ στις ΗΠΑ, με την άμεση παρότρυνση και έμμεση τροφοδότηση παραγόντων του αμερικανικού κράτους και παρακράτους.
Το κατωτέρω άρθρο του- σε ιδιαίτερα προσεγμένη και απείρως ηπιότερη διατύπωση από πολλών δεκάδων άλλων παραπλήσιων άρθρων στα ενημερωτικά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης- επισημαίνει την επείγουσα ανάγκη φρένου στον άφρονα καλπασμό προς τον πυρηνικόν Αρμαγεδδώνα.
Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού
«Tις τελευταίες εβδομάδες, οι αμερικανο-ρωσικές σχέσεις έχουν φθάσει σε μια ίσως μοιραία και εξαιρετικά επικίνδυνη καμπή, που προκλήθηκε από αυξανόμενες εντάσεις σε πολλαπλά και αλληλένδετα μέτωπα. Αναφέρεται ότι η CIA ετοιμάζει «μια μυστική ηλεκτρονική ενέργεια» σε αντίποινα για την θρυλούμενη ρωσική υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Εθνική Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος. Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος Μπάϊντεν διακήρυξε ότι η κυβέρνηση θα «στείλει ένα μήνυμα» στο Ρώσο πρόεδρο Πούτιν, «τη στιγμή που αυτή θα επιλέξει». Η προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον κατήγγελλε τον Ρώσο πρόεδρο ότι «προσπαθούσε να βάλει το δάκτυλό του στη ζυγαριά, προσπαθώντας με κυβερνο-επιθέσεις,να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα.»
Αυτή η σειρά απροκάλυπτων απειλών εναντίον της Ρωσίας είναι σχεδόν χωρίς προηγούμενο. Δυσοίωνα, πολλοί στη ρωσική ηγεσία βλέπουν αυτό το φαινόμενο ως προοίμιο πολέμου. Όπως παρατήρησε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στον ΟΗΕ, οι σχέσεις είναι ίσως οι χειρότερες από το 1973.»( Στην κορύφωση της αραβο-ισραηλινής σύγκρουσης εκείνου του έτους οι αμερικανικές δυνάμεις είχαν τεθεί στο δεύτερο επίπεδο επιφυλακής.) Η Ρωσία εντελώς πρόσφατα πραγματοποίησε γυμνάσια πολιτικής άμυνας, με συμμετοχή 200.000 ατόμων και ανέπτυξε πυραύλους πυρηνικής ικανότητας στον ευρωπαϊκό θύλακά της, στο Καλίνινγκραντ. Επιπλέον ο Πούτιν αποσύρθηκε από μια πολυετή συνθήκη πυρηνικής ασφάλειας με τις ΗΠΑ. Σε εξήγηση του μέτρου, η κυβέρνησή του επεσήμανε την «ριζική ανατροπή των συνθηκών και την ανάδυση απειλής για την στρατηγική σταθερότητα, λόγω των εχθρικών ενεργειών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Η διασταύρωση απειλών επισυμβαίνει μεταξύ ειδήσεων ότι ο τελευταίος κύκλος συνομιλιών για την επίτευξη ανακωχής στη Συρία τερματίσθηκε χωρίς πρόοδο, ακόμη και όταν ο εκεί πόλεμος εισέρχεται σε μια νέα και πιο επικίνδυνη φάση (αν και, ως φαίνεται, οι συνομιλίες θα συνεχισθούν). Μετά την κατάρρευση της ανακωχής της 9ης Σεπτεμβρίου, η αιματοχυσία στο ανατολικό Χαλέπι κλιμακώθηκε σε τρομακτικό επίπεδο, με τον υπουργό Εξωτερικών Τζων Κέρυ να ζητάει έρευνα για εγκλήματα πολέμου σε βάρος των κυβερνήσεων της Συρίας και της Ρωσίας.
Τώρα η διακομματική παράταξη του πολέμου στην Ουάσιγκτων βλέπει μιαν ευκαιρία για να ωθήσει τον πρόεδρο Ομπάμα προς μια στρατιωτική λύση. Το Στέητ Ντηπάρτμεντ, η CIA και το Γενικό Επιτελείο επιδόθηκαν στην εξέταση στρατιωτικών επιλογών. Ακόμη και προβεβλημένες προσωπικότητες – περιλαμβανομένης, άκρως ανησυχητικά, της Χίλλαρυ Κλίντον- αύξησαν τις κραυγές τους υπέρ της εγκατάστασης μιας ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία. Η σιωπηρή υπόθεση φαίνεται να είναι πως αυτή η κλιμάκωση δεν πρόκειται να έχει συνέπειες, αλλά αυτό πολύ απέχει από την αλήθεια.
Ο στρατηγός Μάρτιν Ντέμψεϋ, πρώην ΓΕΕΘΑ, είχε προειδοποιήσει ότι μια ζώνη μη-πτήσεων θα απαιτούσε εκατοντάδες στρατιωτικών και θα κόστιζε έως 1δις δολάρια τον μήνα. Επίσης η Ρωσία έχει αναπτύξει στη Συρία εξαιρετικά εξελιγμένα αντιαεροπορικά συστήματα S-300 και S-400 και το ρωσικό υπουργείο Αμύνης προειδοποίησε την Ουάσιγκτων να μην προχωρήσει σε βομβαρδισμούς κατά των στρατιωτικών δυνάμεων τους συριακού κράτους. Το αναπόφευκτο γεγονός είναι ότι η εγκατάσταση ζώνης απαγόρευσης πτήσεων αποτελεί συνταγή για άμεσο πόλεμο με τη Ρωσία, με εν δυνάμει καταστροφικές συνέπειες για ολόκληρο τον Πλανήτη.
Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας τα ΜΜΕ του κατεστημένου συνέραψαν ένα αφήγημα όπου οποιοσδήποτε μπορεί να κατηγορήσει τη Ρωσία ουσιαστικά για οτιδήποτε. Οι κατηγορίες για ρωσικές υποκλοπές ηλεκτρονικών μηνυμάτων και παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία παραμένουν πάντοτε ουσιαστικά αναπόδεικτες. Αλλά πασίγνωστα φερέφωνα των Κλίντον, όπως οι τέως επικεφαλής της CIA Μάϊκλ Μόρελ και Ντέϊβιντ Πετρέους ακούραστα προπαγανδίζουν αυτό που ο καθηγητής Τέοντορ Πόστολ χαρακτήρισε «άλλη μια σοβαρή και αδικαιολόγητη κλιμάκωση της κενόλογης αλλά εξαιρετικά επικίνδυνης αμερικανικής ρητορείας εναντίον της Ρωσίας.» Αυτοί που κρατούν αποστάσεις από αυτή τη ρητορική κατηγορούνται, συχνά άδικα, ως υποστηρικτές του Τραμπ, και έτσι φιμώνεται κάθε συζήτηση.
Το «ΝΑΤΙΟΝ» από μακρού υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει σύγχρονο προηγούμενο για την επονείδιστη συνενοχή της αμερικανικής «πολιτικο-μιντιακής ελίτ» στην εξόρμηση προς ένα νέο Ψυχρό Πόλεμο. Όπως πρόσφατα παρατήρησε ο Γερμανός υπουργός των Εξωτερικών Στάϊνμάγιερ «Είναι ψευδαίσθηση να πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο παλαιός Ψυχρός Πόλεμος. Οι νέοι καιροί είναι διαφορετικοί, πολύ πιο επικίνδυνοι.» Γι’ αυτό το λόγο, είπε ο Στάϊνμάγιερ «οι ΗΠΑ και η Ρωσία πρέπει να συνεχίσουν να συνομιλούν.»
Συνιστούμε το τέλος τάσης προς την ακρότητα και την επάνοδο στο σκληρό αλλά αναγκαίο έργο της διπλωματίας προτού είναι πολύ αργά. Ο πρώην σοβιετικός ηγέτης Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, που με τον πρόεδρο Ρέϊγκαν εργάσθηκαν για τον τερματισμό του πρώτου Ψυχρού Πολέμου, συνέστησε στις δύο πλευρές να «επιστρέψουν στις βασικές προτεραιότητες, όπως ο πυρηνικός αφοπλισμός, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και η αποτροπή των παγκόσμιων περιβαλλοντικών καταστροφών. ΄Εχουμε ανάγκη ανανέωσης του διαλόγου», είπε ο Γκορμπατσώφ. Συμφωνούμε και καλούμε τους προέδρους Ομπάμα και Πούτιν να το κάνουν αμέσως.»




hellasforce

ΝΕΑ ΗΧΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΡΩΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ! Είμαστε στο χείλος του γκρεμού!!!


putin-russia-cold-war-693993
Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επιτέθηκε στην αμερικανική διεθνή ηγεμονία, απειλώντας για αντίποινα εναντίον των ΗΠΑ, αν τελικά επιβληθούν περαιτέρω κυρώσεις με πρόσχημα τους βομβαρδισμούς του Χαλεπίου Στρατιωτικοί και ξένοι εμπειρογνώμονες πολιτικής στη Μόσχα (είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο) πιστεύουν ότι ο Ρώσος Πρόεδρος και οι δυτικοί ηγέτες επικεφαλής βρίσκονται πολύ κοντά σε πολεμική σύρραξη.
Ο Στρατηγός Evgeny Buzhinsky, επικεφαλής του think tank PIR, επέστησε την προσοχή όλων με βάση τις τελευταίες εξελίξεις με πολύ γλαφυρό τρόπο: «Αν μιλάμε σε σύγκριση με ον τελευταίο Ψυχρό Πόλεμο, σήμερα βρισκόμαστε κάπου ανάμεσα στην ανέγερση του Τείχους του Βερολίνου και την κουβανική κρίση βλημάτων.»
Ο πρώην επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου του τμήματος διεθνών συνθηκών άμυνας πρόσθεσε επίσης: «Με άλλα λόγια, στα πρόθυρα του πολέμου, στο χείλος του γκρεμού, αλλά χωρίς τους μηχανισμούς για τη διαχείριση όλων αυτών των αντιπαραθέσεων.»
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, Ρώσοι αξιωματούχοι κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι προσπαθούν να επιδεινώσουν τις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης. Σε απάντηση του ρωσικού βομβαρδισμόυ του Χαλεπίου, η ΗΠΑ έχει προτείνει κυρώσεις που θα μπορούσαν να βλάψουν ρωσική οικονομία, με τον αναπληρωτής υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ να απαντάει ότι η Μόσχα θα λάβει «ασύμμετρα και αποφασιστικά μέτρα» ως αντίποινα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ρωσία έχει ήδη αποφασίσει να κόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τις ΗΠΑ έως ότου εκλεγεί νέος Πρόεδρος στις 8 Νοεμβρίου. Νωρίτερα αυτό το μήνα, στενός συνεργάτης του Πούτιν υποστήριξε οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να προκαλέσουν πυρηνικό πόλεμο, εάν ο Ντόναλντ Τραμπ χάσει τη μάχη της προεδρίας.





hellasforce

ΜΙΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!


illuminati-bible_
ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ
Φτάσαμε στις έσχατες ημέρες όπου εμείς οι χριστιανοί καταντήσαμε να δοξάζουμε όλες τις άλλες θρησκείες εκτός από την δική μας μοναδική αλήθεια.
Ο μόνος τρόπος για να κρατηθούμε στον ορθό δρόμο είναι να συνειδητοποιήσουμε την φύση του διαβόλου και τον ανελέητο πόλεμο με όλα τα σύγχρονα μέσα που διεξάγει κατά του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.Η μανία του διαβόλου να εξοντώσει την αληθινή θρησκεία τον έκανε να δημιουργήσει και να προβάλει μια σειρά από άλλες παραπλανητικές θρησκείες.
Ιεζ. 28,16 Με τα πλήθη των εμπορικών σου συναλλαγών εγέμισες τα θησαυροφυλάκιά σου από παράνομα πλούτη. Ετσι όμως ημάρτησες ενώπιον του Θεού, ετραυματίσθης ψυχικώς και έπρεπε να αποπεμφθής από το άγιον όρος του Θεού. Δια τούτο ένα χερουβείμ σε έβγαλεν ανάμεσα από τα ολόγυρά σου λάμποντα πολύτιμα πετράδια.
Είναι χαρακτηριστικό πως όταν μιλάμε για αυτές τις παραπλανητικές θρησκείες διαπιστώνουμε πως αυτοί οι πλαστοί θεοί τους ταυτίζονται ακριβώς με τον Λούσιφερ το πνεύμα του διαβόλου. Το να κάνουμε διάλογο με όλες αυτές τις παραπλανητικές θρησκείες είναι σαν ανοίγουμε μια πόρτα στον Εωσφόρο για να φέρει την αποστασία και την τελική κατάλυση του χριστιανισμού.
Στο εκπληκτικό αυτό βίντεο αποκαλύπτεται ότι πριν χιλιάδες χρόνια στο ευαγγέλιο είχε γραφτεί ότι θα έρθει η εποχή στην οποία σκοτεινές μυστικές εταιρίες που κατευθύνονται από τον Εωσφόρο θα κυβερνούν τον κόσμο και θα στρώνουν το χαλί για την έλευση του Αντιχρίστου.
Αν μελετήσουμε προσεκτικά την Καινή Διαθήκη σε πολλά εδάφια της παρόλο ότι γράφτηκαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές από διαφορετικούς ευαγγελιστές επισημαίνουν στην μετάφραση τους την ίδια εκπληκτική αλήθεια. Σε 26.000 σημεία των ευαγγελίων παρατηρείται μια καταπληκτική συμφωνία μεταξύ τους, και έτσι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτήν την αλήθεια.
Η απόδειξη της επαλήθευσης όλων αυτών έρχεται και από τους παπύρους των Εσσαίων που ανακαλύφτηκαν στην περιοχή του Κουμράν, τον 20ο αιώνα. Παρόλο που τα έγγραφα αυτά γράφτηκαν πριν 23.000 χρόνια, συμπίπτουν με καταπληκτικό τρόπο στα όσα μας λένε τα ευαγγέλια.
Για να αποκρύψει όμως την αλήθεια η παπική εκκλησία επί αιώνες διάβαζε τα ευαγγέλια στην λατινική γλώσσα έτσι ώστε να μην καταλαβαίνει κανένας τι λένε, και να μην φαίνεται ότι πράττουν και ενεργούν ενάντια σε όσα λένε αυτά τα ευαγγέλια. Κάποιοι τολμηροί στους περασμένους αιώνες που τόλμησαν να μεταφράσουν τα ευαγγέλια στην κοινή γλώσσα για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια, αντιμετώπισαν φρικτές τιμωρίες από το παπικό κατεστημένο σε σημείο να τους καίνε ζωντανούς.
Οι πραγματικοί πιστοί χριστιανοί ήταν πάντα επικίνδυνοι για τους παπικούς όπως ήταν και οι πρώτοι χριστιανοί πριν 2000 χρόνια για τους Ρωμαίους και έπρεπε να εξοντωθούν. Οι Ρωμαίοι τους έριχναν στα λιοντάρια και οι παπικοί στην πυρά. Αυτοί οι πραγματικοί χριστιανοί – μάρτυρες ήταν οι πραγματικοί κήρυκες της αλήθειας του χριστιανικού μηνύματος κάτι που δεν το ήθελε με τίποτα το παπικό κατεστημένο, για αυτό τους κατεδίωκε αμείλικτα.
Το ευαγγέλιο μας διδάσκει για έναν Θεό φιλεύσπλαχνο και πολυέλεο που έστειλε τον μονάκριβο γιο του να θυσιαστεί για την ανθρωπότητα.
Οι σημερινοί άρχοντες του κόσμου αποστρέφουν το πρόσωπο τους και όχι μόνο δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το μήνυμα του ευαγγελίου, αλλά επιδιώκουνε με λύσσα αυτό το μήνυμα να το σβήσουν και να σπρώξουν την ανθρωπότητα μακριά από την χριστιανική αλήθεια. Πολλοί αυτό το ονομάζουνε… εκσυγχρονισμό και προοδευτικότητα. Αυτά που γίνονται και θα γίνουν τα επόμενα χρόνια όπως θα δείτε παρακάτω τα είχαν προφητέψει τα ευαγγέλια και τα είχαν γράψει πριν από τόσους αιώνες.
Ήδη από την Παλαιά Διαθήκη οι προφήτες είχαν προφητέψει για τις μυστικές σατανικές ομάδες που θα κυριαρχούσαν κάποτε και θα ήταν στην υπηρεσία του Εωσφόρου. Είναι εντυπωσιακό πως ακόμα και εκείνη την εποχή που υπήρχαν κάποιες μυστικές ομάδες, οι προφήτες προειδοποιούσαν αυτούς που τις ακολουθούν ότι πράττουν τα έργα του διαβόλου. Και προσπαθούσαν να τους κάνουν να μετανοήσουν. Επειδή οι προφήτες χωρίς δισταγμό μιλούσαν τον λόγο της αλήθειας, γίνονταν συχνά μισητοί από τους κυβερνόντες και σε πολλές περιπτώσεις τους καταδίωκαν μέχρι θανάτου.
Ψαλ. 2,1 Διατί σαν άγρια αχαλίνωτα άλογα ανεστατώθησαν και αφηνίασαν τα ειδωλολατρικά έθνη και διατί αυτοί οι λαοί εμελέτησαν και κατέστρωσαν σχέδια μωρά, αμαρτωλά και απραγματοποίητα;
Ψαλ. 2,2 Παρεστάθησαν απειλητικοί οι βασιλείς της γης και οι άρχοντες συνεκεντρώθησαν από συμφώνου στον ίδιον τόπον εναντίον του Κυρίου και Θεού και εναντίον εκείνου, τον οποίον αυτός έχρισε προφήτην, αρχιερέα και βασιλέα.
Ψαλ. 2,12 Εφ’ όσον είναι καιρός αρπάξατε με όλην σας την δύναμιν και εγκολπωθήτε και κρατήστε στερεά την παιδαγωγίαν αυτήν εκ μέρους του Κυρίου, μήπως τυχόν δια την αμέλειάν σας οργισθή ο Κυριος εναντίον σας και καταστραφήτε και χαθήτε από την ευθείαν οδόν•
Ψαλ. 2,13 όταν εντός ολίγου ανάψη ωσάν πολλαπλασίως πυρωμένη κάμινος ο δίκαιος θυμός του Θεού. Αλλά τρισευτυχισμένοι και ευλογημένοι θα είναι, όσοι θα έχουν στηρίξει την ελπίδα και την πεποίθησίν των εις αυτόν.
Ησ. 29,15 Αλλοίμονον εις εκείνους, οι οποίοι εύρισκουν και σκέπτονται βαθυστόχαστον τάχα βουλήν, όχι όμως σύμφωνον προς το θέλημα του Θεού! Αλλοίμονον εις εκείνους, οι οποίοι παίρνουν κρυφίας αποφάσεις και διαπράττουν τα πονηρά έργα των υπό το σκότος, και λέγουν• “ποιός μας βλέπει; Ποιός θα μας αναγνώριση η θα ίδη εκείνα, τα οποία ημείς πράττομεν;”
Εφ. 5,11 και να μη συμμετέχετε εις τα έργα του σκότους, που είναι άκαρπα και επιβλαβή. Ούτε καν και να τα ανέχεσθε, αλλά μάλλον να τα ελέγχετε και να τα παρουσιάζετε εις τα μάτια όλων επιβλαβή και ολέθρια.
Εκείνο που δεν συνειδητοποιούν όλες αυτές οι απόκρυφες μυστικές και σατανικές ομάδες ότι τίποτα δεν είναι κρυφό από τον Παντοδύναμο, και ότι αργά ή γρήγορα θα δώσουν λόγο για τις πράξεις τους. Είναι χαρακτηριστικό πως ένας από τους μεγάλους ηγέτες της μασονίας, ο Albert Pike, έφτασε στο σημείο να γράψει την Αντιβίβλο της Μασονίας δηλαδή την Βίβλο του Σατανά.
Αυτός ήταν και ο επικεφαλής της Ku Klux Klan στην Αμερική. Από όλα αυτά τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς πως η παγκόσμια ελίτ πιστεύει μόνο στον διάβολο και είναι στην υπηρεσία του για να ετοιμάσει τον ερχομό του Αντιχρίστου. Το τρίγωνο της πυραμίδας με το μάτι που απεικονίζεται στο αμερικανικό δολάριο είναι το σύμβολο της παγκόσμιας ελίτ του Αντιχρίστου.
Ψαλ. 58,2 Ω Θεέ μου, βγάλε με από τα χέρια των εχθρών μου. Γλύτωσέ με από την επιβουλήν εκείνων, οι οποίοι έχουν εξεγερθή εναντίον μου.
Ψαλ. 58,3 Γλύτωσέ με από τους ανθρώπους, που εργάζονται την ανομίαν. Σώσε με από ανθρώπους αιμοβόρους, που σκέπτονται και διαπράττουν εγκλήματα.
Ψαλ. 58,4 Διότι ιδού, έστησαν ενέδρας, δια να μου πάρουν την ζωήν. Επετέθησαν εναντίον μου οι ισχυροί της εποχής αυτής. Ούτε η παρανομία μου, ούτε η αμαρτία μου υπήρξαν, Κυριε, αιτία της καταφοράς των αυτής.
Α Πε. 2,7 Δια σας, λοιπόν, που πιστεύετε στον Χριστόν, επιφυλάσσεται αυτή η τιμή. Δι’ εκείνους όμως που απειθούν κατά του Χριστού και επαναστατούν, ισχύει ο άλλος λόγος της Γραφής, “λίθον, τον οποίον επεριφρόνησαν και απέρριψαν ως ακατάλληλον οι οικοδομούντες, αυτός έγινε κεφαλή γωνίας, αγκωνάρι θεμελιακό και πολύτιμο δια την πνευματικήν οικοδομήν. Εγινε όμως και λίθος, επάνω στον οποίον σκοντάπτουν οι άπιστοι, και πέτρα, από την οποίαν κρημνίζονται”.
Ο Χριστιανισμός κτίστηκε και ανδρώθηκε πάνω στην πέτρα που όρισε ο ίδιος ο Χριστός. Αυτοί όλοι χτίζουν πάνω στην πέτρα της μασονίας αλλά θα έρθει ο αέρας της κάθαρσης και θα διαλύσει όλες αυτές τις θρησκευτικές αυταπάτες.
Ματθ. 7,26 Και καθένας που ακούει αυτούς τους λόγους μου και δεν τους εφαρμόζει, θα είναι όμοιος με μωρόν άνθρωπον, ο οποίος έκτισε το σπίτι του εις την άμμον•
Ματθ. 7,27 και έπεσε η βροχή και ήρθαν τα ποτάμια και εφύσησαν ισχυροί οι άνεμοι και επέπεσαν με ορμήν στο σπίτι εκείνο, και το σπίτι εκρημνίσθη και η πτώσις του ήταν ολακληρωτική”.
Συχνά μπερδεύουμε τους μασόνους με τους σιωνιστές, όμως δεν είναι το ίδιο. Οι Εβραίοι πιστεύουν στην Παλαιά Διαθήκη αλλά είναι γνωστό πως ένα μεγάλο κομμάτι από τους Εβραίους έχει ταυτιστεί με την μασονία. Δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι οι Εβραίοι είναι σιωνιστές ή ότι όλοι οι Εβραίοι είναι μασόνοι.
Αποκ. 3,9 Ιδού, σου δίδω τώρα μερικούς από την συναγωγήν του σατανά, από εκείνους οι οποίοι λέγουν με κομπασμόν δια τον ευατόν των ότι είναι Ιουδαίοι, ενώ εις την πραγματικότητα δεν είναι, αλλά ψεύδονται. Ιδού, θα τους κατευθύνω και θα τους κάμω να έλθουν και να προσκυνήσουν εμπρός εις τα πόδια σου, ως προς άξιον επίσκοπον της Εκκλησίας μου και να μάθουν ότι εγώ σε έχω αγαπήσει.
Αυτές οι σκοτεινές και κρυφές μασονικές ομάδες που εργάζονται για τον διάβολο υπήρχαν ακόμα από την εποχή της αρχαίας Αιγύπτου και κυρίως την εποχή της Βαβυλώνας. Ο Χριστός όμως δεν είχε τίποτα το κρυφό αλλά κήρυττε φανερά σε όλο τον κόσμο την διδασκαλία του.
Ιω. 18,20 Απήντησε εις αυτόν ο Ιησούς• “εγώ φανερά ωμίλησα στους ανθρώπους• εγώ πάντοτε εδίδαξα εις τας συναγωγάς και εις τας αυλάς του ναού, όπου πάντοτε, πλήθη Ιουδαίων συγκεντρώνονται, και κρυφά δεν είπα τίποτε.
Λουκ. 8,17 Δεν υπάρχει κρυπτόν, το οποίον δε θα γίνη φανερόν και μυστικόν, το οποίον δε θα γίνη γνωστόν και δε θα φανερωθή. Αυτό συμβαίνει και με την διδασκαλία μου, η οποία οπωσδήποτε θα γίνη γνωστή εις όλον τον κόσμον.
Εκκλ. 12,13-14 να φοβήσαι τον Θεόν, να τηρής τας εντολάς του, διότι εις αυτό έγκειται η αξία και ο προορισμός παντός ανθρώπου. Και μη λησμονής ότι ο Θεός θα κρίνη όλας ανεξαιρέτως τας πράξεις των ανθρώπων, όσον απόκρυφοι και λησμονημένοι αν είναι αυταί• τόσον τας καλάς όσον και τας κακάς.
Και στο παρελθόν υπήρχαν άρχοντες και κυβερνήτες που υπηρετούσαν τον διάβολο αλλά στο τέλος καταστράφηκαν. Ενώ όμως οι αγαθοί και δίκαιοι βρίσκονταν στο περιθώριο έτσι και σήμερα οι άρχοντες του κόσμου είναι στην υπηρεσία του διαβόλου. Υπάρχουν όμως και αγαθοί και δίκαιοι και κυρίως οι άγιοι που μεσιτεύουν για την σωτηρία της ανθρωπότητας.
Δαν. 2,20 και είπεν• “ας είναι δοξασμένον το όνομα του Κυρίου στους αιώνας των αιώνων, διότι εις αυτόν ανήκει και υπάρχει πάσα σοφία και σύνεσις.
Δαν. 2,21 Αυτός μεταβάλλει εποχάς και χρόνους. Ανεβάζει στους θρόνους και καταβιβάζει από θρόνους βασιλείς. Αυτός δίδει σοφίαν στους σοφούς, σύνεσιν και ορθοφροσύνην στους συνετούς.
Δαν. 2,23 Εις σέ, Θεέ των πατέρων μου, αναπέμπω δοξολογίαν και αίνεσιν, διότι μου έδωσες σοφίαν και δύναμιν. Κατέστησες εις εμέ γνωστά αυτά, τα οποία δια της προσευχής σου εζήτησα, το όνειρον, δηλαδή, του βασιλέως και την ερμηνείαν αυτού”.
Διότι το μοναδικό φως είναι ο Σωτήρας μας και αυτός είναι ο μοναδικός βασιλιάς όλων των βασιλέων της οικουμένης.
Α Τιμ. 6,15 την οποίαν ένδοξον εμφάνισιν θα δείξη ο Θεός κατά τους καθωρισμένους καιρούς, ο μακάριος και ο μόνος εξουσιαστής, ο βασιλεύς των βασιλευόντων και ο κύριος των κυριευόντων•
Α Τιμ. 6,16 αυτός, ο οποίος μόνος έχει από τον εαυτόν του την αθανασίαν και αιωνιότητα, ο οποίος κατοικεί στο απλησίαστον δι’ όλα τα δημιουργήματα φως και το οποίον κανείς από τους ανθρώπους ούτε είδε ούτε ημπορεί να ίδη. Εις αυτόν δε ανήκει η τιμή και η αιωνία και ακατάλυτος εξουσία. Αμήν.
Το ντοκιμαντέρ Zeitgeist λέει ότι ο Χριστός αντιπροσωπεύει τον ήλιο, αλλά το φως του κόσμου δεν είναι ο φυσικός ήλιος αλλά αυτός που δημιούργησε τον ήλιο. Για αυτό το λόγο απαγόρευσε ο Θεός να λατρεύουμε άλλους θεούς εκτός από τον έναν και αληθινό.
jesus-lord
Δευτ. 17,2 Εάν εις κάποιαν από τας πόλεις, τας οποίας Κυριος ο Θεός σου δίδει, ευρεθή άνδρας η γυναίκα, που θα διαπράξουν πονηρίαν ενώπιον Κυρίου του Θεού σου, ώστε να παραβούν και καταπατήσουν την εντολήν του,
Δευτ. 17,3 και μεταβούν αλλού δια να λατρεύσουν άλλους θεούς και προσκυνήσουν αυτούς, τον ήλιον, την σελήνην, η ο,τιδήποτε άλλο από τον ουράνιον κόσμον, τα οποία σε διέταξεν ο Κυριος να μη λατρεύης,
Ιεζ. 8,12 Μου είπε τότε ο Κυριος• “βλέπεις, υιέ ανθρώπου, τι κάνουν οι πρεσβύτεροι του ισραηλιτικού λαού ο καθένας μέσα στον απόκρυφον κοιτώνα του; Διότι αυτοί είπαν• Ο Κυριος δεν μας βλέπει, έχει πλέον εγκαταλείψει ο Κυριος την χώραν του”!
Ιεζ. 8,13 Ο Κυριος είπεν ακόμη προς εμέ• “θα ίδης ακόμη μεγαλυτέρας παρανομίας, τας οποίας αυτοί διαπράττουν”.
Ιεζ. 8,14 Με εισήγαγεν εις την είσοδον της πύλης του ναού του Κυρίου, η οποία ευρίσκεται προς βορράν. Και ιδού, εκεί ήσαν γυναίκες, που εκάθηντο και εθρηνούσαν τον θάνατον του ειδωλολατρικού θεού Θαμμούζ.
Ιεζ. 8,15 Και είπε προς εμέ ο Κυριος• “υιέ ανθρώπου είδες; Θα ίδης όμως έργα ανθρώπων χειρότερα από αυτά”.
Ιεζ. 8,16 Με έφερε κατόπιν είς την εσωτερικήν αυλήν του ναού του Κυρίου και ιδού εις τα πρόθυρα του ναού του Κυρίου, ανάμεσα από την στοάν του νάρθηκος του ναού και του θυσιαστηρίου, ήσαν εικόσι περίπου άνδρες με τα οπίσθιά των γυρισμένα προς τον ναόν του Κυρίου, με τα πρόσωπά των δε εστραμμένα προς την αντίθετον διεύθυνσιν, προς ανατολάς. Αυτοί προσκυνούσαν τον ήλιον.
Στους παπικούς παρατηρούμε πολλά στοιχεία της λατρείας του ήλιου που δεν είναι παρά ο ψεύτικος θεός του Εωσφόρου.
Όταν ο Θεός θα δημιουργήσει τον καινούργιο κόσμο, εμείς δεν θα έχουμε πλέον ανάγκη από αυτόν τον ήλιο του Εωσφόρου.
Αποκ. 22,5 Και νύκτα δεν θα υπάρχη πλέον εκεί, ούτε και καμμία ανάγκη λύχνου και φωτός ηλίου, διότι Κυριος ο Θεός θα φωτίζη αυτούς με το απρόσιτον υπέρλαμπρον αυτού φως, και θα βασιλεύσουν στους αιώνας των αιώνων.
Ματθ. 10,35 Διότι ήλθα να χωρίσω τον ασεβή υιόν εναντίον του πιστού πατρός του και την ασεβή θυγατέρα εναντίον της μητρός της και την νύμφην ενάντιον της πενθεράς της.
Ματθ. 10,36 Και θα γίνουν εχθροί του πιστού ανθρώπου οι οικιακοί του, που δεν θα δεχθούν το Ευαγγέλιον της σωτηρίας.
Α Ιω. 1,5 Και αυτή είναι η υπόσχεσις, την οποίαν έχομεν ακούσει από αυτόν τον Υιόν και σας αναγγέλλομεν, ότι ο Θεός είναι φως, το απόλυτον φως της απείρου αγιότητος και πάσης τελειότητος και δεν υπάρχει εις αυτόν σκότος ούτε ίχνος σκότους, ουδεμία, ούτε η παραμικροτέρα, κηλίς ατελείας.
Επειδή ο πόλεμος των χριστιανών δεν είναι σαρκικός αλλά πνευματικός, πολεμάμε εμείς οι χριστιανοί συνέχεια πνευματικά.
Εφ. 6,14 Σταθήτε, λοιπόν, ακλόνητοι στον αγώνα αυτόν, αφού ζωσθήτε την αλήθειαν, ωσάν την ζώνην που σφίγγουν εις την μέσην των οι πολεμισταί, δια να είναι ευκίνητοι, και ενδυθήτε σαν άλλον θώρακα την δικαιοσύνην, δια να είσθε απρόσβλητοι από τα βέλη της αδικίας και της ιδιοτελείας.
Εφ. 6,15 Και όπως οι πολεμισταί φορούν εις τα πόδια των υποδήματα, δια να τρέχουν με ασφάλειαν και ευκολίαν, και σεις φορέσατε την ετοιμασίαν, που απαιτεί το Ευαγγέλιον της ειρήνης, δια να κινήσθε με άνεσιν και δραστηριότητα.
Εφ. 6,17 Και δεχθήτε σαν άλλην περικεφαλαίαν την πεποίθησιν της σωτηρίας (δια να ασφαλίζετε και προφυλάσσετε έτσι τον νουν σας από λογισμούς αμφιβολίας). Παρετε και την μάχαιραν του Αγίου Πνεύματος, η οποία είναι ο άδολος και φωτεινός λόγος του Θεού
Ματθ. 24,35 Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, οι λόγοι μου όμως δεν θα παρέλθουν, αλλά θα πραγματοποιηθούν εξ ολοκλήρου.
Η ζωή του χριστιανού είναι η ζωή του Χριστού. Είναι ένας συνεχής αγώνας με τις δυνάμεις του κακού. Είναι ένας αγώνας στον οποίο ακόμη και στενότεροι συγγενείς του ανθρώπου μπορεί να γίνουν εχθροί του, και στον οποίο πρέπει κανείς να απαρνηθεί τον εαυτό του για να αντέξει τους πόνους του αγώνα αυτού.
Ο Χριστιανισμός ας ανακύψει, και οι πολεμιστές του Θεού να διαδώσουν την κληρονομία τους η οποία είναι η ένδοξη χριστιανοσύνη. Θα έρθει η μέρα όπου η κυριαρχία των ασεβών θα εξαλειφθεί από τους υπηρέτες του χριστιανισμού και θα επιστρέψει στους δικαίους. Δηλαδή σε όλους αυτούς που ακολουθούν το δρόμο του μαρτυρίου, αυτοί οι οποίοι «αι δοξολογίαι και τα εγκώμια του Θεού των θα υπάρχουν πάντοτε, και θα απαγγέλλωνται δια του λάρυγγός των» Ψαλ. 149,6, που βαδίζουν στο μονοπάτι της δικαιοσύνης «και φωτίζουν με το παράδειγμά των και με τα λόγια των πάντοτε, έως ότου έλθη η ημέρα της πλήρους λαμπρότητος και δόξης των» Παρ. 4,18, και καταπατούν τον δρόμο που οδηγεί στο σκότος, αυτοί οι οποίοι διαλογίζονται με τα λόγια «Εκείνος που εμπνεόμενος από εμέ ευλαβείται και φοβείται τον Κυριον, μισεί την αδικίαν» Παρ. 8,13.
evelyn-de-rothschild
attack-1-6

Σκουρλέτης: Η το υπουργείο Ενέργειας ή τίποτα


Αποφασισμένος να μην αποδεχτεί κανένα άλλο υπουργείο εκτός από αυτό που τώρα προϊσταται δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος σε ερώτηση για το τι θα πράξει αν «σπάσει» το υπουργείο στα δύο, διευκρίνισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει αν αφαιρεθεί από τις αρμοδιότητές του το χαρτοφυλάκιο της Ενέργειας.
Επίσης, διευκρίνισε πως δεν σκοπεύει να αποδεχτεί ούτε τη μετακίνησή του σε άλλο υπουργείο .
Σε αυτήν την περίπτωση -πρόσθεσε- θα συνεχίσει ως απλός βουλευτής.




hellasforce

ΜΗΝΥΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ


ΧΙΛΑΡΙ Η  ΕΒΡΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ  ΠΥΡΗΝΙΚΟ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!! ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ!!!
ΧΙΛΑΡΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ
Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΩΝ
ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ!!!

Εάν κερδίσει τις εκλογές Η ΧΙΛΑΡΙ θα οδηγηθεί ο πλανήτης σε Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο, εκτελώντας εντολές της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων Πλανηταρχών!!!
Η ηγεσία των Σιωνιστών Επικυρίαρχων του πλανήτη θέλει να βγάλει από τη μέση τη ΡΩΣΙΑ του ΠΟΥΤΙΝ!!!
Η Χίλαρι είναι υπηρέτρια του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Ν.Τ.Π. ( N.W.O. ) & της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας.
Οι Αμερικανικές μεγαλουπόλεις θα γίνουν στάχτη, σαν τις πόλεις της ΣΥΡΙΑΣ.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ !!!!!!!!
Το παρόν μήνυμα δεν είναι προσπάθεια εκφοβισμού των Αμερικανών ψηφοφόρων, ούτε κινδυνολογία, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αναλυτής Γεωπολιτικής/ Αρθρογράφος διαδικτύου




hellasforce

Αδιέξοδο και στα εργασιακά...


Ακραίες οι θέσεις των δανειστών, λέει ο Κατρούγκαλος...

Διάσταση απόψεων και χάσμα μεταξύ των θέσεων της κυβέρνησης και των δανειστών για τα εργασιακά διαπιστώθηκε μετά τη συνάντηση Κατρούγκαλου - Τσακαλώτου με τους δανειστές.

Σύμφωνα με...
τον υπουργό, αυτή η πρώτη συνάντηση ήταν διερευνητική και δεν κατέληξε κάπου, ενώ η άλλη πλευρά εξέφρασε τις γνωστές απόψεις της, τονίζοντας πως «η ακραία πλευρά εξέφρασε ακραίες θέσεις».

Σύγκλιση υπήρξε μόνο στη γενική αρχή ότι για κάποια θέματα θα πρέπει να γίνουν σεβαστές δικαστικές αποφάσεις που είτε έχουν εκδοθεί (όπως για τη διαιτησία εργατικών διαφορών) είτε αναμένεται να εκδοθούν (όπως για τις συλλογικές συμβάσεις και τις ομαδικές απολύσεις).

Από την πλευρά των δανειστών σημειώνεται ότι το παλιό σύστημα συλλογικών διαπραγματεύσεων, το οποίο θέλει να επαναφέρει η κυβέρνηση, ήταν στρεβλό και είναι αυτό που οδήγησε στο έλλειμμα ανταγωνιστικότητας της χώρας.

Επίσης, ενώ ο υπουργός παρουσίαζε τις ελληνικές θέσεις για όλα τα εργασιακά ζητήματα, οι εκπρόσωποι των δανειστών τον διέκοπταν, προβάλλοντας τις αντιρρήσεις ή άλλες απόψεις τους, ενώ επέμειναν ότι πρέπει να αλλάξει και ο συνδικαλιστικός νόμος.

Ο κ. Κατρούγκαλος, δε, αρνήθηκε ότι δέχεται η κυβέρνηση την εισήγηση του ΔΝΤ για την θέσπιση υποκατώτατου μισθού, που θα υπολογίζεται με βάση τα χρόνια εργασιακής εμπειρίας, αντί με την ηλικία.

Μπροστά στο αδιέξοδο αυτό, κυβέρνηση και δανειστές συμφώνησαν να υπάρξει νέα συνάντηση σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων την Τρίτη, ενώ και ο ίδιος θα συναντήσει τους επικεφαλής το πρωί και το απόγευμα της Πέμπτης, πριν φύγουν από την Αθήνα, προκειμένου να καλύψουν την απόσταση.

Άλλα τρία «αγκάθια» στη διαπραγμάτευση

Σημαντική απόσταση φαίνεται πως χωρίζει την κυβέρνηση στο θέμα του εξωδικαστικού συμβιβασμού και ειδικά για τα χρέη προς το Δημόσιο, όπως ανέφερε κυβερνητικός αξιωματούχος, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα αυτό μεταξύ των θεσμών και των κ.κ. Σταθάκη και Τσακαλώτου.

Η ίδια πηγή, την οποία επικαλείται το newmoney.gr, ανέφερε πως εκκρεμεί ακόμα δουλειά σε τεχνικό επίπεδο για το σύστημα αξιολόγησης, που θα καθορίζει το ποιοι τελικώς θα ενταχθούν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Παράλληλα, είπε πως, όσον αφορά στα χρέη προς το Δημόσιο, οι φόροι υπέρ τρίτων (π.χ. ΦΠΑ, φόρος μισθωτών υπηρεσιών κλπ) δεν θα μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση, αλλά θα πρέπει να εξοφληθούν πλήρως.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χρέη (π.χ. φόρο εισοδήματος κλπ), το υπουργείο Οικονομικών θα προετοιμάσει νέες προτάσεις για το τι θα μπορεί τελικά να προσφέρει στους οφειλέτες.

«Το "κούρεμα" οφειλών θα είναι η έσχατη λύση» τόνισε κυβερνητικός παράγοντας, εννοώντας ότι η προσπάθεια συμβιβασμού με τους δανειστές περιστρέφεται γύρω από άλλες λύσεις, όπως ενδεχομένως περισσότερες δόσεις κλπ.

Το θέμα θα συζητηθεί ξανά στην επόμενη συνάντηση με τους θεσμούς, την προσεχή Τετάρτη. Και οι δύο πλευρές, πάντως, φέρονται να εκφράζουν τη βούλησή τους για έγκαιρη ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης...



nonews news