Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ:Οχυρώνουν την Κωνσταντινούπολη για να αποφύγουν την κατάληψης της!


Προσπαθούν να ακυρώσουν τις προφητείες...
Τις προφητείες για την ελληνική Κωνσταντινούπολη προσπαθεί να αποφύγει ο Σουλτάνος, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε υπουργός του ο οποίος μίλησε για γεωστρατηγικούς κινδύνους και Θράκη. 

Ο ΟΥΚας Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης: «Αντιμετωπίζουμε αποφασιστικά την τουρκική παραβατικότητα»


apostolakis_kammenos-630x418-630x418Στη συνεχή παραβατική συμπεριφορά των τουρκικών ΕΔ στο Αιγαίο και στην ψυχραιμία και αποφασιστικότητα που επιδεικνύουν οι ελληνικές ΕΔ στην αντιμετώπιση της, έθιξε για ακόμη μια φορά ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Με τη Μεγάλη Αλβανία γαλουχούνται οι …Αλβανοί της …Ουκρανίας


Χάρτης σε αλβανικό σχολείο στην Ουκρανία, δείχνει την …επικράτεια της Αλβανίας, αυτή που θέλουν τα αλβανικά εθνικιστικά στοιχεία και όχι αυτή που σήμερα είναι, δηλαδή με αρπαγή τμημάτων  από πέντε γειτονικές χώρες. Αυτό έγινε γνωστό από την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο υπουργός της Διασποράς της Αλβανίας, Παντελί Μάικο που επισκέφθηκε την Ουκρανία, όπου εκτίθενται ορισμένες φωτογραφίες από το αλβανικό σχολείο.

Μητροπολίτης Σεραφείμ: Εθνική προδοσία αν δοθεί ο όρος «Μακεδονία»



Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τους κόλπους της εκκλησίας για την υπόθεση της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ τόνισε ότι θα είναι τεράστια εθνική προδοσία αν δοθεί ο όρος «Μακεδονία». 

Αλλαγή φρουράς στο Αιγαίο από το αλβανικό ναυτικό


Απέπλευσε το αλβανικό περιπολικό σκάφος ‘Butrinti’ με προορισμό το Αιγαίο Πέλαγος για περιπολίες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, όπου θα αντικαταστήσει το ‘Oriku’ που επιστρέφει στην αλβανική ναυτική βάση ‘Πασαλιμάνι’. Γράφει σχετικά η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, Όλτα Τζάσκα στη σελίδα της:

Λεβέντης για Μεγαλοοικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας έχασε το ηθικό πλεονέκτημα



Ανήθικη χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος της 
Ενωση Κεντρώων Βεσίλης Λεβέντης, την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθεί την Θ. Μεγαλοοικονόμου στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.