Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Έρχεται δύσκολος χειμώνας! Ετοιμαστείτε…


Για τα… καλά φαίνεται πως θα «ξυλιάσουν» φέτος οι πολίτες, αφού φέτος το επίδομα θέρμανσης θα είναι μειωμένο κατά 50%. Οι δικαιούχοι του επιδόματος δεν είναι οι μόνοι που θα βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην στην τσέπη, καθώς «φουσκωμένοι» θα είναι από την άνοιξη του 2018 και οι φόροι για όσους διαθέτουν ακίνητα μεσαίας και μεγάλης αξίας.
Αυτό γιατί η κυβέρνηση επαναφέρει ον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, με την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών να κάνει τα ακίνητα να… «καίνε». Παράλληλα καταργείται και το ειδικό καθεστώς ΦΠΑ στα νησιά, ενώ πλέον μπαίνει φόρος και στο Airbnb
Αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών

Το πρώτο «κούρεμα» ήρθε στην Ελλάδα…


Ρύθμιση των «κόκκινων» στεγαστικών αλά... ιρλανδικά επιχειρούν για πρώτη φορά οι τράπεζες. Έχοντας εξαντλήσει σχεδόν όλα τα περιθώρια διαγραφών σε καταναλωτικά δάνεια και κάρτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προκρίνουν για το στεγαστικό χαρτοφυλάκιο, το 30% του οποίου τελεί υπό καθεστώς νομικής προστασίας, τη λύση του «Split and Freeze». Πρόκειται για το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στην ιρλανδική κρίση και προβλέπει το «σπάσιμο» του δανείου σε δύο μέρη, ένα βιώσιμο, που θα εξυπηρετείται με καταβαλλόμενες δόσεις, ανάλογα με την εισοδηματική δυνατότητα του οφειλέτη, και ένα «παγωμένο», το οποίο θα τίθεται σε σταδιακό κούρεμα, σε αντιστοιχία με τη συνέπεια καταβολών του πρώτου μέρους.

Οι ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ για τη μεγάλη ΜΑΧΗ για την Πόλη! Όλα τα ΚΡΑΤΗ θα είναι εκεί...


ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ

(Από το βιβλίο του Λάζαρου Τσακιρίδη)
Ο Άγιος Κοσμάς στην Άνω Μηλιά Πιερίας…
Ο Πατρο-Κοσμάς πέρασε και από το Μοσχοπόταμο Πιερίας. Τότε λεγόταν Δριάνιστα. Εκεί κήρυξε και δίδαξε κάτω από μια καρυδιά στα πλήθη, που μαζεύτηκαν.
Ενώ δίδασκε, σταμάτησε για λίγο, κοίταξε προς την Θεσσαλονίκη, που είναι απέναντι από το Μοσχοπόταμο οπτικά, αλλά σε αρκετή απόσταση.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Μ.Κ.Ο. και "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" κάνουν πορεία στη Λέσβο για... ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...


Την ιδία ώρα που η Λέσβος βάζει "λουκέτο" και θα διαμαρτύρεται για το μεταναστευτικό αύριο, κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάνουν μετανάστες και αλληλέγγυοι μέσω των κοινωνικών δικτύων με το σύνθημα #OPENTHEISLANDS.
Η Λέσβος την Δευτέρα κατεβάζει ρολά και ο δήμος Λέσβου έχει καλέσει τον κόσμο σε γενικευμένη διαμαρτυρία, που να εκφράζει την αγωνία της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της για την εξέλιξη του προσφυγικού ζητήματος στη Λέσβο.
Την ιδία ημέρα όμως και συγκεκριμένα στις 17:00 το απόγευμα την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου οι μετανάστες κάνουν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή σε πορεία διαμαρτυρίας και συγκέντρωση στην Πλατεία Σαπφούς με σκοπό την συμπαράσταση στους «απεργούς πείνας» της Πλατείας Σαπφούς. Διοργανωτής φέρεται να είναι η σελίδα 1951RefugeeConvention.





voice news

Χ22…. Οι Κεντρικές Τράπεζες προετοιμάζονται τώρα για την οικονομική κρίση





hellasforce

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ: Η ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ είναιΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ !!!


ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ
Για προσέξτε τι λέει αυτός, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει να χαϊδεύει τα αυτιά στους προκλητικότατους Τούρκους
Καθηγητής Δρ. Χικμέτ Οκσούζ: ¨Η δυτική Θράκη είναι η περιοχή τιμής του Τουρκικού Έθνους¨
Ο αντιπρύτανης του Πολυτεχνείου Μαύρης Θάλασσας καθηγητής Δρ. Χικμέτ Οκσούζ δήλωσε πως η Δυτική Θράκη είναι η περιοχή τιμής του Τουρκικού Έθνους. Αναγκαιότητα αυτής της ιδιότητας είναι ο αγώνας που δίνεται εκεί¨.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!! ΑΚΡΑΙΑ, ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!!!


ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!


Πάνω από 15.000 επιστήμονες από 184 χώρες έχουν υπογράψει μια ανοικτή επιστολή προειδοποιώντας για τους μεγαλύτερους κινδύνους για τη ζωή στη Γη και υποστηρίζοντας μια υπεύθυνη προσέγγιση στο περιβάλλον. ‘Ενας από τους υπογράφοντες,ο Γερμανός κλιματολόγος Stefan Rahmstorf, μίλησε στο Sputnik, και τα όσα είχε να πει προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση…

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ


Ένοχες Σχέσεις Της Ιεραρχίας της Ε.Ε. Με Το Διεθνές Συνωμοτικό Συνδικάτο Παγκοσμιοποίησης του Τζωρτζ Σόρος.
Υπαινιγμοί για χρηματισμό 226 Ευρωβουλευτών και συνέργεια της Κομισιόν με τo Δίκτυο Σόρος. Πρόκληση για την σύσταση ειδικής επιτροπής για έρευνα « διεθνούς πολιτικής συνωμοσίας υψίστου επιπέδου».

«ΩΣ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ» !!!!


«ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: ΩΣ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ»
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έλληνας Φοιτητής που έτυχε να σπουδάζει προ δεκαετιών στις ΗΠΑ, έμεινε εμβρόντητος όταν ο Καθηγητής του στο Χάρβαρντ, του ζήτησε να κάνει μια εργασία για τις συνέπειες ένταξης της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, την μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στην απορία του φοιτητή μας «μα είναι δυνατόν η Ελλάδα να μπει ποτέ στην ΕΟΚ;», η απάντηση ήταν περίπου «άκουσε εμένα που σου το λέω»…
Ο Καθηγητής εκείνος ήταν ο ίδιος ο Χένρυ Κίσινγκερ, ο μετέπειτα ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και θιασώτης της άνανδρης εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο…

Η Δήλωση-Απάντηση του Νίκου Τόσκα για την «Εισβολη΄» του «Ρουβίκωνα» στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας…


«Κακώς εννοούμενο ακτιβισμό» αποκάλεσε την εισβολή των μελών του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος δικαιολόγησε την έλλειψη αντίδρασης, επικαλούμενος τον αιφνιδιασμό.
«Από πλευράς συμβολισμού, την ευθύνη την έχουν κάποιοι στρατιωτικοί. Την ευθύνη ασφάλειας εννοώ, όχι την ευθύνη του περιστατικού, την ευθύνη ασφάλειας την έχουν κάποιοι στρατιωτικοί.

Ρωσικός τύπος: «Πολυεθνική δύναμη» ταραξιών και «μπαχαλάκηδων» στην Ελλάδα –Ποιο σχέδιο «ανωμαλίας» ήταν σε εξέλιξη;


Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ,τα προχθεσινά  επεισόδια στο πολυτεχνείο αποτελούν περιστατικό που απαιτεί ιδιαίτερη «προσοχή» από τις ελληνικές αρχές λόγω του αριθμού των αλλοδαπών που συνελήφθησαν, αποκαλύπτοντας ενδεχομένως σχέδιο ανωμαλίας με αφορμή τον ετήσιο εορτασμό της πτώσης της χούντας.    
Επισημαίνεται «Ιδιαίτερα»  ότι οι  ελληνικές αρχές  έχουν συλλάβει τουλάχιστον επτά αλλοδαπούς και εννέα Έλληνες στις συγκρούσεις στην Αθήνα με την αστυνομία την Παρασκευή, μετά από την   πορεία για το Πολυτεχνείο στα Εξάρχεια , κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην ύπαρξη «εισαγόμενων» ταραξιών στην χώρα μας .

Καμπανάκι από τους επιστήμονες για "πρωτοφανείς σεισμούς" μέσα στο 2018!

Καμπανάκι από τους επιστήμονες για "πρωτοφανείς σεισμούς" μέσα στο 2018!

Που αποδίδουν τις...τρομακτικές αυτές προβλέψεις; 

Η πρόβλεψή τους βασίζεται στην περιοδική μικρή επιβράδυνση της ταχύτητας περιστροφής της Γης περί τον άξονά της, κάτι που μειώνει ανεπαίσθητα τη διάρκεια της μέρας.
Ο Ρότζερ Μπίλχαμ του Πανεπιστημίου του Κολοράντο και η Ρεμπέκα Μπέντικ του Πανεπιστημίου της Μοντάνα, που έκαναν σχετική ανακοίνωση στο ετήσιο συνέδριο της Γεωλογικής Εταιρείας της Αμερικής, υποστηρίζουν ότι υπάρχει σαφής συσχέτιση ανάμεσα στην ταχύτητα περιστροφής του πλανήτη μας και στην παγκόσμια σεισμική δραστηριότητα.

Τι μπορεί να σημαίνει το νούμερο 26 που βλέπουμε τελευταία στις ειδήσεις

 



Παρατηρούμε συχνά κάποια νούμερα να επαναλαμβάνονται στις οθόνες μας. Ένα από αυτά νούμερα τελευταία που επαναλβάνεται είναι το 26
Όπως είδαμε και σε άρθρο στα katohika.gr  Επανάληψη μέσα στο μάτριξ…το 26 βαμμένο μες το αίμα…πάλι 26χρονη το θύμα!!!, αλλά και στις καθημερινές ειδήσεις από την παγκόσμια ζούγκλα, το 26 επαναλαμβάνεται συχνά τελευταία.
Και το συναντάμε σε γεγονότα που έχουν να κάνουν με την αφαίρεση μια ζωής ή περισσότερων.

Πρώτη σφαίρα κατά του Δοτού πρωθυπουργού.Ακολούθουν οι επόμενες!.Στο email που στείλαμε νόμιζε ότι κάναμε πλάκα.Εμείς του είπαμε, ότι απο εδω και στο εξής θα έχει τον ρόλο της Θείας!!!!




ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΡΟΛΛΑΡΙΖΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

Με την ακρίβεια μιας χειρουργικής επέμβασης!!!



Με την ακρίβεια μιας χειρουργικής επέμβασης!!!
Η ανθρωπότητα έχει περάσει στο επόμενο μη ανατρεπτικό σενάριο… Την ακρίβεια μιας χειρουργικής επέμβασης των εκτελεστών!!!
Το σενάριο για εμάς τους συνομωσιολόγους είναι αρκετά γνωστό… έχει έρθει λοιπόν η ώρα να αντιδράσουμε μέσα στο άμεσο μέλλον προβάλλοντας την άμυνα μας. Με ποιον τρόπο το κάνουμε αυτό;

Προκαλεί ο Ερντογάν...


Απαγόρευσε όλες τις εκδηλώσεις των ομοφυλόφιλων...

Η  Άγκυρα απαγόρευσε τη δημόσια προβολή ταινιών και εκθέσεων που έχουν σχέση με θέματα που...
αφορούν τις λεσβίες, τους ομοφυλόφιλους, τους αμφιφυλόφιλους και τους τρανς [διεμφυλικούς] (ΛΟΑΤ), ανέφερε σήμερα το γραφείο του κυβερνήτη, επικαλούμενο ευαισθησίες της κοινής γνώμης.

Ανάσα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων




«Τέλος» στην ταλαιπωρία χιλιάδων ιδιοκτητών ακινήτων, που προκαλεί η αναντιστοιχία μεταξύ αντικειμενικών και 
εμπορικών τιμών και που έχει ως αποτέλεσμα να δηλωθούν διαφορετικά ποσά-εισοδήματα στις φορολογικές τους δηλώσεις και ως εκ τούτου να υπάρξει «εμπλοκή» με τον 

Από την έντυπη έκδοση 

Του Γιώργου Κούρου

gkouros@naftemporiki.gr

ελεγκτικό μηχανισμό, λόγω υποτιθέμενης «παράνομης» προσαύξησης περιουσίας, βάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Η απόρρητη συμφωνία με τις ΗΠΑ για τη βάση στη Θράκη



Στρατιωτική βάση ελικοπτέρων επί ελληνικού εδάφους σχεδιάζει η Ουάσιγκτον, σύμφωνα με δημοσίευμα της 
εφημερίδας «Παραπολιτικά».
Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει την εξέλιξη σοβαρή και τονίζει το γεγονός ότι έτσι αναδεικνύεται τόσο ο γεωστρατηγικός ρόλος της χώρας μας αλλά και το γεγονός ότι η Ελλάδα τίθεται υπό την αµυντική προστασία των ΗΠΑ. Επίσης αναφέρεται ότι η βάση θα δημιουργηθεί δίπλα στην υποδοχή αμερικανικού αερίου και στον αγωγό ΤΑΡ.
Είναι χαρακτηριστικό, αναφέρει η ίδια πηγή, ότι σε πρόσφατη παρέµβασή του ο Αµερικανός πρεσβευτής στη χώρα Τζ. Πάιατ, σε συνέδριο για την ενέργεια, έδειξε πολύ µεγάλο ενδιαφέρον για την Θράκη αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «εµείς θα αγκαλιάσουµε την περιοχή».

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων



Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων

Έρχεται το τέλος του κόσμου; Ο «Αρμαγεδδών» Νιμπίρου καταφθάνει την Κυριακή


Μύθος, πραγματικότητα, σενάριο συνωμοσίας ή… μία μεγάλη μπίζνα με κέρδη εκατομμυρίων;

Υπομονή και πολύ σύντομα, αύριο για την ακρίβεια, η απάντηση θα δοθεί. Βέβαια, αν επιβεβαιωθεί το σενάριο της συνωμοσίας, τότε η… κουβέντα θα διεξαχθεί σε ένα… άλλο επίπεδο, καθώς ο κόσμος μας, η Γη μας και μαζί της όλοι εμείς, δεν θα υπάρχουμε, τουλάχιστον στη μορφή που είμαστε σήμερα.

Έκτακτο της ΕΜΥ για επικίνδυνα φαινόμενα – Σε ποιες περιοχές της χώρας θα «χτυπήσουν»


Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά αρχικά θα επηρεαστούν: Το Ιόνιο, η Ηπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και κατά διαστήματα η υπόλοιπη χώρα (εκτός από τη Δυτική Μακεδονία και πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία)

Βγαίνουν στο σφυρί τα πρώτα ακίνητα

Για οφειλές φυσικών ή νομικών προσώπων που ξεκινούν από 500.000 ευρώ, αλλά φτάνουν ακόμα και πάνω από 2 εκατ. ευρώ 
ξεκινούν οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, που κάνουν πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου.

Σκόπια: Εκδήλωση για τους Αλβανούς - θύματα του 1913



Τάφοι θυμάτων σφαγιασθέντων Αλβανών  από το 1913 έως τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ανακαλύφθηκαν στην περιοχή  Ζάγιας και αλλού στο Κίτσεβο. Το Οργανωτικό Συμβούλιο για την αποκάλυψη των εγκλημάτων εναντίον των Αλβανών, οργάνωσε τη μεταφορά των λειψάνων των θυμάτων της γενοκτονίας των Αλβανών στο Κέντρο Μνήμης «Μητέρα Τερέζα» στο Ζάγιας, όπου έγινε ειδική εκδήλωση.

Προκαλεί την Ελλάδα ο Έντι Ράμα: Η Ελλάδα κακόμαθε, δεν θα σιωπήσουμε στα ιστορικά ζητήματα



Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα, σε συνάντηση που είχε με διπλωμάτες και εκπροσώπους της αλβανικής Διασποράς δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει κακομάθει  και ότι η Αλβανία δεν θα σιωπήσει στα ιστορικά ζητήματα μεταξύ των δύο χωρών. Αλλά από την άλλη, η Τράπεζα της γυναίκας του αγοράζει την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στην Αλβανία,  δίνοντας έτσι την εικόνα ότι δεν παύει να κάνει ‘μπίζνες’  με την Ελλάδα…