Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΥΠΕΞ: Γερμανοί βολιδοσκόπησαν τη βάση «Ανδρέας Παπανδρέου»



ΥΠΕΞ: Γερμανοί βολιδοσκόπησαν τη βάση «Ανδρέας Παπανδρέου»
Γερμανοί ειδικοί «βολιδοσκόπησαν τη βάση"Ανδρέας Παπανδρέου", όπως έκαναν και στην Ιορδανία και στο Κουβέιτ», αποκάλυψε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης.

“Αν ανέβει Τούρκος σε ελληνικό έδαφος, θα έχουμε άμεσα εμπλοκή”, ξεκαθαρίζει ο Καμμένος



Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR
H Ελλάδα αντιμετωπίζει την τουρκική προκλητικότητα με σωφροσύνη, σοβαρότητα, αυτοσυγκράτηση και αποφασιστικότητα, υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Το ελληνικό κράτος-τρομοκράτης ξαναχτυπά

Τι σχεδιάζεται εναντίον των πολιτών

Το ελληνικό κράτος-τρομοκράτης ξαναχτυπά

Εκτεταμένους ελέγχους για την... πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, αυτοματοποίηση των διαδικασιών για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών και ανάπτυξη των ηλεκτρονικών υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πολιτών προβλέπει, μεταξύ άλλων, το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Για τι ετοιμάζεται η Ελλάδα το καλοκαίρι

Για τι ετοιμάζεται η Ελλάδα το καλοκαίρι

Εν μέσω μνημονιακής λαίλαπας

Σε άρθρο με τίτλο «Η Αθήνα εξετάζει επιστροφή στις αγορές» η εφημερίδα Handelsblatt επισημαίνει: «Η Ελλάδα θέλει να τολμήσει την επιστροφή στις κεφαλαιαγορές. Προϋπόθεση είναι ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Ευρωπαίοι δανειστές και ΔΝΤ έχουν ωστόσο διαφορετικές απόψεις στο ζήτημα». Η οικονομική εφημερίδα επικαλούμενη πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, γράφει: «Η επιστροφή στις αγορές θα γίνει το νωρίτερο τον Ιούλιο αναφέρουν εκπρόσωποι

Αποκάλυψη: Τι ανταλλάγματα ζήτησε ο Ερντογάν από τις ΗΠΑ

Αποκάλυψη: Τι ανταλλάγματα ζήτησε ο Ερντογάν από τις ΗΠΑ

Ποιες οι συνέπειες για την Ελλάδα

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είπε στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ ότι η χώρα του δεν θα ανεχθεί Κούρδους μαχητές από τη Συρία στην περιοχή, χωρίς ωστόσο, να σχολιάσει την απόφαση των ΗΠΑ να τους εξοπλίσουν.

Γενική απεργία έχουν προκηρύξει για σήμερα κατά του πολυνομοσχεδίου

24ωρη γενική απεργία κατά του πολυνομοσχεδίου

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με συγκεντρώσεις στην Αθήνα και τις άλλες μεγάλες πόλεις. Στις 11 είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο που διοργανώνουν, στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ μία ώρα νωρίτερα, θα γίνει εκείνο του ΠΑΜΕ, στην πλατεία Δημαρχείου (Εθνικής Αντιστάσεως), στην οδό Αθηνάς. Τα συλλαλητήρια θα επαναληφθούν αύριο το απόγευμα, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή.
Συνοπτικά, το απεργιακό δελτίο έχει ως εξής: Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, σε διήμερη αποχή έχουν κατέλθει οι δικηγόροι.

«Χειρόφρενο» έχουν τραβήξει από την έναρξη της βάρδιας τα 
μέσα μαζικής μεταφοράς, -πολύ μεγάλο το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πρωτεύουσα από το πρωί- αλλά θα ξανακυκλοφορήσουν στους αθηναϊκούς δρόμους από τις 9 το πρωί. Τα μέσα σταθερής τροχιάς θα λειτουργούν ως τις 4 το απόγευμα, ενώ λεωφορεία και τρόλεϊ θα αποσυρθούν στα αμαξοστάσια στις 9 το βράδυ. Αντιθέτως, οι εργαζόμενοι σε τρένα, προαστιακό και τα δρομολόγια του Μετρό από τη Δουκίσσης Πλακεντίας ως το αεροδρόμιο, είναι σε 24ωρη απεργία. Δεμένα τα πλοία καθ’ όλο το 24ωρο, τρίωρη στάση εργασίας (11 π.μ. – 3μ.μ.) από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.



el.gr

ΞΕΣΚΙΣΑΝ και ΠΕΤΑΞΑΝ Ελληνικές σημαίες!!! Μήν την «ψάχνετε», η είδηση θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ από παντού!


ΞΕΣΚΙΣΑΝ και ΠΕΤΑΞΑΝ Ελληνικές σημαίες!!! Έξω από Ιερό Ναό της Μυτιλήνης… ΠΟΙΟΙ – λέτε – να ήταν άρα γε; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
(ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ …ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ;)
Σύμφωνα με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντος Μυτιλήνης, δύο «νεαρά πρόσωπα» (…) ξέσκισαν και πέταξαν τις ελληνικές σημαίες με τις οποίες είχε σημαιοστολιστεί ο Ναός, την Κυριακή 14η Μαΐου, ημέρα που πανηγύριζε! (ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΚΚΛ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ! ΤΑ «ΝΕΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ», ΤΙ ΗΤΑΝ; …ΕΣΚΙΜΩΟΙ; ΙΝΔΙΑΝΟΙ; ΜΗΠΩΣ ΜΕ …ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΞΑ; ΕΛΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!)

Α Π Ε Ρ Γ Ι Α (ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ…)


Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται από τα ξημερώματα η χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε συμμαχία με κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στα «βάρβαρα» μέτρα του μνημονίου. Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, οι ναυτικοί ,οι δικηγόροι και οι συμβολαιογράφοι θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες τις κινητοποιήσεις τους
Το συλλαλητήριο των Συνδικάτων έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Κοτζιά) στις 10.

ΜΙΑ… ΣΠΙΘΑ «ΤΙΝΑΖΕΙ» ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… «ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ» ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
Ενώ το Αιγαίο φλέγεται, με χαρακτηριστική ειρωνεία τα τουρκικά ΜΜΕ υποδεχτήκαν τις έντονες διαμαρτυρίες της ελληνικής πλευράς για τις αλλεπάλληλες παραβάσεις του εθνικού εναέριου και θαλάσσιου χώρου από την τουρκική άσκηση, «Θαλασσόλυκος».

ΦΩΤΙΑ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ… Μόνιμη Στρατιωτική Παρουσία στα Σύνορα της Ρωσίας !!!


ALERT….
Το NATO (στο οποίο συμμετέχει η Ελλάδα) κατασκευάζει υποδομή για μόνιμη στρατιωτική παρουσία κοντά στα σύνορα της Ρωσίας
ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ Η ΡΩΣΙΑ-Το ΝΑΤΟ συγκεντρώνει χιλιάδες στρατεύματα κοντά στα ρωσικά σύνορα, με… τυράκι την απειλή του πολέμου που κρέμεται πάνω από την Ανατολική Ευρώπη

Το σενάριο της "Μεγάλης Αλβανίας"


Έχει βάση η συχνή αναφορά των Αλβανών ηγετών στην Αλβανία, στο Κόσσοβο (Κοσυφοπέδιο) και στην κοιλάδα του Πρέσεβο ΕΝΤΟΣ της Σερβίας για: «Μεγάλη Αλβανία»; Ή, εναλλακτικά, σε «Μικρή ένωση» Αλβανίας και Κοσσόβου; Γίνεται άραγε για λόγους «εσωτερικής κατανάλωσης»;;

Οι Τούρκοι βλέπουν τις ΗΠΑ ως απειλή


Η τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» [Yeni Şafak] προέβη σε δημοσκόπηση η οποία δείχνει ότι το 96% των Τούρκων πολιτών βλέπουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ως εχθρό και το 94% βλέπει το ΝΑΤΟ ως απειλή.

Ποιος είναι ο Κινέζος Wu Tian Min: Οι ΗΠΑ ζητούν από την Ελλάδα την έκδοσή του -Κατηγορείται για κατασκοπεία

Ποιος είναι ο Κινέζος Wu Tian Min: Οι ΗΠΑ ζητούν από την Ελλάδα την έκδοσή του -Κατηγορείται για κατασκοπεία
Για σωρεία ποινικών αδικημάτων όπως κατασκοπεία, εγκληματική οργάνωση, απόπειρα εξαγωγής όπλων, πυρομαχικών, ξέπλυμα χρήματος, ζητούν οι αμερικανικές αρχές από την Ελλάδα τον 52χρονο Κινέζο Wu Tian Min, ο οποίος συνελήφθη στη χώρα μας και είναι προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό.

‘ΙΖΒΕΣΤΙΑ’: Στα Βαλκάνια άρχισε το έργο «Μεγάλη Αλβανία»



Όταν στο μη αναγνωρισμένο, πλήρως, Κοσσυφοπέδιο, έρθουν στην εξουσία οι ριζοσπάστες θα ενεργήσουν για την ενοποίηση όλων των «αλβανικών εδαφών», γράφει σε άρθρο της η ρωσική εφημερίδα ‘Ιζβέστια’. Τον Ιούνιο, στην κυβέρνηση του αποσχισθέντος Κοσσυφοπεδίου θα ανέλθουν οι ριζοσπάστες οι οποίοι θα αρχίσουν να εφαρμόζουν την έννοια της «Μεγάλης Αλβανίας».