Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Το Βίντεο Αποκάλυψη για την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που Αγνόησαν τα ΜΜΕ!!!



Αυτό είναι το Βίντεο Αποκάλυψη που τα ΜΜΕ Αγνόησαν! Όχι όμως ο Νίκος Χατζηνικολάου που στο Twitter το πρόσθεσε στα αγαπημένα!
Επίσης η Γνωστή δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα Συμφώνησε απόλυτα, Γράφοντας στο Twitter τα εξής που ακολουθούν παρακατω!
priftis
priftis1
Τι Αποκαλυπτει το βιντεο; Δειτε εδω

Η ΕΕ απειλεί την Ελλάδα με αποβολή από τη ζώνη Σένγκεν!


eu_and_schengen_states
Ενοχλημένοι οι Ευρωπαίοι από την άρνηση της Αθήνας για επιχείρηση της Frontex στα σύνορά της.
Μόνο η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορούσε να προβλέψει το πρόβλημα στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, λόγω της συσώρευσης προσφύγων και οικονομικών μεταναστών και για μία ακόμη φορά αιφνιδιάστηκε από τις εξελίξεις.
Στην Ειδομένη έχουν παγιδευτεί περί τους 3000 πρόσφυγες, οι οποίοι αφενός έχουν αποκλείσει την σιδηροδρομική γραμμή δημιουργώντας πρόβλημα στην διακίνηση των εμπορευμάτων, αφετέρου εξαντλούν τις ανοχές και τις αντοχές της τοπικής κοινωνίας καθώς συντηρούνται από αυτή, ενίοτε και εις βάρος της. Τα Σκόπια αφού ύψωσαν φράκτη και περιόρισαν την ροή, κατηγορούν την χώρα μας ότι δεν συνεργάζεται λόγω του θέματος της ονομασίας και εντείνουν τους ελέγχους.
Παράλληλα η Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνει να χάνει την υπομονή της με την Ελλάδα και με την διαχειριστική ανεπάρκεια στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου Ευρωπαίοι αξιωματούχοι προειδοποιούν την χώρα με αποβολή από την συνθήκη Σένγκεν.
Με έξοδο από τη Σένγκεν προειδοποιούν οι Βρυξέλλες
Εν τω μεταξύ επανέρχονται τα δημοσιεύμετα του διεθνούς τύπου με τίτλους όπως «η Ελλάδα είναι η Αχίλλειος Πτέρνα του χώρου Σένγκεν» στα οποία υποστηρίζεται ότι Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με ευρωπαϊκό τελεσίγραφο για τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης.
Στα δημοσιεύματα που επικαλούνται κοινοτικές πηγές, αναφέρεται ότι η ΕΕ προειδοποίησε την Αθήνα πως θα βρεθεί αντιμέτωπη με αναστολή της Συνθήκης του Σέγκεν εάν δεν επανεξετάσει τον τρόπο διαχείρισης του μεταναστευτικού μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, οι ευρωπαίοι υπουργοί Εσωτερικών, στη συνάντησή τους την προσεχή Παρασκευή, θα ξεκαθαρίσουν στην Αθήνα ότι θα ληφθούν δραστικά μέτρα σε περίπτωση που εκείνη δεν αναλάβει δράση. Η προειδοποίηση πως σε αυτά τα δραστικά μέτρα μπορεί να περιλαμβάνεται και η αναστολή της Συνθήκης του Σέγκεν έχει διατυπωθεί κατ’επανάληψη προς τις ελληνικές τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Κομισιόν αναμενεται να προτείνει εντός του μήνα μια κοινή συνοριακή δύναμη να αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων, ενώ ευρωπαίοι αξιωματούχοι εμφανίζονται ενοχλημένοι από την άρνηση της Αθήνας να ζητήσει ειδική αποστολή της Frontex καθώς επίσης και να επανεξετάσει το σύστημα της για την καταγραφή των προσφύγων.

ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, «MADE BY ΕΡΝΤΟΓΑΝ»;


Ένας πολύ επικίνδυνος πόλεμος νευρών μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Τουρκίας από την μια μεριά και της Ρωσίας από την άλλη, αρχίζει να εκτυλίσσεται με την προτροπή του Τούρκου πρόεδρου, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος φαίνεται ότι επιδιώκει να τα παίξει όλα για όλα, βάζοντας σε κίνδυνο και αυτή την παγκόσμια ειρήνη.
Σύμφωνα με εκτενή δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ, έχει αρχίσει μια μεγάλη συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ σε τουρκικό έδαφος, με προοπτική να αρχίσει η χερσαία εισβολή στην Συρία με σκοπό υποτίθεται την καταστολή του ISIS, αλλά με πραγματικό στόχο την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ, θέμα ύψιστου γοήτρου για τον ίδιο τον Ερντογάν.
Οι πληροφορίες από την Άγκυρα αναφέρουν ότι Μεγάλη Βρετάνια, Γερμανία και Δανία, ήδη αποστέλλουν πολεμικά πλοία στην περιοχή όπου ήδη βρίσκονται περί τα 20 ρωσικά πολεμικά, συμπεριλαμβανομένου και του Moskova, πoυ είναι επανδρωμένο με πυραύλους S-400.
Παράλληλα στο αεροδρόμιο των Αδάνων, Καχραμάνμαράς και Γκαζιαντέπ, ισπανικοι πύραυλοι Patriot που βρίσκονται εκεί από το 2013 έχουν στραφεί με επιθετικό στόχο προς την Συρία
Συγχρόνως στην βάση του Ιντζιρλικ που ήδη έχουν φτάσει περί τις 2000 Αμερικανοί στρατιώτες, συνεχίζεται η άφιξη αμερικανικών F-15, ενώ αναμένονται οι γερμανικές δυνάμεις παρά τις έντονες αντιδράσεις της γερμανικής αντιπολίτευσης.
Η Άγκυρα υποστηρίζει ότι όλες αυτές οι κινήσεις γίνονται στα πλαίσια της στήριξης της από το ΝΑΤΟ στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την Ρωσία.
Το παιχνίδι με την φωτιά μόλις τώρα αρχίζει και να δούμε αν τελικά θα ανάψει αυτή η φωτιά ποιος θα την ανάψει και… κυρίως ποιους θα κάψει!
Και αλήθεια εμείς που βρισκόμαστε σε όλα αυτά ?
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δείξτε μας τον «πάτο του βαρελιού», περάστε όλοι μαζί τα μέτρα και παίξετε δυνατά γεωπολιτικά, να τελειώνουμε κύριοι. Δεν αντέχουμε άλλο τα κόλπα


aegean_sea_greek_navy
Τα 200 τελευταία χρόνια δεν μας δόθηκε τέτοια ευκαιρία, όπως τώρα, να διαδραματίσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία ενός ¨νέου κόσμου¨ που σχηματοποιείτε γύρω μας και κοντά μας.
Θα το ξαναπούμε λοιπόν άλλη μια φορά .
Η λύση στο διαχρονικό πρόβλημα ( οικονομικής διάστασης ) της Ελλάδος , ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ στο φάσμα της οικονομία της όπου τα δεδομένα συνιστούν ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ , αλλά στην διαχείριση των γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών μας πλεονεκτημάτων .
Δείτε το θέμα ¨ελληνική οικονομία ¨ ως πιόνι σε μια γεωπολιτική σκακιέρα και τότε θα βρείτε έκπληκτοι την λύση , όταν θα κάνετε ¨ρουά Ματ ¨
Τις δυνατότητες όμως αυτές , δεν θα μπορούμε να τις εκμεταλλευόμαστε εάν ασχολιούμαστε ποιος θα πετάξει στον άλλο την ¨καυτή πατάτα ¨.
Καλούμε το ¨τρίγωνο του διαβόλου ¨ λοιπόν να κάνει μια ανακωχή , αλλιώς μαζί και με αυτό θα βρεθούμε στον πάτο του ωκεανού .
Οι κινήσεις που μπορούν να γίνουν είναι πολλές , όπως:
Ζητήστε από τις δυνάμεις που ενεργούν επιχειρησιακά στην ΣΥΡΊΑ , να δημιουργήσουν επ ευκαιρίας ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ώστε να αναχαιτίσουν τις ροές Μεταναστών.
Ζητήστε από την Κομισιόν να ενεργεί ΑΕΡΟΜΕΤΑΚΟΜΙΔΕΣ προσφύγων κατευθείαν στου τόπους που έχουν οριστεί ως ¨προορισμοί ¨
Προτοστατησετε ώστε να αρθούν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, σχετικά με την ουκρανική κρίση, που επικυρώθηκαν κατά τη συνεδρίαση του συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε πρόσφατα .
Αρχίστε να μιλάτε για το ενδεχόμενο να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα, στα δώδεκα (12) ναυτικά μίλια.
Προτάξετε τον ισχυρισμό ότι με την υφιστάμενη κατάσταση δεν ενδείκνυται η είσοδος Μουσουλμανικής χώρας στην ΕΕ , τουλάχιστον για τα επόμενα 15 χρόνια
Συνδράμετε ώστε να λυθεί το γνωστό ζήτημα , στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου που περιλαμβάνει τμήμα του σημερινού Ισραήλ και εκτείνεται από τα σύνορα της Αιγύπτου, (νότια), μέχρι τα σύνορα του Λιβάνου (βόρεια), και ανατολικά μέχρι τον Ιορδάνη ποταμό.
Από τις αρχές του 20ου αιώνα η περιοχή αυτή αποτελεί πεδίο εθνικών διεκδικήσεων και συγκρούσεων μεταξύ Εβραίων και Αράβων.
..και άλλα πολλά …. Κύριοι .





hellasforce

Στα πόδια της Ρωσίας πέφτει το ΝΑΤΟ! Βλέπουν «τα σκούρα» να’ρχονται μήπως;


kyalia_nato_russia
Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ «ΧΟΡΕΨΟΥΝ» ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.
Η Συμμαχία αποφάσισε να συγκαλέσει εκ νέου Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ρωσίας για να διατηρήσει πολιτικές επαφές, δήλωσε ο Jens Stoltenberg.
«Συμφωνούμε να διατηρήσουμε πολιτικές επαφές με τη Ρωσία», δήλωσε ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ στους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ δήλωσε ότι η συμμαχία των μόνιμων κρατών μελών, εξετάζει τις προοπτικές για την αποκατάσταση των δεσμών ΝΑΤΟ-Ρωσίας. «Αποφασίσαμε να καθορίσουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα το Συμβούλιο Ρωσίας-ΝΑΤΟ για την πολιτική συνεργασία με τη Μόσχα», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες.
Ο Stoltenberg σημείωσε επίσης ότι η ημερομηνία της νέας συνόδου κορυφής Ρωσίας-ΝΑΤΟ θα αποφασιστεί αργότερα.
Το Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ρωσίας, το οποίο ξεκίνησε το 2002, ανέστειλε όλες τις επιχειρήσεις του στην Απρίλιο του 2014, λόγω των ισχυρισμών του ΝΑΤΟ για συμμετοχή της Μόσχας στην ουκρανική κρίση – μια αξίωση που η Μόσχα είχε επανειλημμένα αρνηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Δημοσιογραφάρα του CNN ξεφτίλισε το Τουρκοφιλο Γραμματέα του NATO στον Αέρα!


Δημοσιογράφος του CNN αποστόμωσε το Γ.Γ του ΝΑΤΟ με τα tweet του Τσιπρα

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος του CNN International, Hala Gorani, πήρε συνέντευξη από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, σχετικά με την κατάρριψη του Ρωσικού Su-24 από τα Τουρκικά F-16. Αφού αναφέρθηκε στη διάρκεια των ελάχιστων δευτερολέπτων της «παραβίασης» του τουρκικού εναερίου χώρου, ρώτησε αν η τουρκική αντίδραση ήταν συνετή.

Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ προκλητικά απέφυγε την ερώτηση και προσπάθησε να δικαιολογήσει την Τουρκία κάνοντας ότι δεν κατάλαβε τα λεγόμενα της δημοσιογράφου.

Ακολούθως, ρώτησε για τις συνεχείς παραβιάσεις των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών στον ελληνικό εναέριο χώρο, με βάση τα tweets του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.