Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

«Νέο Σύνταγμα ως το 2021 και αποτύπωμα διεκδίκησης μεγάλων αλλαγών» θέλει να αφήσει ο Τσίπρας


tsipras_kokkino_fonto
Η συνταγματική αναθεώρηση -και λιγότερο ο εκλογικός νόμος- απασχόλησε την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη υπό τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, προέβη στην επαναπροκήρυξη του διαλόγου για το «Σύνταγμα της Ελλάδας του 2021», δίνοντας έμφαση στις αλλαγές που οφείλει να φέρει μία αριστερή κυβέρνηση στο κράτος, το πολιτικό σύστημα, στους Θεσμούς.
«Η πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς οφείλει να αφήσει αποτύπωμα διεκδίκησης μεγάλων αλλαγών. Θα επιδιώξουμε στο πλαίσιο της αναθεώρησης την κατοχύρωση των δημοκρατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, την προστασία των δημόσιων αγαθών», υπογράμμισε κατά την τοποθέτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με στελέχη της Κουμουνδούρου Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια βαθιά δημοκρατική τομή.
«Με χρονικό ορίζοντα το 2021 πρέπει να ξεκινήσουμε μια πλατιά διαδικασία διαλόγου με στόχο ένα νέο Σύνταγμα, το Σύνταγμα της Ελλάδας του 2021», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.
Παράλληλα, πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός προέβη σε αναδρομή των εκλογικών μαχών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θύμισε το δημοψήφισμα το οποίο χαρακτήρισε «ιστορική τομή» στο δημοψήφισμα, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «οι εκλογές του περασμένου Γενάρη ήταν μεγάλη τομή, αναδεικνύοντας την επιθυμία του μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού να γυρίσουμε σελίδα. Μας έδωσε εντολή σκληρής διαπραγμάτευσης». Υπογράμμισε δε ότι το δημοψήφισμα του περασμένου Ιούλη αποτέλεσε ιστορική τομή, καθώς πέραν των άλλων, κατέγραψε την επιθυμία του ελληνικού λαού για μια μεγάλη αλλαγή και τομή με το παλιό.
«Tον Σεπτέμβρη οι πολίτες έδωσαν εκ νέου εντολή να τελειώνουμε με το παλιό», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «η Αριστερά δεν μπορεί να καταγραφεί ως δύναμη καλύτερης διαχείρισης της κρίσης. Η διαχείριση της κρίσης, χωρίς όραμα για μεγάλες τομές, γρήγορα θα μετατραπεί σε κρίση της διαχείρισης».






hellasforce

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ;


1041047253
Λίγες ημέρες πριν τις σοβαρές και ενδεχομένως ιστορικές εξελίξεις στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το επικείμενο βρετανικό δημοψήφισμα, μία μεγάλη μερίδα του δυτικού Τύπου, εξαπολύει – τεχνηέντως – επιθέσεις κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Χαρακτηριστικό δημοσίευμα της βρετανικής «Daily Beast» αναφέρει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, κινεί τα νήματα στην τρέχουσα συζήτηση για το Brexit, πλαισιωμένος από τον Ντόναλντ Τραμπ με στόχο να ξεμπλοκάρουν τη Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Ο Πούτιν, κατά το εν λόγω έντυπο, συμμετέχει σε μία «ασύμμετρη απειλή», που σιγά-σιγά θα γκρεμίσει ολόκληρο το ευρωπαϊκό εγχείρημα, παρεμβαίνοντας στην εκστρατεία του Brexit. Γεγονός για το οποίο ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας δεν έχει ποτέ τοποθετηθεί ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πούτιν είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος συνωμοτεί για την ανατροπή της ΕΕ από τότε που παραιτήθηκε από το Συντηρητικό Κόμμα (1992), λίγο μετά την υπογραφή της Συνθήκης του Μάαστριχτ.
Ακόμα ένα λιθαράκι σε όλη αυτή τη συνωμοσιολογία, έρχεται από την Daily Mail, η οποία… αποκαλύπτει ότι ο Πούτιν κοιμάται πλέον ελάχιστα τα βράδια καθώς φοβάται την οικονομική κατάρρευση της χώρας του, αλλά και τις στρατιωτικές υποχρεώσεις της Ρωσίας (το όλο θέμα προέκυψε με τα ανοικτά μικρόφωνα στη συνάντηση Πούτιν – Λουκασένκο). Εμμέσως πλην σαφώς υπαινίσσεται ότι η παρουσία του ΝΑΤΟ, έχουν κάνει τον Ρώσο πρόεδρο να χάσει τον ύπνο του.
Βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους, αλλά καμία αυτοκριτική…
Τα όσα προσπαθούν να χρεώσουν στον Πούτιν, ωστόσο, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είναι γεγονός ότι η ΕΕ είναι καταρρέει αργά και σταθερά από μόνη της; Ή ότι οι ΗΠΑ κινούνται σταδιακά προς την θεμελίωση της «σφαίρας επιρροής» τους στην Ευρώπη;
Όταν η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ άφησε την πόρτα της Ευρώπης ανοικτή για τους πρόσφυγες, προκαλώντας τη μεγαλύτερη μαζική μετακίνηση ανθρώπων από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας, δημιουργώντας ρωγμές στα εξωτερικά σύνορα της ζώνης Σένγκεν. Φράχτες, συνοριακοί έλεγχοι και τρομοκρατικά χτυπήματα, εδραίωσαν δίχως καμία άλλη προσπάθεια την τεράστια αύξηση του αντι-μεταναστευτικού αισθήματος σε όλη την Ευρώπη.
Η ΕΕ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αναφορικά με τη μεταναστευτική πολιτική, με τεράστιες διαφωνίες μεταξύ κράτών μέλών, έχοντας πραγματοποιήσει ελάχιστη πρόοδο σχετικά τη μετεγκατάσταση των 160.000 προσφύγων από την Ιταλία και την Ελλάδα. Ο Πούτιν φταίει και γι αυτό;
Η στάση της Τουρκίας, με την καταστολή των Κούρδων και των κουρδικών κομμάτων της αντιπολίτευσης, το αρχείο του Ερντογάν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη χρήση των αντιτρομοκρατικών νόμων εναντίον δημοσιογράφων, έχει δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες, ώστε να μην αποτελέσει τη λεγόμενη «ασφαλή τρίτη χώρα» σύμφωνα με το άρθρο 37 της συνθήκης της Γενεύης. Και ποια η αντίδραση της ΕΕ, γι αυτό το ζήτημα πέρα από λεονταρισμούς και κορώνες;
Την ίδια στιγμή η Ευρωζώνη βρίσκεται σε κρίση, με τη χώρα μας να διανύει μία περίοδο τρομακτικής οικονομικής αστάθειας, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις καταστροφικές συνθήκες του τρίτου σχεδίου διάσωσης, ενώ η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία δέχονται συνεχώς προειδοποιήσεις για παραβάσεις των στόχων σταθερότητας. Και για όλα αυτά φταίει πάλι ο Πούτιν;





hellasforce

Σε κατάσταση απελπισίας: Μην φύγετε, η Γερμανία σας έχει ανάγκη


bretania-708


Σε δίγλωσση έκδοση, γραμμένο στα αγγλικά και τα γερμανικά, θα κυκλοφορήσει το Σάββαρο το επόμενο τεύχος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.
Στις σελίδες του θα απευθύνεται μια ηχηρή έκκληση στους Βρετανούς να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα της 23η Ιουνίου υπέρ της παραμονής της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το Der Spiegel θα εκδοθεί με δύο διαφορετικά εξώφυλλα και αυτό που θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία θα έχει τίτλο «Σας παρακαλούμε μην φύγετε! Γιατί η Γερμανία έχει ανάγκη τους Βρετανούς». Θα πωλείται δε σε μειωμένη τιμή, δύο λίρες (2,90 ευρώ) γνωστοποίησε η διεύθυνση του περιοδικού.
Ο αρχισυντάκτης του Spiegel Κλάους Μπρικμπόιμερ επισήμανε ότι το κεντρικό άρθρο του περιοδικού θα περιλαμβάνει πληθώρα επιχειρημάτων γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να τα καταφέρει χωρίς τη Βρετανία.
«Το αποτέλεσμα είναι μια αντικειμενική και ταυτόχρονα σθεναρή, συγκινητική –και δίγλωσση– έκκληση προς τη χώρα: Σας παρακαλούμε μην φύγετε!» τόνισε ο επικεφαλής της συντακτικής ομάδας σε μια ανακοίνωση σήμερα.
Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του περιοδικού, το κεντρικό άρθρο θα περιγράφει τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε η Βρετανία στον καθορισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αναλύει τις συνέπειες ενός Brexit στην ασφάλεια της Ευρώπης, στην ικανότητά της να μάχεται την τρομοκρατία και στο γεω-στρατηγικό της βάρος.
Σε μια δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία δημοσκοπήσεων TNS για λογαριασμό του Spiegel το 79% των Γερμανών τάσσεται υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ.
Λίγο παραπάνω από το 50% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το Brexit δεν θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην οικονομία της Γερμανίας σε σύγκριση με το 36% που πιστεύει ότι η κατάσταση
της μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρώπης θα επιδεινωθεί.
Η δημοσκόπηση όπου συμμετείχαν 1.025 άνθρωποι διενεργήθηκε το διήμερο 7-8 Ιουνίου.




hellasforce

«Εφιάλτης» ανεργία - 9 στους 10 χωρίς στήριξη από ΟΑΕΔ και 73% μακροχρόνια άνεργοι



Το ποσοστό ανεργίας παραμένει σταθερά πάνω από το 24% και μας καθιστά, δυστυχώς, πρωταθλητές στον τομέα αυτόν, με τον...
ΟΑΕΔ να δείχνει να μην καλύπτει την τεράστια πλειοψηφία των ανέργων.

Το γεγονός από μόνο του είναι εφιαλτικό, όμως με μια πιο προσεκτική ματιά στα στοιχεία που συνθέτουν αυτήν την εικόνα το σοκ είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού το 73% είναι μακροχρόνια άνεργοι, ενώ 9 στους 10 ανέργους δεν λαμβάνουν καμία απολύτως στήριξη από τον ΟΑΕΔ.

Τα στοιχεία του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ δημοσιεύουν «Τα Νέα» και σύμφωνα με αυτά: - Κάθε άνεργος βρίσκεται χωρίς δουλειά περισσότερο από δυόμισι έτη. - Σε 350.000 οικογένειες δεν υπάρχει εργαζόμενο μέλος. - Η  μακροχρόνια ανεργία (δηλαδή άνεργος πάνω από 12 μήνες) κινείται στο 73%. - Η ανεργία πλήττει κυρίως τους νέους και τις νέες (18-24 ετών), ο ένας στους δύο είναι άνεργος (50,4%). - Οι 9 στους 10 ανέργους βρίσκονται στο περιθώριο και δεν λαμβάνουν καμία απολύτως στήριξη από τον ΟΑΕΔ ούτε ως επίδομα ανεργίας ούτε ως επιδότηση απασχόλησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο το 10% των ανέργων λαμβάνει επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ενώ το πρόσθετο επίδομα των 200 ευρώ τον μήνα το λαμβάνει μόλις το 1,5% του συνόλου των εγγεγραμμένων μακροχρόνια ανέργων. - Κατά την 4ετία των δύο Μνημονίων (2010-2014) καταγράφηκε αύξηση κατά 45% στον αριθμό των εγγεγραμμένων ανέργων και μείωση 47% στον αριθμό των δικαιούχων του επιδόματος ανεργίας. - Η πραγματική ανεργία στερεί από το ασφαλιστικό σύστημα πάνω από 7 δισ. ευρώ.- Κάθε χρόνο προ κρίσης δημιουργούνταν 58,9 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας ενώ στη διάρκεια της κρίσης χάνονταν ετησίως 170,5 χιλιάδες θέσεις. Το ποσοστό απασχόλησης μειώθηκε από περίπου 50% το 2008 σε κάτω του 40% το 2015. Επιπλέον, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, μία στις δύο προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα είναι με ευέλικτες μορφές απασχόλησης (τρίμηνα, τετράμηνα κ.ά.).






tromaktiko

Οι ΗΠΑ εκκενώνουν στρατιωτικές βάσεις στην Γερμανία



Έκτακτο: Οι ΗΠΑ εκκενώνουν στρατιωτικές βάσεις στην Γερμανία
Έκτακτο: Οι ΗΠΑ εκκενώνουν στρατιωτικές βάσεις στην Γερμανία

Την πολεμική βάση του Ramstein πήραν εντολή να εκκενώσουν οι οικογένειες των στρατιωτικών που εδρεύουν εκεί.  
 Η βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Ramstein της Γερμανίας, αποτελεί κεντρικό άξονα για την προετοιμασία και την εκτέλεση πολέμου. Οι περισσότερες από τις θανατηφόρες αποστολές των drones μάχης των ΗΠΑ, π.χ. στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Υεμένη, τη Συρία, και την Αφρική, διεξάγονται μέσω του σταθμού δορυφορικής αναμετάδοσης Ramstein της.
 Ένας κάτοικος της περιοχής είπε :…
Ποτέ δεν έχουμε δει τόσα πολλά αεροπλάνα να προσγειώνονται και απογειώνονται από αυτή τη βάση. Μπορώ να πω ότι κάθε δύο λεπτά προσγειώνονται και απογειώνονται. Αυτό γινόταν κατά την διάρκεια όλης της νύχτας από χθες το βράδυ. 
 Ανεπίσημες πηγές μας αναφέρουν ότι η βάση θα παίξει καίριο ρόλο συντονιστή, στην άσκηση του ΝΑΤΟ «Ανακόντα 2016» και για αυτό είναι ο υπ αριθμόν πρώτος στόχος σε περίπτωση εμπλοκής! 








katoxika nea

#ΘΥΜΟΣ #ΟΡΓΗ Αρχίζει το EURO σήμερα… Οι επαναστάσεις αναβάλλονται;;; Για εμένα ΟΧΙΙΙΙ


150









Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Μα είναι δυνατόν να ζητάς από τον Έλληνα να κάνει επανάσταση μέσα στο καλοκαίρι και μάλιστα σε χρονιά που έχει euro; 
Έτσι μου έγραψε ένας φίλος χθες βράδυ και τείνω να πιστέψω ότι τελικά έχει δίκιο.
Δεκάδες μπλογκς και σελίδες αναπαρήγαγαν την πρόσκληση μου να συμμετάσχουμε στο #Παραιτηθείτε την 15/6. Ξέρετε τι ανταπόκριση είχα μέχρι σήμερα; 40 άτομα… Ναι κύριοι 40 άτομα…
Τόσοι είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον καναπέ τους, το euro, τις μπύρες και τις παραλίες την Τετάρτη…
Μην απορήσεις φίλε/η που τον Τσίπρα θα αντικαταστήσει ο Κούλης. Εσύ το επέτρεψες, εσύ και η απάθεια σου και η προφητολαγνεία σου και η ρωσοπουτινομανία σου και κανένας άλλος.
Μην απορείς για τίποτα.
Σε λίγο θα κατάσχουν το σπίτι του διπλανού σου…αλλά τι σε νοιάζει εσένα εσύ δεν χρωστάς. Όταν όμως εσένα ο Κούλης θα σε διώξει από τη δουλειά και το σπίτι σου θα γίνει μόνιμη κατοικία λαθροπιθήκων τότε μπορείς να αυτοκτονήσεις, όχι γιατί σου πήραν το σπίτι αλλά γιατί είσαι ανίκανος να κάνεις οτιδήποτε άλλο.
Ναι ρε αν ήσουν Έλληνας πραγματικός θα καπελώναμε την Τετάρτη 15/6 τα 10-20.000 κοτσαβάκια – μισθοδοτούμενους των ΠΑΣΟΚΟΝΔΠΟΤΑΜΙΣΙΩΝ και θα δίναμε το δικό στίγμα και ας έλεγαν ότι ήθελαν.
Ξέρεις πόσο εύκολα μπορούμε να τους κατεβάσουμε στο κάτω μέρος της πλατείας; Το κάναμε ρε φίλε επί 2 χρόνια σαν αγανακτισμένοι. Τους συριζομαλάκες τους είχαμε ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, πίσω από τα σκαλάκια.
Τώρα;
Τώρα μερικοί από εσάς θα διαδηλώσουν στους αγώνες του euro… ακριβώς όπως έκαναν τότε… Εμείς όμως φίλε μείναμε στο δρόμο για 1,5 χρόνο και ας είχε ποτιστεί αυτή η πέτσα με τόνους χημικών , αγαπημένο σπορ του (Μ)ΠΑ(Τ)ΣΟΚ…
Εγώ θα είμαι πάλι εκεί, ανώνυμος όπως έχω επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια, με τη γυναίκα και το παιδί μου και τους καλούς μου φίλους και το μόνο που θα κρατάω είναι η σημαία, αυτήν που κάθε μέρα αναρτώ στο μπαλκόνι μου και κάθε δειλινό την υποστέλλω.
Θα είμαι εκεί με την ίδια σημαία που κατέβηκα στις διαδηλώσεις κατά του Ευρώ, για τα Ίμια, όταν πήραμε το EURO2004, όταν η Παπαρίζου κέρδισε την EUROVISION, όταν βγήκαμε δεύτεροι στο μουντομπάσκετ, όταν το ΟΧΙ βγήκε 20 μονάδες μπροστά… Την ίδια σημαία που προσέχω σαν τα μάτια μου και ελπίζω κάποτε να την αναρτήσω στα Θεοδοσιανά τείχη της Πόλης…
Εσύ κάνε ότι θες…







katoxika nea

Η μυστική ατζέντα της Λέσχης Μπίντελμπεργκ διέρρευσε.Δεν θα πιστεύεται τι σχεδιάζουν για φέτος!!!


bildebergk
Στο βίντεο που ακολουθεί από το Infowars του Alex Jones, αποκαλύπτει τις ζωτικής σημασίας πληροφορίες που διέρρευσαν για τη Συνεδρίαση της Λέσχης Μπίντελμπεργκ που ξεκίνησε στη Δρέσδη της Γερμανίας και θα διαρκέσει από τις 9-12 Ιουνίου.

Κάθε χρόνο αυτή η αελίτ έχει εκλεκτά θέματα σχετικά με το τι θα συζητήσουν,αλλά ιστορικά δεν δίνονται στην επικαιρότητα όλα τα θέματα που συζητούνται.Η μυστική αντζέντα της Λέσχης Μπίντελμπεργκ διέρρευσε.Δεν θα πιστεύεται τι σχεδιάζουν για φέτος!!!
mistiki-antzenta-lesxis-mpintelmpergk-dierreuseden-pisteuetai-sxediazoun-fetos-1
Γι ‘ αυτό και οι διαρροές σχετικά με τις πραγματικές πληροφορίες είναι επιτακτική ανάγκη. Εδώ είναι η δημοσίευση για το πως η Μπίντελμπεργκ κινεί τα νήματα κάθε κυβέρνησης στον Δυτικό κόσμο,αναφέρει ο Τζέιμς Μόργκαν.Φλετος εκτός από την πολιτική και την ιατρική πρόοδο θα ασχοληθούν με την τεχνολογία και την παγκόσμια διακυβέρνηση.…

Η Λέσχη ιδρύθηκε το 1954 και φέτος γίνεται η 64η ετήσια συνάντηση.Θα υπάρξουν συνολικά 130 συμμετέχοντες από 20 διαφορετικές χώρες και θα συζητήσουν σε ξενοδοχείο στη Δρέσδη, κεκλεισμένων των θυρών.…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Bilderberg, η ημερήσια διάταξη προβλέπει να συμπεριλάβει το πρόβλημα της μετανάστευσης στην Ευρώπη,την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τη Ρωσία,τη μεσαία τάξη, και πολλά άλλα.
http://beforeitsnews.com/power-elite/2016/06/bilderbergs-real-agenda-leaked-these-sickos-have-demented-plans-for-this-year-2451336.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ BEFORE IT’S NEWS : corfiatiko.blogspot.gr







katoxika nea

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΟΥΝ!!!

55
Σήμερα οι Γάλλοι θα βγούν στους δρόμους και θα ζητήσουν από τις ένοπλες δυνάμεις να συλλάβουν την ξενόδουλη κυβέρνηση!!! Το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο της Γαλλίας καλεί όλους τους άλλους λαούς της Ευρώπης.
Στο κάλεσμά του ο πρόεδρός του Εθνικού Μεταβατικού
Συμβουλίου αναφέρει:
Γεια σας το όνομά μου είναι ο Eric Fiorile. Είμαι γάλλος και επικεφαλής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Γαλλίας και απευθύνω έκκληση σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.
Όποια και αν είναι η χώρα σας, οι ηγέτες σας που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, ο πρόεδρος, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί … συστηματικά πέρασαν από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η οποία επιλέγει τους εκπροσώπους της κάθε χώρας. Τουλάχιστον οι μισοί προέρχονται από τις υψηλές βαθμίδες του Τεκτονισμού.
Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι ηγέτες σας πωλούν την ιδιοκτησία σας, τις επιχειρήσεις του νερού, του ηλεκτρικού, των τηλεπικοινωνιών κλπ στις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία.
Παράδειγμά η Ελλάδα που έχει σχεδόν καταστραφεί, ο χρυσός, τα ορυχεία, το πετρέλαιο και τα νησιά της πωλήθηκαν στις ΗΠΑ οι οποίες τα μεταπωλούν στη συνέχεια…
Aπό την αρχή έως τώρα το χρέος των χωρών και των λαών αυξάνεται ενώ οι ηγέτες γίνονται πλουσιότεροι με το ευρώ μέσω των ελίτ, του υπερβολικού δανεισμού και των ιδιωτικοποιήσεων που οδηγούν τις επιχειρήσεις στα χέρια του καπιταλισμού.
Ένα παράδειγμα: Θα έχετε το φθηνότερο νερό, αλλά πολύ κακής ποιότητας.
Σε κάθε χώρα κυριαρχούν η διαστροφή του συστήματος, με αφύπνιση της σεξουαλικότητας στα παιδιά… η αύξηση της ανεργίας, η αύξηση της μετανάστευσης ώστε να υπάρχει πολύ φθηνότερη και αδήλωτη εργασία.
Σίγουρα στις χώρες σας έχετε ανθρώπους που μπορούν να σας εξηγήσουν όλα όσα συμβαίνουν.
Οι κυβερνήσεις και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κατασκευάζουν το χρέος και η κατάρρευση του ευρώ θα οδηγήσει σε ευρωπαϊκό εμφύλιο πόλεμο με τη συμβολή των μεταναστών και του DAESH (ISIS) για λογαριασμό των Αμερικανών.
Στη Γαλλία, έχουμε επίγνωση του κινδύνου γι αυτό κάναμε μια κλήση στις 10 Ιουνίου 2016 10 η ώρα στην Place de la Concorde στο Παρίσι και καλέσαμε το γαλλικό στρατό για να προστατεύσει τον λαό και να αλλάξει την κυβέρνηση. Και να θέσει τα πάντα εξ αρχής, να ανακτήσει τα χρήματα που έχουν κλαπεί από τον λαό ώστε εκείνος να επιλέξει τους αληθινούς εκπροσώπους του, γιατί έτσι όπως έχουν τα πράγματα η ψήφος είναι άχρηστη.
Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο είναι ένα νόμιμο νομικό πρόσωπο δεκτό από τον ΟΗΕ στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.
Κάθε χώρα στον κόσμο έχει το δικαίωμα να έχει το CNT της για την προάσπιση του Συντάγματος που παραβιάζεται από τις κυβερνήσεις.
Στην Γαλλία υπάρχει το σύμβολο της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη του 1789 και αυτή η δήλωση αποτελεί τον στόχος της μασονική φράγκικης ελίτ που θέλει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο χάος για να εξαφανίσει το σύμβολό μας.
Είναι επείγον να αλλάξει, για τη ζωή μας, τον πολιτισμό μας, τον πολιτισμό μας και τα παιδιά μας.
Το μέλλον των ευρωπαϊκών λαών είναι στα χέρια σας και στα χέρια μας.
Σας ευχαριστώ.
33
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
10 Ιουν 2016, τελευταία προειδοποίηση –
Θα σας κοστίσει τίποτα αν δοκιμάσετε;
Η χώρα μας έχει υπάρξει για πάνω από 2000 χρόνια, θα κοιτάξουμε μακριά χωρίς να δειλιάζουμε; Η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή. Για να διασώσει την ταυτότητά του, ο λαός θα παλέψει μέχρι το τέλος.
Αυτή η μάχη στις 10 Ιούνη είναι ακόμα ειρηνική και στο όνομα του νόμου, διότι οι ένοπλες δυνάμεις έχουν νόμιμα επιταχθεί από τον λαό για να αποκαταστήσουν την τάξη με τη σύλληψη των δραστών που έχουν καταλάβει την εξουσία!
Eric Fiorile

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ
«Από τη μία πλευρά υπάρχουν οι αγωγοί που καταστρέφουν τη τη χώρα της Γαλλίας με σκοπό να μετατραπεί σε αμερικανική επαρχία. Από την άλλη, οι Γάλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την εθνική τους ταυτότητα.
Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει!
Στις 10 Ιουνίου, οι ειλικρινείς ένοπλες δυνάμεις έχουν καθήκον να συλλάβουν τους προδότες και τους
συνεργούς τους που μένουν στο Elysee Palace. Ολόκληρο το έθνος καλείται να υποστηρίξει τις ένοπλες δυνάμεις στις 10 το πρωί από την Place de la Concorde.
…… Τώρα, ο γαλλικός λαός αγωνίζεται ενάντια στην καταστροφή και για τη διάσωση της γαλλικής ταυτότητας.
Ο λαός βρίσκεται σε αντίθεση με την κυβέρνηση, η οποία σαφώς εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ξένων και έχει αποδείξει ξεκάθαρα ότι εργάζεται με σκοπό να επιτευχθεί ισχυρό κέρδος για τις ξένες εταιρείες…»








katoxika nea

Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας! Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ…


Μία συμφωνία φωτιά υπέγραψε η εταιρία Ποσειδών, η οποία είναι θυγατρική της ΔΕΠΑ, με την αμερικανική εταιρία Noble Energy International. Πρόκειται για συμφωνία συνεργασίας για μεταφορά του φυσικού αερίου από τα κοιτάσματα της ανατολικής Μεσογείου στην Ευρώπη μέσω Κρήτης και ηπειρωτικής Ελλάδα. 
Στόχος είναι η υποστήριξη της οριστικοποίησης των δραστηριοτήτων, οι οποίες πρέπει να προηγηθούν της εκπόνησης της Μέλετης εφαρμογής του αγωγού. Επιπλέον πρέπει να γίνει εκτίμηση της βιωσιμότητάς του, αν τελικά επιλεχθεί ως μία από τις πιθανές επιλογές εξαγωγής μεγάλου μέρους των κοιτασμάτων φυσικού αερίου.
Σύμφωνα με τις επισημάνσεις της ΔΕΠΑ, ο αγωγός East-Med είναι έργο Ευρωπαϊκού Κοινού Ενδιαφέροντος, αλλά οι δραστηριότητες ανάπτυξης στηρίζονται από την Ε.Ε., από το πρόγραμμα «Συνδέοντας την Ευρώπη».
Ο αγωγός θα έχει μήκος 1.900 χιλιομέτρων και θα συνδέει τα την Ελλάδα με τα κοιτάσματα που βρίσκονται στην ανατολική Μεσόγειο, μέσω Κύπρου και Κρήτης. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, θα μπορεί  να μεταφέρει 16 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ανά έτος, τόσο από τα κοιτάσματα στη λεκάνη της Λεβαντίνης, όσο και από τα κοιτάσματα της Ελλάδα. 
Σε κάθε περίπτωση, σε συνδυασμό με τους αγωγούς Poseidon και IGB, θα υπάρχει η δυνατότητα για προμήθεια της Ιταλίας και της ανατολικής Ευρώπης με φυσικό αέριο.
Αν και πρόκειται για ένα εξαιρετικό σχέδιο, το οποίο μπορεί να δώσει την κατάλληλη ώθηση στην ελληνική οικονομία ώστε να ορθοποδήσει, υπάρχουν ανησυχίες πως τελικά δε θα εφαρμοστεί ούτε αυτό το σχέδιο, λόγω του «περίφημου» αγωγού TAP.





voice news

Τελειώνει την Τουρκία το ΕΔΑΔ! «Πρέπει να πληρώσει για την Κύπρο…»


Η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης εξέφρασε σήμερα την λύπη της, για την «απουσία κάθε αντίδρασης από πλευράς τουρκικών αρχών μέχρι στιγμής», ύστερα από τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις της για να καταβάλει η γειτονική μας χώρα, τις αποζημιώσεις που επιδίκασε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), για τους αγνοούμενους της Κύπρου. 
Η ίδια απόφαση συμπεριλαμβάνει και τις κατεχόμενες περιουσίες της Κύπρου.
Μάλιστα, κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή,  στις 7 έως και τις 9 Ιουνίου, στο Στρασβούργο, συζητήθηκε εκ νέου το ζήτημα, δεδομένου ότι ο ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης Θόρμπγιον Ζάγκλαντ, είχε αποστείλει σχετική επιστολή προς την Τουρκία στις 28 Απριλίου, για την οποία δεν έλαβε ΠΟΤΕ απάντηση! 
Πλέον ζητήθηκε νέα παρέμβαση του ΓΓ, ώστε να καταβληθούν οι αποζημιώσεις. 
Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε, τονίζεται ότι πρόκειται για μια άνευ όρων υποχρέωση της Τουρκίας, ενώ καταδικάζεται η μέχρι τώρα απουσία της. 
Υπενθυμίζουμε ότι, η σχετική απόφαση για την καταβολή αποζημιώσεων στους κατοίκους της Κύπρου, είχε ληφθεί τον Μάιο του 2014 και υπολογίστηκε στα 90 εκατ. ευρώ 







voice news

Κάτι συμβαίνει! Να τι κάνουν οι Τούρκοι κάτω από τη μύτη μας… (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Εξοπλίζεται με ταχύτατους ρυθμούς το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας, καθώς κατασκευάζουν το τελευταίο διάστημα μεγάλο αριθμό πολεμικών πλοίων. Τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως στις 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η καθέλκυση της Τρίτη κορβέτας κλάσης ADA του τουρκικού ναυτικού. 
Το όνομα της θα είναι TCG BURGAZADA και θα φέρει τον πλευρικό αριθμό F513. Η κατασκευή της ξεκίνησε στις 27 Σεπτεμβρίου το 2013.
Η κατασκευή των κορβετών συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της Τουρκίας ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ (MILLI GEMI-MILGEM). Δείτε τη φωτογραφία του συγκεκριμένου πλοίου. 
Το πρόγραμμα αυτό αφορά την κατασκευή 4 κορβετών. Το ερώτημα όμως είναι γιατί η Τουρκία εξοπλίζεται με ταχύτατους ρυθμούς;  Τι μπορεί να συμβαίνει στο Αιγαίο ή στη Μαύρη Θάλασσα, που να απαιτεί την άμεση ενίσχυση του τουρκικού στόλου; Μήπως βρίσκονται άλλα ύπουλα σχέδια στα σκαριά;








voice news

Και τώρα κάντε μαγκιές στη Μαύρη ΘάλασσαΗ νέα ρωσική υπερ-φρεγάτα στη Σεβαστούπολη! (βίντεο)



admiral_grigorovich
Ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα πολεμικά πλοία της Ρωσίας, η φρεγάτα Admiral Grigorovich, έφτασε στη βάση της, τη Σεβαστούπολη, την Πέμπτη.
Ο ναύαρχος Aleksander Vitko, διοικητής του στόλου της Μαύρης Θάλασσας είπε: «Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας περίμενε για το γεγονός αυτό 35 χρόνια, από την off-shore θαλάσσια ζώνη του 1981, πλοία αυτά δεν παρέχονταν προς το στόλο της Μαύρης Θάλασσας».
Και συνέχισε: «Το πλοίο είναι εξοπλισμένο με τις νεότερες τεχνικές λύσεις και οι πολεμικές δυνατότητές του είναι πολύ πέρα από τις δυνατότητες της πρώτης κλάσης των πλοίων και των καταδρομικών που κατασκευάστηκαν στη Ρωσία, έχει μοναδικά επιθετικά όπλα».
Για να καταλήξει: «Ελπίζω ότι θα υπάρξουν έξι σκάφη αυτού του πρότζεκτ. Τα τρία τελευταία θα εμφανιστούν πιθανότατα λίγο αργότερα, συν έξι υποβρύχια και πλοία ωκεανοφυλακής που φτιάχνονται τώρα».




hellasforce

ALERT! ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!


Ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς ανησυχεί για την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο….
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89 ανέφερε χαρακτηριστικά:
• “Νομίζω ότι η Τουρκία είναι μια χώρα αυτή την περίοδο πάρα πολύ νευρική. Έχει πολλαπλά προβλήματα. Έχει ένα πρόβλημα με τους γείτονές της, προβλήματα με τη Ρωσία, με την Αρμενία, με το Ισραήλ, δύσκολες σχέσεις με την Αίγυπτο. Έχει τους πολέμους της Ιορδανίας και της Συρίας. Αυτό την κάνει νευρική.
Το δεύτερο είναι ότι στο εσωτερικό της έχουμε μια ανακατάταξη στο μπλοκ, όπως το λέμε, της εξουσίας. Ο Ερντογάν, μια ιδιαίτερα ισχυρή προσωπικότητα, παραμένει, αλλά ταυτόχρονα ο στρατός, υπό την ηγεμονία του, επανέρχεται στην ημερήσια διάταξη, διότι διεξάγει τέσσερις πολέμους. Μην ξεχνάμε ότι διεξάγει έναν ενάντια στους Γκιουλενιστές, δεύτερο ενάντια στους Κούρδους στο εσωτερικό της χώρας και δύο εξωτερικούς, στο Ιράκ και τη Συρία. Κατά συνέπεια, ο ρόλος του εκ των πραγμάτων ενισχύεται.
Τρίτον, το σύστημα του Ερντογάν θέλει να μετασχηματίσει την πρωθυπουργοκεντρική -τυπικά- Τουρκία σ΄ ένα πολιτικό σύστημα όπου ο Πρόεδρος θα έχει πάρα πολλές εξουσίες. Προκειμένου να το πετύχει αυτό πρέπει να απομονώσει την ακροδεξιά ή να την ενσωματώσει υιοθετώντας τα συνθήματά της. Σε αυτά περιλαμβάνονται βέβαια και οι εθνικισμοί απέναντι στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, πρέπει να πιέσει όσον αφορά το κουρδικό ζήτημα, επικαλούμενος ότι πρόκειται για ένα τρομοκρατικό πρόβλημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει ανάλογα. Νομίζω ότι η Τουρκία είναι μια νευρική γείτονα χώρα. Η εξωτερική πολιτική δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει παρά να εξασφαλίζει ότι παρά τη νευρικότητά της Τουρκίας δεν θα υπάρχουν εντάσεις ή δεν θα πολλαπλασιάζονται οι εντάσεις στην περιοχή”.
• “Οι γκρίζες ζώνες έχουν έναν πολύ μεγάλο παραλογισμό. Μερικοί νομίζουν ότι οι Τούρκοι έχουν ανακηρύξει γκρίζες ζώνες κάποια νησιά που είναι απέναντι από τις ακτές τους. Όμως ένα από τα νησιά που έχουν προσδιορίσει ως γκρίζα ζώνη είναι η Γαύδος, η οποία, όπως εξηγώ σε όλους τους διεθνείς συνομιλητές μου, δεν είναι απλά κάτω από την Κρήτη, αλλά είναι και στο δυτικό μέρος της Κρήτης. Δηλαδή είναι στην πλευρά που κοιτάει προς την Ευρώπη, δεν είναι στην πλευρά που κοιτάει προς την Ανατολία και τη Μέση Ανατολή”.
• “…έχουμε μια Αλβανία που είχε δύο χαρακτηριστικά: το ένα ήταν ότι προσέγγιζε την προηγούμενη δεκαετία με μεγάλη ταχύτητα την Τουρκία – η Τουρκία προσπαθούσε να την κάνει ένα κομμάτι ας πούμε της παλιάς οθωμανικής αυτοκρατορίας, οθωμανικής συμμαχίας σήμερα – και δεύτερον έναν εθνικισμό που αναγεννιόταν μέσα από το δυναμισμό της επέκτασης αυτού που λέμε «αλβανικός παράγοντας». Άρα στη ζωή έχουμε πάλι δύο πλευρές. Νομίζω ότι έχουμε τις εξής θετικές εξελίξεις: ότι η Αλβανία δεν είναι δεμένη στο τουρκικό άρμα, ότι οι Αλβανοί, ακόμη και οι θρησκευτικοί τους ηγέτες, και ερευνήστε το αυτό, έχουν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά της τουρκικής ηγεσίας απέναντι τους… δεν εννοώ ασφαλώς τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο, αυτό τον Άγιο και σοφό άνθρωπο, εννοώ από άλλες θρησκείες, είναι βαθειά ενοχλημένοι. Μην ξεχνάτε ότι ο Gülen είχε φτιάξει σειρά μεγάλων και επιτυχημένων σχολείων και ιδρυμάτων στην Αλβανία, στα οποία φοιτά ένα μεγάλο κομμάτι της άρχουσας τάξης της Αλβανίας. Ευτυχώς, υπάρχουν και ορισμένα ελληνικά σχολεία, όπως είναι το Αρσάκειο στην Αλβανία. Αυτές οι ελίτ ενοχλήθηκαν μαζί με τους θρησκευτικούς ηγέτες για την απολυτότητα της μάχης της σημερινής πλειοψηφίας των ελίτ της Τουρκίας με τους γκιουλενιστές, με τους οποίους είχαν συνδεθεί. Αλλά δεν θέλω να αναλύσω την Αλβανία… Στις σχέσεις μας έχουμε ορισμένα νέα φαινόμενα. Η αποσύνδεση των στενών δεσμών Αλβανίας – Τουρκίας είναι μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη, την οποία οφείλει η ελληνική εξωτερική πολιτική να λάβει υπ’ όψη. Επίσης, παίρνουμε υπ’ όψη μας ότι εμφανίζονται νεοεθνικισμοί και ότι ένα κομμάτι της εξωτερικής πολιτικής, οι άνθρωποι που ασχολούνται με την εξωτερική πολιτική – και δεν εννοώ μόνο διπλωμάτες αλλά κυρίως πολιτικούς – έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στο εσωτερικό της Αλβανίας, στις εκλογές που έρχονται τον επόμενο χρόνο. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για το καλοκαίρι, αλλά μπορεί να γίνουν και νωρίτερα, το Γενάρη ή το Φλεβάρη…”

ΤΗΣ… ΔΟΣΗΣ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ οι Δανειστές, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ (και Ψεύτες) οι της Κυβέρνησης


ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣΑυτό που θα γίνει… ΕΚΤ και ΔΝΤ θα πάρουν τα 4/5 από τη δόση των 7,5 δισ. ευρώ!!!
Τόκοι ΕΚΤ και ΔΝΤ θα πάρουν πίσω τα 4/5 (5,7 δισ. ευρώ) της δόσης των 7,5 δισ. ευρώ που εγκρίθηκε χθες το βράδυ στο Ελσίνσκι της Φιλανδίας από την ομάδα εργασίας του Eurogroup, με τους ιδιώτες να κάνουν μια μακριά ουρά για να πάρουν κάποια από τα 1,8 δισ. ευρώ, που θα δοθούν για ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου.
Μόλις περάσει και από την έγκριση των κοινοβουλίων της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Φιλανδίας, της Αυστρίας και της Σλοβακίας η δόση θα πάει και μια τυπική έγκριση από το Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας πριν πιστωθεί στο ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδας. Αυτή η στιγμή σύμφωνα με τους κοινοτικούς αξιωματούχους θα έρθει μαζί με το Eurogroup της 16ης Ιουνίου το οποίο θα συμπέσει και με την διήμερη συνεδρίαση του ΕΜΣ στις 16 και 17 του μήνα. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι πόσο γρήγορα θα εγκρίνει την καταβολή της δόσης η Φινλανδία η οποία χρειάζεται με βάση το σύνταγμά της,περίπου 10 ημέρες μέχρι να εγκρίνει οικονομική βοήθεια σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Το πιο ρεαλιστικό σενάριο, είναι ότι η δόση θα έρθει λίγο πριν ή λίγο μετά από το βρετανικό δημοψήφισμα στις 23 του μήνα και μοιραία, θα καλύψει τις ανάγκες από το τέλος Ιουνίου και μετά.
Προτεραιότητα θα έχει -τι άλλο – η αποπληρωμή του χρέους αφού εκεί θα πάνε τα 5,7 από τα συνολικά 7,5 δισ. της δόσης.
Πως θα μοιραστούν:
– Το Ιούνιο,το δημόσιο έχει υποχρεώσεις χρέους 705 εκ. ευρώ . Από αυτά , τα 405 εκ. ευρώ για αποπληρωμή τόκων και 300 εκ. ευρώ για παλιά δάνεια του ΔΝΤ .
– Τον Ιούλιο, το δημόσιο έχει υποχρεώσεις που φτάνουν τα 3,665 δισ. ευρώ . Από αυτά τα 2,3 δισ. ευρώ αφορούν την λήξη ομολόγου που παρακρατά η ΕΚΤ, 900 εκ. ευρώ για τόκους και 457 εκ. ευρώ προς το ΔΝΤ.
– Τον Αύγουστο, το δημόσιο έχει υποχρεώσεις χρέους ύψους 798 εκ. ευρώ. Από αυτά τα 500 εκ. ευρώ θα δοθούν για τόκους, 186 για λήξεις παλιότερων ομολόγων και 112 εκ. ευρώ προς το ΔΝΤ.
– Το Σεπτέμβριο, το δημόσιο θα πρέπει να αποπληρώσει υποχρεώσεις χρέους 683 εκ. ευρώ από τα οποία 70 εκ. ευρώ για τόκους, 160 εκ. ευρώ για λήξεις ομολόγων και 453 εκ. ευρώ του χρέους προς το ΔΝΤ.
– Τον Οκτώβριο το δημόσιο έχει να αποπληρώσει μόνο 360 εκ. ευρώ για τόκους.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να αναμένεται η εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ.ευρώ αν και οι ανάγκες του χρέους μέχρι και το τέλος του χρόνου δεν ξεπερνούν συνολικά το 1,5 δισ. ευρώ.
Οι ιδιώτες
Τα υπόλοιπα 1,8 δισ. ευρώ θα μοιραστούν σε δύο δόσεις. Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο οικονομικών, προτεραιότητα θα δοθεί στην απονομή συντάξεων που καθυστερούν, την επιστροφή φόρων που επίσης καθυστερούν και στην συνέχεια τις οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων των νοσοκομείων και του ΕΟΠΠΥ.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, μόνο στο ΙΚΑ εκκρεμεί η απονομή περίπου 80.000 συντάξεων, ενώ συνολικά από περίπου 320.000 συνταξιούχοι περιμένουν να πάρουν πλήρη σύνταξη, για παραπάνω από ένα χρόνο. Σε εκκρεμότητα βρίσκονται επίσης και 29.000 εφάπαξ.
Σε ότι αφορά τους καθυστερούμενους φόρους, με βάση τα στοιχεία του υπουργείου οικονομικών καθυστέρηση άνω των 90 ημερών από τις Δ.Ο.Υ έχουν φόροι ύψους 1,1 δισ. ευρώ. Σε αυτούς θα πρέπει να προστεθούν αλλά 1,8 – 2 δισ.ευρώ από ΦΠΑ και ΕΦΚ προς εξαγωγικές επιχειρήσεις που καθυστερούν από τα τελωνεία .
Τέλος, σε ότι αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς προμηθευτές του δημοσίου, μόνο για φάρμακα ξεπερνούν το 1,5 δισ. ευρώ το δημόσιο καθυστερεί το συμψηφισμό του χρέους με τις εκ των υστέρων επιστροφές ( claw back , rebate) αφού λόγω της καθυστέρησης της αξιολόγησης, δεν υπήρχαν οι πόροι να καλύψει τις οφειλές που θα προέκυπταν μετά το συμψηφισμό.

ALERT! Πασίγνωστος Μεγιστάνας Ανησυχεί Μήπως η Ελλάδα Στραφεί στη Ρωσία


ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣΟ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ… « ΝΥΧΙΑ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!
Την έντονη ανησυχία του γνωστού διεθνώς μεγιστάνα, Τζωρτζ Σόρος, για την ρωσική απειλή και για τον κίνδυνο να πέσει η Ελλάδα στα χέρια της Ρωσίας, αλλά και για τον κίνδυνο ενός Brexit, αναφέρουν δημοσιεύματα του…τουρκικού τύπου.
Μετά από ένα χρονικό διάστημα σκόπιμης σιωπής, ο γνωστός μεγάλος μεγιστάνας Τζωρτζ Σόρος επανέρχεται στο προσκήνιο για να επισημάνει τον μεγάλο «κίνδυνο» της σημερινής Ρωσίας του Βλαδιμήρ Πούτιν, αλλά και τον κίνδυνο διασπαστικών κινήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τις χώρες Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία.
Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Sözçü, που έχει μακρύ αφιέρωμα για τον Σόρος, ο Ούγγροεβραίος μεγιστάνας τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με την Wall Street Journal αποφάσισε να επαναδραστηριοποιηθεί στο διεθνές προσκήνιο για να αποτρέψει την εξάπλωση του ρώσικου κινδύνου, όπως αναφέρεται, κυρίως σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μάλιστα ο Τζωρτζ Σόρος έχει εκδηλώσει την έντονη στήριξη του στην υποψηφιότητα της Χίλαρυ Κλίντον, γνωστή για την δήλωση της ότι ο Πούτιν είναι ένας στυγνός δικτάτορας που πρέπει να εξαλειφτεί, για την προεδρία των ΗΠΑ και έχει διαθέσει πολλά εκατομμύρια δολάρια στην προεκλογική της εκστρατεία.
Παράλληλα προειδοποίησε τους Βρετανούς να μην… τολμήσουν να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί θα τα βρουν σκούρα και θα καταστραφεί η οικονομία τους.
Αυτά από τον κύριο αυτό, που θεωρείται σαν ένας από τους κύριους εκπροσώπους της μαύρης διεθνούς ελίτ.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος





hellasforce

ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ… «ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ» ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!


ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ… «ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ» ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!1
Αυτή την φοα οι Ρώσοι προερχόμενοι από την θάλασσα του Μαρμαρά εσκεμμένα προκάλεσαν τους Τούρκους μέσα στον Βόσπορο κατά την διάρκεια της διέλευσης ενός ρωσικού πλοίου έρευνας και διάσωσης, όταν με επιδεικτικό τρόπο κατέβασαν την τουρκική σημαία που υπήρχε στο κατάστρωμα.
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, το ρωσικό πλοίο Ksahtan με κωδικό νούμερο KIL-158, προερχόμενο από την θάλασσα του Μαρμαρά με κατεύθυνση την Μαύρη θάλασσα, όταν διέρχονταν μπροστά από την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη οι Ρώσοι κατέβασαν με επιδεικτικό τρόπο την τουρκική σημαία και συνέχισαν την πορεία τους, ενώ κάποιοι Ρώσοι από το πλήρωμα παρακολουθούσαν με παγερό προκλητικό βλέμμα τα τουρκικά πλοία της ακτοφυλακής που τους είχαν πλησιάσει.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ… «ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ» ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!2
Φυσικά και οι Τούρκοι δεν τόλμησαν να επέμβουν παρά του ότι αυτό που έκαναν οι Ρώσοι αντίκειται από τους διεθνείς κανονισμούς διέλευσης.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ… «ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ» ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!3
Προφανώς το ρωσικό πλήρωμα εξεδήλωσε την οργή του ακριβώς μπροστά από το αρχιτεκτονικό θαύμα της Ορθοδοξίας, την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης, που οι Τούρκοι αυτές τις μέρες… μαγαρίζουν με το Κοράνι τους.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…


ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΣΑ; ΠΟΣΑ; 2 2 . 0 0 0 ;;; ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ; «ΝΕΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ»;
ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΑΤΥΧΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΝΟΣ ΑΡΤΙΩΣ ΕΠΙΝΟΗΘΕΝΤΟΣ «ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ» & ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ…
1
ΓΟΝΕΙΣ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ… Εντός των αμέσως επομένων ημερών όλα τα σχολεία, θα κλείσουν. Ναι, αλλά… Για ένα λεπτό, μην βιάζεσθε!
(ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!…)
Μόλις μπεί ο Σεπτέμβριος θ’ ανοίξουν, ΑΛΛΑ υπό νέες συνθήκες και με πολλούς …»νέους» μαθητές, που ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ‘γρί’ ε λ λ η ν ι κ ά !
2
Πόσα ΛΕΤΕ, είναι τα «προσφυγόπουλα» που ΘΕΛΟΥΝ ‘ΠΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙ’ ΚΑΙ θα ενταχθούν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα;
(ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ …»ΣΦΑΛΙΑΡΑ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ «ΦΙΛΗΔΕΣ»;;;)
Στην συνέχεια τώρα…
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ…
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία που δόθηκαν στο 4ο Διεθνές Συνέδριο «Σταυροδρόμι γλωσσών & Πολιτισμών», που διοργάνωσε το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδεύσεως (Τ.Ε.Π.Α.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αυτή τη στιγμή είναι περίπου … 2 2 . 0 0 0 !
22.000 παιδάκια! Μουσουλμανόπαιδες βεβαίως – βεβαίως! ΝΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ! ΠΙΟ ΜΕΤΑ, ΙΣΩΣ, ΛΕΜΕ ΙΣΩΣ(…) Ο ΑΡΙΘΜΟΣ «ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ»! Και ‘έχει ο Θεός’ (ή μάλλον ο… Αλλάχ!) μέχρι τον Σεπτέμβριο!
ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ οι γονείς μαθητών, σε όσες περιοχές ΤΥΧΟΝ δεν υπάρχει ακόμα στημμένο ‘hot spot’, να μην αισιοδοξούν, ότι θα γλιτώσουν, αφού επιβάλλεται να τους θυμίσουμε πολύ πρόσφατη δήλωση-δέσμευση του υπουργού Λαθρομεταναστεύσεως (μαιευτήρος-γυναικολόγου-κλινικάρχου εν Νέα Σμύρνη…) Μουζάλα, ότι «οι πρόσφυγες θα κατανεμηθούν αναλογικά σ’ ολόκληρη τη χώρα»!!!
ΟΠΟΤΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ & ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ και τα παιδιά τους, στα σχολεία ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ της χώρας!!!
[ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ;
ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ «ΦΥΤΑ» ΚΑΙ «ΓΛΑΣΤΡΕΣ» ΠΟΥ «ΕΙΣΠΝΕΟΥΝ» ΑΦΕΛΩΣ, ΤΑ «ΑΡΩΜΑΤΑ» ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ; Ε; Ε; Ε;]





hellasforce

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑΛΤΙΚΗ!


Το γερμανικό Der Spiegel αποκάλυψε ότι η ΝΑΤΟϊκή άσκηση με την ονομασία «Ανακόντα – 2016», η οποία απαρτίζεται από 31.000 στρατιώτες (και σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός τους έχει φτάσει πλέον τους 50.000) και εκατοντάδες στρατιωτικά οχήματα, πραγματοποιεί συνδυαστικούς πολεμικούς ελιγμούς γύρω από τα ρωσικά σύνορα, φτάνοντας στα άκρα καθώς οι σχηματισμοί τους ανταποκρίνονται σε πραγματικό πόλεμο, και πιο συγκεκριμένα σε πυρηνικό!
Η κυβέρνηση Ομπάμα έχει ταυτόχρονα κόψει κάθε συζήτηση με τη Ρωσία γύρω από τα βαλλιστικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας που χτίστηκαν από το ΝΑΤΟ γύρω από τη Ρωσία, τόσο στα ανατολικά όσο και στα δυτικά. Ταυτόχρονα οι Ρώσοι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας και πραγματοποιούν ασκήσεις, προβάροντας ουσιαστικά το πως μπορούν να καταστρέψουν αυτά τα συστήματα γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα.
Ο προβληματισμός για τα παιχνίδια πολέμου του ΝΑΤΟ είναι έντονος και την πεποίθηση αυτή εξέφρασε ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στο Σαν Φρανσίσκο, απατώντας σε ερώτηση του Γερουσιαστή των ΗΠΑ, Μάικ Γρέιβελ: «Συμμερίζομαι την άποψη, ότι είμαστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη σύγκρουση. Και να προσθέσω ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα περιορισμένου πυρηνικού πολέμου. Αν κάτι τέτοιο ξεκινήσει, τότε μιλάμε για το τέλος του κόσμου».
Οι δηλώσεις του αποτέλεσαν ωμή παραδοχή ότι υφίσταται μία κλιμακούμενη παγκόσμια απειλή πολέμου, που στοχεύει να τρομάξει τόσο τη Ρωσία όσο και τη Κίνα, προκειμένου να υποταχθούν στους κανόνες και τις επιταγές του Ομπάμα.
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Ομπάμα και το ΝΑΤΟ μπλοφάρουν, ωστόσο αυτή η μπλόφα μεταφράζεται σε απειλή εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους! Οι διατλαντικές οικονομίες είναι στα πρόθυρα πτώχευσης, καθώς έχουν χάσει σχεδόν όλη τη δυναμική της παραγωγικότητας τους. Η οικονομία των ΗΠΑ του Ομπάμα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή,με αποτέλεσμα να χρειάζεται μία επανεκκίνηση. Και οι ασιατικές δυνάμεις με το νέο «δρόμο του μεταξιού», την διαφορετική προσέγγιση νέων υποδομών και την εξερεύνηση του διαστήματος, φαίνονται μέχρι στιγμής ως το νέο μονοπάτι για μία πλήρη επανεκκίνηση.
Το ΝΑΤΟ εκφράζει μόνο μία επιφανειακή αλαζονεία της εξουσίας του, καθώς η οικονομική πρόοδος που παρουσιάζει η Ευρασία, οδηγεί τον Ομπάμα να την παρουσιάζει ως απειλή πάνω στην οποία στηρίζει την πυρηνική του μπλόφα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ηγεσία της Ρωσίας δεν πρόκειται να κάνει την αρχή ενός παγκοσμίου πολέμου, ωστόσο σίγουρα θα τον τελειώσει…






hellasforce

ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΒΗΧΑ! ΑΠΟ ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΦΟΥΛ… ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!


tourkia_askisi-660x330
Οι Τούρκοι πήραν πίσω την ανακοίνωση τους βάσει της οποίας είχαν δεσμεύσει το χερσαίο εδάφους της Λήμνου για διεξαγωγή εκπαίδευσης και εκτέλεση πυρών
Στις 31-05-2016, ο Χρήστος Μηνάγιας στο άρθρο του με τίτλο: «Τουρκία: Τακτικοί ελιγμοί, εθνική στρατηγική και εθνικό όραμα» είχε αποκαλύψει ότι, η Γεωγραφική-Υδρογραφική-Ωκεανογραφική Διεύθυνση των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων στην Ετήσια Έκθεση Ανακοινώσεων προς Ναυτιλλόμενους για το έτος 2016 είχε δεσμεύσει το χερσαίο έδαφος της Λήμνου για τη διεξαγωγή εκπαίδευσης και εκτέλεση πυρών. (βλ. Χάρτη 1).
Στη συνέχεια, στις 10-06-2016, και αφού είχε προηγηθεί σχετική ερώτηση στη Βουλή από τον βουλευτή της ΝΔ Αθανάσιο Δαβάκη στις 08-06-2016, οι Τούρκοι τροποποίησαν τις συντεταγμένες βάσει των οποίων δεσμευόταν η Λήμνος και η νέα περιοχή φαίνεται στο Χάρτη 2 χωρίς να αμφισβητούνται πλέον τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.
Screen-Shot-2016-06-10-at-18.43.54