Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Καλπάζει ο Ανθελληνισμός στην Αλβανία


Καλπάζει ο ανθελληνισμός στην Αλβανία
Από ότι φαίνεται, η ανθελληνική και εθνικιστική ρητορική που έχουν καταπλακώσει την πολιτική και κοινωνική ζωή στην Αλβανία, αποδίδει «καρπούς».
Οι Αλβανοί θεωρούν πλέον την Ελλάδα ως το μεγαλύτερο κίνδυνο για την χώρα τους, πιο επικίνδυνη και από την Σερβία με την οποία πολέμησαν το 1999 για το Κόσοβο και με την οποία έχουν ανοικτούς λογαριασμούς. Επίσης, έχουν και άλυτα ζητήματα όσον αφορά το Πρέσεβο στην Νότια Σερβία όπου ζει Αλβανική μειονότητα!!!
Σύμφωνα με μελέτη που έκανε το κέντρο Αλβανο-Σερβικων σχέσεων, προκύπτει πως η Ελλάδα θεωρείτε ο νούμερο ένα κίνδυνος για την Αλβανία, καθώς το 31,6% των ερωτηθέντων θεωρεί την Ελλάδα ως κίνδυνο για την χώρα τους ενώ το 27.8% θεωρεί κίνδυνο την Σερβία!!!
Ο συνδυασμός της ανθελληνικής ρητορικής του εθνικιστικού κόμματος του Ιντρίζι και της παθητικής στάσης των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας (η οποία ομολογουμένως έχει λίγες δυνάμεις στην Αλβανική κοινωνία) στα θέματα του σεβασμού των δικαιωμάτων της μειονότητας έχει δημιουργήσει μια αρνητική αντίληψη στην Αλβανική κοινωνία για την Ελλάδα.
Σε αυτό έχει συμβάλει και το γεγονός ότι η Βουλή της Αλβανίας έδωσε γη και ύδωρ στους στα ακραία στοιχεία διορίζοντας τον πρόεδρο του εθνικιστικού κόμματος των «τσάμηδων» Σπετίμ Ιντρίζι ως Αντιπρόεδρο της Βουλής ενώ ανήκει σε αυτούς που καθημερινά τρέφουν το μίσος κατά της Ελλάδας.
Η κυβέρνηση Ράμα συμβάλει τα μέγιστα σε αυτή την κατεύθυνση καθώς επιτίθεται στην Ελληνική Εθνική μειονότητα στην Αλβανία ποτέ άμεσα καταστρέφοντας τις εκκλησίες και ποτέ έμμεσα με επιθέσεις κατά των αντιπροσώπων της μειονότητας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αλβανία, κάθε φορά που θέλει να απομακρύνει την προσοχή των πολιτών από τα οικονομικά σκάνδαλα και την ασταθή συμμαχία με το κόμμα του Ιλίρ Μετά.
Βέβαια και η ανύπαρκτη Ελληνική διπλωματική παρουσία στην Αλβανία έχει τις ευθύνες της καθώς έχει περιορίσει το ρόλο της σε υπηρεσία είσπραξης εσόδων για το Ελληνικό κράτος από τους «πλούσιους» Βορειοηπειρώτες που αναγκάζονται να πληρώνουν υπέρογκα πόσα για επικυρώσεις εγγράφων για σύνταξης που δεν θα πάρουν ποτέ.
Ο Εκσκαφέας
http://www.himara.gr

Είστε Έτοιμοι για το τι Θα Κάνει το CERN σε Εννέα Ημέρες;


CERN
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ… ΟΛΗ Η ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Γι’ Αυτό Τρέμουν Δύση, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ και Τρέχουν Πανικόβλητες….


Harrier Pilot Prepares for Takeoff
ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ – ALERT – Μετά τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ Στέλνει Χιλιάδες Στρατό Στα Σύνορα με τη Ρωσία
Ρωσία και Κίνα Προελαύνουν Πανίσχυρες…
Δείτε τις Δυνάμεις που διαθέτουν Ρωσία και Κίνα Απέναντι στους Παγκοσμιοποιητές που προσπαθούν να επιβάλουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων…. Μόνο Τυχαία δεν είναι η σαρωτική επικράτηση τους στη Συρία Έναντι των τρομοκρατών του ISIS…

 

 

 

 

hellasforce

ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ… Η Ισλαμοποίηση Επισημοποιείται… Ο Τσίπρας Βρωντοφώναξε: «Ανοίξαμε και Σας Περιμένουμε»


Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ (ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)…. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΗΜΕΝΑ) – ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΑΓΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΥΟΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ – ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΚΗΣ – Στη Δευτερολογία του ο Τσίπρας Στήριξε ΚΑΙ την Ευρωπαϊκή Ένταξη της Τουρκίας
Γκρεμίστε τα Ψέματα των ΜΜΕ για τους «καημένους Πρόσφυγες» – Τα Ελληνικά Νησιά Βρίσκονται υπό Μουσουλμανική Κατοχή
ΜΙΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΡΑΓΔΑΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, σχετικά με την προσφυγική/μεταναστευτική πολιτική της χώρας.
Και το έκανε όπως ακριβώς επιθυμούν οι άνθρωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων… Ανοίγοντας την αγκαλιά της Ελλάδας σε όλους όσους μπαίνουν παράνομα και μη στη χώρα μας… Ο Πρωθυπουργός αποποιήθηκε τον όρο «Λαθρομετανάστες» (ο οποίος αποφεύγεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως ο διάβολος το λιβάνι) και τόνισε πως αυτοί που τον αποδέχονται είναι επικίνδυνοι, απαράδεκτοι και μη αποδεκτοί…
Και – άκουσον άκουσον – μέσω χειροκροτημάτων – ανέφερε πως η Ελλάδα θα ζητήσει επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση να υπάρξει καταδίκη για τις χώρες μέλη της Ε.Ε., που προσπαθούν να κλείσουν τον δρόμο στις ορδές των μεταναστων-προσφύγων (η όπως αλλιώς θέλουν να τους ονομάζουν) μέσω φραχτών ή κλείσιμο των συνόρων… Καληνύχτα Ελλάδα, που προσεχώς αναμένεται να έχεις στο δυναμικό σου περισσότερους ξένους και αλλόθρησκους παρά Έλληνες….
Πως Να γίνει άλλωστε Διαφορετικά… Αφού Έχει και τη Στήριξη του Τζορτζ Σόρος… Τίποτα δεν είναι τυχαίο…
ΤΟ… τυράκι των Νεοταξιτών: Ο Τσίπρας εξέφρασε «τη βαθιά του θλίψη για τους δεκάδες θανάτους και την ανθρώπινη τραγωδία που εκτυλίσσεται στις θάλασσες μας». «Τα κύματα του Αιγαίου δεν ξεβράζουν μόνο νεκρά παιδιά, ξεβράζουν στις ακτές μας τον ίδιο τον ευρωπαϊκό πολιτισμό», είπε και ζήτησε να μην μετατραπεί το Αιγαίο σε νεκροταφείο ψυχών.
Η Δυτική Προπαγάνδα: «Οι πολεμικές επεμβάσεις δεν ήταν για να αναδείξουν τον εκδημοκρατισμό των κρατών αυτών αλλά για να αναπτύξουν γεωπολιτικά συμφέροντα», είπε ο αναφερόμενος στα γεγονότα στη Συρία και πρόσθεσε: «και σήμερα, όσοι σπείρανε ανέμους θερίζουν θύελλες». «Μόνο που αυτές οι θύελλες αφορούν τις χώρες της πρώτης υποδοχής», πρόσθεσε.
Το επίπεδο της συζήτησης στην Ευρώπη είναι θλιβερό είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε πως η Ευρώπη είναι ανήμπορη να υπερασπιστεί τις αξίες της.
«Είναι ευχάριστο», είπε ο πρωθυπουργός πως «πλέον έχει καταστεί σαφής η διαφορά μεταξύ των προσφυγικών ροών και των μεταναστευτικών ροών».
«Στην άτυπη σύνοδο των Βρυξελλών, που είχε τις χώρες του διαδρόμου και τις χώρες κατάληψης, έλειπε η Τουρκία. Είχαμε τον διάδρομο αλλά όχι την πόρτα που ανοίγει», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε πως «η ελλάδα σηκώνει το βάρος αλλά έχει και την τιμή να διασώζει το ανθρωπιστικό πρόσωπο της Ευρώπης».
Αναφερόμενος στους φράκτες και τα τείχη ο πρωθυπουργός είπε πως τέτοιες πολιτικές και πρακτικές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές.
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η χωρητικότητα των κέντρων υποδοχής πρέπει να αυξηθεί για να… βγει ο χειμώνας, ενώ τόνισε ότι το αίτημα για δημιουργία υπερστρατοπέδου τέθηκε από την άλλη πλευρά, όχι επίσημα, αλλά ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.
Στόχος όσως τον ζήτησαν ήταν η μετεγκατάσταση των προσφύγων ωστόσο το υπερστρατόπεδο δεν θα ήταν λύση για κανέναν, παρά θα γκετοποιούσε το πρόβλημα.








hellasforce

ΤΑ «ΔΟΝΤΙΑ» ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ


ΤΑ «ΔΟΝΤΙΑ» ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η ρωσική αποφασιστικότητα που έχει αλλάξει όλα τα μέχρι πριν από λίγο καιρό στρατηγικά δεδομένα, αλλά και τις παγκόσμιες γεωστρατηγικές ισορροπίες από την περίοδο της κρίσης της Ουκρανίας, ανησυχεί έντονα την Άγκυρα όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Radikal.
Σε μια εκτεταμένη έρευνα με τον τίτλο, «Γιατί η Ρωσία επενέβει στην Συρία», (Suriye” ye niye müdahale ettiler ?), η τουρκική εφημερίδα κάνει μια ανάδρομη από την κρίση της Ουκρανίας όπου με προκλητικό αλλά και επιπόλαιο τρόπο οι δυτικοί πίστευαν ότι θα εισχωρήσουν στην «αυλή» της Μόσχας εκβιάζοντας τον Πούτιν ή να υποχωρήσει στις παράλογες αξιώσεις τους, ή να ανατραπεί από μια λαϊκή εξέγερση τύπου Κιέβου μέχρι την ρωσική επέμβαση στην Συρία.
Η μεγάλη αποφασιστικότητα του Ρώσου προέδρου που εκδηλώθηκε αμέσως με την χωρίς να πέσει ουσιαστικά ούτε μια ντουφεκιά κατάληψη της Κριμαίας και παράλληλα οι στρατηγικές συμφωνίες με το Πεκίνο, άρχισαν να μεταβάλουν την κατάσταση υπέρ της Ρωσίας.
Ήταν αδύνατο να μην αντιδράσει ο Πούτιν και στην περίπτωση της Ουκρανίας, αλλά και στην περίπτωση της Συρίας με το «τέρας» των Τζιχαντιστών που δημιούργησαν πάλι με επιπόλαιο τρόπο οι Δυτικοί, καθώς η επικράτηση του ισλαμικού χαλιφάτου θα ήταν το πρώτο βήμα για την μετάσταση του ισλαμικού καρκινώματος μέσα στην ίδια την Ρωσία, με ανυπολόγιστες συνέπειες και για τον ίδιο.
Αντιλαμβανόμενος την σοβαρότητα της κατάστασης στην Συρία για την ίδια την Ρωσία, αιφνιδίασε για άλλη μια φορά τους δυτικούς που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.
Αλλά αυτοί που περισσότερο ίσως αισθάνθηκαν την κρύα «ανάσα» της Αρκούδας, είναι στην Άγκυρα, καθώς ο Ερντογάν είχε πιστέψει ότι οι Αμερικανοί θα τον στήριζαν στην τελική έφοδο για την ανατροπή του Άσαντ. Αντιθέτως η Ουάσιγκτον προτίμησε να στηρίξει τους Κούρδους και μάλιστα σε σύμπνοια με την Μόσχα.
Τώρα η κατάσταση είτε έτσι είτε αλλιώς θα είναι μια μεγάλη στρατηγική ήττα για την Τουρκία. Εκεί όμως που θα παιχτεί το μεγάλο «παιχνίδι» και που ακόμα δεν έχει αρχίσει είναι με τους Κούρδους. Η κατ’ αρχή συμφωνία ΗΠΑ – Ρωσίας για την στήριξη των Κούρδων της Συρίας με την σφοδρή αντίδραση της Άγκυρας που βομβαρδίζει ήδη το κουρδικό PYD της Συρίας και η διαφαινόμενη ανακήρυξη ανεξάρτητης κουρδικής εστίας στην Βόρειο Συρία, θα είναι ένα θανάσιμο χτύπημα για την Άγκυρα.
Ούτως η άλλως η Αρκούδα έδειξε ότι δεν αστειεύεται και από την θέση του χαμένου της Ουκρανίας βρέθηκε στην θέση του επιτιθεμένου, με όλες τις αρνητικές συνέπειες για την ίδια την Άγκυρα
Το παιχνίδι εξελίσσεσαι!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

hellasforce

ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!


Parliament in Athens Greece
ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ !
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ…….ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ…ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ !
»Να προσεύχεσθε να μην είναι χειμώνας για να φύγετε στα βουνά. … Να παρακαλάτε ο πόλεμος να μη γίνει το χειμώνα» ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ
Deutsche Bank :Μυστική έκθεση για Δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα! Έρχεται αναταραχή
ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !
ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ !! ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ !!!
»ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΟΤΑΝ…» 



hellasforce

ΕΛΛΑΔΑ – ALERT – “ΚΟΥΡΕΜΑ” ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ 50-70% ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ “ΕΤΑΙΡΟΙ” ΜΑΣ


ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Την κλοπή των καταθέσεων των Ελλήνων, (“κούρεμα” το λένε) αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι κλέφτες, που θέλουν να αποκαλούνται “εταίροι” μας. ΣΤΟΧΟΣ είναι η περαιτέρω φτωχοποίηση και χρεοκοπία των Ελλήνων. Και όχι φυσικά των μεγαλο-καρχαριών και απατεώνων που έχουν βγάλει έξω τα χρήματά τους, αλλά του συνόλου των μικροκαταθετών.
Βέβαια μας προετοιμάζουν πολύ καιρό τώρα, με όλους τους «παπαγάλους», που τώρα θα λένε «εμείς τα λέγαμε», μόνο που δεν τα λένε όταν πρέπει για να τα εμποδίσουν, αλλά όταν τους λένε, για να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη.
Έτσι η απόφαση, είναι να γίνει η κλοπή (“κούρεμα”) σε όλους τους λογαριασμούς και σε όλα τα ποσά και όχι μόνο στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ. Γιατί άλλωστε οι περισσότεροι με τέτοια ποσά, τα έχουν βγάλει σε ξένες τράπεζες μέχρι και της Βουλγαρίας, ή τα έχουν “σπάσει” σε περισσότερους λογαριασμούς..
Οι μυστικές συζητήσεις τους, γίνονται όλον τον Οκτώβριο, αλλά η απόφαση είναι να ισχύσει η ΚΛΟΠΗ (“κούρεμα”), από αυτό το Σαββατο-Κύριακο 1η Νοεμβρίου.
Πρόκειται για ψυχρούς δολοφόνους των Ελλήνων, που όχι μόνο δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους την μεγάλη ανθρωπιστική κρίση στην οποία έχει περιέλθει ο Ελληνικός λαός, από τις άθλιες ενέργειές τους τόσα χρόνια, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ, για να μας εκβιάζουν μετά όπως θέλουν.
Συνεργάζεται σε αυτό και η άθλια ΒΟΥΛΗ μας, που δεν σεβάστηκε το “ΟΧΙ” των Ελλήνων και να τους στείλει όλους από κει που ήρθαν, αλλά εντελώς πραξικοπηματικά, καταπάτησε την Δημοκρατία και “ΤΑ ΒΡΗΚΕ” με τους κλέφτες και τους δολοφόνους.
Γιατί το σχέδιό τους εξ’ αρχής, είναι να φτωχοποιηθούν και να χρεοκοπήσουν οι Έλληνες και η Ελλάδα, αλλά χωρίς να βγούν από την Ε.Ε και την ζώνη του ευρώ, γιατί αυτό θα σήμαινε και το τέλος αυτής της άθλιας Ευρώπης των δολοφόνων.
Αν θέλουν λοιπόν και τους βαστάει, ΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , και ας υποστούν και αυτοί τις συνέπειες και όχι να κλέβουν και να χρεοκοπούν μόνο τους Έλληνες.
Και βέβαια το ερώτημα είναι, εμείς τι μπορούμε να κάνουμε;
Από την στιγμή που με το παράνομο λεγόμενο “capiral control” κράτησαν τα χρήματα του λαού μέσα στις τράπεζες, χωρίς να μπορεί να τα βγάλει, ήταν επόμενο και φαινόταν, πως τα κράτησαν για να τα κλέψουν (“κουρέψουν”), αλλά και με εκβιαστικό τρόπο να οδηγήσουν τα πράγματα στις αχρήματες συναλλαγές, με τελικό σκοπό να εκβιάσουν προς την υποχρεωτική έκδοση, της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
Όσο περισσότερο μας κλέβουν και μας χρεοκοπούν, τόσο πιο εύκολα θα μπορούν να μας εκβιάσουν με την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
Αυτό που θα μπορούσαμε ή και μπορούμε να κάνουμε εμείς, για να διαφυλάξουμε όσο γίνεται τους κόπους μας, από τους κλέφτες, είναι να ανταλλάξουμε τα χρήματα, από χαρτιά που τα έχουμε στις τράπεζες, με κάτι περισσότερο πολύτιμο, δηλαδή χρυσό. Είδατε πως οι κλέφτες Ευρωπαίοι “εταίροι” μας, τα τελευταία χρόνια άνοιξαν χιλιάδες “αγορές χρυσού” σε όλη την χώρα, γι’ αυτόν τον σκοπό. Για να μας πάρουν τον πολύτιμο χρυσό και να μας δώσουν άχρηστα χαρτιά.
Κάντε το ίδιο για όσο έχετε ακόμα χρόνο και μην αγοράζετε τηλεοράσεις και αυτοκίνητα, που σε λίγο θα σας είναι άχρηστα.
Και αντί να δείτε τους κόπους σας και τις οικονομίες σας να σας τα κλέβουν κατά 50-70%, ανταλλάξτε τα χαρτιά της τράπεζας, με όσο πιο πρωτογενές χρυσό γίνεται, ακόμα και με τις πιο φθηνές, σκέτες χρυσές αλυσίδες μηχανής από χρυσοχοεία. Με τις κάρτες αγοράζονται.
Ελπίζω πάντως, επειδή αυτοί οι κλέφτες και οι δολοφόνοι, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, οι ενέργειές τους να γίνονται από πριν γνωστές στον λαό, τώρα που αποκαλύφθηκε η κλοπή που σχεδιάζουν για το Σαββατο-Κύριακο, να το πάρουν πίσω και να ΞΕΧΑΣΟΥΝ προς το παρόν την κλοπή των καταθέσεων των Ελλήνων, μέχρι να σκεφτούν κάποια άλλη βρωμιά, γιατί μέσα στα άρρωστα μυαλά τους, ΜΟΝΟ ΒΡΩΜΙΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ υπάρχει.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

hellasforce

Σύντομα θα γίνει κάτι που θα αλλάξει τον πλανήτη...


orthodoxia

"Η αναλαμπή της Ορθοδοξίας θα αλλάξει την όψη του πλανήτη σύντομα", δηλώνει ο Γέρων Νεκτάριος ο Αγιορείτης, δίνοντας πίστη σε εκατομμύρια πιστούς οι οποίοι έχουν χάσει την ελπίδα τους με όσα συμβαίνουν... Το μήνυμα του Γέροντα είναι να μην σταματάμε να έχουμε πίστη ειδικά τώρα που οι καιροί είναι χαλεποί... Δείτε το βίντεο:



voice news







Βιέννη: Ξεκίνησαν οι συνομιλίες για τις συγκρούσεις στη Συρία



synodosviennis

Αμοιβαία αποδεκτή λύση, η οποία θα συμβάλλει στον τερματισμό των συγκρούσεων στην Συρία, αναζητούν διπλωματικοί παράγοντες του συριακού ζητήματος, στο πλαίσιο της συνόδου της Βιέννης, που ξεκίνησε σήμερα. Στις συζητήσεις λαμβάνουν μέρος περίπου 20 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας, των ΗΠΑ, της Σαουδικής Αραβίας, του Ιράν και πολλών ευρωπαϊκών χωρών, καθώς και χωρών της Μέσης Ανατολής. Την ελπίδα του για πρόοδο των συζητήσεων εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, χωρίς ωστόσο να δηλώνει αισιόδοξος για την έκβασή τους. Το Ιράν και η Ρωσία έχουν προσφέρει σημαντική υποστήριξη στην κυβέρνηση του Άσαντ, ενώ η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και η Τουρκία αξιώνουν την αποχώρησή του από την εξουσία. Οι ΗΠΑ, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζουν πως θα
μπορούσαν να δεχτούν την παραμονή του Άσαντ στην εξουσία, στο πλαίσιο μίας σύντομης μεταβατικής περιόδου, ωστόσο ο Σύρος πρόεδρος θα πρέπει στη συνέχεια να εγκαταλείψει το πολιτικό σκηνικό.




voice news

Έκτακτο: Πρόκληση των ΗΠΑ στην Ελλάδα...


jdam

Δώστε προσοχή: Οι ΗΠΑ ενέκριναν την πώληση κιτ βομβών ακριβείας JDAM (Joint Direct Attack Munition) αξίας 70 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία. Τα μέλη του Κογκρέσου έχουν 15 ημέρες προκειμένου να μπλοκάρουν την πώληση, ειδάλλως οι διαπραγματεύσεις για την πώληση θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Τα λεγόμενα κιτ ουράς JDAM, μετατρέπουν μη κατευθυνόμενες βόμβες σε κατευθυνόμενες βόμβες παντός καιρού χάρη σε συστήματα δορυφορικού γεωεντοπισμού θέσης GPS.
«Είναι ζωτικό για τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ να βοηθήσουμε [τη χώρα -] σύμμαχό μας στο NATO να αποκτήσει και να διατηρήσει μια ισχυρή και ετοιμοπόλεμη αμυντική δυνατότητα», υπογράμμισε η Υπηρεσία στην ειδοποίησή της προς το αμερικανικό Κογκρέσο, η οποία αναρτήθηκε στον ιστότοπό της. Η Τουρκία παρήγγειλε 1000 τέτοια κιτ, οπότε καταλαβαίνουμε ότι εάν στραφεί εναντίον μας χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο υπερόπλο σε τέτοιους αριθμούς, δεν θα μπορούμε να κάνουμε πολλά για να προστατευτούμε... Ελπίζουμε τα μέλη του Κογκρέσου να μπλοκάρουν την πώληση, ειδάλλως θα μιλάμε για μια γεωστρατηγική βόμβα...
Πάρτε μια γεύση από τις δυνατότητες των JDAM στο βίντεο που ακολουθεί:














 voice news

Τι άλλο θα ακούσουμε; Τζαμί τώρα για λόγους Εθνικής ασφαλείας


dourou1
Την ανάγκη άμεσης ανάληψης νομοθετικών ρυθμίσεων σε συνδυασμό με τη μεταφορά των ανάλογων πόρων, προκειμένου η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το προσφυγικό πρόβλημα, ζήτησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
«Η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε μία διπλή πρόκληση, την κατοχύρωση της ασφάλειας και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πολιτών και προσφύγων», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ.Δούρου και μεταξύ άλλων δήλωσε πως στο πλαίσιο αυτό «χρειαζόμαστε πλέον ένα τζαμί στην Αττική, προκειμένου να επιτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι μουσουλμάνοι, όπως χρειαζόμαστε και νεκροταφεία για μουσουλμάνους και εβραίους».


voice news

Βόμβα του ΔΝΤ για το χρέος…


dnt
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, το Ταμείο είναι ανοικτό να συζητήσει τη συμμετοχή του στο νέο Πρόγραμμα για την Ελλάδα. Αυτό όμως θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν ληφθούν υπόψη οι όροι του, όπως η ανάγκη της αναδιάρθρωσης του χρέους.
Σύμφωνα με όσα είπε στην ενημέρωση των δημοσιογράφων, το ΔΝΤ σκοπεύει να συμμετάσχει, υπό τον όρο ότι το πρόγραμμα θα βασίζεται σε δύο άξονες, σε ισχυρές μεταρρυθμίσεις, αλλά και σε ένα βιώσιμο χρέος.
Τέλος, ο κ. Ράις επισήμανε πως υπάρχει συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση, αναφερόμενος στο ρόλο της αποστολής του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις που διεξήχθηκαν στην Αθήνα.
«Συζητήσαμε με την κυβέρνηση θέματα σχετικά με την εφαρμογή των πολιτικών» είπε χαρακτηριστικά. Είναι φιλόδοξη η ατζέντα των μεταρρυθμίσεων, τόνισε στη συνέχεια.





voice news

Βόμβα από Ρωσία: Ο κόσμος είναι στα πρόθυρα σύγκρουσης...


eiffel tower apocalypse
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB), Αλεξάντερ Μποτνίκοφ, οι δράσεις ορισμένων χωρών της Ασίας και της Αφρικής αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για την παγκόσμια σταθερότητα, καθώς σπρώχνουν τον πλανήτη σε μια πολιτισμική σύγκρουση άνευ προηγουμένου.
Σύμφωνα με τον Μποτνίκοφ «η διεθνής κοινότητα είναι τώρα αντιμέτωπη με μια νέα γεωπολιτική πρόκληση- του Διεθνή Τρομοκράτη, που απεικονίζεται στο πρόσωπο του ‘Ισλαμικού κράτους’. Η κατάσταση αυτή δημιουργήθηκε από την περίφημη «Αραβική Άνοιξη» και δυνάμωσε από την διπλή πολιτική παγκόσμιων και περιφερειακών χωρών, καθώς προσπαθούσαν να επιλύσουν προς το συμφέρον τους, γεωπολιτικούς στόχους στην Ασία και την Αφρική», είπε ο διευθυντής της FSB.
«Οι χώρες αυτές -με τη διπλή πολιτική -οδήγησαν τον κόσμο στο χείλος μιας παγκόσμιας θρησκευτικής και πολιτισμικής σύγκρουσης, η οποία μπορεί να φέρει τις πιο καταστροφικές και χειρότερες συνέπειες», πρόσθεσε. «Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, προς το παρόν στη σύνθεση των τρομοκρατικών δομών υπάρχουν πολίτες από περισσότερες από 100 χώρες και το μερίδιο των μισθοφόρων φθάνει το 40%», είπε.




voice news

Σάλος με το… «εκτίθουν» του Τσίπρα στη Βουλή!


tsipras omilia3

Το άγχος και η αμηχανία εξέθεσαν τον Έλληνα πρωθυπουργό στη Βουλή.
Οι παρόντες πάγωσαν όταν άκουσαν τον Αλέξη Τσίπρα, να λέει εκτίθουν, αντί για εκθέτουν!
Ήταν μόλις λίγα λεπτά αφού ανέβηκε στο βήμα και άρχισε να απαντάει στον Γιώργο Κουμουτσάκο για το προσφυγικό, όταν οι βουλευτές που ήταν από κάτω άρχισαν να σιγοψιθυρίζουν για κάτι που είπε: «Ακούσαμε καλά;». Όχι, ο πρωθυπουργός δεν έκανε κάποια βαρύγδουπη ανακοίνωση, αλλά ένα πολύ χοντρό λάθος. Αναφέρθηκε στις πολιτικές απόψεις που «εκτίθουν τη Νέα Δημοκρατία» και άφησε τους πάντες άφωνους!




voice news

Βόμβα! Μήνυση για εσχάτη προδοσία…


erwthmatiko

Για «εσχάτη προδοσία» κατηγορούν την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ για την τακτική που ακολούθησε στην προσφυγική κρίση. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχουν υποβληθεί περισσότερες από 400 μηνύσεις.
Η αποκάλυψη ότι υποβάλλονται δεκάδες μηνύσεις καθημερινά κατά της Μέρκελ, έγινε από την εφημερίδα, «Die Tageszeitung». Στο κενό θα πέσουν όμως όλες οι μηνύσεις και μάλιστα πριν περάσουν για προκαταρκτική εξέταση, καθώς η γερμανική νομοθεσία προβλέπει ότι η «έσχατη προδοσία» μπορεί να στοιχειοθετηθεί μόνο εφόσον ο δράστης ενεργεί «με βία ή μέσω της απειλής βίας»
Κάποιοι από τους μηνυτές επιχειρούν μεν να παρουσιάσουν τις προσφυγικές ροές ως μια «μορφή βίας», αλλά νομικά αυτό δεν στέκει, και η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία δεν θα δρομολογήσει καν την τυπική διαδικασία.




voice news

Τρόμος για αρμαγεδδώνα και καταστροφή του πλανήτη αύριο στη γη;…


komhths5

Αύριο, στις 19:00 ώρα Ελλάδος, ένας μεγάλος αστεροειδής θα περάσει κοντά από τη Γη, με ταχύτητα 35 χλμ ανά δευτερόλεπτο.
Το γεγονός που προκαλεί ανησυχία είναι πως οι αστρονόμοι γνωρίζουν ελάχιστα πράγματα για τον εν λόγω αστεροειδή.
Ο 2015 ΤΒ145, όπως τον αποκαλούν, ανακαλύφθηκε στις 10 Οκτωβρίου από τηλεσκόπιο στη Χαβάη.
Το πλησίασμά του στον πλανήτη μας - χωρίς να διατρέχουμε σοβαρό κίνδυνο- θα τους δώσει την ευκαιρία να τον μελετήσουν καλύτερα.
Ο Ντέτλεφ Κόσνι, αστρονόμος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) δήλωσε ότι αν ο 2015 ΤΒ145 έπεφτε στη Γη, θα προξενούσε μεγάλες ζημιές, γι' αυτό χρειάζεται συνεχής εγρήγορση.




voice news

Έκτακτο: Πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας...


kina hpa
Ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Κίνας, ναύαρχος Γου Σενγκλί, έστειλε τελεσίγραφο στον Αμερικανό ομόλογό του ναύαρχο Τζον Ρίτσαρντσον. Το τελεσίγραφο ήταν μια προειδοποίηση (η τελευταία μάλλον) προς τις ΗΠΑ, ότι εάν προσεγγίσουν και παραβιάσουν ξανά τα 12 ναυτικά μίλια στη Νότια Σινική Θάλασσα χωρίς προηγουμένως πάρει σχετική άδεια, τότε θα υπάρξει πόλεμος.
«Οι προκλήσεις των ΗΠΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του κινεζικού ναυτικού, «μπορεί να προκαλέσουν δευτερεύον περιστατικό που θα πυροδοτήσει πόλεμο». Απείλησε δηλαδή πώς όποιο πλοίο παραβιάσει τα 12 ναυτικά μίλια θα βυθιστεί. Παράλληλα, η Κίνα αρνείται να υπαχθεί η υπόθεση σε διεθνές δικαστήριο.
Το μήνυμα που ήθελε να στείλει η Ουάσινγκτον ήταν πως οι διεκδικήσεις της Κίνας δεν μπορούν να περιορίσουν την ελεύθερη εμπορική κίνηση -η περιοχή βρίσκεται πάνω σε καίριο ναυτιλιακό διάδρομο. «Υπάρχουν δισεκατομμύρια δολάρια εμπορικών συναλλαγών που ταξιδεύουν μέσω αυτής της περιοχής του κόσμου. Η διασφάλιση ελεύθερης εμπορικής κίνησης είναι πρωτεύουσας σημασίας για την παγκόσμια οικονομία» είχε αναφέρει ο Λευκός Οίκος.





voice news

Σεισμός! Επίσημη αναφορά: Υπάρχει πυρήνας τζιχαντιστών σε ελληνικό έδαφος...


isis
Σύμφωνα με μαρτυρίες Σύριων προσφύγων, τζιχαντιστές έχουν ήδη φτάσει στην Κύπρο. Τα κακά νέα δεν σταματούν εκεί ωστόσο, καθώς έχουν προλάβει και έχουν δημιουργήσει τον πρώτο πυρήνα τους. Το καταφύγιό τους βρίσκεται σε περιοχή που ανήκει στις Βρετανικές Βάσεις. Εκεί δημιουργείται μια εμπλοκή καθώς οι αρχές τους αρνούνται να συνεργαστούν με την Υπηρεσία Πληροφοριών της Κύπρου προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Συγκεκριμένα οι πρόσφυγες κατέθεσαν ότι κατέχουν στοιχεία για πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό του "Ισλαμικού Κράτους" τα οποία έφτασαν στην Κύπρο μαζί με τους 114 μετανάστες που ήλθαν στις Βρετανικές Βάσεις. Προσδιόρισαν μάλιστα και τον αριθμό τους σε 6-9 τζιχαντιστές δίνοντας στις αρχές φωτογραφικό υλικό, περιγραφές προσώπων και στοιχεία, τα οποία έκαναν λόγο ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι γνωστά για μεταφορά οπλισμού και όχι μόνο για λογαριασμό του "Ισλαμικού Κράτους".
Δυστυχώς όμως οι υπηρεσίες των Βρετανικών Βάσεων κάνουν τα στραβά μάτια, καθώς δεν προθυμοποιούνται να συνεργαστούν με τις κυπριακές αρχές και καθυστερούν στη διερεύνηση των στοιχείων. Μέσα από τις μέχρι τώρα έρευνες ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί ένα πρόσωπο από τους 114 μετανάστες. Ωστόσο η ολιγωρία των βρετανικών υπηρεσιών έχει σημάνει συναγερμό τόσο στην Κύπρο, όσο και στην ΕΥΠ καθώς όσο περνάει ο καιρός οι τζιχαντιστές θα βρουν ευκαιρία και θα εδραιωθούν στη χώρα...




voice news