Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Μυρίζει «μπαρούτι» σε ολόκληρη την Βρετανία: Πυρπόλησαν τζαμί μετά την σφαγή στο Μάντσεστερ- Έκτακτη σύγκλιση του ανωτάτου συμβουλίου ασφαλείας από την Τ.Μέι και τα χειρότερα έρχονται

Τα χειρότερα έρχονται για την Βρετανία και ίσως δεν τα έχουμε δει ακόμη. Ένα μουσουλμανικό τζαμί στο Μάντσεστερ πυρπολήθηκε λίγες ώρες μετά τη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στη συναυλία της Ariana Grande, στην οποία έχασαν την ζωή τους  22 άνθρωποι  και άλλοι 60 τραυματίσθηκαν πολλοί από τους οποίους σοβαρά. Η Τ.Μέι συγκάλεσε το ανώτατο Συμβούλιο Ασφαλείας λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων που έρχονται.

Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α ….


Η Ελλάδα Αυτοκτονεί με το Δηλητήριο των Δανείων
Peter Koening, Global Research,
[O κ. Πήτερ Κένινγκ είναι οικονομολόγος, τέως στέλεχος της Διεθνούς Τραπέζης, συγγραφέας, γεωπολιτικός αναλυτής συχνά προσκεκλημένος για διαλέξεις σε αμερικανικά, ευρωπαϊκά και νοτιοαμερικανικά πανεπιστήμια και είναι επίσης από τους ξένους που αγαπούν και πονούν την Ελλάδα περισσότερο από πολλούς κορδακιζόμενους τής ιθαγενούς και ομογενούς «ελίτ» .

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με George Greek Trucker για την έκρηξη στο Μάντσεστερ ΕΚΤΑΚΤΟ: Με George Greek Trucker για την έκρηξη στο Μάντσεστερ



ΕΚΤΑΚΤΟ: Με George Greek Trucker για την έκρηξη στο Μάντσεστερ






katoxika nea

Ολα τα ακίνητα του Δημοσίου περνούν πλέον στο υπερταμείο.

Δεκαεννέα παραμένουν οι αποκρατικοποιήσεις στο πρόγραμμα αξιοποίησης περιουσίας του ΤΑΙΠΕΔ που συνεχίζει ως έχει τη λειτουργία του για τρία ακόμα χρόνια. Η μόνη διαφορά αυτού που περιλαμβάνεται ως παράρτημα του νόμου που ψήφισε την Πέμπτη η Βουλή με το προηγούμενο ADP (Asset Development Plan), όπως αποκαλείται τεχνικά το πρόγραμμα, είναι ότι τα δικαιώματα ψήφου των ΕΛΤΑ περνούν στο λεγόμενο υπερταμείο (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας) και αντ’ αυτών μπαίνουν σε τροχιά αποκρατικοποίησης τα δέκα περιφερειακά λιμάνια, αρχής γενομένης από αυτό της Αλεξανδρούπολης. Αντιθέτως, τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των μικρότερων περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, που δεν έχουν παραχωρηθεί στη γερμανική Fraport, περνούν στο υπερταμείο.

Άνθρακες τα περί 75 τουρκικών πλοίων στο Αιγαίο – Τα μισά συμμετείχαν στη «Θαλασσόλυκος» – Ο Ερντογάν δεν ελέγχει τις Ένοπλες Δυνάμεις του

Τα μισά από τα πλοία που διέρρεαν οι Τούρκοι ότι βγήκαν στο Αιγαίο ήταν τελικά αυτά που συμμετείχαν στην άσκηση «Θαλασσόλυκος». Προφανώς, σκοπός για ακόμη μία φορά ήταν η δημιουργία εντυπώσεων, ή η ενεργοποίηση των ψυχολογιών επιχειρήσεων . Φαίνεται όμως πώς τα προβλήματα στις Ένοπλες Δυνάμεις της γειτονικής χώρας είναι σοβαρά και ορατά πλέον από την ελληνική πλευρά.

Βόμβα από Χατζηνικολάου: «Ο Βενιζέλος στα ψηφοδέλτια της ΝΔ» - Απάντηση κόλαφος



Την οργισμένη απάντηση σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της 
εφημερίδας Real News, με τον τίτλο «Ο Βενιζέλος διχάζει τώρα και τη… ΝΔ» αναφερόμενο στη δική του πιθανή συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της ΝΔ έδωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με ανάρτησή του στο Facebook….

Η γερμανική Ευρώπη και το μέλλον της Ελλάδας




Απλά και μόνο η αλλαγή/ανατροπή της κυβέρνησης δεν πρόκειται να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τη σκλαβιά – 
παρά το ότι είναι ιδανική για τον κ. Σόιμπλε, αφού είναι η μοναδική που μπόρεσε να ψηφίσει σύσσωμη τόσα πολλά εναντίον της χώρας της, χωρίς την παραμικρή αντίδραση από τους Πολίτες 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ Η΄ΑΙΓΑΙΟ...


Πολλές φορές η υποτιθέμενη νηνεμία, υποκρύπτει το τσουνάμι που έρχεται...
Στην πολιτική οι “υψηλές” διαβεβαιώσεις περί κάλμας σε γεγονότα που κοχλάζουν, πιθανώς να υποκρύπτουν το ακριβώς αντίθετο!

Φορολογούν τα ακίνητα με αντικειμενικές αξίες, τα κατάσχουν με εμπορικές! (ποιός είπε πως υπάρχει δικαιοσύνη σ' αυτόν τον τόπο; Κι αφού δεν υπάρχει, ο Έλληνας είναι μάλλον υποχρεωμένος να "πάρει το νόμο στα χέρια του την κρίσιμη ώρα της κατάσχεσης" )




Φανταστείτε έναν μικρομεσαίο φορολογούμενο που είχε την... ατυχία να κληρονομήσει μια μονοκατοικία στην περιοχή της Εκάλης. Κλήθηκε από την εφορία να πληρώσει φόρο κληρονομιάς με βάση την εξωπραγματική και πολλαπλάσια της εμπορικής αξίας του ακινήτου. 

Αυτοί που ονειρεύονται την Μεγάλη Αλβανία …Καλά θα κάνουν να δούνε τις τους περιμένει! (video)






Επειδή κάποιοι ξυπόλητοι ονειρεύονται την δήθεν Μεγάλη Αλβανία  που οι Τσάμηδες με τα  λιανοντούφεκα και τους Μπράβους μαφιόζους των καρτέλ της Χασιοφυτείας, απειλούν με προέλαση των Αλβανοτσάμηδων …Καλά θα κάνουν να ρίξουν μια ματιά να δούνε τι ακριβώς τουςπεριμένει

ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο πρώτος άνθρωπος εμφανίστηκε στην Ελλάδα! (Εικόνες)



Πρώτος-άνθρωπος-στην-Ελλάδα-600x275
Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους ξεκίνησε στην Αφρική.
Τώρα μια νέα γερμανική έρευνα υποστηρίζει ότι ο πρώτος άνθρωπος μπορεί να είχε εμφανιστεί στα Βαλκάνια, ίσως στην Ελλάδα.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ (SOS) ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ Τρομοκρατικών Επιθέσεων… Κίνδυνος «Μεταναστών»… Capital Controls… !!!


Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το Foreign Office, με την οποία προειδοποιεί τους βρετανούς τουρίστες που ετοιμάζονται να επισκεφθούν την Ελλάδα για τις… διαδηλώσεις που θα βρουν στην Αθήνα (αλλά και αλλού).

EUROGROUP: Αφήστε τις γραβάτες και βάλτε τις θηλιές…



Χωρίς συνολική συμφωνία για το χρέος έληξε το μαραθώνιο Eurogroup. Το θέμα θα συζητηθεί ξανά τον Ιούνιο (15/6), οι δανειστές ενδιαφέρονται μόνο για τη συνέχιση της λιτότητας στην Ελλάδα και για την υλοποίηση των θανατηφόρων προαπαιτούμενων, τα οποία η κυβέρνηση ψηφίζει και με τα δύο χέρια…

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΪΟΥ 2017)

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΙΧΑΙΡΙΩΝ»






hellasforce

ΣΟΚ… Άμεση ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ να Στοχοποιηθεί η ΕΛΛΑΔΑ με Βαλλιστικούς Πυραύλους….


ΣΟΚ: ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΊ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ….
ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ…
Σέ άμεσο Κίνδυνο να Στοχοποιηθεί η Ελλάδα απο την Ρωσιά, τονίζει με νόημα Υψηλόβαθμη πηγή του Ρωσικού υπουργείου Άμυνας, και αναφέρει ξεκάθαρα ότι οι Ρωσικές Στρατιωτικές Δυνάμεις θα Στοχεύσουν πλέον και την Ελληνική επικράτεια, στην περίπτωση που η Ελλάδα μετατραπεί σε μια απέραντη ΝΑΤΟϊκή βάση!

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ…. ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΗΜΑ…


ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΧΩΡΙΣ… ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ!
Σε νέα πρόκληση σαν ένα ακόμη βήμα για την ολοκληρωτική ισλαμοποίηση της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης, προχώρησαν ομάδες Τούρκων μουσουλμάνων που ζητούν τώρα να απαγορευτεί όσοι επισκέπτονται το μεγάλο αυτό μνημείο και σύμβολο της ανατολικής χριστιανοσύνης, να εισέρχονται χωρίς να… βγάλουν τα παπούτσια τους!!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ… Ο ΗΡΩΑΣ ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ… 23 ΜΑΪΟΥ 2006…
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
Αερομαχία στο Αιγαίο. Ένα τουρκικό κι ένα ελληνικό F-16 συγκρούονται κατά τη διάρκεια εμπλοκής πάνω από την Κάρπαθο, με αποτέλεσμα να καταπέσουν αμφότερα στη θάλασσα. Σώος ανασύρεται ο τούρκος πιλότος, νεκρός ο σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης.

Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ (ALERT) …. Η Τουρκία «Ακυρώνει» Ρωσική Άσκηση στο FIR Λευκωσίας


Ιδιαίτερα έντονη είναι η αντίδραση από Τουρκία και «διοίκηση» κατεχομένων σε ρωσικές ασκήσεις εντός του FIR Λευκωσίας. Τέτοιες αντιδράσεις καταγράφονται ενδεχομένως για πρώτη φορά και αφορούν σε παράνομες ανακοινώσεις με τις οποίες θεωρούνται ως «μηδενικές», δηλαδή μη ισχύουσες, ΝΟΤΑΜ της Κυπριακής Δημοκρατίας για ρωσικές ασκήσεις εντός του FIR Λευκωσίας κατά την περίοδο 29 Μαΐου έως 4 Ιουνίου.

«Η Ευρώπη και η Γερμανία, πρέπει να ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ μπροστά στην ΕΛΛΑΔΑ και να της πουν: «ευχαριστώ»!!!!!!!!!


ΠΕΣ ΤΑ!
ΑΦΟΥ ΤΑ «ΕΧΩΣΕ» ΟΠΩΣ …ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΘΕΡΜΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
«Διαγράψαμε όλα τους τα χρέη, ξαναχτίσαμε τα σπίτια τους και τους επιτρέπεται να εισβάλλουν στην Ελλάδα ως τουρίστες»!

Συναγερμός στην Βρετανία- Τρόμος στο Μάντσεστερ από έκρηξη σε συναυλία! (Βίντεο ντοκουμέντο)



Συναγερμός στην Βρετανία- Τρόμος στο Μάντσεστερ από έκρηξη σε συναυλία! (Βίντεο ντοκουμέντο)

Τουλάχιστον 19 νεκροί και 50 τραυματίες

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν κι άλλοι 50 τραυματίστηκαν από την έκρηξη που έγινε στη διάρκεια συναυλίας σε στάδιο στο Μάντσεστερ, ενώ η αστυνομία διερευνά την υπόθεση αυτή, ως ύποπτη τρομοκρατική επίθεση.
Η έκρηξη έγινε γύρω στις 22:30 το βράδυ (τοπική ώρα) στο τέλος της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε, η μουσική της οποίας, είναι διάσημη μεταξύ παιδιών και εφήβων.
Η έκρηξη έγινε στο φουαγιέ του σταδίου, προκαλώντας τρόμο σε όσους βρίσκονταν στο στάδιο, ενώ επικράτησαν συνθήκες πανικού και πολλοί γονείς έχασαν τα παιδιά τους.
Ο χώρος θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο στο εσωτερικό του σταδίου, με το προσωπικό των συνεργείων πρώτων βοηθειών να αναφέρει τραύματα από θραύσματα.
Οι κάτοικοι της περιοχής κινητοποιήθηκαν προκειμένου να βοηθήσουν τους τραυματίες, αλλά και να μεταφέρουν όσους ήθελαν στα σπίτια τους, καθώς ο υπόγειος σιδηρόδρομος της περιοχής, δεν θα λειτουργήσει σήμερα.
Οι βρετανικές αστυνομικές αρχές ανακοινώνουν ότι θα υπάρχει αυξημένη παρουσία αστυνομικών, αλλά και στρατιωτών στους δρόμους του Μάντσεστερ.
Αστυνομικοί θα περιπολούν σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς, όπως επίσης και στα τρένα, ενώ η εφαρμογή των μέτρων επεκτείνεται και σε ολόκληρη την Βρετανία.
Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές έχουν ζητήσει από τους πολίτες να έχουν αυξημένη την προσοχή τους και να αναφέρουν οποιαδήποτε συμπεριφορά θα θεωρήσουν ύποπτη.
Μέχρι νεωτέρας, η αστυνομία αντιμετωπίζει την αιματηρή έκρηξη ως ύποπτη τρομοκρατική ενέργεια, ενώ κλειστός θα παραμείνει σήμερα και ο υπόγειος σταθμός Βικτόρια, στο Μάντσεστερ.
el.gr

Αδιέξοδο στο χθεσινό Eurogroup-Παράταση μέχρι τον Ιούνιο


Αδιέξοδο στο χθεσινό Eurogroup-Παράταση μέχρι τον Ιούνιο


Καμία απόφαση παρά τις προσδοκίες

«Ο αριθμός των υποστηρικτών μιας ελάφρυνσης χρέους για την Ελλάδα αυξάνεται, αφότου η Αθήνα επικύρωσε ένα νέο μεταρρυθμιστικό πακέτο. Ωστόσο, κάποιος δεν θέλει ακόμη να πάει μαζί τους» γράφει στην ιστοσελίδα της η Welt, σε άρθρο με τίτλο «Μόνο ένας αντιστέκεται στην ελάφρυνση χρέους» στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επίμονη και πάγια θέση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών κατά μιας άμεσης ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, παρά το γενικότερο θετικό κλίμα στην Ελλάδα και διεθνώς υπέρ ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Θράσος Τούρκων: Κλείνουν το κεντρικό Αιγαίο για έναν μήνα!



Νέα πρόκληση: Δεσμεύουν το κεντρικό Αιγαίο για έναν σχεδόν μήνα
Επανέρχονται οι Τούρκοι στο “κλέιδωμα” του κεντρικού Αιγαίου με NAVTEX για ασκήσεις με πυρά.
Οι Τούρκοι εξέδωσαν νέα NAVTEX με την οποία κλείνουν τη περιοχή που βλέπετε στον χάρτη για σχεδόν όλο τον Ιούνιο.

Εκατοντάδες σεισμοί στο Bremerton.Είναι κοντά ο μεγάλος σεισμός;


Εκατοντάδες σεισμοί στο Bremerton.Είναι κοντά ο μεγάλος σεισμός;
Οι σεισμοί έχουν ήδη προσφέρει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία. Το σχετικά μικρό βάθος τους, για παράδειγμα είναι κάτω από το επίπεδο του Σιάτλ, όπου πιστεύεται ότι βρίσκονται, γεγονός που υποδηλώνει ότι η δραστηριότητα θα μπορούσε να προέρχεται από άλλη πηγή.
Ο Μεγάλος σεισμός είναι κοντά;

“Υπερθέρμανση του Πλανήτη” στις ΗΠΑ – Χιόνια στην καρδιά της Άνοιξης και ακραία φαινόμενα



“Υπερθέρμανση του Πλανήτη” στις ΗΠΑ – Χιόνια στην καρδιά της Άνοιξης και ακραία φαινόμενα
Κρύο, χιόνια και καταιγίδες σε ΗΠΑ και Καναδά σπάνε κάθε προηγούμενο ρεκόρ από το 1880.
Οι ουρανοί αστράφτουν και βροντούν, ενώ τα ΜΜΕ ρίχνουν το φταίξιμο στους πύργους κινητής τηλεφωνίας! Άντε, το ακούσαμε κι αυτό! Ζεστό-ζεστό, πλησιάζετε, κοντά είστε!

Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν


Όργιο φημών σχετικά με την υγεία του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε η αιφνιδιαστική ακύρωση όλων των προγραμματισμένων για το απόγευμα της Δευτέρας ραντεβού με τους ηγέτες που έχουν επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη.

Ναυάγιο στο Eurogroup: Είπαμε «ναι σε όλα», αλλά δεν πήραμε τίποτα

Η κυβέρνηση ψήφισε το πολυνομοσχέδιο, δεσμεύτηκε σε υπερπλεόνασμα 3,5% ως το 2022 αλλά δεν πήρε ούτε το κλείσιμο της αξιολόγησης και τη δρομολόγηση της δόσης ακόμη και κατά τμήματα – Για τις 15 Ιουνίου παραπέμπονται οι αποφάσειςΤρεις εβδομάδες αγωνίας για να κλείσει την αξιολόγηση, να αποφύγει επικίνδυνες περιπέτειες και (ενδεχομένως) να αποσπάσει μια διατύπωση για το χρέος έχει μπροστά της η κυβέρνηση μετά το ναυάγιο κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup