Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΕΡΕΥΝΑ: ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! (ΣΥΝΕΧΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)


(Το άρθρο ανανεώνεται καθημερινά)
Η ειδησεογραφική ομάδα του voicenews.gr, εδώ και αρκετούς μήνες σας παρουσιάζει αναλυτικά και εκτενή ρεπορτάζ για την επιβολή της κάρτας του πολίτη, η οποία επιβεβαιώθηκε πως έρχεται και στην χώρα μας λίαν συντόμως. Πρόκειται για τις νέες ταυτότητες, οι οποίες θα είναι υποχρεωτικές για όλους τους πολίτες και θα φέρουν τσιπάκι με όλα τα βιομετρικά, φορολογικά και ασφαλιστικά μας στοιχεία. 
30/4/2016
Δείτε πως θα είναι οι νέες ταυτότητες:
Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν παραδοθεί όλες οι προτάσεις στην κυβέρνηση, η οποία θα κηρύξει διαγωνισμό για τον ανάδοχο του έργου. Το κόστος  των νέων ταυτοτήτων με το μικροτσίπ θα έχει κόστος 80 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο κάθε πολίτης θα πρέπει να πληρώσει 10 ευρώ προκειμένου να γίνει η αντικατάσταση. 
Οι πιέσεις για την αντικατάσταση έρχονται από τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι αναφέρουν πως οι τωρινές ταυτότητες μπορούν εύκολα να πλαστογραφηθούν.
Οι νέες αυτές ταυτότητες θα έχουν ακόμη περισσότερα στοιχεία για εμάς και η κυκλοφορία τους αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη του 2017.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο για το πως οι κάμερες τελευταίας τεχνολογίας θα μπορούν να μας αναγνωρίσουν από τα RFID τσιπ που θα φέρουν οι ταυτότητες!
Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ!

2/5/2016
Το απόλυτο φακέλωμα! Με δακτυλικά αποτυπώματα οι συναλλαγές στην Ιαπωνία!
Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην Ιαπωνία, αφού από αυτό το καλοκαίρι, η κυβέρνηση της χώρας αναμένεται να δοκιμάσει το νέο σύστημα οικονομικών συναλλαγών, το οποίο θα γίνεται με τη χρήση δακτυλικών αποτυπωμάτων. 
Οι ξένοι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα, θα μπορούν να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους κατά τη διάρκεια των αγορών τους, χρησιμοποιώντας μονάχα τα δακτυλικά τους αποτυπώματα.
Με τα νέα αυτά μέτρα, η κυβέρνηση ελπίζει πως θα αυξηθεί ο αριθμός των τουριστών, καθώς έτσι γίνεται πρόληψη της εγκληματικότητας. Το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 και μέχρι τότε αναμένεται να έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή.
Βέβαια, αυτό που δεν αναφέρουν, είναι ότι όλοι οι τουρίστες θα πρέπει να φακελώνονται, καταχωρώντας τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στις βάσεις δεδομένων της Ιαπωνίας. Εκτός από τα δακτυλικά αποτυπώματα, θα πρέπει να εμπιστευτούν τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών τους και της ταυτότητάς του. Στην ουσία μιλάμε για το πλήρες φακέλωμα. 

Δείτε το νέο δείγμα από τις νέες ελληνικές ταυτότητες με το μικροτσίπ!
3/5/2016
Λίγο μετά από το δείγμα της νέας ταυτότητας που σας παρουσιάσαμε, προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για το τι στοιχεία θα περιέχονται στις νέες ταυτότητες, εκτός από τα προφανή. Έτσι λοιπόν θα υπάρχει ψηφιακή φωτογραφία του κατόχου, ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ο Αριθμός του Φορολογικού Μητρώου, η ηλεκτρονική υπογραφή και τα δακτυλικά αποτυπώματα του πολίτη. Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες πως το τσιπάκι θα περιέχει αναλυτικά τον ιατρικό φάκελο του κατόχου και τον αριθμό του δημοτολογίου. Τα νέα τσιπάκια τεχνολογίας RFID μπορούν να συγκεντρώσουν μεγάλο όγκο πληροφοριών, οπότε σίγουρα δεν υπάρχει κάποιου είδους περιορισμός για τις πληροφορίες που μπορούν να συγκεντρώσουν σε αυτά.
4/5/2016
Σας παρουσιάζουμε σήμερα την εξαιρετική ταινία του Αντώνη Σωτηρόπουλου και του Βασίλη Σιγάλα, "Ελεύθερη Βούληση". Στην ταινία αυτή πρωταγωνιστούν ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Χρανιώτης και μας παρουσιάζουν τη ζωή στην αχρήματη κοινωνία της Ελλάδας του μέλλοντος, όπου όλες οι συναλλαγές και οι δραστηριότητες στρέφονται γύρω από την Κάρτα του πολίτη. Στόχος της ταινίας είναι ο προβληματισμός και των τηλεθεατών για την ηλεκτρονική δικτατορία και το φακέλωμα που θα μας επιβάλλουν.
Δείτε τη συγκλονιστική ταινία!


Για κινητά εδώ.

5/5/2106
Εδώ και πολλά χρόνια τώρα, πραγματοποιούνται συνέχεια συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας απλών πολιτών, οι οποίοι διαφωνούν με την επιβολή των νέων ταυτοτήτων και ενώνουν τις φωνές τους προκειμένου εισακουστεί το δίκαιο αίτημα τους ενάντια στο φακέλωμα. 
Στις συγκεντρώσεις πάντοτε παρευρίσκονται δεκάδες χιλιάδες πολίτες, όλα τα συστημικά όμως ΜΜΕ επιλέγουν να αγνοήσουν τις συγκεντρώσεις. Μάλιστα πολλές φορές προβάλλουν ακόμη και άσκοπες ειδήσεις, προκειμένου να μην αναφερθούν καθόλου στις συγκεντρώσεις. 
Γιατί συμβαίνει αυτό;
Το μόνο σίγουρο είναι πως τα ΜΜΕ παρουσίασαν κανονικά την προεκλογική δέσμευση του Πρωθυπουργού για τις νέες ταυτότητες. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες!
Πολλοί λένε σατυρικά, πως είναι η μόνη προεκλογική δέσμευση του κ. Τσίπρα που εκπληρώθηκε.


Για κινητά εδώ.

9/5/2016
Τι θα συμβεί τελικά με τις πληροφορίες μας που θα βρίσκονται ενσωματωμένες στο τσιπάκι των νέων ταυτοτήτων;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφθάνουν στα χέρια μας, όλες τα στοιχεία μας θα αποθηκεύονται σε μία ενιαία Βάση Δεδομένων, με την οποία κάθε ταυτότητα θα βρίσκεται σε διαρκή «επικοινωνία». Αν πχ χρησιμοποιούμε τις νέες ταυτότητες στις αγορές μας, όλα τα δεδομένα για τις αγορές που κάναμε θα μεταφερθούν στη Βάση Δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. 
Πρόκειται για την λεγόμενη «εποπτεία σε πραγματικό χρόνο», όπου όλα βρίσκονται υπό διαρκή έλεγχο. Τι πρόκειται όμως να συμβεί σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο είδος διαρροής ή παραβίασης της Βάσης Δεδομένων;
Οι χάκερς μπορούν να παραβιάσουν κάθε είδους πληροφοριακό σύστημα, ακόμη και τα πιο ασφαλή. Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι οι ευαίσθητες πληροφορίες μας είναι ασφαλείς; 
Κανείς! Είδαμε όλοι τι έγινε πριν από λίγες ημέρες, όταν επιτέθηκαν οι Anonymous στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος.  Όλα τα στοιχεία μας, από το ιστορικό του διαδικτύου μας μέχρι και τις αγαπημένες μας ασχολίες θα βρίσκονται υπό διαρκή κίνδυνο.






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου