Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Επιβλήθηκαν πρόστιμα σε Τράπεζες για παράνομη συνεργασία με εισπρακτικές εταιρείες


Φωτογραφία ΑΠΕ-ΑΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ
Χρηματικά πρόστιμα επιβλήθηκαν, με δικαστικές αποφάσεις, σε δύο Τράπεζες, καθώς παράνομα μεταβίβασαν προσωπικά δεδομένα «κόκκινων» δανειοληπτών σε εισπρακτικές εταιρείες.
Σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, παράνομα οι εισπρακτικές εταιρείες τηλεφωνούν στους εκπρόθεσμους δανειολήπτες (και κατόχους πιστωτικών καρτών), εάν προηγουμένως οι Τράπεζες δεν έχουν ενημερώσει γραπτώς ότι μεταβιβάζουν τα προσωπικά τους δεδομένα σε συγκεκριμένη εισπρακτική εταιρεία και εάν οι τελευταίες δεν έχουν ενημερώσει τους δανειολήπτες ότι έχουν στην κατοχή τους τα προσωπικά τους δεδομένα.

Εάν δεν έχει προηγηθεί αυτή η διαδικασία ο δανειολήπτης μπορεί να διεκδικήσει την προβλεπόμενη από το νόμο αποζημίωση για ηθική βλάβη η οποία το λιγότερο ανέρχεται στα 5.870 ευρώ.
Ειδικότερα, η πρώτη περίπτωση που απασχόλησε τα δικαστήρια αφορούσε πιστωτική κάρτα της οποίας ο κάτοχος της στην τυποποιημένη αίτηση που υπέγραψε για τη χορήγηση της, αναγραφόταν ότι συναινούσε να διαβιβαστούν τα προσωπικά του δεδομένα σε εισπρακτική εταιρεία. Όμως, ο κάτοχος της κάρτας καθυστέρησε μερικές δόσεις και ξεκίνησαν καθημερινά τηλεφωνήματα στο σταθερό και κινητό του τηλέφωνο από εισπρακτική εταιρεία στην οποία η Τράπεζα είχε διαβιβάσει τα προσωπικά δυσμενή οικονομικά στοιχεία του. Ο κάτοχος της κάρτας, παραπονέθηκε κατ΄ επανάληψη για τη μεταβίβαση των δεδομένων του και επισήμανε ότι τα κατέχει παράνομα.
Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση η διαρροή των απόρρητων προσωπικών του δεδομένων σε τρίτους χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, του προκάλεσε μεγάλη ψυχική αναστάτωση, θυμό και οργή και στράφηκε κατά της Τράπεζας διεκδικώντας το ποσό των 15.000 ευρώ γι την ηθική βλάβη που υπέστη
Το Πρωτοδικείο Αθηνών στην υπ΄ αριθμ. 3428/2016 απόφασή του επισημαίνει ότι ο όρος που αναφέρεται στην έντυπη τυποποιημένη αίτηση χορήγησης δανείου ή πιστωτικής κάρτας για μεταβίβαση των οικονομικών και άλλων δεδομένων του, δεν σημαίνει ότι παρέχει στην Τράπεζα «τη ρητή συγκατάθεσή του για τη μεταβίβαση» των δυσμενών, κ.λπ. προσωπικών σε εισπρακτική εταιρεία. Για να γίνει η μεταβίβαση των δεδομένων, πρέπει πρώτα η Τράπεζα να ενημερώσει για την πρόθεσή της αυτή το δανειολήπτη ή τον κάτοχο κάρτας και αυτός να συναινέσει για τη μεταβίβασή τους. Στη συνέχεια η εισπρακτική εταιρεία οφείλει να ενημερώσει εγγράφως το δανειολήπτη ότι προτίθεται να κάνει χρήση των δεδομένων του και για το σκοπό που θα τα χρησιμοποιήσει.
Στη δικαστική απόφαση σημειώνεται ότι ο όρος που περιλαμβάνεται στην αίτηση έκδοσης δανείου ή πιστωτικής κάρτας ότι ο αυτών συναινεί στη διαβίβαση των δεδομένων του, δεν σημαίνει τη «συγκατάθεση του δανειολήπτη για τη διαβίβαση των προσωπικών του δεδομένων σε εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών» και συνεχίζει: «Η Τράπεζα «είναι υποχρεωμένη να τον ενημερώσει για την πρόθεσή της να κάνει χρήση των δεδομένων, για την εταιρεία ενημέρωσης οφειλετών, με την οποία συνεργάζεται (επωνυμία, έδρα κ.λπ.), κάτι όμως που δεν έγινε.
Ως «συγκατάθεση» τονίζεται στη δικαστική απόφαση ορίζεται «η ελεύθερη, ρητή και ειδική δήλωση βούλησης, που εκφράζεται με τρόπο σαφή και εν πλήρη επιγνώσει, με την οποία το υποκείμενο των δεδομένων, αφού προηγουμένως ενημερωθεί, δέχεται να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που τον αφορούν». Έτσι, επιδικάστηκε υπέρ του κατόχου της κάρτας το ποσό των 5.870 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη.
Παράλληλα, η δεύτερη περίπτωση αφορά καταναλωτικό δάνειο 5.200 ευρώ, όπου η δανειολήπτρια, μόλις είχε χειρουργηθεί λόγω αιμαγγειώματος εγκεφάλου, σε συνέπεια να έχει κρίσεις επιληψίας και «ψυχοσιόμορφες εκδηλώσεις» και μετά από κάποιο διάστημα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις δόσεις του δανείου.
Και στην περίπτωση αυτή, η Τράπεζα χωρίς να την ενημέρωση και χωρίς η δανειολήπτρια να συναινέσει μεταβίβασε τα δεδομένα της σε εισπρακτική εταιρεία, η οποία άρχισε να τη βομβαρδίζει με κλήσεις στο σταθερό και κινητό τηλέφωνο για την καταβολή των ληξιπρόθεσμων δόσεων. Τελικά, το Ειρηνοδικείο Αθηνών (απόφαση υπ΄ αριθμ. 273/2016) να επιδικάσει στη δανειολήπτρια 6.000 ευρώ για την ηθική βλάβη.






ethnika themata ellada

Βόμβα Η Συνέντευξη Ιταλού Πρωθυπουργού – Στήσαμε Παγίδα Στην Ελλάδα Και Την Κλέψαμε Δώσαμε 250 Δις Από Τα Οποία 220 Πήγαν Απ Ευθείας Στην Γερμανία - ΒΙΝΤΕΟ


 Το άρθρο είναι… αφιερωμένο σε όλους αυτούς που δείχνουν με το δάκτυλο την Ελλάδα… 
Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε πανικό στους δανειστές μας.

Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στη RaiNews24, αποκάλυψε ΚΑΘΑΡΑ, πως τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό τις ιταλικές τράπεζες.


 
«Δώσαμε στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις τράπεζες» είπε χαρακτηριστικά ο Πρώην πρωθυπουργός, εξηγώντας πως έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα, αλλά με εντελώς διαφορετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας και οικονομικής ισχύος.

«Από μία φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα, τεράστια ποσά μεταφέρονται σε μία πλούσια χώρα όπως η Γερμανία μέσω της διαφοράς των επιτοκίων. Η φτωχή χώρα γίνεται όλο και φτωχότερη, η πλούσια χώρα πλουσιότερη» δηλώνει ανοιχτά ο Ντ’ Αλέμα.

«Όταν η φτωχή χώρα δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τα χρέη έρχονται οι ευρωπαϊκές βοήθειες. Έχουμε δώσει στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρό ποσοστό στις ιταλικές.

Διακόσια είκοσι δισ. ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ βοήθειας πήγαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και ιταλικές τράπεζες» σημειώνει το στέλεχος της ιταλικής κεντροαριστεράς και υπογραμμίζει συγκεκριμένα: «Στην πραγματικότητα, όταν λέγεται ότι εμείς πληρώνουμε τις συντάξεις των Ελλήνων -όχι, εμείς πληρώνουμε τις γερμανικές τράπεζες.

Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Είναι χρήματα κάνουν έναν κύκλο, αλλά οι Έλληνες δεν οσφραίνονται ούτε καν την μυρωδιά τους».







ethnika themata ellada

ΑΠΟ ΧΘΕΣ!!!ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!!ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΑΡΧΗΓΌΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΎ ΚΌΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΈΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΈΣΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ!!!


ΑΠΟ ΧΘΕΣ!!!ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!!Είναι πολιτικός αρχηγός, κυβερνητικού κόμματος που αναμένεται να προκαλέσει ανατροπή στο πολιτικό κατεστημένο!!!


Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο διαβάσαμε που δείχνει τη δυναμική που έχει ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός. Το press-gr αναφέρει, αυτολεξεί, τα εξής:

«Πυκνώνουν οι διεργασίες σε όλα τα μέτωπα εντός και εκτός Ελλάδας. Ενδεικτικό  είναι και το γεγονός, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Press-gr, ότι αρχηγός πολιτικού κόμματος αναχώρησε εκτάκτως το απόγευμα του Σαββάτου για την Μόσχα απ' όπου αναμένεται να επιστρέψει το μεσημέρι της Δευτέρας. Η κινητικότητα, εν μέσω ανακατατάξεων και νέων συσχετισμών,  εντείνεται...»

Εμείς ξέρουμε ποιος είναι. Είναι πολιτικός αρχηγός, κυβερνητικού κόμματος που αναμένεται να προκαλέσει ανατροπή στο πολιτικό κατεστημένο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η ανησυχία στους κόλπους των παλαιοκομματικών είναι μεγάλη, καθώς βλέπουν τις πολιτικές μέρες τους να είναι μετρημένες.


Εσείς ξέρετε ποιος είναι;






volcano times

TΡΕΜΕΙ το ΝΑΤΟ! Γεμίζει την ΕΥΡΩΠΗ με ΟΠΛΙΣΜΟ...


Το ΝΑΤΟ στέλνει όπως έγινε γνωστό στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ευρώπη προκειμένου να ανακόψει τη Ρωσία από το να έχει βλέψεις για την περιοχή.Σύμφωνα λοιπόν με τη Βρετανική Express, οι ΗΠΑ θα στείλουν περι τα 1.600 τανκ στην Ολλανδία στο χωριό Eygelshoven, καθώς εκέι βρισκεται μια βάση από το 1985 η οποία δίνει τη δυνατότητα στους Αμερικάνους να κάνουν διάφορες ασκήσεις.
Επιπρόσθετα πηγές τονίζουν πως σχεδιάζεται επέκταση των σημείων αποθήκευσης στρατιωτικού υλικού, σε Πολωνία, Βέλγιο και Γερμανία κάτι το οποίο θα κοστίσει περί τα 3,7 δισ. δολάρια.





voice news

ΡΩΣΙΑ! «Έρχονται άσχημες εξελίξεις και θα υποστηρίξουμε τους Έλληνες»...

«Μου φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν είναι τυχαίο που έχει λάβει μια τέτοια θέση σε σχέση με την Γερμανία, γιατί αν όλα ήταν ήσυχα στο  Ευρωπαϊκό «βασίλειο» τότε ίσως η Ελλάδα θα μπορούσε να συμπεριφερθεί διαφορετικά», είπε ο Ρώσος διπλωμάτης και πολιτικός επιστήμονας Vyacheslav Matuzov ξεκαθαρίζοντας πως οι Ρώσοι τάσσονται υπέρ των ελληνικών θέσεων και πως θεωρούν επικίνδυνα τα παιχνίδια της Γερμανίας.
Ο κ. Vyacheslav Matuzov εκτιμά πως οι αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης οφείλονται σε αυτά που οι Έλληνες περιμένουν από την Ευρώπη και την Ε.Ε ενώ ρώσοι αξιωματούχοι προβλέπουν καταιγιστικές εξελίξεις στη χώρα μας το επόμενο διάστημα.
«Σε αυτό υπολογίζουν οι Έλληνες αλλά πιστεύω ότι η Ευρώπη  είναι πολύ απασχολημένη με άλλα προβλήματα και είναι απίθανο να φτάσει σε συμφωνία και να δώσει μια αποτελεσματική λύση στο  ελληνικό πρόβλημα με  μια ορθή απόφαση», υπογραμμίζει ο Ρώσος.
Ενώ συνέχιζει τονίζοντας «Εάν  καταρρεύσει η Ελλάδα, αύριο θα έρθει  η σειρά της Ιταλίας, μετά της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας,  δηλαδή μιλάμε για όλη την νότια ακτή της Μεσογείου. Οι Έλληνες και η στάση τους αυτό το διάστημα, λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, πήραν μια  απολύτως  σωστή απόφαση».





voice news

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ!ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥΤΙΝ,ΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ...

Ένα υπερηχητικό αεροσκάφος έχουν δημιουργήσει Ρώσοι επιστήμονες το οποίο ενώ όπως αναφέρουν πηγές δεν υπάρχει γνωστό σύστημα αεράμυνας που μπορεί να το αναχαιτίσει.Ο Boris Statovsky, από την ‘’προηγμένη τεχνολογία’’ της Μόσχας είπε πως η ανακάλυψη εξασφαλίζει στη Ρωσία «παγκόσμια στρατιωτική-στρατηγική κυριαρχία».
Συνέχισε δε λέγοντας:«Χάρη στα τρομακτικά εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους οι πύραυλοι αυτοί στην ουσία θα είναι σε θέση να διαρρηγνύουν κάθε υπάρχον σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, εξασφαλίζοντας έτσι την παγκόσμια στρατιωτική-στρατηγική κυριαρχία ισοτιμίας στα επόμενα 30 με 40 χρόνια». «Η Ρωσία δοκίμασε σε δύο περιπτώσεις επιτυχώς αυτήν την επαναστατική τεχνολογία φέτος ως μέρος μιας κίνησης να αντικαταστήσει τους  παραδοσιακούς  πυραύλους».







voice news

Ο Ερντογάν απαγόρευσε τα Χριστούγεννα στους Γερμανούς! Οργή στο Βερολίνο



 Τι άλλο μπορεί να σκεφτεί για να προκαλέσει; Και να που μπορεί! Να απαγορεύσει ακόμη και τα... Χριστούγεννα. Ο λόγος για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τη Γερμανία, η οποία ξεκίνησε όταν οι Γερμανοί βουλευτές, πριν από μήνες, αναγνώρισαν τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Σαν να τους την είχε φυλαγμένη και για τη σατιρική εκπομπή που τον κορόιδευε, ο Τούρκος πρόεδρος θέλησε να στείλει ένα... μήνυμα στο Βερολίνο: πως στην Τουρκία είναι εκείνος ο απόλυτος άρχοντας. Και έτσι, οι τουρκικές αρχές απαγόρευσαν στο γερμανικό σχολείο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο χρηματοδοτείται από τη Γερμανία, να γιορτάσει τα Χριστούγεννα!

Η εντολή δόθηκε μέσω ενός... e-mail στους καθηγητές, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι δεν πρέπει να αναφέρουν καν τη λέξη "Χριστούγεννα" μέσα στις τάξεις τους!

Το γερμανικό σχολείο της Κωνσταντινούπολης ιδρύθηκε πριν από περισσότερο από έναν αιώνα (το 1884 συγκεκριμένα) και συγχρηματοδοτείται από τη Γερμανία. Έχει περίπου 35 Γερμανούς καθηγητές και κάθε Δεκέμβριο φιλοξενεί μια μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή και μαθαίνει τους μαθητές του για τα Χριστούγεννα. Μια εβδομάδα αφού απαγορεύτηκε στη χορωδία του σχολείου να τραγουδήσει στο γερμανικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, ακυρώθηκαν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις.

Στην κατοχή του Γερμανικού πρακτορείου έφτασε ένα e-mail από τη διοίκηση του σχολείου, όπου δίνεται εντολή στους καθηγητές ακόμη και η αναφορά για το θέμα των Χριστουγέννων μέσα στις τάξεις τους και μάλιστα η εντολή ήταν η απαγόρευση να... ξεκινήσει άμεσα! «Σύμφωνα με την τουρκική διεύθυνση του σχολείου, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να διδάσκεται η παράδοση των Χριστουγέννων ως μία χριστιανική γιορτή», αναφέρει το e-mail.

Φυσικά η απόφαση των τουρκικών αρχών προκάλεσε οργή στο Βερολίνο. «Δεν καταλαβαίνουμε την αιφνιδιαστική απόφαση της ηγεσίας του Λυκείου της Κωνσταντινούπολης» αναφέρει ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών που εκδόθηκε την Κυριακή (18.12.2016).

«Είναι πολύ κρίμα που η παράδοση της διαπολιτισμικής ανταλλαγής την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα απαγορεύτηκε σε ένα σχολείο με μεγάλη ιστορία γερμανο-τουρκικής φιλίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Κάποιοι βέβαια ήταν πιο σκληροί από την ανακοίνωση του γερμανικού ΥΠΕΞ. Όπως ένας από τους συνεργάτες της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ. «Είναι απόλυτα απαράδεκτο» είπε ο Φρανκ Γιόζεφ Γιούνγκ, βουλευτής του κόμματος της Μέρκελ, υπεύθυνος για θέματα θρησκείας. «Αν η Γερμανία χρηματοδοτεί τους δασκάλους σε αυτό το σχολείο, έχει δικαίωμα να λέει τι θα διδάσκουν» είπε ο Γερμανός βουλευτής και κάλεσε την κυβέρνηση της Μέρκελ «να το κάνει αυτό σαφές στην Άγκυρα».

Γερμανοί πολιτικοί "βλέπουν" την απόφαση των τουρκικών αρχών ως ένα μέρος μιας μεγαλύτερης αλλαγής που επιχειρεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να αποσπάσει την Τουρκία από τον "κοσμικό" χαρακτήρα της. Ο δε Σεβίμ Νταγκντελεν, βουλευτής του κόμματος της Αριστεράς, προχώρησε ακόμη περισσότερο: χαρακτήρισε την απόφαση δείγμα ισλαμικής δικτατορίας στην Τουρκία.




onalert.gr

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ


david-mayer-rothschild1
david-mayer-rothschild2
Στις συνημμένες φωτογραφίες βλέπετε τον υιόν του προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης DAVID (ΔΑΥΪΔ) MAYER DE ROTHSCHILD να μιλάει στο Βήμα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
Ο DAVID (ΔΑΥΪΔ) ROTHSCHILD είναι υιός του JACOB (ΙΑΚΩΒ) ROTHSCHILD προέδρου της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή Νέας Εποχής και προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας.
Η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι γνωστή από τη λέξη ΕΛΙΤ.
Ο υιός DAVID ( ΔΑΥΪΔ) ROTHSCHILD προορίζεται για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ, θα στεφθεί δε, (σύμφωνα με πληροφορίες), στην Ιερουσαλήμ στον νέο Ναό του Σολομώντα, όταν ετοιμασθεί.
Ο Πλανήτης Γη θα πρέπει να διοικείται από έναν Παγκόσμιο Αυτοκράτωρα με την Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνησή του.
Αυτά είναι τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής ΕΛΙΤ!!!
Όλες οι Κυβερνήσεις όλων των Κρατών της Γης, θα γίνουν δήμοι και Νομαρχίες-Περιφέρειες, στις εντολές του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.
Ο σημερινός ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ είναι ο πατήρ JACOB (ΙΑΚΩΒ) ROTHSCHILD πρόεδρος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
Οι ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΕΥΡΩΠΗ-ΝΑΤΟ είναι φέουδο του πατρός JACOB-ΙΑΚΩΒ- DE ROTHSCHILD.
Γιαυτό δεν διαγράφουν το ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος, για να κερδίζει 6 δις. ευρώ από τόκους ο Πρόεδρος ΙΑΚΩΒ.
Γιαυτό και οι εισβολείς λαθρομετανάστες κατακλύζουν την Ελλάδα, για να γίνει η Ελλάδα οικόπεδο του πατρός ΙΑΚΩΒ.
Οι πολιτικοί της Ελλάδος και της Ε.Ε. διορίζονται από τον πατέρα ΙΑΚΩΒ ROTHSCHILD.
Οι πολιτικοί της Ελλάδος-Ε.Ε. είναι υποτελείς στον πατέρα ΙΑΚΩΒ ROTHSCHILD!!!
Αυτά προς ενημέρωση του Ελληνικού Λαού.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

ΜΥΛΟΣ! ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ!


2794-600x275
Από το νέο χρόνο και βλέπουμε θα κλείσει η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς καθώς οι εξαγγελίες Τσίπρα για το εφάπαξ βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους – που εδώ βαφτίστηκε 13η σύνταξη- δημιούργησαν νέα στενωπό με τους δανειστές να σκληραίνουν τη στάση τους αφού βλέπουν την κυβέρνηση να προχωράει σε μέτρα χωρίς πρώτα να τους ενημερώσει.
Έτσι, οι εκπρόσωποι της χώρας φεύγουν από τη χώρα, αφήνοντας και πάλι ανοιχτή την δεύτερη αξιολόγηση. Αυτό σημαίνει, ότι εκτός απρόοπτου θα γυρίσουν στη χώρα μας μετά τις 15 Ιανουαρίου, και ο στόχος είναι στις 26 Ιανουαρίου που θα γίνει το πρώτο eurogroup να υπάρχει ένας πρώτος λογικός συμβιβασμός.
Η τεχνική όμως συμφωνία, καθώς όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά, δεν πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί πριν από τις αρχές Φεβρουαρίου σύμφωνα με το καλό σενάριο, ενώ οι πιο απαισιόδοξοι πιστεύουν ότι η αξιολόγηση μπορεί να τρενάρει μέχρι το Μάρτιο ή και τον Απρίλιο, όπου θα πρέπει να μπει και το ΔΝΤ ως χρηματοδότης στο Ελληνικό πρόγραμμα, αλλά τότε η κυβέρνηση Τσίπρα θα πρέπει να αποδεχθεί προκαταβολικά την ψήφιση μέτρων 4,5 δισ. που ζητάει το ταμείο.




hellasforce

Ραγδαίες Πολιτικές Εξελίξεις! Ο Πρίγκιπας πήρε το… χρίσμα από τον Πλανητάρχη για την Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ! Απειλούν γιατί Διαλύονται…


%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%b1
Σε καταιγίδα η τουρκική οικονομία
Ο αυταρχισμός του Ερντογάν, οι πολιτικοί κίνδυνοι και ο ρόλος-«κλειδί» του αμερικανικού δολαρίου – Η τουρκική λίρα έχει χάσει σχεδόν το ένα πέμπτο της αξίας της έναντι του δολαρίου εφέτος
Η απόπειρα πραξικοπήματος τον περασμένο Ιούλιο, οι βομβιστικές επιθέσεις και τα τρομοκρατικά χτυπήματα, οι πολεμικές συγκρούσεις σε Ιράκ και Συρία, αλλά και ο αυταρχισμός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που δεν αντικαθιστά όπως λέγεται τις δομικές αδυναμίες της χώρας, παράλληλα με το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών οδηγούν στον καταποντισμό της τουρκικής οικονομίας
%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%b1

ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ… ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ


%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%ba%ce%bb
"ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ"
«ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»







hellasforce

Ελληνικό «χαστούκι» στην Ευρωπαϊκή Ένωση!


european-union
Καιρός να ξυπνάμε σιγά-σιγά!
Παραμονή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, με τον ένα ή τον άλλο ρόλο, επιθυμεί η πλειονότητα των Ελλήνων, σύμφωνα με έρευνα, ενώ οι περισσότεροι είναι δύσπιστοι απέναντι στην ΕΕ.
Συγκεκριμένα, στην έρευνα της Palmos Analysis για την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, το 22% θέλει να παραμείνει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα ως χρηματοδότης και το 24% να συμμετάσχει μόνο ως τεχνικός σύμβουλος. Στον αντίποδα, το 43% επιθυμεί να μην παραμείνει το Ταμείο στο ελληνικό πρόγραμμα.
Ακόμη, οι περισσότεροι βλέπουν αρνητικά τις αποφάσεις του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου για τα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Συγκεκριμένα, αυτή την άποψη εκφράζει το 41%, ενώ άλλο ένα 32% θεωρεί ότι τα μέτρα είναι θετικά, αλλά δεν επαρκούν.
Στην ίδια πανελλαδική έρευνα, οι Ελληνες εμφανίζονται δύσπιστοι απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Συγκεκριμένα, το 84% θεωρεί ότι η ΕΕ κινείται σε λάθος κατεύθυνση. Μοιρασμένη είναι η κοινή γνώμη σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, καθώς το 45% θεωρεί ότι είναι αρνητική και το 44% εκφράζει την αντίθετη άποψη. Ακόμη, 6 στους 10 τάσσονται υπέρ της συμμετοχής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ.
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, πάνω από 7 στους 10 θεωρούν ότι δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι για τις δραστηριότητες του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Συγκριτικά για τις δραστηριότητες του ελληνικού κοινοβουλίου 4 στους 10 δηλώνουν ότι έχουν ανεπαρκή ενημέρωση σχετικά με αυτές.
Οι Ελληνες πολίτες θα ήθελαν να είχαν δοθεί αυξημένες αρμοδιότητες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με πλειοψηφία που κυμαίνεται από 47% (για έλεγχο κρατικών προϋπολογισμών) έως και 86% (για προσφυγικό).
Σχετικά με τους Ελληνες ευρωβουλευτές, από την έρευνα προκύπτει ότι μόνο 1 στους 4 Έλληνες συμφωνεί ότι οι ευρωβουλευτές εκπροσωπούν επάξια τη χώρα στο ευρωκοινοβούλιο και 2 στους 4 διαφωνεί.




hellasforce

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΤΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ…


resized_4f3d6-1893434asoros2
ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ! 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Άγκυρα από την είδηση ότι το κυριότερο Ίδρυμα του Σόρος τοποθετήθηκε ανοιχτά υπέρ των Κούρδων, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα των Κούρδων σαν απελευθερωτικό αγώνα ενάντια στην καταπίεση των τουρκικού καθεστώτος.
Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παρατηρητών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, «HRW», ο Kenneth Roth, οργάνωσης που χρηματοδοτείται και κατευθύνεται από τον γνωστό μεγιστάνα Τζωρτζ Σόρος, στην ετήσια αναφορά για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε παγκόσμια κλίμακα έκανε εκτενή αναφορά στον αγώνα των Κούρδων οι οποίος, όπως τονίζεται στην αναφορά αυτή, αγωνίζονται από το 1993 ενάντια στην καταπίεση των στοιχειωδών δικαιωμάτων τους από το τουρκικό κράτος.
resized_fa2ce-10b3ad6fkennethrothdekupe
Ο Kenneth Roth δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αποτυχών πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου εκφράζοντας την μεγάλη του ανησυχία για τις μαζικές διώξεις που έχουν ξεσπάσει, τις οποίες καταδίκασε σαν επίσης κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τέλος, όπως αναφέρει η ετήσια αναφορά του HRW, προτρέπει την Τουρκία να προχωρήσει σε πολιτική λύση των εσωτερικών της προβλημάτων με τους Κούρδους και όχι μόνο, για να αποκατασταθεί η δημοκρατία, η οποία έχει καταλυθεί σύμφωνα με την ίδια αναφορά.
Περιττό να αναφέρουμε ότι μετά από την γνωστοποίηση της αναφοράς αυτής η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Şafak εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ιδρύματος του Σόρος με την κατηγορία ότι βοηθά την τρομοκρατία και συναινεί στις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο τουρκικό έδαφοςç
Να σημειωθεί ότι ο Σόρος όπως έχει αποκαλυφθεί από τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕö είναι ο κύριος σπόνσορας της μετακίνησης εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων προσφύγων από την Τουρκιά προς την Ελλάδα.
Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr





hellasforce

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ!!!


main_1482071404_9000822
Ο πολιτισμός καλός είναι, αλλά, για να ωφελήση, πρέπει να «πολιτισθή» και η ψυχή. Αλλιώς είναι καταστροφή. Ο Άγιος Κοσμάς είπε: «Από τους γραμματισμένους θα έρθη το κακό». Παρ’ όλο που η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ και έκανε πρόοδο μεγάλη, εν τούτοις με ο,τι κάνουν για να βοηθήσουν τον κόσμο, χωρίς να το καταλαβαίνουν, καταστρέφουν τον κόσμο. Ο Θεός άφησε τον άνθρωπο να κάνη του κεφαλιού του, αφού δεν Τον ακούει, και έτσι τρώει το κεφάλι του. Καταστρέφεται μόνος του ο άνθρωπος με αυτά που φτιάχνει.
Τι κατόρθωσαν οι άνθρωποι του 20ου αιώνος με τον πολιτισμό! Παλάβωσαν τον κόσμο, μόλυναν την ατμόσφαιρα, τα πάντα. Η ρόδα,ΑΝ ξεφύγη από τον άξονα, γυρίζει συνέχεια χωρίς σκοπό. Έτσι και οι άνθρωποι, άμα ξεφύγουν από την αρμονία του Θεού, βασανίζονται! Παλιά υπέφεραν οι άνθρωποι από τον πόλεμο• σήμερα υποφέρουν από τον πολιτισμό. Τότε έφευγαν από τις πόλεις στα χωριά εξ αιτίας του πολέμου και με ένα χωραφάκι περνούσαν. Τώρα θα φύγουν από τις πόλεις εξ αιτίας του πολιτισμού, γιατί δεν θα μπορούν να ζήσουν μέσα σ’ αυτές. Τότε ο πόλεμος έφερνε θάνατο. Τώρα ο πολιτισμός φέρνει αρρώστια.
– Γέροντα, γιατί πλήθυνε τόσο πολύ ο καρκίνος;
– Το Τσερνομπίλ κ.λπ. τι έκαναν; Από εκεί είναι. Αυτά κάνουν οι άνθρωποι… Τι σακατεμένος κόσμος υπάρχει! Σε ποιά εποχή ήταν τόσοι άρρωστοι; Παλιά οι άνθρωποι δεν ήταν έτσι. Τώρα, όποιο γράμμα ανοίξω, καρκίνο η ψυχοπάθεια η εγκεφαλικό η διαλυμένες οικογένειες, αυτά θα συναντήσω. Άλλοτε σπάνια υπήρχε καρκίνος. Βλέπεις, ήταν φυσική η ζωή. Άλλο θέμα τι επέτρεπε ο Θεός. Έτρωγε κανείς φυσικές τροφές και ήταν υγιέστατος. Φρούτα, κρεμμύδια, ντομάτες, ήταν όλα καθαρά. Τώρα και αυτές οι φυσικές τροφές σακατεύουν τον άνθρωπο. Αυτοί που τρώνε όλο τέτοιες τροφές παθαίνουν μεγαλύτερη ζημιά, γιατί όλα έχουν μολυνθή. Αν ήταν παλιά έτσι, εγώ θα πέθαινα απόΝΈΟΣ, γιατί σαν καλόγερος έτρωγα ο,τι είχε ο κήπος• πράσα, μαρούλια, κρεμμύδια, λάχανα, όλο τέτοια, και ήμουν μια χαρά. Τώρα έχουν λιπάσματα, ραντίσματα. Τι τρώνε σήμερα οι άνθρωποι! Το άγχος, οι νοθευμένες τροφές αρρώστια φέρνουν. Αχρηστεύεται ο κόσμος, όταν χρησιμοποιή αδιάκριτα την επιστήμη.
– Γέροντα, παλιά πως άντεχαν οι άνθρωποι περισσότερο στην άσκηση και ήταν πιο υγιείς; Βοηθούσαν και οι τροφές;
– Ναι, γιατί ήταν οι τροφές καθαρές τότε. Αυτό χρειάζεται συζήτηση; Και όλα τα έτρωγαν ώριμα. Τώρα όλα τα κόβουν άγουρα, για να μη χαλάσουν, και τα αφήνουν στο ψυγείο. Τα μαζεύουν πράσινα-πράσινα και τα αφήνουν να ωριμάσουν. Ενώ πρώτα ωρίμαζε το φρούτο, έπεφτε κάτω από το δένδρο η, μόλις το έπιανες, κοβόταν. Αλλά εκτός που έτρωγαν καλές, υγιεινές τροφές – ψωμί και βούτυρο η γάλα ήταν για το παιδί γερή τροφή -, δούλευαν και το μυαλό τους οι άνθρωποι και καταλάβαιναν, όταν πάθαιναν κάτι,ΑΝ ήταν από τις τροφές. Τώρα και οι τροφές είναι νοθευμένες και το μυαλό δεν το δουλεύουν.
Και πόσα από αυτά που φτιάχνει τώρα ο άνθρωπος είναι άχρηστα. Το μαλλί σιγά-σιγά το καταργούν. Δύσκολα να βρης μάλλινη φανέλλα να κρατά τον ιδρώτα. Φορώ μια φανέλλα μάλλινη και αμέσως καταλαβαίνω αν έχη συνθετικό, γιατί δεν μπορώ να πάρω αναπνοή• με πιάνει δυσφορία, πάω να σκάσω! Και το θεωρούν στέρεο, πιο καλό! Το θεωρούν πρόοδο! Είναι όμως υγιεινά αυτά; Έτσι όπως τα κάνουν είναι ανθυγιεινά. Και γράφουν «αγνό παρθένο μαλλί»!! Και θα βρουν και άλλες καθαρώτερες λέξεις, για να τα διαφημίζουν! Τα πρόβατα τώρα να τα έχουμε μόνο για το κρέας, αφού φτιάχνουμε μαλλί από πετρέλαιο. Και οι μεταξοσκώληκες λένε: «Αφού θέλετε καλύτερο μετάξι, φτιάξτε το εσείς.
Γέροντας Παϊσιος



hellasforce

Αποκάλυψη… 2017: ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!


1048712439
Ο πρόεδρος Τραμπ θα έχει μία ιδιαίτερα φορτωμένη ατζέντα όσο αφορά την αντιμετώπιση θεμάτων εξωτερικής πολιτικής, πριν περάσει το κατώφλι του Οβάλ Γραφείου. Την περασμένη εβδομάδα, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων αναφέρθηκε σε πιθανό πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας, αναζωπύρωση του κλίματος κορεατική χερσόνησο, τρομοκρατία και άλλες απειλές που επηρεάζουν άμεσα τις ΗΠΑ.
Ωστόσο υπάρχουν και άλλοι κίνδυνοι. Περισσότερα ανοικτά μέτωπα που πρέπει να διευθετηθούν πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο. Ας τα δούμε αναλυτικά.
1) Η διαμάχη Βορείου Κορέας – ΗΠA: Η πυρηνική απειλή της Πιονγκγιάνγκ υφίσταται και επηρεάζει τόσο τη Νότια Κορέα όσο και την Ιαπωνία. Στο παιχνίδι πάντα και οι Αμερικανοί που έχουν συμφέροντα στην περιοχή.
1048713671
140116003943-kim-jong-un-north-korea-profile-dictator-horizontal-large-gallery
2) Νέα κλιμάκωση στη Συρία; Ο πόλεμος οδεύει προς το τέλος του, ωστόσο μέτωπα υπάρχουν ακόμα… Ρωσία και ΗΠΑ δεν έχουν επιλύσει της διαφορές του ενώ άγνωστη παραμένει και η απάντηση των τρομοκρατών μετά τις διαφαινόμενες ήττες τους.
1048713692
3) Κυβερνοπόλεμος Ρωσίας – ΗΠΑ: CIA και FBI ερευνούν πλέον εις βάθος τις κατηγορίες για παρέμβαση Ρώσων χάκερ στις αμερικανικές εκολγές, με τον Πούτιν να αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του και τον Τραμπ να δέχεται συνεχείς επιθέσεις…
1048713727
4) Κλιμάκωση των σχέσεων Ινδίας – Πακιστάν: Ο Τραμπ έχει τάξει και στις δύο πλευρές και αρκετοί φοβούνται σύγχυση σε ένα ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσα στις δύο χώρες. Όπως αναφέρουν εμπειρογνώμονες: «Αν οι δύο πλευρές αποφασίσουν να κλιμακώσουν την κατάσταση, τότε οι ΗΠΑ και η Κίνα θα μπορούσαν εύκολα να συγκρουστούν»!
de-escalation-of-tensions-between-india-and-pakistan-ba5aed4c3702c6a668d7777f3d06ce5d
5) Η Βαλτική: Στρατεύματα τόσο του ΝΑΤΟ όσο και της Ρωσίας βρίσκονται ακόμη στα ρωσικά σύνορα πραγματοποιώντας ασκήσεις και επίδειξη δύναμης. Ένα θερμό επεισόδιο ή μία απροσεξία θα είναι αρκετή για να φέρει αλυσιδωτές και πιθανώς ολέθριες συνέπειες…
1048713851
6) Παιχνίδια πολέμου μεταξύ Κίνας – ΗΠΑ: Χαμένα drones, περίεργες κινήσεις, προκλήσεις, συνεχείς στρατιωτικές ασκήσεις, δοκιμές νέων όπλων, παραβιάσεις, βρίσκονται σε καθημερινή βάση μεταξύ των δύο χωρών στη θάλασσα της Νότιας Κίνας… Σε ένα περιβάλλον που πλέον μόνο ασφαλές δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
1048713865