Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Sukhoi PAK FA… (ΒΙΝΤΕΟ)


%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%bf
Η ρωσική τεχνολογία 5ης γενιάς μπορεί να ανιχνεύσει οποιαδήποτε αεροσκάφος stealth…

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ


%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%ba%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ F-35-B


%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b1-f-35-b-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b5%ce%bb
ΤΑ ΠΡΩΤΑ F-35-B ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2017!
Την πεποίθηση ότι στα τέλη του 2017, ή το αργότερο αρχές του 2018 θα παραλάβουν οι Τούρκοι τα πρώτα μαχητικά αεροσκάφη F-35ö που έχουν χαρακτηριστεί σαν αεροσκάφη-φάντασμα ,διατυπώνουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ήδη τα πρώτα F-35 έχουν παραδοθεί από τους Αμερικανούς στις Ιάπωνες σε μια τελετή στο Yamaguçi της Ιαπωνίας, στο αεροδρόμιο του πολεμικού ναυτικού, İwakuni.
Όπως αναφέρεται, η αμερικανική εταιρεία Lockheed Martin έχει προγραμματίσει την παράδοση F-35 εκτός από την Ιαπωνία και στις χώρες Καναδά, Αυστραλία, Δανία, Ισραήλ, Ολλανδία, Νορβηγία, Μεγάλη Βρετανία και Νότιο Κορέα.
Η Τουρκιά έχει παραγγείλει 107 (!!!) μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-35, τα οποία όπως αναφέρεται η πρώτη δόση αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη του 2017.
Περιττό να τονιστεί ότι η απόκτηση από την Τουρκία αυτών των αεροσκαφών ανατρέπει δραματικά την ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο και θα προκαλέσει τριγμούς στην εθνική μας κυριαρχία στην περιοχή, αν δεν υπάρξει αντίστοιχη ελληνική αντίδραση.
Το μόνο ελπιδοφόρο προς το παρών σε αυτή την υπόθεση, είναι ότι υπάρχουν κάποιες ενστάσεις από την αμερικανική πλευρά να δοθούν στην Τουρκία αυτά τα αεροσκάφη, ενστάσεις που μάλλον θα αυξηθούν καθώς έχουν επιδεινωθεί οι σχέσεις των δυο χωρών.
Πάντως η απειλή παραμένει και θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει αντίστοιχη αντίδραση από ελληνικής πλευράς πριν είναι αργά.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ


%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%83
Ελλάδα 2017, και η χώρα, χορεύει στους φάλτσους ρυθμούς των Ευρωπαϊκών «οργάνων», τη στιγμή που οι κοκορομαχίες και τα ξεκατινιάσματα στο Κοινοβούλιο δίνουν και παίρνουν μεταξύ των πολιτικάντηδων, των οποίων ο ΜΕΓΑΣ «Νταλγκάς», είναι τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων, κρυφών και φανερών, σημεία αναφοράς για το αν θα χάσουν η όχι τις λατρεμένες τους καρέκλες, και τους … «πενιχρούς» μισθούς τους….
Από την μια λοιπόν, οι πολιτικάντηδες, οι σύγχρονοι «σωτήρες» της χώρας, οι πιστοί υπηρέτες των Ευρωπαίων η όποιας άλλης εθνικότητας αφεντικών μας, και από την άλλη, όλοι ΕΜΕΙΣ, τα θύματα, η καλύτερα τα ΚΟΡΟΙΔΑ που πληρώνουμε την «ορχήστρα», όχι πλέον με χρήματα γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά με το αίμα μας, το οποίο βάλθηκαν να μας το στραγγίξουν.
Τα «χρέη» της χώρας, πολλά, χρωστάμε ακόμα και στους εξωγήινους ένα πράμα, τα οποία χρέη, πρέπει να πληρωθούν από τον κοσμάκη, και όχι από τα αρπακτικά που τόσα χρόνια συστήνονται ως κυβερνήσεις, και μας έφτασαν στα χάλια που είμαστε.
Και λέει ο Έλληνας, «ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ»…
Από τη μια, ακούγεται σαν σκεπτικό σωστό, μόνο που Συνέλληνες, έχουν ακόμα ΠΟΛΛΑ για να φορολογήσουν, μέχρι και τον αέρα που αναπνέουμε.
Το έχουμε ξαναπεί, το «κράτος» έχει… ΙΔΕΕΣ προκειμένου να εισπράξει. Και όπως είναι φυσικό, ΠΑΝΤΑ εισπράττει από τους φτωχούς, ενώ πολλοί μεγαλοκαρχαρίες που χρωστούν ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, όπως και τα κόμματα, όχι μόνο δεν πληρώνουν, αλλά περιμένουν από τον κοσμάκη να πληρώσει τα χρέη τους…
Την παροιμία με την «παπαδιά» και το χωριό την ξέρετε;
Ακριβώς αυτό γίνεται στην χώρα μας (το μας, με επιφύλαξη).
Έρχονται Συνέλληνες πολλά και διάφορα, έρχονται νέοι φόροι, νέοι «τρόποι» για να εισπράξει λεφτά το κράτος, έρχονται «νέα φρούτα», ξινά για ΟΛΟΥΣ μας…
Διαβάστε την είδηση, έχει ενδιαφέρον για «κάθε» φορολογούμενο…
«ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙ! Χιλιάδες φορολογούμενοι πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι «ελέφαντες» με έγγραφα που δεν υπάρχουν πια
Χιλιάδες Ελλήνων θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι «ελέφαντες» καθώς αρχίζει η αποστολή ειδοποιητηρίων σε περίπου 250.000 καταθέτες οι οποίοι, σύμφωνα με τη διασταύρωση που έτρεξε το υπουργείο Οικονομικών με ειδικό λογισμικό εμφανίζονται να έχουν καταθέσεις οι οποίες δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που δήλωσαν από το 2002 και μετά.
Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι χιλιάδες φορολογουμένων δεν έχουν αρχείο της πρόετερης ζωής τους καθώς δεν ήταν υποχρεωμένοι να έχουν ενώ φυσικά δεν μπορούν να δικαιλογηθούν και οι συναλλαγές μεταξύ πολιτών.
Π.χ κάποιος φίλος δάνεισε στο χέρι κάποιον ένα ποσό σε ώρα που το είχε ανάγκη και αυτός το επέστρεψε μέσω τραπέζης.
Στην απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ορίζεται ότι όλες οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών πρόκειται να εκδώσουν εντολές ελέγχου έως και τις 31 Μαΐου 2017 σε φορολογούμενους που εμφανίζουν υψηλή επικινδυνότητα για φοροδιαφυγή με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Οικονομικών.
Στη συνέχεια θα αποσταλούν στους φορολογούμενους ειδοποιήσεις με τις οποίες ουσιαστικά θα τους γνωστοποιείται η δυνατότητα υπαγωγής τους στη ρύθμιση για την εθελοντική αποκάλυψη κεφαλαίων.
Σημειώνεται ότι η υπαγωγή στη ρύθμιση οδηγεί σε πληρωμή φόρου έως και περίπου 62% του ποσού που δηλώνεται από τα φυσικά πρόσωπα ενώ από τις επιχειρήσεις ανέρχεται σε περίπου 26%.
Εφόσον έχουν εκδοθεί εντολές ελέγχου οι συντελεστές προσαυξάνονται.
Η διασταύρωση που γίνεται με το ειδικό λογισμικό του υπουργείο Οικονομικών αφορά φορολογικές δηλώσεις και καταθέσεις από το 2002 έως το 2015.
Στο ειδικό ειδοποιητήριο- πρόσκληση θα αναγράφονται ο αριθμός, η ημερομηνία της εντολής ελέγχου, η φορολογική περίοδος ή υπόθεση καθώς και το είδος φορολογίας που αφορά ο φορολογικός έλεγχος.
Οι προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων καθορίζονται ανάλογα με την ημερομηνία κοινοποίησης προσωρινού διορθωτικού προσδιορισμού φόρων.
Έτσι:
1. Οι φορολογούμενοι δύνανται να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους έως την 23.1.2017, εφόσον έχει ήδη κοινοποιηθεί σε αυτούς προσωρινός διορθωτικός προσδιορισμός φόρου ή προστίμων, κατά την ημερομηνία κατάθεσης του ν. 4446/2016 στη Βουλή (12.12.2016) και δεν έχει κοινοποιηθεί οριστική πράξη διορθωτικού προσδιορισμού φόρου ή προστίμων ή οποιαδήποτε αντίστοιχη καταλογιστική πράξη. Οριστικές πράξεις διορθωτικού προσδιορισμού φόρου ή επιβολής προστίμων που αφορούν προσωρινούς διορθωτικούς προσδιορισμούς φόρου ή προστίμων, οι οποίοι είχαν ήδη κοινοποιηθεί κατά την ημερομηνία κατάθεσης του ν. 4446/2016 στη Βουλή, κοινοποιούνται μόνο μετά την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας των τριάντα ημερών.
2. Ο φορολογούμενος δύναται να υποβάλει τις δηλώσεις του, για φορολογικά αντικείμενα που αναφέρονται στην εντολή, εντός εξήντα ημερών από τη δημοσίευση του ν. 4446/2016, εφόσον έχει ήδη κοινοποιηθεί σε αυτόν εντολή ελέγχου ή πρόσκληση παροχής πληροφοριών του άρθρου 14 του ν. 4174/2013, κατά την κατάθεση του ν. 4446/2016 στη Βουλή (12-12-2016).
3. Ο φορολογούμενος δύναται να υποβάλει τις δηλώσεις της παραγράφου 1 του άρθρου 57, για φορολογικά αντικείμενα που αναφέρονται στην εντολή, εντός ενενήντα ημερών από την κοινοποίηση της εντολής ελέγχου, ή της πρόσκλησης παροχής πληροφοριών του άρθρου 14 του ν. 4174/2013, ή της ειδικής πρόσκλησης της παρ. 2 του άρθρου 7 της παρούσας, εφόσον η εντολή ελέγχου ή η πρόσκληση παροχής πληροφοριών του άρθρου 14 του ν. 4174/2013 κοινοποιείται σε αυτόν μετά την κατάθεση του ν. 4446/2016 στη Βουλή (12-12-2016).»
ΠΗΓΗ: arouraios.gr (και όχι μόνο).
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ…..
Ο φορολογούμενος λοιπόν όχι μόνο θα πρέπει να αποδείξει πως ΔΕΝ είναι ελέφαντας, θα πρέπει να κρατήσει και την ψυχραιμία του, αλλιώς….
Ο φορολογούμενος δύναται Α) Να αρπάξει μια καραμπίνα, και να πάει μια βόλτα κατά βουλή μεριά…
Β) Ο φορολογούμενος, δύναται να πληρώσει (που θα πληρώσει έτσι κι αλλιώς) τα όποια πρόστιμα θα μπουν….
Γ) Ο φορολογούμενος προκειμένου να πληρώσει, επειδή είναι ΑΦΡΑΓΚΟΣ, δύναται να ξεπουληθεί με κάθε τρόπο….
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ;
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ (τι ρωτώ τώρα);
Αν ΕΜΕΙΣ είμαστε «αδικαιολόγητοι», τα φιλαράκια σας, οι χορηγοί σας ακόμα ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, είστε δικαιολογημένοι για ΟΛΑ σας τα περιουσιακά;
Για να σας δω να βγάζετε στο κλαρί επιχειρηματίες και πολιτικούς…
Σιγά να μην το κάνετε…
Θα είναι σαν να βάζετε τα χέρια σας, και να βγάζετε τα μάτια σας.
Σε ΠΟΙΟΥΣ πουλάτε τα παραμύθια περί καταπολέμησης της φοροδιαφυγής;
ΕΜΕΙΣ φταίμε όμως, που υπομένουμε όλα αυτά και δεν σας στέλνουμε στον εξαποδώ, κάτι, που έτσι όπως πάει, θα γίνει σύντομα.
Θα επανέλθω.
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Η Παγκόσμια Τράπεζα Εκπονεί ΣΧΕΔΙΟ ΚΡΙΣΗΣ για μεγάλη πόλη της Ελλάδας….


ȅӓKύɊǭEя֙ԏÑVɅӮ
«Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΠΟΝΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…»
ΠΗΓΗ: Δελτίο Ειδήσεων ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 18.01.2017

Μάχιμος Ιερέας Αποκαλύπτει: «ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ…


%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%81-%ce%b5%ce%bb%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%bf%cf%83
ΠΑΤΗΡ ΕΛΠΙΔΙΟΣ: «ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ…»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!! Αυτό είναι το συνδικάτο των Αλβανών ασφαλιτών


%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%81%ce%b1
Αυτό είναι το συνδικάτο των Αλβανών ασφαλιτών που καταπατούν εκκλησιαστική περιουσία στην Χειμάρρα
Πριν από μερικές ημέρες, μέσω του himara.gr καταγγείλαμε την καταπάτηση της εκκλησιαστικής περιουσίας στην Ιερά Μόνη των Αγίων Θεοδώρων στο χωριό Δρυμάδες της Χιμάρας από πρώην μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της Αλβανίας. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε ποια είναι τα μέλη του συνδικάτου των πρώην αξιωματικών του Αλβανικού στρατού και νυν υψηλόβαθμα μέλη της Αλβανικής αστυνομίας και πως κατάφεραν με παράνομες αγοραπωλησίες να πάρουν την κυριότητα μεγάλου κτήματος που ανήκει στην Ιερά Μόνη Αγίων Θεοδώρων.
Πρόκειται για ένα κτήμα με έκταση 5.000 τμ το οποίο βρίσκετε εντός του αγροκτήματος της Μονής με συνολική έκταση 85.000 τμ, η κυριότητα του έχει αναγνωριστεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία με τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου της Αυλώνας με αριθμό 3290 και ημερομηνίας 18 Δεκεμβρίου 1994.
1
Δυστυχώς, μέχρι και αυτή την στιγμή, το κτηματολόγιο Αυλώνας αρνείται να εγγράψει το κτήμα και να εκδώσει τίτλο ιδιοκτησίας στην εκκλησία χρησιμοποιώντας γραφειοκρατικά τερτίπια και επικαλούμενοι νομικά κενά στην αλβανική νομοθεσία.
Η καταπάτηση ξεκινάει το 2002, όταν το Δημοτικό Συμβούλιο της Χιμάρας αποφασίζει να πουλήσει στον Leonard Elezaj (πρώην αξιωματικό του αλβανικού στρατού) το κτήμα με έκταση 5.000 τμ. Ο ίδιος είχε αγοράσει από τον Αsqeri Leka (πρώην υπαξιωματικός του α.σ.) ένα κτίριο 300 τμ που είχε ιδιωτικοποιηθεί το 1991 όταν διαλύθηκε η στρατιωτική βάση του Αλβανικού στρατού που βρισκόταν στην περιοχή του μοναστηρίου.
Στην συνέχεια, στις 5 Μαΐου του 2003, ο τότε δήμαρχος της Χιμάρας Viktor Mato (πρώην υπαξιωματικός του α.σ.) εξουσιοδοτεί τον E. Xhuveli (πρώην μηχανικό του α.σ.) να υπογράψει το συμβόλαιο πώλησης του κτήματος 5.000 τμ στον Leonard Elezaj.
Στις 1 Αυγούστου του 2003, το Συμβούλιο Πολεοδομίας του Δήμου Χιμάρας ενέκρινε με την απόφαση 4/31 την πολεοδομική άδεια με αριθμό 5/20 ημερομηνίας 22/03/2003 (που φέρει την υπογραφή έγκρισης του τότε δημάρχου Viktor Mato) στον Leonard Elezaj «Για την ανακατασκευή κτιρίου και κατασκευή ενός δευτέρου ορόφου» στο συγκεκριμένο κτήμα.
Όταν τον Ιανουάριο του 2004 ανέλαβε δήμαρχος της Χιμάρας ο Βασίλης Μπολάνος, οι εργασίες κατασκευής διεκόπησαν και το κτίριο κρίθηκε κατεδαφιστέο. Όμως η Αλβανική αστυνομία δεν προχώρησε ποτέ στην κατεδάφιση του κτιρίου καθώς συνιδιοκτήτες στο κτήμα έγινα υψηλόβαθμα στελέχη της Αλβανικής αστυνομίας. Στις 16 Απριλίου του 2004, ο Leonard Elezaj «πούλησε» 1500 τμ στον Fatmir Gjeli και στον Artan Didi ο όποιος είναι πρώην μέλος του αλβανικού στρατού και πρώην αρχηγός της αστυνομίας, γνωστός στην Ελλάδα ως ο αστυνομικός που κατά την λεωφορειοπειρατεία του 1999 σκότωσε τον Έλληνα όμηρο-επιβάτη Γεώργιο Κουλούρη.
Λίγες ημέρες αργότερα, στις 25 Απριλίου του 2004, ως δια μαγείας ο Leonard Elezaj κατάφερε, παρά της ενστάσεις του νέου δημάρχου Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου, να εγγράψει το κτήμα στο κτηματολόγιο Αυλώνας και να πάρει κανονικό τίτλο ιδιοκτησίας με αριθμό 28, ημερομηνίας 25/04/2004. Στις 7 Μαΐου του 2004 και ο Artan Didi παίρνει τίτλο ιδιοκτησίας στο κτήμα των 1500 τμ που «αγόρασε» από τον Elezaj με αριθμό 42, ημερομηνίας 7/05/2004.
Μετά την απόφαση του Γενικού Ελέγχου του Κράτους να κρίνει παράνομη την αγοραπωλησία του κτήματος το 2003 από το Δήμο Χιμάρας, στις 14 Οκτωβρίου του 2008, το τοπικό γραφείο του κτηματολογίου Αυλώνας αρνήθηκε να εκδώσει νέο τίτλο ιδιοκτησίας στον Leonard Elezaj, αλλά ένα χρόνο αργότερα και αφού κερδίζει το πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο δικαστήριο (απόφαση εφετείου Αυλώνας άρθ. 432 ημερομηνίας 29/10/2009) κατάφερε να πάρει νέο τίτλο ιδιοκτησίας και να προχωρήσει σε μια νέα αγοραπωλησία. Ο αγοραστής είναι ο Kreshnik Merxhani, ο όποιος είναι πρώην μέλος του αλβανικού στρατού και βάση του νέου τίτλου ιδιοκτησίας που εκδόθηκε από το κτηματολόγιο Αυλώνας στις 24 Μαΐου του 2010 με αριθμό 341, γίνεται ιδιοκτήτης σε έκταση 1200 τμ,.
Έτσι, στα μέσα του 2010, τα πρώην μέλη του αλβανικού στρατού που είναι συνιδιοκτήτες στο καταπατημένο κτήμα συνολικής έκτασης 5000 τμ, γίνονται τέσσερις:
Artan Didi και Fatmir Gjeli 1500 τμ
Leonard Elezaj 2.300 τμ
Kreshnik Mezuraj 1.200 τμ
2
Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά τουλάχιστον 7 πρώην και νυν μέλη σωμάτων ασφαλείας της Αλβανίας.
Στις 20 Φεβρουαρίου του 2014, το συμβούλιο του Ανώτατου Δικαστηρίου της Αλβανίας, έκρινε με την απόφαση με αριθμό 00-2014-657 (146) ότι η αρχική πώληση του κτήματος με έκταση 5.000 τμ που έκανε το Δημαρχείο της Χιμάρας το 2003 ήταν παράνομη και καταχρηστική, καθώς το Δημαρχείο πούλησε ένα κτήμα το οποίο δεν του άνηκε.
Διαβάστε εδώ την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Αλβανίας
Επομένως, όλες οι αγοραπωλησίες και οι εγγραφές του κτήματος που έγιναν στο κτηματολόγιο της Αυλώνας είναι παράνομες και απολύτως άκυρες. Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου ακυρώνει τις δύο προηγούμενες αποφάσεις του δικαστηρίου Αυλώνας ως παράνομες προς την διαδικασία, την νομική βάση στην οποία αναφέρονται και τις τελικές αποφάσεις που πάρθηκαν από αυτά.
Παρόλα ταύτα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία του άρθρου, το συνδικάτο των πρώην ασφαλιτών, στις αρχές του Ιανουαρίου του 2017 ξεκίνησε τις εργασίες ολοκλήρωσης του έργου ανακατασκευής του παράνομου κτίσματος εντός του κτήματος της Μονής, με στην σιωπηλή συγκατάθεση της τοπικής αστυνομίας και του Δημαρχείου Χιμάρας.




hellasforce

Πρόεδρε παραιτήσου αμέσως και φύγε απο την Κύπρο πριν ο Λαός σε λυτσάρει


%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b7%cf%83
ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΙΝ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΛΥΤΣΑΡΕΙ…
Πρόεδρε αφού δεν έχει έγκλημα του λευκού κολάρου (ΧΑΚ, Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, κ.λ.π) που να μην το έχεις διαπράξει και αφού είσαι και εξαρτημένος από το αλκοόλ γιατί διεκδίκησες την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και οδηγείς την Κύπρο σε θανάσιμες περιπέτειες; Τώρα εξηγείται η ενδοτική σου στάση και η βιασύνη σου να πουλήσεις την Κύπρο, το κάνεις για να σώσεις το τομάρι σου από αυτά που σου κρατάνε οι Αμερικάνοι. Για το καλό σου παραιτήσου και φύγε από την Κύπρο για να γλυτώσεις. Αν δεν το πράξεις να είσαι βέβαιος ότι ο κυπριακός Λαός αργά η γρήγορα θα σε λυτσάσει,
Διαβάστε πιο κάτω τα σατανικά σχέδια των αμερικανών που εκβιάζουν τον εγκληματία Πρόεδρο μας για τις παράνομες του δραστηριότητες προκειμένου να δεχθεί λύση υπέρ των τουρκοαμερικάνικων συμφερόντων
Όμηρος Αλεξάνδρου
Του Τιερί Μεϊσάν: «Η Βικτώρια Νούλαντ εκβιάζει το Ν.Αναστασιάδη με εκκρεμότητές του στην αμερικανική Δικαιοσύνη»
ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ
1
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη προχώρησε ο γνωστος δημοσιογράφος-γεωπολιτικός αναλυτής Τιερί Μεϊσάν ότι η Β.Νούλαντ εκβιάζει τον πρόεδρο της Κύπρου Ν.Αναστασιάδη με ποινική δίωξη από την αμερικανική Δικαιοσύνη για την της εταιρείας Imperium στην οποία τότε ήταν δικηγόρος ώστε να προωθήσει το σχέδιο της που ουσιαστικά θα σημάνει το τέλος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Πρόκειται για πολύ σοβαρή καταγγελία, δεν την υιοθετούμε αλλά θα πρέπει να δοθεί μια απάντηση καθώς ο Μεϊσάν δεν είναι τυχαίος και θεωρείται από τους πιο δυνατούς ερευνητές «δύσκολων» υποθέσεων.
Ήδη πολλά πράγματα σε αυτή την «λύση» του Κυπριακού θεωρούνται ακατανόητα και προκαλούν το απλό ερώτημα στο τέλος, γιατί ο μέσος Ελληνοκύπριος να πρέπει να δεχτεί την ουσιαστική υποταγή του στην Άγκυρα; Σε ποια λογική βάση στηρίζεται αυτό;
Σημειώνεται ότι το γνωστό φίλα προσκείμενο στο Σύστημα Ομπάμα-Κλίντον-Σόρος Politico επιχείρησε με δημοσίευμά του να παρουσιάσει τον Έλληνα ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά ότι βρίσκεται σε «δυσμένεια» από την ελληνική κυβέρνηση διότι εμποδίζει την «καταπληκτική» αυτή «λύση» με εμπόδια του στιλ… να ζητάει τα αυτονόητα της κοινής λογικής.
Το ελληνικό ΥΠΕΞ αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου απάντησαν όπως έπρεπε στο δημοσίευμα αυτό αλλά είναι σαφές ότι παρασκηνιακά κέντρα προωθούν με κάθε κόστος και εν τάχει την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας προς εξυπηρέτηση γεωπολιτικών συμφερόντων που όμως δεν συνάδουν με τα συμφέροντα του Ελληνισμού.
Έτσι αυτή η ανάλυση του Τιερί Μεϊσάν δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Πρέπει να υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από την κυπριακή Προεδρία.
Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο του Τιερί Μεϊσάν. Δεν το υιοθετούμε αλλά πρέπει να διαβαστεί και να απαντηθεί για να μην υπάρχουν «μελανά σημεία»
«Για να εξασφαλίσει τη προσωπική επιβίωση του, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει ξεκινήσει μια μεγάλη εκκαθάριση όλων των φιλοαμερικανών στοιχείων στη χώρα του· μια εκκαθάριση που προστίθεται στον πόλεμο που διεξάγει ήδη εναντίον της Συρίας, εναντίον του ΡΚΚ, και από τούδε και στο εξής εναντίον των πρώην μισθοφόρων του στο Νταές/Daesh.
Η αποδόμηση της αμερικανικής επιρροής πέρασε πρώτα μέσα από την εξάλειψη του κινήματος Χιζμέτ του Φετουλάχ Γκιουλέν, του ισλαμιστή ιεροκήρυκα ο οποίος εργάζεται για τη CIA από την Πενσυλβανία. Συνεχίζει και σήμερα με τη απόλυση και συχνά τη σύλληψη όχι μόνο όλων των στρατιωτικών που σχετίζονται με τις ΗΠΑ, αλλά και των κοσμικών στρατιωτικών γενικά. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος…
450 από τους 600 Τούρκους ανώτερους αξιωματικούς που υπηρετούν στο ΝΑΤΟ διατάχθηκαν να γυρίσουν στην Τουρκία. Περισσότεροι από 100 εξ αυτών και οι οικογένειές τους ζήτησαν πολιτικό άσυλο στο Βέλγιο, έδρα της Ατλαντικής Συμμαχίας.
Πρώτη συνέπεια αυτής της αντι-κοσμικής εκκαθάρισης, ο τουρκικός στρατός αποκεφαλίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε πέντε μήνες το 44% των στρατηγών απολύθηκαν. Και αυτό, ενώ, κατά τη διάρκεια του σκανδάλου Εργκένεκον, το 70% των τότε ανωτέρων αξιωματικών είχαν απολυθεί, συνεληφθεί και φυλακιστεί. Στερούμενη της διοίκησης της, η επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» βρίσκεται σε αδιέξοδο.
Ο Ερντογάν αναγκάζεται συνεπώς να περιορίσει τις στρατιωτικές φιλοδοξίες του για τα επόμενα χρόνια· είτε να είναι στη Συρία, το Ιράκ και την Κύπρο –τρία κράτη υπό μερικής κατοχής της Τουρκίας-. Άφησε επομένως να πέσει το ανατολικό Χαλέπι (Συρία) -αλλά όχι το Ιντλίμπ- και ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τη Μπασίκα (Ιράκ).
Ιδωμένη από την Ουάσιγκτον, μια πιθανή έξοδο της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ, ή τουλάχιστον από την ολοκληρωμένη διοίκηση της Ατλαντικής Συμμαχίας, προκαλεί κρύο ιδρώτα στην ιμπεριαλιστική φατρία της εξουσίας.
Σε αριθμό στρατευμένων, ο τουρκικός στρατός είναι πράγματι ο δεύτερος του ΝΑΤΟ μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αντίθετα, μια πιθανή έξοδος από τη Συμμαχία προκαλεί μάλλον ανακούφιση στην παράταξη του Ντονάλντ Τραμπ για την οποία η Τουρκία είναι μια χώρα που παραπαίει.
Εξ ου και το φορτσάρισμα (forcing) των νεοσυντηρητικών να ξαναφέρουν την Τουρκία στην «πορεία της Ιστορίας» (αυτής του «Νέο Αμερικανικό Αιώνα»). Έτσι, η υφυπουργός Εξωτερικών, Βικτόρια Νούλαντ, προσπαθεί να προσφέρει τη Κύπρο στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν· ένα σχέδιο που είχε εκπονήσει μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου 2015, όταν ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διέταξε την εξάλειψη του Τούρκου πρόεδρου.
Ασκώντας εκβιασμό στον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, η κυρία Νούλαντ τον παρακάλεσε να δεχθεί το «ειρηνευτικό σχέδιο» της για τη Κύπρο: το νησί θα επανενωθεί και θα αποστρατιωτικοποιηθεί –δηλαδή θα στερείται του στρατού του-, ενώ το ΝΑΤΟ –δηλαδή τα τουρκικά στρατεύματα- θα εγκατασταθούν.
Με αυτό τον τρόπο, ο τουρκικός στρατός θα μπορεί να ολοκληρώσει την κατάκτηση του νησιού χωρίς μάχη. Σε περίπτωση που θα αρνιόταν αυτή την παράλογη συναλλαγή, ο πρόεδρος Αναστασιάδης μπορεί να διωχθεί από τη δικαιοσύνη της Νέας Υόρκης λόγο της συμμετοχής του ως δικηγόρος στις υποθέσεις της εταιρείας Imperium του Ρώσου φίλου του Leonid Lebedev· μια υπόθεση που αγγίζει τα 2 δισ δολάρια.
Έτσι, η ρήξη με το ΝΑΤΟ θα στοίχιζε στη Τουρκία την υπό κατοχή της Βορειοανατολική Κύπρο , ενώ η παραμονή της στην Ατλαντική Συμμαχία θα της προσέφερε ολόκληρο το νησί.
Βέβαια, σε λίγες εβδομάδες, η Βικτόρια Νούλαντ αναμένεται να απολυθεί από το νέο υπουργό Εξωτερικών, Rex Tillerson, αλλά η ομάδα που εκπροσωπεί δεν αναμένεται να χάσει όλη την εξουσία της.
Η Μαντάμ Νούλαντ είναι μέλος της οικογένειας των ιδρυτών του Σχεδίου για έναν Νέο Αμερικανικό Αιώνα, το οποίο συμμετείχε στο σχεδιασμό των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο πεθερός της, Donald Kagan του Ινστιτούτου Hudson, εκπαίδευσε τους νεοσυντηρητικούς και τους μαθητές του Leo Strauss στην στρατιωτική ιστορία της Σπάρτης. Ο κουνιάδος της, Frederick Kagan του American Enterprise Institute, εξασφάλισε τις δημόσιες σχέσεις των στρατηγών Ντέιβιντ Πετρέους και John R. Allen. Η κουνιάδα της, Kimberly Kagan, ίδρυσε το Institute for the Study of War (Ινστιτούτο για τη Μελέτη του πολέμου). Ο σύζυγός της, Robert Kagan αμείβεται σήμερα από τον πρώην εμίρη του Κατάρ στο Brookings Institution (Ινστιτούτο Brookings). Τέσσερα πρόσωπα, πέντε δεξαμενές σκέψης (think tanks), αλλά μόνο μία ιδεολογία.
Η Βικτώρια, όσον την αφορά, ήταν διαδοχικά πρέσβειρα στο ΝΑΤΟ, εκπρόσωπος της Χίλαρι Κλίντον, και διοργανώτρια του πραξικοπήματος στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο του 2014. Βοήθησε τους προέδρους Πέτρο Ποροσένκο και Ερντογάν να δημιουργήσουν επίσημα την « Ισλαμική διεθνή Ταξιαρχία » που διοργάνωσε εκτεταμένα σαμποτάζ στη Ρωσία. Η δράση της θα συνεχιστεί από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ εναντίον της διοίκησης (κυβέρνησης) Τραμπ.
Αυτή είναι η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τους Kagan που συνεχίζει τον πόλεμο στη Συρία, χωρίς κανένα άλλο στόχο παρά να παραμείνει στην εξουσία. Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα όχι μόνο δεν ήταν σε θέση να τους διώξει από τη διοίκησή του, αλλά μια προσωπικότητα σαν την Βικτόρια Νούλαντ, που θεωρούταν ηγετική φυσιογνωμία στην κυβέρνηση Μπους δεν είχε καμία δυσκολία να προαχθεί στη κατάταξη της διοίκηση των Δημοκρατικών και να οργανώσει το κύμα ρωσοφοβίας. Αν και εργάστηκε σε αρμονία με τη Χίλαρι Κλίντον, δεν σταμάτησε ποτέ, με τον φίλο της Jeffrey Feltman, το πραγματικό αφεντικό του ΟΗΕ, να σαμποτάρει τη διπλωματία του υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι.
Γνωρίζοντας την ικανότητα του Ερντογάν να αλλάξει ξαφνικά στρατηγική, η Μόσχα θα πρέπει είτε να ηρεμήσει τις ανησυχίες του Αναστασιάδη, είτε να προσφέρει κάτι πιο ελκυστικό στην Άγκυρα για να τον κρατήσει στο μέσο του ποταμού, μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας.
Τιερί Μεϊσάν
Μετάφραση
Κριστιάν Άκκυριά
Πηγή Ινφογνώμων Πολιτικά (Ελλάδα) »



hellasforce

Ε Φ Ι Α Λ Τ Η Σ ΑΠΟ ΤΟ 1987 (Η ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ)!!!

«ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ τα Δεδόμενα!!!


%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf
«Ο Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ) έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλος και έχει συμμετάσχει σε «παράνομους πολέμους» στη Μέση Ανατολή και αλλού», αποκαλύπτει ο αναλυτής Scott Rickard.
2
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ τα Δεδόμενα
4

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!! Οργώνουν τα χωριά της μειονότητας… Στρατολογούν και χρηματοδοτούν τζαμιά!!


%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%bf%cf%81%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bf
Ισλαμιστές οργώνουν τα χωριά της μειονότητας… Στρατολογούν και χρηματοδοτούν τζαμιά!!
Στην «καρδιά» της ελληνικής μειονότητας, στα χωριά της Δρόπολης, κινούνται το τελευταίο διάστημα Ισλαμιστές και Ιμάμηδες, δημιουργώντας σκληρούς πυρήνες και στρατολογώντας κυρίως νέους.
Το ίδιο διάστημα, στα χωριά της μειονότητας καταγράφεται ένα μπαράζ «ληστειών», όπως παρουσιάζονται από τις αλβανικές αρχές, οι οποίες όμως, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, δεν προέρχονται από κοινούς ποινικούς αλλά φαίνεται ότι προέρχονται από δομημένη ομάδα, που σκοπό έχει να τρομοκρατήσει τους κατοίκους. Σ΄αυτό άλλωστε συντείνει το γεγονός ότι ενώ τα σπίτια έχουν διαρρηχθεί, έχουν γίνει άνω κάτω, δεν έχει κλαπεί σχεδόν τίποτα…
Πριν από λίγες ημέρες, στις 2 Ιανουαρίου, στο Αργυρόκαστρο και στα χωριά της Δρόπολης ο Ιμάμης Αχμάντ Ελντίν ως επικεφαλής του τζαμιού «Σαλάφ Ους Σαλίχ» που εδρεύει κάπου στην Αθήνα…
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση που δέχθηκε από τους Έλληνες και τους Ελληνόφωνους μουσουλμάνους που ζουν εκεί και προσθέτει πως ήταν «μια πανέμορφη εμπειρία και μια εξαιρετική ευκαιρία για ντάουα στο Ταουχίντ και την Σούννα».
Όπως αναφέρει στον ιστότοπο που διατηρεί «επισκεφτήκαμε την Ελληνική μειονότητα στα χωριά του Αργυροκάστρου, συντάξαμε μαθήματα και παραδόσεις για το Ισλάμ στην Ελληνική γλώσσα και υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από Μουσουλμάνος και από μη Μουσουλμάνους».
Στην ανάρτηση του αναφέρει ότι επισκέφθηκε το χωριό Μπούλιο, το οποίο όχι τυχαία τοποθετεί κοντά στη Δερβιτσάνη. Πρόκειται για ένα μικρό χωριό που κατοικείται δηλαδή από Χριστιανούς και Μουσουλμάνους στην περιοχή της Δρόπολης κι όπου η ομάδα του εν λόγω Ιμάμη χρηματοδοτεί την ανέγερση τζαμιού.
«Σύντομα, με την άδεια του Αλλάχ, θα επισκεφτούμε πάλι το όμορφο Αργυρόκαστρο για να βοηθήσουμε περαιτέρω στο κομμάτι της Ντάουα τους Ελληνόφωνους Μουσουλμάνους και Έλληνες της Αλβανίας καθώς και στα γύρω χωριά» αναφέρει στο δημοσίευμά του το οποίο κλείνει με την ανάλογη έκκληση για οικονομική στήριξη.
Η «Ντάουα», σύμφωνα με αναλυτές και ερευνητές, είναι ο προσηλυτισμός και έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη κάποιοι Έλληνες στα χωριά της μειονότητας, έχουν προσχωρήσει στο Ισλάμ.
Όλα αυτά, τα οποία αγγίζουν τα όρια της ανοιχτής πρόκλησης, συμβαίνουν την ώρα που ο ακραίος ισλαμισμός, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην Αλβανία, με δεκάδες νεαρούς Αλβανούς να πολεμούν ήδη στις τάξεις του ISIS.
Η κάθοδος στο νότο και στο χώρο της μειονότητας είχε ξεκινήσει δειλά δειλά τα τελευταία χρόνια και φαίνεται ότι πλέον παίρνει πιο οργανωμένα χαρακτηριστικά ενώ, άγνωστα ποια, διάφορα κέντρα, χρηματοδοτούν γενναία αυτές τις κινήσεις.
Στους κύκλους της μειονότητας η ανησυχία είναι έντονη και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από τα καθημερινά κρούσματα τρομοκράτησης που καταγράφονται στην περιοχή. epiruspost




hellasforce

ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ… & ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ…


%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%ce%b2%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81
Το βιντεο – απόσπασμα είναι από το 2010, όταν η Ελλάδα βρισκόταν ακόμη στην απαρχή της οικονομικής κρίσης… πολύ πριν ο ελληνικός λαός δοκιμάσει τις δραματικές συνέπειες της οικονομικο-κοινωνικής κρίσης…

Ο Πλανητάρχης Αποκαλύπτει: ΔΕΝ ΜΕΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ…


%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: «ΔΕΝ ΜΕΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ…

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΤΤΙΛΑΣ 3… !!!


%ce%ba%cf%85%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf
ΑΤΤΙΛΑΣ 3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟ ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
apostoloupanos.gr
Έγγραφα προ δυο εβδομάδων (18 Δεκεμβρίου 2016) στο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα: “Πραξικόπημα στην Κύπρο”, ότι ο Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας από 24 Φεβρουαρίου 2013, ήταν υπέρμαχος του εγκληματικού και προδοτικού σχεδίου Ανάν για τη Μεγαλόνησο. Ένα σχέδιο Ανάν, που καταψήφισε ο κυπριακός λαός στο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 με συντριπτική πλειοψηφία, ποσοστού 76% και το οποίο προκάλεσε ο τότε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσος Παπαδόπουλος. Βροντοφωνάζοντας, ότι δεν πρόκειται να δεχτεί κανένα συμβιβασμό που θα θίγει τα συμφέροντά, καθώς επίσης δεν θα κάνει καμιά μα καμιά παραχώρηση από τις δίκαιες θέσεις της Κύπρου.
Ωστόσο, από το 2004 ο Νίκος Αναστασιάδης, αλλά και πολλά στελέχη του κόμματός του, ΔΗΣΥ, προαλείφονται με Αμερικανούς και Τούρκους για την επαναφορά του σχεδίου Ανάν από την πίσω πόρτα.
Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι σήμερα ταυτισμένος με το ΑΚΕΛ του κομμουνιστή πρώην Προέδρου της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια. Οι οποίοι είναι στοιχημένοι στην πλευρά της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιας για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Βικτώριας Νούλαντ, αλλά και του Τούρκου Σουλτάνου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως επίσης κατήγγειλα ότι ο Αναστασιάδης επιχειρεί πραξικοπηματικά να κλείσει το Κυπριακό ζήτημα. Τονίζοντας ιδιαίτερα ότι. ο ελληνισμός δεν θα μπορέσει να αντέξει άλλη μια τέτοια ήττα, εφάμιλλη της Μικρασιατικής καταστροφής. Ο Νίκος Αναστασιάδης επιχειρεί πραξικοπηματικά να παρακάμψει το δημοψήφισμα που υποσχέθηκε να φέρει στον ελληνοκυπριακό λαό, όταν καταλήξει στην όποια λύση. Θα πρέπει, όλοι στην Κύπρο να απομονώσουν το νέο Εφιάλτη!!
Νομικό και πολιτικό πραξικόπημα προ των πυλών.
Έτσι, επιβεβαιωνόμαστε για τον τίτλο που είχαμε χρησιμοποιήσει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην ΕΩ, αφού ο Νίκος Αναστασιάδης στις συζητήσεις του Κυπριακού στη διάσκεψη της Γενεύης προκαλεί νομικό πραξικόπημα, αφού παραδίδει τους τίτλους ιδιοκτησίας του Κράτους του, εκχωρώντας επί της ουσίας το ίδιο το Κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Επίσης σε αυτήν την διάσκεψη στη Γενεύη μεθοδεύεται η νομιμοποίηση της εισβολής των βαρβάρων στην Κύπρο το 1974 και επιδιώκεται η αναίρεση όλων των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ειδικότερα, αυτού που ζητά την άμεση αποκατάσταση της πλήρους κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την αποχώρηση όλων των στρατευμάτων της Κατοχής.
Ταυτόχρονα, ενώ οι συζητήσεις ξεκίνησαν με τους ηγέτες των Ελληνοκυπρίων και του ψευδοκράτους, στην πορεία συνεχίζονται με την μόνιμη παρουσία των εγγυητριών δυνάμεων του Νησιού. Και ποιος μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Τουρκία, αλλά και σε αυτή την εθελόδουλη Ελληνική Κυβέρνηση των αναρχο-μπολσεβίκων;
Πουλάει την Κύπρο ο Ανα(ν)στασιάδης.
Στη Γενεύη “παίζεται” ένα θέατρο του παραλόγου. Στη Γενεύη ο Ανα(ν)στασιάδης τα έχει δώσει όλα. Όπως την εναλλάξ προεδρεία καθώς και την παραμονή μιας δύναμης από τον Κατοχικό Στρατό που θα τον ονομάσουν – τάχατες – αστυνομική δύναμη, με πιθανή συμμετοχή της Europol. Έτσι, μέχρι το δημοψήφισμα θα έχουν προ-δεσμεύσει τον Κυπριακό λαό αλλά και τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Ανα(ν)στασιάδης τελεί υπό πλήρη αλκοολική εξάρτηση.
Σύμφωνα με ακριβέστατη πληροφορία μας, ο Ανα(ν)στασιάδης πριν συναντηθεί με τον Μουσταφά Ακιντζί, τον ηγέτη των Κατεχομένων, και πριν αναχωρήσει από την Κύπρο για τη Γενεύη, είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Συλλόγου των πολυτέκνων Κύπρου. Στη συνάντηση αυτή αποκαλύφθηκε ότι ο Ανα(ν)στασιάδης ήταν τύφλα στο μεθύσι και δεν ήταν σε θέση να αρθρώσει μια λέξη. Μας μετέφεραν πως από εκεί τον πήραν σηκωτό ως ωμό κρέας και τον πήγαν στο ραντεβού με τον Μουσταφά Ακιντζί. Όπου και συμφώνησε σε όλα όσα του ζήτησε ο νηφάλιος Ακιντζί, σύμφωνα πάντα με τις επιταγές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Δικαίωση του Όμηρου Αλεξάνδρου.
Επί μήνες ο Κύπριος Οικονομολόγος Όμηρος Αλεξάνδρου γράφει για τον αλκοολικό Ανα(ν)στασιάδη. Παρακάτω δημοσιεύω τα όσα μου ανέφερε σε ένα τελευταίο του ηλεκτρονικό μήνυμα:
Αποτάθηκα εδώ και μήνες γραπτώς τόσο στον Πρόεδρο της Βουλής και τους Βουλευτές όσο και στον Γενικό Εισαγγελέα για να παύσουν με βάση τις πρόνοιες του Συντάγματος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, όχι μόνο γιατί είναι αλκοολικός αλλά και γιατί συνωμοτεί για την κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, και παρά τις επανειλημμένες υπενθυμίσεις μου δεν πήρα ακόμη κάποια απάντηση. Κάτι ανάλογο ζήτησε και μια ομάδα Νομικών η οποία ακόμη αναμένει κάποια απάντηση στην καταγγελία της.
Ο Αναστασιάδης μπορεί να προσδοκεί ότι καταργώντας την Κυπριακή Δημοκρατία θα αποφύγει στο μέλλον την καταδίκη αυτού και των εταίρων του από την Κυπριακή Δικαιοσύνη για όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του Λαού, αλλά πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά ότι δύσκολα θα αποφύγει το λυντσάρισμα από τον Λαό αν προχωρήσει στα ανομολόγητα και σατανικά σχέδια του.
Επιμένω, ότι ο Αναστασιάδης είναι ένας αλκοολικός και ένας μειοδότης…
Να καθαιρεθεί ο αλκοολικός Πρόεδρος.
Ο Ανα(ν)στασιάδης επιχειρεί αυτήν την στιγμή έναν νέο “Αττίλα” για την Κύπρο, τον “Αττίλα ΙΙΙ”. Γι΄ αυτό πρέπει προκειμένου να μην θρηνήσουμε μια νέα Εθνική καταστροφή , να κινηθούν οι διαδικασίες άμεσης καθαίρεσης του Ανα(ν)στασιάδη, γιατί πλέον έχει καταστεί άκρως επικίνδυνος για τον Κυπριακό Ελληνισμό, λόγω και της αλκοολικής του εξάρτησης!!
Ο Ερντογάν τορπιλίζει τη Συμφωνία.
Ωστόσο, σε εκείνο το άρθρο μου της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου, έγραφα στο τέλος του κειμένου:
«Η πληροφορία της τελευταίας στιγμής, είναι πως ενδεχομένως ο απρόβλεπτος Ερντογάν να αναδιπλωθεί και να μην επιζητήσει τη λύση του Κυπριακού, τουλάχιστον αυτήν την χρονική στιγμή.
Γιατί, – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας – ίσως εκτιμά, ότι θα “κάψει” το διαπραγματευτικό του ατού, που είναι το Κυπριακό, προκειμένου να διαπραγματευτεί σε πακέτο, το Κυπριακό, την ΑΟΖ, το Αιγαίο και τη Θράκη…
Οψόμεθα…».
Επανερχόμενος σήμερα να τονίσω, ότι η Συμφωνία της συσκέψεως της Γενεύης τορπιλίζεται προς το παρόν και για έναν ακόμη λόγο από την πλευρά του Τούρκου Σουλτάνου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Γιατί, ο Ερντογάν δεν θέλει να κάνει “μάγκα” τον Χουσεΐν Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος θέλει λίγο πριν την αποχώρησή του από την Προεδρεία των ΗΠΑ, να καταγράψει στο βιογραφικό του μια μεγάλη επιτυχία, αυτή της “επίλυσης” του Κυπριακού ζητήματος!!
Γιατί, δεν ξεχνά ο Ερντογάν πως ο Μπάρακ Ομπάμα επιχείρησε τον περασμένο Ιούλιο να τον ανατρέψει μέσω πραξικοπήματος που του “έστησε” στην Τουρκία!!
Γιατί, δεν ξεχνά ο Ερντογάν πως ο Μπάρακ Ομπάμα έβαλε τον ίδιο και την Τουρκία μετά το πραξικόπημα σε μεγάλες περιπέτειες, που ακόμη μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχει ξεσπάσει το πραγματικό τσουνάμι!!




hellasforce