Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΣΟΚ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1952!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ


%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%bf%cf%831
«ΑΠΟ ΤΟ 1952 ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ»
Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΠΟΣΔΑΓΛΗΣ ΤΟ 1952 ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ …
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ:
«ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΕΚΠΟΝΗΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ»
Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του «Πατριωτική Οικονομική Πολιτική», ένα μικρό βιβλιαράκι που «κάποιοι» φρόντισαν να εξαφανιστεί.
Αντίτυπά του μοιράζονταν από χέρι σε χέρι μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περίπου τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη του έκδοση από τις οικονομικές εκδόσεις «Μπιστιρλή», το γνωστό στους μυημένους εξειδικευμένο εκδοτικό οίκο που από τις αρχές του αιώνα εξέδιδε τα πλέον προχωρημένα επιστημονικά συγγράμματα για λίγους και εκλεκτούς.
Ποιος ήταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης;
Γεννήθηκε στη Λαμία το 1907. Εντάχθηκε από πολύ νωρίς, ήδη από το 1922 στην ηλικία των 15 χρονών, στον «Όμιλο Ελεύθερης Σκέψης» κι άρχισε να διαμορφώνει την πατριωτική του οικονομική θεωρία.
Μετά, έφυγε για τη Σοβιετική Ένωση όπου σπούδασε οικονομικά στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας -το γνωστό μετονομασθέν σε Λομονόσοφ – και στη συνέχεια εργάστηκε μαζί με μερικά από τα πιο κορυφαία μυαλά της εποχής του σε ορισμένα από τα πιο προχωρημένα και άκρως απόρρητα οικονομικά προγράμματα της τότε Σοβιετίας.
Το 1940 επιστρέφει στην Ελλάδα, εντάσσεται στην Αντίσταση και με το τέλος του πολέμου συλλαμβάνεται από τους Άγγλους και παραδίδεται στη Χωροφυλακή. Μένει φυλακισμένος, «ξεχασμένος» για χρόνια. Στο κρατητήριο ολοκληρώνει το βιβλίο «Πατριωτική Οικονομική Πολιτική» που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον εκδοτικό οίκο «Μπιστιρλή», ο οποίος και το εκδίδει. Το βιβλίο είναι δυναμίτης, αφού περιέχει μερικά από τα πιο πρωτοποριακά μοντέλα οικονομικής πρόβλεψης που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Επιπλέον, προβάλλει το πατριωτικό μοντέλο της οικονομίας και προκαλεί πάταγο στους τότε διεθνείς οικονομικούς κύκλους και σε πρόσωπα που διαμόρφωναν τη διεθνή οικονομική πολιτική.
Αυτά για την ιστορία. Απλά να προσθέσουμε ότι αρκετοί Έλληνες που εργάζονται σε μεγάλους διεθνείς Οίκους – που σήμερα κάποιοι εξ΄αυτών των Οίκων μας ταλανίζουν – έχουν δει στις βιβλιοθήκες Διευθυνόντων Συμβούλων και άλλων κορυφαίων στελεχών το βιβλιαράκι του Ισίδωρου Πόσδαγλη. Του μεγάλου Αγωνιστή και Οικονομολόγου. Ίσως κάποια στιγμή αξίζει να ασχοληθούμε και να αναφέρουμε πολύ περισσότερα για ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά μυαλά που γέννησε αυτός ο τόπος.
Τι έγραφε στο βιβλίο του ο Πόσδαγλης και γιατί δεν θέλουν να το ξέρουμε;
Μερικές μόνο αναφορές από το βιβλίο του Πόσδαγλη – το οποίο θυμίζουμε γράφτηκε στα 1952 -είναι ικανές να ανατρέψουν, κυριολεκτικά να τινάξουν στον αέρα το σάπιο οικοδόμημα της αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής που ακολουθείται.
Διαβάστε:
Στο δεύτερο κεφάλαιο με τίτλο «Εθνικό Χρέος και Εθνικό Έλλειμμα» σημειώνει ο Πόσδαγλης, στις σελίδα 17:
«Όταν τα δανεισμένα κεφάλαια του διεθνούς καπιταλισμού βρεθούν στο όριο της απόδοσής τους τότε ακολουθεί μια απομείωση του Εθνικού Χρέους, που επιβάλλουν δια της βίας. Τότε θα επικαλεστούν την ανάγκη πλέριας συμμετοχής όλων των δανειστών, εννοώντας μ΄ αυτά τα λόγια ότι πρέπει να πληρώσουν οι αποταμιεύσεις των εργατών, των αγροτών και του λαού. Κυλάνε έτσι το χρέος τους από το Κράτος που στέρεψε από απόδοση στο γόνιμο χωράφι του αγρότη για να πάρουν κι από εκεί κέρδη.»
Και συνεχίζει ο Πόσδαγλης πιο κάτω, στη σελίδα 22 στο ίδιο κεφάλαιο:
«Όταν η Ευρώπη μετά τον Πόλεμο θα φτιάσει το Νόμισμα για να απορροφήσει τα λαϊκά κεφάλαια, τότες θα στραφούν προς την Ελλάδα να της κόψουν το Χρέος που θα της έχουν φορτώσει, με σκοπό να τραβήξουν από τους εργαζόμενους και τους αγρότες ότι θα έχουν μαζέψει από το τέλος του Πολέμου και μετά». Αν βρίσκετε εντυπωσιακό να προβλέψει κανείς το κοινό νόμισμα από ένα κρατητήριο στα 1952 περιμένετε να δείτε παρακάτω:
«Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ιταλία θα γίνουν στόχος του διεθνούς κεφαλαίου μόλις φτιάσουνε το Νόμισμα. Το άθροισμα των δικών τους χρεών – που με τέχνη και κόπο θα τους έχουν φορτώσει – θα ισορροπεί, θα αντιπροσωπεύει το Χρέος μιας ψευτο-ένωσης, ώστε να ισοφαρίζει τα κέρδη των Γερμανο-Γάλλων και των ιμπεριαλιστών συμμάχων τους.». Σελίδα 24!
Αυτά γράφει ο Πόσδαγλης, με στοιχεία, αριθμούς και διαγράμματα, είπαμε από το 1952!
Στο τέταρτο κεφάλαιο «Τα Κόμματα» γράφει ο Πόσδαγλης στη σελίδα 121: «Όταν ο λαός πρέπει να καθοδηγηθεί προς την απομείωση του Χρέους τότε χρειάζεται μια γενικής φύσης Κυβέρνηση (Σ.Σ.: Ο Πόσδαγλης μάλλον εννοεί μια Κυβέρνηση συνεργασίας), που θα αντιπαλεύει τα λαϊκά συμφέροντα σ’ όλο το πλάτος της ιδεολογικής αντιπάλης. Ο διεθνής παράγοντας του καπιταλισμού θα φροντίσει ώστε να μην υπάρχουν δυνατότητες άλλες απ΄αυτές που θα λέει η γενικής φύσης Κυβέρνηση.» Μήπως σας θυμίζει κάτι;
Γιατί όμως στην Ελλάδα; Τα εξηγεί όλα ο Πόσδαγλης:
«Αμερικανοί και Γερμανοί δεν μπορούν να ζήσουν πιο πέρα απ΄ το τέλος του αιώνα γιατί θαναι τόση η ανάγκη τους για κεφάλαια, όπως βλέπουμε ακριβώς στον πίνακα πιο πάνω, που θα πρέπει να βγάλουν τα πετρέλαια για τα οποία οι ίδιοι οι Γερμανοί ήρθαν να κάνουν Κατοχή στην Πατρίδα μας. Θα δείτε να ξαναβρίσκονται Σύμμαχοι, να συγκεντρώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και να ασχολούνται με το χάρτη που ξέρουν όλοι τους και τον έχουν κλεισμένο στα συρτάρια τους.Και οι ξένοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους.»
%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%bf%cf%83-2
Να λοιπόν που οι Ναζί είχαν αποτυπώσει πλήρως τους χώρους όπου υπάρχουν πετρέλαια (το βλέπετε στο χάρτη, είναι οι περιοχές που σημειώνονται με τις τελίτσες) και το ακόμη χειρότερο, βλέπετε και τον δρόμο του ΑΓΩΓΟΥ απο τον οποίο θα διοχετεύεται το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στην ευρώπη! Και αυτός ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!
Τώρα λοιπόν εξηγούνται ΟΛΑ!
Τώρα επιτέλους, βρίσκουν εξήγηση τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ!
Να λοιπόν αυτο το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ που γνώριζε ο Πόσδαγλης και που γι αυτό ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ απο τους Αγγλους, γι αυτό κρατήθηκε τόσο καιρό στις φυλακές και ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ το βιβλίο του κάθε φορά που εκδίδονταν και γι αυτό κυκλοφορούσε ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ και μόνο σε ανθρώπου; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ! Και φυσικά, ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ γι αυτό το ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΥΑΛΟ, ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΗΡΩΑ, που η πατρίδα του η ίδια ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ!…
Το ψέμμα και η απάτη, καθώς γνωρίζετε συνέλληνες, ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. Δυστυχώς όμως, αυτή τη φορά, κράτησε 60 ολόκληρα χρόνια αυτό το μυστικό της απάτης. Ομως κάποτε, έρχεται η ώρα που ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! Ασφαλώς και ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΟΛΑ σε τούτη τη χρονική περίοδο που με τη βοήθεια της τεχνολογίας, τα πάντα παύουν να είναι για πολύ «κρυπτά υπο τον ήλιον»!
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΕΚΠΟΝΗΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!





hellasforce

Ραγδαίες Γεωπολιτικές Εξελίξεις! Στροφή του Πλανητάρχη στη Ρωσία


%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%bd
«ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΤ. ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ…;»

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ


%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bcΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ VS ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
«ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ…»

Σκόπια: Ολομέτωπη σύγκρουση Γκρούεφσκι κατά του Τζορτζ Σόρος


Ο αρχηγός του σλαβικού κόμματος VMRO-DPMNEΝίκολα Γκρούεφσκι σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία ‘Ρεπούμπλικα’ (Република) έχει ως κύριο θέμα τις δραστηριότητες του Αμερικανού προπαγανδιστή Τζορτζ Σόρος στο νοτιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων, τη δυναμική του να συγκεντρώνει πολιτικές δυνάμεις στην υπηρεσία της ιδεολογίας του, μέσω των ‘ανοικτών κοινωνιών’ και όπως ο ίδιος είπε με τα εκατομμύρια που ‘χύθηκαν’ για το σκοπό αυτόν στα Σκόπια.
 
«Ήταν μια δύσκολη, αλλά ενδιαφέρουσα χρονιά. Ναι, είχαμε έναν σκληρό αντίπαλο και δεν σκέφτομαι την Σοσιαλδημοκρατική Ένωση- SDSM, αυτή ήταν απλά το κάλυμμα, το εργαλείο, η λαβίδα…  Πίσω τους βρίσκονταν ο Τζορτζ Σόρος με τα εκατομμύρια του που χύνονταν στη χώρα, μέσω του δικτύου των ΜΚΟ, των μέσων ενημέρωσης, των πολιτικών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, η επιρροή των πιο ισχυρών κρατών του κόσμου, που αποτελούσαν μια αποφασιστική επιρροή για μια μικρή χώρα όπως είναι η δική μας. 
Όλα αυτά δεν θα γίνονταν με τόση ευκολία, εάν είχαμε μια οικονομία ισχυρότερη,  που θα πρόσφερε νέες θέσεις εργασίας. Παρά το γεγονός αυτό, έχουμε επιτυχία και αυτό δεν πρέπει να αγνοηθεί σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση», δήλωσε ο Γκρούεφσκι.
 
Η συνέντευξή του που είχε τίτλο: «Η Κοινωνία των Πολιτών δεν πρέπει να παραμείνει στο μονοπώλιο του Σόρος», είχε τον υπότιτλο «γιατί ο Σόρος εστιάζει την προσοχή του στα Σκόπια», ο Γκρούεφσκι δηλώνει ότι το ενδιαφέρον του Σόρος δεν είναι νέο, αλλά επί 25 χρόνια αναμιγνύεται στην πολιτική των Σκοπίων, «αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει ενταθεί».
«Υπάρχει μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) στα Σκόπια, είναι η «Open Society Institute», που χρηματοδοτείται απευθείας από τον Σόρος ή από μέσα τα οποία ελέγχει. Αυτό έχει καταδικασθεί από το VMRO-DPMNE. Αντίθετα δεν υπάρχει παρόμοια κίνηση από το SDSM”.
«Έτσι, ό, τι κάνουμε εμείς είναι κακό και ό, τι κάνει το SDSM είναι καλό ή υπάρχει σιωπή. Ο άνθρωπος, που επί 25 χρόνια ήταν επικεφαλής του «Ινστιτούτου  Ανοικτής Κοινωνίας» στα Σκόπια, είναι μέλος  του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του SDSM.
Πέρυσι, φαινομενικά, συνταξιοδοτήθηκε, αλλά στην πραγματικότητα τοποθέτησε ένα μέλος στη θέση του που είναι δούλος του και δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομά του,  αλλά καθοδηγεί  στην ίδια πολιτική του προκατόχου του. Δεν χρειάζεται να κρύβεται ότι είναι μέλος  του SDSM. Οι άνθρωποι του Σόρος έχουν μιλήσει ανοιχτά εναντίον μας στις πολιτικές συγκεντρώσεις του SDSM. Έτσι το κόμμα μας έχει καθορίσει και λέει ότι SDSM=SOROS», είπε χαρακτηριστικά ο Γκρούεφσκι.
Σύμφωνα με τον αρχηγό του VMRO-DPMNE, στόχος του Σόρος είναι η χρησιμοποίηση του πλούτου του, προκειμένου να ασκήσει επιρροή σε δύο κατευθύνσεις: να δημιουργήσει ‘ιδεολογικό στρατό’ και μέσα από την χρηματοπιστωτική κερδοσκοπία – γνωστά τα αποτελέσματα σε ορισμένες χώρες- να επωφεληθεί από την χρηματιστηριακή αγορά.
«Ο Σόρος στα Σκόπια έχει κάνει έναν σύγχρονο στρατό. Πέρα από τον κλασικό στρατό. Οι ΜΚΟ του Σόρος έχουν δημιουργήσει έναν στρατό χωρίς τουφέκια και πιστόλια, όπως ήταν πριν από 100 χρόνια, τώρα ο στρατός αποτελείται από ιδεολογική διάβρωση που ελέγχει ΜΚΟ, μέσα ενημέρωσης με διεφθαρμένους δημοσιογράφους και επιρροή των ισχυρών ξένων μέσων μαζικής ενημέρωσης σε θέματα της χώρας μας καθώς και κατευθύνσεις ξένων κυβερνήσεων με τις πολιτικές τους στη χώρα μας».
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δυστυχώς έτσι ενεργεί ο Σόρος και στη συνέχεια κάνουν ότι θέλουν. Μπορούν να μας συνθλίψουν και να μας ζυμώνουν σαν ζύμη. Θα μας πούνε εγκληματίες, κλέφτες, προδότες, ηλίθιους και ανίκανους, ότι είμαστε τέρατα και έτσι οδηγούμαστε στις εκλογές. Εφευρίσκουν ένα σωρό ψέματα και παραπληροφορούν, θα πει ο Νίκολα Γκρούεφσκι, μεταξύ των άλλων.
Ο ίδιος θα επισημάνει, ως κατακλείδα της συνέντευξής του, ότι η ανάληψη της εξουσίας στις ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ θα αλλάξει αυτήν την κατάσταση.
«Διάβασα το βιβλίο του Τραμπ που λέει για μια ένδοξη Αμερική, είναι σημαντικό βιβλίο με νέες ιδέες και ελπίζω στην αλλαγή της σημερινής κατάστασης», είπε.






ethnika themata ellada




ΟΡΓΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στις ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!Ετοιμάζονται για κάτι;..


Μια ποικιλία από εναέρια τηλεχειριζόμενα οχήματα με βάση τα πλοία του ρωσικού στόλου αναπτύσσει η Μόσχα, δήλωσε ο Στρατηγός Ιγκόρ Κοζίν στο Russia Today, την Δευτέρα.
«Μια από τις κατευθύνσεις που έχουν οι ειδικοί στα σχεδιαστήρια είναι η ανάπτυξη μη επανδρωμένων αεροσκαφών με έδρα τα πλοία» δήλωσε ο αρχηγός της ναυτικής αεροπορίας, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες λεπτομέρειες.
Η ανάπτυξη αυτή των drones αποτελεί μέρος του εκσυγχρονισμού της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας με νέα μοντέλα, σε αντικατάσταση παλαιών.
«Συγκεκριμένα οι πτέρυγες των αεροπλανοφόρων θα πάρουν MiG-29K και MiG-29KUB μέσα στο 2017-2020,» εξήγησε ο Κοζίν.
Τα MiG-29K και MiG-29KUB είναι μαχητικά 4ης γενιάς με μεγάλο βαθμό αεροδυναμικότητας και όπλα υψηλής ακρίβειας, αλλά δεν θα είναι οι μόνες αλλαγές στον στόλο της Ρωσίας
Τα ελικόπτερα Ka-29 θα αλλαχθούν με τα νεότερα επιθετικά Ka-52K και συνολικά το ρωσικό ναυτικό θα παραλάβει περίπου 100 νέα αεροσκάφη.
Στη παρούσα φάση το «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ είναι το μοναδικό αεροπλανοφόρο της Ρωσίας. Βρίσκεται στην ανατολική Μεσόγειο στο πλαίσιο των επιχειρήσεων στην Συρία και μεταφέρει μαχητικά Su-33 και ελικόπτερα Ka-27 για ανθυποβρυχιακές αποστολές.
Πάντως σε αντίθεση με άλλα αεροπλανοφόρα της δύσης, το Κουζνέτσοφ είναι και πυραυλοφόρο καταδρομικό ενώ το μειονέκτημά του σε σχέση με τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ είναι πως χρησιμοποιεί συμβατική μηχανή και όχι πυρηνοκίνητη.








voice news

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!Οι ΑΡΙΘΜΟΙ τους ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΥΝ...


Τρομάζουν οι αριθμοί και δείχνουν το μέγεθος της Ελληνικής Τραγωδίας. 94,2 δις ευρώ χρωστάμε οι ιδιώτες στο Δημόσιο. 120 δις ευρώ χρωστάμε στις Τράπεζες. Πάνω από 3 δις ευρώ χρωστάμε στη ΔΕΗ. Τα 3 δισ. ευρώ αντιπροσωπεύουν πάνω από το 50% του τζίρου της ΔΕΗ(5.736 δισ. το 2015). To δε χρέος της Ελλάδας προς τους δανειστές αγγίζει τα 400 δις ευρώ. Σε αυτή την οικονομική πραγματικότητα η κα Αχτσιόγλου προσθέτει 27% ασφαλιστικές εισφορές. 
Πραγματικά υπάρχει οικονομικό μοντέλο το οποίο μπορεί να επιβιώσει με τέτοια δεδομένα; Προφανώς και όχι. Το Μαξίμου το γνωρίζει και είναι σαφές πως στην πρώτη ευκαιρία, η Κυβέρνηση θα αποδράσει.





voice news

'ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ'!Κλείνουν την κάνουλα;..


Η χρηματοδότηση των κομμάτων και οι ‘σκοτεινές’ πηγές αυτής είναι η ανοικτή πληγή του ελληνικού πολιτικού συστήματος.
Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), με γνωμοδότησή της, θέτει πλέον τις βάσεις, ώστε να μπει οριστικά «φρένο» στο σύστημα των ανώνυμων δωρεών, τις οποίες λαμβάνουν κατά καιρούς οι πολιτικοί φορείς, με σκοπό να ενισχύσουν την οικονομική τους ισχύ.
Ενδεικτικά, με την υπ' αριθμόν 7/2016 γνωμοδότησή της η Αρχή επισημαίνει: «Η απόλυτη κατάργηση της δυνατότητας χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων μέσω ανώνυμων δωρεών είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα και δεν προσβάλλει το δικαίωμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων / δωρητών, εφόσον α) ο περιορισμός στο ως άνω δικαίωμα εξυπηρετεί έναν συνταγματικά προβλεπόμενο σκοπό (άρθρο 29 παρ. 2 του Σ), β) προβλέπεται σε ρητή διάταξη τυπικού νόμου (ν.3023/2002) και γ) τηρείται η αρχή της αναλογικότητας κατά την υποκείμενη σε οριακό δικαστικό έλεγχο κρίση του νομοθέτη».
Πρέπει να σημειωθεί πως η γνωμοδότηση αυτή δεν είναι δεσμευτική για την Κυβέρνηση.
Τίθεται λοιπόν το θέμα του τι θα πράξει η κυβέρνηση. Θα την υιοθετήσει πλήρως η κυβέρνηση ή θα είναι απλώς ακόμη ένα πυροτέχνημα περί «Τάξεως και Ηθικής»;






voice news

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΕ PORTAS! Διαλύουν τα ΤΑΜΕΙΑ για χάρη των ΗΜΕΤΕΡΩΝ...


Κρυφό ‘ρουσφέτι’ και ‘κλείσιμο του ματιού’ στα ψηφαλάκια των Δημοσίων Υπαλλήλων κάνει το Υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή η Κυβέρνηση, που βλέπει τις εκλογές να έρχονται και κάνει ό,τι μπορεί για να διασωθεί πολιτικά.
Η νέα εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας προβλέπει παράθυρα για σύνταξη από τα 58 με κρυφά μπόνους από τα πλασματικά έτη, αλλά οι πιο ευνοημένοι θα είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί το κόστος αναγνώρισης θα είναι πολύ φθηνότερο από τους άλλους ασφαλισμένους, για ίδια χρόνια και ποσά.
Η εγκύκλιος προβλέπει πως οι δημόσιοι υπάλληλοι θα καταβάλουν με αίτηση μέσα στο 2017 το 10% του μισθού τους για κάθε μήνα που εξαγοράζουν, ενώ οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι θα εξαγοράζουν το μήνα καταβάλλοντας το 20% του μισθού. Το μαγικό κόλπο βρίσκεται στην εισφορά του εργοδότη. εισφορά του κράτους- εργοδότη από το 2017 δεν θα είναι 13,3% , αλλά 3,3%! Και αφού πληρώσουν με ψίχουλα το τιναγμένο ελλειμματικό κοινό ασφαλιστικό ταμείο οι δημόσιοι υπάλληλοι για να εξασφαλίσουν σύνταξη από τα λεφτά που θα έχουν πληρώσει όλα τα άλλα κορόιδα, θα αυξηθεί το 2020 πάλι το τίμημα εξαγοράς τους στο 13,3%! Τότε που οι άλλοι θα πληρώνουν 30% για να χρηματοδοτηθεί η τρύπα του ΕΦΚΑ.
Αυτά για να γνωρίζετε πως όταν μιλάμε για εκλογές προ των πυλών δεν υπερβάλλουμε.







voice news

ΚΥΠΡΟΣ 'ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ'! Κατώτερη των περιστάσεων η Κυβέρνηση;..


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κυπριακό. Αθήνα και Λευκωσία βρίσκονται υπό συνεχή πίεση η οποία αναμένεται να ενταθεί. Η «ώρα μηδέν» για τη Σύνοδο της Γενεύης πλησιάζει. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», ο Χουσεΐν Οζγκιουργκούν, «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η σύνοδος της Γενεύης να μη γίνει σε επίπεδο ηγετών. «Δεν έχω δει μέχρι τώρα μια ξεκάθαρη ανακοίνωση, αλλά νομίζω ότι η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί σε επίπεδο πρωθυπουργού», ανέφερε σε δηλώσεις του προς το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Anadolu».
Επισημαίνεται πως ήδη ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει επαφές με διεθνείς παράγοντες που διαδραματίζουν άμεσα ή έμμεσα ρόλο στο Κυπριακό. Υπό το πρίσμα αυτό, ο κ. Τσίπρας συνομίλησε χθες με τη Βρετανίδα ομόλογό του Τερέζα Μέι αλλά και με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Σύμφωνα με το Μαξίμου, ο κ. Τσίπρας ζήτησε την υποστήριξη της κ. Μέι για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση για το Κυπριακό με βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.
Για τον κο Αναστασιάδη δε θέλουμε να μιλήσουμε. Κάνει ότι κρίνει πως είναι καλύτερο για το κράτος του. Έχουμε ωστόσο την απαίτηση η ελληνική κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην οδηγήσει σε νέα Εθνική Τραγωδία.






voice news

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ! Το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΡΕΜΕΙ τον ΤΡΑΜΠ, εξαιτίας του ΟΜΠΑΜΑ...


Τα ‘Γεράκια του Πενταγώνου’ επιθυμούσαν Χίλαρι. Το γνωρίζουμε όλοι. Τώρα όμως έχουμε και το λόγο, με στοιχεία.
Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και την παγκόσμια αγορά όπλων. Από 89 δις δολάρια παγκοσμίως το 2014 οι πωλήσεις όπλων μειώθηκαν στα 80 δις το 2015. Παρόλα αυτά όμως η Κυβέρνηση Ομπάμα πούλησε 40,2 δις δολ παγκοσμίως, το 50,29% των συνολικών, παγκόσμιων πωλήσεων. Στη δεύτερη θέση έμεινε η Γαλλία με 15,3 δις. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την ετήσια έρευνα που πραγματοποιεί η Υπηρεσία Έρευνας του Κογκρέσου, που αποτελεί τμήμα της Βιβλιοθήκης του αμερικάνικου Κογκρέσου, και αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες στον χώρο του παγκόσμιου εμπορίου όπλων.
Ο προορισμός των όπλων είναι τα αναπτυσσόμενα κράτη. Κατά τη διάρκεια της 3ετίας 2008-2011, η μεταφορά όπλων προς τα αναπτυσσόμενα κράτη κάλυπτε το 80,39% του συνόλου των συμφωνιών παγκοσμίως.
Στο μεταξύ από το 2012 έως το 2015 οι ΗΠΑ είχαν κέρδη σχεδόν 86 δις δολάρια από συμφωνίες με αναπτυσσόμενα κράτη και η Ρωσία 48,6 δις. Είναι η όγδοη διαδοχική χρονιά που οι ΗΠΑ βρέθηκαν πρώτες στην κατάταξη.
Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως σύμφωνα με τον Guardian, η κυβέρνηση Obama κατέχει το ρεκόρ σε πωλήσεις όπλων από την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Πιο συγκεκριμένα, επί της 8ετίας Barack Obama εγκρίθηκαν πάνω από 278 δισ. δολ. σε πωλήσεις όπλων προς άλλα κράτη σε σύγκριση με την περίοδο διακυβέρνησης George W. Bush, όπου εγκρίθηκαν 128,6 δισ. δολ.
Τέλος αξίζει να τονιστεί πως το 2015, ο μεγαλύτερος εισαγωγέας όπλων παγκοσμίως ήταν το Κατάρ με συμφωνίες αγοράς ύψους 17,5 δισ. δολ., ενώ ακολούθησε η Αίγυπτος με 11,9 δισ. δολ και η Σαουδική Αραβία με 8,6 δισ. δολ. Μερικοί ακόμα αγοραστές ήταν η Νότια Κορέα, το Πακιστάν, το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ιράκ.
Μάλλον γι αυτό δεν ήθελε το Πεντάγωνο, τον Τραμπ. Αφού τα έχουμε βρει με τους Δημοκρατικούς γιατί να ρισκάρουμε με τους Ρεπουμπλικάνους;






voice news

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016)



14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
34
35
31
32
33

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ (ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ)


Τα ΜΜΕ και οι κυβερνήσεις των δυτικών χωρών παρουσιάζουν τους τζιχαντιστές ως μεμονομένες περιπτώσεις του Ισλάμ
Έβαλαν τα Εβραϊκά σύμβολα και την γιορτή Χανουκά που γιορτάζουν την νίκη τους κατά των Ελλήνων.Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ένας φίλος από το κινητό του.
Η Χατούν Ντόγκαν πήγε να βοηθήσει τον Χριστιανικό κόσμο στην Συρία και στο Ιράκ και εκεί είδε την πραγματικότητα.Το isis είναι το ίδιο το Ισλάμ αναφέρει χαρακτηριστικά
Τα μικροτσίπ RFID επιβάλλονται υποχρεωτικά στις Φιλλιπίνες εδώ και χρόνια ;;;;
Δείτε μαρτυρίες ανθρώπων που αρνήθηκαν το μικροτσίπ.