Σάββατο 1 Απριλίου 2017

KATI ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Φυλάνε τους τάφους με όπλα

Ένα ολόκληρο χωριό στο πόδι….



Στα νότια παράλια της Μαύρης Θάλασσας, στην επαρχία της Ριζούντας, οι κάτοικοι ενός χωριού, έχουν πάρει τα όπλα και φυλάνε σκοπιές στο νεκροταφείο του χωριού γιατί τα πτώματα… βγαίνουν από τους τάφους!
Όχι, δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας ή κάποια κακοστημένη φάρσα. Ο Χαμίτ Καρατάς, κάτοικος του χωριού Γκιουνεϊτζέ στο προάστιο Ικιζντερέ, οδηγώντας το αυτοκίνητό του, σταμάτησε για να βγάλει από τη μέση του δρόμου ένα βράχο. Όμως διαπίστωσε ότι ήταν ένα ανθρώπινο κεφάλι!
Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές του χωριού και ξεκίνησε μαζί με συγχωριανούς του έρευνες. Μάλιστα, λόγω των γεωγραφικών περιορισμών και του μικρού χώρου του νεκροταφείου, οι κάτοικοι άρχισαν να θαβουν τους νεκρούς τους στις αυλές των σπιτιών τους. Έτσι, οι έρευνες των χωρικών, επεκτάθηκαν και στα σπίτια, ψάχνοντας να βρουν σε ποιον ανήκει το κεφάλι.
Φτάνοντας στο σπίτι του ιμάμη του χωριού, που είχε πεθάνει δύο μέρες νωρίτερα, παρατήρησαν μεγάλες πατημασιές και τον τάφο του ιμάμη να είναι διαλυμένος.
Σύντομα αντιλήφθηκαν ότι ο δράστης ήταν μια αρκούδα και πλέον, μαζί με τους κατοίκους του γειτονικού χωριού, Σιμσιρλί, φυλούν καραούλι, καθώς τα περιστατικά που αναφέρθηκαν ήταν αρκετά.






taxlia.gr

Ο Τραμπ ετοιμάζεται να δώσει σύγχρονα αντιτορπιλικά στην Ελλάδα



Μεγάλο παρασκήνιο φαίνεται πως κρύβει η πρόσφατη παρουσία του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ.

Το περιοδικό «Analysis»,που ασχολείται με αμυντικά θέματα, ανέβασε στο Twitter του ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία, μέχρι το 2019 η Ελλάδα θα παραλάβει από το Αμερικανικό Ναυτικό, δύο υπερσύγχρονα αντιτορπιλικά τύπου Arleigh Burke, τα οποία δίνουν κάλυψη μεγάλης αντιεροπορικής ισχύος στο πολεμικό μας ναυτικό.
Τα πλοία αυτού του τύπου μπορούν να εκτοξεύσουν και πυραύλους Κρουζ.
Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού δεν επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη είδηση.





taxalia.gr

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Οι συνταξιούχοι φταίνε για τη χρεωκοπία της χώρας!



«Aν δει κανείς την πορεία της χώρας από το 2000 μέχρι το 2015, θα διαπιστώσει ότι για το ασφαλιστικό δόθηκαν 220 δισ. από 
τον κρατικό προϋπολογισμό, τα οποία αντιστοιχούν σε ποσοστό πολύ υψηλότερο από το χρέος της χώρας». 
Aυτό υπογράμμισε κατά την εισήγησή της στο 1ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του Economist η πρόεδρος του «ΔΙΚΤΥΟΥ» για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, τονίζοντας ότι τα ελλείμματα που καλύφθηκαν στο ασφαλιστικό από την κρατική χρηματοδότηση αντιπροσώπευαν το 83% της αύξησης του χρέους.




Συνομιλίες και με Ισραήλ – Στη Σούδα η βάση των Arleigh Burke 

Εξοπλιστικός «οργασμός»: Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα προμηθευτούν και Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (ΜΕΑ) κατηγορίας Μέσου Ύψους Μεγάλης Αυτονομίας (MALE) . Η απόκτηση των ΜΕΑ προωθείται μέσω διακρατικής συμφωνίας με καθεστώς χρονομίσθωσης (leasing). Ταυτόχρονα σύμφωνα με πληροφορίες η απόκτηση των αντιτορπιλικών Arleigh Burke, USS Stout και USS Laboon,(παρακάτω μπορείτε να δείτε το USS LABOON DDG-58 στον Πειραιά πριν λίγο καιρό), θεωρείται τελειωμένη υπόθεση ενώ η βάση της Σούδας αναβαθμίζεται γι αυτό ακριβώς το λόγο. Ήταν άλλωστε και απαίτηση των ΗΠΑ η οποία αφορούσε την παράλληλη ανανέωση της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας (Mutual Defense Cooperation Agreement MDCA) ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ, με βασικό άξονα τη χρήση της βάσης της Σούδας.



Η Άγκυρα ανακοίνωσε ξαφνικά ότι η επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» ολοκληρώθηκε με 
επιτυχία και το ερώτημα στα χείλη όλων ήταν: «Γιατί τώρα;» και φυσικά γιατί ψεύδονται για την επιτυχία της αποστολής…
Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου, με στόχο να «καθαρίσουν» την συριακή συνοριακή πόλη Jarabulus και τις γύρω περιοχές από τις δυνάμεις του Daesh (ISIS / ISIL). Επιπλέον, οι ελιγμοί της Άγκυρας είχαν ως στόχο την αποτροπή δημιουργίας ενός ανεξάρτητου κουρδικού κράτους στο βόρειο τμήμα της Συρίας.

Σφαγή στο Δημόσιο: Ποιοι θα δουν μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις – Πώς υπολογίζονται οι εισφορές




Τι αλλάζει σε μισθούς και συντάξεις στο Δημόσιο; Πώς υπολογίζονται οι εισφορές;
Ψαλιδισμένες θα δουν στις συντάξεις τους οι δημόσιοι υπάλληλοι, εξαιτίας του νέου τρόπου υπολογισμού τους με τις ρυθμίσεις του νόμου Κατρούγκαλου (ν. 4387/2016).

 Διαφορές προκύπτουν και για τους προιστάμενους του Δημοσίου, όπου υπολογίζεται και το επίδομα θέσης ευθύνης στις συντάξιμες αποδοχές για τις οποίες καταβάλλονται ασφαλιστικές εισφορές.

Επίσης, δεν υπόκεινται σε εισφορές τα 140,8 ευρώ της ειδικής παροχής που λαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι με βάση το ενιαίο μισθολόγιο, όπως προκύπτει από εγκύκλιο που εξέδωσαν τα συναρμόδια υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών.

Χαμός για τους πρόσφυγες - Θα γίνει δημοψήφισμα





"Καζάνι που βράζει" η ανατολική Φθιώτιδα για το κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων στον Καραβόμυλο Έντονες ήταν ο
ι αντιδράσεις των κάτοικων στη χθεσινή ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε ο Δήμος Στυλίδας για να τους ενημερώσει για τους πρόσφυγες. Στη συνάντηση ήταν παρόντες και οι βουλευτές του νομού.