Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

«Η Ανατολική Μεσόγειος είναι δική μας» ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ


ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!! Αίμα άγνωστης ομάδος βγαίνει από το δένδρο μαρτυρίου ενός Αγίου… !!!


Αίμα άγνωστης ομάδος βγαίνει από το δένδρο μαρτυρίου ενός Αγίου στην Θεσσαλία !
Άγιος Νικόλαος ο Νέος, ο «εν Βουνένοις».
Έχουμε ζωντανή Ορθόδοξη Θρησκεία καί αλλοίμονο σέ όσους καί όσες προσπερνάνε με αδιαφορία μικρά και μεγάλα θαύματα πού πιστοποιημένα υπάρχουν γύρω τους…

EKTAKTO- Σάλπισμα πολέμου – Υπουργός Άμυνας, Π.Καμμένος: «Να προετοιμάζεται η κοινή γνώμη και η Βουλή και να υπάρχει κοινή γραμμή – Κεκλεισμένων των θυρών απόρρητη ενημέρωση της επιτροπής της Βουλής»

Σε κεκλεισμένων των θυρών, απόρρητη ενημέρωση για τις παραβιάσεις, την προκλητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο καθώς και τις επόμενες κινήσεις τους θα προχωρήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμένος στα μέλη της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών ενώ όπως αποκάλυψε τα Γενικά Επιτελεία διέθεταν εδώ και πολύ καιρό πληροφορίες για τουρκική πολεμική επιχείρηση εναντίον Ελλάδας-Κύπρου λέγοντας χαρακτηριστικά «το διαρρεύσαμε (το σχέδιο τους) για να προετοιμάζεται η κοινή γνώμη και η Βουλή και για να υπάρχει η κοινή γραμμή»!

Τουρκικά δίκτυα κατασκοπείας σε Θράκη και Αιγαίο - της Νεφέλης Αργυρού


Ένα κατασκοπικό θρίλερ χολιγουντιανού διαμετρήματος εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες στην ελληνική επικράτεια. Σ’ αυτό πρωταγωνιστούν από ηλικιωμένοι Δυτικοευρωπαίοι που έχουν τα τελευταία χρόνια εγκατασταθεί μόνιμα στο Αιγαίο για «να χαρούν τη σύνταξή τους στον ήλιο», μέχρι παρακρατικές ομάδες. Κοινός παρονομαστής είναι η σχέση τους με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στις αρμόδιες ελληνικές αρχές. Τα τελευταία δύο χρόνια η άσκηση κατασκοπείας στο ελληνικό έδαφος έχει προσλάβει διαστάσεις, κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στη Θράκη, αλλά […]
Ένα κατασκοπικό θρίλερ χολιγουντιανούδιαμετρήματος εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες στην ελληνική επικράτεια. Σ’ αυτό πρωταγωνιστούν από ηλικιωμένοι Δυτικοευρωπαίοι που έχουν τα τελευταία χρόνια εγκατασταθεί μόνιμα στο Αιγαίο για «να χαρούν τη σύνταξή τους στον ήλιο», μέχρι παρακρατικές ομάδες. Κοινός παρονομαστής είναι η σχέση τους με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

ΤΑ “ΣΚΥΛΙΑ” ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΛΥΧΤΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ



Η Ρωσική “αρκούδα” …παραμονεύει
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Τα Ισλαμικά “σκυλιά”, της εγκληματικής φυσιογνωμίας του Αλβανού Πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, αλυχτούν βγάζοντας μίσος που θα αναφλέξει τα Βαλκάνια. Είναι έτοιμος στην εφαρμογή του σχεδίου του, περί της Μεγάλης Αλβανίας,  να ανάψει το φυτίλι της βόμβας που κρατάει στα χέρια του! Αφού υποκινεί τις δραματικές εξελίξεις στα Σκόπια! Πιο συγκεκριμένα:

Οι Σκοπιανοί πρόσφυγες θα εγκατασταθούν στο Κιλκίς – Ολοταχώς προς πραξικόπημα, εμφύλια σύρραξη και διαμελισμό – Ποιος είναι ο «διαμελιστής» των ΗΠΑ και τι προβλέπει το ελληνικό σχέδιο – Καρφώθηκε η αλβανική σημαία στο Κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ (βίντεο)



Ωρα μηδέν για την ύπαρξη της  ΠΓΔΜ καθώς Κομισιόν και Ελλάδα προετοιμάζονται για εμφύλιο πόλεμο στη γειτονική χώρα και λαμβάνουν έκτακτα μέτρα. Πλέον θα υποδεχθούμε και Σκοπιανούς πρόσφυγες..με την κατάσταση στο γειτονικό κρατίδιο θεωρείται μη αναστρέψιμη. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο νέος πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Xhaferi, κάρφωσε την αλβανική σημαία στο γραφείο του στη Βουλή και αυτό δείχνει πολλά… Δείτε παρακάτω σε βίντεο και εικόνα τον οριστικό διαμελισμό της ΠΓΔΜ με την αλβανική σημαία μέσα στο Κοινοβούλιο!

Υπάρχει η ΕΥΠ στην Ελλάδα; Λειτουργεί;






Πρώτοι από όλους σας είχαμε ενημερώσει πως, ο 39χρονος γαμπρός του Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμαϊράκ, Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, χρηματοδότης του 
ISIS, επισκέπτεται τακτικά την Ελλάδα!