Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Στο Μαξίμου το συντονιστικό των αγροτών - Αυτές είναι οι προτάσεις που κατέθεσαν


Στο Μαξίμου το συντονιστικό των αγροτών - Αυτές είναι οι προτάσεις που κατέθεσαν
Αντιπροσωπεία αγροτών, που εκπροσωπεί 60 μπλόκα της χώρας, κατέθεσε σήμερα Δευτέρα (15/02) στο πρωθυπουργικό γραφείο τις προτάσεις του αγροτικού κόσμου, σχετικά με το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.
Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη το μεσημέρι ο γγ της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, Δημήτρης Δημογιάννης και επέδωσε τις προτάσεις και τις θέσεις της Επιτροπής, στη βάση των οποίων προτίθεται να προχωρήσει σε διάλογο με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Το κείμενο των προτάσεων παρέλαβε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το κλίμα της συνάντησης ήταν «πολύ ομαλό και ανθρώπινο».
agrotes maximou2
Αμέσως μετά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, δήλωσε ότι «η κυβέρνηση θα αναμείνει να υποβληθούν και άλλα αιτήματα από τους αγρότες, προκειμένου να προχωρήσει η συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με όρους αντιπροσωπευτικότητας για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
«Μόλις πληροφορήθηκα ότι υποβάλλεται αυτήν τη στιγμή κι άλλο ένα αίτημα για συνάντηση με τον πρωθυπουργό» τόνισε ο κ. Αποστόλου και πρόσθεσε: «Όπως γνωρίζετε υπάρχουν και άλλα αιτήματα και είναι θετικό ότι άρχισαν να ανταποκρίνονται οι αγρότες που κινητοποιούνται στην πρόσκληση του πρωθυπουργού για διάλογο. Εμείς θα περιμένουμε κι άλλα αιτήματα να υποβληθούν, γιατί θέλουμε σε αυτήν τη συνάντηση, να υπάρχει μία αντιπροσωπευτικότητα, προκειμένου ο διάλογος να είναι πραγματικά ουσιαστικός και να αφορά όλους τους αγρότες. Θα καταβάλουμε μία προσπάθεια, ούτως ώστε η επιτροπή που θα συναντήσει τον πρωθυπουργό να έχει αντιπροσωπευτικότητα, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο αυτήν την ώρα».
Σε ερώτηση εάν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει αυτή η συνάντηση, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απάντησε ότι θα γίνει σύντομα, αλλά αυτήν την ώρα προέχει η αντιπροσωπευτικότητα, ώστε να αφορά όλους τους αγρότες.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, το μέλος της Επιτροπής, Δημήτρης Δημογιάννης από τον Παμφθιωτικό Αγροτικό Σύλλογο, ξεκαθάρισε ότι οι αγρότες είναι έτοιμοι για διάλογο αρκεί αυτός να γίνει από μηδενική βάση, πάνω στις προτάσεις που κατέθεσαν σήμερα και οι οποίες είναι κοστολογημένες, όπως τόνισε. 
«Στη λογική ότι η κυβέρνηση δεν κουβεντιάζει με τους αγρότες, εμείς ανταπαντάμε ότι ερχόμαστε εδώ στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και στους πολιτικούς αρχηγούς, καταθέτουμε τις προτάσεις μας και επιδιώκουμε συνάντηση με την κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό, μόνο και εφόσον συζητήσει στο πλαίσιο των προτάσεων που έχουμε καταθέσει», δήλωσε ο κ. Δημογιάννης.
Απαντώντας στο αν οι αγρότες δίνουν τελεσίγραφο στην κυβέρνηση, επεσήμανε ότι «τελεσίγραφο υπό την έννοια ότι "αύριο θα μας απαντήσετε αλλιώς θα κάψουμε την Ελλάδα", δεν δίνουμε» και προσέθεσε: «Υπάρχει ένας εύλογος χρονικός ορίζοντας που περιμένουμε απάντηση, από εκεί και πέρα, όμως, και μέχρι να έρθει η απάντηση, το μήνυμα που παίρνουμε από όλους τους αγρότες της Ελλάδας είναι ότι εντείνουμε τις κινητοποιήσεις, κλιμακώνουμε τα μπλόκα και αυτό το μήνυμα που πήραμε απ' όλους τους αγρότες σήμερα: "τα τρακτέρ όλων των μπλόκων θα έχουν στραμμένες τις ρόδες προς την Αθήνα". Αυτή θα είναι η επόμενη κίνηση. Άρα λοιπόν ο χρόνος τελειώνει».
Λίγο πριν την κατάθεση των προτάσεων των αγροτών, ο κ. Δημογιάννης είχε δηλώσει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «θα σας εκπλήξει ο αριθμός των μπλόκων που έχουν υπογράψει το πλαίσιο των προτάσεών μας, όπως και των φορέων. Με το πλαίσιό μας συντάσσονται τα πιο δυνατά μπλόκα».
Διαβάστε στη συνέχεια, τα αιτήματα των αγροτών:
agrotes psifisma 1
agrotes psifisma 2
agrotes psifisma 3
agrotes psifisma 4
agrotes psifisma 5 copy copy
agrotes psifisma 6
Εν τω μεταξύ, σε πυρετό διαβουλεύσεων βρίσκονται οι αγρότες στα μπλόκα που έχουν στήσει σε όλη τη χώρα και το σημερινό «μενού», πέραν κάποιων κινητοποιήσεων, περιλαμβάνει γενικές συνελεύσεις και «ζυμώσεις».
Κοινό ζητούμενο -πλην του «οχυρού» της Νίκαιας, που παραμένει σταθερό στις αποφάσεις του για μη προσέλευση σε διάλογο έως ότου αποσυρθούν εξ ολοκλήρου ασφαλιστικό και αγροτικό- είναι να γίνει ο διάλογος επί των προτάσεων που έχουν κατατεθεί στην κυβέρνηση, κάτι που ωστόσο αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας, αφού ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει στις Βρυξέλλες.
Με κοινή την παραδοχή ότι το Πανελλήνιο Παναγροτικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα ήταν μια πετυχημένη κινητοποίηση «αν και ακόμα ορισμένοι θεωρούν ότι θα έπρεπε να λάβει χώρα διαφορετική ημέρα», οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα έχοντας επιστρέψει στα μπλόκα τους χαράσσουν τη στρατηγική για την επόμενή τους κίνηση. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διοικητικοί Δικαστές: Ο ελληνικός λαός έχασε δικαιώματα και κατακτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα

Διοικητικοί Δικαστές: Ο ελληνικός λαός έχασε δικαιώματα και κατακτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα

Κομμένη στα δύο η χώρα
Παράλληλα, σε επ' αόριστον αποκλεισμό των Τεμπών προχώρησαν για ακόμη μια φορά από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (15/02/2016) οι αγρότες του μπλόκου.
Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Παναγιώτης Καλογιάννης τόνισε σχετικά: «Δεν πρόκειται να ανοίξουμε μέχρι να γίνει το τηλεφώνημα από τον γραφείο του πρωθυπουργού, που θα μας καλούν σε διάλογο επί των προτάσεών μας». Όπως, μεταξύ άλλων, έκανε γνωστό, ξεπερνούν τα 40 τα μπλόκα ανά τη χώρα που έχουν συνταχθεί με τη θέση των Τεμπών. «Εξακολουθούν να τηλεφωνούν. Υπάρχουν ορισμένοι που θέλουν να συνταχθούν με εμάς, αλλά δεν τους εμπιστευόμαστε».
Ο ίδιος σημείωσε: «Οποιοσδήποτε πάει σε διάλογο, θα πρέπει να έχει την αποδοχή όλων όσοι απαρτίζουν τον κλάδο, αλλά και να αναλάβει την ευθύνη για το σύνολο του πρωτογενούς τομέα. Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, για να μην δυναμιτίσει τον διάλογο, πρέπει να κατανοήσει και να επιλέξει ορθά με ποιους θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η κουβέντα πρέπει να γίνει πέραν των κομματικών γραμμών και των πολιτικών πεποιθήσεων του καθενός, αφού τα θέματα που πρέπει να επιλυθούν, αφορούν το σύνολο του κόσμου».
Μακεδονία
Διαβουλεύσεις και αποκλεισμούς δρόμων, περιλαμβάνει το σημερινό μενού των κινητοποιήσεων, με τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, τονίζοντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «ο αγώνας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του».
Το σημερινό δελτίο των κινητοποιήσεων για την κεντρική και βόρεια Ελλάδα έχει ως εξής:
Ούτε για σήμερα προγραμματίζεται κινητοποίηση στο μπλόκο της αερογέφυρας Θέρμης, στα πράσινα φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο «Μακεδονία») και σε εκείνο επάνω στον κρατικό αερολιμένα. «Σήμερα στις 19:00 έχει προγραμματιστεί συναυλία, με τη συμμετοχή οκτώ μουσικών, και έτσι θα είναι κλειστός ο δρόμος» τόνισε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής στο μπλόκο πράσινα φανάρια, Βασίλης Μαυροσκάς.
Το συνηθισμένο πρόγραμμα του αποκλεισμού ακολουθεί σήμερα το μπλόκο στο Δερβένι, ως εξής: 11:00- 15:00 κλειστές οι τρεις λωρίδες και στα δύο ρεύματα. Από τις 15:00 έως τις 18:00 θα δοθεί στην κυκλοφορία μία λωρίδα σε κάθε πλευρά, σύμφωνα με τον συντονιστή Αναστάση Σοϊλεμέζη. Οι συμμετέχοντες στο μπλόκο του Δερβενίου, δεν έχουν καταλήξει σε ποια δύναμη συντάσσονται και οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται.
Στον νομό Χαλκιδικής, έχουν στηθεί τέσσερα μπλόκα, στον κόμβο Γοματίου στην Ιερισσό, στα Νέα Μουδανιά, τη Νέα Καλλικράτεια και τον Πολύγυρο. «Σήμερα δεν προβλέπεται κάποια κινητοποίηση, μιας και στις 19:00, έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής, όπου αρμόδιος φοροτεχνικός θα ενημερώσει τον αγροτικό κόσμο για τις αλλαγές που θα φέρει η ενδεχόμενη ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου» δήλωσε ο συντονιστής του μπλόκου στον κόμβο Μουδανιών, Βαγγέλης Μισαηλίδης.
Τα «συμφωνηθέντα» ακολουθούν στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία και σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου Ανέστη Κεμανετζόγλου, «το τελωνείο είναι ανοιχτό για όλους στο χρονικό διάστημα 11:00- 15:00, ενώ τις υπόλοιπες ώρες δεν επιτρέπεται η διέλευση κανενός φορτηγού και νταλίκας, αλλά παραμένουμε διαλλακτικοί με τα ΙΧ οχήματα και τα λεωφορεία». Στο μεταξύ, για τις 12:00 έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση των συμμετεχόντων στο μπλόκο, προκειμένου να ληφθούν οι αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Σύμφωνα με τον κ. Κεμανετζόγλου «γέρνουμε προς την Νίκαια και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουμε στη σημερινή τους κινητοποίηση».
Στο τελωνείο της Εξοχής, στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα, ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής Βασίλης Καστίδης, αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κάτω Νευροκοπίου, επισήμανε ότι το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής: 10:00- 15:00 και 17:00-22:00 είναι κλειστό το τελωνείο για την κυκλοφορία των ΙΧ και λεωφορείων. Φορτηγά και νταλίκες δεν περνούν από το βράδυ της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου, παρά μόνο όταν «κρίνεται απαραίτητο κάτι τέτοιο, για την αποσυμφόρηση της κίνησης και την αποφυγή ατυχημάτων». Σύμφωνα με τον ίδιο «χθες στις 23:00 άνοιξε το τελωνείο για μιάμιση ώρα περίπου, καθώς είχαν συγκεντρωθεί υπεράριθμα φορτηγά και νταλίκες».
Παραμένουν τα μπλόκα των Κοκκινογείων και Προσοτσάνης του νομού Δράμας, χωρίς ωστόσο να έχουν προγραμματίσει κάποια κινητοποίηση για σήμερα.
Υπό κατάληψη παραμένει η Εγνατία Οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων. Αργότερα θα αποφασιστεί εάν θα κλείσει η δίοδος για την παρακαμπτήριο, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας.
Στον νομό Κιλκίς, όπου έχουν στηθεί δύο μπλόκα στα τελωνεία των Ευζώνων και στη Δοϊράνη, στα σύνορα Ελλάδας- πΓΔΜ, στο πρώτο θα συνεχιστεί και σήμερα ο αποκλεισμός (12:00- 15:00 και 20:00- 23:00) και στο δεύτερο η διέλευση θα κλείσει από τις 18:00 έως τις 22:00.
Στα διόδια των Μαλγάρων, αποφασίστηκε 24ωρος αποκλεισμός από τις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με τον επικεφαλής της συντονιστικής του μπλόκου Αχιλλέα Καμπούρη.
Σε αποκλεισμό παραμένει για 15η μέρα σήμερα ο κόμβος του Νησελίου επί της Εγνατίας Οδού στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Βέροιας. Υπενθυμίζεται ότι συμβολικά στο μπλόκο στήθηκε τέντα, με τους συμμετέχοντες σε αυτό να στέλνουν ξεκάθαρο το μήνυμα ότι δεν προτίθενται να αποχωρήσουν. Υπό σκέψη βρίσκεται ο εναλλακτικός τρόπος διαμαρτυρίας τους στις επόμενες ημέρες.
Στον κόμβο της Κουλούρας (Ημαθία), επί της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας, καθημερινά γίνεται συμβολικός αποκλεισμός μιας ώρας από τις 16:00.
Στον νομό Πέλλας, η απόφαση που ελήφθη αφορά κλείσιμο των κόμβων: Μελισσίου (17:00- 22:00), Μαυροβουνίου (17:30- 21:00), Μεσημερίου (17:30- 21:00), Αλυσίδας Βεγορίτιδας (12:00- 14:00 και 17:30- 21:00), Αψάλου (17:00- 21:00) και Γυψοχωρίου (17:00- 17:30).
Στη σερβική γέφυρα στα Γιαννιτσά, ο σημερινός αποκλεισμός ορίστηκε για τις 11 το πρωί και «πάμε επ'αόριστον» τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου Παναγιώτης Ανδρικόπουλος.
Σε αποκλεισμό του δρόμου στο χρονικό διάστημα 10:00-18:00 προχωρούν οι συμμετέχοντες στο μπλόκο της Χαλκηδόνας και, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο επικεφαλής συντονιστικής του μπλόκου Μαυρουδής Μιντσιούδης, ανέφερε ότι τάσσονται με τις προτάσεις των Τεμπών και συμφωνούν να πάνε σε διάλογο με τον πρωθυπουργό «επί των προτάσεων όμως που στείλαμε και όχι για άλλα θέματα». Υπό σκέψη παραμένει η επόμενη κίνηση και ίσως και οριστούν κάποιες εναλλακτικές μορφές κινητοποιήσεων.
Στον νομό Πιερίας, σε Αιγίνιο και Κατερίνη, σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Χρήστο Βάγια, «από τις 18:00 προχωράμε σε επ' αόριστον αποκλεισμό και συντασσόμαστε με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων».
Στον κόμβο Αντιγόνου στο Αμύνταιο, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, όπως μας επισήμανε η επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου, Διαμάντω Κρητικού, «θα κλείσουμε το απόγευμα, αλλά ακόμα δεν έχουμε ορίσει την ακριβή ώρα».
Το σημερινό πρόγραμμα κινητοποιήσεων στη Δυτική Μακεδονία, που αριθμεί εννέα μπλόκα, είναι σύμφωνα με τον συντονιστή όλων, Δημήτρη Μόσχο το εξής:
   - Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία και Νίκης με την πΓΔΜ (24ωρος αποκλεισμός από νωρίς το πρωί και στα δύο).
   - Γρεβενά-πρώτη έξοδος προς την Εγνατία Οδό με κατεύθυνση τα Ιωάννινα 12:00-17:00 και στα δύο ρεύματα.
   - Νεάπολη Τσοτυλίου (24ωρο).
   - Στο Άργος Ορεστικό κάθετα στην Εγνατία, στον δρόμο προς Καστοριά, 24ωρος αποκλεισμός από νωρίς το πρωί, και ελευθέρας σε Αγία Κυριακή και Δεσκάτη.
   - Στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης σήμερα θα γίνει αποκλεισμός 12:00-13:00.
Πελοπόννησος
Κλειστή παραμένει από χθες το απόγευμα στις 18:00 η παλαιά εθνική οδός Κορίνθου-Αθήνας στον Ισθμό από τους αγρότες και σύμφωνα με πληροφορίες ο αποκλεισμός θα διαρκέσει έως θα τις 18:00 απόψε.
Εν τω μεταξύ, για τρίτη εβδομάδα παραμένει κλειστή η νέα εθνική οδός στον Ισθμό από τους αγρότες και η κυκλοφορία διεξάγεται από μικρή παράκαμψη μέσω του παραλιακού δρόμου, μέσα από το χωριό Καλαμάκι.
Παράλληλα, σήμερα οι αγρότες θα κλείσουν και πάλι, για επτά ώρες, τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης-Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης, από τις 17:00 έως τα μεσάνυχτα.
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς Καλαμάτα, μέσω της εθνικής οδού Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας, όπως και από την επαρχιακή οδό Καλαμάτας - Μεσσήνης, καθώς αποχώρησαν από το μπλόκο του Ασπροχώματος οι αγρότες με τα τρακτέρ τους.
Ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης και επικεφαλής του συντονιστικού τους οργάνου Δημήτρης Μπίρης, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασύνταξης των αγροτών της περιοχής και επιστροφή τους στο Ασπρόχωμα τις επόμενες ημέρες, αφού, όπως είπε, «η αποχώρηση των αγροτών είναι προσωρινή, ώστε καθένας να μαζέψει τις υποχρεώσεις του, γιατί ανοίγει η καλλιεργητική περίοδος».
Αντίθετα, οι αγρότες της Τριφυλίας κρατούν ενεργό το μπλόκο στο Καλό Νερό, οι οποίοι, κατά τη χθεσινοβραδινή τους συνέλευση, αποφάσισαν το κλείσιμο του δρόμου για σήμερα, από τις 4 το απόγευμα έως τις 7 το βράδυ, δυσκολεύοντας εκ νέου την κυκλοφορία των οχημάτων από Κυπαρισσία προς Πύργο και από Πύργο προς Κυπαρισσία, αλλά και των οχημάτων που κατευθύνονται από Τρίπολη και Καλαμάτα προς Πύργο - Πάτρα, μέσω του κόμβου του Καλού Νερού.
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας, με πολύωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, ενώ συνεχίζονται οι αποκλεισμοί των εθνικών οδών Πατρών-Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου, και Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στην Αιτωλοακαρνανία.
Συγκεκριμένα, αγρότες της δυτικής Αχαϊας έχουν αποκλείσει την εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στον κόμβο της δυτικής Αχαϊας και όπως ανακοίνωσαν ο αποκλεισμός θα διαρκέσει έως τις 22:00.
Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζουν τον αποκλεισμό της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, κοντά στο Αιτωλικό.
Επίσης, αγρότες της Αιγιάλειας αναμένεται να κλείσουν και σήμερα από τις 19:00, για τρεις ώρες, την εθνική οδό Πατρών-Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου.
Καρδίτσα
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του κόμβου της Καρδίτσας. Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,  το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Παύλος Σπυρόπουλος, σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συνέλευση, για να προγραμματιστούν διάφορες δράσεις, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω, τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος.
Ροδόπη
Οι αγρότες της Ροδόπης, από την πλευρά τους, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς σήμερα θα αποκλείσουν επί 72 ώρες το τελωνείο της Νυμφαίας στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον κόμβο του Τυχηρού.
Στο μεταξύ, οι αγρότες της Ξάνθης επανέρχονται στους επτάωρους αποκλεισμούς από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 7 το απόγευμα, από σήμερα Δευτέρα.
Το απόγευμα της Δευτέρας οι αγρότες του μπλόκου θα συνεδριάσουν προκειμένου να αποφασίσουν τις παραπέρα μορφές κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων τους.
Υπό κατάληψη βρίσκεται και σήμερα η ΔΟΥ του Ηρακλείου από τους αγρότες, ενώ παραμένει το μπλόκο που έχουν στήσει εδώ και μέρες οι αγρότες του Οροπεδίου Λασιθίου.





http://www.newsbomb.gr

Ασφαλιστικό – Μητσοτάκης: Προβληματικό και εσφαλμένο το νομοσχέδιο


Ασφαλιστικό – Μητσοτάκης: Προβληματικό και εσφαλμένο το νομοσχέδιο


«Άδικη» χαρακτήρισε την πρόταση για το ασφαλιστικό ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΓΣΕΕ.
Βασικό θέμα συζήτησης κατά τη συνάντηση ήταν το ασφαλιστικό.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε σε δήλωσή του πως ο λογαριασμός του 1,8 δισ. εξοικονόμησης στο ασφαλιστικό είναι προϊόν της καταστροφικής διαπραγμάτευσης του κ. Τσίπρα τους προηγούμενους μήνες και επεσήμανε πως «η υφιστάμενη πρόταση για το ασφαλιστικό είναι μία πρόταση άδικη η οποία φορτώνει το λογαριασμό στις επόμενες γενιές και επιβαρύνει πάρα πολύ την παραγωγική Ελλάδα και την Ελλάδα η οποία δημιουργεί και η Ελλάδα η οποία σήμερα δυστυχώς για την κυβέρνηση αλλά και τη χώρα είναι στους δρόμος και διαμαρτύρεται».
Όπως είπε η ΝΔ έχει επισημάνει ότι το ασφαλιστικό δεν πρόκειται να λυθεί όσο η ελληνική οικονομία δεν μπει σε τροχιά ανάπτυξης και δυστυχώς, όπως τόνισε, δεν βλέπουμε απολύτως τίποτα από αυτή την κυβέρνηση που να μας κάνει αισιόδοξους ότι μπορεί η οικονομία πάλι να αναπτυχθεί.
«Δεν βλέπουμε στήριξη επενδύσεων, δεν βλέπουμε στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, βλέπουμε μόνο άρνηση να προσαρμοστεί αυτή η κυβέρνηση στην πραγματικότητα του πως θα έρθει η ανάπτυξη» είπε ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνοντας τη θέση του για απόσυρση του νομοσχεδίου.
«Εμείς ζητήσαμε την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου επειδή στη βασική του φιλοσοφία είναι ένα νομοσχέδιο προβληματικό και εσφαλμένο. Δυστυχώς η κυβέρνηση ουδέποτε μπήκε στον κόπο να συζητήσει τις προτάσεις της ΝΔ και θα πρέπει επιτέλους να σοβαρευτεί» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος τόνισε πως το νομοσχέδιο θα πρέπει να αποσυρθεί καθώς δεν μπορεί , όπως είπε να δώσει καμία λύση στο πρόβλημα. Μάλιστα άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης πως συνομιλεί μόνο με τους εργοδότες.


 http://www.newsbomb.gr

Έκτακτο! 3 μέτωπα της Ρωσίας εναντίον της Τουρκίας...

poergn

Ανοιχτή απειλή κατά της Τουρκίας, απεύθυνε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της ρώσικης Δούμας, ο Konstantin Kosaçev.
Ο πρόεδρος απείλησε πως σε περίπτωση που εισβάλλει στην Συρία η Τουρκία, θα ανοίξουν αυτομάτως τρία νέα μέτωπα εναντίον της, τα οποία προέρχονται από διαφορετικές κατευθύνσεις.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα που παρουσίασε την είδηση, τα τρία μέτωπα που ανέφερε ο Kosaçev, είναι:
Η Σύρια
Το Ιράν
Η Μαύρη Θάλασσα.
Εκνευρισμό προκάλεσε την ίδια ώρα στην Μόσχα, η επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, από όπου ανακοίνωσε και την αμέριστη στήριξη της χώρα τους στον αγώνα τους για την «απελευθέρωση» της Κριμαίας.
Όπως φαίνεται οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τα επόμενα 24ωρα, καθώς ο ρωσικός στρατός στην Κριμαία δεν πρόκειται να αφήσει τις τουρκικές δυνάμεις να εισέλθουν στην περιοχή.






voice news

Οι πληροφορίες μας έρχονται από Ρωσία (Αρκούδα) μεριά!!!ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η αντίδραση του Β.ΠΟΥΤΙΝ τις επόμενες 48 ώρες!!!ΤΟΤΕ θα κληθείς να εφαρμόσεις όλα τα «τρελλά συνωμοσιολογικά σενάρια»!!!






Οι πληροφορίες που μας έρχονται από Ρωσία (Αρκούδα) μεριά : 

α)Αντίδραση θα γίνει νύχτα… (εμείς λέμε ΑΝ γίνει)

β)Ο Πρόεδρος Πούτιν έδωσε εντολή οι 10.000 άνδρες που βρίσκονται στη Βάση της Μαύρης Θάλασσας να επιβιβασθούν στα πλοία με προορισμό την Συρία (αν τώρα δεν τους αφήσουν να περάσουν οι Τούρκοι;;;) 

γ)ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ τότε ο αντίκτυπος στην Ελλάδα θα είναι τεράστιος… 
Οι Ευρωπαϊκές χώρες θα σφραγίσουν τα σύνορα… (δεν είναι τελικά καθόλου τυχαίος ούτε ο δεύτερος φράχτης των Σκοπίων, ούτε ο Αυστριακός στρατός στα Σκόπια, ούτε οι εντολές εκτέλεσης στη Βουλγαρία…)
Η Ελλάδα μέσα σε λίγες μέρες θα δεχθεί τεράστιες πιέσεις μεταναστευτικών ροών (στην περίπτωση αυτή παρακαλώ όλοι να εφαρμόσετε τα μέτρα αυτοπροστασίας που έχει διαβάσει ή έχετε διδαχθεί και το σημαντικότερο επιτέλους 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ).









volcano times

ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ… «Θα τους καταστρέψουμε ολοσχερώς»!


davutoglou_firtina
Σε κυνική ομολογία για τις προθέσεις της Τουρκίας προχώρησε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτουγλου!
«Αν δεν αποχωρήσει η YPG θα καταστρέψουμε ολοσχερώς το μέρος αυτό» …Δήλωσε ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου αφού επεσήμανε πως «δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τη χρήση του Αεροδρομίου Μίνιγκ εναντίον της Τουρκίας ή της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης».
Να σημειωθεί οτι οι Τούρκοι μετέφεραν στα Τουρκο-συριακά σύνορα το μακράς ακτίνας δράσεως Τουρκικό Πυροβόλο «FIRΤINA».
Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου αξιολόγησε τις τελευταίες εξελίξεις κατά το ταξίδι του στην Ουκρανία σε μια περίοδο που τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας έχουν στραφεί στη Συρία.
«Δεν θα προσεγγίσει την Αζάζ η YPG και δεν θα επιτρέψουμε να πέσει στα χέρια τους η περιοχή αυτή» προειδοποίησε χαρακτηριστικά ο Νταβούτογλου.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός που σημείωσε ότι η Τουρκία δεν θα διστάσει να πάρει και άλλα αναγκαία μέτρα ασφαλείας …Ενώ δήλωσε οτι «η στάση που τηρεί η Τουρκία είναι μια στάση που συμβάλλει στην ειρηνευτική διαδικασία στη Συρία».
Ο Τούρκος πρωθυπουργός αφού ανέφερε ότι η Ρωσία επαναλαμβάνει στη Συρία την τακτική που είχε ακολουθήσει στη Τσετσενία, τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα μέλος της ΝΤΑΕΣ στο Αζάζ και την γύρο περιοχή.
Ο Νταβούτογλου ανέφερε ότι η Ρωσία εσκεμμένα προσπαθεί να κρατήσει στην επικαιρότητα το ερώτημα αν «θα ξεσπάσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος»…






hellasforce

Εμπλοκές Οπλισμένων Μαχητικών & Πολεμικό κλίμα δυτικά της Χίου!


veteranos
Οπλισμένο Τούρκικο ζεύγος ενεπλάκη δύο φορές με Ελληνικό ζεύγος F-16 βόρειο δυτικά της νήσου Χίου την 15:25 και εν συνεχεία σε δεύτερη εμπλοκή πέντε λεπτά αργότερα Δυτικά του νησιού …Αφού αρνήθηκε να εγκαταλείψει την περιοχή!
Οι Τούρκοι κάνουν Πολεμικό κλίμα στο Αιγαίο και ίσως η σειρά των γεγονότων που εξελίσσονται σε θάλασσα και αέρα να μην είναι τυχαία!
Συγκεκριμένα: Σήμερα είχαμε την εισβολή 6 Τούρκικων Μαχητικών που μπήκε μεταξύ Χίου και Σάμου και πετώντας σε σχηματισμό μέχρι που στην Περιοχή έφτασαν τα Ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν απο την Λήμνο!
Φτάνοντας βόρεια του νησιού ο τούρκικος σχηματισμός έσπασε με την τετράδα να εγκαταλείπει την περιοχή, ενώ το οπλισμένο ζεύγος να εμπλέκεται άμεσα με τα Ελληνικά μαχητικά …Μετά την αερομαχία οι Τούρκοι έφυγαν καταδιωκόμενοι απο τα Μαχητικά μας και την 15:30 κάνοντας αναστροφή ενεπλάκησαν και σε δεύτερη σκληρή εμπλοκή !
Ν α σημειωθεί οτι την ίδια ώρα Τουρκικό καταγραφικό CN-235 περνούσε κοκορέτσι το Αιγαίο κάνοντας 19 παραβιάσεις, αναγκάζοντας το Α/ΤΑ να απογειώσει Μιράζ που αναχαίτισαν και το Τούρκικο κατασκοπευτικό!
Οι Τούρκοι κάνουν κλίμα στο Αιγαίο και εδώ πρέπει να σταθούν και να εκτιμήσουν τα Επιτελεία τον κίνδυνο μην βρεθούμε να τρέχουμε πίσω απο τα γεγονότα ….
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 15η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 22
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 2
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.




hellasforce

ΕΦΟΡΙΑ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΝΕΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ


Νέοι πλειστηριασμοί ακινήτων από την εφορία
ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…
Ξεκινούν και πάλι οι πλειστηριασμοί ακινήτων οφειλετών για χρέη προς την εφορία. Μετά το «ξεπάγωμα» της εκτέλεσης μέτρων αναγκαστικής είσπραξης που είχε επιβληθεί στο πλαίσιο των capital control η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει ήδη δημοσιεύσει στον δικτυακό τόπο της τις περιλήψεις των προγραμμάτων πλειστηριασμού για ακίνητα ο οφειλετών. Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο 1.632 τετραγωνικών στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής και ένα διαμέρισμα 66 τετραγωνικών στη Θεσσαλονίκη.
Το πρώτο εκπλειστηριάζεται στις 16 Μαρτίου με τιμή εκκίνησης 10.400 ευρώ και το δεύτερο στις 13 Απριλίου με τιμή εκκίνησης 56.000 ευρώ.
Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις οι πλειστηριασμοί ακινήτων κηρύσσονται άγονοι αφού δεν υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον. Η έλλειψη αγοραστών αποδίδεται τόσο στις υψηλές τιμές εκκίνησης όσο και στην υπερφορολόγηση των ακινήτων που καθιστά την κατοχή τους ασύμφορη.






hellasforce

ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!


ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
Όταν λέμε ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εννοούμε τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, & Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
Οι Κυβερνήσεις των ΗΠΑ/Ε.Ε. τελούν υπό πλήρη κατοχή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της οποίας πρόεδρος είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η περιουσία του υπολογίζεται στα 500 τρις. ευρώ, όλα σε τούβλα χρυσού.
Είναι ο σύγχρονος Βασιλιάς Μίδας.
Τρομοκρατεί επί ποινή θανάτου όλες τις Κυβερνήσεις των ΗΠΑ/Ε.Ε.
Ελέγχει την οικονομία όλων των Κρατών της Γης.
Καθορίζει τις τιμές του χρυσού & πετρελαίου.
Ελέγχει όλα τα χρηματιστήρια των Κρατών της Γής.
Αποφασίζει τοπικούς ή Παγκόσμιους Πολέμους.
Όλοι οι πολιτικοί μεγάλων & μικρών κρατών είναι δούλοι & ορντινάντσες του.
Οι Έλληνες πολιτικοί είναι δούλοι των δούλων πολιτικών ΗΠΑ/Ε.Ε.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ φροντίζει έκαστος Βασιλεύς/Πρόεδρος/Πρωθυπουργός κράτους να είναι υποτακτικός και μαριονέτα του.
Οι Βουλευτές των κοινοβουλίων να είναι πιόνια του.
Φροντίζει ΗΠΑ/Ε.Ε. να είναι καταχρεωμένες.
Αυτός φρόντισε οι ΗΠΑ να χρωστούν $17 τρις.
Αυτός φρόντισε η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας (DEUTSCHE BANK), να χρωστά 50 τρις. ευρώ, ώστε να ελέγχει τη Γερμανία, με τρόμο τη χρεοκοπία!!!
ΗΠΑ/Ε.Ε. τελούν υπό την σκλαβιά της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ο Πλανητάρχης, ο Κοσμοκράτορας, και ο Επικυρίαρχος του πλανήτη, με τρομοκρατία.
Το ΝΑΤΟ είναι ο στρατός σωτηρίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα διάφορα ΜΜΕ στηρίζουν τους δούλους πολιτικούς του επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σε κάθε κράτος.
Φθάσαμε στο σημείο τους τσιφούτηδες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να τους αποκαλούμε «Θεσμούς».
Για να γίνει κάποιος δανειστής κράτους, πρέπει να ανήκει στη κλίκα- μαφία ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ επιμένει για μείωση των συντάξεων των Ελλήνων γερόντων, ώστε να μπορεί να εισπράττει τα τοκοχρεωλύσια κάθε μήνα από τη χρεωμένη Ελλάδα.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αποφάσισε να καταργήσει τα 500ευρά, για να χάσουν τα χρήματά τους όσοι τα έχουν, και να μείνουν τα χρήματα στις τράπεζές του. Αυτός θα τα εισπράξει σε πλάκες χρυσού. Όλες οι τράπεζες είναι δικές του.
Το μεταναστευτικό και η προσφυγιά είναι έργα δικά του. Το χαλιφάτο των ISIS είναι δημιούργημά του.
Η καταστροφή των κρατών Ιράκ-Λιβύης-Συρίας είναι έργο δικό του.
Η χρεοκοπία της Ελλάδος είναι έργο δικό του.
Οι Γιαγιές της Λέσβου, θα πάρουν το βραβείο NOBEL και η Ελλάδα θα μείνει με τους Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες στο χέρι.
Όλες οι πληγές του Φαραώ, των κρατών της Γης, προέρχονται από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να εδραιώσει τη Παγκόσμια Σιωνιστική Αυτοκρατορία του.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί , Τραπεζίτες, ηγεσία της Ορθοδοξίας-Εκκλησίας, ηγεσία του Στρατεύματος, είναι πιόνια του.
Εάν κάποιος αντιδράσει δολοφονείται.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δολοφονεί διεθνώς όποιον πολιτικό , αντιστέκεται στα σχέδιά του.
(Βλέπε περίπτωση προέδρου Κένεντυ ΗΠΑ, μέχρι Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο).
Η Κυβέρνηση Τσίπρα καλώντας το ΝΑΤΟ & Τούρκους στο Αιγαίο, παίζει με τη φωτιά, θα μεταβάλλει το Αιγαίο σε Συρία-Λιβύη. Η Ρωσία θα αντιδράσει!!!
Επί Κυβερνήσεως Τσίπρα, οι Τούρκοι ξανάρχονται μετά από 200 χρόνια. Η Κυβέρνηση Τσίπρα κάνει λυκοσυμμαχίες με το ΝΑΤΟ ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Κυβέρνηση Τσίπρα, (όπως οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.), είναι πολιτικά ανδρείκελα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, γιαυτό δεν υπάρχει πρόοδος στη χώρα!!!
Ο Τσίπρας δηλώνει διεθνιστής, οπαδός της κοσμοθεωρίας του Εβραίου ΜΑΡΞ. Αυτό σημαίνει οπαδός της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Αυτό σημαίνει παιδί για τα θελήματα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Τσίπρας τα δίνει όλα στους Τούρκους, αρκεί να περάσουν τα σχέδια ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, για ΝΤΠ & Παγκοσμιοποίηση.
Ο πονηροί Ερντογάν-Νταβούτογλου δεν θα μπορούσαν να βρούν καλλίτερο συνεργάτη. Ο Τσίπρας είναι συνεργάτης του εχθρού.
Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, υπάλληλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μας χρεοκόπησαν με δόλιο χρέος, με αντάλλαγμα το μισό Αιγαίο, με τα νησιά μας, που θα τα δώσουν στους Τούρκους. (Σχέδιο της Ν.Τ.Π.)
Μπήκαμε στο ΝΑΤΟ & Ε.Ε. να προστατευθούμε από τους Τούρκους. Τελικά το ίδιο το ΝΑΤΟ & Ε.Ε. μας οδηγούν στο στόμα των γκρίζων λύκων των Τούρκων. Οι «σύμμαχοι» & «εταίροι» μας οδηγούν σε εδαφικό διαμελισμό της Ελλάδος.
Η δόλια χρεοκοπία, τα Μνημόνια, το προσφυγικό, είναι ένα εκκρηκτικό μείγμα για την κοινωνική συνοχή και ύπαρξη της Ελλάδος.
Ο Τσίπρας έδωσε το Αιγαίο στους Τούρκους, για να μας δώσουν οι «εταίροι» την αξιολόγηση για τα μέτρα του Μνημονίου. Τόσο αγαθός είναι…………
Οι Τούρκοι «σουλατσάρουν» ανενόχλητοι στο Αιγαίο, με την ανοχή του ΝΑΤΟ.
Τέτοια Βουλή από υπαλλήλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν την θέλουμε. Ήδη έχουμε ΧΟΥΝΤΑ τη παρούσα Βουλή…..
Εάν θέλει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ να γίνει Πλανητάρχης, να γίνει με δημοκρατικές διαδικασίες. Συνιστούμε στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ να είναι αγαπητός στο Λαό του πλανήτη, λαοπρόβλητος, δημοφιλής, και ΟΧΙ ΤΥΡΑΝΝΟΣ.
Εν όψει αυτής της διεθνούς καταστάσεως ευρισκόμενοι, εισηγούμεθα τα εξής.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
1.-Άσκηση δυναμικής, ανεξάρτητης, εθνικής Εξωτερικής πολιτικής, και ας μας δολοφονήσει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΟΧΙ εξωτερική πολιτική αποικίας & προτεκτοράτου.
2.-Εκμετάλλευση της Γεωπολιτικής-Γεωστρατηγικής θέσης της χώρας. Αφού οι Δυτικοί μας φέρθηκαν εχθρικά και πρόστυχα, να αναζητήσουμε νέες συμμαχίες.
3.-Τώρα οι υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Μέρκελ, Ερντογάν, & Νταβούτογλου, επέτυχαν επέμβαση του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Ευκαιρία βρήκαν οι Τούρκοι να διεισδύσουν μέσω ΝΑΤΟ, στα χωρικά μας ύδατα. Μετά άντε να τους βγάλεις…….
4.-Σκοπός τους είναι όχι να εμποδίσουν τους λαθρομετανάστες & πρόσφυγες, αλλά να εγκλωβίσουν τη ΡΩΣΙΑ στο βορρά. Στόχος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι η ΡΩΣΙΑ!! Γιαυτό έστειλε το δουλικό του ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ στη Μόσχα για συνομιλίες!
5.-Προδότες πολιτικοί, γιαυτό πουλήσατε τα αεροδρόμια των νησιών του Αιγαίου στους Γερμανούς. Οι Γερμανοί διαχρονικά και ιστορικά είναι σύμμαχοι των Τούρκων!!!
6.-Η Μέρκελ με τον Ερντογάν, είναι εκτελεστικά όργανα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενέπλεξαν το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, κατόπιν διαταγών των Σατανικών Κοσμοκρατόρων. Η αντίδραση της Ρωσίας θα είναι άμεση. Έτσι ο Γ! Π.Π. είναι προ των πυλών στη γειτονιά μας.
7.-Αυτά που κάνουν σήμερα το δίδυμο Ερντογάν-Νταβούτογλου στη Συρία, είναι κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Επικυρίαρχων.
8.-Αφού το ΝΑΤΟ είναι εχθρικό προς την Ελλάδα, τότε παραχώρηση στη ΡΩΣΙΑ ναυτικών και αεροπορικών βάσεων, έναντι ενοικίου, ώστε η ΡΩΣΙΑ να γίνει ανάχωμα και ασπίδα προστασίας έναντι της Νατοϊκής και Τουρκικής βουλιμίας στο Αιγαίο & Νησιά.
9.-Αν δεν σταματήσουμε εδώ και τώρα, τους λαθρό στα Τουρκικά χωρικά ύδατα, οδηγούμαστε σε βέβαιο εθνικό θάνατο. Στη Πατρίδα μας, θα κατοικήσουν και κληρονομήσουν οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.
10.-Το πάθημα της Ελλάδος μέσα στην Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, βλέπουν τα άλλα μικρά κράτη, και τρέμουν από φόβο.
11.-Το ΝΑΤΟ τώρα διχοτομεί το Αιγαίο, και δίδει το μισό στους Τούρκους, μαζί με νησιά, και Α.Ο.Ζ.
12.-Μετά το «μπλοκάρισμα», και διχοτόμηση του Αιγαίου, το επόμενο βήμα από ΝΑΤΟ-Τούρκους, θα είναι το κλείσιμο των Στενών. (Δαρδανέλια-Βόσπορο).
13.-Ο Μεντβέντεφ δήλωσε. Το μπλοκάρισμα του Αιγαίου από το ΝΑΤΟ, και το κλείσιμο των Στενών από Τούρκους, σημαίνει Γ. Παγκόσμιο Πόλεμο.
14.-Κύριοι πολιτικοί της Ε.Ε. θα κάνετε τις
Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις (Λονδίνο-Παρίσι-Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ρώμη, κλπ), συντρίμια και στάχτη, σαν τις πόλεις της Συρίας, διότι είσθε ορντινάντσες και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
15.-Όσο παραμένουμε στη Σιωνιστική Δύση των πολιτικών απατεώνων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκι, κ.λ.π. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΜΕΝΟΙ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος ΜΜΕ/Αναλυτής Γεωπολιτικής






hellasforce

ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ… Οι Τραπεζίτες Φέρνουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ και το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ


666
666
Ο Bill Holter Αποκαλύπτει και Προειδοποιεί…
Καθώς οι παγκόσμιες πιστωτικές αγορές έχουν ξεκινήσει κατασχέσεις, το εύρος της χρηματιστηριακής αγοράς των ΗΠΑ σφίγγει και η Deutsche Bank βρίσκεται πάνω στους δείκτες από το ρολόι του θανάτου, ο Bill Holter και προειδοποιεί για υπερχείλιση και παγκόσμια οικονομική κατάρρευση. Και τονίζει πως η κοινωνία χωρίς μετρητά βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά καθώς οι απελπισμεένοι τραπεζίτες προσπαθούν να κρατήσουν την ανθρωπότητα αλυσοδεμένη στα θανατηφόρα τραπεζικά ιδρύματα. «Καταυθυνόμαστε προς το χάραγμα του θηρίου», λέει χαρακτηριστικά. Οι τραπεζίτες κατευθύνουν τα πράγματα βάσει σχεδίου «Δεν πρόκειται ο κόσμος να είναι σε θέση να κάνει επιχειρήσεις χωρίς κάποιο είδος κάρτας, ή κάποιο είδος τσιπ».
1
2
3

Η προθεσμία της Δευτέρας 15/2 για τα HOT SPOT αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός – Δείτε τα επίσημα έγγραφα του ΓΕΕΘΑ

hs samos 3
Όπως όλοι γνωρίζουμε αύριο εκπνέει η προθεσμία σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να παραδοθούν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα 5 hot spot  στην Αστυνομία, προκειμένου μέχρι την Τετάρτη 17/2 να μπορέσουν να λειτουργήσουν και την Πέμπτη να πάει ο Τσίπρας στην έκτακτη σύνοδο κορυφής και να μας «γλυτώσεις από την έξοδο από τη Σένγκεν».


Δείτε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα hot spot σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ όπως αναρτήθηκαν στο Onalert.gr:









σχιστο96 αδτε 196 αδτε χιος96 αδτε98 αδτεδιαβαταδιαβατα1κωσ
κωσ







katoxika nea

Άλμπερτ Πάϊκ: Αυτός θα είναι ο Γ’ ΠΠ – Μετά έρχεται ο Αντίχριστος

pagosmios-polemos

Η περίφημη επιστολή έχει ημερομηνία 15 Αυγούστου 1871 και εστάλη από τον Πάικ στην P-1 (Propaganda-1), στον «πολύ ένδοξο αδελφό Τζιουζέπε Ματσίνι».
Πριν την εμφάνιση του Αντιχρίστου θα γίνουν τρείς παγκόσμιοι πόλεμοι σύμφωνα με καταχωρημένη επιστολή στην Βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου που εστάλη από τον Άλμπερτ Πάικ στον Τζιουζέπε Ματσίνι. Την επιστολή αυτή την εξαφάνισαν αλλά είχε ήδη διαρρεύσει.
Ο Άλμπερτ Πάικ ήταν αμερικανός στρατηγός, μασόνος 33ου βαθμού, Λουσιφεριανός, πίστευε στον Λούσιφερ, που είναι ο Εωσφόρος, δηλαδή ήταν σατανιστής και είπε το “Ναι! Ο Λούσιφερ είναι Θεός”. Ήταν επίσης από τα βασικά ιδρυτικά στελέχη της Κου-Κλούξ-Κλαν και το 1869 έγινε αρχηγός της. Έχει γράψει το αποκαλυπτικό βιβλίο “Morals and dogma” (Ήθη και δόγμα).
Ο Τζιουζέπε Ματσίνι ήταν ιταλός πολιτικός, δημοσιογράφος και επαναστάτης, μασόνος 33ου βαθμού, το 1834 έγινε αρχηγός των ιλλουμινάτι και το 1860 ίδρυσε την μαφία. Ο Ματσίνι, μαζί με τον Γκαριμπάλντι εργάστηκαν επαναστατικά για την ενοποίηση της Ιταλίας.
Αρχή των ιλλουμινάτι για την Ιταλία είναι ότι, η ενότητα της Ιταλίας ποτέ δεν έχει θεωρηθεί από εμάς ως στόχος αλλά ως μέσο. Άρα κάτι κακό περιμένει και την Ιταλία. (Η επανάσταση του Γκαριμπάλντι θα διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία σε δύο χρόνια, αντικαθιστώντας την διδασκαλία της ελληνικής επαναστάσεως του 1821).


ΠΜ2
ΠΜ2
Η περίφημη επιστολή έχει ημερομηνία 15 Αυγούστου 1871 και εστάλη από τον Πάικ στην P-1 (Propaganda-1), στον «πολύ ένδοξο αδελφό Τζιουζέπε Ματσίνι».
Γράφει για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, – δίνεται έμφαση στα νοήματα:
Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να γίνει με επιδιωκόμενο σκοπό να επιτρέψει τους Ιλλουμινάτι να ανατρέψουν την δύναμη των Τσάρων στην Ρωσία και μέσα από αυτόν τον πόλεμο να καταστεί η Ρωσία ένα φρούριο του άθεου κομμουνισμού. Οι διαφορές οι οποίες θα έχουν προκληθεί, από τους πράκτορες των Ιλλουμινάτι, μεταξύ της Βρετανικής και της Γερμανικής αυτοκρατορίας, θα χρησιμοποιηθούν για να υποδαυλίσουν αυτόν τον πόλεμο. Στο τέλος του πολέμου, ο κομμουνισμός θα είναι εδραιωμένος και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για δύο σκοπούς, να καταστρέψει άλλες κυβερνήσεις και να αποδυναμώσει τις θρησκείες.
Αυτά ακριβώς έγιναν. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έγινε από το 1914 έως το 1918 με αντιπάλους τις δυνάμεις της Αντάντ, δηλαδή κυρίως την Βρετανική αυτοκρατορία και Γαλλία από την μια μεριά και από την άλλη κυρίως την Γερμανία και Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κατά την διάρκεια αυτού του πολέμου έγινε η Οκτωβριανή επανάσταση, το 1917, ανετράπησαν οι Τσάροι και εδραιώθηκε ο άθεος κομμουνισμός στην Ρωσία.
Για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο γράφει ο Πάικ: Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να υποθαλφθεί εκ των προτέρων λόγω των διαφορών μεταξύ του φασισμού και των πολιτικών σιωνιστών (ως πολιτικούς σιωνιστές εννοεί τους εβραίους της διασποράς).
Αυτός ο πόλεμος πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του ναζισμού και ο πολιτικός σιωνισμός να ενδυναμωθεί αρκετά για να εγκαθιδρύσει το κυρίαρχο κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ο διεθνής κομμουνισμός πρέπει να γίνει αρκετά δυνατός με σκοπό την εξισορρόπηση της χριστιανοσύνης, η οποία στην συνέχεια πρέπει να συγκρατηθεί και να διατηρηθεί υπό έλεγχο για όσο χρόνο χρειαστούμε, μέχρι την ώρα του τελικού κοινωνικού κατακλυσμού.
Η πρόβλεψή του και εδώ επαληθεύτηκε πλήρως. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος διεξήχθη από το 1939 έως το 1945 με αντιπάλους τις λεγόμενες δυτικές δυνάμεις (ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία) και Ρωσία με αντιπάλους τις φασιστικές δυνάμεις (Γερμανία, Ιταλία και Ιαπωνία). Το αποτέλεσμα ήταν η ήττα του ναζισμού, η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ και η ενίσχυση του κομμουνισμού με την ίδρυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας το οποίο απαρτιζόταν από την Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (όλες αυτές ήταν 15) και άλλες επτά χώρες.



ΠΜ3
Από πολλούς αμφισβητείται το γράμμα αυτό διότι αναφέρονται λέξεις όπως σιωνισμός, κομμουνισμός και ναζισμός των οποίων η σημασία ήταν άγνωστη όταν είχε γραφεί. Η λέξη «σιωνισμός» μπορεί να μεταφέρθηκε στην Ευρώπη στα τέλη του 19ου αιώνος, αλλά χρησιμοποιείτο από τους άραβες αιώνες πριν. Η λέξη «κομμουνισμός» εφευρέθηκε από τον Μάρξ αλλά ο Μάρξ ήταν σε στενή συνεργασία με τον Ματσίνι σχεδιάζοντας το μέλλον του κόσμου.
Η λέξη «ναζισμός» προέρχεται από την γερμανική λέξη “Nationalsozialismus”, που σημαίνει εθνικοσοσιαλισμός. Καθιερώθηκε από τον Χίτλερ πολύ αργότερα αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι άλλο πότε εκπονούνται τα σχέδια και άλλο το πότε εφαρμόζονται. Ο Χίτλερ επίσης, συνετέλεσε να εξαφανιστεί ο εθνικισμός και όχι ο σοσιαλισμός, διότι το έθνος αποτελεί τροχοπέδη στην εφαρμογή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και όχι ο σοσιαλισμός. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι τόσο ο Μάρξ όσο και ο Χίτλερ προέρχονται από την οικογένεια του Μπάρεντ-Κοέν.
Ο Μάρξ είναι απόγονος της οικογένειας αυτής και ο Χίτλερ απόγονος της ίδιας οικογένειας που, επιπλέον, μέλος της παντρεύτηκε μέλος τῆς οικογένειας Ρότσιλντ, από την οποία προήλθε ο Χίτλερ. Ο Χίτλερ ήταν εγγονός του Νάθαν Ρότσιλντ με τον οποίο αλληλογραφούσε ο Μάρξ.


pm4-1-700x475


pm4-1-700x475
Η επιστολή αυτή εμφανίζεται στο βιβλίο «Ο Διάβολος τον 10ο αιώνα» που κυκλοφόρησε το 1892, υπάρχει στο ηχητικό αρχείο του Myroh Fagan του 1967, η να το εντοπίσει στις σημειώσεις και τα ερωτήματα της Οξφόρδης το 1920 και την επικαλούνται πολλοί ερευνητές. Αλλά το βασικό ερώτημα στο οποίο κανείς δεν απαντά είναι, εφόσον το γράμμα ήταν καταχωρημένο στην Βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου γιατί το εξαφάνισαν; Ας το άφηναν να φαίνεται η πλαστότητά του.
Το ότι επαληθεύτηκαν τα όσα εγράφησαν για τους δύο πρώτους πολέμους σε συνδυασμό με την σημερινή πραγματικότητα, καθιστά πολύ πιθανή την πραγματοποίηση των όσων είναι γραμμένα για τον τρίτο πόλεμο. Για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο έγραψε ο Πάικ:
Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να υποθαλφθεί αφού προηγουμένως προκληθούν διαφορές από τους πράκτορες των Ιλλουμινάτι, μεταξύ των πολιτικών σιωνιστών (πολιτικός σιωνισμός είναι πλέον το κράτος του Ισραήλ) και των ηγετών του Ισλαμικού κόσμου.
Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο που το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός να καταστρέψουν αμοιβαία ο ένας τον άλλο. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για μια ακόμη φορά θα είναι διχασμένα σ’ αυτό το θέμα, θα είναι εξαναγκασμένα να μάχονται μέχρι του σημείου της πλήρους φυσικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξαντλήσεως. … Θα αφήσουμε ελεύθερους τους μηδενιστές και τους αθεϊστές να δραστηριοποιούνται παντού, και θα προκαλέσουμε έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό ο οποίος με όλη του την φρίκη θα δείξει καθαρά στα έθνη την επιρροή του απόλυτου αθεϊσμού, που είναι η πηγή προέλευσης της αγριότητας και της αιματηρότατης αναταραχής.
Εν συνεχεία παντού οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από την εναντίον τους παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών που θα τους επιτίθενται. Οι πολίτες των κρατών θα εξοντώσουν αυτούς τους καταστροφείς του πολιτισμού, και το πλήθος θα είναι απογοητευμένο από τον χριστιανική θρησκεία. Του ανθρωπίνου πλήθους οι αντιλήψεις περί του Θεού θα είναι από εκείνη την στιγμή χωρίς πυξίδα ή προσανατολισμό, αναζητώντας ανήσυχα ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να προσφέρει την λατρεία του.
Τότε το πλήθος, θα παραλάβει το αληθινό φως μέσα από την παγκόσμια εγκαθίδρυση του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί τελικά σε δημόσια θέα. Αυτή η εγκαθίδρυση του δόγματος του Εωσφόρου θα προκύψει ως αποτέλεσμα από την γενική αντιδραστική κίνηση των λαών την οποία θα ακολουθήσει η καταστροφή του χριστιανισμού και του αθεϊσμού, και οι δυο (χριστιανισμός και αθεϊσμός) θα νικηθούν και θα εξοντωθούν ταυτόχρονα.
ΠΜ5
Διαβάζοντας κανείς αυτά που γράφει για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο εύκολα μπορεί να καταλάβει ότι το μεγάλο κακό πλησιάζει γιατί έτσι το έχουν σχεδιάσει. Τον Πάικ δικαιώνει και ο Κίσινγκερ, όσον αφορά τον ερχομό του τρίτου μεγάλου πολέμου, όταν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Daily Squib στις 27 Νοεμβρίου 2011 δήλωσε: Αν δεν μπορείς να ακούσεις τα τύμπανα του πολέμου πρέπει να είσαι κουφός.
Η επιστολή σχετικά με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ξεκινάει με την σύγκρουση Ισραήλ – Αράβων, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται. Αυτή η σύγκρουση θα είναι πολύ συμφέρουσα γι’ αυτούς διότι:
1. Μόνο έτσι θα μπορέσουν τα γκρεμίσουν το τέμενος του Αλ Ακσά, που είναι το τρίτο ιερότερο μέρος των μωαμεθανών, γιατί είναι κτισμένο στο ιερότερο μέρος του ιουδαϊσμού, εκεί που υπήρχε ο Ναός του Σολομώντος. Αν δεν γκρεμιστεί το τέμενος ο ναός δεν μπορεί να κτιστεί.
2. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να καταστρέψουν τα χριστιανικά ιερά, όπως είναι ο τάφος του Χριστού κλπ που υπάρχουν στην Ιερουσαλήμ και τριγύρω γιατί αλλιώς ο Αντίχριστος δεν θα μπορεί να μπει στον Ναό. Δεν θα μπορεί να σταθεί όταν δίπλα υπάρχει ο τάφος του Χριστού απ’ όπου βγαίνει το Πανάγιο φως. Στα πλαίσια της καταστροφής όλων των χριστιανικών ιερών χώρων εντάσσεται και ο βομβαρδισμός του Βατικανού, όπως προείπε ο γέροντας Ιωσήφ, όχι τόσο λόγω της ιερότητός του όσο λόγω της βιβλιοθήκης του και όλων όσων είναι κρυμμένα στα υπόγειά του.
3. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να «καθαρίσουν» όλη την περιοχή από τους άραβες, από την Μεσοποταμία μέχρι τον Νείλο και τις πυραμίδες, για να δημιουργήσουν το Μεγάλο Ισραήλ που ονειρεύονται, και
4. Μόνο έτσι οι ασκεναζίμ θα απαλλαγούν από τους σεφαραδίμ. Δεν θέλουν όλους τους εβραίους κατοίκους του Ισραήλ αλλά μόνο τους εκλεκτούς.
Το ότι όλες οι χώρες του κόσμου οδηγούνται σε πλήρη εξάντληση και σε καταστροφή όλων τους των τομέων (θρησκεία, οικονομία, πολιτισμός, ηθική κλπ) είναι οφθαλμοφανές και θα διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσει η εξάντληση στο σημείο που θέλουν. Οι πολίτες θα κινδυνεύουν από τρομοκρατικές ομάδες, κάτι που το βλέπουμε ήδη με την εξάπλωση των μωαμεθανών στην Ευρώπη και σε πολλές πόλεις οι πολίτες οργανώνονται για να αυτοπροστατευθούν.
Ο ρόλος των αθεϊστών είναι επίσης εμφανής, αλλά αυτοί χρησιμοποιούνται προς το παρόν για να καταστρέψουν τον χριστιανισμό και για να απηυδήσουν οι άνθρωποι με τον Θεό ώστε οι άνθρωποι να ζητάνε εναγωνίως θεϊκή επέμβαση για να σταματήσει το κακό, ώστε να βρουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον Αντίχριστο ως αληθινό Θεό. Θέλουν να εξαλείψουν τον χριστιανισμό, ιδιαιτέρως την ορθοδοξία, διότι έχει την αλήθεια και τον αθεϊσμό διότι οι άθεοι εφόσον δεν πιστεύουν σε κανέναν θεό, δεν θα πιστέψουν ούτε στον Αντίχριστο.
Αυτά όμως δεν θα ολοκληρωθούν διότι όπως είπαν και λένε οι φωτισμένοι γέροντες της ορθοδοξίας δεν θα επιτρέψει ο Θεός. Όταν θα κορυφωθεί το κακό θα επέμβει για να σώσει τους ανθρώπους, θα διαδοθεί η Ορθοδοξία σε όλο τον κόσμο, ο έλληνας Πατριάρχης θα γίνει ο μοναδικός αρχηγός της χριστιανοσύνης, θα γίνει η Ελλάς πάλι πρώτη στον κόσμο σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο και άλλες προφητείες αλλά και σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, αλλά αυτό θα γίνει για τελευταία φορά. Ματά την αποτυχία τους, όπως είπε και ο γέροντας Ιωσήφ, τα μεγάλα κράτη θα συσκέπτονται και θα ξανασυσκέπτονται και δεν θα μπορούν να καταλάβουν που έκαναν λάθος.
Αυτός όμως ο οποίος δικαιώνει περίτρανα τον Πάικ είναι ένας άλλος κοσμοπολίτης του οποίου τα σχέδια εφαρμόζονται τώρα στην Ευρώπη, αλλά γι αυτά θα γράψω στο μεθεπόμενο άρθρο μου.
Χρήστος Μαντζιάρης
apocalypsejohn






katoxika nea

Όρθιος και να κοιτάς ψηλά …Ο φύλακας δεν είπε ακόμα να συμβεί!


stranger


Αν και η πληροφορία από παντού θέλει να έχει ήδη ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ..θα επιμείνω να σου θυμίζω πως νικήσαμε!
Όπως σου θύμισα πριν χρόνια ότι αυτός ο πόλεμος είναι η συγκομιδή τους … έτσι και τώρα πρέπει να σου θυμίσω oτι αν ο Φύλακας δεν αφήσει την πύλη ….δεν θα ξεκινήσει τίποτα!!
Έχουμε ακόμα δρόμο …απλά η αφύπνιση πια δίνει δυνατότερα χαστουκια… και λογικό είναι!
Σε αυτόν τον πόλεμο υπάρχουν τα ορατά και τα αόρατα ….αυτά που θα δεις ….αυτά που θα δημιουργήσουν για να δεις … και αυτά που δεν θα δεις αλλά είναι εδω πολυ χρόνο τώρα!
Να σου θυμίσω τον πόλεμο … αυτό κάνω εδω και χρόνια…τον πόλεμο του Έλληνα να κερδίσει άλλη μια φορά το σκοτάδι!
Θα τους δεις να κάνουν πίσω ακόμα και αν όλος ο πλανήτης το έχει αποδεχθεί… ακόμα και αν ουρλιάζουν οι σειρήνες….αν ο ΦΥΛΑΚΑΣ δεν το δεχθεί….θα τους δεις να κάνουν πίσω σαν κουταβάκια!!
Και σου λέω πάρα τα όσα ακόμα και εμείς αναδημοσιεύομαι… Ο φύλακας δεν φαίνεται να έχει διάθεση να αφήσει τους ανθρώπους κοιμισμένους να πανε στην συγκομιδή τους!
Αλλά εσύ ΤΩΡΑ …πρέπει να εκμεταλλευτείς τον χρόνο που νομίζεις ότι δεν έχεις και να προετοιμαστείς …σε όλα όσα εχουμε πει..και πάνω από όλα στην ένωση ..στην προστασία… στην ιεραρχία χωρίς αρχηγούς αλλά μόνο με αρχηγό την κοινή λογική , της νέες αξίες, τα ιδανικά της ελληνικής ψυχής!






katoxika nea

Η Ρωσία ΔΙΕΤΑΞΕ την ΑΜΕΣΗ εκκένωση της Τουρκίας από Ρώσους Πολίτες



423c23827096d15f6a3f90fd1a691b32_XL



Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν  Ρώσοι που κατοικούν μόνιμα στην Γερμανία ιστοσελίδα http://k-networld.de/ η Ρωσία ΔΙΑΤΑΖΕΙ (όχι ζητά) από όλους του Ρώσου πολίτες να εγκαταλείψουν εντός 24 ωρών ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
Η προθεσμία λήγει  τα Μεσάνυχτα της Δευτέρας 15/2/16 (σήμερα).
Σύμφωνα με το μήνυμα που έλαβαν όλοι οι Ρώσοι όσοι  παραμείνουν στην Τουρκία το κάνουν με δική τους ευθύνη και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία επιχείρηση απεγγλωβισμού τους.






katoxika nea

Σε ελέγχουν μάγκα μου…


Αν δεν τό’χεις καταλάβει, σε ελέγχουν μάγκα μου…
Εσένα και όόόόλους γύρω σου…
Τη μαμά σου, το μπαμπά σου, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου, τους φίλους σου… ό,τι κινείται σε 2 ή 4 πόδια το ελέγχουν μάγκα μου…




Σε ελέγχουν μέσω των εταιρειών…..

Σε ελέγχουν μέσω τις τηλεόρασης…..

8

Σε ελέγχουν μέσω των κινητών και των τάμπλετ…

4
3

Σε ελέγχουν μέσω των οπαδισμών, των ταμπελών, των αντιπαραθέσεων και των πολέμων…..

6


1
Σε ελέγχουν μέσω της επιβολής και της υποβολής…




3



1
2ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ!! (Και επειδή κάποιοι είμαστε «γραφικοί» και «συνομωσιολόγοι» δε σου βάζω μέσα ούτε ψεκάσματα, ούτε μαζικούς εμβολιασμούς, ούτε μεταλλαγμένα τρόφιμα, ούτε γενετικές τροποποιήσεις, μαζική αποχαύνωση μέσω συχνοτήτων, chip κλπ κλπ…)
Σε ελέγχουν όμως όόόόόλοι αυτοί που εσύ άφησες να σε ελέγχουν, που εσύ ψήφισες να σε ελέγχουν, που εσύ ιερούργησες για να σε ελέγχουν, που εσύ στήριξες οικονομικά για να σε ελέγχουν, που εσύ δημιούργησες ομάδες για να σε ελέγχουν και που εσύ έμεινες ξύλο απελέκητο αφήνοντας το μυαλό σου άδειο από γνώση και απαίδευτο για να σε ελέγχουν…
Δε φταίνε αυτοί μάγκα μου, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ…
Και ή όπως έστρωσες θα κοιμηθείς και θα περιμένεις πότε θα έρθει η ώρα να δεις τα ραδίκια ανάποδα με κάποιον τρόπο που αυτοί θα επιλέξουν ή θα σηκωθείς από το κωλοκρέβατο και θα αλλάξεις τα σεντόνια που έστρωσες με καινούρια σεντόνια που δε θα λερώνονται γιατί ΕΣΥ θα τα ελέγχεις και όχι αυτά εσένα!
Οι καιροί πλέον δεν έρχονται… οι καιροί έχουν έρθει… Έσω συνειδητός, λοιπόν, μάγκα μου για να μη σε πιάσουν πάλι μαλάκα… Και αν πιστέψεις στη Νίκη θα δεις πως μπορείς… μπορούμε όλοι μαζί να σκοτώσουμε αυτό το τέρας που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε…
The show must go on…

N. K.








katoxika nea