Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

“Κυριαρχικά δικαιώματα αδιαπραγμάτευτα”! Τι λέει στην ημερήσια διαταγή για το νέο...


“Δηλώνουμε όμως προς κάθε κατεύθυνση ότι η προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις μας, με το άριστο ανθρώπινο δυναμικό τους και με υψηλό εθνικό φρόνημα διαμηνύουν καθημερινά ότι είναι έτοιμες και αποφασισμένες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απόπειρα αμφισβήτησης σε ξηρά, θάλασσα και αέρα”. Η δήλωση αυτή περιλαμβάνεται στην ημερήσια διαταγή του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για την νέα χρόνια. 

“Το παρελθόν μας διδάσκει,το παρόν μας χαλυβδώνει,το μέλλον μας ενώνει” το μήνυμα του ΠτΔ

Στις «τεράστιες δυνατότητες του Λαού μας και του Έθνους μας, όταν απαντούμε στις προκλήσεις των καιρών υπό όρους ευθύνης και αρραγούς ενότητας» αναφέρεται στο μήνυμά του για το νέο έτος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος επισημαίνει ότι «αυτές τις δυνάμεις οφείλουμε να αξιοποιούμε, έχοντας επιπλέον το χρέος να μην φανούμε κατώτεροι των περιστάσεων, ιδίως έναντι της Νέας Γενιάς».

Παραδοχή -"βόμβα": Οι ΗΠΑ ποτέ δεν βρέθηκαν πιο κοντά σε έναν πυρηνικό πόλεμο!

Παραδοχή -"βόμβα": Οι ΗΠΑ ποτέ δεν βρέθηκαν πιο κοντά σε έναν πυρηνικό πόλεμο!

Οι ΗΠΑ δεν βρίσκονταν ποτέ "τόσο κοντά" σε έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα,

προειδοποίησε σήμερα ο πρώην αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων, Μάικ Μάλεν, υποστηρίζοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει δημιουργήσει ένα κλίμα "απίστευτα επικίνδυνο".

Αλαλούμ με το άσυλο των Τούρκων τρομοκρατών - Άγκυρα: "Μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε!"

Αλαλούμ με το άσυλο των Τούρκων τρομοκρατών - Άγκυρα: "Μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε!"

Πολιτικό θρίλερ με την υπόθεση των 8 Τούρκων στρατιωτών που κατέφυγαν στην Ελλάδα.

Ενώ η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί για την χορήγηση ασύλου στον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου που διέφυγε από την γειτονική χώρα την βραδιά του πραξικοπήματος, στην Αθήνα μεγάλος ντόρος έχει σημάνει μετά την ακύρωση της απόφασης απευθείας από την κυβέρνηση. 

Πολεμικός συναγερμός: Αυτά είναι τα σενάρια ένοπλης αντιπαράθεσης με Τουρκία – Τί εξετάζουν Ελλάδα και Κύπρος


Η  Τουρκία ετοιμάζει σοβαρές προκλήσεις και πιθανό αντιπερισπασμό στις γεωτρήσεις της κοινοπραξίας ΕΝΙ και TOTAL στα τεμάχια 6 και 3 της κυπριακής (ΑΟΖ), εκτιμούν Κύπριοι αξιωματούχοι, οι οποίοι κάθονται » σε αναμμένα κάρβουνα».

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι Τούρκοι: «Η Ελλάδα θα ανατιναχτεί -Δεν θα έχετε χώρα για να προστατεύσετε»





Αποθρασυμμένος ο Τούρκος αντιπρόεδρος Χακάν Τσαβούσογλου απείλησε ευθέως τη χώρα μας ότι θα ανατιναχτεί πλήρως και δεν θα απομείνει τίποτα από Ελλάδα.

Επιβεβαίωση el.gr: Με οδηγό την Κίνα η επιβολή της «πράσινης ατζέντας» ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ το 2018

Επιβεβαίωση el.gr: Με οδηγό την Κίνα η επιβολή της «πράσινης ατζέντας» ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ το 2018
Του Άρη Δημόπουλου
Για πολλοστή φορά τα Ηνωμένα Έθνη επιβεβαιώνουν πως κύριος ρόλος τους είναι η καθολική εφαρμογή της «πράσινης ατζέντας» ή ακόμη καλύτερα η επίβλεψη της εφαρμογής της από όλα τα κράτη της Γης.

ΥΠΕΞ προς Τουρκία: Οι δημοκρατίες δεν απειλούν, ούτε απειλούνται



ΥΠΕΞ προς Τουρκία: Οι δημοκρατίες δεν απειλούν, ούτε απειλούνται
Μήνυμα ότι οι δημοκρατίες δεν απειλούν, ούτε απειλούνται, αντιθέτως, εργάζονται με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα για την προώθηση της συνεννόησης και την εδραίωση της σταθερότητας καθώς και της καλής γειτονίας

Η τουρκική ακτοφυλακή εμβόλισε ελληνικό αλιευτικό στην Καλόλιμνο


Σοβαρό περιστατικό μεταξύ πλοίο της τουρκικής ακτοφυλακής και ελληνικού αλιευτικού σημειώθηκε πριν από περίπου μία ώρα κοντά στην Καλόλιμνο.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Εκλεισε η συμφωνία Τουρκίας με Γαλλία-Ιταλία για αντιαεροπορικό SAMP-T με πυραύλους Aster 30 – Θα επιτεθούν οι Τούρκοι…

Ασχημα νέα για την ΠΑ με την φρενίτιδα των εξοπλισμών της Άγκυρας να μην έχει τέλος. Ετσι μετά την απόκτηση των S-400 (τόξα κάλυψης στην κεντρική φωτογραφία άρθρου) για να μετριάσουν τις νατοϊκές αντιδράσεις αλλά και για να επηρεάσουν Γαλλία και Ιταλία οι οποίες συμμετέχουν σε γεωτρήσεις μέσω Total και ENI στη Κυπριακή ΑΟΖ, ανακοίνωσαν πως ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την ανάπτυξη «τουρκικού» συστήματος αεράμυνας, μακρού βεληνεκούς, με βάση το SAMP/T της κοινοπραξίας Eurosam, που αξιοποιεί τους πυραύλους αναχαίτισης Aster 30.

Ποιο είναι το «μακρύ χέρι» της Τουρκίας στα Βαλκάνια και… στην Θράκη


Τα «πλοκάμια» της τουρκικής προπαγάνδας τις τελευταίες δεκαετίες διαθέτουν ένα αρκετά καλά επανδρωμένο όργανο που δραστηριοποιείται τελευταία έντονα στην περιοχή των Βαλκανίων και για το οποίο δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει επαρκή πληροφόρηση.

Σοκ: Μετά το Ιράν έχει σειρά η Τουρκία -Σχέδια ΗΠΑ για «Κράτος της Θράκης» με πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη



ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΩΡΑ  ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ;
Σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες και σύμφωνα με όσα λαμβάνουν χώρα σήμερα εν έτει 2017 σε Συρία,  και από χθες στο Ιράν, έχουμε την εφαρμογή ενός μεγάλου βρώμικου σχεδίου σε μια  ολόκληρη τεράστια περιοχή από την Θράκη έως την Δαμασκό και από την Τεχεράνη μέχρι την Ερυθρά θάλασσα.

Το «Φεγγάρι του Λύκου»! Έρχεται το Κόκκινο… «Μπλε Φεγγάρι» Ανήμερα την Πρωτοχρονιά!!!


Τι συμβόλιζε στην παράδοση των ιθαγενών το «Φεγγάρι του Λύκου»
Ένα κόκκινο… «Μπλε Φεγγάρι» η δεύτερη πανσέληνος στις 31 Ιανουαρίου

Ως πότε παληκάρια θα ζούμε στον…κόσμο μας;


Για μήνες η εικόνα που ταξίδευε σε ολόκληρο τον κόσμο από την Ειδομένη, αποτύπωνε τον πόνο, την απελπισία, τον φόβο, την αγωνία και την ταλαιπωρία δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, που εγκλωβίστηκαν στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ μετά την απόφαση των Σκοπίων να κλείσουν τα σύνορά τους στους εξαθλιωμένους πρόσφυγες και μετανάστες. Τώρα τη σκυτάλη πήρε η Μόρια. Τόση και τέτοια κτηνωδία με στόχο να αποθαρρύνουν μελλοντικούς πρόσφυγες να έλθουν στην Ελλάδα, όπως καταγγέλει ο πρώην γενικός γραμματέας Οδυσσέας Βουδούρης του Υπουργείου στο οποίο απλώς παρίσταται ο Μουζάλας, μόνο ναζιστικά ή σταλινικά κατακάθια θα μπορούσαν να σχεδιάσουν. Πάνω από ένα δις έχουν πάρει για το προσφυγικό απο ΕΕ τα οποία ένας θεός ξέρει που έχουν καταλήξει.
Κι ενώ όλη αυτή την αθλιότητα μας εκθέτει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες για αναλγησία που αγγίζει τα όρια εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας κι ενώ η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών στενάζει απο την αντισυνταγματική υπερφορολόγηση, οι πολιτικοί απατεώνες που μας κυβερνούν παριστάνουν πως μοιράζουν κοινωνικό μέρισμα από το δήθεν «πρωτογενές πλεόνασμα» το οποίο ισχυρίζονται πως έχουν πετύχει με πάταξη της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου.
Κι έρχεται ο εκπρόσωπος των Θεσμών Declan Costello και τους ξεμπροστιάζει δηλώνοντας ότι τα χρήματα για το κοινωνικό μέρισμα πρόερχονται από την υποχρηματοδότηση του κοινωνικού κράτους κατά τουλάχιστον 1,36 δις! Δεν είναι ότι μας παίρνουν 10 και μας επιστρέφουν 1, το γαμώτο είναι ότι κι αυτό το 1 που μας δίνουν το παίρνουν όχι από κάποιο πλεόνασμα αλλά στερώντας μας κοινωνικές υπηρεσίες!
Απολύτως τζάμπα μάγκες αυτοί στον κόσμο μας εμείς. Το ότι μας έχουν πάρει πια στο ψιλό οι ίδιοι οι δανειστές, οι οποίοι λένε ότι η έξοδος από τα Μνημόνια είναι σαν να πηγαίνουμε από Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας σε Αγροτικές, δε λέει να να μας κανει να σηκωθούμε από τον καναπέ!
Δημήτρης Ματσικούδης

Γιατί όσοι πολιτικοί μιλούν για το όνομα των Σκοπίων, αποφεύγουν να μας πουν για την εθνικότητα;



Θα το επαναλαμβάνουμε μέχρι να δούμε να το ρωτάει επιτέλους κάποιος δημοσιογράφος σε πολιτικό:

Μοντάνα: Δυο εναλλακτικά σενάρια από τον ΟΗΕ μέχρι τον Ιούνιο

File Photo: Secretary-General of the United Nations Antonio Guterres speaks in the Ridderzaal (Knights' Hall), during the closing ceremony of the Yugoslavia Tribunal (The International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY) in The Hague, The Netherlands, 21 December 2017. EPA, ROBIN UTRECH


Του Κώστα Βενιζέλου.


 Θα ανάψουν τις μηχανές για εξελίξεις στο Κυπριακό αμέσως μετά τις προεδρικές εκλογές στην Κυπριακή Δημοκρατία, οι εν δυνάμει μεσολαβητές.

Οι μεγάλες ανατροπές σε ΕΝΦΙΑ και φόρους ακινήτων που έρχονται το 2018

Οι μεγάλες ανατροπές σε ΕΝΦΙΑ και φόρους ακινήτων που έρχονται το 2018


Αλλάζουν οι αντικειμενικές αξίες από το Μάρτιο – Τι εκτιμούν οι ειδικοί της αγοράς real estate 
Μεγάλες ανατροπές περιμένουν μέσα στο 2018 τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Επιφυλακτικοί οι σεισμολόγοι για την εξέλιξη του σεισμού που «ταρακούνησε» Αττική και Πελοπόννησο



Λέκκας: Περιμένουμε την εξέλιξη του φαινομένου - Παπαδόπουλος:
Το ενδεχόμενο ισχυρότερου σεισμού μένει ανοιχτό - Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 33 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά της Κορίνθου Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ

Διάγγελμα Ν.Τραμπ για Ιράν: Πράσινο φως για ανατρεπτικές επιχειρήσεις – Λουτρό αίματος στη Τεχεράνη – Επίθεση Αλ Κάιντα

Kρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες στο Ιράν καθώς αν οι διαδηλώσεις που μετατρέπονται σε ένοπλες εξεγέρσεις έχουν δυναμική και 

«Στο κόκκινο» το θερμόμετρο των ελληνοτουρκικών σχέσεων

Η Άγκυρα εκτοξεύει πρωτοφανείς απειλές ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις λέγοντας ότι η Αθήνα