Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Διαταγή για άνοιγμα αρχείων αναφορικά με την τουρκική εισβολή έδωσε ο Π. Καμμένος


Διαταγή για άνοιγμα αρχείων αναφορικά με την τουρκική εισβολή έδωσε ο Π. Καμμένος

Τι δήλωσε

Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, υπέγραψε διαταγή για άνοιγμα των αρχείων που βρίσκονται στο ελληνικό Πεντάγωνο και αφορούν στοιχεία από τα ημερολόγια μονάδων της Εθνικής Φρουράς, της περιόδου πριν και κατά την εισβολή, για πρόσωπα που αγνοούνται.

Με διχοτόμηση της Κύπρου απειλούν τώρα οι Βρετανοί!


Τι θα επιδιώξουν στην επόμενη συνάντηση για την επίλυση του Κυπριακού

Αρχίζουν να αποκαλύπτονται σταδιακά τα πραγματικά συμφέροντα των Βρετανών όσον αφορά το Κυπριακό, οι οποίοι είχαν κρατήσει κλειστά τα χαρτιά τους στην διάσκεψη του Κραν Μοντανά περιμένοντας προφανώς την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για να επανάλθουν δριμύτεροι στην επόμενη φάση των συνομιλιών, που όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθούν σύντομα. Έχοντας αυτό υπόψη, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Τζακ Στρο, σε άρθρο του στην Independent αναφέρει ότι μόνο μία “λύση” υπάρχε για το Κυπριακό:  η διχοτόμηση!

Συνεχίζουν την αποχή από τους πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης!



Σύμφωνα με το Iskra, στη σημερινή συνέλευσή τους, Κυριακή 1 Οκτώβρη, οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης 

Γιατί το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας είναι σοβαρότερο από το Brexit



Η περιοχή είναι μια οικονομική δύναμη, που στην πραγματικότητα επιδοτεί την υπόλοιπη χώρα. Τα 7,5 
εκατομμύρια του, δηλαδή το 16% του πληθυσμού της Ισπανίας, παράγουν σχεδόν το 20% του ΑΕΠ της χώρας, γράφει ο Hamish McRae.
Είναι ουσιαστικά μια πολιτική ιστορία, αλλά με μια οικονομική πτυχή. Σήμερα, οι Καταλανοί ψηφίζουν για την ανεξαρτησία από την Ισπανία, παρά το γεγονός ότι το δημοψήφισμα κηρύχθηκε παράνομο από τα ισπανικά δικαστήρια και παρά τις πρακτικές προσπάθειες των αρχών να εμποδίσουν την είσοδο στα εκλογικά κέντρα.

ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ: ΤΟ 90% ΕΙΠΕ «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΡΑΧΟΙ: ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ – ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΜΕ 844 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ



Συντριπτική ήταν η νίκη του «ναι» για την ανεξαρτησία της Καταλονίας στο δημοψήφισμα της Κυριακής που βάφτηκε στο 
αίμα, καθώς η ισπανική αστυνομία με ωμή βία προσπάθησε να σταματήσει τους ψηφοφόρους τραυματίζοντας 844 άτομα.

Σοκ: Ζητούν να επιστραφούν 2.305 επικουρικές συντάξεις που βγήκαν παράνομα


Εκδοση 2.305 επικουρικών συντάξεων που βγήκαν παράνομα και πρέπει να επιστραφούν διαπιστώνουν δύο πορίσματα 
εσωτερικού ελέγχου στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ).
Τα δύο πορίσματα, τα οποία αναφέρονται στον »Ελεύθερο Τύπο» της Κυριακής φανερώνουν ότι οι 1.313 επικουρικές εκδόθηκαν και πληρώθηκαν μετά την 1η/1/2015 χωρίς όμως να έχει εφαρμοστεί ο νέος νόμος που προβλέπει διαφορετικό και δυσμενέστερο τρόπο υπολογισμού. 

Προκόπης Παυλόπουλος στην Αμφίπολη: "μακεδονικό το μνημείο"



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Παυλόπουλος επισκέφθηκε χθες στον χώρο της αρχαίας Αμφίπολης το μοναδικό ταφικό μνημείο στον τύμβο "Καστά"..΄

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ από τον ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ στον «ΤΑΛΙΜΠΑΝ» Βούτση…


Για ωφέλιμη συνεργασία Εκκλησίας-Πολιτείας που πρέπει να βασίζεται στην ειλικρίνεια και την αλληλοεμπιστοσύνη και όχι σε «γκρίνιες» και «ιδεοληψίες» μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση λίγο πριν τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη των εργασιών της Γ’ κοινοβουλευτικής Συνόδου.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ-ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟ ISIS


Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Λας Βέγκας, της πλέον αιματηρής στην αμερικανική ιστορία, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 50 άνθρωποι, όπως μετέδωσε το πρακτορείο προπαγάνδας των τζιχαντιστών Amaq.

Προς οργάνωση ¨Φρουροί της Θράκης¨ Ενεργοποιηθείτε και “στοχοποιείστε“ τους παρακάτω . Θα σας συνδράμουμε σύντομα


To έλλειμμα εθνικής στρατηγικής είναι υπερβολικό , οι «εθνικά επιπόλαιες» κινήσεις σε ζωτικά εθνικά συμφέροντα , επικίνδυνες Η απόπειρα αναγνώρισης της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» , με ¨δούρειο Ίππο ¨ τα ανθρώπινα δικαιώματα , ανοίγει την κερκόπορτα σε μια γεωγραφική περιοχή της χώρας μας με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τεράστια γεωπολιτική σημασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ, ΜΕΤΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ Ή ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ!!!


«Κόκκινα» δάνεια άνω των 5 δισ. πωλούν οι τράπεζες μέχρι το α’ τρίμηνο 2018!Η παραμονή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα και η απόσυρση του αιτήματός του για AQR στις ελληνικές τράπεζες πριν από τα stress tests της ΕΚΤ το 2018 έρχονται ως «αντάλλαγμα» μιας επιθετικότερης διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων!

ΜΗΝΥΜΑ στην ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ από τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Παυλόπουλος: Σκόπια και Τίρανα υπονομεύουν την ευρωπαϊκή τους πορεία
«Το ευρωπαϊκό κεκτημένο αποκλείει υποψήφια κράτη-μέλη τα οποία αμφισβητούν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, το status quo των συνόρων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης» διαμηνύει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ΠΓΔΜ, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Politika» του Βελιγραδίου, με αφορμή την επίσημη επίσκεψή του στη Σερβία.

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ σε Πλήρη Εξέλιξη…. Μόνο τον Σεπτέμβριο έφτασαν σχεδόν 4.000 ΛΑΘΡΟμετανάστες!


Την απελπιστική κατάσταση που βιώνουν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου περιέγραψε σήμερα η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…. ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ…


Συνέντευξη-Παραπληροφόρηση
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ….
ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ….
Η ε/κ πλευρά, που τώρα ζητά να συνεχίσουμε πάνω στο πλαίσιο Γκουτέρες, ακόμα και τώρα δεν το σέβεται, ισχυρίζεται σε συνέντευξη του στον «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ» ο Τουρκοκύπριος διαπραγματευτής Οζντίλ Ναμί, ο οποίος, συμπεραίνει ότι αυτό που ήθελε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ήταν να έρθει πίσω και να προχωρήσει με την προεκλογική του ατζέντα παρά να τελειώσει το Κυπριακό στο Κραν Μοντάνα.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ….


ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ PROTON BANK !!!
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΛΟΥΔΗ
Πώς μέσα σε πέντε ημέρες βρέθηκε από κεφαλαιακά επαρκής, ανεπαρκής !!!
Μνημείο αδιαφάνειας, παρατυπιών, παρανομιών και αντιφατικών πράξεων, όλα, δηλαδή, όσα συνθέτουν ένα σκάνδαλο, χαρακτηρίζονται όχι μόνο η μεταβίβαση της Proton από την Τράπεζα Πειραιώς στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, αλλά και πολλές από τις πράξεις στη συνέχεια της Τραπέζης της Ελλάδος, καθώς και του Ελληνικού Δημοσίου, και, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, της τότε κυβέρνησης.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε.


Στην Ε.Ε. υπάρχει Εβραϊκό Σιωνιστικό Συμβούλιο, το οποίο Κυβερνά την Ε.Ε.
Την Ελλάδα την έχουνε για εκμετάλλευση!!!
Ακούμε τον ΤΣΙΠΡΑ συνεχώς να υπόσχεται ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Συνήθη ψέματα του ΤΣΙΠΡΑ!!!
Όνειρα θερινής νυχτός!!!
Ανάπτυξη ακούμε, και Ανάπτυξη δεν βλέπουμε!!!
Ανάπτυξη μιάς χώρας δεν γίνεται.

ΒΟΜΒΑ!! Δείτε (και Φρίξτε) για πόσα ΧΡΗΜΑΤΑ βγαίνει ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ στο ΣΦΥΡΙ !!!!

ΤΩΡΑ! ΕΣΚΑΣΕ 


«ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ;;;;;;;;»
ΑΑΔΕ: ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 3.500 ΕΥΡΩ !!!





hellasforce