Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Για που ετοιμάζονται τα «Γεράκια της 181 ΜΚ/Β ΧΩΚ;»…Γιατί δόθηκε «March order «,Τι έλεγξε ο Στρατάρχης;

veteranos.gr_-2
Και εκεί που λέγαμε ότι στην 181 ΜΚ/Β ΧΩΚ απο πλευράς  Βολών και Ασκήσεων έχει πέσει Αγρανάπαυση ..Σήμανε συναγερμός και δόθηκε εντολή   «March order»  για  άμεση φόρτωση των Υλικών των RADAR, του Κέντρου Επιχειρήσεων ,των Εκτοξευτών  και Βλημάτων ,που ανέφερε ετοιμότητα  για  άμεση αναχώρηση …
181-HAWK-2
Η Εντολή πρέπει να εκτελεστεί σε χρόνο λιγότερο των2 ωρών απο την ώρα που δόθηκε  με Κωδικό  και σήμαινε …Να γίνει συγκέντρωση όλων Υλικών και η Μονάδα να ετοιμαστεί να αναλάβει Πολεμική Αποστολή σε χώρους διασποράς ίσως και πολλά χιλιόμετρα μακριά από την έδρα της !
thumbnail_7
Πυροβολητής  ο Διοικητής της 1ΗΣ Στρατιάς Ζερβάκης Δημόκριτος γνώριζε τα κατατόπια και ήρθε ο ίδιος να ελέγξει τους χρόνους αντίδρασης των «Γερακιών του Βορά!»

Σύμφωνα με πληροφορίες η 181 ΜΚ/Β ΧΩΚ ετοιμάζεται για μεγάλη Άσκηση σε  Περιοχή του Δ’ Σώματος Στρατού  τους επόμενους μήνες και  ίσως για αυτό η προετοιμασία !
Μακάρι να δούμε την Πανίσχυρη αυτή Αντιαεροπορική Μονάδα  να εκτελεί και βολές στο ΠΒΚ …που στο Πλαίσιο του ΝΑΤΟ  και στις Βολές με Αξιολογητές του ΝΑΤΟ στο NAMFI  έπαιρνε άριστα ,να αποκτά ξανά την παλαιά της αίγλη που άγνωστο γιατί τελευταία παραμένει στην αφάνεια !
2
4
Να θυμίσουμε οτι πρόσφατα ο Στρατάρχης διέταξε και  Έκτακτο «Blazy Sky» (Φλεγόμενος Ουρανός )σε Πυροβολαρχία Βολής των Κατευθυνόμενων Βλημάτων της 181 ΜΚ/Β «ΧΩΚ» και αξιολογήθηκε η μετάπτωσης  της Πυροβολαρχίας από 3ώρη ετοιμότητα ,σε 20′ ετοιμότητα και  Κατάσταση Μάχης «battle station» !

8363736972_12550bb707_o

Η Ξαφνική Ενεργοποίηση και Αξιολόγηση  Πυροβολαρχίας  της  181 ΜΚ/Β Μοίρας  των  Κατευθυνόμενων Βλημάτων «ΧΩΚ «, δεν πρέπει να είναι τυχαία ,ούτε να έγινε μόνο για εκπαίδευση…
Η Ανακοίνωση του ΓΕΣ  σχετικά με την επίσκεψη -Επιθεώρηση του Στρατάρχη!
Την Παρασκευή 05 Μαΐου 2017, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, επισκέφθηκε την 181 Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων (181 M Κ/Β «ΗAWK»), όπου συνομίλησε με το προσωπικό και έλεγξε μέρος των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.




http://veteranos.gr

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ – Αυτό είναι το νέο μνημόνιο – Διαβάστε και τις 53 σελίδες του!



Δεν μειώνονται μόνο οι συντάξεις και το αφορολόγητο, δεν αυξάνονται μόνο οι ασφαλιστικές εισφορές… 
το νέο, επίπονο μνημόνιο περιλαμβάνει περικοπές σε όλα τα επίπεδα, καθώς περιλαμβάνει μειώσεις στα επιδόματα και τις δαπάνες του δημοσίου.
Για να εξασφαλιστούν τα πλεονάσματα της τάξης του 3,5% προβλέπονται ως και περικοπές στα επιδόματα ανεργίας.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ «Χορεύει» ακόμα και το Ισραήλ ο Ρ.Τ.Ερντογάν: Του έδωσαν τα πάντα και αυτός τους ξεφτίλισε...

του Γιάννη Πετρίδη

Τους "χορεύει" όλους ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρ.Τ.Ερντογάν, ακόμα και το Ισραήλ: Λίγα 24ωρα μετά την αποδοχή από το Τελ Αβίβ δια χειλέων του Γενικού Διευθυντή Ενέργειας, ισότιμου με υπουργού, Σαούλ Μέριντορ για το "καλωσόρισμα" των παράνομων τουρκικών γεωτρήσεων στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα και την έμμεση αναγνώριση του τουκροκυππριακού ψευδοκράτους

Ζούμε σε μια γεωπολιτική Μεσοπεντηκοστή εις πείσμα των εχθρών


Της Μεσοπεντηκοστής που εορτάζει η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ γινόταν η μεγαλύτερη λιτανεία στην ΠΟΛΗ.
Σήμερα γίνεται η μεγαλύτερη « ΛΙΤΑΝΕΙΑ» πρακτόρων και ισχυρών συμφερόντων
που ξεκινάει από την Κωνσταντινούπολη, τα ΣΤΕΝΑ(Δαρδανέλια) διέρχεται από την Αν. και Δυτ. Θράκη, Αν. Μακεδονία. Θεσσαλονίκη, Σκόπια, Βόρειο Ήπειρο( βλ. Άγιοι Σαράντα) και καταλήγει στα κρίσιμα Στενά του Οτράντο.

ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ – ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ!



Θέλουν τον έλεγχο του Ανατολικού Αιγαίου – Νέες παραβιάσεις από τουρκικό κατασκοπευτικό κοντά στη Ρόδο – Συνέχεια στις προκλήσεις και από την τουρκική ακτοφυλακή – Σε τουρκικό κλοιό και η κυπριακή ΑΟΖ.

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ – Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ!



ΣΟΚ ΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ… Το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε την παράδοση βαρέων όπλων στους Κούρδους μαχητές του YPG, συμμάχων των ΗΠΑ, για την επερχόμενη «μακρά και δύσκολη» μάχη για ανακατάληψη της συριακής πόλης Raqqa από το ISIS.
Το Πεντάγωνο, σε μια προσπάθεια να… ηρεμήσει τον Ερντογάν (χωρίς να φαίνεται ότι θα καταφέρει να το κάνει), προσέφερε επίσης προστασία στο σύμμαχό του στο ΝΑΤΟ, την Τουρκία, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: Αδικαιολόγητες οι περικοπές συντάξεων μετά το 2019!



Αντίθετες στην ΕΣΔΑ οι περικοπές κύριων και επικουρικών συντάξεων από το 2019
Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου – ενός από τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας – γνωμοδότησε, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέρ της αντισυνταγματικότητας για τις περικοπές των κύριων και επικουρικών συντάξεων από το 2019 που συμφωνήθηκαν ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους θεσμούς.

ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝΑΒΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ… «ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ»!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Σαν πρωτοφανή πρόκληση εκλαμβάνει η Μόσχα την έναρξη, παρά τις έντονες προειδοποιήσεις, της μεγάλης στρατιωτικής άσκησης του ΝΑΤΟ για πρώτη φορά στην ιστορία του στην περιοχή της Εσθονίας, δηλαδή στην πόρτα της Ρώσικης Ομοσπονδίας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Κρεμλίνου.

TO KANAME ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!Θα ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ τον ΠΟΥΤΙΝ;..


Φαίνεται πως η Gazprom θα ξεκινήσει, σχετικά, άμεσα τη δημιουργία του Turk-Stream, μιας και ο Ερντογάν εμφανίζεται να έχει δώσει γη και ύδωρ στη Μόσχα, εκμεταλλευόμενος τις απανωτές προδοσίες της ελληνικής πλευράς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες σκοπός είναι μέχρι το τέλος του 2019 να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του αγωγού που θα μπορεί να δίνει ενέργεια στην Ευρώπη.

ΟΡΓΗ Ελλήνων Καθηγητών κατα "ραγιάδων" του Υπ. Παιδείας! "ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ"...


Θύελλα έχει ξεσπάσει στους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας μετά τις αποκαλύψεις του «ΘΕΜΑτος» για τις ανιστόρητες απόψεις των συμβούλων του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, στους οποίους ανέθεσε την αναμόρφωση των σχολικών βιβλίων της Ιστορίας. Οι θέσεις των ιστορικών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, περί «των σφαγών του ελληνικού στρατού στη Σμύρνη το 1922», των ιστορικών «μύθων των Ελλήνων στην Επανάσταση του 1821», αλλά και της μη αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων προκαλούν έντονες αντιδράσεις από συναδέλφους τους, οι οποίοι μιλούν ανοιχτά για «τουρκολάγνους» και «αγράμματους». 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ με τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ STEALTH! «Κατασκοπικές» φωτογραφίες...


Αποκλειστικές φωτογραφίες με τηλεφακό «κατασκόπου» από την κατασκευή δυο πολεμικών τουρκικών πλοίων με χαρακτηριστικά «στελθ» δημοσιεύει τουρκική ιστοσελίδα.

Η Ελλάδα βάζει ΒΟΜΒΑ στα Βαλκάνια! Η κυβέρνηση είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ...


Σε μια άκρως προκλητική κίνηση προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, βάζοντας «φωτιά» στα Βαλκάνια και αποδεικνύοντας την έλλειψη της διπλωματίας της ελληνικής πλευράς. 
Ο Έλληνας υπουργός αγνοεί τον Σέρβο ομόλογο του Ίβιτσα Ντάτσιτς και σπεύδει να συναντήσει τον υπουργό Εξωτερικών του Κοσόβου, Ενβέρ Χοτζάϊ.
Πρόκειται για μια κίνηση που επιβεβαιώνει τη δυτική εμμονή της κυβέρνησης, «κλοτσώντας» τη Σερβία και δείχνοντας προτίμηση στο Κόσοβο. 
Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι η εξωτερική πολιτική οδεύει πάσχει…






VOICE NEWS

ΣΟΚ! Ο Έλληνας βουλευτής με τις σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης»… (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Σοβαρά ερωτηματικά εγείρει η παρουσία του βουλευτή Ροδόπης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης , Ιλχάν Αχμέτ σε εκδήλωση.
Αυτό γιατί ο Ιλχάν Αχμέτ παρέστη σε εκδήλωση του Αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας» στην οποία ο βουλευτής Ροδόπης απηύθυνε χαιρετισμό με φόντο σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης».

Συνάντηση Προκόπη Παυλόπουλου και Ταγίπ Ερντογάν

«Προ των πυλών» βρίσκεται- όπως πληροφορούνται από διπλωματικούς κύκλους real.gr και enikos.gr – κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου με τον Τούρκο ομόλογό του κ. Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), η οποία θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη στις 22 Μαΐου. Από πλευράς Προεδρίας της Δημοκρατίας, όπως είναι φυσικό, δεν επιβεβαιώνεται ακόμη αλλά ούτε διαψεύδεται η πληροφορία.

Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής υπό την Προεδρία Κοτζιά



Αύριο, Τετάρτη 10 Μαΐου και ώρα 12:00, στο Υπουργείο Εξωτερικών, θα συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), υπό την προεδρία του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Νίκου Κοτζιά.
Το κύριο θέμα που θα απασχολήσει το Συμβούλιο θα είναι οι εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας. Στη συνεδρίαση θα λάβει μέρος ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Γιώργος Σταθάκης.
  







ETHNIKA THEMATA ELLADA

ΕΣΚΑΣΕ… Β Ο Μ Β Α ! ΤΩΡΑ… ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ !! Κανένα Βοθροκάναλο δεν θα… Τρέξει να Μεταδώσει αυτή την ΕΙΔΗΣΗ !!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
!!!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

«ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» !! ΣΦΑΓΗ Μεγάλη θα Γίνει σε Όλο τον Κόσμο… !!!

Σ Υ Ν Α Γ Ε Ρ Μ Ο Σ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

«ΣΦΑΓΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ & Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…»

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ! Μεγαλειώδης η Παρέλαση στη Μόσχα !! Ο Πούτιν Έδειξε τα… Δόντια του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)




















Το Μεγάλο Μυστικό της Ανθρωπότητας




















ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
Από την καταγραφή που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από το βιβλίο του Πλάτωνα τον Τίμαιο βρήκαμε πολλά στοιχεία για την κρυμμένη αλήθεια που συνοδεύει την πατρίδα μας την φιλοσοφία και την καταγωγή μας , και όλο αυτό έχει να κάνει με την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και τα Κλασικά κείμενα.

Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε επίσημα πως βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία


Σιγοσβήνει η διπλωματία – Τι αποφασίστηκε για την Ευρώπη
Ο πλανήτης, εκτός και αν αλλάξει κάτι άρδην, ετοιμάζεται για πόλεμο.
Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής στρατιωτικής διοίκησης της Αμερικής Curtis M. Scaparrotti, μιλώντας στην υποεπιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ ανέφερε πως η Ρωσία είναι ο εχθρός της Ευρώπης, της Ουκρανίας, της Γεωργίας καθώς και της Τουρκίας, η οποία αυτή την στιγμή προσεγγίζει την Μόσχα.

B O M B A ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ !!!


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
ΒΟΜΒΑ !!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΕΛΛΕΙΣ !!!
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ & ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Δεν το απαιτούν οι δανειστές. Το θέλουν Στουρνάρας και τραπεζίτες, για να γλυτώσουν από τις ποινικές διώξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη !!!
Plan B για ασυλία τραπεζιτών και κατάργηση εισαγγελέων

Ο Μητσοτάκης έστειλε τον Σημίτη να μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ (βίντεο)


Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΚΟ – «Βαστα ΔΝΤ» #vouli



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλευρό του ΔΝΤ, κατηγόρησε την πρώην πρόεδρο της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχνερ που πολέμησε κι έδιωξε το ΔΝΤ από την εποχή που ήταν πρόεδρος ο σύζυγος της! Και μάλιστα την κατηγόρησε για σκάνδαλα, αλλά ξέχασε(;) να μας αναφέρει το ομοϊδεάτη τον νυν Πρέοδρο της Αργεντινής που αποκαλύφθηκε με εκατομμύρια σε offshore στα Panama Papers









olympia.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!! Ενορχηστρωμένες Κρίσεις… Ποιος Είναι ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ» !!!



Ο Paul Craig Roberts Αποκαλύπτει και Προειδοποιεί….
«Ενορχηστρωμένες Κρίσεις σε Βόρεια Κορέα και Ιράν, που δημιουργήθηκαν από τους Neocons που ελέγχουν τον Ντόναλντ Τραμπ»







katoxika nea

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κίνα: «Oλοι οι πολίτες μας να εγκαταλείψουν άμεσα τη Β.Κορέα» – Ξεκινάει ο πόλεμος στην Κορεατική – Επιβεβαίωση ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ



Η ηγεσία της Κίνας έδωσε οδηγία στους Κινέζους πολίτες να εγκαταλείψουν άμεσα τη Βόρεια Κορέα. Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ είχε αποκαλύψει την εξέλιξη αυτή εδώ και ημέρες. Η εξέλιξη αυτή είναι αναμενόμενη μετά τις αποκαλύψεις στα άρθρα μας  ΕΚΤΑΚΤΟ: Δίνει διαταγή ισοπέδωσης της Ν.Κορέας ο Κιμ Γιονγκ Ουν – Φόρεσαν στολές βιοχημικού πολέμου οι Αμερικανοί – Δείτε που θα βομβαρδίσει η Β.Κορέα και Μεταφέρει στρατιωτικά ασθενοφόρα και στήνει νοσοκομεία εκστρατείας η Κίνα στα σύνορα με Βόρεια Κορέα .

Παραδόθηκε η έκθεση της CIA στο Κογκρέσο: «Σέρβοι και Ρώσοι είναι σε θέσεις μάχης, αν οι Αλβανοί επιτεθούν έρχεται μακελειό» – Ταξίδι αστραπή FSB-GRU στο Βελιγράδι



Kεντρική φωτογραφία άρθρου: Ένα Tu-154 με αριθμό 85563 πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή Σότσι-Βελιγράδι στις έξι του μήνα και επέστρεψε χτες βράδυ μεταφέροντας αξιωματούχους των ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών. Ολα είναι έτοιμα και τα επιχειρησιακά σχέδια θα τεθούν σε εφαρμογή με το πρώτο λάθος  των Αλβανών.

Προσπάθειες να αποτραπεί η σύρραξη την ύστατη στιγμή με το ΝΑΤΟ να βλέπει «ρήγμα»: O τουρκικός στόλος είναι καθ’όδον με «σφραγισμένους φακέλους» για πολεμικές επιχειρήσεις – Επίκειται νέα Αμερικανική παρέμβαση



Η Τουρκία κινείται πλέον πέρα και έξω τελείως από τα διεθνή νόμιμα όρια ειδικά όσο αφορά την Κύπρο ενώ πληροφορίες φέρουν τα τουρκικά πολεμικά πλοία που πλέουν πρόσω ολοταχώς για την Κύπρο να έχουν μαζί τους «σφραγισμένους φακέλους» με κανόνες εμπλοκής για μια πιθανή «σύγκρουση τους» με ελληνικές μονάδες επιφανείας και υποβρύχια.    

Αναλυτικά τα άγρια μέτρα του συμπληρωματικού Μνημονίου -Αγριο μαχαίρι σε συντάξεις, αφορολόγητο και επιδόματα



Αγριο μαχαίρι στις συντάξεις, μείωση του αφορολόγητου με συνέπεια το χτύπημα των μεσαίων και μικρών εισοδημάτων και ένα τεράστιο σοκ για τους ελεύθερους επαγγελματίες κρύβει το  Συμπληρωματικό Μνημόνιο Κατανόησης (Supplemental Memorandum of Understanding) που υπέγραψε η κυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρωθεί η τεχνική συμφωνία και μέτρα του οποίου θα έρθουν προς ψήφιση στις 18 Μαΐου.