Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

'ΑΙΜΑ' ζητούν οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!Άμεσες ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ αλλιώς...



Στα ‘δύσκολα’ έριξαν οι Δανειστές την Έφη Αχτσιόγλου. Ξεκίνησαν χθες οι διαπραγματεύσεις με τη πλευρά των Δανειστών. Φυσικά η ελληνική πλευρά δήλωσε πως “είμαστε εντελώς αντίθετοι με την αύξηση του ορίου απολύσεων” επιμένοντας ότι το ευρωπαϊκό πλαίσιο πρέπει να διέπει και το καθεστώς στην Ελλάδα. Από την άλλη πλευρά  οι δανειστές έριξαν στο τραπέζι ουσιαστικά την πλήρη κατάργηση του ορίου που σήμερα είναι στο 5% ανοίγοντας κερκόπορτα επικαλούμενοι την κρίση.
Με λίγα λόγια οι δανειστές ζητούν την πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων, κατάργηση κάθε ορίου για τις επιχειρήσεις που είναι σε προσπάθεια επιβίωσης από την οικονομική κρίση.







voice news

Το ΝΑΤΟ παραδέχτηκε την ΗΤΤΑ του! Ο λόγος στον ΠΟΥΤΙΝ...



Μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρο των ΗΠΑ, αναμένουμε ανατροπές και εξελίξεις στις σχέσεις του ΝΑΤΟ με τη  Ρωσία, αφού ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου έχει τηρήσει μια φιλορωσική πολιτική και σε διάλογο που είχε με τον πρόεδρο Πούτιν, συμφώνησα να εργασθούν για τη βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών. 
Η πρώτη ανατροπή ήρθε εκ στόματος του γενικού γραμματέα του NATO, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, πριν από τις συνομιλίες με τους υπουργούς Άμυνας της ΕΕ στις Βρυξέλλες, όπου τόνισε ότι η Συμμαχία ζητά διάλογο με τη Ρωσία. 
"Το μήνυμα από το ΝΑΤΟ είναι ότι θέλουμε διάλογο με τη Ρωσία. Η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος γείτονάς μας, η Ρωσία είναι εκεί και θα μείνει και ιδιαίτερα όταν οι εντάσεις είναι αυξημένες και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουμε πολλές διαφορετικές προκλήσεις για την ασφάλεια και είναι σημαντικό να έχουμε διάλογο".
Επιπλέον, ο Στόλτενμπεργκ υπογράμμιση τη βεβαιότητα του ότι ο Τραμπ "θα είναι ένας πρόεδρος που θα σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις των ΗΠΑ στη Συμμαχία. Ένα ισχυρό ΝΑΤΟ είναι σημαντικό για την Ευρώπη, αλλά είναι επίσης σημαντικό για τις Ηνωμένες Πολιτείες".





voice news

Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA επιβεβαιώνουν ανθρώπους με ειδικές ικανότητες που μπορούν να κάνουν αδύνατα πράγματα


Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA επιβεβαιώνουν ανθρώπους με ειδικές ικανότητες που μπορούν να κάνουν αδύνατα πράγματα
Loading...


Για αιώνες οι ερευνητές σε όλο τον κόσμο αναφέρουν ότι ορισμένα άνθρωποι είναι σε θέση να επιτύχουν συναρπαστικά πράγματα που άλλοι δεν μπορούν να κάνουν. Τώρα, μια σειρά από αποχαρακτηρισμένα έγγραφα αποδεικνύουν αυτό που πολλοί έχουν σκεφτεί εδώ και δεκαετίες.
Όπως αποδεικνύεται, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, οι ειδικοί έχουν μελετήσει ορισμένα άτομα στην Ασία τα οποία σύμφωνα με αναφορές έχουν «υπεράνθρωπες ικανότητες.» Τα αποτελέσματα από τις έρυνες έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα βιβλία.
Ένα παράδειγμα -Δεν σχετίζεται άμεσα με αυτό το άρθρο, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι περίεργο- είναι η περίπτωση του Ingo Swann. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του, Στάνφορντ οι επιστήμονες παρατήρησαν και μελέτησαν τον Swann που ισχυρίστηκε ότι «Ταξιδεύει έξω από το σώμα του» ακόμα και στο Διάστημα. Ήταν σε θέση να δείτε με ακρίβεια και να περιγράψει ένα δαχτυλίδι γύρω από τον Δία, ένα δαχτυλίδι που οι επιστήμονες δεν είχαν καμία ιδέα ότι υπήρχε, μέχρι που το διαστημόπλοιο Pioneer 10 το ανακάλυψε.
Όπως αναφέρεται και στο παρελθόν, προκειμένου να κατανοήσει κάτι σαν αυτό κάποιος, πρέπει να γνωρίζει τη σχέση που συνδέει τα δύο μέρη της συνείδησή μας. Ενώ και τα δύο μέρη είναι πραγματικά και ξέρουμε ότι υπάρχουν, μπορούμε να δούμε μόνο τον φυσικό κόσμο. Ωστόσο, αν κοιτάξουμε τον πατέρα της κβαντικής θεωρίας τον Max Planck θα βρεούμε ένα πολύ σημαντικό απόσπασμα που αναφέρει: Πρέπει να θεωρήσουμε τη συνείδηση ως θεμελιώδης δύναμη και την ύλη ως παράγωγο από τη συνείδηση.
Επιπλέον, ο Eugene Wigner -ένας Ουγγρο-Αμερικανός θεωρητικός φυσικός και μαθηματικός- είπε : «… δεν ήταν δυνατόν να διατυπώσουμε τους νόμους της κβαντικής μηχανικής με ένα πλήρως συνεκτικό τρόπο, χωρίς αναφορά στην συνείδηση …»
Υπάρχει επίσης και ένα περίεργο έγγραφο που περιέχει «απίστευτες» πληροφορίες και ονομάζεται «Χρονολόγιο των πρόσφατων εξαιρετικών λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας» Το έγγραφο αυτό αναφέρει μία «μελέτη» που έγινε από την κινεζική κυβέρνηση για την προβολή της παραψυχολογίας, τηλεπάθειας και ψυχοκίνησης όπως αναφέρεται από τον Ingo Swann  (την υποτιθέμενη ικανότητα να μετακινήσετε αντικείμενα μέσο διανοητικής προσπάθειας και μόνο.)
Τα έγγραφα της CIA που έγιναν πρόσφατα διαθέσιμα στο ευρύ κοινό χάρη στην ελευθερία της αίτησης νόμου Πληροφοριών (FOIA), περιλαμβάνουν πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με θέματα υπεράνθρωπων ικανοτήτων και εξηγούν πώς έχουν αποτελέσει αντικείμενο μελετών για δεκαετίες.
Μπορείτε να δείτε το έγγραφο εδώ, αλλά εδώ είναι μια σύντομη περίληψη:
Το 1979, ένα μεγάλο κινεζικό επιστημονικό περιοδικό, το Ziran Zachi (Nature Εφημερίδα), πραγματοποιεί μια έκθεση-μελέτη σχετικά με τη «μη-οπτική αναγνώρισης προτύπων» στην οποία επιβεβαιώθηκαν πολυάριθμες μαρτυρίες των εξαιρετικών λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος.  Το 1980, το περιοδικό και η κινεζική Επιστήμη Ανθρωπίνου Σώματος πραγματοποίησε μία σειρά μελετών παραψυχολογίας (απομακρυσμένη προβολή, τηλεπάθεια, ψυχοκίνηση, διόραση) σε συνέδριο στη Σαγκάη, με συμμετέχοντες από περισσότερα από 20 ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια. Το 1981, πάνω από 100 κέντρα μελέτησαν τα παιδιά με εξαιρετικές και πνευματικές ικανότητες σε συνεργασία με περισσότερους από 100 επίσημα εκπαιδευμένους επιστήμονες. Το 1982, η Κινεζική Ακαδημία Επιστημών χρηματοδότησε μια δημόσια ακρόαση στο Πεκίνο για πάνω από 4000 επιστήμονες που παρακολούθησαν περιπτώσεις και παραψυχολογικές ικανότητες σε ανθρώπους. Τον Απρίλιο του 1982, μια κοινή δοκιμή είχε κανονιστεί από την Εθνική Επιτροπή της Επιστήμης του Κόμματος σε Κολέγιο του Πεκίνου. Οι υποστηρικτές των δύο πλευρών παρακολούθησαν τα αποτελέσματα που ήταν ως επί το πλείστον αρνητικά, με την εξαίρεση λίγων, μεταξύ των οποίων και του Zhang Baosheng.
Zhang Baosheng ο πραγματικός υπεράνθρωπος;
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Baosheng ήταν σε θέση να κινήσει αντικείμενα μέσα σε κλειστά και σφραγισμένα δοχεία. «Το 1984, ο Zhang Baosheng έγινε θέμα στρατιωτικής  ερευνητικής ομάδας.»
Ο Baosheng δεν ήταν σε θέση μόνο να κινήσει μικρά κομμάτια χαρτιού μέσα σε σφραγισμένους δοκιμαστικούς σωλήνες, αλλά μπορούσε να κάνει και κάτι πιο απίστευτο. Οι ερευνητές παρατήρησαν τη διαδικασία και μαγνητοσκόπησαν από πολλές οπτικές γωνίες το γεγονός και αδυνατούσαν να καταλάβουν πως τα κομμάτια χαρτιού που τοποθετήθηκαν στους σφραγισμένους σωλήνες εμφανίστηκαν έξω από αυτιούς χωρίς να υπάρχει κανένα ίχνος φθοράς.
Είναι ενδιαφέρον, ότι ο Baosheng ήταν σε θέση να εκτελέσει το ίδιο πράγμα και με ζωντανά έντομα
Επιπλέον, διαπιστώνουμε ότι άλλο ένα άλλο έγγραφο από τη CIA αναφέρει :
Ένα ξύλινο ντουλάπι 180 επί 60 εκατοστά χρησιμοποιήθηκε ως ένα σφραγισμένο δοχείο. Φύλλα από χαρτιά και πίνακες με ειδικές σημάνσεις χρησιμοποιήθηκαν ως αντικείμενα στόχου και τοποθετήθηκαν στο εσωτερικό του στο επάνω ράφι. Χωρίς το άνοιγμα του συρταριού το άτομο ήταν σε θέση να αφαιρέσει τα αντικείμενα-στόχους και να τα βάλει πίσω στη θέση τους.




katoxika nea

Forbes: Η Ελλάδα θα ανακάμψει σε 20 χρόνια – Πρέπει να βρεθεί άμεση λύση με το χρέος


Forbes: Η Ελλάδα θα ανακάμψει σε 20 χρόνια – Πρέπει να βρεθεί άμεση λύση με το χρέος

Σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό Forbes και τον διάσημο αρθρογράφο του και ειδικό στα οικονομικά Tim Worstall , τονίζει  ότι «όλοι  τακτικοί αναγνώστες  ξέρουν ότι ο ίδιος  είναι  σφοδρός αντίπαλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της οικονομικής πολιτικής της στους λαούς».
Ο οικονομολόγος τονίζει ότι ο οργανισμός αυτός δεν έπρεπε να είχε προχωρήσει στο αυτοκτονικό επιχείρημα έκδοσης του ευρώ ως κοινού νομίσματος .
Πρόκειται για  μια ανοησία που δεν έπρεπε ποτέ να γίνει. Οι οικονομολόγοι όλων των αποχρώσεων έλεγαν πριν την επίτευξη αυτού του άστοχου εγχειρήματος ότι το όλο σχέδιο θα αποτύχει  . Το τέλειο παράδειγμα γιατί αυτό είναι ακριβώς  ό,τι συνέβη στην Ελλάδα.
«Η Ελλάδα το μόνο που έχει κατορθώσει μετά από τόσα χρόνια λιτότητας είναι να  έχει ένα ασθενικό ρυθμό ανάπτυξης, η ένταση του οποίου θα απαιτήσει μια εικοσαετία  για να φτάσει την χώρα  πίσω ακριβώς εκεί που ήταν το 2008 σε όρους ΑΕΠ.Αυτό είναι το ευρώ, η αδυναμία στην προεπιλογή και στην υποτίμηση  έχει προκαλέσει αυτό που έχει προκαλέσει στην Ελλάδα«, τονίζει ο Αμερικανός οικονομολόγος .
Η ελληνική οικονομία εξήλθε από την ύφεση για πρώτη φορά από το 2014, με   δύο συνεχόμενα τρίμηνα αύξησης του ΑΕΠ,  σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν χθες .
Το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν στην χώρα μας (ΑΕΠ) αυξήθηκε κατά 0,5 τοις εκατό κατά τους τρεις μήνες έως το Σεπτέμβριο, ενώ το προηγούμενο τρίμηνο  κατά 1,5 τοις εκατό από το τρίτο τρίμηνο του 2015, ανακοίνωσε η Στατιστική Υπηρεσία ΕΛΣΤΑΤ.
Η ελληνική κυβέρνηση αναμένει ότι η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 0,3% στο σύνολο  χρήσης  του 2016, πριν επιστρέψει στην ανάπτυξη το επόμενο έτος,  προβλέποντας ότι το ΑΕΠ θα  αυξηθεί  κατά 2,7%.
«Ναι, οι προβλέψεις για  μελλοντική ανάπτυξη είναι υπέροχες  , έχουμε δει αυτή την ιστορία και πριν. Αλλά δεν είμαστε ακόμη σε θέση να υποστηρίξουμε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ανάπτυξη στο σύνολό του τρέχοντος έτους , δηλώνει ο ίδιος .
Εκτός από μια σύντομη ανάπαυλα το 2014, η ελληνική οικονομία έχει σταθερά πτωτική πορεία  από το 2008 ενώ οι πιστωτές της χώρας, καθώς και η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ επιβάλουν συνεχώς  σκληρά μέτρα λιτότητας που συνοδεύουν τις διαδοχικές διασώσεις.
Η πτώση των μισθών και των συντάξεων σε συνδυασμό με αυξήσεις φόρων είχαν και έχουν καταστροφικές επιπτώσεις στη ζήτηση, ιδίως των καταναλωτικών δαπανών.
Για όλα αυτά όμως φταίει το  ευρώ εξ ολοκλήρου . Στην περίπτωση που η Ελλάδα βρέθηκε στο κομμάτι της ευρωπαϊκής επεκτατικής λιτότητας.
Υπάρχουν δύο σύνολα πολιτικής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν , η δημοσιονομική και η νομισματική. Τα χρήματα της κυβέρνησης, δεν μπορούν να δανείσουν τους πολίτες όμως  λόγω ευρώ ( δεν είναι εθνικό νόμισμα) , οπότε θα πρέπει να έχουμε συνεχώς δημοσιονομική λιτότητα.
Αυτό βυθίζει αδιάκοπα την οικονομία σε ύφεση, και πιθανώς κατάθλιψη.
«Έτσι, το ορθό θα ήταν να  υπάρχει μια  τεράστια νομισματική επέκταση μαζί  με  σημαντική υποτίμηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας. Αυτό δεν είναι κάποια αδοκίμαστη πολιτική, είναι το τυπικό  πακέτο του ΔΝΤ. Μείωση δαπανών ,  εξισορρόπηση των στοιχείων , υποτίμηση νομίσματος μαζί με δάνεια . Αυτό όμως δεν θα μπορεί να συμβεί λόγω του ευρώ», τονίζει ο Worstall.
Και έτσι είχαμε ό,τι συνέβη στην Ελλάδα . Δηλαδή μείωση κατά 35% του ΑΕΠ κατά τη διάρκεια των ετών, ανεργία και οικονομικό μαρασμό. 
Και αν έχουμε ένα σημερινό ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 1,5% τότε θα απαιτηθούν περισσότερο από δύο δεκαετίες προτού η Ελλάδα γυρίσει  πίσω ακριβώς εκεί που ήταν. Θα έχει υπάρξει  δηλαδή μια ολόκληρη γενιά εξαθλιωμένη, και εντελώς κατεστραμμένη.




katoxika nea

FEMA και NASA ετοιμάζονται για κτύπημα από αστεροειδή.

fema-kai-nasa-etoimazontai-gia-ktipima-apo-asteroeidi

FEMA και NASA ετοιμάζονται για κτύπημα από αστεροειδή.
Στις 31 Οκτωβρίου ένα δημοσίευμα από την Daily Star που είχε αγνοηθεί απέραντα στην Αμερική και τον κόσμο, εστιάσαμε την προσοχή μας στις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές, Η NASA πρόσφατα εξέδωσε μια σκληρή προειδοποίηση ότι ο αριθμός των «αποκαλυπτικών αστεροειδών» που μπορούν να πέσουν μέσα στο χώρο, προς τον πλανήτη μας, είχε αυξηθεί κατά 50% ,σε αυτό που αποκάλεσε
μια «ανακάλυψη σοκ».
Ενώ μια τέτοια δυνατότητα, από μόνη της,μπορεί να φαίνεται να είναι η «απόλυτη καταστροφή» και αμέσως μας θυμίζει τι συνέβη με τους δεινόσαυρους, το γεγονός ότι η FEMA και η NASA απέτυχαν να εντοπίσουν επικίνδυνους αστεροειδής, σε μια πρόσφατη άσκηση πρέπει να δείξει στην Αμερική και τον κόσμο ακριβώς τι είμαστε.
Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι ανακάλυψαν ενδείξεις του μυστηριώδη «πλανήτη εννέα» και προειδοποίησαν ότι πιστεύουν, ότι ο πλανήτης ήταν υπεύθυνος για τις περιοδικές εξαφανίσεις επί του πλανήτη γη.
nasa
Μας πληροφορούν ότι πιστεύουν ότι ο «Πλανήτης εννέα» ήταν υπεύθυνός για τις περιοδικες «εκσφενδονίσεις «διαστημικών βράχων στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα, από την ζώνη του Κάιπερ.
Το SHTFPlan μας, λέει σύμφωνα με την NASA, ότι οι αστεροειδής θα έχουν επιπτώσεις πάνω στη Γη και πρόκειται να συμβεί κάποια στιγμή στις επόμενες δύο δεκαετίες… όπου και αν είστε σίγουροι για αυτό…
Σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, είναι ένα αναπόφευκτο γεγγονός.
Ο Μπάρακ Ομπάμα υπέγραψε πρόσφατα ένα νέο εκτελεστικό διάταγμα που διατάσσει την
κυβέρνηση των ΗΠΑ να προετοιμαστεί για το «διαστημικό καιρό»- χάος. Σίγουρα ένας μεγάλος αστεροειδής θα κτυπήσει τον πλανήτη μας, θα εξαπολύσει το«χάος» όπως ποτέ πριν στη σύγχρονη ιστορία. Στο πρώτο βίντεο παρακάτω ακούμε την καθημερινή » Sheeple συζήτηση» για την πρόσφατη άσκηση για αστεροειδή στο Λος Άντζελες, ενώ στο 2ο βίντεο παρακάτω,ο videographer μας ρωτά τι πραγματικά συμβαίνει με όλη αυτή την πρόσφατη είδηση.
planet_nine_of_doom
Στο τελευταίο βίντεο, από το National Geographic,ένα ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Διακοπή Aρμαγεδδών,» ρίχνει μια ματιά στην πολύ πραγματική πιθανότητα ότι αργά ή γρήγορα,ένας αστεροειδής θα πέσει στη γη.





katoxika nea

Πιάσε με αν μπορείς …


aetos


Το παιχνίδι σκλήρυνε , τα πιόνια άλλαξαν , οι ταχύτητες μπήκαν…
Τα ιερατεία πάντα σε μια μάχη, συνεργαζόμενα αλλά σε μάχη…
Οι κοινοί στόχοι δεν αλλάζουν…αλλάζουν οι διαθέσεις ανάκτησης εξουσίας !
Αυτοκρατορίες γεννήθηκαν και έπεσαν σε αυτή την γήινη ιστορία , κρυφές γραμμές αίματος χρίστηκαν μυστικά ως εξουσιαστες αυτού του κόσμου,εξουσιαστες που ελέγχουν της μαριονέτες που εσύ θεωρείς σαν εξουσία!
Μια από της μεγαλύτερες αυτοκρατορίες ήταν και η Ελλάδα…. !
Θα είχαν ποτέ σκεφθεί οι Έλληνες , το ελληνικό ιερατείο … την συνέχεια σε αυτόν τον πλανήτη;
Παλαιά οι βασιλείς σκέφθηκαν ότι θα ήταν δύσκολο να συνεχίσουν να αρμέγουν τους δούλους …θα ήταν δύσκολο να γίνεται για παντα με τον ίδιο τρόπο και της ίδιες οικογένειες στην εξουσία!
Φύγανε ποτέ οι βασιλείς ; Μας έδωσαν μια «δημοκρατια¨ σαν Νίκη αλλά και σαν δούρειο ίππο που σφράγιζε μια εγγύηση για την κληρονομιά τους;
Πέθαναν οι μεγάλες αυτοκρατορίες; Η μεταμφιέστηκαν σε κρυφούς μεταπαικτες ;
Ποιοι είναι πισω από όλα; .. Μπορεί πίσω από όλα αυτά που εμείς ζούμε σαν θέατρο να υπάρχουν καλά κρυφές παλαιές δυνάμεις ;
Ερωτήσεις που είναι καλό να της κάνεις σύντομα;
Γιατί την αλλαγή σκηνικού τα ιερατεία θα προσπαθήσουν με αντινοηση να την ονομάσουν Νίκη και θα προσπαθήσουν να καπηλευτουν αυτή την Νίκη! Να την καπηλευτουν επικοινωνιακά , ψυχικα ,….μέσα στην συνείδηση σου … γιατί όλα γίνονται για σένα σαν έπαθλο!
Στατιστικά τόσα χρόνια θα έπρεπε να έχουν βρεθεί άνθρωποι που το φως της ψυχής τους θα τους έκανε να στραφούν ενάντια στο ιερατείο…μιλάω για παιδιά που το ιερατείο διαλέγει μέσα στον χρόνο για την συνέχεια τον μεγάλων μυστικών!
Υπάρχουν οι άνθρωποι που από μέσα έκαναν την δική τους κρυφή επανάσταση ;
Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που έφτασαν να γνωρίζουν τα μυστικά τους ;
Μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να έφτασαν να γνωρίζουν τα μεγαλύτερα μυστικά και να μην κάνουν κάτι;
Άλλαξε το σκηνικό και για όλα υπάρχει ένα όριο… σε όλα υπάρχουν κανόνες .. συνθήκες !
Στις συνθήκες που πρόκειται να παραβιαστούν στο άμεσο μέλλον… ίσως κάποιοι να είναι πλέον έτοιμοι …και με τα χέρια λυμένα… με εν λευκό άδεια …να πράξουν άμεσα αντίποινα !
Σύντομα θα δούμε ένα παράδοξο σε αυτή την ιστορία του πλανήτη γη … θα δούμε το φαινόμενο της «προστασίας» στους πιστούς του μαυροψυχη … να βρίσκεται σε καθημερινή έκπτωση και οι μέχρι χτες αλώβητοι και αγέρωχοι εχθροί της ανθρωπότητας να γίνονται ..απλοί θνητοί … γυμνοί και έτοιμοι για την προσωπική τους κρίση!
Βέβαια θέλει πολύ ακόμα εκπαίδευση στο να κατανοησεις ποιος επαιζε το ρολο ποιου … !
Το θέμα μας είναι ότι από εδώ και πέρα … σημάδια αυτοκρατοριών , μυστικά χιλιετηρίδων ,θα βρεθούν στο δρόμο αυτόν που θα τολμήσουν να σπάσουν την συνθήκη!!!!
Αυτά .. είναι μια νέα σκηνή στο έργο … μια σκηνή που φέρνει δικαιοσύνη!




katoxika nea

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΤΕΤΑΡΤΗ 16/11/2016)


13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
27
28
29
30
31
32
24

ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ Ο ΑΣΑΝΤ


%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b8%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-%ce%bf-%ce%b1
Κοσμοϊστορικές αλλαγές της αμερικανικής πολιτικής και στο συριακό, προσβλέπουν στην Συρία, με τους Αμερικανούς να ξεκαθαρίζουν τη θέση τους στις πολεμικές συγκρούσεις και να κόψουν κάθε δεσμό με τους εξτρεμιστές ισλαμιστές.
Όπως αναφέρεται, την μεγάλη ικανοποίηση της Δαμασκού για την προεδρική αλλαγή στις ΗΠΑ εξέφρασε ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασέρ Άσαντ, μιλώντας στο πορτογαλικό κανάλι RTP, θεωρώντας τον νέο Αμερικανό πρόεδρο σαν σύμμαχο του στο πόλεμο κατά των Τζιχαντιστών.
Μάλιστα θεώρησε σίγουρο ότι θα υπάρξουν άμεσες επαφές με την νέα αμερικανική ηγεσία που θα καθορίσουν και τις εξελίξεις στην Συρία, γεγονός που θα έχει ευεργετικές συνέπειες για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή, ενώ κατηγόρησε έμμεσα την προηγούμενη αμερικανική ηγεσία ότι δεν έκανε ότι μπορούσε για να εξαλειφτεί η ισλαμική απειλή που επέφερε στην χώρα του εκατοντάδες χιλιάδες θύματα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Κάτι που δεν Έχουμε ΔΕΙ! Συμβαίνει σε όλο τον Κόσμο ΤΩΡΑ!!

1Παράξενα και τρομακτικά γεγονότα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή…

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ!!!


%ce%ba%cf%85%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-600x275
Σε εθνικιστική έξαρση βρέθηκε ο ακροδεξιός Τούρκος ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί και μέλος εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζων Λύκων» που… αποφάνθηκε ότι η Κύπρος είναι Τουρκική!
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό: «Είναι σημαντικό να υπάρξει μια δίκαιη λύση στο Κυπριακό. Όμως είναι λάθος να εγκαταλειφθεί η «πατρίδα» με υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να υπάρξει λύση. Το έδαφος είναι η πατρίδα, είναι η τιμή. Εκείνοι που θέλουν μια γρήγορη λύση, εάν προκαλέσουν σύγχυση στους τίτλους ιδιοκτησίας της Κύπρου τότε δεν θα μπορέσουν να δώσουν εξηγήσεις στους ήρωες μας. Έχει έδαφος η ‘ΤΔΒΚ’ να το επιστρέψει; Αν έχει που είναι; Έχει θυσιαστεί η Μόρφου και η Καρπασία; Και κάθε φορά θα λέμε η Κύπρος είναι τουρκική και θα παραμείνει τουρκική»
Από την πλευρά του ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ μιλώντας στην Τουρκική Βουλή που συζητούσε το Κυπριακό ζήτημα, ζήτησε να «τερματιστεί η αδικία που γίνεται στο νησί» και να γίνει δίκαιη «μοιρασιά». Όπως εξήγησε: «Σήμερα η ελληνοκυπριακή πλευρά εκπροσωπεί ολόκληρο το νησί ενώ στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου εφαρμόζεται εμπάργκο. Σήμερα οι διαπραγματεύσεις αυτές θα αποκαταστήσουν αυτή την αδικία. Και εμείς θέλουμε μια δίκαιη λύση στο Κυπριακό, μια δίκαιη μοιρασιά η οποία θα περιέχει εκ περιτροπής προεδρίας των δύο πλευρών στην Κύπρο».






hellasforce

Τελεσίγραφο Τσίπρα στον Σοιμπλε «Pacta sunt servanda» (βίντεο)


Τελεσίγραφο Τσίπρα στον Σοιμπλε «Pacta sunt servanda» (βίντεο).

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-«Αποδομήστε την συνάντηση Τσίπρα-Ομπαμα» εντολή με non-paper Γερμανών Πρακτόρων

Τις Τελευταίες ώρες ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Για κάθε ξένη Κυβέρνηση και ΜΜΕ, Γερμανικό και Τουρκικό είναι κατανοητή η διάθεση αποδόμησης της Ελλάδας.
Αλλά το περίεργο είναι ότι ο μεγαλύτερος πόλεμος κατά του Εθνους και των Ελληνικών συμφερόντων έγινε από τα Ελληνικά ΜΜΕ και «τυχαία» ήταν όλα συντονισμένα!
Μας ήρθε μάλιστα και email (φωτο) που έδινε και γραμμή για το πως αποδομείς, ίσως την σημαντικότερη αναβάθμιση της Ελλάδας από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο
Γιατί για παράδειγμα η αναβάθμιση της Ελλάδας (βάση της Σουδας) στον πιο Ισχυρή χώρα στην Μεσογειο μαζί με το Ισραηλ και την αποδόμηση της Τουρκίας και της βάση του Ινσιρλικ δεν αφορούν τον Τσίπρα, αλλά και τον επόμενο Πρωθυπουργό και τον επόμενο και τον επόμενο.
Ολα τα ΜΜΕ αντί να στηρίξουν το Εθνος, ασχολήθηκαν με τον άνεση του πρωθυπουργου και τον ενικό (είναι φίλοι από προηγούμενες συναντήσεις τους στον ΟΗΕ) και την γραβάτα (ο Obama εμφανίζεται ακόμη και με φόρμες στον Λευκό Οικο)

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.!!!


man-in-the-middleΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…
Συναγερμός σε επιχειρηματίες και εμπόρους σήμανε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ένα νέο κόλπο μέσω του οποίου απατεώνες «υποδύονται» εταιρείες του εξωτερικού με τις οποίες συναλλάσσονται τα θύματά τους προκειμένου να τους αρπάξουν χρήματα.
Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για τη μέθοδο man in the middle που αναπτύσσεται ως εξής:
Ο επαγγελματίας επικοινωνεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την προμηθεύτρια εταιρεία του στο εξωτερικό και συμφωνεί για την πραγματοποίηση συναλλαγής (πραγματοποίηση παραγγελίας και εξόφληση μέσω τραπεζικού λογαριασμού).
Παράλληλα, ο δράστης υποκλέπτει, με τη χρήση κακόβουλου λογισμικού ή άλλες εξειδικευμένες τεχνικές (λ.χ. καταγραφή δεδομένων επικοινωνίας μέσω μη ασφαλών συνδέσεων διαδικτύου ή αλίευση στοιχείων πρόσβασης στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τεχνικές «phishing»), το περιεχόμενο των συνομιλιών στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μεταξύ του εμπόρου και του προμηθευτή.
Ακολούθως, ο δράστης, προσποιούμενος τον προμηθευτή, αποστέλλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον έμπορο, κάνοντας χρήση μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ομοιάζει, αλλά δεν ταυτίζεται, με αυτή που χρησιμοποιεί ο προμηθευτής (π.χ. promitheftiss@email.com αντί για promitheftis@email.com ), απαιτώντας, για διάφορους λόγους, η πληρωμή της παραγγελίας να γίνει σε διαφορετικό τραπεζικό λογαριασμό από αυτό που αρχικά συμφωνήθηκε.
Ο έμπορος πείθεται και καταθέτει τα χρήματα στο νέο τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος ανήκει στον δράστη.
Σημειώνεται ότι αν ο έμπορος δεν αντιληφθεί εγκαίρως την απάτη, ενδέχεται ο δράστης να ζητήσει, με διάφορες προφάσεις, την καταβολή επιπλέον χρημάτων στον λογαριασμό του.΅
Για το λόγο αυτό η ΕΛΑΣ επαναλαμβάνει προς τους επαγγελματίες και τους εμπόρους όταν τους ζητείται η καταβολή χρημάτων σε διαφορετικό τραπεζικό λογαριασμό από αυτό που χρησιμοποιούν συνήθως:
– να προβαίνουν σε επαλήθευση του αιτήματος, μέσω τηλεφωνικής ή άλλης επικοινωνίας με τον προμηθευτή,
– να αλλάζουν τακτικά τους κωδικούς πρόσβασης στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο και να χρησιμοποιούν τεχνικές αυθεντικοποίησης δύο βημάτων ( two – step verification ) για την είσοδό τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο,
– να χρησιμοποιούν προγράμματα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό, τόσο στον υπολογιστή τους, όσο και στις φορητές συσκευές (smartphones , tablets) τα οποία να ενημερώνουν τακτικά,
– να εγκαθιστούν τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις και ενημερώσεις / διορθώσεις ασφαλείας του λειτουργικού τους συστήματος και των προγραμμάτων και εφαρμογών που χρησιμοποιούν,
– να μην ανοίγουν συνδέσμους (links) που εμπεριέχονται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματα κειμένου (sms) από αγνώστους, καθώς οι σύνδεσμοι αυτοί ενδέχεται να παραπέμπουν σε κακόβουλες ιστοσελίδες ή/και να προκαλούν την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού,
– να αποφεύγουν την εγκατάσταση προγραμμάτων και εφαρμογών από μη ασφαλείς πηγές,
– να αποφεύγουν τη σύνδεση σε μη ασφαλή ελεύθερα δίκτυα WiFi, μέσω των οποίων μπορεί να γίνει υποκλοπή των δεδομένων επικοινωνίας τους,
– να χρησιμοποιούν ασφαλή και κρυπτογραφημένα κανάλια επικοινωνίας και
– να μην απαντούν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου τους ζητείται η αποκάλυψη των στοιχείων πρόσβασης (username & password) σε ηλεκτρονικούς τους λογαριασμούς (μέθοδος «phishing»).





hellasforce

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 – ΒΙΒΛΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


biblika-gegonota
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
ALERT – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016) ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (;) ΠΛΗΣΙΑΖΕI

ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ…. !!!


%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%bf
ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…….
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΛΑ !!!!!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ !
-ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ! ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ Η’ ΩΡΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ! Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ !
-Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ……
-ΒΟΜΒΑ ! ΞΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕYΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ
-EKTAKTO ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ !