Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!ΞΑΦΝΙΚΑ!!!Η Ρωσία "σφραγίζει" τον ουρανό της!!!Ραντάρ εμβέλειας χιλιάδων χιλιομέτρων αναπτύσσονται σε όλη την χώρα!!!


      
 
Η Ρωσία θα αναπτύξει σύντομα μονάδες ραντάρ ικανές να ανιχνεύουν στόχους 1.500 χιλιόμετρα μακριά, είπε ο υποδιοικητής της RTT (Radio-Technical Troops).
 «Έχουμε ήδη μονάδες ραντάρ που μπορούν να δουν στόχους 1.200 χιλιόμετρα μακριά και 150 χιλιόμετρα ψηλά. Θέλουμε τώρα να έχουμε αυτά για να εντοπίζουμε στόχους 1500 χιλιόμετρα μακριά και μέχρι 600 χιλιόμετρα ύψος. 
Στην πραγματικότητα, έχουμε ήδη τέτοιες μονάδες στη διάθεσή μας», είπε ο συνταγματάρχης Vladimir Filippovich στον ραδιοφωνικό σταθμό Echo Moskvy το Σάββατο. 
Τα Ράδιο-Τεχνικά Στρατεύματα (RTT) είναι ένα υπο-τμήμα της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας. Στόχος τους είναι να διενεργούν αναγνώριση ραντάρ των εχθρών στον αέρα και να υποβάλλουν τις πληροφορίες του ραντάρ στα στοιχεία χειρισμού και ελέγχου της Πολεμικής Αεροπορίας και τα μέρη των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. 
Την 1η Αυγούστου, 2015, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία, μαζί με τις Δυνάμεις Αεροδιαστημικής Άμυνας και τα Στρατεύματα Αεράμυνας, συγχωνεύθηκαν σε ένα νέο κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων – τις ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις υπό τον συνταγματάρχη Viktor Bondarev.








volcano times

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ!!!ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΜΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!


Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με απόφασή του, διατάσσει την ελληνική κυβέρνηση να εισπράξει από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός που συμμετέχει στα μεταλλεία της Χαλκιδικής, 15,34 εκατ. ευρώ, συν τους τόκους!

Με την απόφασή του αυτή, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή που είχε κάνει η Ελλάδα κατά… του εαυτού της, ζητώντας να μην εισπράξει τα 15,34 εκατομμύρια, όπως απέρριψε και την προσφυγή που είχε καταθέσει η Ελληνικός Χρυσός για να μην τα επιστρέψει στο Δημόσιο.
 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σκεπτικό της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου από το οποίο προκύπτουν και τα επιχειρήματα που ανέπτυξε το ελληνικό Δημόσιο για να μην εισπράξει τα χρήματα.

Συγκεκριμένα το Δημόσιο υποστήριξε ότι δεν πρέπει να πάρει από την Ελληνικός Χρυσός τα 15,4 εκατομμύρια γιατί κινδυνεύει η επένδυση!

Η γνώμη του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου είναι κόλαφος, όμως, αφού συγκεκριμένα αναφέρει:
η Ελλάδα εσφαλμένα υπογραμμίζει ότι η απαίτηση ανάκτησης 15.34 εκ. ευρώ κινδυνεύει να αναστείλει μια άμεση επένδυση αξίας 850 εκ. ευρώ, περιορίζοντας έτσι, αντί να τονώσει, την οικονομική ανάπτυξη και τον ανταγωνισμό, σε μια περίοδο μείζονος οικονομικής κρίσης για τη χώρα καθώς η ενίσχυση δεν χορηγήθηκε ούτε για τις επενδύσεις περιφερειακού χαρακτήρα, μήτε για την προστασία του περιβάλλοντος, μήτε για την απασχόληση
Με τη σημερινή του απόφαση το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει ακόμα ότι:
– η Ελλάδα χορήγησε πλεονέκτημα στην Ελληνικός Χρυσός από μεταφορά κρατικών πόρων καθώς η μεταπώληση των μεταλλείων Κασσάνδρας στην Ελληνικός Χρυσός σε τιμή χαμηλότερης της αγοραίας τιμής, συνεπάγεται μείωση των εσόδων του Ελληνικού Δημοσίου σε σχέση προς τα έσοδα που θα μπορούσε να έχει αποκομίσει, και συνεπώς, απώλεια πόρων,
– η απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής φόρου για τη μεταβίβαση της κυριότητας των μεταλλείων συνιστά κρατική ενίσχυση καθώς συνεπάγεται τόσο πλεονέκτημα για την Ελληνικός Χρυσός όσο και απώλεια πόρων για τον κρατικό προϋπολογισμό,
– η κρατική ενίσχυση παρείχε πλεονέκτημα στην Ελληνικός Χρυσός έναντι των ανταγωνιστών της, και αυτό συνεπαγόταν κίνδυνο στρέβλωσης του ανταγωνισμού και επηρεασμού του μεταξύ κρατών μελών εμπορίου






volcano times

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!!!!



Σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο, το υποβρύχιο «Верхотурье» εκτόξευσε σήμερα βαλλιστικό πύραυλο «Sineva», "εκτοξεύοντας" παράλληλα και ένα σαφές μήνυμα ισχύος προς το ΝΑΤΟ.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Ρωσικό πολεμικό ναυτικό:

«Στις 12 Δεκεμβρίου 2015, το πλήρωμα υπό τον Αντιπλοίαρχο Ντμίτρι Ζελίκωφ κυβερνήτη του υποβρυχίου «Βερχοτούριε» που ανήκει στην δύναμη των ρωσικών στρατηγικών δυνάμεων (SSBN) του Βορείου Στόλου, πραγματοποίησε μια επιτυχημένη εκτόξευση ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου (ICBM) Sineva από την καθορισμένη περιοχή στη Θάλασσα του Μπάρεντς προς την περιοχή Kura στην Χερσόνησο Καμτσάτκα( απέναντι από την Ιαπωνία».

Να σημειωθεί πως η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ελέγχου ετοιμότητας των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας.

Επίσης έγκυρες πηγές από την ρωσική πρωτεύουσα αναφέρουν το ενδεχόμενο του πυραύλου S-500.

Ακόμα λέγεται ότι ο υπουργός Άμυνας İgor Koroçenko είπε πως οι πύραυλοι θα είναι έτοιμοι για χρήση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Αυτές οι συζητήσεις, περί πυραύλων S-500 είναι λογικό να έχει φοβήσει την Άγκυρα και την Αμερική.

Το καινούργιο αυτό σύστημα των Ρώσων είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα S-300 και S-400.

Η συγκεκριμένοι πύραυλοι S-500 έχουν εμβέλεια βολής 600 χιλιόμετρα, μπορούν να χτυπήσουν δέκα στόχους ταυτόχρονα, και το ύψος είναι 27 χιλιόμετρα...







volcano times

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΔΕΙΤΕ!!!ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»!!!


«Όποιος δεν γνωρίζει την αλήθεια είναι απλά βλάκας, όποιος όμως την γνωρίζει και την ονομάζει ψέμα, είναι εγκληματίας».Bertolt Brecht

Έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν δείχνουν όλη την αλήθεια για τους λαθρομετανάστες οι δημοσιογράφοι ; Αυτά που γίνονται σημερα στην Γερμανία είναι το λιγότερο που θα δουμε αύριο στην δική μας χωρα. Και αρχίζουμε :

Μια γυναίκα πενήντα ενός ετών, η οποία διέμενε σε ένα διαμέρισμα 90 τετραγωνικών στην πόλη Nieheim της Γερμανίας,την πέταξαν έξω από το διαμέρισμά της διότι το χρειάζονταν για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες!!!



Η Γαλλία, όπως ανεφερεται σε γαλλικά μπλογκς, δεν θα δεχτεί παραπάνω από 30.000 λαθρομετανάστες ενώ οι ίδιοι οι Γάλλοι είναι ευχαριστημένοι που όλοι πάνε στην Γερμανία και καθημερινά δημιουργούνται εκεί πολλαπλά προβλήματα. Το ίδιο συμβαίνει και στη δική μας χώρα, δηλαδή η Τουρκία χαίρεται όσο διογκώνονται τα προβλήματα με τους μετανάστες και στην χώρα μας.

Στην Κολονία, στις 26-9-2015, γονείς οι οποίοι έχουν παιδιά με κάποιο νοητικό πρόβλημα είναι εξωφρενών επειδή πρέπει να απομακρύνουν τα παιδιά τους από τα σχολεία τα οποία είχαν ειδικές εγκαταστάσεις για αυτά τα παιδιά, προκειμένου να δοθούν οι χώροι στους λαθρομετανάστες...! 

Εντωμεταξύ οι δάσκαλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Με τα παιδιά των λαθρομεταναστών δημιουργείται πρόβλημα στις τάξεις λόγω της αδυναμίας συνεννόησης και του μεγάλου αριθμού μαθητών.

Κάποιοι δάσκαλοι παραπονούνται ότι δεν γίνεται πλέον κανονικό μάθημα με συνέπεια το επίπεδο μάθησης να χάνεται όλο και περισσότερο και οι ίδιοι οι καθηγητές να έχουν φτάσει στο σημείο νευρικής κρίσης. Οι περισσότεροι κάνουν τις καταγγελίες τους ανώνυμα σε διάφορους δημοσιογράφους και στα μπλογκ, γιατί φοβούνται να μην τους διώξουν από τα σχολεία αν το μάθουν οι αρχές.


Σε δύο περιοχές στη Γερμανία έκλεισαν την πυροσβεστική σχολή και το κτίριο διατίθεται πλέον στους λαθρομετανάστες.

Στο Hamburg, 25-9-2015, δεν μπορούν πλέον να ησυχάσουν διότι 5 φορές την ημέρα ακούγεται ο ιμάμης να φωνάζει την μουσουλμανική προσευχή από τον μιναρέ!!!

Στο Halle της Γερμανίας, 28-9-2015, στο κτίριο της Κοινωνικής Πρόνοιας 300 λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία άντρες, εισέβαλαν μέσα στο κτίριο φωνάζοντας και σπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Οι υπάλληλοι κλειδώθηκαν μέσα στα γραφεία τους και έπαιρναν τηλέφωνο την αστυνομία ζητώντας βοήθεια.

Στην Σαξονία γίνονται πολλές κλοπές, αλλά η αστυνομία δεν προλαβαίνει και ούτε απαντά στις απεγνωσμένες κλίσεις των πολιτών. Είναι τόσο υπερφορτισμένοι και απασχολημένοι καθημερινά με τους λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του ίδιου του διοικητή της αστυνομίας, Rainer Wendt, (DPoIG), μέσα στις κατασκηνώσεις των παράνομων μεταναστών διαπιστώθηκε ότι δραστηριοποιούνται διάφορες θρησκευτικές ομάδες του Ισλάμ π.χ. Σουνίτες, Σιίτες κλπ, οι οποίες μάλιστα διαθέτουν και οπλισμό, άγνωστο από πού τον προμηθεύτηκαν, γεγονός που καθιστά την όλη κατάσταση άκρως εκρηκτική και επικίνδυνη!!!

Σε κατασκηνώσεις μέσα σε γήπεδα μαχαιρώνονται και μαλώνουν καθημερινώς λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν και την Συρία. Την περασμένη βραδιά μερικοί κοιμήθηκαν έξω, γιατί κάποιοι «έξυπνοι» Γερμανοί τους στοίβαξαν όλους μαζί, μην υπολογίζοντας ότι οι χριστιανοί Σύριοι φοβούνται τους Αφγανούς μουσουλμάνους. 
Ένας Σύριος μάλιστα ανέφερε ότι οι Αφγανοί τραγουδούσαν το ρεφρέν ενός τραγουδιού το οποίο πάντα το κάνουν όταν…αποκεφαλίζουν χριστιανούς. Οι Σύριοι λέγανε, «φύγαμε από την φρίκη των σφαγών, και μας βάζετε μαζί με αυτούς να κοιμηθούμε σε μια αίθουσα εδώ στην ξενιτιά;»

Στην περιοχή του Σάαρλαντ και συγκεκριμένα στο Λέμπαχ, οι πολιτικοί, η τοπική ηγεσία και οι θρησκευτικοί ηγέτες έφεραν σε κατασκήνωση 300 μετανάστες και έσπευσαν να μεριμνήσουν για αυτούς. Μια μεγάλη ομάδα από αυτούς μπήκε σε ένα σουπερμάρκετ, πήραν ό,τι ήθελαν και κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Όταν η διεύθυνση τους αντιμετώπισε, αυτοί φώναξαν και άλλους συμμάχους τους και τα έκαναν όλα γυαλιά καρφιά. Όταν έφτασε η αστυνομία ήταν ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε. Το σουπερμάρκετ είναι τώρα κλειστό και συγχρόνως σε άλλα δύο σουπερμάρκετ στο Λάιμπτσιχ έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Οι κάτοικοι σηκώνουν πλέον τα χέρια. Όλα αυτά στη Γερμανία...!

Σε μια πρώην στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στην Bayernkaserne, λίγο πιο έξω από το Μόναχο, στεγάζονται περίπου 2.000 λαθρομετανάστες. Ομάδες για τα δικαιώματα των γυναικών αναφέρουν ότι υπάρχει εξαναγκασμός σε βιασμούς και σε πορνεία κάθε μέρα. Άντρες, γυναίκες, ακόμα και παιδιά κοιμούνται ο ένας δίπλα στον άλλο σε τέντες και σύμφωνα με έναν κοινωνικό λειτουργό, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση, η κατασκήνωση είναι το μεγαλύτερο μπ.....λο στην πόλη όπου η τιμή για να πας με μια γυναίκα μετανάστρια είναι 10 ευρώ!!!

Την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες λένε στις Γερμανίδες να…σκεπάζονται και να φοράν μαντήλα.

Στο Villingen Schwenningen οι κάτοικοι έχουν χάσει την νυχτερινή τους ησυχία. Τα βράδια οι λαθρομετανάστες τριγυρίζουν σαν άγρια ζώα μέσα στους δρόμους, φωνάζοντας, μαλώνοντας, παίρνουν ναρκωτικά και κάνουν ότι θέλουν. Οι κάτοικοι δεν μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχα την νύχτα με αποτέλεσμα να έχει πειραχτεί η υγεία τους.
Στο Αμβούργο έχουν παρουσιαστεί κρούσματα μαλάριας, τύφου, πολιομυελίτιδας, Ηπατίτιδας Β κ.α. Στο Lübbecke στη Γερμανία, σε ένα γυμνάσιο έδωσαν 15 λεπτά διορία στους μαθητές να απομακρυνθούν όλοι από το σχολείο γιατί υπήρχε άμεση ανάγκη να εγκαταστήσουν εκεί τους λαθρομετανάστες. Φυσικά όταν θα έμπαιναν θα διέλυαν τα πάντα.

Ακόμα σημειώθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον εκκλησιών στο Duisburg σε περιοχές όπου κατοικούν πολλοί μουσουλμάνοι. Σπάσανε παράθυρα, βάλανε μπουρλότα στις αίθουσες συγκεντρώσεως των πιστών, σπάσανε τα λουκέτα της εκκλησίας και στο διπλανό χωριό επίσης κατέστρεψαν το ναό με μεγάλες πέτρες!!!

O Miroslav Jovic, αστυνομικός στα σύνορα τις Σερβίας, δήλωσε στα γερμανικά ΜΜΕ ότι το 90 % δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά κάτι ύποπτο, διότι οι περισσότεροι δηλώνουν την… ίδια ημερομηνία γεννήσεως, 1 Ιανουαρίου, γιατί μάλλον είναι πιο εύκολο να θυμούνται αυτή την ημερομηνία.

Ότι οι λαθρομετανάστες είναι πλέον το «όπλο» εναντίον των λαών μας και της θρησκείας μας, είναι φως φανάρι όπως λέει η Γερμανίδα πολιτικός επιστήμονας, Kelly M. Greenhill, η οποία το 2010 έβγαλε το βιβλίο, «Weapons of mass immigration forced displacement, coercion, and foreign policy».

...Η επομενη φαση θα είναι, «the war in the cities of Europe»…

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, θα χτυπήσουν στα πρώτα κρύα του χειμώνα. Εδώ θα βοηθήσει πολύ η ψυχολογική κατάσταση των λαθρομεταναστών που δεν θα έχουν βρει αυτά που περίμεναν και θα είναι πολύ ταλαιπωρημένοι και απογοητευμένοι. 

Μέσα στις κατασκηνώσεις που θα βρίσκονται, θα έχουν εγκατασταθεί οι λεγόμενοι «κρυμμένοι πολεμιστές», που θα περιμένουν το σύνθημα να ξεσηκώσουν την μάζα ταλαιπωρημένη και κρυωμένη. Η NSA τους έχει ήδη μάθει τις τοποθεσίες με τις αποθήκες όπλων, που και πότε μπορούν να τα βρουν, για αυτό γέμισε με αυτούς τις γερμανικές βάσεις σε όλες τις γωνιές της Γερμανίας.

Το δεύτερο τους χτύπημα, σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν σε γερμανικά μπλογκς, θα είναι να αδειάσουν τα σουπερμάρκετ μέσα σε λίγες ώρες για να δημιουργηθεί πανικός. Νερό και τροφή θα είναι δυσεύρετα διότι οι λαθρομετανάστες αν δεν έχουν πλέον τα απαραίτητα θα λεηλατήσουν ότι βρουν μπροστά τους.

Αναμένεται πάντα από τους «μυστικούς στρατιώτες πολέμου» να τους ενθαρρύνουν για εξεγέρσεις. Ο θυμός, η απελπισία και το μίσος, θα υπερισχύσουν και θα αρχίσουν οι πόλεμοι μέσα στις πόλεις. Θα σκοτώνουν όποιον βρουν μπροστά τους, θα βιάζουν, θα βάζουν φωτιές και θα καταστρέφουν. Έτσι οι Αμερικανοί, θα τους χρησιμοποιήσουν για να κάνουν όλες τις βρωμοδουλειές τους...

Ο πόλεμος θα αποθαρρύνει άλλους οικονομικούς λαθρομετανάστες να έρθουν στην Ευρώπη. Τα θύματα στους πολίτες και οι καταστροφές θα έχουν κάποιες παρενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο. Θυμηθείτε τον 1ο, και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. 

Το οικονομικό λόμπυ των Σιωνιστών ήταν αυτοί που χρηματοδοτούσαν τον ιδιωτικό στρατό!!! Οι Αμερικανοί φοβούνται να μην γίνουν γνωστοί οι πραγματικοί υπεύθυνοι του 2ου Παγκοσμίου πόλεμου. 

Ξυπνήστε!

Πρόσφατα ένας ηγέτης των μουσουλμάνων δημοσίευσε στο twitter το εξής χαρακτηριστικό: 

«Αδέλφια ήρθε η ώρα. Ο Αλλάχ μας υποσχέθηκε αυτήν την γη και θα κρατήσει το λόγο του. Έρχεται η ημέρα της εκδίκησης. Ας χυθεί επιτέλους αίμα επάνω στα ευρωπαϊκά γουρούνια. Γινόμαστε όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυνατοί. Σε λίγο θα αρχίσουμε. Ο προφήτης και η ευλογία του Θεού να σας σκεπάζει, θα είναι περήφανος για εμάς».






volcano times

SOS!!!ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

Οι Αμερικανοί ετοιμάζονται να στείλουν 10 χιλιάδες στρατιώτες στο Ιράκ ως την δική τους συμμετοχή στην πολυεθνική δύναμη των 100 χιλιάδων στρατιωτών που θα σχηματισθεί από δυνάμεις των κρατών του Περσικού Κόλπου.

Την εξέλιξη αυτή ανακοίνωσε βουλευτής του ιρακινού κοινοβουλίου ο οποίος είπε ότι το σχέδιο είχε ανακοινωθεί στην ιρακινή κυβέρνηση, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αμερικανού γερουσιαστή Τζον Μακέιν. Η επίσκεψη αυτή είχε γίνει στις 27 Νοεμβρίου, όπου ο Μακέιν δήλωσε στον Ιρακινό πρωθυπουργό Χάιντερ Αμπάντι και σε μια σειρά ανωτέρους εκπροσώπους της κυβέρνησης και του στρατού, ότι η απόφαση αυτή «δεν είναι διαπραγματεύσιμη», όπως είπε ο Χανάν Φατλαούι, που ηγείται του αντιπολιτευτικού κινήματος ‘Ιράντα’. 

«Εκατό χιλιάδες ξένοι στρατιώτες από τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και την Ιορδανία καθώς και 10 χιλιάδες Αμερικανοί θα αναπτυχθούν στις δυτικές περιοχές του Ιράκ», είπε ο Φατλαούι. Πρόσθεσε ότι ο Ιρακινός υπουργός Άμυνας διαμαρτυρήθηκε για το σχεδιασμό αυτόν, όπου ξένες δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράκ, αλλά του είπαν ότι «η απόφαση αυτή έχει, ήδη, ληφθεί». 

Την ίδια στιγμή χιλιάδες Ιρακινοί διαδήλωσαν σήμερα για να καταγγείλουν την ανάπτυξη τουρκικών στρατευμάτων σε μια βάση κοντά στην Μοσούλη στο βόρειο Ιράκ, ενώ έκαψαν και σημαίες της Τουρκίας και φώναξαν απειλητικά συνθήματα κατά των στρατιωτών της καθώς θεωρούν ότι η Άγκυρα παραβίασε την εθνική κυριαρχία της χώρας τους. 

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταχρίρ στην κεντρική Βαγδάτη σήμερα και χιλιάδες άλλοι στην πόλη Βασόρα στο νότιο τμήμα της χώρας, και κρατούσαν πλακάτ όπου αναγραφόταν το σύνθημα «Θάνατος στην Τουρκία. Θάνατος στον Ερντογάν». 







volcano times

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ''ΜΑΤ''ΑΠΟ ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!![ΒΙΝΤΕΟ]






volcano times

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ''ΤΟΥΜΠΑ''!!!Μετά να δούμε ποιός θα χαρεί!!!



Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ: «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ».!!!!!!
                                    
 Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
         
          Εδώ και πολύ καιρό, στο διαδίκτυο διακινείται μία μεγάλη προπαγάνδα από εντεταλμένους  «παπαγάλους»,  αλλά και από διάφορους ανεγκέφαλους αφελής, που χωρίς να το καταλαβαίνουν αναμασάνε και διαδίδουν την ίδια προπαγάνδα, μέσω  facebook,emailtweeter και άλλων.

          Είναι η προπαγάνδα του: «ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ», του: «ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ», του: «ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΑΙ», του: «ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ» και άλλα παρόμοια,  που σκοπό έχουν να κατηγορούν για όλα τον Ελληνικό λαό.

Τον κατηγορούν λοιπόν για  ΟΤΙ  ΓΙΝΕΤΑ, δηλαδή για ότι σκάνδαλο , προδοσία, διαφθορά,  νοθεία, κλοπή, μίζα  και ότι άλλο άθλιο γίνεται από πλευράς πολιτικής εξουσίας,  αλλά τον κατηγορούν και για ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ από τους  υπεύθυνους  φορείς  και θεσμούς της πολιτείας,  που έχουν καθήκον να σταματούν τις προδοσίες  και να διώκουν τους προδότες.

Με τον τρόπο αυτό,  οι ευθύνες για όλα ρίχνονται στον λαό, και  γνωρίζω πολύ καλά, πως αυτές ήταν και οι εντολές που έδωσε το ΔΝΤ από το 2010,  για να διακινούν συνέχεια  οι «παπαγάλοι», αυτήν την προπαγάνδα.  
 
Η κάθε ευνομούμενη πολιτεία, έχει εξουσίες,  έχει θεσμούς, έχει ανεξάρτητες αρχές,  για να κινούνται άμεσα προς την τήρηση του Συντάγματος και των νόμων. Δεν περιμένουν από τον εργαζόμενο, τον φοιτητή, τον συνταξιούχο, και τον οικογενειάρχη,  να πάρουν στα χέρια τους τις εξουσίες του κράτους.

 Αν αποκαλύπτονται προδοσίες, δεν τρέχει ο μανάβης ή ο κάθε πολίτης να τις σταματήσει, αλλά οι αρμόδιοι που βρίσκονται στις θέσεις εξουσίας και έχουν καθήκον να ενεργήσουν άμεσα.
Αν αποκαλύπτονται σκάνδαλα και οικονομικά εγκλήματα, δεν τρέχουν οι πολίτες να συλλάβουν τους εγκληματίες, αλλά οι υπεύθυνοι της Δικαιοσύνης και της δίωξης των Οικονομικών εγκλημάτων, οι οποίοι έχουν υπό τας διαταγάς των και τα όργανα της τάξεως. Όπως ακριβώς συμβαίνει στις ληστείες τραπεζών, το ίδιο γίνεται και στα μεγάλα εγκλήματα τα κακουργήματα και τις προδοσίες. Δεν τρέχει ο πολίτης να συλλάβει τους εγκληματίες, αλλά τα εντεταλμένα όργανα.

Αν αποκαλύπτονται παραβιάσεις εδαφών της χώρας από εχθρούς, δεν τρέχει ο κάθε πολίτης από μόνος του να σταματήσει τον εχθρό με ότι μέσον βρεί μπροστά του, αλλά υπάρχει ο στρατός της χώρας που έχει δώσει όρκο να υπερασπίζεται την πατρίδα και φυσικά διαθέτει  και τα απαραίτητα  υλικοτεχνικά μέσα και  οπλικά συστήματα.

Αυτοί έχουν την ευθύνη έναντι του λαού. Αυτό είναι το καθήκον τους , αυτή είναι η δουλειά τους  και φυσικά γι’ αυτό πληρώνονται από τους Έλληνες.
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ προσπαθεί να τα γυρίσει «τούμπα».  Για όλα να ευθύνεται,  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. Δηλαδή ο λαός.

Πετάνε δηλαδή ένα γενικό, αόριστο, και απρόσωπο «ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» και αρχίζει να δουλεύει η προπαγάνδα κατά του λαού. Γιατί ο καθένας αισθάνεται, ότι αυτό το «ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ» απευθύνεται σ’ αυτόν, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει καμία τέτοια ευθύνη.

Αλλά και αν το πάρει στα σοβαρά και αισθανθεί υπεύθυνος και  προσπαθήσει να αντιδράσει,  το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να πάρει ένα πανό και να κατεβεί μόνος του στον δρόμο  και να φαντάζει ένας γραφικός.
Και έρχονται μετά ΟΙ ΙΔΙΟΙ «παπαγάλοι», που φωνάζουν «ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ»,  να κατηγορούν τους Έλληνες ως «ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ» που είναι άξιοι της τύχης τους,  αφού «ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ».
Καταλαβαίνετε τώρα πως λειτουργεί αυτή η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ;

Ενώ όλα αυτά τα πουλημένα τομάρια,  είτε είναι η Αντιπολίτευση, που υποτίθεται έπρεπε να αντιδρά στις προδοσίες της κυβέρνησης και να ξεσηκώνει τον λαό σε διαμαρτυρία, είτε είναι το Συνδικαλιστικό κίνημα και οι Ομοσπονδίες, που υποτίθεται έπρεπε να ξεσηκώνουν τους εργαζόμενους,  είτε τα αγροτικά κινήματα,  που κάποτε για «ψύλλου πήδημα»  έκοβαν την Ελλάδα στην μέση, ενώ τώρα «όλα καλά» και δεν τρέχει τίποτα,  είτε ακόμα τα λεγόμενα «πατριωτικά κινήματα» που κάπου  έπρεπε να αντιδράσουν,  όλοι αυτοί, αντί να ξεσηκώνουν τον λαό, κάθονται και ξύνουν  τ’ @@@@@@ τους,  και φωνάζουν στον λαό: «ΑΝΤΕ ΡΕ.!!!  ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ.!!!!!!  ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ ΡΕ».!!!!!

Και εδώ έγινε μέχρι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην χώρα και ανέτρεψαν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και καταπάτησαν ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ  και κανένας από τα πουλημένα τομάρια δεν αντέδρασε  και δεν κατέβασε τον λαό σε διαμαρτυρία.
Ας βρισκόταν κάποιος σαν τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, να καλέσει τον λαό σε διαμαρτυρία  κατά αυτής της «Αριστερής» ΧΟΥΝΤΑΣ και τότε θα βλέπετε τι θα γινόταν.

Έχει μείνει σήμερα κανένας Έλληνας Ορθόδοξος πατριώτης, για να κατεβάσει τον λαό σε διαμαρτυρία;  Όλοι πουλημένα τομάρια είναι και όλοι παίζουν τα δικά τους βρώμικα παιχνίδια.
Έτσι λοιπόν, έχουν βρεί έδαφος οι «παπαγάλοι» και διακινούν αυτήν την άθλια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ για να δημιουργούν ενοχές στον λαό, για κάτι που δεν ευθύνεται.

Και φωνάζουν συνέχεια, σαν να σου λένε:
"ΑΝΤΕ ΡΕ"!!!! "ΞΥΠΝΑ ΡΕ"!!!!! "ΣΗΚΩ ΡΕ"!!!!! Παράτα τις δουλειές σου, το σπίτι σου, τα παιδιά σου και «τρέχα»  να πιάσεις τους κλέφτες της «ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ», γιατί η Δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ πουλήθηκαν και δεν κάνουν τίποτα.!!!!!!!

"ΑΝΤΕ ΡΕ !!!! ΞΥΠΝΑ ΡΕ.!!!! ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ".!!!!!! Δεν ακούς;  Οι Τούρκοι έφθασαν στο Σούνιο και την Κόρινθο.  Πήγαινε να υπερασπιστείς την πατρίδα, γιατί οι Στρατιωτικοί μας,  τα ξύνουν και πίνουν καφέ με τους Τούρκους.!!!!!!!

“ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ;;;; ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ.!!!!!! ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΡΕ.!!!!!!! Παράτα ότι κάνεις και τρέχα μέσα στην Βουλή να τους σταματήσεις, γιατί όλοι οι Θεσμοί και οι Εξουσίες στην χώρα πουλήθηκαν και σε πρόδωσαν.!!!!!!
"ΑΝΤΕ ΡΕ"!!!!!!!! "ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ".!!!!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;;
Και μετά από αυτά σου λένε:
ΜΑ ΤΙ "ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ" ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΜΩΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.!!!!!!!!!!

Καταλάβατε  λοιπόν την άθλια προπαγάνδα τους;;
Όπου τους ξαναδείτε και τους ξαναακούσετε «ΣΤΟΛΙΣΤΕ» τους όπως πρέπει. Γιατί είναι «παπαγάλοι» και δεν κατηγορούν  τα πουλημένα τομάρια,  που έχουν την ευθύνη αλλά και την δύναμη να οργανώσουν την διαμαρτυρία του λαού,  αλλά κατηγορούν τον λαό, που ούτε την ευθύνη έχει, αλλά ούτε έχει στα χέρια του την εξουσία, για να σταματήσει τους κλέφτες και τους προδότες.
Αλλά που θα πάει ρε κερατάδες. Οι Έλληνες λέμε: «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται». Και στις 25 Ιανουαρίου 2016 τελειώνει ο πρώτος χρόνος.
Με την ΧΟΥΝΤΑ , την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ σας, χαρήκατε εσείς μέχρι τώρα.
Μετά να δούμε ποιός θα χαρεί. 
 
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής






volcano times

Εντυπωσιακή η παρουσία του δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού στην τουριστική έκθεση της Πολωνίας



Ευχάριστες προοπτικές διαγράφονται για 
την τουριστική κίνηση στην περιοχή
μας κατά την προσεχή περίοδο. Αυτό 
προέκυψε τουλάχιστον...
από την τουριστική έκθεση GRECKA
 PANORAMA της Πολωνίας, όπου η 
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και 
ειδικότερα ο Δήμος Ιστιαίας - 
Αιδηψού 
είχαν εντυπωσιακή παρουσία. 

Η μεγάλη σημασία που δίνει ο Δήμος 
Ιστιαίας - Αιδηψού στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, επισφραγίστηκε
 με την παρουσία στην Έκθεση της Δημάρχου κ. Λίνας Ευσταθίου, η οποία μαζί με
 εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων κέρδισαν τις εντυπώσεις, προβάλλοντας
 με τον καλλίτερο τρόπο τον τόπο μας.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη με τις επαφές που είχε στην Πολωνία, εμφανίστηκε
 η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού, η οποία στα πλαίσια της ενίσχυσης των
 προσπαθειών για περεταίρω τουριστική ανάπτυξη, κάλεσε ξένους tour operators
 να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στις περιοχές του Δήμου μας την Άνοιξη.











tromaktiko

ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;;;


ανακεφαλαιοποίησηΟ Στάλιν έλεγε ότι οι λαοί ξεχνούν. Ο Μητσοτάκης είχε πει ότι το θέμα με το όνομα των Σκοπίων θα το έχουμε ξεχάσει σε 10 χρόνια. Μάλλον ήταν υπερβολικός ως προς το χρόνο.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, έγινε η γνωστή ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με απώλειες δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ για το ελληνικό κράτος, για τα ασφαλιστικά ταμεία, για τους μικρομετόχους κ.λ.π. Τεράστιες τραπεζικές περιουσίες μεταβιβάστηκαν έναντι πινακίου φακής, μαζί με τα δάνεια των πολιτών. Πολλοί μίλησαν για το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα σκάνδαλο στην Ελλάδα.

Ε, και λοιπόν τι έγινε; Αφού τα ΜΜΕ, κράτησαν χαμηλά το θέμα και αμέσως το έβγαλαν από τις σκαλέτες των ειδήσεών τους και τα πάνελ τους, σε μας δεν πέφτει λόγος. Εμείς είμαστε απλά για να ξεχνάμε.

Και φυσικά το έχουμε ήδη ξεχάσει το θέμα, συνεχίζοντας να τρέχουμε τρομαγμένοι και αγχωμένοι για να βρούμε χρήματα να πληρώσουμε τους φόρους, προκειμένου να καλύψουμε τις ζημιές αυτής της ανακεφαλαιοποίησης.

Κάποιοι κέρδισαν και κάποιοι έχασαν. Έτσι φίλοι μας παίζεται το πολιτικό παιχνίδι, όταν η κοινωνία δεν ελέγχει το πολιτικό της σύστημα.

Ωραίος κόσμος όμορφος, αγγελικά πλασμένος.

Πέτρος Χασάπης







olympia

Ή τώρα ή ποτέ: Η κίνηση του Δράκου δίνει στην Ελλάδα την μεγάλη ευκαιρία


Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΙΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ
Τις τελευταίες ώρες συντελείται μία οικονομική κοσμογονία που σαρώνει την παγκόσμια οικονομία. Με απόφαση της Κινεζικής κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου, το Γουάν «ξεκλειδώνει» από την τεχνητή υποτίμηση έναντι του δολαρίου και μετατρέπεται σε επενδυτικό νόμισμα!
Με απλά λόγια, η Κίνα εώς σήμερα κρατούσε κλειδωμένο το νόμισμα της σε τεχνική υποτίμηση έναντι του δολαρίου, προκειμένου να παραμένει ανταγωνιστικό και τα προϊόντα της να σαρώνουν την Αμερικάνικη (και κατ’ επέκταση την παγκόσμια) αγορά. Η πολιτική αυτή ήταν μόνιμο σημείο διπλωματικής έντασης που έφτανε τα όρια οικονομικού παγκοσμίου πολέμου.
Η πολιτική αυτή είχε το αποτέλεσμα να αφήνει το Γουάν εκτός των επενδύσεων συναλλάγματος. Ουδείς επενδύει σε ένα νόμισμα που υποτιμά τον εαυτό του, εκτός των κανόνων της ελεύθερης οικονομίας.
Με αυτόν τον τρόπο, ο Σόιμπλε μοσχοπούλαγε το Ευρώ ως επενδυτικό όχημα, αφού πρώτα είχε κάνει αφαίμαξη ρευστού από την Ελλάδα και τον Ευρωπαϊκό νότο. Μία μαγική εικόνα δηλαδή, που όμως κρατούσε το Ευρώ στην δεύτερη θέση μετά το δολάριο σε όγκο επενδύσεων. Εάν μάλιστα αφαιρέσουμε την ζήτηση δολαρίων ως μέσο αγοράς πετρελαίου, τότε το Ευρώ ήταν στην πρώτη θέση.
Αυτή η ισχύς έδινε το δικαίωμα στον Σόιμπλε να απειλεί την Ελλάδα με Grexit και να το εννοεί, αφού έχοντας μαζέψει τα ευρώ θα μπορούσε να διαχειριστεί και τις συνέπειες.
Σε μία νύχτα, αυτό άλλαξε.
Κλονίστηκε το παγκόσμιο οικονομικό σκηνικό.
Με την απόφαση της Κίνας να ξεκλειδώσει το Γουάν, τρισεκατομμύρια κεφαλαίων τις στιγμές που γράφουμε, εγκαταλείπουν το Ευρώ και πηγαίνουν στο Γουάν ως επενδυτική επιλογή.
Ήδη μέσα σε λίγες ώρες το Ευρώ γκρεμίστηκε από την δεύτερη θέση. Παρότι η Κίνα χάνει βραχυπρόθεσμα από τα αποθεματικά που διατηρεί σε Ευρώ, κερδίζει πολλαπλάσια από τον καλπασμό της ζήτησης για το δικό της νόμισμα.

Και η Ελλάδα κύριε;
Η Ελλάδα αυτή την στιγμή έχει την απόλυτη ευκαιρία να σηκώσει κεφάλι. Η τύχη του Ευρώ κρέμεται από μία κλωστή, που περνά από το Ελληνικό πουλόβερ. Αν ξηλωθεί, τελείωσε το ευρώ με τεράστιες οικονομικές συνέπειες για την Γερμανία.
Ως έχουν τα πράγματα, αυτή την στιγμή είναι πιθανότερο να εγκαταλείψει η Γερμανία το Ευρώ, παρά η Ελλάδα! Και δεν υπάρχει υπερβολή σε αυτή την προσέγγιση. Η Γερμανία θα προτιμήσει να διασώσει τα αποθεματικά της εγκαταλείποντας ένα ευρώ που θα βουλιάζει, χωρίς κανέναν δισταγμό. Μόνο που τότε θα είναι μόνη της, όπως ήταν άλλες δύο φορές τον τελευταίο αιώνα, με τις γνωστές συνέπειες.
Η Ελλάδα λοιπόν κρατά αυτή την στιγμή πραγματικά την τύχη του Ευρώ. Έχει λοιπόν το στρατηγικό πλεονέκτημα να συγκρουστεί με το μαύρο μέτωπο του Σόιμπλε και να διεκδικήσει την έξοδο της από την μέγγενη του ΔΝΤ και του Βρετανικού δικαίου. Η επιτυχία υπαγωγής στον ESM πρέπει να ολοκληρωθεί με την αναχαίτιση των δολοφονικών για την οικονομία μέτρων της υπερφορολόγησης και διάλυσης του ασφαλιστικού.
Η Ελλάδα έχει αυτή την στιγμή την διαπραγματευτική δύναμη ελέω συγκυρίας να διεκδικήσει την ίδια της την επιβίωση, αφού κατάφερε να αποφύγει την καταστροφή που είχαν οργανώσει μεθοδικά οι συμμορίες του μνημονίου για τον Ιούνιο του 2015.
Τολμήστε.






olympia

ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ! Κλείσατε άρον άρον την ανάκριση για τα υποβρύχια, φυγαδεύσατε τον Βενιζέλο, αλλά δεν βλέπετε «πραξικοπήματα»!



ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, αντί να απολογηθούν για τους φακέλους των εξοπλιστικών που έθαβαν νύχτα ως καλοκουρδισμένη ορχήστρα!
Η κυρία Κουτζαμάνη δυσανασχέτησε επειδή δίδεται πλέον η εξουσία στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου να μπορεί να περνά πειθαρχικό τον κάθε Ντογιάκο.
Ο δε κύριος Αθανασίου, κάλεσε τον κ. Παπαγγελόπουλο να κατονομάσει τους «Πραξικοπηματίες» που κατήγγειλε στην βουλή.
Εμείς θα υπενθυμίσουμε πως το σύστημα Αθανασίου έκλεισε άρον – άρον την ανάκριση για τα υποβρύχια οργανώνοντας μία δίκη – φιάσκο για να φυγαδεύσουν τον Βενιζέλο και τον Μεϊμαράκη.
Πως η κυρία Κουτζαμάνη κράτησε στο συρτάρι την αίτηση για αρση ασυλίας των Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλο για την υπόθεση των υποβρυχίων, την έστειλε στον Αθανασίου ο οποίος την έκρυψε και την παρουσίασε την ίδια ημέρα που ο Σαμαράς έκλεισε την βουλή.
Σκανδαλώδης αποδεικνύεται η ενέργεια του Αντώνη Σαμαρά να κλείσει άρον άρον τη Βουλή, επικαλούμενος τις καλοκαιρινές διακοπές…
Συγκεκριμένα, η Δικαιοσύνη είχε συγκεντρώσει συγκλονιστικά στοιχεία, στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης, από τα οποία προέκυπτε ενδεχόμενη ποινική ευθύνη κατά μελών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου και συγκεκριμένα σε βάρος των Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σχετικά με το σκάνδαλο των υποβρυχίων και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Από τη δικαστική έρευνα που ακολούθησε προέκυψαν πράγματι οι ευθύνες κατά των δύο υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου και έτσι μετά την ολοκλήρωσή της, η δικογραφία διαβιβάστηκε την ημέρα που έκλεισε η Βουλή (4 Ιουνίου) από το υπουργείο Δικαιοσύνης στο Κοινοβούλιο!!!
Σημειώνεται, βέβαια, ότι με τη λήξη των εργασιών της δεύτερης Συνόδου της Ολομέλειας της Βουλής την 4η Ιουνίου, βάσει Συντάγματος παραγράφονται οποιεσδήποτε τυχόν ποινικές ευθύνες Υπουργών και μελών της προηγούμενης κυβέρνησης που αναδείχτηκε από τις εκλογές τους Οκτωβρίου του 2009.
Έτσι με αυτόν… τον απλό τρόπο ο Αντώνης Σαμαράς κατάφερε να γλιτώσει από το Ειδικό Δικαστήριο τον «συνέταιρό του» στη σημερινή κυβέρνηση, Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και τον πρώην υπουργό οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Ερωτήματα φυσικά προκύπτουν και για την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη καθώς και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν στα χέρια τους τη σχετική δικογραφία από τον περασμένο Μάρτιο, δηλαδή 90 περίπου μέρες πριν κλείσει εκτάκτως η Βουλή…
Για την ιστορία στο δικαστικό έγγραφο αναφέρονται τα εξής:
«…από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης Υπουργών – μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, πρώην Υπουργού Οικονομικών, κατά το χρονικό διάστημα από την 17/10/2010 κ.ε. Επομένως θα πρέπει να υποβληθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθων 86 Συντ., 1 και 4 Ν. 3126/2003 και 83 παρ. 1 του Κανονισμού της Βουλής, στην κα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου».








olympia

Δυναμιτίζουν το κλίμα οι δηλώσεις Ιερώνυμου

jery


 Πιστός… στην πάγια θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας μένει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κος Ιερώνυμος τόσο για το θέμα της καύσης των νεκρών όσο και για το σύμφωνο συμβίωσης χαμηλώνοντας όμως την ίδια ώρα τους τόνους που φαίνεται να είχαν ανέβει από ακραίες τοποθετήσεις επισκόπων της ελλαδικής Εκκλησίας.
Αναφορικά με την καύση νεκρών, ο κος Ιερώνυμος ξεκαθάρισε ότι είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, όμως αυτό είναι ενάντια στα πιστεύω της Ορθοδοξίας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να επιτραπεί η ύπαρξη αποτεφρωτηρίων εντός των κοιμητηρίων.

Από την άλλη πλευρά, σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης ο Αρχιεπίσκοπος επέλεξε να απαντήσει με… ερώτηση!

"Ένα τέτοιο θέμα, που είναι προσωπική επιλογή κάποιων ανθρώπων, πρέπει να μπει στο οικογενειακό δίκαιο; Πρέπει να πάει στη Βουλή και να γίνει νόμος του κράτους;"











voice news

ΣΟΚ! Τρεις Πακιστανοί βίασαν ανήλικο στην Κω

anilik


Η υπόθεση είχε προκαλέσει τον αποτροπιασμό της τοπικής κοινωνίας της Κω.
45χρονος άνδρας Πακιστανικής καταγωγής κατηγορείται για τον βιασμό ενός 17χρονου, ενώ όπως όλα δείχνουν στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλοι τρεις ομοεθνής του για τους οποίους έχει εκδοθεί ένταλμα.
Το ανήλικο θύμα, επίσης Πακιστανικής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, ανέφερε πως ο 45χρονος και οι συνεργοί του, το 2010 τον μετέφεραν με την βια σε ερημική περιοχή όπου και τον βίασαν.
Στην συνέχεια τον φυλάκισαν στην οικία όπου διέμεναν με σκοπό να τον αποτρέψουν από το να πάει στην αστυνομία.
Τελικά ο 17χρονος κατάφερε να ξεφύγει και να καταγγείλει τα όσα φρικτά του συνέβησαν.








voice news

Επιστρέφει ο Βασιλιάς

vkwn1

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για πιθανή επιστροφή του Βασιλιά. Είτε από προφητείες, είτε κατά καιρούς με τις δημόσιες εμφανίσεις του στην Ελλάδα άφηνε "έναν αέρα" επιστροφής!
vkwn2

Χωρίς βέβαια το voicenews.gr να υιοθετεί αυτήν την άποψη μεταδίδει οτι η επιστροφή του Βασιλιά Κωνσταντίνου δρομολογείται με γοργούς ρυθμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι η εφημερίδα "Το Βήμα" του πλέκει το εγκώμιο λίγο μετά την "ξαφνική" πανωλεθρία της ΝΔ στο να διεξάγει εκλογές. Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος ερχόμενος στην Ελλάδα για να ξαναφτιάξει τη δημόσια εικόνα του θα φέρει προίκα την Βόρεια Μακεδονία καθώς και την Βόρεια Ήπειρο.
vnik
Ο γιός του Νικόλαος πιθανόν να αναλάβει την Πρωθυπουργία και ο Παύλος θα παίξει τον ρόλο του "Εκλεκτού" Διαδόχου.
prigkipas paulos 
Η Αγγλία που ΔΕΝ υιοθέτησε το γερμανο-ευρώ, και ετοιμάζεται να φύγει τελείως από την Ε.Ε., δεν θέλει σε καμμία περίπτωση η ναυτική-χώρα κλειδί του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου να περάσει σε γερμανικά χέρια, καθώς αυτό θα ήταν καταστροφικό για τα αγγλικά γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα! Ο Άγιος Παΐσιος, πρώτος όλο αυτόν τον ανταγωνισμό και την μεταστροφή ΗΠΑ και Αγγλίας προς το μέρος μας και είχε πει σχετικά:"Στην Ιταλία θα παρουσιαστεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ θα διαλυθεί. Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι σηκώνουν πάλι κεφάλι.. Οι Αμερικάνοι σου λέει, τι γίνεται εδώ; Θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι."








voice news

Έκτακτο! Έρχεται μεγάλο κανόνι. Πανικός στην Κυβέρνηση

KEDE


 Μετά την οικονομική αφαίμαξη που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, στα ταμεία των Περιφερειών και των Δήμων, ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Αφότου η κυβέρνηση άδειασε τα ταμεία των δήμων για να εξυπηρετήσει το χρέος της απέναντι στους δανειστές, τώρα δεκάδες δήμοι αναζητούν χρήματα για να μπορέσουν να πληρώσουν μισθούς και δάνεια. 
Το χορό άνοιξε η ένταξη του δήμου της Σαλαμίνας σε "πρόγραμμα εξυγίανσης", όταν έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Το πρόβλημα διογκώνεται ακόμα πιο πολύ αφού η κυβέρνηση καθυστερεί την καταβολή του 30% των επιδοτήσεων στους ΟΤΑ, με αποτέλεσμα πολλοί δήμοι της χώρας να οδηγούνται σε χρεοκοπία. 
Όπως αναφέρουν αυτοδικοικητικοί παράγοντες, μετά την Σαλαμίνα θα ακολουθήσουν 50 - 70 δήμοι που δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τους μισθούς των εργαζομένων.
Στην ήδη τραγική αυτή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι δήμοι της χώρας, έρχονται να προστεθούν και να προστεθούν ακόμα τρία προβλήματα
1) Η απόδοση των ανταποδοτικών τελών από τη ΔΕΗ έπειτα από 6 μήνες και όχι ανά δίμηνο, όπως γινόταν μέχρι πρόσφατα.
2) Το πάγωμα των έργων του ΕΣΠΑ.
3) Η αφαίρεση πόρων και φόρων από την τοπική αυτοδιοίκηση.
Οι δήμαρχοι εκτιμούν ότι την επόμενη χρονιά θα λάβουν 1 δις. ευρώ λιγότερα έσοδα γεγονός που τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αύξηση των δημοτικών τελών.
Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κουρουμπλής ο οποίος παρευρέθηκε στην συνέλευση του Δ.Σ της ΚΕΔΕ, δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθούν περίπου 320 εκ. ευρώ στους ΟΤΑ μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2016.








voice news

Ντροπή! Ο κόσμος πεινάει και υπουργός γλεντοκοπάει...

poios


Ο λόγος για την Όλγα Γεροβασίλη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr αφού παρακολούθησε από τις vip θέσεις τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Καραισκάκη, τίμησε την τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου στο μαγαζί που εμφανίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η πολιτικός και η καλλιτέχνης φάνηκαν να γνωρίζονται καλά καθώς η οικειότητα μεταξύ τους ήταν πρωτοφανής.






voice news

Οριστικό-Σύνταξη 300 ευρώ όλοι

sidaxeis



Το παζάρι έχει σταματήσει από τους δανειστές και έχουν αρχίσει οι απαιτήσεις ρίχνοντας όλο τους το βάρος κυρίως στο συνταξιοδοτικό. Ενιαία σύνταξη της τάξεως των 300 ευρώ και κομμένο το εφάπαξ για όλους τους κλάδους. Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να διαπραγματευθεί τίποτα και το φλέγον ζήτημα του ασφαλιστικού- συνταξιοδοτικού που από Γενάρη θα ''πέσει στο τραπέζι'' πρόκειται να είναι η τελευταία πράξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θα τελειώσει οριστικά το πολιτικό σκηνικό της ''δεύτερης φοράς αριστερά''. Ευχόμαστε μόνο η τελική απόφαση να μην αφήσει τις συντάξεις του λαού σαν ψίχουλα στα ασφαλιστικά ταμεία…




voice news