Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

«Όλα έγιναν για τις Τράπεζες»...



Ν. Χουντής:
• «Τα μνημόνια ήταν στήριξη και αλληλεγγύη υπέρ της Ελλάδας ή ήταν για τη σωτηρία των ευρωπαϊκών τραπεζών και του ευρώ;»
Γ. Ντάισελμπλουμ:...

• «Χρησιμοποιήσαμε τα χρήματα των φορολογουμένων, κατά τη γνώμη μου, με λάθος τρόπο, για να σώσουμε τις Τράπεζες. Όσοι λένε πως όλα έγιναν για τις Τράπεζες, έχουν δίκιο»!!!

ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ!!!ΦΟΦΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!!ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ !!!




















Αυτή τη στιγμή και με γρήγορους ρυθμούς εποικίζεται η Ελλάδα με μουσουλμάνους.
Οι Έλληνες, έχοντας να αντιμετωπίσουν το παράλογο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που τους εξαφανίζει το εισόδημα και ξεσηκωμένοι κατά του πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης είχαν το νου τους αλλού, αλλά τώρα πλέον αρχίζουν να κοιτάνε προς τις ορδές των μουσουλμανικών πληθυσμών που εισρέουν σαν
τσουνάμι στη χώρα και κατακλύζουν πόλεις και χωριά.

Η κρίσιμη συζήτηση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ρωσίας που θα κρίνει το μέλλον της Μ. Ανατολής

Η κρίσιμη συζήτηση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ρωσίας που θα κρίνει το μέλλον της Μ. Ανατολής

Κούρδοι και Άσαντ σε πρώτο πλάνο

Αφγανιστάν, Βόρεια Κορέα, Ρωσία, Συρία… Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις έφτασε σήμερα στις Βρυξέλλες για να συζητήσει επί δύο ημέρες για τα φλέγοντα αυτά θέματα με τους συμμάχους του στο ΝΑΤΟ.Η επίσκεψη αυτή του Μάτις πραγματοποιείται τη στιγμή που ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιεί μια μακρά περιοδεία στην Ασία, μεσούσης της έντασης με τη Βόρεια Κορέα.
«Η παγκόσμια απειλή» που αποτελεί το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με τον Τραμπ, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του δείπνου στο οποίο θα παραστεί ο Μάτις μαζί με τους 28 ομολόγους του των χωρών μελών του ΝΑΤΟ στην έδρα της Βορειοατλανικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.

Προειδοποιήσεις για επιστροφή της φτώχειας και της εξαθλίωσης στην πληγωμένη Ευρώπη


Προειδοποιήσεις για επιστροφή της φτώχειας και της εξαθλίωσης στην πληγωμένη Ευρώπη

Προσφυγικό και οικονομική κρίση επιδεινώνουν την κατάσταση. 

Στη Γερμανία, σχεδόν το 20% του πληθυσμού κινδυνεύει από φτώχεια ή κοινωνικό αποκλεισμό. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 16 εκατομμύρια άτομα, όπως αναφέρει η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία. 
Δεκαέξι εκατομμύρια Γερμανοί απειλούνται από τη φτώχεια και τον αποκλεισμό. Η συνταξιοδοτική πολιτική των τελευταίων ετών δεν έφερε τίποτα για τους άπορους. Ακόμα και οι δυνητικοί εταίροι της Τζαμάικας βασίζονται περισσότερο ή λιγότερο σε λανθασμένες συνταγές. 

Η δήλωση στην ελληνική τηλεόραση για το Ισλάμ που είχε αφήσει την δημοσιογράφο άφωνη - ΒΙΝΤΕΟ

Η δήλωση στην ελληνική τηλεόραση για το Ισλάμ που είχε αφήσει την δημοσιογράφο άφωνη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος,

καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, είχε προσπαθήσει παλαιότερα να εξηγήσει τι συμβαίνει με το Ισλάμ, τους τζιχαντιστές και το προσφυγικό.
Η απάντηση, όπως είχε εξηγήσει, βρίσκεται στο Κοράνι!




EL.GR

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Παρουσιάζουν στους Έλληνες την παγκόσμια κοινωνία με ΔΩΡΕΑΝ φαγητό χωρίς εργασία

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Παρουσιάζουν στους Έλληνες την παγκόσμια κοινωνία με ΔΩΡΕΑΝ φαγητό χωρίς εργασία

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Νομίζετε όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα γίνονται τυχαία;
Νομίζετε πως η φτωχοποίηση μέσω της υψηλής φορολογίας, προκειμένου όλο και περισσότεροι να εξαρτώνται από τα επιδόματα και τις παροχές του κράτους είναι τυχαία;
Το ντοκιμαντέρ του Christian Tod, Free Lunch Society που θα προβληθεί στα CineDocs, από τις 21 μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο και Αμαλιάδα έρχεται να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους!

Επιστράτευση από το Ιράν – Πάμε για τον μεγαλύτερο πόλεμο όλων των εποχών στη Μ.Ανατολή


Του Βασίλη Καπούλα
Πάμε για νέο μεγάλο πόλεμο, τον μεγαλύτερο αυτή τη φορά στη Μέση Ανατολή. Το Ιράν έθεσε το στράτευμα του σε ύψιστη πολεμική ετοιμότητα ενώ ξεκίνησε διαδικασία επιστράτευσης. Εκτακτη σύγκλιση πολεμικών συμβουλίων σε Ρωσία-Ισραήλ-Τουρκία. Η τελευταία θα εμπλακεί άμεσα. Υπάρχει ραγδαία κλιμάκωση του περιβάλλοντος ασφαλείας στην περιοχή και όλα δείχνουν πως ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος.