Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Παρμενίων 2017: Ξεκινά η άσκηση μεγάλης κλίμακας των Ενόπλων Δυνάμεων - ΒΙΝΤΕΟ


Η άσκηση Παρμενίων 2017, η Εθνική διακλαδική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων έχει ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άσκηση ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου 2017  και θα ολοκληρωθεί στις  6 Οκτωβρίου 2017 στο πεδίο βολής ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ στον Έβρο.

Πρόκειται για άσκηση μεγάλης κλίμακας, η οποία σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων.

Η άσκηση διεξάγεται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) και ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων).

ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΗΠΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΗΝ ΙSIS - ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΙΜΩΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Ένας ρώσος αντιστράτηγος που βοηθούσε τις συριακέςδυνάμεις για την απελευθέρωση της πόλης της Deir ez-Zor, τραυματίστηκε θανάσιμα από βομβαρδισμό της τρομοκρατικής οργάνωσης. Ο Valery Asapov, των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό της Daesh πλησίον της Deir ez-Zor, σύμφωνα με ανακοινωθέν του ρωσικού Υπ.Άμυνας.

Οι Αλβανοί ταΐζουν τη νεολαία τους Τσαμουριά, ενώ η Ελλάδα κοντεύει…


Επιμένει στην καλλιέργεια του αλυτρωτισμού και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού η αλβανική κυβέρνηση, καθώς και την σχολική χρονιά 2017-2018 τα σχολικά βιβλία της Γεωγραφίας που διδάσκονται οι μαθητές, μεταξύ αυτών και τα παιδιά που προέρχονται από την Ελληνική Εθνική Μειονότητα, συνεχίζουν να αναφέρονται σε «αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα».
Του Νίκου Μελέτη
ΠΗΓΗ: 
http://mignatiou.com/

Προς Anonymous Greece. Σταματήστε γιατί θα σας ¨ακυρώσουμε ¨


Το συνονθύλευμα των διασυνδεδεμένων δομών που στηρίζουν ως ¨δυναμικό σύνολο ¨ την Ελληνική πραγματικότητα – με αυτά και αυτά που συνέβαιναν και συμβαίνον – με τα βίας κρατιέται για να μην καταρρεύσει.
Η Ελλάδα στο όνομα της Ευρωπαϊκής της πορείας , έχει απολέσει προ πολλού την πρόθεσή της για κυριαρχία και διατίθεται – αδύναμη πλέον να αντιδράσει – ως χώρος στα κυρίαρχα εξωγενής συμφέροντα , που ισορροπούν στις δικές τους συμμαχίες επί Ελληνικού εδάφους .

Η σκηνή του θεάτρου είναι έτοιμη για μια παγκόσμια ανάφλεψη !

Η Ν. Κορέα λέει ότι οι επιθέσεις στην αμερικανική ηπειρωτική χώρα είναι τώρα πιο αναπόφευκτες και το Ιράν δοκιμαζει τον νέο ICBM

Συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν...


στις 28 Σεπτεμβρίου στην Άγκυρα...

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με το πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά...
την διάρκεια της οποίας συμφώνησαν να συναντηθούν στην Άγκυρα στις 28 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Κρεμλίνο.

Ξανά μανά τα ίδια παιχνίδια… Ζωντανεύει το φάντασμα του Grexit στη Γερμανία


Ένα κόμμα αποφασισμένο να προωθήσει τις πιο σκληροπυρηνικές ιδέες των τραπεζιτών της Bundesbank για τη 
νέα αρχιτεκτονική της ευρωζώνης, θα έχει ρόλο κλειδί στη νέα κυβέρνηση που θα σχηματίσει η καγκελάριος Μέρκελ. 
Το Κόμμα Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) όχι απλώς υπερασπίζεται το Grexit ως λύση στο ελληνικό πρόβλημα, αλλά έκανε σημαία της προεκλογικής του εκστρατείας μια πρόταση που ούτε ο Σόιμπλε έχει τολμήσει να διατυπώσει, καθώς αντανακλά τις πιο ακραίες αντιλήψεις στους γερμανικούς οικονομικούς κύκλους.

Οι Anonymous προειδοποιούν: Τα χειρότερα έρχονται



«Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προειδοποίηση! Τα χειρότερα έρχονται!» ήταν το απειλητικό μήνυμα των Anonymous Greece. 

Με ένα νέο μη μήνυμα επανήλθαν σήμερα οι Anonymous προειδοποιώντας για νέες «επιθέσεις».
Μια ημέρα μετά την επίθεση στην ιστοσελίδα της Τράπεζα της Ελλάδος και εκείνης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, οι Anonymous με ανάρτηση τους στο Facebοοκ σχολιάζουν διαμηνύουν νέες επιθέσεις τονίζοντας ότι «τα χειρότερα έρχονται».
«Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προειδοποίηση! Τα χειρότερα έρχονται!» ήταν το απειλητικό μήνυμα των Anonymous Greece.

Ο Ζόραν Ζάεφ δεν συζητά ζητήματα ταυτότητας! (προς το παρόν ε)

«Ο πρωθυπουργός Ζάεφ δεν είναι έτοιμος να διαπραγματευθεί ζητήματα ταυτότητας όπως
ανέφερε ο Κοτζιάς»


Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, δεν είναι έτοιμος, προσωπικά, να συζητήσει την ταυτότητα, στο πλαίσιο της επίλυσης της διαφωνίας του ονόματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείτε το με ΔΙΚΗ σας …ΕΥΘΥΝΗ!

Η Ηχηρή Απάντηση της Ρωσίας στη Δολοφονία… Απασφάλισε για τα Καλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν…


Η απάντηση της Ρωσίας στη δολοφονία του Valery Asapov: θα ξεκινήσει η μάχη για την απελευθέρωση του Idlib ή θα παραβιάσει τις κόκκινες γραμμές των ΗΠΑ στη Deir Ezzor και θα βοηθήσει το συριακό στρατό ν΄ανακτήσει όλα τα πετρελαικά και φυσικού αερίου πεδία κι αποθέματα;

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΤΡΙΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017)


Μετά το Κουρδικό θα πούμε «Ταίς πρεσβείαις τής Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς…»;


Ο ένας πιέζει τον άλλον μετά την γέννηση του Κουρδικού και το παιχνίδι μόλις ξεκινάει με το ποιος θα το αναγνωρίσει.
Πιέζουν τον σουλτάνο, πιέζουν και τον Πούτιν εν όψει της συνάντησης τους σε λίγα 24 ώρα με το καυτό θέμα την γρήγορη παράδοση των S-400 και το τι μέλλει γενέσθαι στον κήπο της ΕΔΕΜ( Μεσοποταμία- Ιρακ- Ιραν- Συρία- Τίγρη και Ευφράτη)

ΤΗΝ ΕΘΑΨΑΝ…. Γιατί άραγε κ ρ ύ β ο υ ν την είδηση ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ τα καθεστωτικά ΜΜΕ;


ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ («φουκαριάρης») ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ …ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!
Ένας άγνωστος αλλοδαπός (Πακιστανός, σύμφωνα με τις περιγραφές…) μπήκε στον προαύλιο χώρο ενός παιδικού σταθμού στο Λασίθι και έδειχνε ‘βίντεο’ με σεξουαλικό περιεχόμενο στα …ανήλικα παιδάκια (!!!) μέσα από το κινητό του τηλέφωνο, στην προσπάθειά του να τα αποπλανήσει, σύμφωνα με καταγγελίες μητέρας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ Η κατάσταση είναι δεδομένη και – ίσως – μη αναστρέψιμη


Το συνονθύλευμα των διασυνδεδεμένων δομών που στηρίζουν ως ¨δυναμικό σύνολο ¨ την Ελληνική πραγματικότητα – με αυτά και αυτά που συνέβαιναν και συμβαίνον – με τα βίας κρατιέται για να μην καταρρεύσει.
Η Ελλάδα στο όνομα της Ευρωπαϊκής της πορείας , έχει απολέσει προ πολλού την πρόθεσή της για κυριαρχία και διατίθεται – αδύναμη πλέον να αντιδράσει – ως χώρος στα κυρίαρχα εξωγενής συμφέροντα , που ισορροπούν στις δικές τους συμμαχίες επί Ελληνικού εδάφους .