Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Μας κρύβουν συμφωνία ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! Δείτε την...


Την κοροϊδία των Ευρωπαίων εις βάρος του Ελληνικού λαού, υποστηρίζει ότι αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα, Bild, σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα και την διαχείριση του.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει συμφωνηθεί από τους Ευρωπαίους και την Ελλάδα, να αλλάξει η πρόσφατη συμφωνία με την Τουρκία και να μετατραπούν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, σε απέραντα Hot Spot. 
H Bild επικαλείται τις δηλώσεις γερμανού υπουργού, τον οποίο δεν κατονομάζει και υποστηρίζει ότι αν τελικά υλοποιηθεί το εν λόγω σχέδιο, τα 6δις που έχει "τάξει" η Ε.Ε. στην Τουρκία, θα τα λάβει τελικά η Ελλάδα.
Ωστόσο, η επαναπροώθηση θα γίνεται απευθείας από την χώρα μας χωρίς την εμπλοκή της Τουρκίας και αυτό γιατί η παραίτηση του Αχμέτ Νταβούτογλου προκάλεσε ανησυχία στους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς πλέον ο Τούργκος ηγέτης Ερντογάν, είναι απρόβλεπτος. 
Η επιμονή του Ταγίπ Ερντογάν να μην αλλάξει ο τουρκικός αντιτρομοκρατικός νόμος, ανησυχεί την Ευρώπη και δεν βοηθά τις ενέργειες για κατάργηση της βίζα, γεγονός που μπορεί να νευριάσει τον τούρκο ηγέτη και να ξεσπάσει στην Ε.Ε.
Στο στόχαστρο λοιπόν τίθεται και πάλι η Ελλάδα, η οποία αναμένεται να σηκώσει "όλο το βάρος" μόνη της... 






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου