Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Βόμβα: Έγινε νέο πραξικόπημα...

evrwkoinoboulio

Η Ε.Ε εξελίσσεται σε ένα απόλυτα ολοκληρωτικό καθεστώς. Κάποιοι στις Βρυξέλλες επιδιώκουν να παρακάμψουν το Ευρωκοινοβούλιο από τις διαδικασίες ολοκλήρωσης της ΟΝΕ και του Ευρώ καθώς δεν θα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των ευρωβουλευτών στη διαδικασία υιοθέτησης των νομοθετικών πρωτοβουλιών της Κομισιόν.
Αυτό είναι προσβολή στη δημοκρατία, καθώς οι λαοί πλέον δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον και την ύπαρξή τους. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο αντιπρόσωπος της Κομισιόν στο Eurogroup θα ενημερώνει, τακτικά, πλέον, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για όλες τις διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο του 3ου ελληνικού Προγράμματος, καθώς αναμένεται η οριστικοποίηση των όρων εμπλοκής του Ευρωκοινοβουλίου στην εποπτεία του Προγράμματος.
Πάνω στο θέμα τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης: «Η μεγαλύτερη εμπλοκή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που αποτελεί τον μόνο δημοκρατικά εκλεγμένο θεσμό στην ΕΕ, στο ελληνικό Πρόγραμμα, αποτελεί ένα μικρό θετικό βήμα. Ωστόσο, η απόφαση της Κομισιόν και του Συμβουλίου, να προχωρήσουν μόνοι τους τα επόμενα βήματα της ΟΝΕ είναι απαράδεκτη και μας πηγαίνει δυο βήματα πίσω. Οι διαδικασίες της ευρωπαϊκής ενοποίησης απαιτούν διαφάνεια και δημοκρατική νομιμοποίηση και λογοδοσία».


voice news

Η Τουρκία εκβιάζει την Ε.Ε και την Ελλάδα...

tourkiaee

Ο Τούρκος πρέσβης στις Βρυξέλλες προέβη σε ιδιαίτερα προκλητικές δηλώσεις, αφού ανέφερε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να προσφέρει στην Τουρκία 3.000.000.000 δις. κάθε χρόνο και ταξίδια χωρίς βίζα για τους Τούρκους, ως αντάλλαγμα της συνεργασίας της για την ανακοπή της ροής των μεταναστών, όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος.
Ο Σελίμ Γενέλ δήλωσε συγκεκριμένα: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει επίσης να ξεπεράσει το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, και να καλέσει και Τούρκους ηγέτες σε συνόδους κορυφής της ΕΕ, προκειμένου να σφραγιστεί η συμφωνία συνεργασίας».
Συμπλήρωσε μάλιστα πως θα υπάρξει συμφωνία με την ΕΕ μόνο εάν τηρηθούν οι τέσσερις υποσχέσεις που έδωσε η ένωση στην Άγκυρα.
Ωστόσο η Ε.Ε ανέφερε πως το ποσό που ζητάει η Τουρκία είναι «πρόβλημα» ενώ ταυτόχρονα εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τα το προσφυγικό ρεύμα από την Τουρκία.



voice news

Είδηση σοκ για τα αλλαντικά προκαλεί τρόμο

allantika


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι το επεξεργασμένο κρέας ευθύνεται για τον καρκίνο του εντέρου και παράλληλα οι ειδικοί επισημαίνουν ότι πιθανόν το κόκκινο κρέας να είναι η αιτία της ασθένειας.
Το χοιρινό κρέας είναι στα κόκκινα κρέατα, καθώς επίσης και το μοσχαρίσιο, το βοδινό, το αρνίσιο, το κατσικίσιο  και το κρέας του αλόγου.
Ο δρ Κρίστοφερ τόνισε, «Τα αποτελέσματα δικαιολογούν τις σημερινές συστάσεις για τη δημόσια υγεία για περιορισμό της κατανάλωση κρέατος».
Από τη μεριά του το Διεθνές Κέντρο Υγείας κατέστησε σαφές πως τα αλλαντικά και τα επεξεργασμένα κρέατα είναι στην κατηγορία των προϊόντων που προκαλούν καρκίνο, μαζί με τον καπνό και τον αμίαντο, αν και δεν είναι το ίδιο επικίνδυνα.
Κάθε χρόνο στον κόσμο σημειώνονται 34.000 θάνατοι από καρκίνο και ευθύνονται τροφές που ανήκουν στην κατηγορία των αλλαντικών έναντι των 1.000.000 θανάτων που αποδίδονται στο κάπνισμα.
Το κόκκινο κρέας θεωρείται «πιθανόν καρκινογόνος για τον άνθρωπο (Ομάδα 2Α), επί τη βάσει περιορισμένων ενδείξεων».



voice news

Προκόπης Παυλόπουλος: «Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί Πάτρης»



ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
«Τα ελληνικά σύνορα, χερσαία και θαλάσσια, είναι τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μόνο το ποια είναι τα σύνορα το καθορίζουμε εμείς, ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και η κυρίαρχη ελληνική πολιτεία και τα υπερασπίζονται οι Ένοπλες δυνάμεις, όπως ακριβώς ταιριάζει στην ιστορία και την κυριαρχία μας. Εκπτώσεις σε αυτό δεν υπάρχουν». Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλοςκατά την…αντιφώνηση του στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης στη Λέσχη Αξιωματικών.

“Και το απέδειξε και η χθεσινή έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. Σε αυτό δεν υπάρχει καμιά υποχώρηση από καμιά πολιτική δύναμη, τουλάχιστον καμιά δημοκρατική πολιτική δύναμη, και σε ό,τι αφορά την αποστολή της φύλαξης των συνόρων αυτών θέλω να τονίσω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Λιμενικό, κατά τη φύλαξη αυτή, ναι, προφυλάσσουν και υπερασπίζονται την ασφάλεια του κράτους και της Ευρώπης” είπε ο κ. Παυλόπουλος.

“Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σύνορα, είναι τα σύνορα των κρατών μελών της” συνέχισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και αφού συνέστησε κάθε φορά που μιλάμε για τους πρόσφυγές να σκεφτόμαστε ότι είναι άνθρωποι, υπογράμμισε: “Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας φυλάσσουν σήμερα και τα ευρωπαϊκά σύνορα, ήτοι τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα οποία είναι τα σύνορα κάθε κράτους-μέλους -άρα και τα σύνορα της Ελλάδας- όπως καθορίζονται κυριάρχως από αυτά. Με την ευκαιρία θέλω να διευκρινίσω ότι, με βάση το διεθνές και το ευρωπαϊκό δίκαιο, ως προς την φύλαξη των εθνικών και, επέκεινα, ευρωπαϊκών συνόρων δεν χωρούν εκπτώσεις κυριαρχίας. Μ’ άλλες λέξεις η Ελλάδα καθορίζει, επίσης κυριάρχως, και το πώς διαμορφώνεται το εν γένει καθεστώς φύλαξης των συνόρων τούτων. Στο σημείο αυτό επιθυμώ να τονίσω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας -αλλά και το Λιμενικό μας Σώμα- έχουν καταδείξει, προς κάθε κατεύθυνση, ότι αντιμετωπίζοντας το τεράστιο προσφυγικό πρόβλημα που έχει προκύψει λόγω του πολέμου στην Μέση Ανατολή -με εστία την Συρία- σέβονται απολύτως τον Άνθρωπο. Μένοντας έτσι πιστές στα προαναφερθέντα ανθρωπιστικά ιδεώδη του αρχαίου ελληνικού και του ευρωπαϊκού πολιτισμού και εμπνεόμενες από τον τρόπο, με τον οποίο οι αρχαίοι Πρόγονοί μας αντιμετώπιζαν τους Ικέτες, όταν κατέφευγαν στα ιερά για ν’ αποφύγουν τους διώκτες τους”.

Ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε στο μήνυμα του εορτασμού των επετείων της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και του “ΟΧΙ”, καθώς και στον σημερινό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων και σημείωσε: “Ο από κοινού εορτασμός των δύο Επετείων παρέχει την μεγάλη ευκαιρία να συναχθεί το εξής, κορυφαίο, δίδαγμα: Η ιστορική διαδρομή του Έθνους των Ελλήνων, η οποία χάνεται στα βάθη των αιώνων, αποδεικνύει ότι όλες οι μεγάλες στιγμές της φέρουν την σφραγίδα των μέχρι αυτοθυσίας κοινών αγώνων των Ένοπλων Δυνάμεών μας και της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού μας. Αγώνων που υπερασπίσθηκαν, και υπερασπίζονται πάντα, τα εθνικά μας ιδανικά, ιδίως δε τον Άνθρωπο, την Δημοκρατία και την Ελευθερία.

Ειδικώς ως προς την κατά τ’ ανωτέρω συμβολή των Ένοπλων Δυνάμεών μας, επιτρέψατέ μου να επισημάνω μόνον τούτο: Η καθοριστική συμμετοχή τους στους εθνικούς αγώνες, που τιμούμε μέσω των δύο αυτών Επετείων, δεν αφορά μόνον την υπό την στενή του όρου έννοια υπεράσπιση της Πατρίδας και του Έθνους. Σχετίζονται αμέσως και με την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της «δίδυμης αδελφής» της, της Ελευθερίας.

Αυτές οι δύο πρωταρχικές αξίες κατάγονται από την Αρχαία Ελλάδα και έχουν διαποτίσει τον Δυτικό Πολιτισμό, κυρίως δε τον Ευρωπαϊκό, προσδιορίζοντας τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα. Αφού η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι οι πυλώνες στήριξης του Ανθρώπου, στην πορεία προς την θωράκιση της αξίας του και της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς του.

Η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι τόσο περισσότερο συνδεδεμένες με την όλη προσφορά και αποστολή των Ένοπλων Δυνάμεών μας, όσο και οι δύο αυτές αξίες δεν συμβιβάζονται με τον φόβο. Και τούτο διότι είναι, από την φύση τους, συνώνυμες με τα ιδεώδη της Παιδείας και του Θάρρους. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν αποδείξει, με αμάχητα ιστορικά τεκμήρια, ότι γι’ αυτές η μεν Παιδεία συμπυκνώνεται κυρίως στο «Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί Πάτρης». Το δε Θάρρος στη ρήση «Ή ταν ή επί τας».

Στην εποχή μας, και κάτω από τις κρίσιμες σημερινές περιστάσεις, η καταξίωση των Ένοπλων Δυνάμεών μας μέσω της ενίσχυσης του κύρους τους προκύπτει και εκ του ότι η αποστολή τους υπερβαίνει πλέον την υπεράσπιση των συνόρων μας.

Καταλήγοντας, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τα κατά τ’ ανωτέρω διδάγματα των δύο Επετείων που εορτάζουμε δεσμεύουν πρώτα εμένα. Δοθέντος ότι, κατά το άρθρο 45 του Συντάγματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι Αρχηγός των Ένοπλων Δυνάμεων της Χώρας, που την διοίκησή τους βεβαίως ασκεί η Κυβέρνηση. Επομένως, τα όσα ήδη ανέφερα προσδιορίζουν και την στάθμη των δικών μου εθνικών ευθυνών, καθώς και το καθήκον μου ν’ αναγνωρίζω και ν’ αναδεικνύω με κάθε ευκαιρία το κύρος των Ένοπλων Δυνάμεων και το μέγεθος της ανεκτίμητης προσφοράς τους στο Έθνος και στον Λαό μας”.





ethnika themata ellada

TO MEA CULPA TOY TONY BLAIR:ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΜΕΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ISIS ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ



Le mea culpa de Tony Blair
Σε συνέντευξή του στο CNN ο Tony Blair ζήτησε συγγνώμη γιατην επιδρομή στο Ιράκ το 2003 και αναγνώρισε μια μερική του υπευθυνμότητα στην άνοδο του Ισλαμικού κράτους. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί τις επόμενες ώρες αλλά καάποια σημαντικά. Διακιολογήθηκε ότην εκστρατεία στο Ιράκ την ήθελε ο τότε αμερικανός πρόεδρος George W. Bush, υπό το πλαίσιο των υποτιθέμενων όπλων μαζικής καταστροφής που είχε στην κατοχή του ο Saddam Hussein. «Ζητάω συγγνώμη για το γεγονός ότι οι πληροφορίες ήταν λανθασμένες », ομολόγησε ο Tony Blair και συνέχισε: «ομοίως μετανιώνω και ζητώ συγγνώμη για κάποια λάθη σχεδιασμού και βέβαια για το λάθος μας στην κατανόηση για το τι θα συνέβαινε αν ανατρέπαμε το καθεστώς.».
Ενώ δήλωσε: «βέβαια δεν μπορείτε να πείτε ότι αυτοί που ανέτρεψαν τον Saddam το 2003 δεν έχουν καμιά ευθύνη για τη σημετρινή κατάσταση του 2015».
Σύμφωνα με την «Telegraph», αυτό το mea culpa του τ.βρετανού πρωθυπουργού σχετ΄ζιεται με το γεγονός ότι τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θ΄αποκαλυφθεί η έκθεση Chilcotπου είναι σχετική με την εισβολή στο Ιράκ.Φαίνεται ότι αυτή η έκθεση τον ενοχοποιεί γι αυτό σπέυδει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
Η «Daily Mail» δημοσίευεσε εδώ και κάποιες ημέρες ένα έγγραφο εσωτερικής αλληλογραφίας στο οποίο ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ της εποχής Colin Powell καρφώνει τον Tony Blair ότι ήταν έτοιμος να ξεκινήσει εισβολή στο Ιράκ ένα χρόνο πριν την αμερικανική.parismatch 25/10/15



ethnika themata ellada

Γεροβασίλη: Θα έχουμε ισχυρή αντιπαράθεση για τους πλειστηριασμούς


ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ
«Θα έχουμε ισχυρή αντιπαράθεση με τους δανειστές στο ζήτημα των πλειστηριασμών και των κόκκινων δανείων

είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε ως το τέλος πολύ σκληρή μάχη», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.
Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση έχει να δώσει μέχρι το τέλος μια πολύ σκληρή μάχη για το ζήτημα, το οποίο «θα αποτελέσει κορυφαίο σημείο της διαπραγμάτευσης αυτής της εποχής σε όσο υψηλότερο επίπεδο γίνεται».
Σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη, η κυβέρνηση δεν είναι δυνατόν να συζητήσει ότι θα πάρουν το σπίτι από έναν λαό που πλήττεται έξι χρόνια από τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας, από έναν λαό που φτάνει στα όριά του και μάλιστα -πρόσθεσε- για πολλούς έχουν ξεπεραστεί τα όρια αντοχών.
«Εμείς ξεκινήσαμε και διαπραγματευόμαστε την πρότασή μας, δηλαδή 300.000 ευρώ και εισόδημα 35.000 ευρώ», ώστε με αυτόν τον τρόπο να προστατευτεί το 75% των δανειοληπτών, εξήγησε.
«Αντίθετα», πρόσθεσε, «η πρόταση η οποία έρχεται από την πλευρά των δανειστών φαίνεται να προστατεύει το 21%. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι ένα αποδεκτό νούμερο αυτό. Δεν προτιθέμεθα να το αφήσουμε αυτό να εξελιχτεί έτσι».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι η πρόταση της κυβέρνησης είναι η δικαιότερη με τα δεδομένα της χρονικής συγκυρίας, και επομένως υπάρχει σε εξέλιξη σε μια πολύ σκληρή μάχη την οποία η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι το τέλος.
Ερωτηθείσα για το ζήτημα του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, και για το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ανακοινώσει μια εβδομάδα παράταση μέχρι το θέμα να αντιμετωπιστεί οριστικά, επιβεβαίωσε ότι το υπουργείο ετοιμάζει μια παράταση για να ολοκληρωθεί η συζήτηση με τους εταίρους.
Για τα ισοδύναμα που αναζητούνται ώστε να υπάρξει λύση στο θέμα είπε: «Αν επιμείνουν οι εταίροι. Θα πρέπει αυτομάτως και οι ίδιοι, όπως κι εμείς βεβαίως, να αποδεχτούμε κάτι άλλο. Αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι και ελπίζουμε, διότι θεωρούμε ότι το μέτρο και οριζόντια πλήττει και άδικο είναι για το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού».

Κασιδιάρης σε Ντομπρόβσκις: Είσαι ένας οικονομικός εγκληματίας!


ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Σκληρή επίθεση και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Βλάντις Ντομπρόβσκις.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, άκουγε έκπληκτος τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να τον αποκαλεί «οικονομικό εγκληματία» και «ανεπιθύμητο» στην χώρα μας.
Όλα έγιναν στην Διακομματική επιτροπή της Βουλής όπου είχε κληθεί να παραβρεθεί ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Λετονός Βλάντις Ντομπρόβσκις.
Παίρνοντας τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης τον αποκάλεσε «Οικονομικό εγκληματία που ευθύνεται για τον θάνατο χιλιάδων Ελλήνων και «Εκπρόσωπο τοκογλύφων που είναι ανεπιθύμητος στην Πατρίδα μας».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε έντονο ύφος είπε ακόμα ότι «Η Ελλάδα δεν δέχεται μαθήματα κατά της διαφθοράς από τους εκπροσώπους της Siemens, της VW και της διεφθαρμένης γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας».

Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει χωρίς δανεικά. Δεν μπορεί να ζει χωρίς Ιδανικά


ziazias_konstantinos
“Η Ελλάδα μπoρεί να ζήσει χωρίς δανεικα. Δεν μπορεί να ζει χωρίς ιδανικά. Ας ξανά δώσουμε στα παιδιά μας την πίστη στον Θεό, την φιλοπατρία, την τεκμηριωμένη πεποίθηση για την διαχρονική πορεία του ελληνισμου και θα δούμε την νέα γενιά να δημιουργει και να αναδημιουργεί μια καινούργια Ελλάδα. Μια Ελλαδα δημοκρατική, μαχητική, ταγμένη να πρωτοπορεί πολιτιστικά και οικονομικά. Είμαι αισιόδοξος γιατι ειμαι Έλληνας”.
Τα λόγια ανήκουν στον Στρατηγό Κωνσταντίνο Ζιαζιά, πρώην Α/ΓΕΣ. Αξιωματικός που τίμησε τα γαλόνια του αποφασίζοντας να μην τα διαπραγματευθεί ούτε στιγμή με αντάλλαγμα την παραμονή στην καρέκλα. Αρχηγός που δεν λειτούργησε ούτε δευτερόλεπτο “παρακρατικά” ακόμη κι όταν τον “χτυπούσαν”. Και δημόσιο πρόσωπο που δεν δίστασε ποτέ να πει την άποψή του, είτε φορώντας τη στολή του ,είτε χωρίς αυτή.
Το αποτέλεσμα γνωστό. Εκείνος είναι εκτός στρατεύματος κι άλλοι που πιθανόν έκαναν όσα εκείνος αρνηθηκε νομίζουν ότι είναι ακόμη “ενεργοί”. Ο Ζιαζιάς κέρδισε την αναγνώριση των ανθρώπων που διοικησε αλλά και της κοινής γνώμης , άλλοι εισπάττουν πίσω από την πλάτη τους τη χλεύη που τους αξίζει.
Ο Ζιαζιάς δεν μιλά συχνά. Μίλησε σε εκδήλωση της ΑΧΕΠΑ με θέμα τους Βαλκανικούς Πολέμους.
Στο τέλος της ομιλίας του ο Στραττηγός Ζιαζιάς ήταν χείμαρρος για όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα. Μίλησε με γλώσσα σκληρή για τους κατακτητές του σήμερα .
Αυτούσιος ο επίλογος της ομιλίας του που προκάλεσε αίσθηση στο ακροατήριο:
Αν θελουμε και σήμερα να αγωνιστούμε για να ξεφύγουμε απο την απαισιοδοξία και να βρούμε ερείσματα για μια ανορθωση του Έθνους, μετά απο την κρίση,ας μελετήσουμε προσεκτικά τα διδάγματα της περιόδου 1893-1912 . Σήμερα η εθνική αναγέννηση δεν θα έχει πολεμική μορφή όπως τότε. Θα έχει ειρηνικό περιεχόμενο, πολιτιστικό , ηθικό και κοινωνικό. Αλλα θα βασίζεται και παλι σε αξίες και ιδανικα. Η Ελλάδα μπόρει να ζήσει χωρίς δανεικα. Δεν μπορεί να ζεί χωρίς ιδανικά. Ας ξανά δώσουμε στα παιδία μας την πίστη στον Θεό , την φιλοπατρία , την τεκμηριομένη πεποίθηση για την διαχρονική πορεία του ελληνισμου και θα δούμε την νέα γενία να δημιουργει και να αναδημιουργεί μια καινούργια Ελλάδα.Μια Ελλαδα δημοκρατική ,μαχητική , ταγμένη να πρωτοπορεί πολιτιστικά και οικονομικά. Είμαι αισιόδοξος γιατι ειμαι Έλληνας.
Κυρίες και Κύριοι,
Είναι ανάγκη να υπογραμισθεί πως η αξία των ιστορικών γεγονότων συνιστάται στη συναγωγή διδαγμάτων για το παρόν και το μέλλον διαφορετικά οδηγουμαστε στην ταρίχευση της ιστορίας και στον περιορισμό σε τυπικούς εορτασμούς. Και είναι αναντίλεκτο ότι σήμερα περισσότερο απο ποτέ τα διδάγματα των βαλκανικών πολέμων είναι ολοφάνερα και αποτελούν αφορμες εθνικης αυτογνωσίας και συλλογικών πράξεων.Αυτες τις μοναδικές αξίες έχουμε χρέος να μεταλαμπαδεύσουμε στους νεότερους , ώσπου να επανέλθει η αξιοπρεπεια και η δικαιωσύνη στην πατρίδα μας .
Γιατι ‘’Αυτά τα δέντρα δεν βολευονται με λιγότερο ουρανό, Αυτες οι πέτρες δεν βολεύονται κάτω απο ξένα βήματα, Αυτά τα πρόσωπα δεν βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο, Αυτές οι καρδιές δεν βολεύονται παρά μόνο στο δίκαιο.
Κατακτητές επίδοξοι υπάρχουν και σημερα ,με νέα ονόματα, πιο κομψά,δήθεν αθώα,μα πιο επικίνδυνοι ,που σημερα η χώρα μας υπομένει και υποφέρει. Αγνοούν ωστόσο οι Ευρωπαίοι Ηγεμονες και οι νεόκοποι ντόπιοι δήθεν επαναστάτες,την αγωνιστική ελληνική κουλτούρα και ψυχοσύνθεση.Στον απάνθρωπο ευρωπαϊκό ορθολογισμό,οι Έλληνες αντιπαρατάσσουμε ,την ψυχή τους, που δεν μετριέται σε ευρώ και ομόλογα,αλλα με της ψυχής το στρέμμα,στους ωμους εκβιασμούς και τα απειλητικά ψευτοδιλήμματα,την ηρωική αντίσταση και τις αξεπέραστες διλημματικές εκφράσεις,»Η Ταν Η επι Τας» και «Ελευθερία η Θάνατος «,που οδηγούν σε προσωπικά και συλλογικά ολοκαυτώματα .Αυτα τα ολοκαυτώματα αξιολογούν την ελευθερία ως απόλυτο και μη διαπραγματεύσιμο ουτε ανταλλάξιμο περιεχόμενο ζωης.
Διδασκόμενοι απο τα λάθη του παρελθόντος,ας αντλήσουμε σοφία και αρετή για το μέλλον.Το μέγα δίδαγμα της μεγάλης εξόρμησης του 12 -13 ειναι η ανάγκη πειθαρχίας, Ομόνοιας, ομοψυχίας όλων των Ελλήνων και υποταγής του ατόμου στην έννοια του συμφέροντος του Έθνους.
Ευγνώμονες στους επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστες του Εθνους και σε πνευματική πανδαισία, κλείνουμε ευλαβικά το γόνυ, για απότιση με υπερηφάνεια , του οφειλόμενου φόρου τιμής και ας βροντοφωνάξουμε σε όσους στρέφουν βέβηλο βλέμμα στην ιερή αυτή γη ότι εδώ είναι Ελλάδα, είναι η γη του Αλεξάνδρου , γη Ελληνική , το λέει η ιστορία , το δείχνουν οι τάφοι των πατέρων μας ,το επιβάλουν τα ατσάλινα των Ελλήνων στήθη. Το τραγουδούν και τα πουλιά ,το λένε και τα άψυχα ακόμη , και οι πέτρες και τα βουνά και τα κλαριά.Γιατί η Μακεδονία , δεν είναι μόνο Ελληνική.Η Μακεδονία ειναι η ίδια η Ελλάδα. Η Ελλάδα του μύθου και της ιστορίας . Η Ελλάδα των ηρωών και των Θεών .Όλοι μας ας αφήσουμε τον λογισμό μας και ας θυμηθούμε τα μεστά και διδακτικα λόγια του εθνικου μας ποιήτη Κωστη Παλαμά ‘’Χρωστάμε σε εκείνους που μας γέννησαν κριτες θα μας δικάσουν οι αγέννητοι ,οι νεκροι.» onalert

ΑΘΗΝΑ – ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ – ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ


ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ 22/10/2015.
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΜΑΚΡΗ.ΟΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ. Ο ΠΟΛΕΜΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

Αποχαιρέτα Ολοκληρωτικά την Κύπρο Που Ήξερες… Σαν «Βρεγμένη Γάτα» ο Έλληνας ΥΠΕΞ…

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΑ

Από τη μία ο προδότης της ίδιας του της πατρίδας, Νίκος Αναστασιάδης, από την άλλη η ελληνική κυβέρνηση που χαϊδεύει προκλητικά τα αυτιά των τούρκων… Προσθέστε και την ασπίδα προστασίας και στήριξης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Δύση… Αποχαιρέτα την Κύπρο που ήξερες… Προσεχώς έρχεται η πλήρης τουρκοποίηση…
Μετρημένη και προσγειωμένη αισιοδοξία ως προς την επίλυση του Κυπριακού εξέφρασε ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, μετά από συνομιλίες που είχε στη Λευκωσία, με τον Κύπριο ομόλογό του, Ιωάννη Κασουλίδη.
Ο Ελληνας Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το Κυπριακό είναι θέμα κατοχής, παραβίασης κανόνων διεθνούς δικαίου, ενώ αναφέρθηκε στην ενοποίηση της Κύπρου μέσω μιας ομόσπονδης, διζωνικής, δικοινοτικής δημοκρατίας. “Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποσυρθούν τα κατοχικά στρατεύματα”, σημείωσε.
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ
Ο κ. Κοτζιάς είπε ότι οι συζητήσεις του με το διεθνή παράγοντα δείχνουν ότι αντιμετωπίζει θετικά τα θεμελιώδη ζητήματα που υποστηρίζει η Κύπρος. Πρόσθεσε ότι με τον Κύπριο ομόλογό του συζήτησαν και το μεταναστευτικό, καθώς και η Ελλάδα αποτελεί το προπύργιο της ΕΕ στο θέμα αυτό.
Ο κ. Κασουλίδης είπε ότι κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η στενή και αμφίδρομη συνεργασία μεταξύ των δύο Υπουργείων για την προώθηση των εθνικών θεμάτων. Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν το Κυπριακό, την κρίση και τις επικείμενες εκλογές στην Τουρκία, το μεταναστευτικό και ενεργειακά ζητήματα. ΚΥΠΕ

Φάκελος με σφαίρα εστάλη στο γραφείο του Τρ. Αλεξιάδη (φωτογραφία)


alexiadis_tryfon1
Ένας φάκελος ο οποίος περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσω αλληλογραφίας, στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.
Ο φάκελος παραδόθηκε στην Κρατική Ασφάλεια, όπου και θα εξεταστεί για την ύπαρξη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.
alexiadis_apeilitiko_simeioma

Γενική Ανάφλεξη – Ο Θεός Να Βοηθήσει τους Έλληνες – Αποφασισμένοι οι Ρώσοι


ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
ΣΗΜΑΝΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!! ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ !
ΠΡΟΣΟΧΗ: «100 ΡΩΣΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ»
-ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ !

ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ…



ΕΝΤΟΝΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ALERT…
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ME TA ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ;;;
ΕΝΤΟΝΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 25/10/2015

Εντολή Πούτιν : Απαλλάξτε την Ελλάδα από τον Α.Τσίπρα!


ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
Πονοκεφαλο εχει δημιουργησει το ζητημα της Ελλαδας στον Βλαντιμίρ Πουτιν!
Και αυτο οφειλεται κυριως με την αλλοπρόσαλλη στάση της Κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ( κυριως με την διγλωσσία Τσιπρα, και τις πολιτικες του πραξεις! ) Την μια λεει στον Ελληνικο Λαο οτι υπαρχει εναλλακτικη λυση για να μην χρεοκοπήσουμε- φωτογραφίζοντας βοηθεια απο την Ρωσια! Αλλα απο την αλλη,ποτε δεν ζητησε ανεξηγητα οικονομικη βοηθεια απο τον Πουτιν, και υπογραφει το 3ο Μνημόνιο!
Μαλιστα πολλα Ελληνικα και Ξενα ΜΜΕ, να μιλουν για οικονομικη αδυναμια της Ρωσιας, να συνδραμει με βοηθεια την Ελλαδα; Προβοκάροντας των Ελληνικο Λαο, οτι αλλη εναλλακτικη λυση δεν υπαρχει, και μια συμπορευση της Ελλαδας με την Ρωσια, θα οδηγουσε μοιραια την Ελλαδα στα χναρια μιας νεας Β.Κορεας της Ευρωπης! Αυτα φυσικα ειναι Γελοιοτητες, ποιος δεν εχει χρημα; Η Ρωσια; Που η επεμβαση των Ρωσικων δυναμεων στην Συρια θα τις κοστισει ενα σωρο δις!
Πολλα δημοσιευματα κανουν λογο οτι » Η Ρωσία θέλει Ελλάδα – Κύπρο «. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Foreign Policy, δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις χώρες της Α. Μεσογείου, καθώς πιστεύουν πως η ρωσική επέμβαση στην Συρία δεν έχει ως μοναδικό σκοπό τον πόλεμο εναντίων των τζιχαντιστών, αλλά και την ενίσχυση της Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο, δημιουργώντας «βάσεις» σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο.
Σύμφωνα με ειδικούς, μέρος του μεγαλεπήβολου σχεδίου του Βλάντιμιρ Πούτιν αποτέλεσε η προσάρτηση της Κριμαίας, με την παράλληλη ενίσχυσης της ναυτικής βάσης της Σεβαστούπολης.Το επόμενο βήμα είναι ο «έλεγχος» του Αιγαίου πελάγους, καθώς η μοναδική έξοδος του ρωσικού ναυτικού από την Μαύρη Θάλασσα, είναι μέσα από τα ελληνικά νερά.Ομως,ολα τα σχεδια του Πουτιν τα χαλα απροσδοκητα και ποιος να το πιστευε, η πρωτη Αριστερη Κυβερνηση του Τσιπρα! Γιατι; Είναι ολοφάνερο,επελεξε την πλευρα του ΝΑΤΟ-ΕΕ=ΗΠΑ!
Εντολη Πουτιν Για την Ελλαδα;
Συμφωνα παντα απο διαφορα σεναρια, ο Πουτιν ζητησε απο Ρωσικο Ινστιτουτο Γεω Στρατιωτικων- Πολιτικων μελετων (γνωστά και ως think tank) να μελετήσουν τροπους και σεναρια μιας Ελληνικης προσχωρήσης στην Συμμαχια με την Ρωσια! Ξεπερνώντας τις πολιτικες αναταραξεις που θα υπαρχουν απο τα διαφορα πολιτικα κομματα στην Ελλαδα, αλλα και της αντιδρασης του ΝΑΤΟ-ΕΕ! Απο στρατιωτικους κυκλους εισηγουνται στον Πουτιν,οτι θα ηταν ευκολο να γινει κατι τετοιο, στην περιπτωση αποσταθεροποιησης της Ελλαδας…..με την βοηθεια ξενου δακτυλου…..συγκεκριμένα-Ρωσικου! Με αφορμη τι Αλλο;Μια κοινωνικη Αναταραχη λογω του Μνημονιου, που θα λαβει γενικευμενες διαστάσεις σε ολες τις μεγαλουπολεις της Ελλαδας! Αυτο το ενδεχομενο το απεκλεισε κατηγορηματικα ο Πουτιν λεγοντας » Εγω θελω μια Ελλαδα ισχυρο Σύμμαχο της Ρωσιας,και οχι να την Διαλυσω»!
Η Αποψη μου!
Το προβλημα ειναι ολα τα Ελληνικα Κομματα, που ειναι διεφθαρμενα,και βουτηγμένα στα σκανδαλα, το Ελληνικο πολιτικο σκηνικο ειναι εμετικο! Δεν υπαρχει ενας πραγματικος ηγετης για την Ελλαδα! Και ο Τσιπρας αποδείχτηκε κατωτερος τον περιστασεων! Η μονη λυση για την Ελλαδα αν και σας ακούγεται Απιστευτο, θα ηταν μια επιθεση της Τουρκιας στην Ελλαδα; Αυτο πραγματι θα έλυνε τα χερια του Πουτιν, να επέμβει προς Βοηθεια στην Χωρα μας, εξυπηρετοντας και τα στρατηγικα του σχεδια! Μιας και η υποτιθεμενη συμμαχοι μας, μια ζωη το μερος της Τουρκιας περνουν!
Ειναι λυση αυτη ομως; Κατηγορηματικά ΌΧΙ ! Αλλα ελεος ρε Ελληνα….Ποτε περιμενεις να αντιδρασης, πρεπει να περασουν αλλα 300 χρόνια σκλαβιάς (οπως την περιοδο της Τουρκοκρατιας) για να επαναστατησεις! Εκτος και ειμαι τοσο λαθος, και ειμαστε Βολεμενοι!

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… Όταν οι Άλλοι Αποτυγχάνουν, Οι Μασκοφόροι (!!!) Επαγρυπνούν


Λαθρομετανάστες που προσπαθούν να προσέλθουν παράνομα στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης καταγγέλουν (!!!) πως δέχονται επιθέσεις…
Μαυροφορεμένοι Μασκοφόροι Ληστές (!!!) Πραγματοποιούν επιθέσεις σε μουσουλμανικά σκάφη που εισβάλουν στην Ελλάδα, ανοικτά των ακτών της χώρας…
Ένοπλοι Μασκοφόροι (!!!) έχουν επιτεθεί και απενεργοποιήσει βάρκες μουσουλμάνων εισβολέων στο Αιγαίο. Το πιο πρόσφατο επεισόδιο ήταν στις 9 Οκτωβρίου, όταν ένα ταχύπλοο με πέντε οπλισμένους άνδρες, επιτέθηκε το φουσκωτό σκάφος των παράνομων αλλοδαπών. Ένας μουσουλμάνος είπε, «Στην αρχή όταν πλησίασαν, νομίζαμε ότι είχε έρθει για να μας βοηθήσουν. Μα από τον τρόπο που ενήργησαν, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχε έρθει γι’ αυτό. Ήταν τόσο επιθετικοί. Δεν ήρθαν στο σκάφος μας, αλλά πήραν τη μηχανή το σκάφος και στη συνέχεια επιτάχυναν μακριά», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα ανέφερε ότι οι άνδρες επιτέθηκαν αμέσως μετά σε άλλα τρία σκάφη πριν από την επιτάχυνση τους μακριά προς την ελληνική πλευρά.
*** Οι Λαθρομουσουλμάνοι – εμμέσως πλην σαφώς – κατηγορούν κι από πάνω Έλληνες συνοριοφύλακες, προπαγανδίζοντας τους ως μασκοφόρους ληστές, επειδή – άκουσον άκουσον – δεν τους αφήνουν να μπουν παράνομα στην χώρα μας!!! Από τη μεριά τους, ωστόσο έχουν ένα δίκιο γιατί προηγουμένως η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και η Ελληνική Κυβέρνηση τους έχουν δώσει το δικαίωμα να μπορούν να εισέρχονται όπως και όποτε θέλουν στην Ελλάδα…
ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ2
Σύμφωνα με το Σπούτνικ: Η Βίαιη αντιμετώπιση των μουσουλμανικών παράσιτων από τις επιμέρους χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πλέον κοινή πρακτική – όπως είναι η απόφαση να περάσουν νόμους που ελέγχουν την εισροή μεταναστών. Τα ελληνικά νησιά δεν βρίσκονται σε θέση να χτίσουν φράκτες στη θάλασσα – αλλά φαίνεται να λαμβάνουν εξίσου δρακόντεια μέτρα για να αποτρέψουν περισσότερους πρόσφυγες από τον φτάνουν στις ακτές τους.
Όπως αναφέρεται, οι παράνομοι μετανάστες ταξιδεύουν με πλοία από την Τουρκία στην Ελλάδα, αντιμετωπίζοντας ένοπλους δράστες, οι οποίοι στοχεύουν στα σκάφη, αφαιρώντας τις μηχανές ή το τρύπημα στα ύφαλα των φουσκωτών. Οι εκθέσεις αναφέρουν πως οι ένοπλοι μασκοφόροι στο Αιγαίο, απενεργοποιούν τα σκάφη που μεταφέρουν πρόσφυγες, πιέζοντας τους πίσω στα τουρκικά χωρικά ύδατα.
ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ3

ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!


ΚΑΙΡΟΣ2
Ψυχρή
εισβολή προβλέπεται σύμφωνα με το Greek-Weather.Org στις αρχές Νοεμβρίου μετά τις 2 του μήνα σε όλη τη χώρα μας και ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα.
Το χρονικό διάστημα 1-5 Νοεμβρίου ο καιρός θα θυμίσει χειμώνα καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και θα σημειωθεί παγετός σε ορεινές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου πάνω από τα 1100 περίπου μέτρα ενώ δεν αποκλείονται και λίγα χιόνια σε αυτά τα τμήματα μόνο όπως τονίζει το Greek-Weather.Org.
Στην υπόλοιπη χώρα η ψύχρα θα γίνει αισθητή κυρίως τις βραδινές ώρες. Γενικότερα το Greek-Weather.Org προβλέπει κατακόρυφη πτώση του υδραργύρου από 1-5 Νοεμβρίου.

Παγκόσμιος Συναγερμός – Ανάφλεξη Στο Γκολάν – Ενεργοποιείται η Προφητεία


ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΟ ΓΚΟΛΑΝ
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ…
«SOS: ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ-ΙΡΑΝΩΝ-ΣΥΡΙΩΝ-ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ, ΠΟΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;»
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΑΠΟΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΣΑ …
ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ, ΕΝΤΟΣ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ !!!
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΕΣΜΟΛΑΧ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΘΟΣΟΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΙ 5ΟΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΣΤΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ …
ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΘΕΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ISIS …
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ …
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΝΩ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΜΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ …
ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΠΠ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 60 km ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ 15 km ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΙΦΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΜΕΓΚΙΝΤΟ …
ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ
ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ
«ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΓΠΠ
ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ»
"Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ SU ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ"
«Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ SU ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ»
ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ
ΙΕΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Ο ΓΠΠ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ «ΜΕΓΚΙΝΤΟ»,
15 ΜΙΛΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΊΦΑΣ …
ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΟΙ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΣΥΝΕΚΛΙΝΑΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ
(ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΑΝΙΗΛ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ,ΜΑΤΘΑΙΟΣ Κδ) …
ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ(ΡΩΣΙΑ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ, ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΟΡΟΥΝ ΤΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΓΠΠ …
Ο ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
«ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΣΥ, ΥΙΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΟΝ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΩΓ,
ΑΥΤΑ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ:
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΤΕ ΣΥ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ;
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΕΘΝΗ, ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΠΠΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ …
ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ ΩΣΑΝ ΝΕΦΕΛΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ …
ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ …
ΟΤΑΝ Ο ΓΩΓ (ΡΩΣΙΑ) ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΘΑ ΕΚΣΠΑΣΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ …
ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΜΟΥ ΕΛΑΛΗΣΑ …
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ …
(ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ)
ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΡΠΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗΣ …
ΘΑ ΔΙΑΡΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΟΡΗ, ΘΑ ΚΡΗΜΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΧΥΡΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΙΣ ΕΡΕΙΠΙΑ …
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΩΓ ΚΑΘΕ ΦΟΒΟΝ,
ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ …
Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ Η ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ ΓΩΓ ΘΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
ΣΥΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ …
ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΤΟΝ ΓΩΓ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑΙ ΒΡΟΧΑΙ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ …
ΘΑ ΒΡΕΞΩ ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΛΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ,
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑΦΙ …»
Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
«ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ …
Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ …
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ, ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΤΩΝ ΛΙΒΥΩΝ ΚΑΙ ΑΙΘΙΟΠΩΝ, ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ
ΣΕ ΦΡΟΥΡΙΑ …
ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΟΥΝ …
ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΘΥΜΟΝ ΠΟΛΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟΝ …
Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ (ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΑΛΑΣΣΩΝ, ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΝΔΟΞΟΝ ΙΕΡΟΝ ΟΡΟΣ …
ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΡΕΘΕΙ
ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ … » (Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΩΣΙΑΣ – ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ)
Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΙΩΗΛ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΠΡΟΟΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΑ
ΑΛΗΘΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΕΝΑΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑΣ …
Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΝ
ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ …
ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ) ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ …
ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ (ΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΛΕΩΝ Ο ΣΟΦΟΣ Κ.Τ.Λ…) ΠΡΟΟΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ …
ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΥΜΒΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ …
ΛΕΓΕΙ Ο ΙΕΖΕΚΙΗΛ:
«ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΗ ΕΦΥΓΑΝ» …
Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΩΓ (ΡΩΣΩΝ) ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ
ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ …
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ !!!
anargyros61

Οι Πλούσιοι και Ισχυροί Τρέχουν Πανικόβλητοι ! Τι Γνωρίζουν που Εμείς δεν Γνωρίζουμε;


Οι Πλούσιοι και Ισχυροί Τρέχουν Πανικόβλητοι
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ…
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε όλη την υδρόγειο, συμπεριλαμβανομένων των αυξημένων έντονων καιρικών συνθηκών, του οικονομικού χάους, μιλάμε για πόλεμο, και πολλά άλλα. Φαίνεται πως πλέον δεν περνά μέρα χωρίς κάποιο γεγονός που να δείχνει προσεχώς το «τέλος του χρόνου» για την ανθρωπότητα. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος μας οδεύει ολοταχώς προς την κόλαση… Και Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου καλά για εκείνους που ζουν εδώ στον πλανήτη Γη.
Στην πραγματικότητα, η Αγία Γραφή αναφέρει ότι θα υπάρξει μια αυξανόμενη ποσότητα του φόβου στις έσχατες ημέρες, τόσο πολύ έτσι ώστε οι καρδιές των ανδρών θα απογοητεύονται καθώς θα αντιμετωπίζουν τα γεγονότα που εκτυλίσσονται… Το αίσθημα του προσωπικού φόβου έχει ήδη αναπτυχθεί καθώς τα πράγματα συμβαίνουν επί της γης, και πιστεύεται ότι είναι αυτό ακριβώς που βλέπουμε τώρα.
Οι υπερ-πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, και πολλοί έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για την «έξοδο» σε περίπτωση κάποιας καταστροφής. Έχουν αγοράσει εργαλεία επιβίωσης, γη, αγροκτήματα, σπίτια αντιπυρηνικά, πολυτελή υπόγεια καταφύγια, και μίνι-υποβρύχια για να προετοιμαστούν πλήρως. Γνωρίζουν επίσης πως κάτι βρίσκεται στον ορίζοντα και είναι πάρα πολύ φοβισμένοι, αλλά δεν είναι οι μόνοι που παρακολουθούν και περιμένουν….
Τι ακριβώς ξέρουν δεν το το γνωρίζουμε… Γιατί ξαφνικά οι παγκοσμιοποιητές επικεντρώθηκαν στην προετοιμασία για την εκκένωση; Η απάντηση θα μπορούσε να είναι μια σειρά από πράγματα, αλλά σε κάθε περίπτωση, αν η ελίτ του κόσμου ετοιμάζεται για το τέλος του κόσμου, δίνει το σύνθημά να κάνουμε και εμείς το ίδιο…

Αλλεπάλληλοι ρωσικοί βομβαρδισμοί τσακίζουν τους τρομοκράτες! (βίντεο)

su-253

Ρωσικά βομβαρδιστικά κατέστρεψαν 285 στόχους του ISIL και της Al Nusra κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες, στις επαρχίες της Συρίας Χάμα, Ιντλίμπ, Λαττάκεια, τη Δαμασκό, το Χαλέπι και τη Ντέιρ αλ-Ζορ, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τη Δευτέρα.
Οι ρωσικές Αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν 164 εξόδους στη Συρία σε τρεις ημέρες, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Ρωσικά Su-25 κατέστρεψαν 3 οχυρά του ISIL κοντά στη Salma στη συριακή επαρχία της Λαττάκειας, είπε ο Υποστράτηγος Igor Konashenkov.
«Su-25 κατέστρεψαν τρία οχυρά του ISIL εξοπλισμένα με υπόγεια καταφύγια, πολυβολεία και θέσεις ολμοβόλων».
Ρωσικά μαχητικά κατέστρεψαν επίσης σημαντική αποθήκη πυρομαχικών της Al Nusra στην Ανατολική Ghuta, στην επαρχία της Δαμασκού, είπε.
Επίσης, χτυπήθηκε και καταστράφηκε μια βάση του ISIL, εξοπλισμένη με αντιαεροπορικά πυροβόλα, όλμους και πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος στην επαρχία Χαλέπι, είπε ο Konashenkov.
«Μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα αποκάλυψαν μια μεγάλη βάση του ISIL με ένα μεγάλο αριθμό εκτός δρόμου οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με βαριά πολυβόλα, Zu-23 αντιαεροπορικά πυροβόλα και όλμους, σε δασώδες ορεινό έδαφος».
Μετά από πρόσθετη εξακρίβωση στοιχείων μέσω άλλων καναλιών, δύο Su-24 κατέστρεψαν τη βάση, είπε.
Επίσης στο Χαλέπι, ρωσικά Su-34 βομβαρδιστικά κατέστρεψαν εντελώς ένα κέντρο διοίκησης του ISIL, το οποίο συντόνιζε πολεμικές επιχειρήσεις των τζιχαντιστών κατά των συριακών ενόπλων δυνάμεων κοντά στην αεροπορική βάση Kowaires.
«Su-34 βομβαρδιστικά πραγματοποίησαν επιδρομή ακριβείας κοντά στην πόλη Zaytan στην επαρχία Χαλέπι, σε ακάλυπτο από μέσα εναέριας αναγνώρισης κέντρο επιχειρήσεων του ISIL, το οποίο συντόνιζε πολεμικές επιχειρήσεις κατά του συριακού στρατού στην περιοχή της αεροπορικής βάσης Kowaires».
Στην επαρχία Χάμα, ένα εργοστάσιο τρομοκρατών, το οποίο εγκαθιστούσε πολυβόλα, όλμους και Zu-23 αντιαεροπορικά σε αυτοκίνητα, καταστράφηκε σε μια ρωσική αεροπορική επιδρομή.
«Ένα εργοστάσιο, όπου οι τρομοκράτες εγκαθιστούσαν βαριά πολυβόλα, όλμους, Zu-23 αντιαεροπορικά σε οχήματα παντός εδάφους, καταστράφηκε στην επαρχία Χάμα. Ως αποτέλεσμα μιας αεροπορικής επιδρομής, οι όροφοι του εργοστασίου που χρησιμοποιούνταν από μαχητές στην επανατοποθέτηση του εξοπλισμού κάηκε εντελώς».
Οι ρωσικές Αεροδιαστημικές δυνάμεις έχουν θέσει κεντρικούς δρόμους σε περιοχές κοντά σε ένοπλες εχθροπραξίες στη Συρία, υπό έλεγχο, για να κόψουν τις οδούς εφοδιασμού των τρομοκρατών.
Ο Konashenkov πρόσθεσε ότι Su-25 αεροσκάφη είχαν καταστρέψει 6 οχήματα που μετέφεραν πυρομαχικά πυροβολικού στην επαρχία Idlib. Επιπλέον, Su-25 ξεκίνησαν επιδρομές σε κομβόι τζιχαντιστών μαχητών στην ίδια επαρχία. «Ως αποτέλεσμα μιας επιδρομής ακριβείας τρία τζιπ με βαριά πολυβόλα και δύο φορτηγά που χρησιμοποιούν οι τρομοκράτες για τη μεταφορά όπλων καταστράφηκαν».

Δεν τους δώσαμε απλά τα κλειδιά, ξηλώσαμε και τις πόρτες! Στήνουν νέα Task Force στην Ελλάδα οι δανειστές


dobrofskis_tsipras1
Πλήρη έλεγχο των μεταρρυθμίσεων και των ελεγκτικών μηχανισμών ζήτησε ο Ντομπρόβσκις – Τα κλειδιά στους δανειστές παραδίδει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
Τη δημιουργία μιας νέας «Ομάδας Δράσης» για την Ελλάδα, στα πρότυπα της παροπλισμένης Task Force ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις.
Αν και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είχε πετάξει άρον άρον από τα υπουργεία τους εκπροσώπους της Task Force και είχε διώξει με συνοπτικές διαδικασίες των επικεφαλής, Xορστ Ράιχενμπαχ, έρχεται τώρα και συμφωνεί στη δημιουργία μιας νέας «Ομάδας Δράσης».
Ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε ήδη δεχτεί την… βοήθεια των δανειστών και το μόνο που έλειπε ήταν η δημοσίευση της συμφωνίας, η οποία έγινε σήμερα.
Η Επιτροπή θα παράσχει στοχευμένη τεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία, μέσω της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων, σε τομείς όπως η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, ο εκσυγχρονισμός του συστήματος κοινωνικής πρόνοιας και η δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος για τις επιχειρήσεις.
Είναι προφανές ότι πλέον ο πλήρης έλεγχος των μεταρρυθμίσεων, που περιλαμβάνει τις αποκρατικοποιήσεις, τις απολύσεις στο δημόσιο και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής περνάει υπό τον πλήρη έλεγχο των δανειστών.
Αυτό έρχεται σε συνδυασμό με την επί της ουσίας κατάργηση του ΣΔΟΕ και τη μεταφορά όλων των αρμοδιοτήτων στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων η οποία τελεί υπό τον απόλυτο έλεγχο του κουαρτέτου.
Φυσικά οι δανειστές αποποιούνται τον τίτλο της Ομάδας Δράσης (Task Force), η παρουσία της οποίας στην Ελλάδα αποτέλεσε αντικείμενο έντονων παρεξηγήσεων, ωστόσο είναι αναμφισβήτητο ότι η κυβέρνηση έχει παραδώσει τα κλειδιά της χώρας σε Βρυξέλλες και Βερολίνο.
Ο μακρύς κατάλογος των 178 προαπαιτούμενων που θα πρέπει να υλοποιήσει η ελληνική πλευρά έως και το καλοκαίρι του 2016, πολλά από τα οποία είναι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Η εφαρμογή του μνημονίου, ειδικά σε ό,τι αφορά το διαρθρωτικό του σκέλος, θέλει την… τεχνική της βοήθεια την οποία προσφέρουν με χαρά οι δανειστές… Με το αζημίωτο βέβαια! newsbomb