Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Έναρξη πολέμου! Καταργείται η συνθήκη του Καρς...

rbok



Βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας, κατέθεσαν πρόταση στην Κρατική Δούμα, για να καταγγείλουν την μακραίωνη συμφωνία φιλίας με την Τουρκία.
Ουσιαστικά πρόκειται για έκκληση των βουλευτών, προς τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τον υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ώστε να καταγγείλουν την Συνθήκη της Μόσχας, που αναφέρεται στη φιλία και την αδελφοσύνη μεταξύ των δύο χωρών
Η Συνθήκη της Μόσχας είχε υπογραφεί στις 16 Μαρτίου του 1921 μεταξύ της Σοβιετικής Ρωσίας (РСФСР) και της κυβέρνησης της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας.
Αφορμή για την πρόταση που συστάθηκε από τον Βαλέρι Ρασκίν και τον Σεργκέι Ομπούχοφ, είναι η «πάγια επιθετική συμπεριφορά» της Άγκυρας προς τη Μόσχα και υποστηρίζεται από το κόμμα «Δίκαιη Ρωσία».
«Πιστεύουμε ότι τώρα, σε συνθήκες αυξανόμενης τουρκικής επιθετικότητας, θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο της νομικής αναθεώρησης όλων των δυσμενών για τη χώρα μας και τους συμμάχους της, ρωσο-τουρκικών συμφωνιών», εξήγησε ο Ομπούχοφ.
Η καταγγελία της Συνθήκης της Μόσχας, θα προκαλέσει σεισμό της Άγκυρα, που ήδη είναι τρομοκρατημένη από τις κινήσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.








voice news

Τα ΜΑΤ ΔΕΝ θα σταματήσουν τους αγρότες...

mzxc



Με προγραμματισμένη την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα, οι αστυνοικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρακούσουν τις εντολές που θα τους δοθούν και να μην εμποδίσουν τους αγρότες απ'το να κλείσουν τους δρόμους.
Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Σταύρος Μπαλάσκας ο οποίος τόνισε: «Το 20% των ανδρών που υπηρετούν στα ΜΑΤ είναι παιδιά αγροτών. Είναι παιδιά ηλικίας από 19 έως 27 ετών και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσουν σε περίπτωση που τους δοθεί η διαταγή να σταματήσουν τους αγρότες». «Είναι πρόβλημα για τους αστυνομικούς να βρεθούν αντιμέτωποι με λαϊκές μάζες, οι οποίες έχουν δίκιο» 

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη σε δηλωσεις που έκανε είπε ότι ενδέχεται να κληθούν οι αστυνομικοί να κόψουν το δρόμο των αγροτών, που θα επιχειρήσουν να κατέβουν στην πρωτεύουσα την Παρασκευή και να «κατασκηνώσουν» στην πλατεία Συντάγματος.
«Οι νόμοι υπάρχουν για να τηρούνται. Όπως, εάν ανέβω με το αυτοκίνητό μου στο πεζοδρόμιο, η Τροχαία θα με σταματήσει, έτσι υπάρχουν κανόνες για το ποια οχήματα μπορούν να μπουν στο κέντρο της Αθήνας» συμπλήρωσε η κ.Γεροβασίλη







voice news

Ιερώνυμος :«Πιστεύουμε ότι οι αξίες μπορούν να αγοραστούν. Όμως θέλουν αγώνα, αίμα, προσπάθεια»

scxxs
Εκδήλωση για τα είκοσι χρόνια του Κέντρου Οικουμενικού Ελληνισμού πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός και παρόντες ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Αμανατίδης, ακαδημαϊκοί, κληρικοί και λαϊκοί.
Η Εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς ενώ σε ομιλία που πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος είπε: «Πιστεύουμε ότι οι αξίες μπορούν να αγοραστούν στο σουπερ μαρκετ. Οι αξίες, όμως, δεν αγοράζονται. Θέλουν αγώνα, αίμα, προσπάθεια. Και αυτό είναι δύσκολο να το συναντήσουμε σήμερα» 
Ο κ.κ Ιερώνυμος αναφέρθηκε σε ένα σχολείο στην Αφρική, το οποίο φαινόταν στο βίντεο που προβλήθηκε με τίτλο «Ταξιδεύοντας, όπου στην γη Ελληνισμός» και σχολίασε: «Ο Ελληνισμός έξω από την Ελλάδα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο το οποίο συνήθως προσπερνάμε. Oμολογουμένως αυτό το ταξίδι που είδαμε ήταν εντυπωσιακό και ουσιαστικό. Τα συνθήματα που μπορεί κανείς να πάρει από όσα ακούστηκαν είναι πολλά. Είδαμε εκατοντάδες παιδιά που κρατούσαν στα χέρια τους εικόνες της επαναστάσεως. Σκέφτηκα πως αν κάναμε μία επίσκεψη σήμερα σε ένα οποιοδήποτε σχολείο και δείξουμε τις μορφές των Κολοκοτρώνη ή Καραΐσκάκη τα παιδιά θα απορήσουν». «Διότι θεωρείται υποτιμητικό αυτές οι μορφές να στολίζουν τους τοίχους των σχολείων μας και είναι πλέον πεταμένες στις αποθήκες. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει. Να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο δεν υπάρχουν σήμερα αξίες» συνέχισε. 
Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε κάποιους ανθρώπους που στηρίζουν το Κέντρο και έδωσε τον λόγο στον υφ. Εξωτερικών κ. Αμανατίδη και τον πρόεδρο του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός καθηγητή κ. Εμμανουήλ Μικρογιαννάκκη.






voice news

Απερίγραπτη δήλωση Σόιμπλε κατά της Ελλάδας...


soimpleeeee



Σε μια εκ των ουκ άνευ δήλωση ξεδιαντροπιάς προέβη ο κατά τα άλλα γλυκύτατος Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος χαρακτήρισε την Ελλάδα ότι δεν είναι κράτος! Δείτε την χαρακτηριστική δήλωση του: «Αναρωτιόμουν πάντοτε, όπως πολλοί οικονομολόγοι, εάν η Ελλάδα, με την οικονομική της κατάστασή και την κυβέρνησή της – όπως το λέει ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, οι Έλληνες σχηματίζουν ένα μεγάλο λαό, αλλά η Ελλάδα δεν είναι κράτος – δεν θα ήταν προτιμότερο να προχωρήσει σε μια απαραίτητη ανάκαμψη της οικονομίας της μέσω μιας υποτίμησης.
Και γι’ αυτό τον λόγο εξήγησα ότι θα ήταν μάλλον προς το συμφέρον της Ελλάδας να εγκαταλείψει το ευρώ για ένα συγκεκριμένο διάστημα, για να αποκαταστήσει τον οικονομικό της σχεδιασμό και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της προτού επιστρέψει στην Ευρωζώνη. Αλλά εγώ δεν ικέτεψα ποτέ για να πετάξουμε έξω την Ελλάδα. Είπα απλά ότι εάν η Ελλάδα από μόνη της ήταν σύμφωνη ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη πρόταση προς το συμφέρον της – κι αν υπήρχαν αρκετοί ώστε να το πουν αυτό στην Ελλάδα – τότε θα έπρεπε να τη βοηθήσουμε και να την υποστηρίξουμε»






voice news

Δείτε τι έρχεται! «Όσοι έχουν αφορολόγητο πρέπει να συγκεντρώσουν…»

letftaa

«Θα πρέπει να συγκεντρώνουν φέτος τις αποδείξεις τους, μέχρι να έλθει η διάταξη που θα συνδέει το χτίσιμο του αφορολόγητου με τη χρήση κάρτας» όσοι πολίτες, μισθωτοί και συνταξιούχοι έχουν αφορολόγητο, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή.
Δεν μπορούν να χρεώνουν εταιρείες επιπλέον κόστος για τη χρήση κάρτας, καθώς υπάρχουν εταιρείες που δεν χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα, σύμφωνα με τον κ. Αλεξιάδη, που έφερε ως παράδειγμα τα ΕΛΤΑ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αναφέρθηκε επίσης και στα ανασφάλιστα οχήματα που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ, στα οποία αναμένεται να σταλθούν ειδοποιητήρια.
«Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν αυτοκίνητα τα οποία δεν είναι ασφαλισμένα», υποστήριξε ο κ. Αλεξιάδης, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα σταλούν ειδοποιήσεις στους 800.000 ιδιοκτήτες που δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας και δεν έχουν καταθέσει πινακίδες.
«Τα αυτοκίνητα έχουν φορολογηθεί υπέρμετρα» είπε ο κ. Αλεξιάδης. ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι εξετάζεται το θέμα της φορολόγησης των Ι.Χ.





voice news

Έκτακτο! Διάγγελμα Τσίπρα!

diagtsipra



Υπο τον φόβο της επέλασης των τρακτέρ στην Αθήνα έχει προκληθεί σάλος στο Μαξίμου, αφού ένα τέτοιο ενδεχόμενο υπάρχει περίπτωση να επιφέρει μεγάλους κραδασμούς στην κυβέρνηση με τα επισόδια που πιθανόν να προκύψουν.
Για το λόγο αυτό, πληροφορίες, που διέρρευσαν από το Μαξίμου, αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας με διάγγελμά του θα ανακοινώσει φορο-ελαφρύνσεις στους αγρότες, ως μια ένδειξη καλής θέλησης, που θα οδηγήσει σε εξομάλυνση των αντιδράσεων.
Η κίνηση αυτή εκτιμάται από το Μαξίμου ότι θα ενισχύσει και τις διαφοροποιήσεις που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στο εσωτερικό του αγροτικού κινήματος, ώστε να απομονωθούν εκείνοι που χαρακτηρίζονται «ακραίοι» από την κυβέρνηση και οι οποίοι αρνούνται κάθε διάλογο κι απαιτούν απόσυρση του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό και εκκίνηση της όποιας συζήτησης από μηδενική βάση.







voice news

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο ρωσικός γίγαντας ξυπνάει! (VIDEO)

russianarmya
 Η Ρωσία συνεχίζει την στρατιωτική μεταρρύθμιση με στόχο τη βελτίωση της ετοιμότητας των ενόπλων δυνάμεων. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στη βελτίωση των μαχητικών ικανοτήτων των στρατιωτών και των μεθόδων ηγεσίας στρατευμάτων . Όπως σημειώνεται από δυτικούς εμπειρογνώμονες οι ρωσικές επιχειρήσεις στην Συρία δείχνουν πολύ πιο ισχυρές από ότι θα περίμεναν και οι ίδιοι.

Ύστερα από ξαφνικό έλεγχο σήμερα στην Κριμαία δοκιμάστηκε η ετοιμότητα της νότιας στρατιωτικής περιφέρειας και του στόλου της Μαύρης Θάλασσας και της Κασπίας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, όχι μόνο κατάφερε να πραγματοποιήσει επιτυχή εκσυγχρονισμό του ρωσικού στρατού, αλλά και να εκπλήξει τη Δύση για τις ικανότητες των ρωσικών επιχειρήσεων στη Συρία.

Ο Ναυτικός Στόλος της Ρωσίας ανακοίνωσε την ενίσχυση της εκπαίδευσης του προσωπικού των πλοίων και υποβρυχίων της νέας γενιάς. Επίσης στρατιώτες της Νότιας Στρατιωτική περιφέρειας δοκιμάζονται τακτικά όπως προείπαμε για την ετοιμότητα τους με σκοπο της εξάλειψη των τρομοκρατών στο Νταγκεστάν.

Όπως σημειώνεται από τοΥπουργείο Εθνικής Άμυνας, η κορωνίδα της μαχητικής εκπαίδευσης είναι ελιγμοί μεγάλης κλίμακας, οι οποίες χρησιμοποιούνται για δεκάδες χιλιάδες κομμάτια του εξοπλισμού. Έτσι ελέγχεται όχι μόνο τη δυνατότητα του συστήματος διαχείρισης των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά ασκούνται και σύγχρονες μορφές μάχης στρατιωτικών μονάδων.
Μέσα στο 2015 στη Ρωσία διεξήχθησαν επιτόπιοι έλεγχοι ετοιμότητας μάχης όλων των στρατιωτικών περιοχών, των αεροπορικών δυνάμεων, και γενικά μεγάλων στρατιωτικών μεταφορών. Συνολικά στην άσκηση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 χιλιάδες.





























voice news


ΒΟΜΒΑ! Πόλεμος Ρωσίας - Γερμανίας...

poutin




H Ρωσία και ο Γίγαντας της Ανατολής προειδοποιεί την Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ να προσέχει γενικώς τα λεγόμενα της γιατί εκείνη υποστήριξε ότι οι αεροπορικές επιδρομές που εξαπολύει η ρωσική πολεμική αεροπορία στη Συρία έχουν προκαλέσει τον θάνατο αμάχων.
«Προτρέπουμε για μία ακόμη φορά όλο τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επιλογή των λέξεών του, δεδομένης της πολύ ευαίσθητης κατάστασης σήμερα στη Συρία», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Κανένας δεν προέβη σε τέτοιου είδους δηλώσεις» όταν «οι βάρβαρες ενέργειες των τρομοκρατών» στοχοθετούσαν τις δυνάμεις που πρόσκεινται στην κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, προσέθεσε ο Πεσκόφ.







voice news

Σε κατασχεμένα σπίτια Ελλήνων θα μπούν μετανάστες...


ispania

Σοκ προκαλεί το πλάνο του ΟΗΕ για τη φιλοξενία 87.900 μεταναστών σε διαμερίσματα έξι ελληνικών πόλεων με το ενοίκιο να πληρώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα επόμενα δύο χρόνια.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει εξαγγελθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία με σκοπό τη διαχείρηση της προσφυγικής κρίσης μέχρι και το 2017. 

Το πλάνο αφορά κατοικίες που θα ενοικιαστούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λέσβο, Ρόδο αλλά και στον νομό Έβρου ενώ ήδη σε διάφορες περιοχές της Αθήνας έχουν βρεθεί περίπου 400 διαμερίσματα, στα οποία οι πρόσφυγες θα αρχίσουν να εγκαθίστανται από τις αρχές Μαρτίου με τελικό στόχο να ενοικιαστούν 2.400 κατοικίες με 5 άτομα περίπου η καθεμία.
Όπως σημειώνεται η αναζήτηση των διαμερισμάτων θα γίνει από την κοινή αγορά ακινήτων, ενώ οι κατοικίες που θα μισθωθούν θα έχουν ανώτατο όριο ενοικίου ύψους 400 ευρώ.
Επίσης για να καλυφθεί ο μεγάλος αριθμός ατόμων θα γίνουν προσπάθειες εγκαταστασης τους και σε δωμάτια ξενοδοχείων όπου θα πληρώνονται και πάλι από Φορείς είτε μεμονωμένα είτε νοικιάζοντας ολόκληρο το ξενοδοχείο.
Οι ομάδες των μεταναστών θα χωριστούν στα δύο με την π΄ρωτη ομάδα να αφορά 66.400 άτομα που θα προέρχονται από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, τα οποία εντάσσονται στον μηχανισμό μετεγκατάστασης σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η μέγιστη διάρκεια παραμονής τους στα μισθωμένα διαμερίσματα θα είναι εως και δύο μήνες.







voice news

Κάρτα Πολίτη με Τσιπ Καταδότη του Αντιχρίστου 666, Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Παγκοσμιοποίηση των Σιωνιστών


ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 7/2/2016, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
(ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΜΜΕ ΑΓΝΟΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ! Ή ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΜΕ «ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ» ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ)
(ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ (ΔΕΞΙΑ ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ «ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ», ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ…
ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 7/2/2016 ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΑΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ…
ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΕΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ Ο ΙΔΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ!)
ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666
image001
Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 «καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666».
ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ=ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΟΧΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η Αγγλία προστατεύοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών της κατήργησε την ηλεκτρονική Ταυτότητα Κάρτα παρακολούθησης των πολιτών και τις βάσεις δεδομένων (δείτε το βίντεο). (Ακόμα και ένας «τρελός» δεν θα υπέγραφε την Ταυτότητά του χωρίς να μπορεί να δει το κρυπτογραφημένο περιεχόμενό της στο τσιπάκι=μικροεπεξεργαστή!… Βέβαια υπάρχει και «η νοοτροπία του τυφλού κοπαδιού», δηλαδή, «ότι πράττουν οι πολλοί είναι σίγουρα σωστό ή επειδή το έπραξε ΕΝΑΣ σπουδαίος δήθεν ειδικός χωρίς να χρειάζεται να μπούμε στον κόπο να το κρίνουμε οι υπόλοιποι με την λογική»… Επομένως με αυτή την σαθρή νοοτροπία εφόσον «οι περισσότεροι» γύρω μας καπνίζουν άρα μήπως είναι καλό το κάπνισμα και δεν βλάπτει σοβαρά την υγεία; Όπως επειδή πολλοί δέχονται τις προγαμιαίες σχέσεις, ακόμα και δήθεν ορθόδοξοι χριστιανοί, αυτό σημαίνει ότι δεν βλάπτουν την ψυχική και σωματική υγεία και δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε τι είπε ο μοναδικός αληθινός Σωτήρας της αθάνατης ψυχής μας, Εσταυρωμένος και Αναστημένος Θεάνθρωπος Χριστός;). ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ Ή ΑΘΩΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ;
ΤΟ «ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ», ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ «ΡΩΤΑΕΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ»: «ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ»… ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΩΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΩΟΙ… ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΓΚΗ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΦΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ.
Κάρτα πολίτη με τσιπ καταδότη του αντιχρίστου 666, ηλεκτρονική διακυβέρνηση και παγκοσμιοποίηση των σιωνιστών
Δεν είναι δικτάτορας ο Άγιος Θεός που μας χάρισε το αυτεξούσιο και την Ελευθερία μας και δεν είναι σωστό να την απεμπολήσουμε επειδή η όποια άθεη και αντίχριστη εξουσία του Τσίπρα ή όποιου άλλου απαιτήσει να την προδώσουμε και να γίνει η κοινωνία μας μια τεράστια σύγχρονη ηλεκτρονική φυλακή οπού ο ένας θα παρακολουθεί τον άλλο σαν να είμαστε όλοι ένοχοι εκ των προτέρων…
Η ηλεκτρονική ταυτότητα κάρτα πολίτη έρχεται με πρόσχημα την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς, της γραφειοκρατίας ακόμα και για λόγους υγείας… Ένας «φύλακας άγγελός μας» λοιπόν του «παντεπόπτη Θεού κράτους» στο πλαίσιο της επερχόμενης παγκοσμιοποίησης και ενώ οι σιωνιστές διαδίδουν χωρίς αιδώ ότι αναμένουν τον αντίχριστο παγκόσμιο μεσσία τους από τότε που ιδρύθηκε το νέο Ισραήλ, το 1948, αλλά κάποιοι προτιμούν την «συνομωσία της σιωπής». Μήπως δεν βλέπουμε ότι την Παγκοσμιοποίηση και Πανθρησκεία προωθεί και ο αντίχριστος «δήθεν αλάθητος» αιρετικός Πάπας με τον αιρεσιάρχη οικουμενιστή Βαρθολομαίο που συμπροσεύχονται με τους μουσουλμάνους που λένε θάνατο στους απίστους στο σατανικό κοράνι τους και με τους σιωνιστές εβραίους που σταύρωσαν τον Χριστό και αναμένουν τον αντίχριστο μεσσία τους σήμερα freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .
Είναι παγκόσμια αρχή δικαίου ότι είμαστε όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και όχι όλοι ύποπτοι και παρακολουθούμενοι μέχρι αποδείξεως της αθωότητάς μας. Κανείς δεν έχει δικαίωμα λοιπόν να καταλύσει την ιδιωτικότητά μας, την ιδιωτική μας ζωή, κανείς Βig Βrother αντίχριστος 666…
Έχω την δυνατότητα να μην χρησιμοποιώ κινητό, κάρτα τραπέζης και να έχω μόνο βιβλιάριο τραπέζης, να μην δίνω προσωπικά δεδομένα σε κοινωνικά δίκτυα αλλά δεν θα έχω δυνατότητα να πω όχι στην Κάρτα Παρακολούθησης του Πολίτη, ηλεκτρονική Ταυτότητα με τσίπ καταδότη, η οποία θα με ταυτοποιεί και με την οποία θα γνωρίζουν κάθε συναλλαγή μου αλλά ακόμα και φυσική θέση μου, που βρίσκομαι κάθε στιγμή που θα την χρησιμοποιώ εφόσον θα είναι και κάρτα υγείας και πορτοφόλι, τα πάντα! Η Αγγλία προστατεύοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών της κατήργησε την ηλεκτρονική Ταυτότητα Κάρτα παρακολούθησης των πολιτών και τις βάσεις δεδομένων ( δείτε το βίντεοhttps://www.youtube.com/watch?v=NSqQ8pRu9WY ).
Το τσιπάκι-ηλεκτρονικό κύκλωμα στις κάρτες τραπέζης και αργότερα στην Κάρτα του Πολίτη-Ταυτότητα περιέχει κωδικοποιημένα δεδομένα και ηλεκτρονικά έγγραφα μη αναγνώσιμα στο κάτοχό της που καλείται να την υπογράψει και αποδεχτεί στα τύφλα, προδίδοντας την Ελευθερία του, το δώρο του Θεού, που προστατεύει και το Ελληνικό Σύνταγμα. Μετά λένε μερικοί ότι ακόμα και αν διαφωνούμε πρέπει να την υπογράψουμε τώρα την κάρτα πολίτη με το τσιπάκι και να την αποδεχτούμε για να επιβιώσουμε όπως έχουμε αποδεχτεί τις κάρτες τραπέζης.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ: Σήμερα ελάχιστοι ψευδοομολογητές, ορισμένοι μάλιστα ακόμα και δήθεν αποτειχισμένοι από την παναίρεση του Οικουμενισμού, λένε ότι χωρίς να προδώσουν την ελευθερία τους και το αυτεξούσιο, που είναι δώρο του Θεού, θα υπογράψουν και θα αποδεχτούν την επερχόμενη ηλεκτρονική Κάρτα-Ταυτότητα τού Πολίτη με τσιπάκι, το οποίο θα περιέχει κωδικοποιημένα δεδομένα στα οποία δεν θα έχουμε πρόσβαση και με την οποία θα παρακολουθούν κάθε συναλλαγή και φυσική μας κίνηση που θα καταγράφονται σε άγνωστη σε μας ενιαία βάση δεδομένων. Επιμένουν μάλιστα ότι δεν έχει σχέση με το χάραγμα του αντιχρίστου 666 παρόλο που χωρίς αυτή την ρουφιανοκάρτα με τσιπάκι δεν θα μπορούμε πλέον να αγοράσουμε και να πουλήσουμε ούτε να κάνουμε συναλλαγές με τράπεζες αφού θα καταργήσουν την προηγούμενη συμβατική ταυτότητα-έγγραφο, η οποία δεν περιέχει μη αναγνώσιμες κωδικοποιημένος πληροφορίες για τον κάτοχό της.
Ωστόσο, οι ίδιοι ελάχιστοι ψευδοομολογητές (σαν την γνωστή αιρετική προτεστάντη Relfe από την Αμερική που μερικοί ασύστολοι ψευδολόγοι αιρετικοί οικουμενιστές την συσχετίζουν με τον π. ΠΑΪΣΙΟ) ισχυρίζονται ότι ακόμα και αν για λόγους επιβίωσης και ανωτέρας βίας πάρουν την κάρτα πολίτη όταν επιβάλλουν την εμφύτευση του τσιπ-μικροκυκλώματος της Κάρτας Ταυτότητας στο δέξί χέρι ή στο μέτωπο για λόγους ασφαλείας (να μην χαθεί, την κλέψουν, κάνουν αντίγραφο…) ΤΟΤΕ ξαφνικά (και μερικοι δήθεν αποτειχισμένοι αγωνιστές της αληθινής Πίστεως) θα γίνουν «μάρτυρες και ομολογητές» και θα αρνηθούν να τους εμφυτέψουν το τσιπάκι-ταυτότητα που ήδη είχαν υπογράψει πριν με την «κάρτα πολίτη=ηλεκτρονική ταυτότητα με τσιπάκι»!!!
Βέβαια ήδη είχαν από παλιά προδώσει την θεόσδοτη ελευθερία τους καθώς είχαν πάρει, αποδεχτεί και υπογράψει πριν από την κάρτα-ταυτότητα με το τσιπάκι, αλλά μέσα ταυτοποίησης όπως το Διαβατήριο με τσιπάκι που δίνει το Ελληνικό Κράτος και τις Κάρτες των Τραπεζών αν και δεν γνώριζαν το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών προσωπικών τους δεδομένων και άλλων πληροφοριών που υπάρχουν στο τσιπάκι!
Ελάχιστοι εθελοτυφλούν και προτιμούν να στρουθοκαμηλίζουν με την «συνομωσιολογία της σιωπής» (σαν τον θρασύδειλο διαδικτυακό υβριστή και συκοφάντη αιρετικό Τσολογιάννη που παριστάνει τον «αποτειχισμένο» κιόλας και ενίοτε με τρελό μίσος βρίζει χυδαία όποιον μιλάει με επιχειρήματα επειδή ο ίδιος δεν έχει επιχειρήματα για να ανταπεξέλθει σε ένα λογικό ορθόδοξο διάλογο!) για να μην χάσουν το σαρκίο τους και στην πραγματικότητα αδιαφορούν για την αθάνατη ψυχή τους και προσπαθούν να παρασύρουν αθώες ψυχές στην αιώνια κόλαση ενώ παριστάνουν τους ομολογητές και τους «αποτειχισμένους»… «ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ» σιωνιστές που προωθείτε το χάραγμα του αντιχρίστου 666 πνευματικού τέκνου του διαβόλου πατέρα σας και ρωτάτε μάλιστα ελάχιστοι δημόσια κουτοπόνηρα στις ιστοσελίδες σας γιατί δεν λάβαμε την ταυτότητα με τσιπ καταδότη σφραγίδα του αντίχριστου 666 και δεν έγινε το 2000 η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού και ότι δήθεν αυτό «προφήτευαν οι ορθόδοξοι» σαν τους αιρετικούς και τους κρυπτοσιωνιστές ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά που έχουν δώσει αμέτρητες λαθεμένες ημερομηνίες για την Συντέλεια του κόσμου τους τελευταίους 3 αιώνες.
Οι αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί που αποτελούν την Αληθινή Μία Αγία Εκκλησία του Χριστού ποτέ δεν είπαν ότι το 2000 ή κάποιο άλλο έτος (ούτε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα) θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού γιατί είναι γνωστό από την Αποκάλυψη του αγίου Ιωάννη στην Καινή Διαθήκη ότι πρώτα θα εμφανιστεί ο άνομος αντίχριστος των εσχάτων ημερών τον οποίον θα καταγγέλλουν δημόσια την ίδια περίοδο οι δύο προφήτες του Αγίου Θεού, τους οποίους θα σκοτώσει ο αντίχριστος και θα «αναστήσει» ο Άγιος Θεός και μετά έπεται η Δευτέρα Παρουσία του Μονογενούς Υιού του Θεού Θεανθρώπου Χριστού και η Συντέλεια του κόσμου (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, Κεφ. 11, στιχοι: 1-19).
Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ
Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ
Αρχιμ. Αθανασίου Αναστασίου , Προηγουμένου Ι. Μονής Μεγάλου Μετεώρου, Αγίων Μετεώρων. [έντυπο] enromiosini.gr/wp-content/files/2016/02/Periodiko-karta-politi_kai-eksofy.pdf .
Δύο παράγραφοι από το έντυπο:
[…Τί νόημα ἔχει να ἀγωνιζόμαστε γιά τήν ἀλήθεια τῆς πίστεώς μας καί να καταδικάζουμε τόν οἰκουμενισμό καί τις ἄλλες αἱρέσεις ὅταν οἱ ἴδιοι δεχόμαστε θεληματικά καί ἀμαχητί νά ἐνταχθοῦμε στήν χοάνη τῆς παγκοσμιοποίησης, τῆς πανθρησκείας, τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων καί τῆς Νέας Ἐποχῆς με χειραγωγό το ἠλεκτρονικό φακέλωμα καί την κάρτα τοῦ πολίτη;
Ἐθελούσια ὑπαγωγή σέ δουλεία δέν νοεῖται καί δέν ἐπιτρέπεται. Δεν νοεῖται καί δέν ἐπιτρέπεται ἐθελούσια ἐκχώρηση τῆς θεοσδότου ἐλευθερίας μας. Δέν νοεῖται καί δέν ἐπιτρέπεται ἐθελούσια ἐγκατάλειψη τῆς ζωηφόρου ἑλληνορθοδόξου παραδόσεώς μας. Δέν νοεῖται καί δέν ἐπιτρέπεται αὐτοχειριασμός τῆς ἐθνικῆς καί θρησκευτικῆς ἰδιοπροσωπίας μας. Δεν νοεῖται καί δέν ἐπιτρέπεται παρεκτροπή ἀπό τήν ἐντολή τοῦ Εὐαγγελίου «μή δῶτε τό ἅγιον τοῖς κυσί, μηδέ βάλητε τούς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων» (Ματθ. 7,6)…]
Ωστόσο πρέπει να επισημάνω σχετικά με τις δύο ανωτέρω παραγράφους ότι τιμάμε το θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας του Θεού μόνο με την αληθινή Ορθόδοξη Ομολογία Πίστεως, η οποία σημαίνει απομάκρυνση, αποτείχιση από την παναίρεση του Οικουμενισμού και τους Οικουμενιστές Επισκόπους και Ιερείς σύμφωνα με την εντολή του Χριστού. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: «ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ»…
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ), ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ, Κεφ. 1, στίχοι: 8 «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ’ ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω». ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΟΜΟ», ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ «ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666».
(ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Οι δήθεν ορθόδοξοι οικουμενιστές, οι παπικοί, οι προτεστάντες, οι μονοφυσίτες και άλλοι ακόμα αιρετικοί Οικουμενιστές σήμερα συμπροσεύχονται σε ποιόν Θεό όλοι μαζί ακόμα και με τους μουσουλμάνους που λένε θάνατο στους απίστους στο σατανικό κοράνι τους και τους σιωνιστές εβραίους που σταύρωσαν τον Χριστό και αναμένουν το αντίχριστο μεσσία τους στο πλαίσιο της Παναίρεσης του Οικουμενισμου και αντίχριστης Πανθρησκείας; Προφανώς στον αντίχριστο πατέρα τους διάβολο. ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18, ΣΤΙΧΟΣ 8: ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;)…
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ – ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (με πρόσχημα και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς…) freevolition.gr/666.htm (συμπληρωμένο)
Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα http://www.ελεύθερηβούληση.gr ,http://www.freevolition.gr






hellasforce

Έφτασε η Ώρα της Αλήθειας για τις ΗΠΑ…


obama_syria
Συντριβή της Daesh με ρωσική βοήθεια, ή συνέχιση της προσπάθειας ανατροπής του Άσαντ;
Η κυβέρνηση Ομπάμα δεν μπορεί πλέον να κάθονται σε δύο καρέκλες, όταν πρόκειται για τη Συρία: η Ουάσιγκτον θα πρέπει είτε να ενώσει τις δυνάμεις της με τη Μόσχα και τη Δαμασκό στις προσπάθειές τους κατά της Daesh, ή θα πρέπει να δεσμευτεί για την ανατροπή του Μπασάρ αλ-Άσαντ, όπως η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία έχουν από καιρό υποστηρίξει, έγραψε ο συντάκτης και κριτικός Patrick Smith για τους Fiscal Times.
«Αρχίζει να μοιάζει με την ώρα της αλήθειας για την κυβέρνηση Ομπάμα. Οι προθέσεις της στη Συρία –να νικήσουν [την Daesh], ή να εκδιώξουν τον Άσαντ- είναι θαμπές εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και αυτό το τέχνασμα είναι πλέον μέρος του προβλήματος, όχι η λύση», σημείωσε.
Ο Smith υποστήριξε ότι η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά μετά την αποτυχία των πολυαναμενόμενων ειρηνευτικών συνομιλιών της Γενεύης, να παράγουν αποτέλεσμα. Σε κάποιο βαθμό, απέτυχαν αφού η ομάδα της αντιπολίτευσης –υπό Σαουδική ομπρέλα- «αποχώρησε, γιατί χάνει τον πόλεμο – τον πόλεμο κατά του Άσαντ, φυσικά, όχι της Daesh».
Αυτό δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τις ΗΠΑ. Οι συνομιλίες της Γενεύης, σύμφωνα με τον αρθρογράφο, έπρεπε να χρησιμεύσουν ως «το αποδεικτικό έδαφος για τον ισχυρισμό της Ουάσιγκτον – ή πρόφαση, ότι υπάρχουν Σύριοι μετριοπαθείς άξιοι υποστήριξης στον αγώνα τους ενάντια στην Daesh, ή την κυβέρνηση του Μπασάρ αλ-Άσαντ, ή και τα δύο».
Η πραγματικότητα αποδείχθηκε ότι ήταν διαφορετική: οι λεγόμενοι μετριοπαθείς αντάρτες της Συρίας είναι μια τεχνητή έννοια. Ως αποτέλεσμα, η κυβέρνηση Ομπάμα «στριμώχτηκε μόνη της σε μια μικρή στενή γωνία».
Εν τω μεταξύ, τα γεγονότα επί συριακού εδάφους έχουν αλλάξει δραματικά.
«Πρώτον, ο Συριακός Αραβικός Στρατός, με ρωσική εναέρια υποστήριξη, τώρα κερδίζει τον πόλεμο», σημείωσε ο Smith. «Από την περασμένη εβδομάδα ο ΣΑΣ φέρεται τέσσερα, ή πέντε χιλιόμετρα από το Χαλέπι, τη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας. Πλέον δεν υπάρχει υποκρισία σε αυτό το σημείο».
Δεύτερον, η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία δραστηριοποιούνται αυξανόμενα στην περιοχή. Την περασμένη εβδομάδα, η πρώτη εξέφρασε την ετοιμότητά της να λάβει μέρος σε μια χερσαία επιχείρηση στη Συρία, εάν η -υπό αμερικανική ηγεσία- συμμαχία αποφάσιζε να προχωρήσει. Εν τω μεταξύ, η Άγκυρα φημολογείται από καιρό ότι προετοιμάζεται για μια χερσαία επίθεση στη βόρεια Συρία.
Και οι δύο χώρες υποστηρίζουν ότι είναι πλήρως δεσμευμένες στην αντιμετώπιση της Daesh, αλλά τα αληθινά κίνητρά τους είναι διαφορετικά. Το Ριάντ θέλει να παράσχει πρόσθετη στήριξη σε ομάδες ισλαμιστών που υποστηρίζει εδώ και καιρό, ενώ η Άγκυρα σχεδιάζει να συντρίψει τους Κούρδους έξω από την Τουρκία και να βοηθήσει τους αντάρτες στη Λαττάκεια.




hellasforce

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!


Μετά τις προσκλήσεις «ανθρωπισμού» για 800.000 ανειδίκευτους «πρόσφυγες» που απαίτησαν οι Γερμανοί βιομήχανοι και το Τραπεζιτικό κατεστημένο στους οποίους είναι καταχρεωμένοι αυτοί οι βιομήχανοι, έχουμε ολόκληρη την Ασία να κινείται προς την Ευρώπη!
Ποιος μπορεί ειλικρινά να τους αδικήσει? Ποιος άνθρωπος δεν θα προτιμούσε να μένει στη Γερμανία χωρίς να δουλεύει σαν σκυλί για ένα πιάτο φαγητό και τον τρόμο από το κράτος και τους ληστοσυμμορίτες της περιοχής του?
Μπορεί να ζούνε σε τριτοκοσμικές χώρες αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν πληροφορηθεί το τι γίνεται στην Ευρώπη! Όταν αυτοί σκοτώνουν το γείτονα τους που τους επειδή απλά πέρασε μέσα από το κτήμα τους μαθαίνουν ξαφνικά ότι οι Ευρωπαίοι τους προσκαλούν και τους δέχονται!
Η Γερμανία και η Ευρώπη γενικά γι’αυτούς τους ανθρώπους είναι ένας παράδεισος! Έχεις στέγη και φαγητό χωρίς να δουλεύεις, θέρμανση και ρούχα χωρίς να κινδυνεύεις! Γυναίκες και παιδιά για να κακοποιείς χωρίς το φόβο του ευνουχισμού ή της εκτέλεσης που απαιτεί η Σαρία αν το κάνεις σε Μουσουλμάνους! Τι καλύτερο υπάρχει σ’αυτό το κόσμο?
Εξάλλου τους έχουν καλέσει, δεν πάνε και ακάλεστοι…και θα έχουν και το ελεύθερο να κακοποιήσουν τις «πόρνες» (δεν φταίω αφού έτσι αποκαλούν τις Χριστιανές), να κλέβουν και να σπάνε και ούτε καν τους διώχνουν από εκεί! Παράδεισος!
Ετοιμαστείτε λοιπόν να τους υποδεχτούμε στη Κω, στη Χίο, στη Μυτιλήνη (και στη Λέσβο κατά το Τσίπρα) κτλ και όταν πια κλείσουν τα σύνορα οι Δυτικοευρωπαίοι να μοιραστούμε τη χώρα μας μαζί τους, στο όνομα του ανθρωπισμού και της…..βλακείας!
Να θυμάστε όμως πως τα εγγόνια μας θα πολεμάνε με τα εγγόνια τους όπως πολεμούσαν οι πρόγονοι μας τους δικούς τους για χιλιάδες χρόνια, είτε σαν Περσική αυτοκρατορία, είτε με το Αραβικό Τζιχάντ, ή με τους Οθωμανούς…
Ετοιμαστείτε λοιπόν αγαπητοί μου αστοί να ταΐσετε αυτούς που θα σας φάνε αύριο!

Ρεσιτάλ υποκρισίας και… ΝΑΤΟϊκή ανάμειξη στο προσφυγικό -και στην Ελλάδα- προωθούν Μέρκελ-Νταβούτογλου!


Να καταβάλλουν «προσπάθειες από κοινού» με στόχο την ανάμειξη του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό ζήτημα στα σύνορα με τη Συρία και το Αιγαίο συμφώνησαν Γερμανία και Τουρκία, δήλωσε ο Αχμέτ Νταβούτογλου κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με την Άγκελα Μέρκελ στην Άγκυρα.
Οι δύο ηγέτες δεν διευκρίνισαν ποια μορφή θα έχει η Συμμαχική ανάμειξη που θα επιδιώξουν, απλώς ο Αχμέτ Νταβούτογλου περιορίστηκε να αναφερθεί «στις δυνατότητες επιτήρησης του ΝΑΤΟ στη μεθόριο και το Αιγαίο», όπως μεταδίδει το Reuters.
Κατά τις συνομιλίες συμφωνήθηκε σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης -από κοινή διπλωματική πρωτοβουλία για τον τερματισμό της επίθεσης στο Χαλέπι έως διευρυμένη συνεργασία των δυνάμεων ασφαλείας των δύο χωρών κατά των δικτύων διακινητών και συνεργασία ανθρωπιστικών οργανώσεων για την παροχή βοήθειας στους πρόσφυγες στη μεθόριο.
«Μας προκαλεί όχι απλά φρίκη, αλλά τρόμο» η οδύνη δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων εξαιτίας των βομβαρδισμών, κυρίως από τη ρωσική πλευρά, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος αναφερόμενη στην μαζική έξοδο Σύρων από το Χαλέπι, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μαζική επίθεση του καθεστώτος Άσαντ υπό την κάλυψη των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών.
Η ίδια επισήμανε ότι Τουρκία και Γερμανία θα ασκήσουν πιέσεις στα Ηνωμένα Έθνη για συμμόρφωση όλων των πλευρών στο ψήφισμα του Δεκεμβρίου που καλεί σε άμεσο τερματισμό των επιθέσεων κατά του άμαχου πληθυσμού.
Επ’ αυτού ο Αχμέτ Νταβούτογλου έκανε λόγο για κοινή γερμανο-τουρκική διπλωματική πρωτοβουλία για τον τερματισμό της επίθεσης στο Χαλέπι. Η συριακή πόλη «βρίσκεται ντε φάκτο υπό πολιορκία» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός προειδοποιώντας πως «είμαστε στο χείλος νέας ανθρωπιστικής τραγωδίας».
Οι ρωσικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτοί με το σκεπτικό ότι η Τουρκία θα δέχεται τους πρόσφυγες σε κάθε περίπτωση, είπε.
Ως προς τους 35.000 πρόσφυγες που παραμένουν τις τελευταίες ημέρες πίσω από τις πύλες της μεθοριακής πόλης Κιλίς, ο ίδιος επανέλαβε ότι η Τουρκία θα επιτρέψει την είσοδό τους «όταν κριθεί απαραίτητο».
Η Τουρκία δέχεται πίεση από την ΕΕ να ανοίξει τα σύνορά της στους Σύρους που έχουν συνωστιστεί στη μεθόριο φεύγοντας για να γλιτώσουν από τις μάχες και τις επιδρομές στο Χαλέπι.
Ο Νταβούτογλου ανέφερε επίσης ότι θα ενημερώσει τις Βρυξέλλες την προσεχή εβδομάδα σε ποια έργα θα διατεθούν κονδύλια από το πακέτο των τριών δισ. ευρώ που αποφάσισε να χορηγήσει η ΕΕ στην Τουρκία για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων με αντάλλαγμα τη συνεργασία της Άγκυρας στον περιορισμό των προσφυγικών ροών προς την Ευρώπη.
Η Αγκελα Μέρκελ δήλωσε σχετικά ότι είναι σημαντικό να δει η ΕΕ άμεσες, ορατές βελτιώσεις για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Τουρκία.
Παράλληλα, βάσει δηλώσεων Νταβούτογλου οι δυνάμεις ασφαλείας Γερμανίας-Τουρκίας θα εντείνουν τις προσπάθειες για την καταπολέμηση των δικτύων διακινητών, ενώ ανθρωπιστικές οργανώσεις των δύο χωρών θα συνεργαστούν στην παροχή βοήθειας στους Σύρους πρόσφυγες στη μεθόριο.
Αντιδράσεις στη Γερμανία για την επίσκεψη Μέρκελ
Την ίδια στιγμή, στο Βερολίνο η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της καγκελαρίας, Κριστιάνε Βιρτς, επαναλάμβανε «πόσο σημαντική είναι η Τουρκία ως εταίρος» στο προσφυγικό ζήτημα, απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν αρκούσε η τηλεφωνική επικοινωνία και κ. Μέρκελ έπρεπε να μεταβεί στην Άγκυρα.
«Οι προκλήσεις είναι τεράστιες. Και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δεν έκαναν την κατάσταση επί τόπου πιο εύκολη. Για αυτό η καγκελάριος θεώρησε συνετό και απαραίτητο να ταξιδέψει προσωπικά στην Άγκυρα για να έχει εκεί πάλι συνομιλίες στο υψηλότατο επίπεδο για την εφαρμογή του Σχεδίου Δράσης της ΕΕ με την Τουρκία και την περαιτέρω προώθησή του», δήλωσε.
Η Άγκελα Μέρκελ ωστόσο δέχεται σήμερα δριμεία κριτική από την αντιπολίτευση για το ταξίδι της στην Τουρκία, με επιχειρήματα που αφορούν κυρίως την απροθυμία της Άγκυρας να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις της.
«Επανειλημμένα ταξίδια στην Τουρκία δεν μπορούν να αποτελούν υποκατάστατο για μία οργανωμένη προσφυγική πολιτική της κυβέρνησης, η οποία εξακολουθεί να απουσιάζει», δήλωσε ο Γερμανός ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων (FDP) και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αλεξάντερ Λάμπσντορφ, στη γερμανική ραδιοφωνία.
Ο τουρκικής καταγωγής επικεφαλής των Πράσινων, Τζεμ Έζντεμιρ, εξέφρασε την αμφιβολία του σχετικά με το εάν τα τρία δισεκατομμύρια ευρώ που δίνει η ΕΕ στην Τουρκία μπορούν να ανακόψουν το προσφυγικό κύμα.
«Μόνο με τα χρήματα δεν θα λυθεί τίποτα. Μαζί με τα χρήματα πρέπει και η Ελλάδα με την Τουρκία να παραμερίσουν τις έριδές τους. Η δράση των διακινητών αποτελεί κομμάτι της τουρκικής οικονομίας» δήλωσε ο Έζντεμιρ στο MDR, ενώ η επικεφαλής της ΚΟ της «Αριστεράς», Ζάρα Βάγκενκνεχτ, προειδοποίησε την Μέρκελ, μιλώντας στο WDR, «να μην επιτρέψει να εκβιαστεί από την Άγκυρα».





hellasforce

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ… WELLS FARGO BANK… ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ


WELLS FARGO
ΚΡΙΣΗ
Πηγή Εκ των Έσω Αποκαλύπτει πως η Τράπεζα ετοιμάζεται για το σενάριο έκτακτης ανάγκης

Είναι οι Επίλεκτοι των Επιλέκτων »Έρχονται όσοι θέλουν, μένουν όσοι μπορούν»


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ
Αποστολή τους είναι να πετύχουν καίρια και αποτελεσματικά πλήγματα στον εχθρό.
Η σκληρή εκπαίδευση πέρα από τα συνηθισμένα, κάνει τους πεζοναύτες ως ένα από τα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων που ξεχωρίζουν για το αξιόμαχο.
Το 575 τάγμα πεζοναυτών αποτελεί την αιχμή του δόρατος στον ανορθόδοξο πόλεμο και είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή για τις πιο δύσκολες αποστολές.
Στο τάγμα Πεζοναυτών ανήκουν και οι ελεύθεροι σκοπευτές. Καμουφλαρισμένοι, για να μην γίνονται αντιληπτοί, μπορούν με χειρουργική ακρίβεια να πλήξουν τον εχθρό σε απόσταση χιλιομέτρων.
Κύρια αποστολή τους είναι η απόβαση και κατάληψη εδαφών ώστε να δημιουργήσουν ασφαλή ζώνη για άλλα τμήματα των ενόπλων μας δυνάμεων.
Η μεταφορά τους γίνεται με σκάφη του πολεμικού ναυτικού ή με ερπυστριοφόρα άρματα προσωπικού. Για τους πεζοναύτες με τα πράσινα μπερέ μια μόνο λέξη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους… η υποχώρηση!!!

2016 (2017)… ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ… ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ…


ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ
Συγκλονιστικά γεγονότα δείχνουν κάτι πως κάτι μεγάλο θα συμβεί στο εγγύς μέλλον…

Ο Αβραμόπουλος κοιμάται ορθιος, οι Τούρκοι Δολοφονούν Κούρδους μερα μεσημέρι κι αυτός δίνει 3δις στον Ερντογαν (βιντεο)


  1. avramopoulos_close_upΕιδική διαχειριστική αρχή θα αναλάβει την κατανομή των τριών δισ. που δίδονται στην Τουρκία για την ενίσχυση των προσφύγων, αποκάλυψε ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ υπογράμμισε ότι «τα τρία δισ. είναι βοήθεια για τους πρόσφυγες» και όχι προς την Άγκυρα.
Turkish police shot 2 Kurds in the head in Amed. Erdogan’s gangs in broad daylight! 
Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, προανήγγειλε ότι θα στείλει επιστολή σε όλες τις χώρες που δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους στο μεταναστευτικό, ώστε να συμμορφωθούν. Αποκάλυψε επίσης ότι σχεδόν 500 εκατ. ευρώ προορίζονται για την Ελλάδα, για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, ενώ διευκρίνισε ότι βρίσκονται αδρανή σε λογαριασμούς.

Η στιγμή της δολοφονίας της Dilek Dogan απο την αστυνομία του Erdoğan #DestroyTurkey 

Ερωτηθείς γιατί δεν δημιουργούνται hotspots στην Τουρκία, εξήγησε ότι μπορούν να γίνουν μόνο εντός συνόρων της Ε.Ε., γι’ αυτό και δημιουργούνται σε Ελλάδα και Ιταλία. Εκτίμησε επίσης ότι αν τα hotspots είχαν γίνει νωρίτερα, θα είχαν δημιουργηθεί πολύ λιγότερα προβλήματα.
Η Ελλάδα έχει υποβάλλει 15 αιτήματα για χρηματοδότηση και έχουν εγκριθεί τα 14 από αυτά, ύψους 29 εκατ. ευρώ, ανέφερε ο επίτροπος Μετανάστευσης. Παράλληλα, επανέλαβε ότι ποτέ δεν τέθηκε επισήμως θέμα για έξοδο κάποιας χώρα από τη Σένγκεν, ενώ υπογράμμισε ότι η Ε.Ε. δεν προσπαθεί να εγκλωβίσει τους πρόσφυγες στην Ελλάδα.
Ο κ. Αβραμόπουλος παρατήρησε επίσης ότι η Ελλάδα δικαιούται επαίνους για τη στάση της στο προσφυγικό. Κλείνοντας, τόνισε ότι η χώρα δεν είναι μόνη της στην αντιμετώπιση του προσφυγικού, καθώς όπως τόνισε, είναι μέρος της ευρωπαϊκής οικογένειας.






hellasforce

Ελλάδα...game over! Πάει και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών...



Έγινε ολόκληρη φασαρία με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών πριν από λίγο καιρό και χθες στο χρηματιστήριο χάθηκε η
καφαλαιοποίηση μιας ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ολόκληρης!
Φεύγουν οι ξένοι επενδυτές ...ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!
Απ την άλλη η τεράστια προσφυγική κρίση συνεχίζεται και όταν έρθει η Άνοιξη, η ροή των προσφύγων και των μεταναστών θα αυξηθεί ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.
Το μείγμα ΕΙΝΑΙ επικίνδυνο και ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ.
Η βόμβα θα σκάσει στη χώρα μας.
Το ερώτημα είναι τι μορφή θα έχει και πόσο μεγάλη θα είναι η καταστροφή που θα αφήσει πάνω στη χώρα μας....
Είμαστε έτοιμοι, πολιτικό σύστημα, δημοσιογράφοι, εκδότες, ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΛΑΟΣ, να ανταπεξέλθουμε σε αυτό που έρχεται με φόρα;






taxalia

Το Ίδρυμα Ροκφέλλερ έχει πατεντάρει τον ιό Ζίκα από το 1947! (Βίντεο)


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε τον ιό Ζίκα μια παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία τη 
Δευτέρα (1 Φεβρουαρίου), χωρίς να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νόσο.
Τι τι είναι αυτός ο ιός, από που ήρθε και τι προσβάλει λίγο πολύ το ξέρουμε. Κάποια άλλα όμως βασικά γιαυτόν δεν τα ξέρουμε, έτσι εδώ είναι μερικά γεγονότα που πρέπει να γνωρίζουμε πριν λάβουμε περισσότερες πληροφορίες:

Αυτός ο σεξουαλικά μεταδιδόμενος ιός εδώ και 69 χρόνια διατίθεται στο εμπόριο από δύο εταιρείες: την LGC Standards (με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο) και την ATCC (με έδρα στις ΗΠΑ), σύμφωνα με το globalresearch.

Ο Όμιλος LGC είναι:

“… το Εθνικό Ινστιτούτο μέτρησης του Ηνωμένου Βασιλείου για χημικές και βιοαναλυτικές μετρήσεις και διεθνής ηγέτης στις υπηρεσίες εργαστηρίου, πρότυπα μέτρησης, υλικά αναφοράς, γονιδιωματικές και επαρκής δοκιμαστικές αγορές.”

Ένα από τα υποκαταστήματά της, η LGC Standards, είναι:

“… Ο κορυφαίος παγκόσμιος παραγωγός και διανομέας υλικών αναφοράς και επαρκών συστημάτων ελέγχου. Με έδρα στο Teddington, Middlesex, Ηνωμένο Βασίλειο, η LGC Standards έχει ένα δίκτυο αφιερωμένων γραφείων πωλήσεων που εκτείνεται σε 20 χώρες σε 5 ηπείρους και περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη διανομή υλικών αναφοράς. Αυτά τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες είναι απαραίτητα για την ακριβή αναλυτική μέτρηση και τον έλεγχο της ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι οι ηχητικές αποφάσεις βασίζονται σε αξιόπιστα δεδομένα. Έχουμε ένα απαράμιλλο εύρος ISO Guide 34 διαπιστευμένου υλικού αναφοράς παραγωγής σε εγκαταστάσεις σε 4 περιοχές σε όλη τη Βρετανία, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία.”

Η LGC Standards σύναψε συνεργασία με την ATCC, εκ των οποίων η τελευταία είναι:

“… η κορυφαία πηγή παγκόσμιων βιολογικών υλικών πόρων και πρότυπων οργάνωσης η αποστολή της οποίας επικεντρώνεται στην απόκτηση, τον έλεγχο ταυτότητας, την παραγωγή, τη διατήρηση, την ανάπτυξη και τη διανομή προτύπων μικροοργανισμών αναφοράς, κυτταρικές σειρές και άλλα υλικά. Παράλληλα με τη διατήρηση των παραδοσιακών υλικών συλλογής, η ATCC αναπτύσσει προϊόντα υψηλής ποιότητας, πρότυπα και υπηρεσίες για την υποστήριξη της επιστημονικής έρευνας και καινοτομιών που βελτιώνουν την υγεία του παγκόσμιου πληθυσμού. “

Αυτή η “Εταιρική Σχέση ATCC-LGC” έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει:

“… την κατανομή βιολογικών προϊόντων της ATCC για τους ερευνητές της επιστήμης της ζωής σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική και την Ινδία και […] για να κάνει την πρόσβαση στους σημαντικούς πόρους της ATCC πιο εύκολα προσβάσιμες για τις Ευρωπαικές, Αφρικανικές και Ινδικές επιστημονικές κοινότητες μέσω τοπικών αποθεμάτων πάνω από 5.000 μεμονωμένων στοιχείων πολιτισμού που υποστηρίζονται από το τοπικό δίκτυο του γραφείου μας παρέχοντας τα υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης. “

Και ποιος κατέχει την πατέντα για τον ιό; Το Ίδρυμα Ροκφέλερ!




Γιατί το ζήτημα της ιδιοκτησίας της πατέντας του ιού Ζίκα δεν ήταν το αντικείμενο της κάλυψης των μέσων ενημέρωσης;

Ας μην ξεχνάμε τα λόγια του Ντέιβιντ Ροκφέλερ σε μια συνάντηση της Τριμερούς Επιτροπής τον Ιούνιο του 1991:

”Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, τους New York Times, το περιοδικό Time και άλλες μεγάλες εκδόσεις των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για περίπου 40 χρόνια. … Θα ήταν αδύνατο για μας να αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο, αν είχαμε υποστεί τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Όμως, ο κόσμος είναι πιο εξελιγμένος και έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και τον κόσμο των τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτο-προσδιορισμό που γινόταν σε περασμένους αιώνες. “

Είναι η ιδιοκτησία του ιού Ζίκα από το ίδρυμα Ροκφέλερ στην ατζέντα της «υπερεθνικής κυριαρχίας από μια πνευματική ελίτ και τον κόσμο των τραπεζιτών …»;

Εξίσου σημαντικό, ο ιός Ζίκα είναι ένα εμπόρευμα που μπορεί να αγοραστεί online από την ATCC-LGC για 599.00 ευρώ, με τα δικαιώματα να απορρέουν στο Ίδρυμα Ροκφέλερ.

Δείτε και ένα βίντεο από το Prison Planet του Alex Jones:








taxalia