Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Βάση Ελικοπτέρων θέλουν οι ΗΠΑ στον Έβρο!

Στον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα στη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, αλλά και στο σχέδιο που έχει η κυβέρνηση των ΗΠΑ για επενδύσεις, αναφέρθηκε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, κατά τη διάρκεια του 7oυ συνεδρίου «Navigator 2017, The Shipping decision Makers forum», στο πλωτό Μουσείο «Hellas Liberty».

«Βράζει» το Στράτευμα με την επιχείρηση αφανισμού της Ελληνικής Μειονότητας στη Βόρεια Ηπειρο


«Βράζει» το Στράτευμα με την επιχείρηση αφανισμού της Ελληνικής Μειονότητας στη Βόρεια Ηπειρο  και μάλιστα 3 ήμερες μετά τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, όπου ο Ελληνισμός της Χιμάρας τίμησε την εθνική μας εορτή και εδώ δίναμε το εθνικό μας σύμβολο σε Αλβανούς. Οι μπουλντόζες εμφανίστηκαν και γκρεμίζουν σπίτια των Ελλήνων. Η Ελληνική Μειονότητα στη Βόρεια Ηπειρο «σβήνει» με τουρκοαλβανικό σχέδιο.

Το περιστατικό συνέβη στην Καμάρα, όπου αντιεξουσιαστές πραγματοποιούσαν διαδήλωση«Διαβάζω 10 χρόνια για να καταφέρω «κάτι» και κινδύνεψε η ζωή μου από ανθρώπους οι οποίοι βρήκαν ότι το δικό τους «κάτι», είναι να δέρνουν ανθρώπους που πήγαιναν στη δουλειά τους, απλά επειδή φορούσαν «λάθος μπλουζα»» γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο νεαρός φοιτητής από την Θεσσαλονίκη που το απόγευμα της Δευτέρας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου,  επειδή φορούσε T-shirt που έγραφε την αρχαιοελληνική ρηματική φράση «Μολών Λαβέ».

Oι γκέι και οι τρανsέξουαλ: Απειλούν με μηνύσεις όσους τους χαρακτηρίζουν «μη φυσιολογικούς» – Μετά τον Β.Τσιάρτα στο στόχαστρο τους και Μητροπολίτες




Ξεσαλώνουν οι γκέι και οι τρανsέξουαλ μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου από την κυβέρνηση για την αλλαγή φύλου από τα 15 χρόνια της ηλικίας και απειλούν με μηνύσεις όσους απλά τους χαρακτηρίζουν «μη φυσιολογικούς», πατώντας σε έναν άλλο νόμο έκτρωμα, τον αντιρατσιστικό.

Αποσυμβολισμός της Τρίαινας του Ποσειδώνα

Σύμβολο του Θεού της θάλασσας Ποσειδώνα είναι η τρίαινα, την οποία σύμφωνα με τον μύθο χάρισαν στον Ποσειδώνα οι μυθικοί Τελχίνες. Τι συμβολίζει όμως η Τρίαινα; Η Τρίαινα...
συμβολίζει την τρισυπόστατη Θεϊκή αρχή, όπως αυτή εκφράζεται στο Ολύμπιο πάνθεο, από τους τρεις Θεϊκούς αδελφούς Δία –Ποσειδώνα- Πλούτωνα, και των αντίστοιχων συμπαντικών και πλανητικών διαστάσεων που αυτοί εποπτεύουν.

Spiegel: Νέα κοινωνική τάξη στην Ελλάδα -Εχει χρήματα μόνο για φαγητό



Είναι σκληρά εργαζόμενοι αλλά τα χρήματα που βγάζουν τους επιτρέπουν να καλύψουν μόλις και μετά βίας τις ανάγκες τους 
σε φαγητό... 

«Εξαφανίστηκαν» 78.000 φορολογούμενοι μέσα σε ένα χρόνο



Κατά 2,5 δισ. ευρώ μειώθηκαν μέσα σε ένα χρόνο τα εισοδήματα που δήλωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι στην 
Εφορία. Τα εισοδήματα που δηλώθηκαν για το 2016 ήταν 75,01 δισ. ευρώ έναντι 72,5 δισ. το 2015.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», από την επεξεργασία των φετινών δηλώσεων εισοδήματος φαίνεται ότι η υπερφορολόγηση οδήγησε στην έκρηξη της φοροδιαφυγής αλλά και στη διακοπή δραστηριότητας από δεκάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες.

Τουρκική Στρατιά του Αιγαίου… Έτσι μας το παίζουν «καλοί» γείτονες



Καθώς αυξάνεται η τουρκική προκλητική επιθετικότητα στο Αιγαίο και μόνο η δημιουργία μιας τέτοιας καθαρά επιθετικού χαρακτήρα Στρατιάς από τουρκικής πλευράς, δίνει άλλο ένα νομικό επιχείρημα από την ελληνική πλευρά για την ύπαρξη αμυντικών στρατιωτικών δυνάμεων στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Αιχμή του δόρατος της τουρκικής επιθετικότητας και επεκτατικότητας στο Αιγαίο είναι η περίφημη Στρατιά του Αιγαίου με έδρα την Σμύρνη.

Το αλβανικό σχέδιο για τον αφελληνισμό της Χιμάρας



του Σταύρου Λυγερού - Μετά από μία μακρά περίοδο ύφεσης, τα τελευταία αρκετά χρόνια οι ελληνοαλβανικές σχέσεις έχουν επανέλθει στον αστερισμό της έντασης. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για αναπόφευκτη εξέλιξη. Ο εθνικισμός και κατ’ επέκτασιν ο ανθελληνισμός ως ιδιαίτερη έκφανσή του, παραμένει σταθερά της αλβανικής πολιτικής σκηνής.