Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Πόλεμος στη Βαλτική: ΝΑΤΟ και ΗΠΑ θα Αποδεκατιστούν από τη Ρωσία σε Τρεις Ημέρες!


ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
Καθώς το Πεντάγωνο ετοιμάζεται να τετραπλασιάσει τον προϋπολογισμό για την ευρωπαϊκή άμυνα του, μια νέα ανάλυση από μια στρατιωτική αμερικανική δεξαμενή σκέψης μπορεί να προσφέρει μια εξήγηση για την εντυπωσιακή αυτή αύξηση. Σύμφωνα με τις προβλέψεις από την ομάδα, μόλις ο πόλεμος ξεσπάσει, τόσο οι ΗΠΑ όσο και το ΝΑΤΟ θα πρέπει να αποδεκατιστούν από τη Ρωσία σε λιγότερο από τρεις ημέρες.
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ashton Carter παρουσίασε την πρότασή του για τον προϋπολογισμό του Πενταγώνου 2017. Η μαζική αύξηση στην ευρωπαϊκή άμυνα έχει ως στόχο να καταδείξει μια «ισχυρή και ισορροπημένη προσέγγιση για την αποτροπή ρωσική επιθετικότητα» (Προπαγάνδα).
Οι δαπάνες στην Ανατολική Ευρώπη θα αυξηθούν από το σημερινό ποσό των $ 800 εκατομμυρίων σε περίπου $ 3,4 δισεκατομμύρια. Ενώ αυτή η ανακοίνωση ήρθε ως σοκ για πολλούς, μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από την RAND Corporation αυτή την εβδομάδα μπορεί να προσφέρει μια εξήγηση.
Σύμφωνα με την ανάλυση της δεξαμενής σκέψης των πολεμικών παιχνιδιών του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη, τόσο οι ΗΠΑ όσο και το ΝΑΤΟ θα υποστούν μια συντριπτική ήττα, αν αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν το ρωσικό στρατό.
«Τα ευρήματα των παιχνιδιών είναι σαφή: Επί του παρόντος, το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να υπερασπιστεί με επιτυχία το έδαφος από τα πιο εκτεθειμένα τα μέλη της», αναφέρει η έκθεση.
Η έκθεση επικεντρώνεται στην περιοχή της Βαλτικής, εξετάζοντας μια σειρά από παιχνίδια πολέμου που διεξήχθησαν μεταξύ 2014-2015. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως τα ρωσικά στρατεύματα κερδίζουν τις πρωτεύουσες της Λετονίας, τις Λιθουανίας και της Εσθονίας, μέσα σε 36-60 ώρες.
«Μια τέτοια γρήγορη ήττα θα αφήσει το ΝΑΤΟ με έναν περιορισμένο αριθμό επιλογών, κακών στο σύνολο τους», αναφέρει η έκθεση.
Οι τρεις επιλογές που παρέχονται. Η πρώτη είναι μια αντεπίθεση, η οποία προβλέπεται να οδηγήσει σε ακόμη ισχυρότερη αντίδραση από τη Μόσχα. Η δεύτερη επιλογή περιλαμβάνει την απειλή του ΝΑΤΟ πτος τη Ρωσία με πυρηνικά όπλα, ενώ η τρίτη θα είναι να αποδεχθεί την ήττα.
Τον Νοέμβριο του 2015, μια προηγούμενη μελέτη από την ίδια ομάδα συμβούλων, διαπίστωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χάνουν γρήγορα την ανωτερότητα στον αέρα από τον κινεζικό στρατό (σύμμαχο του ρωσικού).
«… Οι συνεχείς κινεζικές βελτιώσεις καθιστούν ολοένα και πιο δύσκολο για τις ΗΠΑ να επιτύχουν την ανωτερότητα στον αέρα μέσα σε ένα πολιτικά και λειτουργικά αποτελεσματικό χρονοδιάγραμμα, ειδικά σε ένα σενάριο κοντά στην ηπειρωτική Κίνα», ανέφερε η προηγούμενη έκθεση.
Η αυξανόμενη στρατιωτική ισχύ του Πεκίνου αμφισβητεί το ρόλο της Ουάσιγκτον στην περιοχή του Ειρηνικού, ιδιαίτερα στην Θάλασσα της Νότιας Κίνας, όπου οι ΗΠΑ διαμαρτύρονται για την κατασκευή από την Κίνα, τεχνητών νησιών στο αρχιπέλαγος Spratly.



hellasforce

Κόλαση στο Αιγαίο! Ασταμάτητες πλέον οι προκλήσεις...

fdek

Μισή ντουζίνα τα Τούρκικα μαχητικά  που βγήκαν και σήμερα στο Αιγαίο …Ενώ γυρόφερνε όλο το  Αιγαίο παραβιάζοντας το !
Η εξάδα των Τούρκων μπήκε και βγήκε χωρίς να προκαλέσει αν στο σχηματισμό υπήρχαν και δύο οπλισμένα μαχητικά …Πάντως το Α/ΤΑ απογείωσε μαχητικά και αναχαίτισε τα Τούρκικα !
Παρότι λίγο μετά το χτύπημα των Τούρκων σε ρωσικό μαχητικό, οι εναέριες παραβιάσεις του Αιγαίου είχαν σταματήσει, πλέον οι «γείτονες» μας έχουν αποθρασυνθεί και προκαλούν καθημερινά.
Νωρίς το πρωί σήμερα, 6 τουρκικά μαχητικά έκαναν «βόλτες» στον εναέριο χώρο μας, παρέα μ ε το Τούρκικο Καταγραφικό, το οποίο παραβίασε το FIR Αθηνών κατά  15 φορές...
Τα δυο εκ των 6 μαχητικών F-16 ήταν οπλισμένα, ενώ το τουρκικό CN-235 πραγματοποίησε πτήση πολύ κοντά από τον Ανθυποβρυχιακό Πόλεμο που έχει ώς Αποστολή απο το ΝΑΤΟ.
TΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 3η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :   1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :   1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :    2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     13
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :    –
ΠΕΡΙΟΧΗ               : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.






voice news

BOMBA για το φιλορωσικό κόμμα που έρχεται στην Ελλάδα...

ellros


 Σας αποκαλύπτουμε όλη την αλήθεια για την ίδρυση δήθεν φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα το οποίο θα αποτελείται απο στρατιωτικούς του συστήματος και άλλα πρώην στελέχη πολιτικών κομμάτων που έχουν όμως ως μόνο σκοπό να διασπάσουν την ίδρυση ενός πραγματικού κόμματος που θα στηρίζεται από τη Ρωσία.
Πιο συγκεκριμένα λόγω του ντόρου που έχει προκαλέσει η κίνηση της Ρωσίας να αγοράσει ολόκληρο Όμιλο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα και τον φόβο ορισμένων πως πρόκειται για προπομπό ενός αληθινού Ρωσικού κόμματος που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας προβαίνουν σε τέτοιου είδους προβοκάτσια.Ήδη πρεσβείες δυτικών χωρών συνεργαζόμενες με το εγχώριο πολιτικό σύστημα πραγματοποιούν μυστικές συναντήσεις προκειμένου να ιδρύσουν άμεσα το εν λόγω δήθεν φιλορωσικό κόμμα το οποίο στην πραγματικότητα δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τη Μόσχα.
Το voicenews.gr θα σας έχει συνεχώς ενήμερους και θα ξεσκεπάσει πρώτο τη προβοκάτσια που επιχειρείται από το σύστημα.




voice news

Αυτό το βίντεο για το Ισλάμ ΟΛΟΙ το κρύβουν! Μην το δουν παιδιά…

bazi


Δυστυχώς τα ΜΜΕ της χώρας μας φροντίζουν να κρύβουν καλά κάποια ντοκουμέντα για τη δράση του Ισλάμ.
Πόσοι εμάς γνωρίζουμε τον όρο Μπάχα Μπάζι (Bacha Bazi); Ο όρος αυτός σημαίνει αγόρια χωρίς γένια. Τα αγόρια αυτά λοιπόν τα επιλέγουν για να τραγουδούν και να χορεύουν ενώπιον αντρικών ακροατηρίων, ενώ στη συνέχεια, πρώην πολέμαρχοι και επιχειρηματίες που κατέχουν δύναμη διαπραγματεύονται ποιο από αυτά θα επιλέξουν για να ικανοποιηθούν αρρωστημένες ορέξεις τους, καθώς κακοποιούν ανήλικους.
Το Μπάχα Μπάζι έχει βαθιές ρίζες στην περιοχή του Αφγανιστάν κι έχει ριζώσει στις αντιλήψεις των ανθρώπων της περιοχής, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα βάρβαρο έθιμο που καταστρέφει την παιδική ηλικία του θύματος.
Το Κοράνι επιτρέπει την παιδοφιλία, όχι όμως και την ομοφυλοφιλία, με αποτέλεσμα μόλις γίνει 18 ετών το θύμα, να παύει να να είναι επιθυμητό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η παιδεραστία είναι αποδεκτή στο Αφγανιστάν και για αυτό το λόγο παραδίδουν τα αγόρια για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις ηλικιωμένων ανδρών, ενώ οι Αφγανοί παραδέχονται πως η παιδοφιλία είναι αρκετά διαδεδομένη στη φυλή Παστούν, όπου κατοικεί στο νότο της.
Η Δύση αδυνατεί να κατανοήσει πως γίνεται ένα μεγάλο μέρος του αφγανικού ανδρικού πληθυσμού να είναι παιδεραστές. Αρκεί κάποιος να αναλύσει το Κοράνι και τις εμμονικές συμπεριφορές των για υπακοή των εντολών του για καταλάβει γιατί συμβαίνουν όλα αυτά.
Μάλιστα σε προηγούμενο άρθρο του voicenews.gr σχετικά με όσα κρύβονται στο Κοράνι, είχαμε αναλύσει τις απόψεις των μουσουλμάνων για τις γυναίκες, τις οποίες θεωρούν κατώτερες και σκλάβες. Για αυτό το λόγο κάποιοι μουσουλμάνοι αναζητούν σχέση με άτομα του ίδιου φύλου, και εγκληματούν εις βάρος ανηλίκων.
Στο Κανταχάρ, μία πόλη με πόλη με μισό εκατομμύριο κατοίκους, το αποτρόπαιο αυτό έθιμο είναι αρκετά δημοφιλές. Έτσι λοιπόν ντύνουν τα αγόρια σαν σαν γυναίκες και αφού τα μακιγιάρουν και τους φορέσουν κουδούνια, τα βάζουν για χορό μπροστά από ηλικιωμένους άνδρες οι οποίοι τους πετούν χρήματα. Εν συνεχεία τα παίρνουν σπίτι κι ασελγούν εις βάρος τους.
Το Reuters υποστηρίζει, πως παρά τα μεγάλα ποσοστά ομοφυλοφιλίας στη χώρα, πολλοί από αυτούς του μεσήλικες αρνούνται να παραδεχθούν ότι είναι ομοφυλόφιλοι και λένε απλώς πως ακολουθούν τους κανόνες του Κορανίου.
Δείτε τα παρακάτω βίντεο, αλλά κρατήστε τα παιδιά μακριά από την οθόνη!








VOICE NEWS



ΣΕΙΣΜΟΣ! Γ.Γ. ΝΑΤΟ: “Η Ελλάδα είναι οικόπεδο της Γερμανίας…”

natosecretary


Το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε απίστευτες δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος δήλωσε πως η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να καταρρίψει τουρκικά μαχητικά, καθώς δεν είναι κυρίαρχο κράτος.
Η δημοσιογράφος ρώτησε πως γίνεται το ΝΑΤΟ να στηρίζει την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους και πρόσθεσε πως η Ελλάδα έχει το ίδιο δικαίωμα εφόσον παραβιάζεται ο εθνικό εναέριος χώρος της. Τότε ο κ. Στόλτενμπεργκ προέβη στην ανωτέρω δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις.
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως η Ελλάδα ως χρεοκοπημένη χώρα που βρίσκεται υπό γερμανική κηδεμονία, δεν έχει κανένα δικαίωμα για κατάρριψη. Αντίθετα συνέχισε να προκαλεί, λέγοντας πως αυτό δικαίωμα ανήκει στη Γερμανία.
«Εφόσον δεν ενοχλείται η Γερμανία από τις παραβιάσεις εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας, τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η έλλειψη αμυντικής τακτικής και αδυναμία πολιτικών πρωτοβουλιών έχει φέρει τη χώρα μας στον πάτο, καθώς πλέον όλοι παραδέχονται ανοιχτά πως βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή και πως η Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία. Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας των "συμμάχων" μας κάνει λόγο για την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και γερμανική κατοχή, κι ενώ οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο, κανείς πολιτικός δεν βγήκε να απαντήσει στις δηλώσεις αυτές.




VOICE NEWS