Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Χάος στην Τουρκία! Κανείς δεν είναι ασφαλής










VOICE NEWS

O κόσμος συγκλονίζεται από γεγονότα σημαντικά, αλλά τα συστημικά ΜΜΕ επιλέγουν να σας λένε ειδήσεις, άσχετες. Ποια μοντέλα πήγε στη Μύκονο, με ποιόν ποδοσφαιριστή έφτιαξε σχέση κλπ.
Την ίδια στιγμή 200,000 πλήθος κόσμου Ουκρανών και Ρώσων της Ουκρανίας διοργανώνει μεγαλειώδη πορεία προς το Κίεβο, με σκοπό να ‘αντιμετωπίσει’ τους νεοναζί της χώρας.
Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο που σας παραθέτουμε.













VOICE NEWS

ΤΩΡΑ!Βρήκαν τα Χαμένα ΤΟΥΡΚΙΚΑ πλοία...



Τα 14 αγνοούμενα τουρκικά πλοία, φαίνεται πως βρήκαν, κάποια από αυτά, ασφαλές ‘λιμάνι’. Η κάλυψη του ΝΑΤΟ στους πραξικοπηματίες φαίνεται πως  γίνεται πια έμπρακτα, με την προσφορά λιμανιών του ΝΑΤΟ σε αυτούς.
Τουλάχιστον τέσσερα πολεμικά πλοία του τουρκικού Ναυτικού, δεν έχουν επιστρέψει στις βάσεις τους μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν και έχουν προσφύγει σε λιμάνια ΝΑΤΟΪκών χωρών στην Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα πάντα με ρωσικές πηγές που έχουν πλήρη εικόνα του τι διαδραματίζεται στις Παρευξείνιες χώρες.
Δύο από τα τουρκικά πολεμικά πλοία έχουν ελλιμενισθεί στο ρουμανικό λιμάνι της Κοστάντζα, ένα άλλο βρίσκεται στο Μπουργκάς (Πύργος) και το τέταρτο ακόμα περιφέρεται στην Μαύρη Θάλασσα στα διεθνή ύδατα νοτίως της Χερσονήσου της Κριμαίας.
«Δεν υπάρχουν τουρκικά πλοία στα ρωσικά λιμάνια» αναφέρουν οι ίδιες πηγές από την Μόσχα.
Φαίνεται πως το τουρκικό δράμα μόλις τώρα ξεκινά.






VOICE NEWS

EΚΤΑΚΤΟ!Η Τουρκία θα ΕΠΙΤΕΘΕΙ στην Ελλάδα...ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονίζει το βίντεο με τα λεχθέντα του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού, ο οποίος είχε προβλέψει σχεδόν ό,τι ζούμε σήμερα.
Η παγκόσμια κρίση κεφαλαίου, η ελληνική κρίση και φυσικά η κρίση στην Τουρκία, όλα τα έχει πει. Η Ορθοδοξία είναι το μόνο ‘ορθό’ δόγμα…












VOICE NEWS

WIKILEAKS: Στη φόρα η εσωτερική αλληλογραφία του κόμματος του Ερντογάν!


wikileaks
Τα 294.548 email του ΑΚΡ του Ερντογάν (το πρώτο μέρος) δημοσίευσε το Wikileaks, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις. Με εμπόδια η αναζήτηση πληροφοριών, το σχετικό site μπλοκάρεται συνεχώς…
Δείτε ΕΔΩ όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα email.
Λίγες ημέρες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, ο ιστότοπος αποφάσισε να δημοσιεύσει πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του κόμματος του Σουλτάνου.
Το πιο πρόσφατο στάλθηκε στις 6 Ιουλίου 2016. Το παλαιότερο χρονολογείται από το 2010. Το υλικό περιήλθε στην κατοχή των υπεύθυνων του Wikileaks μια εβδομάδα πριν την προσπάθεια πραξικοπήματος, ενώ με ανακοίνωση τονίζεται ότι η πηγή των πληροφοριών δεν έχει καμία σχέση με το πραξικόπημα, ή με αντίπαλο κίνημα του Ερντογάν.





hellasforce

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ


Ν ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ 3 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (της Θράκης) ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ!
"ΑΙΣΙΩΣ" ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ...ΒΛΑΚΕΙΑΣ, "ΕΧΟΥΜΕ" 3 ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ! "ΒΟΥΤΥΡΟ" ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΚΑΙ 4  "ΚΑΡΦΙΑ" ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!!
«ΑΙΣΙΩΣ» ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ …ΒΛΑΚΕΙΑΣ, «ΕΧΟΥΜΕ» 3 ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ!
«ΒΟΥΤΥΡΟ» ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΚΑΙ 4 «ΚΑΡΦΙΑ» ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!!
Ε Κ Β Ι Α Ζ Ε Ι Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ «Π Ι Σ Ω» ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ (ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, με άγρια αλληλοκαρφώματα, ΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΕΙ ΤΗΝ τόσο π ο λ υ π ό θ η τ η ΑΔΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ…)
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΟΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  ' ΕΔΩ & Τ Ω Ρ Α ' , ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ "ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ" ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΣ  ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ, ΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ; ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΜΑΛΛΟΝ) ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΟΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ‘ ΕΔΩ & Τ Ω Ρ Α ‘ , ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ
«ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ» ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ, ΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ; ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΜΑΛΛΟΝ) ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…
Είναι περισσότερο απο …100.000% β έ β α ι ο, ότι ο στριμωγμένος αγρίως Τ.Ερντογάν, Ε Κ Β Ι Α Σ Ε ανοικτά και ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ τον Αλέξη, για να του παραδοθούν ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ και «τεχνικές» δικαστικές ψευδοδικαιολογίες, τύπου ‘Συνθήκης της Γενεύης’ και άλλα ευτράπελα, οι 8 ένστολοι Τούρκοι φυγάδες, που κρατούνται στην Αλεξανδρούπολη.
"ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ(Ή ΚΑΤ' ΑΛΛΟΥΣ ΔΑΥΪΔΟΓΛΟΥ...) ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ 'ΤΣΙΡΙΖΑ', ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ"  ΠΑΣΟΚΟ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ (ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)...
«ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ(Ή ΚΑΤ’ ΑΛΛΟΥΣ ΔΑΥΪΔΟΓΛΟΥ…) ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ
ΤΟΥ ‘ΤΣΙΡΙΖΑ’, ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ» ΠΑΣΟΚΟ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ (ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)…
Ο εξαιρετικώς πιεσμένος απο τις εξελίξεις Τούρκος Σουλτάνος, όσο πλησιάζει ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ‘ΡΟΓΧΟΣ’ της κατακερματισμένης και ΠΡΟ του πραξικοπήματος πατρίδος του, τόσο θα κάνει σπασμωδικές και απελπισμένες κινήσεις, αντιδρώντας ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ στο τέλος του!
Τό πράγμα φάνηκε απο την πρώτη ημέρα της αφίξεως των 8 Τούρκων με το ελικόπτερό τους. Έσπευσε, απο το πρώτο λεπτό(!) ο κάθε Βίτσας και παρεδέχθη, επαναλαμβάνοντάς το μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΩΣ, κατά παράβαση κάθε διπλωματικής ισορροπίας, ότι τάχα «έχει ισχυρό επιχείρημα» η Τουρκία, ώστε να της παραδώσουμε τους φυγάδες!
ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ "ΜΕΓΑΛΕΙΑ"... ΟΙ 2 ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ,  ΜΑΝΤΑΤΖΗ & ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛ, ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΠΙΣΙΝΑΣ...
ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ «ΜΕΓΑΛΕΙΑ»… ΟΙ 2 ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ, ΜΑΝΤΑΤΖΗ & ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ,
ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛ, ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΠΙΣΙΝΑΣ…
ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΕ συνέλληνες, πώς εντελώς περιέργως, η Αστυνομία ε π έ τ ρ ε ψ ε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, (που έπρεπε να ήταν «ΦΡΟΥΡΙΟ»!) που εξεταζόταν η υπόθεση υποβολής ασύλου των ‘8’, να ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ οι γνωστοί και μή εξαιρετέοι Τουρκοπράκτορες της Κομοτηνής, ομού μετά του αρχικατασκόπου προξένου και να ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ και ΚΑΤΑΡΕΣ στην τουρκική γλώσσα, κατά των πανικόβλητων φυγάδων!
Οπότε! Έχει 3 «δυνατά χαρτιά» ο Σουλτάνος Ερντογάν και μπορεί να ΕΚΒΙΑΖΕΙ με επιτυχία τον Έλληνα (ανύπαρκτο;) πρωθυπουργό. Τα 3 αυτά «χαρτιά», έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ συγκεκριμένα ο ν ό μ α τ α!
Λέγονται:
1. ΖΕΪΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΪΝ (Ξάνθης – ‘Σύριζα’)
2. ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΪΧΑΝ (Ροδόπης – ‘Σύριζα’)
3. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ (Ροδόπης – ‘Σύριζα’)
[Σημείωση και μάλιστα απαραίτητη! ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ‘ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ’ 4ο ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΟΝ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ, ΠΑΛΑΙΟ «ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ» ΚΑΠΟΙΑΣ ΝΤΟΡΑΣ…]
ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ! ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ‘ΣΥΝΘΗΜΑ’ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, μέσω του προξένου του εννοείται, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ‘8’, ΟΙ 3 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ (υποτίθεται!) «ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ‘Π Ε Φ Τ Ε Ι’ ΜΕ …ΠΑΤΑΓΟ, Ο ΑΛΕΞΗΣ!
Άρα, θα τους π α ρ α δ ώ σ ο υ μ ε*, αργά ή γρήγορα, αφού υποκριτικότατα, για την ‘τιμή των όπλων’, θα βγάλλουμε και μερικούς ‘δεκάρικους’ , για «την ανεξάρτητη και αδέσμευτη δικαστική εξουσία», «σεβασμό» στους Νόμους και τις Διεθνείς Συνθήκες… ΘΑ ΤΟΥΣ (ΞΑΝΑ) …’ΟΤΣΑΛΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ’!
Όχι! Άν μόλις τους δώσουμε, τους «φάνε λάχανο», ΔΕΝ μοιάζει να καίγεται ΟΥΔΕΙΣ!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΕΝΣΤΟΛΩΝ,  ΜΕ ...ΖΩΣΤΗΡΕΣ(!!!) ΑΠΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΘΑ "ΣΥΝΕΛΘΕΙ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΕΝΣΤΟΛΩΝ, ΜΕ …ΖΩΣΤΗΡΕΣ(!!!) ΑΠΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΘΑ «ΣΥΝΕΛΘΕΙ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;
[ΕΙΔΑΤΕ μήπως, καμμία «θυμωμένη» ανακοίνωση λόγου χάριν, της επίσης ανύπαρκτης ‘νουδούλας’ του κάθε Κυριάκου; Που να φωνάζει να υπερασπισθούμε το δίκοιο των 8 φυγάδων, ή τον κίνδυνο άν τους στείλλουμε πίσω σε ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ; Μπά! Μούγγα…]
[*»Κυκλοφορεί» σε ορισμένες ιστοσελίδες, μία ΑΚΡΩΣ ενδιαφέρουσα φήμη, μήπως μεταξύ των ‘8’, υφίσταται ίσως και «φυτευτός» Αμερικανός! Τότε, «αλλάζουν» όλα… ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ…]





hellasforce

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟ… ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟ… ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ1
Για πολλούς είναι ασύνδετο και ίσως παράλογο να συνδέει κανείς τα γεγονότα αυτών των ημερών στην Τουρκία με τις εκατόμβες των θυμάτων και με την γενικότερη μεγάλη αναστάτωση του αποτυχόντος πραξικοπήματος που κανείς δεν γνωρίζει ακόμα που θα οδηγήσει, με την μεγάλη πρόκληση που είχε γίνει με την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στο ιερό σύμβολο ου Χριστιανισμού, την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης
Όμως μια σειρά γεγονότων ακολουθεί άμεσα αυτή την μεγάλη μουσουλμανική βεβήλωση στον ναό της Αγίας Σοφίας, που καταλήγει στο σημερινό χάος βαμμένο με το αίμα εκατοντάδων ανθρώπων, ένα χάος που συνεχίζεται με ανυπολόγιστες συνέπειες.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟ… ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ2
Στις 10 Ιουλίου είχαμε γράψει ότι ο Ιμάμης καθηγητής θεολογίας στο πανεπιστήμιο της Άγκυρας, ο Fatih Koca είχε δηλώσει στα φιλοκυβερνητικά τουρκικά ΜΜΕ ότι από την αρχή που είχε επιλεγεί να διαβάσει το ezan μέσα στην Αγία Σοφία μετά από τόσες δεκαετίες που ο ναός λειτουργούσε σαν μουσείο και κάνεις δεν τολμούσε να το επαναφέρει σαν μουσουλμανικό τζαμί, αισθάνθηκε παρά την μεγάλη του πείρα σε άλλα τζαμιά σαν μουεζίνης, (και για αυτό είχε επιλεγεί), μεγάλη ταραχή που θα βρίσκονταν αντιμέτωπος με τον ιερό αυτό χώρο.
Την ώρα που απήγγειλε το μουσουλμανικό ezan
τα γόνατα του άρχισαν να τρέμουν ενώ ο απέραντος εσωτερικός χώρος του επέβαλλε μεγάλο δέος και προς στιγμή αισθάνθηκε ότι θα σωριάζονταν κάτω από το βάρος του χώρου.
Τελικά αφού κατάφερε να ψάλει το μουσουλμανικό τυπικό, κατέβηκε από την εξέδρα εξουθενωμένος και δέχτηκε τα συγχαρητήρια των πιστών που βρίσκονταν εκεί κατά παράβαση των ίδιων των τουρκικών νόμων που έχουν καθορίσει με σαφήνεια ότι ο χώρο αυτός είναι μουσείο και δεν επιτρέπεται να γίνονται θρησκευτικές τελετές.
Από εκεί και πέρα τα γεγονότα εκτυλίχτηκαν με καταπληκτική ταχύτητα λες και κάποιο «αόρατο» χέρι είχε ανοίξει την κάνουλα και άρχισε να τρέχει το «κόκκινο» νερό της κάθαρσης.
Δυο μέρες μετά, στις 12 Ιουλίου είχαμε γράψει ότι επέκειτο γενικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, όπως προανήγγειλαν τότε τα τουρκικά ΜΜΕ, για τις αναμενομένες ετήσιες κρίσεις που θα γίνουν το χρονικό διάστημα 1-4 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρονταν, 325 ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί αναμένονταν να αποστρατεύουν από τις ετήσιες κρίσεις με την κατηγορία ότι είχαν αναπτύξει δράση υπέρ του γνωστού ισλαμιστή ηγέτη, Φετουλάχ Γκιουλέν, που σήμερα ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Παράλληλα περί τις 106 στρατηγούς, ναύαρχους και πτεράρχους, αναμένονταν να αποστρατευτούν αποχωρώντας από τις ένοπλες δυνάμεις σε μια μεγάλη προσπάθεια να μειωθεί ο αριθμός των ανωτάτων αξιωματικών, καθώς παράλληλα επιδιώκονταν η μείωση του αριθμού των στρατευσίμων και η δημιουργία ενός σταθερού επαγγελματικού στρατού.
Στις 14 Ιουλίου συνεχίστηκε αυτός ο «χείμαρρος» δημοσιευμάτων που προετοίμαζε την ατμόσφαιρα για την μεγάλη “έκρηξη”.
Την ήμερα εκείνη έγραψαν τα τουρκικά ΜΜΕ ότι μετά την αιφνιδιαστική σύλληψη δυο ναυάρχων στην Σμύρνη, τώρα όπως είχε γίνει γνωστό από την φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Şafak, ανακαλύφθηκε νέα μεγάλη συνομωσία ανατροπής του Ερντογάν με συνέπεια να καθαιρούνται 18 στρατηγοί ενώ ο γενικός εισαγγελέας ετοιμάζονταν να απαγγείλει κατηγορίες για συνωμοσία προς ανατροπή του πολιτεύματος της ισλαμικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες εκείνης της ημέρας, στο στόχαστρο εκτός από τους 18 στρατηγούς γεγονός που είχε χαρακτηριστεί σαν «σφαγή των στρατηγών», άλλοι 30 ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί ήταν στο στόχαστρο της δικαιοσύνης οι οποίοι όπως είχε γίνει γνωστό ήταν προσκείμενοι στον εξόριστο ισλαμιστή ηγέτη Φετουλάχ Γκιουλέν με τον οποίο ο Ερντογάν από το 2010 βρίσκεται σε ανελέητο πόλεμο.
Εκτός από αυτούς, οι ανακρίσεις όπως αναφέρονταν αναμένονταν να διευρυνθούν γιατί το κύκλωμα επιρροής του Φετουλάχ Γκιουλέν που φαίνονταν να είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι στην αρχή είχε θεωρηθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα έντονο κλίμα καχυποψίας μέσα στις ένοπλες δυνάμεις οι οποίες αφού εκκαθαριστήκαν από τα κεμαλικά στοιχεία με τις συνωμοσίες Ergebekon και Balyoz, τώρα αντιμετώπιζαν έντονο το πρόβλημα των φίλα προσκειμένων αξιωματικών στον Φετουλάχ Γκιουλέν.
Το πρωί της 15ης Ιουλίου και λίγες ώρες πριν εκραγεί το πραξικόπημα ενώ κάνεις δεν φαντάζονταν το τι θα γίνει, είχαμε γράψει προβλέποντας ότι έρχεται «θύελλα» :
«Ασυνήθιστο όργιο φημών έχει προκαλέσει στην τουρκική πρωτεύουσα η εξαφάνιση του Ερντογάν, καθώς από τις 9 Ιουλίου έχει να παρουσιαστεί και να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση και μάλιστα σε μια περίοδο πολύ σημαντικών εξελίξεων τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό πεδίο».
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 9 Ιουλίου, ενώ η τελευταία επίσημη εμφάνιση του σε συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο ήταν με τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου στις 30 Ιουνίου.
Η τελευταία εμφάνιση του Ερντογάν είχε γίνει στις 9 Ιουλίου, στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Βαρσοβία και έκτοτε, όπως έγραψε χαρακτηριστικά η τουρκική εφημερίδα Sözçü,… αγνοείται η τύχη του.
Ακολούθησαν τα γνωστά τραγικά γεγονότα του αιματοβαμμένου πραξικοπήματος.
Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή από εκείνη την ήμερα που έγινε η μουσουλμανική βεβήλωση της Αγίας Σοφίας
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος




hellasforce

20 Ιουλίου 1974… Αρχισε η εισβολή του Αττίλα, ήχησαν οι σειρήνες… ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ…


ΕΣΙΒΟΛΗ ΑΤΤΙΛΑ
Στις 20 Ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της Τουρκικής Αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών στις βόρειες ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τετρακόσια τέσσερα χρόνια μετά την οθωμανική εισβολή, η σύγχρονη ιστορία της Κύπρου βρίσκεται μπροστά σε μία νέα εισβολή. Η απόβαση των Τουρκικών στρατευμάτων που ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις, με ένα μήνα σχεδόν διαφορά η πρώτη από τη δεύτερη, είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% της Κυπριακής Δημοκρατίας. Περίπου 200.000 εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους, έγιναν πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα, περίπου 4.000 νεκροί, και 1.619 δηλώθηκαν αγνοούμενοι. Οι Τούρκοι κατακτούν το 65% της καλλιεργήσιμης έκτασης, το 70% του ορυκτού πλούτου, το 70% της βιομηχανίας, το 80% των τουριστικών εγκαταστάσεων.
ΑΝ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ
ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΤΗΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ!!
Δείτε σπάνιο συγκλονιστικό βίντεο της Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο το 1974. Οι Τουρκοκύπριοι βοηθούν τους Τούρκους στρατιώτες κουβαλώντας τα εφόδια και τα πυρομαχικά τους. Δείτε χειροκροτήματα και υποδοχή ηρώων στους εισβολείς που προελαύνουν θριαμβευτικά όταν η Ελλάδα είχε πλέον χάσει ένα μεγάλο τμήμα της Κύπρου.
Κύπρος 1974 | Τουρκική Εισβολή: Η Άγνωστη Ιστορία
Ντοκιμαντερ που καταγράφει την κατάσταση στην Κύπρο μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα της χούντας του Ιωαννίδη και τη συνακόλουθη τουρκική εισβολή. Η διερεύνηση του θέματος γίνεται κατά κύριο λόγο μέσα από μαρτυρίες ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους και βρίσκονται στην προσφυγιά αφού αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, καθώς και με συνεντεύξεις πολιτικών, όπως ο Μακάριος και ο Σαμψών.
15/7/1974-20/7/1974 Κύπρος : Ο σχεδιασμός H. Kissinger-CIA από το πραξικόπημα στην τουρκική εισβολή.
Βίντεο-ντοκουμέντο σχετικά με τους βιασμούς των Ελληνίδων της Κύπρου από τους Αττίλες, κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Τα εγκλήματά τους παραμένουν έως και σήμερα ατιμώρητα…

(ΝΕΑ) ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! «Εμπρός Τούρκε της Δυτικής Θράκης ξύπνα από το λήθαργό σου»!!!


safikΑπίστευτη πρόκληση από το «κόμμα Σαδίκ» στη Θράκη
Διαστάσεις ανοιχτής πρόκλησης λαμβάνει η διαδήλωση που έχουν προγραμματίσει το «κόμμα του Σαδίκ» και γνωστοί φορείς της μειονότητας στην Κομοτηνή, την ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, μετά τον Αττίλα Ι, στις 24 Ιουλίου.
Η διαδήλωση που έχει προγραμματιστεί από τον προηγούμενο μήνα, λαμβάνει νέες διαστάσεις μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, την επικράτηση Ερντογάν και τις απειλητικές δηλώσεις της Άγκυρας για την υπόθεση των οκτώ τούρκων αξιωματικών στην Αλεξανδρούπολη.
Το real παρουσιάζει – μεταφρασμένη – προκήρυξη που κυκλοφορεί στην περιοχή μόνο στα τουρκικά και η οποία αποτελεί μνημείο διχασμού και πιθανόν και προάγγελο άλλων εξελίξεων.
Η προκήρυξη έχει ως εξής:
«Εμπρός Τούρκε της Δυτικής Θράκης!
Εάν θέλεις να συνεχίσει και να επιβιώσει ο τουρκισμός που αποτελεί την ταυτότητα και το χαρακτήρα σου!
Εάν θέλεις οι ιστορικοί σύλλογοί σου να επαναλειτουργήσουν με το δικό τους όνομα!
Εάν θέλεις να φωνάξεις: Δώστε μας πίσω τα βακούφιά μας που αποτελούν την κληρονομιά των πατέρων και των παππούδων μας!
Εάν θέλεις να αναγνωρίζονται από όλους οι εκλεγμένοι μουφτήδες που εσύ εξέλεξες και να έχουν το σεβασμό που τους ταιριάζει!
Εάν δεν θέλεις να καταπατούν στη θρησκευτική σου ελευθερία με το νόμο των 240 ιμάμηδων!
Εάν θέλεις να πεις «φτάνει πια» στην υπονόμευση των θρησκευτικής ανεξαρτησίας που σου αποδόθηκε με τη Συνθήκη της Λωζάνης!
Εάν θέλεις τη δημιουργία νηπιαγωγείων που παρέχουν δίγλωσση εκπαίδευση σε τουρκικά και ελληνικά για να μαθαίνουν τα παιδιά τη μητρική μας γλώσσα!
Εάν θέλεις να μην υπάρχει απαγόρευση στην ομιλία τουρκικών από τους δασκάλους μας στα σχολεία μας!
Εάν θέλεις να αυξηθούν τα μειονοτικά γυμνάσια και λύκεια που είναι λίγα και δεν φτάνουν για να πάνε τα παιδιά μας!
Εάν θέλεις να διδάσκουν στα παιδιά οι δικοί μας δάσκαλοι που έχουν πάρει πτυχίο από την Τουρκία!
Εάν δεν θέλεις να κλείνουν τα μειονοτικά σχολεία με τη δικαιολογία ότι έχουν λίγους μαθητές!
Εάν θέλεις να πεις «φτάνει πια» στην υπονόμευση της εκπαιδευτικής ανεξαρτησίας που σου αποδόθηκε με τη Συνθήκη της Λωζάνης!
Εάν επιθυμείς να ανοίξουν οι πόρτες του Δημοσίου για να διορίζονται οι μορφωμένοι νέοι μας!
Εάν επιθυμείς να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους τα οικόπεδα του κάμπου που έχουν δημευθεί αλλά δεν χρησιμοποιούνται!
Εάν θέλεις να επανακτήσουν την ιθαγένειά τους τα αδέλφια μας που αδικήθηκαν από το άρθρο 19!
Εάν θέλεις να καταργηθεί το αντιδημοκρατικό όριο του 3% που στέκεται εμπόδιο στην έκφραση της αληθινής σου πολιτικής βούλησης!
Εάν δεν θέλεις να γίνονται επιθέσεις εναντίον του ΚΙΕΦ από ληστές εν τω μέσω της νυκτός!
Εάν δεν θέλεις να απλώνουν τα χέρια τους στα ενθύμια του αείμνηστου ηγέτη μας, δρ. Σαδίκ Αχμέτ!
Εάν επιθυμείς να δοθούν πλέον αποζημιώσεις για τις ζημιές στα καταστήματα που καταστράφηκαν το 1990!
Εάν θέλεις να σταματήσει η φτώχεια των ανθρώπων της μειονότητας!
Εάν θέλεις να γίνεις πολίτης πρώτης κατηγορίας και επιθυμείς να ζήσεις καλύτερα!
Εάν θέλεις να αγαπάς και να υπηρετείς αυτή τη χώρα ως ισότιμος πολίτης!
Εμπρός Τούρκε της Δυτικής Θράκης είναι καιρός να ξυπνήσεις από το λήθαργο!
Ήρθε ο καιρός να φωνάξεις τα αιτήματά σου μέσα από δημοκρατικές οδούς!
Θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα δικαιώματα δεν παραχωρούνται, μόνο κερδίζονται!
Τα δικαιώματα σου, σου ανήκουν αρκεί να τα διεκδικήσεις!
Σήμερα είναι μέρα αλληλεγγύης, σήμερα είναι μέρα να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον!
Υποστήριξε την πορεία διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016.
Θα αρχίσουμε από τα παλιά κεντρικά γραφεία του ΚΙΕΦ (κεντρικό παράρτημα) και θα πάμε στη νομαρχία!
Υποστήριξε την! Μόνο έτσι θα αφήσεις μια κληρονομιά που αξίζει στα παιδιά σου!
Υποστήριξε την! Μόνο έτσι θα αφήσεις στα παιδιά σου την ελπίδα για ένα λαμπρό μέλλον!
Υποστήριξε την! Μόνο έτσι τα εγγόνια σου θα ζήσουν σε αυτά τα εδάφη σώζοντας την ιδιαίτερη ταυτότητά τους!»




hellasforce

«ΘΥΕΛΛΑ» ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ


NATO
Από χτες το βράδυ σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, όλοι οι Τούρκοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί που υπηρετούν σε όλες τις βάσεις και το Αρχηγείο του ΝΑΤΟ, τίθενται υπό ανάκριση για να διαπιστωθεί αν είχαν σχέση με το πραξικόπημα και πιο πολύ αν συνδέονται με τον εξόριστο ισλαμιστή ηγέτη, Φετουλάχ Γκιουλέν.
Η εντολή που δόθηκε από την Άγκυρα είναι ότι εκτός από τις ανακρίσεις που θα διεξαχθούν, διατάχτηκε να ελεγχτούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των Τούρκων αξιωματικών που υπηρετούν στις βάσεις του ΝΑΤΟ, για να διαπιστωθεί αν έχουν δοσοληψίες με ιδρύματα του Γκιουλέν καθώς και διασυνδέσεις με αμερικανικές τράπεζες συμφερόντων του γιατί η Αμερική είναι η έδρα του εξόριστου ιμάμη.
Ιδιαίτερα όπως αναφέρεται, από χτες στις Βρυξέλες όλου οι Τούρκοι αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς, Ναυτικού και Αεροπορίας, είναι υπό εξονυχιστική ανάκριση για να διαπιστωθεί ποια ήταν η στάση τους στο αποτυχών πραξικόπημα.
Η κατάσταση αυτή ήδη έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ, ενώ οι παρενέργειες του τουρκικού πραξικοπήματος ήδη έχουν προκαλέσει ισχυρό ρήγμα στην συμμαχία που ξαφνικά βρέθηκε σε ένα τεράστιο πρόβλημα το οποίο δεν φαίνεται να κατασιγάσει σύντομα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr






hellasforce

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στη Λειβαδιά...


Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στη Λειβαδιά, αισθητός και στην Αττική
αισθητός και στην Αττική...

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ σημειώθηκε «ταρακούνησε» το πρωί τη Λειβαδιά ενώ...
έγινε έγινε αισθητός και στην Αττική.

Σύμφωνα με το Μεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί και ήταν 16 χιλιόμετρα έξω από τη Λειβαδιά...




nonews news

Υπάρχει λόγος που έλειπε η Ραχήλ Μακρή από την εκδήλωση της «Πλεύσης»;...


zoe2
Κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στην πρώτη σειρά. Να φωτογραφίζεται αγκαλιά με την Ζωή Κωνσταντοπούλου (σ.σ.: η συγκεκριμένη πόζα Ραχήλ-Ζωής ήταν πλέον κάτι σαν έθιμο) και να...
ανεβάζει στα social media διαπύρσια posts για τους «προδότες», για το «ξεπούλημα», για τον Αλέξη Τσίπρα και για την «Πλεύση Ελευθερίας»,

Ομως τίποτα. Σιγή. Και δεν είναι ότι το «έτερον πολιτικό ήμισι» της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν κάπου απομονωμένη γιατί οι λογαριασμοί της σε facebook και twitter ήταν δραστήριοι. Η Ραχήλ Μακρή δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση στο Πάρκο Ελευθερίας όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε τον τρίμηνο απολογισμό της «Πλεύσης Ελευθερίας».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για τα επόμενα βήματα, ανακοίνωσε οργανωτικές πρωτοβουλίες, έδωσε το «χρίσμα» του επικεφαλής της νεολαίας του κόμματος στον Δημήτρη Κομνηνό (σ.σ.: γιο του Λάκη Κομνηνού, κάτι που θεωρήθηκε έως και είδηση…), χαμογελούσε όπως πάντα αγέρωχη (σ.σ.: χωρίς πολλές γροθιές στον αέρα είναι αλήθεια…) αλλά στην πρώτη σειρά υπήρχαν μόνο νεαρά στελέχη με τα κινητά υψωμένα για να καταγράψουν τις ιστορικές στιγμές. Πουθενά Ραχήλ.

Τι έχει συμβεί λοιπόν; Πρόκειται για επιβεβαίωση του γνωστού αξιώματος της show bizz ότι δύο stars του ίδιου βεληνεκούς (σ.σ.: και εδώ που τα λέμε Ζωή και Ραχήλ αντιμετωπίζονται ακόμα και από τους fans τους σαν τέτοιες) πολύ δύσκολα μπορούν να συνυπάρξουν για πολύ καιρό καθώς αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα αρχίσουν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους;

Ή μήπως παίζουν ρόλο οι εισηγήσεις που δέχεται τελευταία η πρόεδρος της «Πλεύσης» από αφοσιωμένα στελέχη της τα οποία διαφωνούν σοβαρά με την ταύτιση του προσώπου της με τη Ραχήλ. Σύμφωνα με την εκτίμησή τους δηλαδή ενώ η πρώην πρόεδρος της Βουλής έχει απήχηση σε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη Ραχήλ Μακρή η οποία σύμφωνα πάντα με τα στελέχη της «Πλεύσης», υπονομεύει το κόμμα σε αξιοπιστία και σοβαρότητα.
Μέχρι πριν λίγο καιρό η Ζωή Κωνσταντοπούλου έβρισκε τις απόψεις αυτές υπερβολικές και θεωρούσε ότι δεν μπορούσε να «αδειάσει» την πρώην βουλευτή (σ.σ.: και «πρωτοπαλήκαρό της…) που της είχε σταθεί σε δύσκολες περιόδους. Οπότε μένει να δούμε αν πρόκειται για μια ακόμα «κατάτμηση» του αντιμνημονιακού μετώπου, για σύμπτωση ή για ένα πολιτικό διαζύγιο «τακτικής». 

Έτσι κι αλλιώς καμία από τις δύο δεν φημίζεται για την αυτοσυγκράτησή της, οπότε αν συμβαίνει κάτι, πολύ σύντομα θα φανεί...




nonews news