Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

«Μαύρισε» ο Ουρανός στο Αιγαίο από 18 τουρκικά F-16 & 4 κατασκοπευτικά με στόχο τη Ρόδο!



“Πόλεμος” στο Αιγαίο εν μέσω «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»! … Μαύρισε ο Ουρανός του Αιγαίου απο τα Τουρκικά Μαχητικά και τα Κατασκοπευτικά -Καταγραφικά που εισέβαλαν σήμερα στο Αιγαίο… Απογείωσαν 18 Μαχητικά F-16 & 4 CN-235 που προέβησαν σε 65 Παραβιάσεις και σε 6 Εμπλοκές !

ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 ΜΟΝΙΜΑ Πάνω από τον Ουρανό της ΚΥΠΡΟΥ… Πάρε να Έχεις ΣΑΛΕΜΕΝΕ «Σουλτάνε»


Ενεργό ρόλο στη νέα προσέγγιση που διαμορφώνεται εντός της Ε.Ε., στο πλαίσιο της νέας αρχιτεκτονικής για την άμυνα βασισμένη στην πρόνοια για τη Μόνιμη Διαρθρωμένη Συνεργασία (PESCO), διεκδικεί η Κύπρος.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η παρουσία, μετά από 16 χρόνια, των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών F16 στους κυπριακούς αιθέρες, την ώρα της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της 57ης επετείου της κυπριακής ανεξαρτησίας.

ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ- ΚΟΥΡΔΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


Ισπανός Βασιλιάς: το δημοψήφισμα στην Καταλονία είναι εκτός νόμου
Ερτνογάν ή νέο- σουλτάνος: το δημοψήφισμα στο Ιρακινό Κουρδιστάν είναι εκτός νόμου
« Viva la Ανεξαρτησία: Το ιρακινό Κουρδιστάν υποστηρίζει την προσδοκία της Ανεξαρτησίας στην Καταλονία»

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ….


Από πίσω Επιχειρηματίες, Δικηγόροι και Φοροτεχνικοί…
Οκτώ στις δέκα επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων που ιδρύθηκαν σε γειτονικές χώρες είναι καθαρά εικονικές. Είναι εταιρείες-σφραγίδες, εταιρείες που έχουν μόνο ΑΦΜ. Ούτε καν εταιρείες που έχουν μεταφέρει ένα μέρος της δραστηριότητας αλλού και ένα μέρος κράτησαν στην Ελλάδα. Είναι εταιρείες χωρίς προσωπικό και χωρίς καμία πραγματική δραστηριότητα
Την αποκάλυψη αυτή έκανε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για να προσθέσει ότι την πρακτική αυτή διαφημίζουν και διαδίδουν ένας μεγάλος αριθμός δικηγορικών και φοροτεχνικών γραφείων ώστε να αποκομίσουν έσοδα από την παροχή των σχετικών υπηρεσιών στους πελάτες τους.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν σου ΛΕΝΕ γι’ αυτές τις ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ….

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ (ΠΡΟΣΟΧΗ) : Η αναγνώριση του ΨΕΥΔΟκράτους ή ΕΝΩΣΗ με την Τουρκία


«Ή ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ Ή… ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ!»
«Ή θα αναγνωριστεί το ψευδοκράτος σαν ισότιμη και ανεξάρτητη κρατική οντότητα από τους διεθνείς οργανισμούς, ή θα προχωρήσουμε στην ένωση με την Τουρκία με την μορφή μιας αυτόνομης περιοχής».

Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ: Σας Δίνουμε τους S-400…..


Πάρε να έχεις ΣΑΛΕΜΕΝΕ «Σουλτάνε»…
ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ S-400 ΑΛΛΑ…ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
Νέο και αυτή την φορά χαριστικό επεισόδιο στο σήριαλ της παράδοσης των ρωσικών πυραύλων S-400 στην Τουρκία.

Προειδοποιήσεις ΡΚΚ σε Τουρκία και Ιράν για το κουρδικό δημοψήφισμα: "Αναγνώριση ή πόλεμος"

Προειδοποιήσεις ΡΚΚ σε Τουρκία και Ιράν για το κουρδικό δημοψήφισμα: "Αναγνώριση ή πόλεμος"

Αντεπίθεση των Κούρδων μετά τις απειλές Ερντογάν

Θέση επί του θέματος του κουρδικού δημοψηφίσματος πήρε ο στρατιωτικός επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), Μουράτ Καραγιλάν, ο οποίος προειδοποίησε με αντίποινα την Τουρκία -ύστερα από τις απειλές της Άγκυρας λόγω του κουρδικού δημοψηφίσματος- λέγοντας ότι το δημοψήφισμα ήταν νόμιμο δικαίωμα του κουρδικού λαού.

Αυτοί εκπαιδεύονται τώρα στην Συρία – Κανείς δεν το περίμενε και όμως ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (φωτό-ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτοί εκπαιδεύονται τώρα στην Συρία – Κανείς δεν το περίμενε και όμως ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (φωτό-ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Μέλη των λεγόμενων «αντιφασιστικών οργανώσεων» διασχίζουν παράνομα τα σύνορα της Συρίας, προκειμένου να λάβουν εκπαίδευση και να γίνουν οι νέοι «ισλαμιστές» της Νέας Τάξης, οι οποίοι θα βάλουν φωτιά στον δυτικό κόσμο.
Η κουρδική οργάνωση στην Βόρεια Συρία, την οποία στηρίζουν στην παρούσα φάση οι ΗΠΑ, έχει αναρχοκομμουνιστική ιδεολογία, η οποία, όπως μεταδίδεται, προσέλκυσε μέλη των «αντιφασιστικών» οργανώσεων σε Ευρώπη και Αμερική στο να πολεμήσουν στο πλευρό των αριστερών Κούρδων, σε αυτό που αποκαλούν ως «επανάσταση του Δυτικού Κουρδιστάν, Rojova».

Οι Ρώσοι προειδοποιούν: Αυτό ετοιμάζεται για τον πλανήτη

ΕΚΤΑΚΤΟ! Οι Ρώσοι προειδοποιούν: Αυτό ετοιμάζεται για τον πλανήτη

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Όπως αποκάλυψαν πριν από λίγο οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, οι διεθνείς τρομοκράτες δημιουργούν «διαδικτυακές μονάδες», οι οποίες θα προκαλέσουν τεχνογενείς και περιβαλλοντικές καταστροφές.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής FSB, Στρατηγό Alexander Bortnikov, οι καταστροφές επιδιώκεται να προκληθούν, σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω μαζικών επιθέσεων χάκερς.

Ο πόλεμος της αλήθειας με το ψέμα είναι οι παρυφές του τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου


Όταν μέσα σε μία κοινωνία το ψέμα φτάσει σε υψηλά επίπεδα τότε τα μέρη αυτής επεκτείνονται προς τα άκρα της!
Ακριβώς όπως κινείται η ύλη λίγο πριν την έκρηξη!
Στην εποχή των πατεράδων μας όπου έζησαν σε μία εποχή πάχυνσης και όχι σε μία εποχή συγκομιδής που ζούμε εμεις , υπήρχαν χαλαρά όλα τα δεδομένα πάνω στο χαρτί ιδεολογίας όπου τον καθένα από μας τον χαρακτήριζε η γεωγραφική θέση του! Δεξιός αριστερός κεντρώος.
Αυτό χρειάζεται πάντα στο σύστημα ελεγχου μας ώστε να μπορεί να μας προσδιορίζει και να μας περιορίζει τα όνειρά μας, τις αποφάσεις και τις επιλογές μας μέσα σε μία μαντρωμενη περιφέρεια όπου ο νους μας και η Ιδεολογία μας μπορεί να κινηθει!

Ο Μεγάλος Αδελφός γνωρίζει πολύ περισσότερα για σένα από ότι εσύ για τον εαυτό σου!


Αφού το άρθρο είναι καλό να το καταταξεις μαζί με το άρθρο που σου έγραψα για τον πόλεμο μεταξύ της αλήθειας και του ψέματος, είναι μία προσπάθεια μου να σου δείξω την πραγματικότητα αυτής της στιγμής για το πως το σύστημα μπορεί να σε ελέγχει και να σε οδηγεί σε αποφάσεις που το ίδιο έχει ήδη λάβει!

Η Βόρεια Ήπειρος σε χάρτη της Merrill Lynch, ως αυτονομιστικό κίνημα



Η βρετανική εφημερίδα Independent δημοσιεύει χάρτη με τα αυτονομιστικά και αποσχιστικά κινήματα στην Ευρώπη, τον οποίο επεξεργάστηκαν στην αμερικανική τράπεζα Merill Lynch.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: «Αλλάζουν όλα στη Μέση Ανατολή από τις ισορροπίες μέχρι τα σύνορα»


«Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές κατά το παρελθόν, και μάλιστα προτού αυτό γίνει σε όλους γνωστό, ότι στη Μέση 
Ανατολή και ιδιαίτερα στη Μεσοποταμία το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν όλα – από τις ισορροπίες μέχρι τα σύνορα.
Τώρα βρισκόμαστε στο παρά πέντε της αλλαγής συνόρων στο Ιράκ και της μετατροπής της Συρίας σε ομοσπονδιακό κράτος.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ! Από που προετοιμάζουν τον γενικό ξεσηκωμό



Ο ξεσηκωμός των Κούρδων δεν θα ξεκινήσει από την νοτιοανατολική Τουρκία, η οποία θεωρείται δεδομένη, αλλά 
από πιο πέρα, στις δυικές και νότιες περιοχές της Τουρκίας.

Γιατί η Ελλάδα δεν καταρρίπτει τα τουρκικά αεροσκάφη που παραβιάζουν στο Αιγαίο



Γράφει ο Λάμπρος Τζούμης, Υποστράτηγος ε.α
Τις πρώτες μέρες μετά την είσοδό μου στη ΣΣΕ πριν 33 χρόνια θυμάμαι τον τεταρτοετή διπλανό μου να μου λέει «Άσσε οι λέξεις που πρέπει να μάθεις πρώτα είναι Μάλιστα – Όχι – Διατάξτε».
Κάτι ανάλογο γινόταν σε όλους τους πρωτοετείς τουλάχιστον την εποχή που εγώ ήμουν Εύελπις. Γιατί μου ήλθαν σήμερα αυτές οι σκέψεις ;

Σωκράτης εις θάνατον





Υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν ήρωες και ηρωικοί θάνατοι. Ο θάνατος του Σωκράτη όμως δεν μοιάζει σε τίποτα με εκείνους των άλλων. Δε σκοτώθηκε από δόρυ ή ξίφος στη μάχη, αλλά πέθανε πίνοντας ένα ποτήρι δηλητήριο, καταδικασμένος σε θάνατο ως εγκληματίας. Ίσως κάποιοι να σκέφτεστε ότι αυτό που έχει σημασία είναι τα έργα και η ζωή του και όχι ο θάνατος του μεγάλου αυτού φιλοσόφου.
Ένας φιλόσοφος που επηρέασε όσο κανείς άλλος τον ευρωπαϊκό πολιτισμό αν και δεν άφησε πίσω του κανένα γραπτό. Ένας φιλόσοφος που καθ όλη την διάρκεια της ζωής του αλλά και την στιγμή του θανάτου του έδειξε θάρρος και πίστη στα ιδανικά του. Ασχολούμαστε λοιπόν με τον θάνατο του Σωκράτη για να δούμε το πώς συνέβη, τι είπε ο ίδιος (σύμφωνα πάντα με τον Πλάτωνα) αλλά και για να τονίσουμε την υποδειγματική δύναμή και ανδρεία του φιλοσόφου.

Κατσίκης: Δεν θα ψηφίσω την αλλαγή φύλου στα 15...


Δεν θα ψηφίσω την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη και το ίδιο θα κάνει και το κόμμα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, υποστήριξε το...
πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής του συγκυβερνώντος κόμματος Κώστας Κατσίκης.

Στο ΣτΕ θα κριθεί η απαγόρευση μετακίνησης των προσφύγων από τα νησιά...


Στο αρμόδιο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας θα κριθεί στις 5 Δεκεμβρίου η προσφυγή των...
Δικηγορικών Συλλόγων της Μυτιλήνης, της Χίου, της Σάμου και της Κω εναντίον της απόφασης της Διευθύντριας της Υπηρεσίας Ασύλου «περί περιορισμού της κυκλοφορίας των αιτούντων διεθνή προστασία προσφύγων».

Με βάση τις εμπορικές αξίες η διαδικασία των πλειστηριασμών...

Οι πλειστηριασμοί ακινήτων για οφειλές προς το Δημόσιο θα γίνονται με βάση τις εμπορικές αξίες και όχι τις αντικειμενικές επιβεβαιώνει το υπουργείο Οικονομικών σε...
γραπτή απάντηση σχετικής επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης.

Ζιν: "Προπαγάνδα" η δήθεν πρόοδος στην Ελλάδα


Ο γνωστός οικονομολόγος Χανς Βέρνερ Ζιν χαρακτηρίζει "προπαγάνδα" τα περί προόδου της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα υποστηρίζει ότι χώρες όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία δεν έχουν θέση στην ευρωζώνη.
Symbolbild niedrige Inflation in der Eurozone (picture-alliance/dpa/M. Kappeler)
Μιλώντας στη γερμανική ραδιοφωνία (DLF) ο Ζιν καλείται να σχολιάσει την "πρόοδο", την οποία είχαν πιστοποιήσει στο ελληνικό ζήτημα οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης κατά την τελευταία συνάντησή τους στο Ταλίν της Εσθονίας.

O Σόιμπλε φεύγει, το Eurogroup μένει-και η λιτότητα


Μετά την αποχώρηση του B. Σόιμπλε από το Eurogroup αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις υπουργών το 2018. Το ερώτημα είναι, εάν θα παραμείνει η σκληρή πολιτική λιτότητας. Ο Ζ.Κ. Γιούνκερ απαντά θετικά.
Luxemburg (picture alliance/AP Photo/G. Vanden Wijngaert)
Το νέο κτήριο στις Βρυξέλλες, όπου συνεδριάζει συνήθως το Συμβούλιο Κορυφής και γίνονται οι περισσότερες συνεντεύξεις τύπου και του Eurogroup, το ξέρει απέξω και ανακατωτά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Αμέτρητες φορές σε κάθε Eurogroup διέσχισε τους δαιδαλώδεις διαδρόμους του για να κάνει δηλώσεις, ήταν πάντα παρών και ακριβής στην ώρα του. Αλλά δεν θα χρειαστεί στο μέλλον. Το επόμενο προγραμματισμένο Eurogroup αρχές Οκτωβρίου, στο οποίο θα συμμετάσχει ο αποχωρών γερμανός υπουργός Οικονομικών θα γίνει στο Λουξεμβούργο, όπου το κτήριο είναι μικρότερο. Κι εάν όλα εξελιχθούν σύμφωνα τις προβλέψεις, η διαδρομή μέχρι την έδρα του γερμανικού κοινοβουλίου θα είναι ακόμη πιο σύντομη.

'Επαιξε διπλό παιχνίδι η Μέρκελ στο προσφυγικό;


Αυτό τουλάχιστον διατείνεται ένα νέο βιβλίο που περιγράφει γεγονότα και αποκαλύπτει το παρασκήνιο της προσφυγικής κρίσης στο απόγειό της, το 2015 και 2016. Συγγραφείς είναι τρεις αυστριακοί δημοσιογράφοι.
Deutschland Handys von Flüchtlingen im Visier (picture alliance/dpa/K. Nietfeld)
Ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος που διαδραμάτισε η ΄Αγκελα Μέρκελ στο προσφυγικό; Στήριξε με ειλικρίνεια την ευρωπαϊκή λύση ή χαιρόταν που η ΠΓΔΜ και η Ουγγαρία ύψωσαν συρματοπλέγματα για να συγκρατήσουν τις ορδές των προσφύγων; Την εξυπηρέτησε τελικά αυτή η στάση; Σε αυτά και άλλα ερωτήματα προσπαθεί να δώσει απάντηση ένα βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Molden Verlag της Αυστρίας με τον τίτλο «Φυγή - Πως μια χώρα έχασε τον έλεγχο». Συγγραφείς του τρεις δημοσιογράφοι, οι Κρίστιαν Ουλτς, Τόμας Πρίορ και Ράινερ Νόβακ.

Σε τροχιά σύγκρουσης παραμένουν Μαδρίτη-Βαρκελώνη


Ανακήρυξη ανεξαρτησίας «εντός ημερών» προανήγγειλε ο καταλανός ηγέτης Κάρλες Πουτζντεμόν. Από την άλλη πλευρά, ο βασιλιάς Φίλιππος επιτέθηκε στους αυτονομιστές, ταυτιζόμενος απόλυτα με τη Μαδρίτη.
Spanien Barcelona Streik für Unabhängigkeit (Reuters/S. Vera)
Το μέτωπο της αντιπαράθεσης μεταξύ Μαδρίτης και Βαρκελώνης μετά το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας την 1η Οκτωβρίου παραμένει σκληρό. Η ισπανική κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι, ο οποίος δεν αναγνωρίζει το δημοψήφισμα, εξακολουθεί να δηλώνει ανυποχώρητη απέναντι στην περιφερειακή κυβέρνηση της Καταλονίας.