Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Δείτε τι απίστευτα όπλα κατασκευάζει η Ελλάδα…

oplaaa

Κι όμως είναι μια πληροφορία που πολλοί Έλληνες δεν γνωρίζουν αλλά  το vοicenews.gr σας το παρουσιάζει...Πρόκειται για ένα βίντεο που δείχνει πως από το 1872 έως και το 2010 ο Ελληνικός στρατός ανέπτυξε την κατασκευή οπλικών συστημάτων δημιουργώντας αντιαροπορικά, πυρομαχικά, αντιαρματικά οχήματα ακόμα και πολυβόλα που εκτός των αρμόδιων του ελληνικού στρατού δεν γνωρίζει κανείς άλλος. 
Παρακολουθήστε το βίντεο αφιέρωμα που πραγματικά δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα…

Δείτε το βίντεο:








voice news

ΣΟΚ: Αυτή είναι η Νέα Τουρκία....

Cad
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, οι Ρώσοι κυκλοφόρησαν ένα νέο χάρτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας την μισή Τουρκία να ανήκει στους έλληνες και την άλλη μισή στους κούρδους ή σε μια άλλη φωτογραφία, ολόκληρη η Τουρκία να ανήκει στη νέα Ρωσία. 

CUa

 
Τα σχόλια στα social media έχουν πάρει φωτιά, μετά από αυτές τις φωτογραφίες, κάνοντας αρκετούς να ανατριχιάζουν με την σκέψη ότι ο χάρτης αυτός είναι πιθανόν ο μελλοντικός χάρτης της Τουρκίας.











voice news

Βόμβα! Ο Πούτιν ετοιμάζεται για γενικό πόλεμο...

poytinpolemos



Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κρούει τα τύμπανα του πολέμου, καθώς εδώ και καιρό προσπαθεί με κάθε μέσο να ενισχύσει την παρουσία του στην Αρκτική.
Πληροφορίες του voicenews.gr αναφέρουν, πως ο Ρώσος ηγέτης στέλνει εδώ και μήνες, στρατιώτες και όπλα στην περιοχή, ενώ παράλληλα αναπτύσσει προηγμένα αντιαεροπορικά συστήματα και επιβλέπει την ολοκλήρωση έξι νέων βάσεων, προκειμένου να εξασφαλίσει τον πολυπόθητο "μαύρο χρυσό" που βρίσκεται εκεί.
Συγκεκριμένα, 150 στρατιώτες απεστάλησαν στην βάση Τρεφόιλ, στην καρδιά του Αρκτικού κύκλου μαζί με S-400 στον αρχιπέλαγος Νοβάγια Ζέλμια και το λιμάνι Τίκσι.
Ο Ιγκόρ Κοροτσένκο δήλωσε στην Times πως «Η Αρκτική έχει στρατηγική σημασία για τη Ρωσία λόγω των σημαντικών κοιτασμάτων της σε πετρέλαιο και αέριο. Οι συνθήκες είναι πολύ σκληρές, ειδικά το χειμώνα, έτσι οι νέες βάσεις θα επιτρέψουν στους Ρώσους στρατιώτες να είναι εκεί όλο το χρόνο και να ελέγχουν τον εναέριο χώρο».








voice news

Ο Καμμένος είναι επικίνδυνος...

theo



Έντονη κριτική άσκησε ο Θεοδωράκης στα λεγόμενα του Π. Καμμένου για την αναφορά του στην υποχρεωτική στρατιωτική εκπαίδευση των γυναικών στα σώματα ασφαλείας και τα στρατιωτικά Λύκεια της Ελλάδος.
Όπως δήλωσε ο Θεοδωράκης : 
"Είναι η συνέχεια των παραληρημάτων του κυβερνητικού εταίρου", Ο υπουργός Καμμένος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Και κάνουν λάθος όσοι τον αντιμετωπίζουν ως γραφικό. Ο πολιτικός επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων φοράει όλο και περισσότερο στρατιωτικές στολές και σκηνοθετεί επισκέψεις-τελετές όπου πρόσωπα και απόψεις υποχρεούνται σε πολεμική αμφίεση¨.
Επίσης συνεχίζει την κριτική ο πρόεδρος του ποταμιού θεωρώντας πως είναι ανοησίες η δημιουργία στρατιωτικών σχολών στο πεζικό, στην αεροπορία και στο ναυτικό στις οποίες και θα εκπαιδεύονται γυναίκες.
Σύμφωνα με το voicenews.gr ο Θεοδωράκης θεωρεί πως οι κινήσεις και οι χειρισμοί του Καμμένου ενισχύουν 
την ιδεολογία του εθνολαϊκισμού με την συνενοχή της σιωπής του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ.









voice news

ΒΟΜΒΑ! Η ΕΕ θα καταστραφεί...

dialusiee


Η άφιξη εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που εγκαταλείπουν τις εμπόλεμες χώρες όπως την Συρία και το Ιράκ για να έρθουν στην Ευρώπη έχει κλονίσει τις, ήδη εύθραυστες λόγω οικονομικής κρίσης, σχέσεις μεταξύ Ευρωπαϊκών χωρών.
Επιπλέον, σύμφωνα με το voicenews.gr η άνοδος του εθνικισμού θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ευημερία της Ευρώπης, την οικονομική ανάπτυξη και την ασφάλεια σύμφωνα με τους προέδρους των μεγαλύτερων γερμανικών επιχειρήσεων.
"Η επόμενη χρονιά θα είναι κρίσιμη για την Ευρώπη", δήλωσε ο Ulrich Grillo, στέλεχος της BDI ενώ πρόσθεσε ότι είναι πολύ ανήσυχος για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Με την έλλειψη αλληλεγγύης εντός της Ένωσης η ΕΕ διακινδυνεύει τα επιτεύγματα των προηγούμενων δεκαετιών τόνισε ο Hans Peter Wollseifer, πρόεδρος του Συλλόγου Βιομηχάνων. «Θα ήθελα να δω ένα ισχυρό σύμβολο για την ενότητα της Ευρώπης», είπε ο κ. Wollseifer.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της γερμανικής Ένωσης Εξαγωγών, Anton Boerner, το ότι η Ευρώπη διαιρείται περεταίρω είναι ένας από τους μεγαλύτερους κίνδυνους.
Η Γερμανία ευελπιστεί πως οι εταίροι της στην ΕΕ θα συμμετέχουν στην διαχείριση της προσφυγικής κρίσης αλλά, συναντά αντίσταση από χώρες στην Ανατολική Ευρώπη.
Η μεγάλη εισροή προσφύγων έχει εγείρει ανησυχίες όσο αφορά την ασφάλεια και την άνοδο ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη, όπως το Εθνικό Μέτωπο στην Γαλλία ή το AFD στην Γερμανία.
"Η Ευρώπη πλέει σε δύσκολα νερά καιρό τώρα" δήλωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Γερμανικών Επιχειρηματικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων, Eric Schweitzer, προσθέτοντας πως οι εθνικές απαντήσεις στα διεθνή προβλήματα δεν επαρκούν πια. Η Ευρώπη έχει βάρος στην διεθνή κοινότητα μόνο και εφόσον ενεργεί από κοινού, είπε ο κ. Schweitzer.
Πέρα της προσφυγικής κρίσης, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τις απαιτήσεις της Βρετανίας ενόψει του δημοψηφίσματος για την παραμονή της ή όχι στην ΕΕ.
Τέλος, ο επικεφαλής της γερμανικής Ένωσης Εργοδοτών, Ingo Kramer καλεί την ΕΕ να λάβει τις απαιτήσεις της Βρετανίας σοβαρά ώστε η χώρα να παραμείνει στην ΕΕ.








voice news

Ουκρανία εναντίον Ρωσίας.... (Βίντεο)

oyk


Η Ουκρανία και η Ρωσία είναι δύο χώρες με αρκετά δυνατό στρατιωτικό υλικό αλλά και προσωπικό.
Οι δύο χώρες αυτές που βρέθηκαν στο προσκήνιο διαθέτουν ικανά στρατεύματα.
Δείτε το βίντεο όπου γίνεται σύγκριση των δύο χωρών: 








voice news


ΒΟΜΒΑ: Αυτό είναι το νέο Τούρκικο μαχητικό... Πληροφοριακά Στοιχεία Δημοσιεύθηκε : 27 Δεκέμβριος 2015

tmax

Την βρετανική εταιρεία BAE Systems επέλεξε τελικά σύμφωνα με το Voicenews.gr το τουρκικό Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας για την παροχή τεχνικής βοήθειας στην σχεδίαση και ανάπτυξη του νέου μαχητικού της χώρας.
Το πρόγραμμα TF-X ξεκίνησε το 2011 και αρχικά η τουρκική εταιρεία ΤΑΙ είχε επιλέξει την σουηδική Saab για την παρουσίαση τριών αρχικών σχεδίων τα οποία περιελάμβαναν δύο μονοκινητήρια και ένα δικινητήρια αεροσκάφη.
Εάν τελικά οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία τότε η BAE Systems θα συνεργαστεί με την τουρκική ΤΑΙ για τέσσερα χρόνια και ακολούθως θα συνεχίσει να παρέχει τιε υπηρεσίες της για την φάση ανάπτυξης του νέου μαχητικού.
Η επιλογή της BAE Systems έγινε μετά από διεθνή διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν οι εταιρείες Alenia Aermacchi, Saab, Airbus Defence & Space και η κινεζική CATIC.
Δεύτερη επιλαχούσα εταιρεία στο διαγωνισμό είναι η ευρωπαϊκή Airbus Defence & Space με την οποία η ΤΑΙ πρόκειται επίσης να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις ως εναλλακτική πρόταση σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με την BAE Systems ναυαγήσουν μια τακτική που εφαρμόστηκε και στην περίπτωση του διαγωνισμού για το νέο αντιαεροπορικό σύστημα μεγάλου ύψους και εμβέλειας.
Μετά την επιλογή της βρετανικής εταιρείας η ΤΑΙ θα επιλέξει ένα από τα τρία προσχέδια και θα ξεκινήσει η επόμενη φάση του προγράμματος η οποία θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2016 με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ της BAE Systems με την ΤΑΙ.
Στόχος των Τούρκων είναι το πρωτότυπο να παρουσιαστεί το 2023 και το νέο μαχητικό να ενταχτεί σε υπηρεσία το 2030.
Συνολικά προβλέπεται να αποκτηθούν από την Τουρκική Αεροπορία συνολικά 250 αεροσκάφη και ήδη τουρκικές εταιρείες έχουν ξεκινήσει την ανάπτυξη των υποσυστημάτων του νέου μαχητικού.









voice news

Αποκάλυψη! Έρχεται το 4ο Μνημόνιο...

4omnmnio



Η Κομισιόν "δείχνει τα δόντια της". Το "μήνυμα" για πιο αυστηρή δημοσιονομική παρακολούθηση στην Ελλάδα αλλά και σε άλλα κράτη της ΕΕ που έχουν σχετικά "χαλαρές" διαδικασίες χάραξης, εκτέλεσης και -κυρίως- τροποποίησης των στόχων του προϋπολογισμού δίνει μέσα από έκθεσή της για τα μεσοπρόθεσμα προγράμματα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Τι "ψάχνει" η έκθεση
Η συγκεκριμένη έκθεση της Κομισιόν παρουσιάζει ως παράδειγμα προς μίμηση τον τρόπο που τηρούν... κατά γράμμα τους στόχους τα κράτη του Βορρά και με αυτό το πλάνο "δείχνουν" την πολιτική παρακολούθησης και στη... μετά μνημονίου εποχή!
"Σκανάρει" τους προϋπολογισμούς κάθε κράτους με βάση τα νέα δεδομένα δημοσιονομικής εποπτείας που έχουν τεθεί σε ισχύ ανά την ΕΕ. Την ίδια ώρα όμως και ειδικά για την Ελλάδα, τα περιθώρια ευελιξίας μπορεί να είναι πολύ πιο στενά.
Κι αυτό διότι η "αυστηρότητα" που θα υπάρξει στο άμεσο και απώτερο μέλλον συνδέεται και με τα δημοσιονομικά ανταλλάγματα σε όρους τήρησης πρωτογενών πλεονασμάτων για παρεμβάσεις στο χρέος, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Κεφάλαιο" που κυκλοφορεί.
Στο "μικροσκόπιο" οι δαπάνες
Η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στις δαπάνες και στο κατά πόσο τηρούνται οι στόχοι ανά πεδίο και κατηγορία. Για παράδειγμα κεντρική κυβέρνηση, ασφαλιστικά ταμεία, περιφέρειες, δήμοι κλπ.
Όλα αυτά ενώ στην αξιολόγηση που ξεκινά (βάσει προγραμματισμού) στις 18 Ιανουαρίου, η χώρα μας θα πρέπει να διαπραγματευθεί το νέο Μεσοπρόθεσμο 2016-2019 που θα πρέπει να διασφαλίζει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ στο διηνεκές κι ενώ ήδη υπάρχει η πίεση για κάλυψη "τρύπας" 900 εκατ. ευρώ περίπου για το 2016 αλλά και η δέσμευση για πρόσθετα μέτρα 2 δισ. ευρώ για τη 2ετία 2017-2018.
Σε έξι κατηγορίες οι χώρες ανάλογα με την... συνέπεια στα μέτρα!
Με γνώμονα την τήρηση των σχεδίων που προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο, οι χώρες διακρίνονται σε 6 κατηγορίες, με την Ελλάδα να βρίσκεται μαζί με πολλά άλλα κράτη στην 3η, πιο χαλαρή κατηγορία. Τα πιο "σκληρά" κράτη είναι η Σουηδία και η Φινλανδία, στα οποία οι ετήσιοι στόχοι δαπανών κλειδώνουν για την 4ετία ανεξάρτητα από τις συνθήκες (εκτός και μία νέα κυβέρνηση έρχεται στην εξουσία ή αν αλλάξει η κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ των επιπέδων διακυβέρνησης).
Στην δεύτερη κατηγορία "αυστηρών" κρατών, στη Δανία και στην Ολλανδία, τα ανώτατα όρια δαπανών μπορούν να αυξηθούν μόνο αν οι πηγές χρηματοδότησης των πρόσθετων δαπανών θα προσδιορίζονται εκ των προτέρων.
Στην κατηγορία πριν την Ελλάδα οι στόχοι δαπανών μπορούν να προσαρμόζονται ανάλογα με τις αλλαγές σε μια σειρά ειδικών παραμέτρων που ορίζονται από τη νομοθεσία ή άλλα έγγραφα, αλλά οι αλλαγές αυτές θα πρέπει να αιτιολογούνται δημοσίως (Αυστρία, Ιρλανδία, Λετονία).
Ως... πρότυπα σε αυτή τη διαδικασία παρουσιάζονται το ολλανδικό μοντέλο, που προβλέπει διορθωτικό μηχανισμό αποκλίσεων τον επόμενο χρόνο, αλλά και το σουηδικό πρότυπο που έχει ανώτατα όρια δαπανών για την κεντρική κυβέρνηση σε επίπεδο 3ετίας που δεν προσαρμόζονται καν για τον πληθωρισμό, ενώ αν τα στοιχεία δείξουν υπέρβαση, η κυβέρνηση οφείλει να λάβει μέτρα κατά το τρέχον έτος για να την αποφύγει.









voice news

ΒΟΜΒΑ ΠΑΠΑ: Να είστε έτοιμοι για το τέλος του κόσμου...


papas



Στο κύρηγμά του την Κυριακή, ο Πάπας κάλεσε τους δέκα χιλιάδες προσκυνητές που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου να σκεφτούν το θάνατό τους, την ημέρα που θα συναντήσουν τον Θεό και να κάνουν έναν απολογισμό της ζωής τους.
Ο Πάπας επίσης ασχολήθηκε με το μακελειό στο Παρίσι, εκφράζοντας τη «βαθιά λύπη του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που αιματοκύλησαν τη Γαλλία αργά την Παρασκευή, προκαλώντας πολλά θύματα.» Μαζί με τα συλλυπητήριά του για τα θύματα και τις οικογένειές τους, ο Francis καταδίκασε τη σφαγή ως «ανείπωτη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. »
«Τέτοια βαρβαρότητα μας αφήνει σοκαρισμένους και αναρωτιόμαστε πώς η ανθρώπινη καρδιά μπορεί να συλλάβει και να υλοποιεί τόσο φρικτά γεγονότα, που συγκλόνισαν όχι μόνο στη Γαλλία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο», είπε.
Σχολιάζοντας την Αγία Γραφή, ο Πάπας δήλωσε πως η διδασκαλία του Ιησού για το τέλος του κόσμου περιέχει «αποκαλυπτικά στοιχεία, όπως ο πόλεμος, η πείνα, και οι κοσμικές καταστροφές.»
«Σε εκείνες τις ημέρες,» επανέλαβε ο Francis «ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του, και τα αστέρια θα πέφτουν από τον ουρανό, και οι δυνάμεις στους ουρανούς θα κλονιστούν.»
Αυτά τα σημάδια δεν είναι τα πιο σημαντικά πράγματα, ωστόσο, επέμεινε ο Πάπας. «Ο τελικός μας στόχος είναι η συνάντηση με τον αναστημένο Κύριο.» Το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι να γνωρίζουμε πότε θα έρθει το τέλος, αλλά να είμαστε έτοιμοι γι “αυτό όταν έρθει″, είπε.
«Καλούμαστε να ζήσουμε το παρόν», δήλωσε ο Francis, «αλλά πάντα έτοιμοι να συναντήσουμε τον Θεό, όταν αυτός μας καλέσει».
«Στο τέλος του κόσμου», ο Francis είπε, «ο θρίαμβος του Ιησού θα είναι ο θρίαμβος του σταυρού, η απόδειξη ότι η θυσία του εαυτού μας από αγάπη για τον πλησίον, κατά μίμηση του Χριστού, είναι η μοναδική νικηφόρα δύναμη και το μόνο σταθερό σημείο στη μέση της ανατροπής και της τραγωδίας του κόσμου. »
Ο Πάπας προειδοποίησε επίσης ενάντια στην ανθυγιεινή περιέργεια να μάθει κάποιος λεπτομέρειες για το μέλλον, με προσφυγή σε μέντιουμ και ωροσκόπια, λέγοντας ότι μας αποσπά την προσοχή από ό, τι είναι πραγματικά σημαντικό στο παρόν.
Καλούμαστε μάλλον «για νήψη,» δήλωσε ο Φράνσις, «που μας κρατά συγκεντρωμένους και έτοιμους ανά πάσα στιγμή».
«Στις μέρες μας», κατέληξε, «υπάρχει πλήθος φυσικών και ηθικών καταστροφών, καθώς και αντιξοότητες κάθε είδους.»
«Ο Κύριος μας λέει ότι όλα περνάνε και μόνο Αυτός και το Λόγος Του παραμένει ως φως για να μας καθοδηγεί και να ενισχύει τα βήματά μας», είπε.





voice news

Αποκάλυψη! Η κυβέρνηση θέλει την ρήξη με τους δανειστές! Ραγδαία εξέλιξη...


syrizel


Οι Θεσμοί είχαν απορρίψει το «παράλληλο πρόγραμμα» και είχαν, ουσιαστικά, εξαναγκάσει την κυβέρνηση να το αποσύρει.
Ύστερα εκταμιεύτηκε η δόση του 1 δις ευρώ και ήταν όλοι... ικανοποιημένοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, πέρασε στις 24 Δεκέμβρη, το "μισό" παράλληλο πρόγραμμα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Συγκεκριμένα στο νομοθέτημα προέβησαν ο Αλέξης Τσίπρας και 23 ακόμα υπουργοί, χωρίς προηγουμένως να το περάσουν από την Βουλή προς ψήφιση.
Μάλιστα, η ΠΝΠ δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.
Η κυβέρνηση φαίνεται πως ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους να έρθει σε ρήξη με τους δανειστές.









voice news

Έκτακτο! Αναρχικοί βεβήλωσαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Μέλη αναρχικής οργάνωσης με το όνομα «Αναρχικοί για την Κοινωνική Απελευθέρωση», βεβήλωσαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος, βάζοντας σωσίβια στα κλαδιά του.
Όλα αυτά με σκοπό να εκφράσουν την... συμπαράστασή τους στους πρόσφυγες.
Μαζί με τα σωσίβια, κρέμασαν και πανώ με το αίτημα των ανοιχτών συνόρων «Να ανοίξουν τα σύνορα να ζήσουν οι άνθρωποι».

anarxikoi2







voice news

Με πόλεμο νεύρων απαντάνε οι Ρώσοι στην Τουρκία...

rosik


Άλλο ένα σοκ στους Τούρκους προκάλεσαν οι Ρώσοι την ώρα που ρωσικό πλοίο περνούσε τα στενά του βοσπόρου, 
με δρομολόγιο από την Μαύρη Θάλασσα προς το Α. Αιγαίο, είδαν Ρώσο στρατιωτικό να σκοπεύει με ειδικό στρατιωτικό εξοπλισμό εγκαταστάσεις των Τούρκων στην Κωνσταντινούπολη.
Συγκεκριμένα ο Ρώσος αξιωματικός που βρισκόταν πάνω στο MINSK 127 και ενώ περνούσε τα στενά του Βοσπόρου βρέθηκε να σημαδεύει στρατιωτικές εγκαταστάσεις, πράγμα που έκανε τους Τούρκους να κινηθούν άμεσα με την ακτοφυλακή φοβούμενοι της απειλές των Ρώσων.
Σύμφωνα με το voicenews.gr δεν συνέβη κάποιο περιστατικό αλλά και μόνο η κίνηση των Ρώσων έκανε τους Τούρκους να χρειάζονται "κρύο ντουζ" για να συνέλθουν.
Αξιοσημείωτο είναι ότι την ίδια μέρα από το ίδιο στενό πέρασαν αρκετά Ρώσικα πολεμικά πλοία που μετέφεραν στρατιωτικό υλικό για την Συρία.
ploio









voice news

Σοκ! Ο Αρχιεπίσκοπος αρνείται τον θεό...

arxi



Ο Αρχιεπίσκοπος Γουέλμπι μίλησε για τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο Παρίσι και είπε ότι μέσα από μία εσωτερική συζήτηση που έκανε είπε αυτό: 
«Θεέ μου γιατί, γιατί συμβαίνει αυτό; Που είσαι σε όλο αυτό; Ναι αμφιβάλλω».
Παλαιότερα ο Αρχιεπίσκοπος του Κάντενμπερι είχε δηλώσει πως δεν είναι σίγουρος για το αν ισχύει η ύπαρξη του θεού.
Σχεδόν πριν ένα χρόνο ζήτησε από το θεό να παρέμβει για όλη αυτή την κατάσταση και την αδικία που γίνεται  στον κόσμο και είπε: «Κατέληξα να λέω στο Θεό: «Κοίτα, αυτά είναι όλα πολύ καλά, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι; αν είσαι εδώ…».
Σύμφωνα με το voicenews.gr ο Αρχιεπίσκοπος θεωρεί πως η χρήση της θρησκείας από κάποιους ανθρώπους της γίνεται για να χειραγωγήσει τους υπόλοιπους ανθρώπους, και αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα στις μέρες μας.









voice news