Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Σοκαρισμένη η Αμερικανική κοινή γνώμη: Το Αμερικανικό Πεντάγωνο προετοιμάζεται για αερομαχίες με Ρωσικά μαχητικά πάνω από τη Συρία!



Για πρώτη φορά μετά τον Ψυχρό Πόλεμο το CBS news προετοίμασε την κοινή γνώμη για αυξημένη πιθανότητα εμπλοκών ρωσικών και αμερικανικών μαχητικών πάνω από τη Συρία!
 
Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές είδαν ζωντανά την μετάδοση η οποία τους πληροφορούσε ότι οι Αμερικανικές Υπηρεσίες πληροφοριών αιφνιδιάστηκαν (για ακόμη μια φορά) αφού εντόπισαν έναν πύργο ελέγχου και μονάδες που θα φιλοξενήσουν χιλιάδες ρώσους στρατιώτες και προσωπικό στη Λαττάκεια!
 
Την ίδια στιγμή τους ενήμερωσε ότι η Ρωσία έχει αιτηθεί τις απαραίτητες άδειες πτήσεων, για μαχητικά και στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη με προορισμό τη Συρία!
 
Το CBS News μετέδωσε ότι το Αμερικανικό Πεντάγωνο ξεκίνησε να εξετάζει πολεμικά σενάρια εμπλοκής ρωσικών και αμερικανικών μαχητικών που θα "επιχειρούν" κατά του ISIL πάνω από τη Συρία!
 
Αμερικανοί αναλυτές είναι σίγουροι πως η Ρωσία ετοιμάζεται να εμπλέξει μαχητικά αεροσκάφη στη Συρία, για την πραγματοποίηση εναέριων προσβολών κατά στόχων των τζιχαντιστών που απειλούν την Συρία και γι αυτό το λόγο δηλώνουν πως πρέπει να προετοιμαστούν για το "worst case" σενάριο...
 
Άλλωστε, ο Β.Πούτιν παραδέχτηκε σε πρώτη φάση το εύρος της ανάμειξης της Ρωσίας στη Συρία λέγοντας πως " η Ρωσία παρέχει εκπαίδευση και εξοπλισμό με ρωσικά όπλα στο συριακό στρατό" ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο άμεσης στρατιωτικής εμπλοκής στην περιοχή λέγοντας πως μέχρι στιγμής αυτό δεν είναι ακόμη "ώριμο" να συμβεί. Προετοίμασε δηλαδή την κοινή γνώμη για την κάθοδο χιλιάδων Ρώσων στρατιωτών...
 
«Να λέμε ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κάτι τέτοιο σήμερα – μέχρι στιγμής είναι πρόωρο να το συζητάμε. Αλλά ήδη παρέχουμε στη Συρία στρατιωτικό υλικό και εκπαιδεύουμε τα στρατεύματά της, με όπλα μας», δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
 
Μετά το αρχικό σοκ, οι ΗΠΑ αντέδρασαν μέσω του Υπουργού των Εξωτερικών τους, Τζον Κέρι, ο οποίος εξέφρασε τις ανησυχίες των ΗΠΑ για τις αναφορές περί ραγδαίας ρωσικής στρατιωτικής ανάπτυξης στη Συρία σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο ομόλογο του, Σεργκέι Λαβρόφ.
 
Παράλληλα, το προχώρησε απειλώντας ευθέως τη Μόσχα με κλιμάκωση λέγοντας:
 
"Αν αυτές οι αναφορές είναι ακριβείς, αυτές οι πράξεις θα κλιμακώσουν τη σύγκρουση, θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερες απώλειες αμάχων, θα αυξηθούν οι προσφυγικές ροές και θα υπάρξει ρίσκο σύγκρουσης με τον συνασπισμό κατά του ISIL που επιχειρεί στη Συρία! Ουσιαστικά προαναγγέλοντας το ρεπορτάζ του CBS News...
 
" Το Αμερικανικό Πεντάγωνο προετοιμάζεται για σύγκρουση με Ρωσικά μαχητικά πάνω από τη Συρία"....

defencenet
 

Βίντεο-διάγγελμα Καμμένου που προσπαθεί να "μιλήσει" στο συναίσθημα των στρατιωτικών


Image

Μ΄ένα πεντάλεπτο σποτ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος απευθύνεται στους στρατιωτικούς ,επιχειρώντας να “μιλήσει” στο συναίσθημά τους και να “εξουδετερώσει” τη λογική τους.

Ο Πάνος Καμμένος έχει να αντιμετωπίσει τη μεγάλη δυσπιστία των στελεχών των ΕΔ . Στα οποία πριν απο τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ,Τσίπρας και Καμμένος είχαν υποσχεθεί άμεση υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ. Στο επτάμηνο της διακυβέρνησής τους δεν το υλοποίησαν. Ο Καμμένος σε δημόσιες τοποθετήσεις τους και μέσω του Onalert.gr
είχε υποστηρίξει ότι τα χρήματα για να υλοποιηθεί η απόφαση , είχαν δεσμευτεί στον υπουργείο Οικονομικών.

Όλα αυτά είναι αμφόβολο ότι μπορούν να πείσουν τα στελέχη των ΕΔ, τα οποία ανέμεναν την εφαρμογή δικαστικής απόφασης και τίποτα άλλο.

Γι΄ αυτό και η προεκλογική καμπάνια του πρώην ΥΕΘΑ στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, θα επικεντρωθεί στο “συναίσθημα” των στρατιωτικών. Δεν ξέρουμε πόσο αυτό θα μπορέσει αυτή τη φορά να πείσει τους στρατιωτικούς.

Δείτε το βίντεο . Από το δεύτερο λεπτό και μετά ο Καμμένος απευθύνεται στους στρατωτικούς.




onalert

Μάθετε την Αλήθεια… Το ISIS, οι Μυστικοί πράκτορες και η Απειλή του Τζιχάντ


ISIS-Μυστικοί πράκτορες και η απειλή του Τζιχάντ
Η Εκπομπή κώδικας μυστηρίων του Β.Μπαντίδη αποκαλύπτει… καλεσμένος ο ερευνητής Παναγιώτης Καλδής

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Ρώσοι πεζοναύτες επιτίθενται στους ισλαμιστές στην Λαττάκεια της Συρίας


ρωσια
Ρώσοι πεζοναύτες με την υποστήριξη ΤΟΜΑ BTR-82A, επιθετικών ελικοπτέρων και μαχητικών κρούσης Su-34 κτυπούν σε όλο το μέτωπο της Λαττάκεια τους τζιχαντιστές.
Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις της Συρίας κοντά στη Λαττάκεια, στο βόρειο τμήμα της χώρας, σε εδάφη που μέχρι χθες κατείχαν οι τζιχαντιστές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο συριακός Στρατός με την υποστήριξη ρωσικού πυροβολικού έχει επεκτείνει τον έλεγχο τους επί της επικράτειας καθώς εξουδετέρωσαν τους τζιχαντιστές στις βόρειες περιοχές της πόλης και προωθούνται 20 χλμ βαθύτερα.
Το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνει ότι τα μαχητικά που βομβάρδιζαν θέσεις ισλαμιστών στη Συρία είναι ρωσικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει σταλεί μια στρατιωτική δύναμη μεγέθους Τάγματος, ειδικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις και μέλη των υπηρεσιών πληροφοριών της Ρωσίας.
λα1
Ίσως για το λόγο αυτό έκανε και την εμφάνιση του ο σταθμός υποκλοπής επικοινωνιών R-330P.
λα2
Σύμφωνα με πηγές των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών έχουν σταλεί επίσης μαχητικά πολλαπλού ρόλου, επιθετικά ελικόπτερα καθώς και UAV.
λα3
Κοντά στη Λαττάκεια υπάρχουν σφοδρές συγκρούσεις και ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν τις θέσεις των ισλαμιστών, ενώ έχουν πληγεί και θέσεις που κατέχονται από τον καθαρά υποστηριζόμενο από την Δύση Free Syrian Army (FSA). Dimpenews

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: "ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ" >


ΠΛΑΚΑΤ που σοκάρει με λόγια μίσους για την Λέσβο από τους μετανάστες κάνει το γύρω του διαδικτύου (Φωτο).  Ένα πλακάτ που σήκωσαν οι μετανάστες στην χθεσινή διαμαρτυρία και πορεία τους στο κέντρο της Μυτιλήνης κάνει το γύρω του διαδικτύου. Στο πλακάτ οπού είναι γραμμένο στα αγγλικά αναφέρει «we will destroy the island»….. δηλαδή με μετάφραση στα Ελληνικά «Θα καταστρέψουμε το νησί σας>.
 

Κατά εκατοντάδες οι πολίτες εξοργισμένοι από το συγκεκριμένο πλακάτ κοινοποιούν τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μίσος προς τους μετανάστες και πρόσφυγες…Μόνο αυτό μας έλειπε τώρα… Η Λέσβος πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν την κοινωνική έκρηξη…!!

 






ethnika themata ellada 

Η Ελλάδα στη μέγγενη της αμερικανο-ρωσικής "σύγκρουσης" στη Συρία!



Image
“Με ποιον να πάω και ποιον ν΄ αφήσω”. Η Ελλάδα τουδόγματος “ανήκομεν εις τη Δύση”, πιστό μέλος του NATO δεκαετίες τώρα, βρίσκεται στη δύσκολη θέση να προσπαθεί να μην διαταράξει και πάλι τις σχέσεις της με τη Ρωσία. Δεν είναι καθόλου εύκολη η προσπάθεια . Κι αυτές τις ώρες η Αθήνα καλείται και πάλι να “πατήσει” σε δυο βάρκες προσπαθώντας να μην βρεθεί στο νερό. Η Μόσχα ζήτησε και πήρε άδεια για πτήσεις μεταγωγικών της αεροσκαφών για Συρία, μέσω του FIR Αθηνών.
Η Ουάσινγκτον πιστεύει ότι η Μόσχα μεταφέρει όχι ανθρωπιστική βοήθεια αλλά στρατιωτικό προσωπικό και υλικό στη Συρία αντέδρασε και ζήτησε από την Αθήνα να μην επιτρέψει αυτές τις πτήσεις.

Όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ ,αλλά κανείς από την Αθήνα ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει 
απορρίψαμε το αμερικανικό αίτημα για απαγόρευση των ρωσικών πτήσεων.

Από χθες βράδυ όταν κι έγινε γνωστή η είδηση πολλοί έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το ελληνικό όχι στις ΗΠΑ. Κάποιοι υπενθυμίζουν και την περίπτωση της χούντας, που είχε απαντήσει 
θετικά σε σοβιετικό αίτημα μεταφοράς βοήθειας προς την Συρία και την Αίγυπτο μέσω του ελληνικού FIR. Ατό συνέβη το 1973,λίγους μήνες πριν απο τα γεγονότα του Πολυτεχνείου .

Θα μπορούσε να αποφύγει η Ελλάδα την απορριψη του αμερικανικού αιτήματος;

Όχι χωρίς επιπτώσεις στις ελληνορωσικές σχέσεις. Οι οποίες διατηρούνται οριακά σε καλό επίπεδο,παρά την συμμετοχή της Ελλάδας στις κυρώσεις εναντίον της Μόσχας. Το ρωσικό αίτημα για να περάσουν τα αεροσκάφη της από το FIR Αθηνών αν και υπήρχε η εναλλακτική λύση του τουρκικού εναέριου χώρου, ίσως αποτέλεσε κι ένα είδος …τεστ της Μόσχας προς την Αθήνα .

Θα έχει επιπτώσεις αρνητικές στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις το όχι; Σίγουρα δεν βοηθά στην ενδυνάμωση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων. Και δεν είναι το μοναδικό που τις έχει “απειλήσει” τα τελευταία χρόνια. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα αρνήθηκε επί της ουσίας να ανταποκριθεί στο αμερικανικό αίτημα για μεταστάθμευση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Κρήτη. Οι 
ΗΠΑχρησιμοποιούν ήδη τουρκικές βάσεις. Και βέβαια κανείς δεν ξεχνά την κρίση που υπήρξε με την παρολίγο αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού.

Οι 
ΗΠΑ αυτή τη περίοδο ,χρησιμοποιούν τουρκικές βάσεις για τα μαχητικά τους αεροσκάφη και βομβαρδίζουν μαζί με την τουρκική αεροπορία στόχους του Ισλαμικού κράτους. Η Άγκυρα επιχειρεί με κάθε τρόπο να διαμορφώσει ένα καλύτερο κλίμα στις σχέσεις της με τη Ουάσινγκτον. Κάτι που έχει κατορθώσει να κάνει με τη Μόσχα ,εδώ και καιρό.

Η Αθήνα πληρώνει την μακράς διάρκειας διπλωματική της απραξία στην περιοχή. Έχουμε πολλές φορές γράψει ότι σε μια περιοχή που θα έπρεπε να έχουμε ρόλο ενεργού “παίκτη” ,εμείς έχουμε επιλέξει να “ζεσταίνουμε” μονίμως τον πάγκο. Κι όταν έρχεται η ώρα που ο “προπονητής” μας καλεί να “παίξουμε” εμείς κοιτάμε απλά αμήχανα και τρέχουμε στα …αποδυτήρια για να πάρουμε μια γρήγορη απόφαση.

Δυστυχώς θα πρέπει να αποφασίσουμε με σύνεση πλέον προς τα που θα κινηθούμε . Θα πρέπει σοβαρά να “ζυγίσουμε” την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και στη περιοχή και να χαράξουμε μια σταθερή πορεία . Να αποφασίσουμε ποιοι και πως μπορούν να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά τα δικά μας συμφέροντα. Τα κατά περίσταση “ναι” και “όχι” προσπαθώντας όλους να τους ικανοποιήσουμε δεν έχουν νόημα και μπορούν να αποδειχτούν και άκρως επικίνδυνα.

Ο βασικός στόχος της διπλωματίας είναι να οικοδομεί καλές σχέσεις μ΄ όλους. Δεν είναι πάντα εφικτό. Όταν δεν μπορείς να το πετύχεις καλό είναι να παίρνεις την απόφαση που εξυπηρετεί καλύτερα τα εθνικά σου συμφέροντα.

Αναγνωρίζουμε απόλυτα το δύσκολο της απόφασης στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Αλλά κάποια στιγμή ως χώρα θα πρέπει να μάθουμε ότι πρέπει να παίρνουμε άμεσα και δύσκολες αποφάσεις. Το ζητούμενο είναι να παίρνουμε και τις σωστές. Αυτό κρίνεται από τις αρνητικές συνέπειες που έχουν για τη χώρα.

Ελπίζουμε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η Αθήνα να αποδειχτεί ότι 
πήρε τη σωστή απόφαση.



ethnika themata ellada

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥ ΠΑΤΕΡΑ…


ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗ !
ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗ !
OΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ! ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΥΣ !

Πρόκληση Νταβούτογλου...

ntavoutoglou1

Σε άρθρο του, στη γερμανική εφημερίδα, Frankfurter Allgemeine Zeitung, ο Αχμέτ Νταβούτογλου επικρίνει το «γελοία μικρό μερίδιο» προσφύγων που δέχεται η Ευρωπαϊκή Ενωση, χαρακτηρίζοντας την ήπειρο: «Ευρώπη, χριστιανικό φρούριο»!!!
"Η Τουρκία έχει δεχθεί στο έδαφός της περισσότερα από 2.000.000 πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ, δημιουργώντας «μία ουδέτερη ζώνη ανάμεσα στο χάος και την Ευρώπη" γράφει ο Τούρκος πρωθυπουργός, την ώρα που τα ελληνικά ακριτικά νησιά «βουλιάζουν» από τους μετανάστες που περνούν καθημερινά στο έδαφός τους από τα τουρκικά παράλια. Παράλληλα, τονίζει ότι η οικονομική συμβολή της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην προσπάθεια της Τουρκίας είναι μικρή.



voice news

ALERT… Κίνδυνος Επιδείνωσης των Ελληνορωσικών Σχέσεων!


…Υποχώρηση της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης στο Αίτημα τον ΗΠΑ για το Μπλοκάρισμα των Ρωσικών Αεροσκάφων με προορισμό την Συρία!
Cold war Putin and Obama
Σε αναδιπλωση της αποφασης της προηγουμενης κυβερνησης Συριζα για άδεια υπέρπτησης ρωσικών αεροσκαφών μέσω του FIR Αθηνών προς τη Συρία, προχωραει η υπηρεσιακη κυβερνηση, επειτα απο αρκετα αιτηματα απο χωρες μελη του ΝΑΤΟ και κυριος απο τα Αγγλοσαξονικα κρατη-Αγγλια,Αυστραλια,Καναδας,και φυσικα ΗΠΑ!
Υπό μελέτη βρίσκεται στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αίτημα της κυβέρνησης των ΗΠΑ να άρει την άδεια υπέρπτησης ρωσικών αεροσκαφών από την Ελλάδα προς τη Συρία.
Όπως αναφέρεται από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, το αίτημα του State Department υπέβαλε το σχετικό αίτημα διά αξιωματούχου της αμερικανικής πρεσβείας χθες το απόγευμα και το εν λόγω αίτημα είναι «υπό μελέτη»
Ο λογος που επανεξεταζεται, το αν θα πρεπει να δωσουμε αδεια υπέρπτησης ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών μέσω του FIR Αθηνών προς τη Συρία, ειναι οτι η Μόσχα είχε ζητήσει από την προηγούμενη κυβέρνηση τις σχετικές άδειες υπέρπτησης για να μπορέσουν τα αεροσκάφη να μεταφέρουν στη Συρία ανθρωπιστικό υλικό και διπλωματικό προσωπικό. Οι άδειες αφορούσαν σε πτήσεις προς τη Συρία κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου. Ομως συμφωνα με πληροφορίες, οι Αμερικανοί εκτιμούν ότι τα αεροσκάφη αυτά, αν και πολιτικά, μεταφέρουν στρατιωτικό υλικό προς το καθεστώς του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ – Άσαντ.
Το ζήτημα αποκτά ευρύτερη πολιτική σημασία, και τροποι, διοτι η Ελλαδα ειναι σε περιοδο εκλογον με υπηρεσιακη κυβερνηση, και ειναι ακρως επικινδυνο, μιας επιδείνωσης των ελληνορωσικών σχέσεων και αντιστροφος ,με την αποφαση που θα παρει η υπηρεσιακη κυβερνηση !Πολλα ερωτηματα ειναι, κατα ποσο μπορη μια υπηρεσιακη κυβερνηση να αποφασισει για ενα τετοιο σοβαρο θεμα,που μπορεί να βλαψει τις διπλωματικες μας σχεσης με τους συμμαχους μας,και με την Ρωσια! Παντως τα 2 πολιτικα κομματα διεκδικητες της Εξουσιας Συριζα-ΝΔ….δεν εχουν παρει θεση για το μειζον προβλημα που εχει προκυψει….με μια απολυτη σιγη ιχθυος, εχουν αφησει μονη την υπηρεσιακη κυβερνηση να βγαλει τα καστανα απο την φωτια!
Πολλα ΜΜΕ βιαστηκαν αρχικα και δημοσιευσαν οτι η Ελλάδα απέρριψε το αίτημα των ΗΠΑ……. Αλλα εδω ειναι Ελλαδα,ολα γινονται! Αλλα λεμε,αλλα κανουμε,και αλλα αποφασίζουμε!

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 – ΒΙΒΛΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 – ΒΙΒΛΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ALERT – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015) ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ (;)

Απασφάλισε ο Πούτιν… Η Ρωσία Εναντίον του ISIS στη Συρία… Απάντηση στην Μπλόφα Ομπάμα…

Απασφάλισε ο Πούτιν... Η Ρωσία Εναντίον του ISIS στη Συρία... Απάντηση στην Μπλόφα Ομπάμα...
ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ… ΞΕΚΙΝΑ (;) Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν βαρέθηκε τη μπλόφα του Ομπάμα στη Συρία και αποφάσισε να αναλάβει δράση. Ο Ρώσος Πρόεδρος μπαίνει στη μάχη ενάντια στο «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS-ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ) με στόχο την εξαφάνιση του και την επιστροφή του πετρελαίου στους νόμιμους κατόχους….
50.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ
60.000 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΚΑΙ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ
ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 2.000 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ 1500 ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΟΛΑΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ …
ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ …
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ Σ.ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ «ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ» …
Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΡΩΣΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ …
Η ΣΥΡΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΞΟΛΑΘΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ …
ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΠΟΥΤΙΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ), ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΘΑΣΕ !!!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… Μπουρλότο Στο Αιγαίο… Πλησιάζει Γενικό Τζιχάντ…


Πλησιάζει Γενικό Τζιχάντ...
ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.500.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΙΡΑΚ …
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ …
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ …
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΑΣΤΑ ΣΥΡΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ» …
Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ, ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5.000 ΕΧΕΙ ΔΙΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ BuzzFeed ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥΣ …
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ISIS ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ Sunday Express ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε …
ΤΟ «ΝΕΥΜΑ» ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ, Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΤΖΙΧΑΝΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ …

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ… Αίτηση Ρωσίας… Κυρία Πρωθυπουργέ…


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οι ΕβραιοΣιωνιστές της Κυβερνήσεως των Η.Π.Α. και οι Σιωνιστές Εβραίοι πολιτικοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), πάντοτε ήταν εχθρικοί προς την Ελλάδα.
Απόδειξη, «Ιδού η κατάντια μας».
Μας φόρτωσαν με ένα τεράστιο παράνομο ΧΡΕΟΣ.
Μας φόρτωσαν με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες Τζιχαντιστές, και εμείς οι Έλληνες περιμένουμε το τέλος μας, διά της σφαγής των αμνών!!!
Οι προδότες πολιτικοί είναι υπάλληλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με ότι αυτό συνεπάγεται……………
Ως εκ τούτου εισηγούμαι,
Να γίνει δεκτό το αίτημα της Ρωσίας περί χρήσης του Ελληνικού Εναέριου Χώρου από τη Ρωσική Αεροπορία για Επιχειρήσεις στη Συρία.
Έτσι θα ενθουσιάσετε τον Ελληνικό Λαό.
Έτσι θα μείνετε στην Ιστορία σαν μια δυναμική Ελληνίδα Πρωθυπουργός.
Μην ακούτε τις εισηγήσεις των αρμοδίων του ΥΠ.ΕΞ.
Αυτοί ανέκαθεν ήταν υποτελείς στους Δυτικούς, και ορντινάτσες της παγκόσμιας Δικτατορίας του Παντοκράτωρα ΕβραιοΣιωνιστή προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Σήμερα οι Έλληνες είναι θύματα των Εβραίων δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. (Αμερικανών & Ευρωπαίων).
Ευκαιρία να τους εκδικηθούμε.
ΟΧΙ και «κερατάδες και δαρμένοι», λέει ο Λαός.
Ασκήσατε Εθνική πολιτική.
Τη Ρωσία θα τη χρειαστούμε σε καιρούς χαλεπούς…….
Μην κλείνετε τη πόρτα.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος ΜΜΕ