Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Έρχεται κάτι μεγάλο… (ΒΙΝΤΕΟ)

world


Μεγάλη προσοχή γιατί… φαίνεται να βγαίνουν αληθινά κάποια σημαντικά προφητικά γεγονότα, σύμφωνα με τι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον πλανήτη. Διαστημική τρομοκρατία είναι η λέξη «κλειδί», καθώς τα έθνη αρχίζουν και σχηματίζουν συμμαχίες και κατευθύνονται, έτσι, στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο κόσμος μας θα αλλάξει με τρομακτικό τρόπο! 
Δείτε το βίντεο με τα βιβλικά γεγονότα που αναμένεται να συμβούν σε όλο τον κόσμο





voice news

Εστάλη Μήνυμα σε Μουσουλμάνους: «Ασπαστείτε τον Χριστιανισμό Πριν να Είναι Αργά»


ΚΟΡΑΝΙ
ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ (!!!) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ…
ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Επιτελούν Σχέδιο για το ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ… Περιλαμβάνει Κύπρο, ΚΡΗΤΗ, Αιγαίο


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ 1
ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ…..
ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ !
-η.- θ. – Διαίρει και βασίλευε
-ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ν.Α. ΑΙΓΑΙΟΥ!
-ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ανα(ν)στασιάδης Έκανε Έκκληση – Εν Ονόματι της Πατρίδας – να ΜΗΝ πειράζονται οι Τουρκοκύπριοι


ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ…
Έκκληση και συνάμα προειδοποίηση προς τον κυπριακό ελληνισμό για απάλειψη κάθε μορφής χουλιγκανισμού ή -εν ονόματι της πατρίδας- συμπεριφορών, όπως οι πρόσφατες κατά Τουρκοκυπρίων, απηύθυνε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
Σε χαιρετισμό του στην ετήσια παγκύπρια σύναξη των αγωνιστών πολιτικών κρατουμένων του Συνδέσμου Πολιτικών Κρατουμένων ΕΟΚΑ 55-59, στην Κοκκινοτριμιθιά, ο πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε ότι τέτοιες συμπεριφορές τους μόνους που υπηρετούν είναι την Τουρκία και τα ακραία στοιχεία των Τ/κ για να εμμένουν, με πρόσχημα την ασφάλεια, στις απαράδεκτες εγγυήσεις.
Απηύθυνε παράλληλα έκκληση προς τις πολιτικές δυνάμεις και προς όλους «να μην βιάζονται για να προκρίνουν τι είναι αυτό που θα έρθει, τι είναι αυτό που θα προβλέπει η λύση, ωσάν να είναι παρόντες και διαπραγματεύονται», όπως είπε, διαβεβαιώνοντας ότι όταν έρθει η ώρα«“κανένας δεν θα μείνει μακράν της ενημέρωσης, της πλήρους ενημέρωσης» καθώς, όπως εξήγησε, «στο τέλος-τέλος δεν είναι ο όποιος ηγέτης που θα υπογράψει τη λύση, αλλά ο λαός θα αποφασίσει αν την αποδεχτεί ή θα την απορρίψει».
Σε ό,τι αφορά τις συνομιλίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκθείασε το γεγονός ότι έγινε κατορθωτό να εμπλακεί η ΕΕ ενεργά στην όλη διαδικασία επίλυσης, τονίζοντας μάλιστα ότι «το (ευρωπαϊκό) κεκτημένο αποτελεί κεκτημένο και των συνομιλιών».
Στην ομιλία του ο Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε πως μετά από 14 συναντήσεις με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, αυτό που μπορεί να πει είναι ότι δεν εγκαταλείπει την ελπίδα διότι κρίνει πως έχουμε ενώπιον μας μία ιστορική ευκαιρία για πετύχουμε μια βιώσιμη, λειτουργική λύση του Κυπριακού που οπωσδήποτε θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και των Ελληνοκυπρίων.
«Το εγχείρημα απαιτεί αποφασιστικότητα, αλλά και σταθερότητα στις θέσεις μας» υπέδειξε, εξηγώντας ότι «διεκδικούμε μία λύση που θα μετατρέψει τις επιδιώξεις μας σε ένα λειτουργικό σύστημα στο πλαίσιο της συμφωνημένης αρχής για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία».
Είπε ότι είναι υποχρεωμένος να μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και όχι τι, πιθανότατα, να ήταν αρεστό να ακουστεί, εξηγώντας σε αυτό το πλαίσιο ότι από το 1977 οι Συμφωνίες Κορυφής αναγνώρισαν ως βάση λύσης του Κυπριακού τη δικοινοτική, τότε, και διπεριφερειακή, που αργότερα μετετράπη σε διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία.
Εξήγησε επίσης ότι δεν πρέπει να παραγνωρίζεται ότι «εμείς οι ίδιοι προσφεύγοντας στα Ηνωμένα Έθνη είχαμε επιδιώξει και πετύχαμε σωρεία ψηφισμάτων ή αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας που καθορίζουν τα πλαίσια στα οποία μπορεί να κινηθούμε για την επίτευξη της λύσης».
Την ίδια ώρα, πρόσθεσε, το απαράδεκτο στάτους κβο που επικρατεί στην κατεχόμενη πατρίδα μας αλλοίωσε ή αλλοιώνει βασικά συστατικά μιας οπωσδήποτε δίκαιης, επιθυμητής λύσης.
Κάτι βέβαια, που όπως υπέδειξε, «δεν σημαίνει και πως θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τις επιδιώξεις και προσδοκίες προκειμένου να δημιουργήσουμε συνθήκες μιας χώρας, η οποία θα σέβεται απόλυτα τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα είναι ανάλογη όσον αφορά τη δομή και τη λειτουργία με όλα τα υπόλοιπα των ευρωπαϊκών κρατών».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνέχισε εκθειάζοντας το γεγονός εμπλοκής για πρώτη φορά της ΕΕ ενεργά στην όλη διαδικασία επίλυσης, τονίζοντας μάλιστα ότι «το (ευρωπαϊκό) κεκτημένο αποτελεί κεκτημένο και των συνομιλιών». Τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμπλήρωσε, «είναι ακριβώς από τα θέματα για τα οποία λέμε ότι η σταθερότητα στις αρχές και η διεκδίκηση στα ελάχιστα που ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης δικαιούται είναι εκ των ων ουκ άνευ».
Την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε, τονίζοντας «προς κάθε κατεύθυνση» ότι στην προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού δεν παραγνωρίζονται οι ευαισθησίες ή και ανησυχίες του συνόλου του λαού, αλλά ιδιαίτερα των Ελληνοκυπρίων και πιο συγκεκριμένα εκείνων που είπαν «όχι» στο δημοψήφισμα του 2004.
Διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια είναι η όποια λύση να είναι αποδεκτή και από τους Ελληνοκύπριους διότι θα ανταποκρίνεται στις έγνοιες, στις αγωνίες, στις δίκαιες διεκδικήσεις, αλλά και στις προσδοκίες τους.
Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι η επιδίωξη δεν είναι να υπάρξουν νικητές και ηττημένοι, κάτι που όπως είπε, έχει διαβιβάσει και καταστήσει σαφές, υποδεικνύοντας πως «εκείνος που θα θεωρεί ότι είναι νικητής ή εκείνος που θα θεωρεί ότι πέτυχε σε βάρος του άλλου, την ίδια ώρα θα πρέπει να συνειδητοποιεί ότι κτίζει πάνω σε κινούμενη άμμο».
Αν η λύση δεν γίνει αποδεκτή με πλήρη σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους, δεν θα είναι δυνατόν να λειτουργήσει, εξήγησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρόσθεσε ότι «προσπάθεια μας είναι να πετύχουμε μια λύση που να μας απαλλάσσει από τα κατοχικά στρατεύματα, να ελευθερώνει την πατρίδα μας, να την επανενώνει και να διασφαλίζει του καθενός Κυπρίου πολίτη τα δικαιώματα, την ελεύθερη διακίνηση, την ελεύθερη άσκησης επαγγέλματος, ελεύθερης εγκατάστασης, ελεύθερης διαμονής».
Αναφέροντας πως δεν μπορεί να κάνει αναφορά στην πρόοδο που έχει παρατηρηθεί ή στις δυσκολίες που ακόμα αντιμετωπίζονται, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σημείωσε πως αυτό που μπορεί ωστόσο να πει είναι ότι κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει το απαράδεκτο της σημερινής κατάστασης, κατάσταση η οποία «όσο ο χρόνος περνά και συντηρείται τόσο δυσκολότερη θα είναι».
«Δεν είναι αρκετό να σας πω ότι θα ξαναποκτήσουμε, όπως θα τα θέλαμε ενδεχόμενα ενωρίς, αυτό που απόλυτα θα μας ικανοποιούσε. Έχουν μεταβληθεί, δυστυχώς, οι συνθήκες. Μεγάλη γενιά των προσφύγων μας έχει αποδημήσει εις Κύριον. Πλείστοι όσοι δεν επιδιώκουν να επισκεφθούν τις κοινότητες καταγωγής. Εκλείπει σταδιακά ο δεσμός με τις εστίες των προγόνων μας», σημείωσε.
Επεισόδια κατά Τ/κ και εγγυήσεις
Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε πως το ζητούμενο και η επιδίωξη πέρα από τα ανθρώπινα δικαιώματα και την απαλλαγή από τα κατοχικά στρατεύματα είναι και η «απαλλαγή από απαράδεκτες συνθήκες, τάχα, εγγυήσεις».
Για αυτό και όπως εξήγησε, απευθύνει έκκληση όπως εκλείψει κάθε μορφή χουλιγκανισμού ή – εν ονόματι της πατρίδας – συμπεριφορά, όπως η ανάλογη των τελευταίων δυστυχώς, επεισοδίων (κατά Τ/κ), τονίζοντας πως τέτοια περιστατικά τους μόνους που υπηρετούν είναι την Τουρκία και τα ακραία στοιχεία των Τουρκοκυπρίων, τα οποία με πρόσχημα την ασφάλεια εμμένουν στις εγγυήσεις.
Απηύθυνε παράλληλα έκκληση αλλά και προειδοποίηση προς τον κυπριακό ελληνισμό όπως αναλάβουν όλοι από κοινού «την ευθύνη και της διαπαιδαγώγησης και της αποτροπής αναλόγων φαινομένων», φέρνοντας ως παράδειγμα τους παρευρισκόμενους αγωνιστές, οι οποίοι, όπως υπέδειξε, κατά τον απελευθερωτικό αγώνα, ουδέποτε είχαν στραφεί κατά των συμπατριωτών μας Τουρκοκυπρίων. «Άλλοι είναι που με το δόγμα του `διαίρει και βασίλευε` φρόντισαν με προκλήσεις να δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ των δύο κοινοτήτων», πρόσθεσε.
Και υπέδειξε πως θα πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι όπως συμβιώνουμε με τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης και συνδημιουργούμε κατά τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να ζήσουμε και με τους συμπατριώτες μας. «Και θα μπορέσουμε βεβαίως να ζήσουμε αν και οι ίδιοι κατανοήσουν ότι θα πρέπει να σεβαστούν και τα δικαιώματα των Ελληνοκυπρίων», συμπλήρωσε.
Έκκληση προς τις πολιτικές δυνάμεις
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήγησε πως το ότι δεν έκανε αναφορά στις δυσχέρειες, ή δεν έδωσε λεπτομέρειες για την πρόοδο ή και για τις δυσκολίες, αυτό δεν σημαίνει πως ο λαός θα μείνει στα τυφλά ή ότι θα κρατείται μακράν των εξελίξεων.
«Όμως, εξαγγέλλεις κάτι όταν ολικά έχει συμφωνηθεί» εξήγησε, υπενθυμίζοντας πως καθώς βασική αρχή των διαπραγματεύσεων είναι ότι τίποτα δεν συμφωνείται αν δεν συμφωνηθούν τα πάντα, μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό από όλους «πόσο επικίνδυνο είναι είτε να καλλιεργήσεις προσδοκίες είτε να καλλιεργήσεις απαισιοδοξία χωρίς να έχεις κάτι το συγκεκριμένο μπροστά σου».
Διαβεβαίωσε ωστόσο ότι «κανένας δεν θα μείνει μακράν της ενημέρωσης, της πλήρους ενημέρωσης», καθώς, όπως εξήγησε, «στο τέλος-τέλος δεν είναι ο όποιος ηγέτης που θα υπογράψει τη λύση, αλλά ο λαός θα αποφασίσει αν θα την αποδεχτεί ή θα την απορρίψει».
Γι` αυτό και, όπως εξήγησε, απευθύνει θερμή έκκληση και προς τις πολιτικές δυνάμεις και προς όλους, να μη βιάζονται για να προκρίνουν τι είναι αυτό που θα έρθει, τι είναι αυτό που θα προβλέπει η λύση ωσάν να είναι παρόντες και διαπραγματεύονται. «Αρκεί, και παρακαλώ να γίνει σεβαστό, να ενημερώνονται και θα ενημερώνονται οι πολιτικές δυνάμεις, όταν υπάρχουν κάποια αποτελέσματα, αλλά και κάποιες διεργασίες», όπως συμπλήρωσε.
Εξήγησε, επίσης, ότι η διαπραγματευτική ομάδα δεν αποτελείται από εκλεκτούς του ιδίου, αλλά αποτελείται από εκλεκτούς που υπέδειξαν οι ίδιες οι πολιτικές δυνάμεις και πως συνεπώς, συμμετέχουν στη διαμόρφωση των θέσεων όσοι έχουν την εντολή να συμβουλεύουν τον διαπραγματευτή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Οι Τεχνικές Επιτροπές, που ετοίμασαν τις θέσεις που υποβάλαμε εφ’ όλης της ύλης, αποτελούνται από άτομα είτε καθ’ υπόδειξη των πολιτικών δυνάμεων είτε από καταξιωμένους πανεπιστημιακούς. Συνεπώς, δεν είναι κάτι που προετοιμάζεται με βάση την αρχή του ενός. Είναι με βάση την αρχή της συλλογικότητας», υπέδειξε.
Και τόνισε πως αν υπάρχει η προοπτική της επιτυχίας, αυτή θα προκύψει μόνο μέσα από την ενότητα.
Σημείωσε ακολούθως, ενόψει και των επερχόμενων εκλογών, πως είναι κατανοητή η κριτική στην Κυβέρνηση για θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, αλλά και το δικαίωμα του καθενός να ασκήσει ακόμα αυστηρότερη κριτική εάν υπάρχει συγκεκριμένη, τεκμηριωμένη άποψη ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπαναχώρησε από τις ομόφωνες αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου του Σεπτέμβρη του 2009.
«Ή θα ενεργούμε συλλογικά και θα τιμούμε αυτά τα οποία έχουμε συμφωνήσει ή θα παρεκτρεπόμαστε και κατά καιρούς, χάρη πολιτικών σκοπιμοτήτων, θα ακολουθούμε ο καθένας τη δική του γραμμή. Και εάν δεν ενώσουμε δυνάμεις, εάν δεν αποφύγουμε τη διάσπαση δεν θα επιτύχουμε παρά την οριστική διχοτόμηση και θα θέσουμε και σε κίνδυνο ολόκληρο τον ελληνισμό και το υπόλοιπο που σήμερα είναι το υπό την εποπτεία και διακυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας έδαφος», πρόσθεσε.
Και διαβεβαίωσε τέλος πως αν είναι κάτι που ο ίδιος οραματίζεται και θέλει είναι να δει να δικαιώνονται οι ψυχές όσων έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και οι αγώνες των αγωνιστών και των πολιτικών κρατουμένων της απελευθερωτικού αγώνα του `55-`59 για να διατηρήσουμε τον Ελληνισμό στην Κυπριακή Δημοκρατία, όπως και αν αυτή μετεξελιχθεί.
Για τα κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως όπως και τα άλλα κρατητήρια, στην Πύλα, το Πολέμι την Αγύρτα και αλλού που ανέγειραν οι Άγγλοι για να καταπνίξουν τα εθνικά αισθήματα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μουσειακοί χώροι, όπου η συλλογική μνήμη εγείρει αισθήματα περηφάνιας.
Εξέφρασε στο πλαίσιο αυτό τη συγκίνηση και υπερηφάνειά του που βρέθηκε σήμερα μαζί με τους πολιτικούς κρατούμενους του απελευθερωτικού αγώνα, ευχαριστώντας θερμά τους αγωνιστές και συναγωνιστές και συγγενείς των δεκάδων ηρώων της κυπριακής ελευθερίας για την τιμητική πρόσκληση που του απηύθυναν και το Σύνδεσμο Πολιτικών Κρατουμένων, αλλά και τους υπολοίπους των Συνδέσμων για τη διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στη μνήμη των αγωνιστών της κυπριακής ελευθερίας τελέστηκε τρισάγιο και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκεται στο χώρο.
Ακολούθησε εκδήλωση με την προβολή ντοκιμαντέρ για την ιστορία των Κρατητηρίων, καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ξενάγηση στους μουσειακούς χώρους των Κρατητηρίων. ΚΥΠΕ

EKTAKTO! ETOIMAZETAI XTYΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!! ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ-ΣΤΟΧΟΙ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ολοκλήρωση Σημείων Της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!! Πάμε Σε… Διαστημική Τρομοκρατία


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ !
ΠΡΟΣΟΧΗ !
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ !
ΜΗ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ !
ΑΠΟΤΥΧΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!!
ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΡΕΛΑ !
Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ
-ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ » ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ….»
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2005 !
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ !

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ… ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ…

Πόλεμος Προ των Πυλών… Ρωσικό Κέντρο Πολεμικών Επιχειρήσεων, με «Αιφνιδιασμό» του Πούτιν


ΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΕ «ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ1
Για πρώτη φορά με μια σημαντική συμβολικής και όχι μόνο σημασίαςκίνηση, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδιμήρ Πούτιν παρουσιάζει το ρωσικό Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων παγκοσμίου επιπέδου, γεγονός που καταδεικνύει με τον πιο σαφή τρόπο την μεγάλη αποφασιστικότητα του Ρώσου προέδρου να αντιμετωπίσει άμεσα την κάθε είδους απειλή και όχι μόνο για την χώρα του, καθώς και την εμπλοκή της σε επιχειρήσεις παγκοσμίου επιπέδου.
ΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΕ «ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ2
Η αιφνίδια για πολλούς αυτή κίνηση του Ρώσου προέδρου, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις καθώς μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα Κέντρα Πολεμικών Επιχείρησαν των ΗΠΑ και άλλων χωρών του ΝΑΤΟ. Ιδιαίτερα στην Άγκυρα εξέλαβαν την κίνηση αυτή σαν μια επίδειξη δύναμης με πολλούς αποδέκτες.
ΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΕ «ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ3
Η κυριολεκτικά επίδειξη αυτή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, έγινε κατά την διάρκεια αιφνίδιας επίσκεψης του Ρώσου προέδρου στο Κέντρο, όπου επιδείχτηκαν οι αίθουσες συνεδριάσεων και παρακολουθήσεων καθώς και Ελέγχου διεξαγωγής πολεμικών επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Σημαντικό είναι επίσης να επισημάνουμε ότι συνδυάστηκε και με την εξέλιξη πολλών πολεμικών επιχειρήσεων σε πολλά μέτωπα.
ΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΕ «ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ4
Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά ενδεικτικές και αποκαλύπτουν την παγκόσμια πλέον διάσταση της ανερχόμενης παγκόσμιας υπερδύναμης της Ρωσικής Ομοσπονδίας του Βλαδιμήρ Πούτιν
ΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΕ «ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ5
Τα μηνύματα προς όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές!
ΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΕ «ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ6
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΛΟΥΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ»…


ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
ΣΤΗΝ… ΤΣΙΤΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Παρά τη γραμμή που περνά το Μέγαρο Μαξίμου ότι από εδώ και πέρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ότι θα περάσει χωρίς απώλειες και το Ασφαλιστικό, οι ένοικοι του Μεγάρου άρχισαν να χρησιμοποιούν όλο και πιο συχνά τη λαϊκή ρήση «ο φόβος φυλάει τα έρμα». Εδωσαν, μαθαίνω, το πράσινο φως στον επί του εκλογικού νόμου αρμόδιο υπουργό Π. Κουρουμπλή να ετοιμάσει έναν νέο εκλογικό νόμο, τον οποίο να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή μέσα στον Ιανουάριο. Εδωσαν, θα ρωτήσετε, μόνο το πράσινο φως;
Οχι βεβαίως, του έδωσαν και τις πρώτες οδηγίες:
Πρώτον, να μην τολμήσει να καταργήσει το μπόνους των 50 εδρών που δίνεται στο πρώτο κόμμα, αλλά να το περιορίσει στους 20 βουλευτές. Σου λένε, ποιος ξέρει, αν έρθουμε πάλι πρώτο κόμμα, να μη χάσουμε και το μπόνους.
Δεύτερον, το εκλογικό σύστημα να γίνει αναλογικότερο, χωρίς να διευκρινίζουν το πώς. Αυτό θα το βρει ο κ. Κουρουμπλής με τους συνεργάτες του, τους λεγόμενους εκλογολόγους του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστ. Βερναρδάκη και Γιάννη Πουλάκη.
Τρίτον, να προχωρήσει σε γενναία κατάτμηση των μεγάλων εκλογικών περιφερειών, ήτοι της Β’ Αθήνας («θα την κάνω φέτες» απειλεί ο υπουργός), της Α’ Αθήνας, της Περιφέρειας Αττικής, ακόμη και της Β’ Θεσσαλονίκης. Και ο κ. Κουρουμπλής έπιασε αμέσως δουλειά. Να σκεφθείτε ότι την Παρασκευή το βράδυ κάλεσε στο γραφείο του διυπουργική σύσκεψη. Επειδή όμως ήταν αργά και νωπή ακόμη η ψηφοφορία μετά απωλειών στη Βουλή, είπαν να ασχοληθούν με τα… σκουπίδια και την άλλη εβδομάδα να «πιάσουν» τον εκλογικό νόμο. ΒΗΜΑτοδότης

Έκτακτο! Δήλωση αρχηγού Γαλλικού στρατού για τον ISIS


gall


O στρατηγός Πιερ ντε Βιλιέ δήλωσε ότι δεν θα γίνει στρατιωτική νίκη κατά το Ισλαμικό Κράτος διότι, αεροπορικές επιδρομές στο Παρίσι έχουν στόχο την τζιχαντιστική οργάνωση 
της Συρίας.
Είπε:
«Δεν θα επιτευχθεί σύντομα μια στρατιωτική νίκη ενάντια στο Ντάες (σ.σ. ακρωνύμιο στα αραβικά του Ισλαμικού Κράτους). Στο στρατό, είμαστε συνηθισμένοι σε μακροχρόνιες μάχες, αλλά ο κόσμος... επιθυμεί να δει γρήγορα αποτελέσματα. Στη Συρία και το Ιράκ, είμαστε στην καρδιά αυτού του παράδοξου. Όλοι γνωρίζουν ότι στο τέλος ο πόλεμος αυτός θα επιλυθεί μέσα από διπλωματικούς και πολιτικούς οδούς».
Στο μέγαρο των Ηλυσίων θα συζητήσουν ο πρόεδρος Φ. Ολάντ και ο 
πρωθυπουργός Βρετανίας Ντεϊβιντ Κάμερον για την συριακή κρίση και την μάχη που θα έχουν εναντίον της τρομοκρατίας.
Στις 23 Νοεμβρίου ο Γάλλος πρόεδρος Φ. Ολάντ θα επισκεφθεί 
την Ουάσιγκτον για να μιλήσει με τον πρόεδρο της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα και στις 25 Νοεμβρίου στην Μόσχα για να συναντήσει τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
Αυτό συμβαίνει γιατί ο πρόεδρος της Γαλλίας θέλει να δημιουργήσει μία μεγάλη «ομάδα» εναντίον του ΙΚ.




voice news

Είναι γεγονός. Πόλεμος Τουρκίας - Ρωσίας

trs


Άρον - άρον κλήθηκε να επιστρέψει ο Ρώσος πρέσβης στην Ρωσία για να δώσει εξηγήσεις για την επίθεση Τουρκμένων στη Συρία από τη Ρωσία. Σύμφωνα με τη Βρετανική "Daily Star"  εγείρονται φόβοι και κίνδυνοι για πιθανή σύρραξη των δύο Χωρών. Η Τουρκία επίσης κάλεσε τον Πρέσβη της Ρωσίας για διαμαρτυρία για επίθεση σε χωριά της Βόρειας Συρίας. Και οι δυο πλευρές είναι σε κατάσταση ετοιμότητας.





voice news

Καταρρέει η Εθνική Τράπεζα στην Wall street

ethniki
 
Το ADRs  American depositary receipt  δείχνει πως συμπεριφέρεται το  επενδυτικό κοινό στις μετοχές των τραπεζών και ειδικά της Εθνικής Τράπεζας  που ουσιαστικά είναι και η μόνη ελληνική Τράπεζα που μπορεί και  διαπραγματεύεται με επενδυτικές αξιώσεις στις ΗΠΑ. 
Το ADRs δημιουργήθηκε το 1927 με βασικό σκοπό να δώσει σε εταιρίες που δεν έχουν έδρα την Αμερική να επενδύσουν στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα οι  μετοχικοί τους τίτλοι να μπορούν να διαπραγματεύονται στην wall street.
Εδώ και μέρες λοιπόν το Το American depositary receipt της Εθνικής τράπεζας έχει υποχωρήσει σημαντικά κάτω από το ψυχολογικό όριο του ενός δολαρίου.  Σήμερα ουσιαστικά ήρθε η κατάρρευση καθώς σημείωσε πτώση  ρεκόρ -51% , φτάνοντας στα 0,18 δολάρια δηλαδή  0,16 ευρώ, όταν η τιμή της Εθνικής Τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών είναι στα 0,22. Αυτό οδηγεί και την Τράπεζα στην απόφαση να μετατρέψει τις προνομιούχες της μετοχές στις ΗΠΑ σε κοινές μετοχές, γεγονός που σημαίνει πως θα έχουν ένα κούρεμα περίπου  στο 50-60% επί της ονομαστικής τους  αξίας.

Έκτακτο. Τρομοκράτης ζωσμένος με εκρηκτικά


br2


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η επιχείρηση σύλληψης τρομοκράτη που βρέθηκε να κινείται γεμάτος εκρηκτικά σε προάστιο των Βρυξελλών. Αναμένεται ανακοίνωση και πληροφορίες και για άλλον έναν ύποπτο που ήταν μαζί του καθώς ετοίμαζαν επίθεση αλλά το που ακόμα είναι άγνωστο







voice news

Έρχεται οικουμενική;; Αναβάλλονται οι εκλογές της ΝΔ;

neadimokratiaaa


Ο Ευάγγελος Μειμαράκης μολις πριν λίγα λεπτά ζήτησε αναβολή των σημερινών εκλογών και απέδωσε τις ευθύνες στους κυρίους Παπαμιμίκο και Τσιμάρα για την μη σωστή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας ζητώντας επίσης οι αρμόδιοι να παραιτηθούν!!
Οι κάλπες δεν εχουν ανοίξει ακόμη κι όπως φαίνεται δεν πρόκειται εφόσον συζητάται ή επιλόγη της οικουμενικής κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Παραίτηση και αντικαταστάσεις ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

dim


Ζητάει την παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρότεινει ως μεταβατικό πρόεδρο την Μαριέττα Γιαννάκου.
Ένας λόγος που οι πολίτες της Ελλάδας δεν πήγαν να ψηφίσουν είναι γιατί ο Κυριάκος 
Μητσοτάκης είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο twitter, να μην κάνει τον κόπο κανείς να πάει να ψηφίσει.
Ακόμα ο Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε στο twitter ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι σωστή απέναντι στους νεοδημοκράτες και ζητάει αποκλιμάκωση της κατάστασης.
Ο Άδωνης Γεωργιάδης δήλωσε:
«Συγγνώμη στον κόσμο διότι τεχνικό πρόβλημα δεν επιτρέπει ακόμα την διεξαγωγή των εκλογών. Τι να πω;».





voice news

Ραγδαίες εξελίξεις: Δηλώσεις Τσίπρα για συνεργασία με άλλα κόμματα

tsipras

Σε συνέντευξη του στο Έθνος της Κυριακής, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται έτοιμος να καλέσει σε συζήτηση όλα τα κόμματα και τους πολιτικούς φορείς του τόπου.
Χαρακτηριστικά, δήλωσε πως "θέλω να πιστεύω, ότι οι περισσότερες πολιτικές δυνάμεις είναι ώριμες για μια τέτοια συζήτηση. Φυσικά ο δρόμος της καταγγελίας και της αδιέξοδης πολιτικής δημαγωγίας παραμένει πάντα εύκολος, αλλά αυτές οι μεταρρυθμίσεις είναι ώριμες και αναγκαίες, η κοινωνία το καταλαβαίνει και η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει."
Ανάμεσα στα θέματα που ανέφερε ο πρωθυπουργός ότι θα είναι προς συζήτηση περιλαμβάνεται η παιδεία, η συνταγματική αναθεώρηση αλλά και το προσφυγικό.
Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε βέβαιος τόσο για την ανάκαμψη της οικονομίας όσο και για το ότι η κυβέρνηση του θα εξαντλήσει την τετραετία παρά την επισφαλή κυβερνητική πλειοψηφία.




voice news

Οι Μουσουλμάνοι εναντίον σε όσους βαφτίζονται!''Είναι αποβράσματα"!

aksina




Στη Βρετανία το περιστατικό του πατέρα έξι παιδιών που δέχθηκε επίθεση με αξίνα επειδή ασπάστηκε τον Χριστιανισμό.Βαριά τραύματα,διαλυμενη επιγονατίδα και σπασμένο χέρι ειναι το αποτέλεσμα του βίαιου χτυπήματος.
Όπως δηλώνει ο ίδιος ''Η Μουσουλμανική κοινότητα ειναι σε ενα βαθμό αξιοπρεπείς άνθρωποι αλλα λόγω του ταμπού όσοι γίνονται Χριστιανοί θεωρούνται αποβράσματα και δεύτερης κατηγορίας πολίτες''.






voice news

Στον αέρα οι εσωκομματικές της ΝΔ λόγω... μπαταρίας



Πανικός έχει προκληθεί στα επιτελεία των υποψηφίων αρχηγών, αφού λίγες ώρες πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας δεν βρίσκουν... φορτιστές για τα tablet.
Οι εκλογές αναμένετο να πραγματοποιηθούν μέσω tablet, τα οποία έφτασαν μεν στα εκλογικά κέντρα αλλά χωρίς φορτιστές.
Οι υποψήφιοι έχουν αναλάβει δράση, ψάχνοντας απεγνωσμένα πάνω από 1.200 φορτιστές έως αύριο.





voice news

Έρχεται ο Αρμαγεδώνας για το ISIS

 russia
 
 
 
Η Ρωσία  από χθες το βράδυ προχώρησε  σε ναυτικές ασκήσεις στην Μεσόγειο και έχει δεσμεύσει  με ΝΟΤΑΜ  μεγάλες περιοχές μεταξύ Συρίας και Κύπρου. Επίσης ζητά από τον Λίβανο να κλειστούν όλοι οι αεροδιάδρομοι για ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον 3 ημερών. Πληροφορίες θέλουν να επίκειται νέο μεγάλο χτύπημα από τα πλοία του Ρωσικού ναυτικού με πυραύλους ΚΡΟΥΖ  σε Συρία και Λίβανο κατά των Τζιχαντιστών.  
xartis
xartis1
xartis2








voice news
 

Στόχος και η Ιταλία!

rwmi


Η πρεσβεία των ΗΠΑ εξέδωσε κοινοτική οδηγία να μην πλησιάσουν οι τουρίστες το Κολοσσαίο, λόγω ενδεχόμενου τρομοκρατικού χτυπήματος. Η οδηγία αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να μειωθεί αισθητά ο αριθμός των επισκεπτών στο αμφιθέατρο Φλάβιο. Ακόμη οι ταξιδιώτες ζήτησαν από τα ταξιδιωτικά γραφεία επιστροφή χρημάτων "λόγω τρομοκρατικής απειλής". Τέλος  ο δήμος της Ρώμης έκανε γνωστό ότι θα τοποθετηθούν σύντομα στις πύλες του μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλου «τελευταίας τεχνολογίας».





voice news

Γιατί οι τρομοκράτες επιχειρούν από Βρυξέλλες αλλά δεν χτυπούν Βρυξέλλες.Και νέες συλλήψεις στην πρωτεύουσα της ΕΕ


ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΧΕΙ ΒΟΜΒΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΑΡ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ Η ΠΟΛΗ
ΒΕΛΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: HΠΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ
ΒΕΛΓΙΟ 1
Οι Βρυξέλλες πέθαναν..είναι μια νεκρή πόλη ανακοινώνει το θάνατό της ο βελγικός τύπος.Τα μπαρ και τα ρεστοράν ως και οι καφετέριες έκλεισαν…..Οι τελευταίες πληροφορίες από το μέτωπο των Βρυξελλών.Η εφημερίδα Le Soir αναφέρει ότι οι ερευνητές αναζητούν 2 τρομοκράτες εκ των οποίων ο 1 είναι εξοπλισμένος με βόμβα.Σύμφωνα με τον Marc Metdepenningen, δημοσιογράφο της Le Soir ο 1 ένας φέρει βόμβα τύπου αυτών με τις οποίες ανατινάχθηκαν οι καμικάζι στις 13 Νοέμβρη…με βάση αυτήν την πληροφορία ο συναγερμός πήγε στο κόκκινο στο 4.Ο δήμαρχος των Βρυξελλών Yvan Mayeur, ζήτησε απ΄όλα τα bars restaurants και καφέ να κλείνουν από τις 18 h.
ΒΕΛΓΙΟ 2
Oι ειδικές δυνάμεις της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας επιχείρησαν το Σάββατο προς τις 15h00 πάνω στην πλατεία της Grand Sablon στις Bruxelles, δήλωσε στο πρακτορείο Belga ένας στρατιωτικός παρών στην όλη επέμβαση.Στόχος ένα όχημα με 4 υπόπτους που όλοι συνελήφθησαν οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.Η πλατεία αυτή είναι από τις κεντρικότερες και τουριστικότερες των Βρυξελλών.Εκεί βρίσκονται οι πιο ακριβές γκαλερί των Βρυξελλών κοντά στα μεγάλα Μουσεία της πόλης και όχι πολύ μακριά από το δικαστικό Μέγαρο αλλά και το Παλάτι από πρεσβείες κι από αυτήν ακόμη την Grande Place.
ΒΕΛΓΙΟ 3
Βρυξέλλες από εδώ χτύπησε ο επιχειρησιακός βραχίονας στο κέντρο του Παρισιού.Αναλύσεις επί αναλύσεων είδαν το φως της δημοσιότητας που στοχοποιούν την πρωτεύουσα της ΕΕ ως παράκεντρο και πίσω βάση της Διεθνούς Ισλαμιστικής τρομοκρατίας.Η εναπομείνουσα αξιοπιστία των Βρυξελλών απωλέσθηκε πλέον και σε θέματα ασφάλειας.Πως η ΕΕ μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των κρατών μελών της όταν η έδρα της και πρωτεύουσά της αποδεικνύεται διάτρητη από πάσης φύσης τρομοκρατικά ισλμιστικά δίκτυα και πυρήνες.
ΒΕΛΓΙΟ 4
Αξιοσημείωτο είναι ότι παρά ταύτα το Βέλγιο έχει αποφύγει το μεγάλο χτύπημα παρ΄ότι Βέλγιο και Βρυξέλλες έχουν ανάμειξη σε σειρά χτυπημάτων σε Μαδρίτη,Παρίσι,Ιράκ,Αφγανιστάν,Τhalys κλπ και βέβαια το Βέλγιο είναι η πρώτη κατ΄αναλογία με τον πληθυσμό της χώρα της ΕΕ σε εξαγωγή τρομοκρατών για τζιχάντ σε Συρία Ιράκ.
Φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται η βιβλιογραφική αναφορά ειδήμονα που σε ανύποπτο χρόνο στην έρευνά του έγραφε ότι όταν οι ισλαμιστές έφτασαν να απειλούν υπουργούς αλλά και το ίδιο το Παλάτι το τελευταίο ήρθε σε συμβιβασμό με τα δίκτυα.Θα επιχειρείτε από εδώ αλλά δεν θα χτυπάτε εδώ.Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν αμείλικτα αυτήν την εξήγηση την μόνη λογικοφανή άλλωστε.
ΒΕΛΓΙΟ 5
Το αίμα των αθώων θυμάτων από Συρία ως το Παρίσι κηλιδώνουν ανεξίτηλα τους θεσμούς των Βρυξελλών για την αναποτελεσμάτικότητα τους να ελέγξουν και να καθυποτάξουν το πιο επικίνδυνο φαινόμενο της εποχής σε μια πόλη 1 μόλις εκατομυρίου.Τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας των θεσμών κονιορτοποιήθηκαν γελοιοποιήθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος.Η σιωπή λογίζεται ως συγκάλυψη υπόθαλψη και συνέργεια αυτή θα βαραίνει για πάντα και τις πολλαπλές εθνικές αντιπροσωπείες των κρατών μελών στη βελγική πρωτεύουσα όσο και τα δημοσιογραφικά επιτελεία των ξένων ανταποκριτών.Εκκολάφθηκε το φαινόμενο επωάστηκε από τη σιωπή τους.Έβριθε ο βελγικός τύπος με πρωτοσέλιδα για το κοινωνικό φαινόμενο του τζιχαντισμού στη βελγική πρωτεύουσα.Οι 20 περίπου έλληνες ανταποκριτές πότε μετέφεραν την πραγματική εικόνα;To επιτελείο των ευρωβουλευτών πότε έθιξε το ζήτημα ή δεν ήταν σε θέση να το αξιολογήσει;H πολυπληθής ακριβοπληρωμένη κάστα των ευγενών των δεκάδων χιλιάδων ευρωυπαλλήλων από μια δέσμη χωρών μελών πότε μετέφερε την πραγματική αίσθηση για το τι συμβαίνει στην απαστράπτουσα υπεράνω πάσης υποψίας έδρα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ;Και πως εξηγείται αυτή η αγαστή ειρηνική συνύπαρξη αυτό το μορατόριουμ μεταξύ των αιώνιων αντιπάλων ισλαμιστικής τρομοκρατίας και ΝΑΤΟ που είναι κυρίως η στρατιωτική προέκταση της αμυντικής πτέρυγας των ΗΠΑ ;;;;
ΒΕΛΓΙΟ 6
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απάντηση που μου έδωσε ένας μαιτρ της ελληνικής δημοσιογραφίας γερόλυκος στις Βρυξέλλες ο πιο τίμιος όταν του επέδειξα μια φοβερά επίμαχη βιβλιογραφική αναφορά για το ζήτημα. »Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με το σύστημα…. »……..Στο μεταξύ τα μηνύματα από Βρυξέλλες μιλάνε για τεράστια αστυνομική και στρατιωτική παρουσία στο πεζόδρομο των Βρυξελλών…
ΒΕΛΓΙΟ 7
Όλες οι αγορές των Βρυξελλών θα είναι κλειστές αύριο ενημερώνει το Όργανο Διαχείρησης της Κρίσης.
ΒΕΛΓΙΟ 8
Για τη Hasna Aït Boulahcen,φερόμενη ως ξαδέρφη του εγκέφαλου εκ Βρυξελλών Abdelhamid Abaaoud που βρέθηκε νεκρή μετά την επίθεση των αρχών στο Saint-Denis σύμφωνα με πολλά γαλικά μέσα όπως και τα M6 και France 3, αναφέρουν ότι οι μάρτυρες αντιλήφθηκαν 10 άτομα που έφθασαν στην οικία της μητέρας της στο Aulnay-sous-Bois (93), την Τετάρτη το βράδυ την ίδια μέρα του θανάτου της γυναίκας τρομοκράτη. Αυτά τα άτομα ταξίδεψαν με οχήματα με βελγικές πινακίδες.Οι γάλλοι δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι αυτά τα άτομα μπήκαν για να καθαρίσουν τα ίχνη του περάσματος της Hasna Aït Boulahcen και πληροφορίες για τα χτυπήματα.dhnet
ΒΕΛΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: HΠΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ
O Michel Collon,βέλγος δημοσιογράφος,δοκιμιογράφος και ιδρυτής της ανεξάτητης ένωσης Investig’Action: »Πιστεύω ότι οι υπέυθυνοι εκτός από τους εκτελεστές είναι τα άτομα που τους χειραγώγησαν διανοητικά,που του εκπαίδευσαν στρατιωτικά που τους χρηματοδότησαν και που τους οδήγησαν προς Συρία και Ιράκ πριν επιστρέψουν Γαλλία και Βέλγιο.Αυτοί είναι ένα σύνολο μεγάλων δυνάμεων– USA, Γαλλία με τηνσυνέργεια άλλων δυτικών χωρών , Σ Αραβία,Κατάρ και Τουρκία « .
Αυτό εξηγείται από μια « τυπική αποικιοκρατική αλαζονία », γιατί σύμφωνα με τον ίδιο ΗΠΑ και Γαλλάι « χρησιμοποίησαν τους τρομοκράτες για να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Bachar el-Assad ». sputniknews 21.11.15
ΒΕΛΓΙΟ 9
dimpenews

Ένας Salah……έπιασε όμηρο την πόλη των Βρυξελλών



….είναι Βρυξέλλες και μίλησε μέσω Skype για να πάει Συρία ο τρομοκράτης του Παρισιού
Ένας Salah……έπιασε όμηρο την πόλη των Βρυξελλών1
O Salah Abdeslam έπιασε όμηρο την πρωτεύουσα της Ευρώπης……Πόλη φάντασμα νεκρή πόλη την αποκαλέι ο βελγικός τύπος…..όλα εξηγούνται η όλη κινητοποίηση των αρχών και ο συναγερμός στο κόκκινο έχει να κάνει με την παρσουσία του τρομοκράτη των επιθέσεων στο Πραίσι στις Βρυξέλλες.Ο νούμερο 1 καταζητούμενος ο αρχιτρομοκράτης των επιθέσεων στο Παρίσι ο Salah Abdeslam μίλησε μέσω Skype με ένα φίλο αυτή την εβδομάδα: lο τρομοκράτης είναι πάντα στις Βρυξέλλες και αποπειράθηκε να πάει στη Συρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του d’ABC News ο Salah Abdeslam είχε μια συνομιλία μέσω Skype μ΄έναν από τους φίλους του αυτή την εβδομάδα.Ο τρομοκράτης επιθυμούσε ν΄αναχωρήσει για Συρία και είναι πάντα στις Βρυξέλλες.Με το φίλο του επικοινώνησε για να τον βοηθήσει να πάει Συρία.
Σήμερα 21 Νοεμβρίου ο αδερφός του Mohamed τον προσκάλεσε να παρουσιαστεί στην αστυνομία και διευκρίνισε ότι αυτός ο τελευταίος πιθανότατα κρύβεται πάντα στις Βτυξέλλες.lacapitale 21/11/15
Ο άλλος αδερφός ανατινάχθηκε ως καμικάζι στο Παρίσι.
dimpenews

ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ISIS


ΣΧΕΕΔΙΑΣΜΕΝΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ISIS
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ…
Η ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ…
Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ…

TO ISIS ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ


ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ…
ΑΚΡΟΠΟΛΗ 2
Στο Φως της Δημοσιότητας Απόρρητα Σχέδια των Τρομοκρατών του ISIS, που έχουν έρθει σε γνώση αμερικανικών και ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών σύμφωνα με τα οποία οι Τζιχαντιστές σχεδιάζουν να ανατινάξουν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης!!! Θα Πρόκειται ασφαλώς για ένα τεράστιο χτύπημα, στο μεγαλύτερο μνημείο του Δυτικού πολιτισμού, που έχει σκοπό να δημιουργήσει Παγκόσμιο ΣΟΚ και να γράψει νέες μελανές σελίδες στην ιστορία της Ανθρωπότητας…
ΑΚΡΟΠΟΛΗ 1